Forum: Concursuri CONCURS " COSITE DE FITZE"

• dodo
    dodo

Sper ca n-am uitat pe nimeni...daca da va rog sa-mi spuneti ca nu e cu intentie..
    Si ultimele piese fermecatoare sunt stranse in:
    www.breslo.ro/Treasury/view/Cositele-s-impodobite_5349

12.11.2010, 18:25:16
  • Loulou
    Loulou

Multumim mult Dodo!

12.11.2010, 18:29:44
  • dodo
    dodo

Cu drag si cu regret ca nu am participat la concurs.

12.11.2010, 18:31:00
  • zuzuflor
    zuzuflor

Am reusit si eu sa mai fac ceva....
    www.breslo.ro/Product/PURE-AS-A-LILY---REZERVAT-pentru-concursul-COSITZE-de-FITZE-forum-breslo_241433
    si incerc sa mai incarc ceva...

12.11.2010, 18:41:07
  • zuzuflor
    zuzuflor

Iata si ultimul! Scuzati va rog pozele, intre timp a apus soarele si le-am facut la lumina artificiala.
    www.breslo.ro/Product/DELICAT-LIKE-ME-REZERVAT-pentru-Concursul-COSITZE-de-FITZE-forum-breslo_241436
    Fug la fetita ca striga dupa mine, suscces tuturor!

12.11.2010, 18:49:34
  • Loulou
    Loulou

:) pozele sunt foarte reusite

12.11.2010, 18:52:42
  • Loulou
    Loulou

floaredesuflet, te rog activeaza acest produs:

www.breslo.ro/Product/Obsolete-Lady-CONCURS-Rezervat_239058

12.11.2010, 18:54:48
  • Apollonia
    Apollonia

Wow, chiar ca s-au adunat ceva produse la acest concurs! O adevarata colectie de fitze!
    Este primul concurs la care am participat si ma bucur ca am avut acest prilej!
    Felicitari tuturor participantilor(telor)!
    Le multumesc organizatoarelor pentru ideea de a ne invita personal, altfel cred ca multe dintre noi nu s-ar fi inscris. Si recunosc ca te prinde si forumul! :))

12.11.2010, 20:11:18
  • dodo
    dodo

si inca una.. sa se umple:
    www.breslo.ro/Treasury/view/Tic-TacTic-Tacsi-minutele-curg_5352

12.11.2010, 20:27:57
  • floaredesuflet
    floaredesuflet

gata, acestea sunt ultimele piese inscrise in acest concurs, sper din tot sufletul sa placa ....

www.breslo.ro/Product/Maid-in-Heaven-CONCURS-Cosite_241488

www.breslo.ro/Product/Cherie-CONCURS-Cosite_241490

12.11.2010, 21:12:20
  • Loulou
    Loulou

Dodo, minunata palariuta, iar povestea :)) evident, unicat!

Lizi, multumim pentru participare

Va doresc succes!

12.11.2010, 21:17:59
  • Loulou
    Loulou

floaredesuflet a retras din concurs acest produs:
    www.breslo.ro/Product/Obsolete-Lady-CONCURS-Rezervat_239058

12.11.2010, 21:26:25
  • dodo
    dodo

multumesc Anca..

12.11.2010, 21:27:23
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

....am venit....chiar pe ultima suta de metri....dar,ma bucur ca am reusit si asa......Felicit toate concurentele,le doresc succes si va doresc muuulte voturi fiecareia(si fiecaruia..)
    Produsele mele,trei la numar,ca si voturile,sunt:
    www.breslo.ro/Product/Funda-cu-trandafiri-si-pene_241475
    www.breslo.ro/Product/Accesoriu-de-par-Romantic-pink-rose_241486
    www.breslo.ro/Product/Coronita-Like-in-the-50s_241502

Sunt extrem de mandra de mine ca am reusit sa termin,asa cum mi-am propus:)))))))))
    .....pfiu...mai sunt cateva minute pana la orele 22........

12.11.2010, 21:31:41
  • DeianeiraJewellery
    DeianeiraJewellery

Fetelor ati fost extraordinare ! Atatea produse frumoase am vazut zilele astea incat chiar ca imi va fi greu sa votez. Doresc neaparat sa va felicit si sa va urez mult succes.

12.11.2010, 21:36:07
  • Loulou
    Loulou

:)) Silvia, Felicitari!!
    Ma bucur ca ai postat, sunt foarte frumoase toate!

12.11.2010, 21:36:45
  • DeianeiraJewellery
    DeianeiraJewellery

Aaaa si mai vreau sa mentionez ca , in ciuda faptului ca sunt ceva premii, acum dupa atatea postari mi se par putinele.....

12.11.2010, 21:38:32
  • Loulou
    Loulou

Acum cateva minute am vazut ca s-a scris in topic si postarea asteapta moderare.
    Din pacate nu-mi amintesc magazinul, dar va rog pe cele care doriti sa inscrieti produse si nu va apar postarile, sa-mi scrieti in inbox!!!!

Repede!!!! ca sa va pot prinde in lista pentru vot

12.11.2010, 21:41:46
  • serbani.bijoux
    serbani.bijoux

nu mi-a mers net-ul., mai am o agrafa si poze verso...

12.11.2010, 21:53:58
  • DeianeiraJewellery
    DeianeiraJewellery

Din acest moment nu se mai posteaza, incepe VOTAREA !

12.11.2010, 21:59:14
  • lanca
    lanca

JWL, ai nervii tari, ai postat in ultimul minut :D

12.11.2010, 22:03:38
  • Loulou
    Loulou

Va multumim tuturor pentru participare, ne-ati incantat privirea prin tot ceea ce ati postat!
    Mie o sa-mi fie foarte greu sa ma decid ce sa votez... mi-ar placea sa votez cateva zeci de produse!

Va felicit pe toti si va doresc succes !

Am postat deja topicul de vot

12.11.2010, 22:07:44
  • anamanole
    anamanole

Buna ziua, doamnelor si domnilor! felicitari participantilor! Propun sa se limiteze pe viitor numarul produselor participante (glumesc, bineinteles), fiindca procesul votarii este foarte "confuzant" pentru mine. Orice as vota, ma simt vinovata fata de alte minim 10 produse care merita votate! ce ma fac? Oricum, bravo tuturor celor care si-au stors imaginatia si creierasii, concursul a fost superb!

13.11.2010, 08:53:17
  • kiti
    kiti

sunt si eu de acord cu Anamanole sa se reduca postarile la o singura creatie din mai multe motive

1. ai de parcurs si de apreciat f.multe lucrari si daca mai merge si calculatorul in ritm de melc iti piere cheful sa mergi pana la capat asa cum a marturisit cineva la concursul precedent

2. din dorinta de a posta cat mai multe lucrari calitatea uneori lasa de dorit (se merge pe cantitate nu pe calitate)

3..chiar daca poti vota trei lucrari sunt totusi suficient de multe bune ca sa nu stii in final la care sa te opresti.

In final nu reusesc sa ma dumiresc, permiteti autovotarea la concursul acesta???????????????

13.11.2010, 09:17:23
  • KilyenJozsef
    KilyenJozsef

Cred ca e numai putin cinism.

13.11.2010, 09:37:27
  • DeianeiraJewellery
    DeianeiraJewellery

Da , autovotarea a fost permisa. Am considerat ca este mult mai bine si mai productiv sa limitam restrictiile.Devii mai creativ si mai prolific atunci cand ai mai putine constrangeri.Acelasi lucru se aplica si cand vine vorba de participarea cu mai multe produse. Au fost fete care au postat produse numeroase dar elaborate, lucrate si diverse. Prin acceptarea mai multor produse consideram ca am incurajat elanul de a lucra si participa activ in forum. Consider ca la acest concurs chiar a fost o provocare sa alegi 3 produse din diversitatea de culoare, modele si tehnici. Cel putin pentru mine a fost chiar dificil. Oricum vreau sa felicit toti concurentii pentru participare si atmosfera creata. Kijoco in afara de faptul ca ai fost tare simpatic ai postat si niste clame minunate.

13.11.2010, 09:51:55
  • anamanole
    anamanole

chiar glumeam, "brainstormingul" mi se pare oricum mult mai relevant decat rezultatul concursului si premiile. Este o motivatie in plus pentru a ne pune pe treaba. iar faptul ca au aparut atat de multe produse frumoase, care poate nu ar fi fost create in alte imprejurari, nu poate decat sa fie un lucru pozitiv si sa ma bucure.

13.11.2010, 09:55:04
  • DeianeiraJewellery
    DeianeiraJewellery

Da asa e.

13.11.2010, 10:00:29
  • Loulou
    Loulou

Buna dimineata!

Ana,Kiti, eu la randul meu intampin aceeasi problema, habar n-am ce sa votez.... imi plac foarte foarte multe!

Kiti, am dorit sa limitam ingradirile, nu le-am putut elimina complet, dar efectiv am plecat de la ideea de a le limita cat mai mult posibil.

Este adevarat, eu am declarat la editia precedenta ca nu am avut rabdare sa vad toate produsele, au fost multe dar a mai fost ceva ce m-a impiedicat, faptul ca nu dadeam usor de ele, din acest motiv am structurat clar si la obiect postarea din topicul de vot, in speranta unui acces usor la link-uri dar si la reguli.
    Eu nu cred ca cei care au postat mult, au facut rabat la calitate, chiar nu am avut impresia asta.

Pentru ultima intrebare, da, permitem autovotarea, astfel eliminam partea de cercetare politieneasca de la final, cei care considera ca nimic nu-i mai frumos pe lume, decat propriul produs, nu mai trebuie sa se foloseasca de conturi auxiliare pentru a-si exprima opinia :))

Kjoco, chiar daca exista si ceva cinism, este o posibilitate reala, de care unele persoane deja au uzat :)

13.11.2010, 10:13:37
  • floaredesuflet
    floaredesuflet

Citind aceste randuri, imi dau seama , ca pentru floaredesuflet, capitolul cu socializarea pe forum a fost practic imposibila in cadrul acestui concurs.

Asta pentru ca , din mare respect si admiratie pentru cei trei organizatori, intr-un elan coplesitor, am dorit pe cat se poate sa ne incadram in cerintele si mai ales in viziunile speciale ale acestora ,anume:

"Tendintele pentru sezonul toamna -iarna 2010 aduc sub lumina reflectorului femeia anilor '50, eleganta, distinsa dar indrazneata.
    Paleta de culori, la care au apelat stilistii, include culori potolite precum crem, gri,bej,auriu , grej dar si culorile tari si indraznete: rosul , verdele si albastrul. Asa ca haideti sa realizam accesorii destinate coafurii pentru un look de femeie emancipata!"

Asa ca am propus creatii cat mai variante , am pus accent si pe prezentarea acestora "in coafura". Pentru ca am venit cu un numar de 10 postari si in tot acest timp am lucrat intens la aceste produse si munca a fost sustinuta, ne-a scapat socializarea pe forum.

Insa marturisim ca nu din acest motiv ne-am inscris in concurs, ci din acela expus mai inainte, ca si din dorinta de a experimenta si a explora cat mai multe posibilitati.

Pentru socializare, pentru ca eu cred ca timpul de munca trebuie respectat ca atare, am putea organiza un festival sau o intalnire reala intre noi, membrii acestei comunitati breslo, la munte, spre exemplu, intr-un week-end, se pot face multe; chiar daca vom gasi si 10 doritori , ar fi minuna si de ce nu, ar fi un inceput. Un week-end tematic pentru toata familia chiar!

Eu ma ofer sa organizez asa ceva: "Face to Face handmade Community Meeting!
    pentru asa ceva am putea cotiza , etc, etc....
    Ei, ce spuneti?

Asadar: in concurs- pretextul principal-valorizarea reala a concurentilor
    in festival si community meetings-pretextul principal-socializare , schimb de idei, informatii,amicitii, etc.

Din pacate , deocamdata amestecam pretextele pentru ca nu avem alternative, dar acestea existand, lucrurile vor fi mai clare ...

13.11.2010, 11:13:19
  • blanitza
    blanitza

Draga Floaredesuflet, frumoasa proprunerea ta, eu sunt "pentru", plus ca Valea Prahovei e mare si frumoasa, anytime, anywhere, si cum la scoala una, doua organizez excursii, ma ofer benevol sa pun la punct ceva frumos - zona Bustenilor o stiu bine. Numai spuneti care, cine, ce, cand, cat, si se pune-n fapt!!! x0

13.11.2010, 17:00:32
  • kiti
    kiti

Loulou ai dreptate,sunt f. multe lucrari de nota 10 si alegerea este f.grea.Am intrat intr-un magazin care are mai multe postari si pe toate le a-si vota.Cu privire la calitate nu mai comentez , fiecare cu opinia lui.De urmarit desi sunt bine organizate si pot fi urmarite usor am ajuns cu greu pana la capat fiind f.multe.

13.11.2010, 19:26:48
  • Loulou
    Loulou

Vreau sa va spun cum o sa procedam mai departe.

Eu numar voturile, deci din start va spun, pe mine sa ma injurati pentru eventualele intarzieri :)

La ora 22.05 va voi spune rezultatele, sub rezerva ca este posibil sa avem voturi nemoderate. Acum de ex. avem 3 voturi care asteapta moderare.
    Deoarece nu am pregatit inca lista clientilor, cer voie sa aman pana maine dimineata extragerea conturilor castigatoare, tot pentru maine vom amana si premiile speciale, asta deoarece trebuie sa vorbim intre noi (organizatorii) si echipa de la punct G este in continuare in concediu, prefer sa-i sun maine dimineata, nu acum.
    Daca aveti obiectii, ma aliniez dorintelor voastre :) doar spuneti.

13.11.2010, 21:33:39
  • lanca
    lanca

da' la mitingul asta, clientii nu pot si ei sa participe?? ca daca-s client acilea, pe breslo, nu inseamna ca nu sint creator la mine acasa :)))))))

13.11.2010, 23:11:55
  • floaredesuflet
    floaredesuflet

da, da, cu siguranta!!!!

13.11.2010, 23:39:33
  • Loulou
    Loulou

A, floaredesuflet, dincolo se culeg laurii, treci in topicul celalalt!

13.11.2010, 23:46:20
  • lanca
    lanca

multumesc, floaredesuflet!
    Loulou, n-o certa :P, mi-a facut mie o bucurie, abia astept sa particip la un meeting de handmade :)

13.11.2010, 23:51:35
  • Loulou
    Loulou

Propun sa continuam aici discutiile, nu o certam pe floaredesuflet :)) o trimiteam sa culeaga laurii, dar am adus eu laurii aici!

Suntem in masura sa va comunicam cum se aloca premiile:

Locul 1 Aglaia
    www.breslo.ro/Product/Bratara-piele---PREMIU-IN-CONCURSUL--COSITE-DE-FITZE_238188

Locul 2 mssdelilah
    www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-httpwwwbresloroForumCONCURS--COSITE-DE-FITZEtopic2629_238084

Locul 3 floaredesuflet
    www.breslo.ro/Product/Bratara-COLUMBINA-Premiu-concurs-forum_237622

lanca Premiu special, pentru cel mai activ client pe forumul Breslo
    www.breslo.ro/Product/Cercei-argint-aurit-pietre-pretioase--cristale-swarovski--PREMIU-PENTRU-CONCURS-COSITE-DE-FITZE_238423

Ne-au ramas 7 premii, le-am luat in ordine intai din magazinul meu, apoi punct G si apoi Andradacristina.
    Am alocat fiecatui client cate un numar si am facut extrageri pentru fiecare premiu in parte.
    Rezultatele sunt:

1. ramoni86 www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-httpwwwbresloroForumCONCURS--COSITE-DE-FITZEtopic2629_238082

2. Aphrodite1984 www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-httpwwwbresloroForumCONCURS--COSITE-DE-FITZEtopic2629_238099

3. Rush www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-httpwwwbresloroForumCONCURS--COSITE-DE-FITZEtopic2629_238096

4. Artadora www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-httpwwwbresloroForumCONCURS--COSITE-DE-FITZEtopic2629_238087

5. anne24 www.breslo.ro/Product/Inel-COLUMBINA---Premiu-concurs-forum_237624

6. carpalex www.breslo.ro/Product/Cutiuta-Bijuterii---premiu-Concurs-forum_237626

7. Barcandiana www.breslo.ro/Product/Inel-argintat-reglabil--PREMIU-IN-CONCURSUL-COSITE-DE-FITZE_238332

Speram sa va placa premiile castigate, iar daca nu va sunt pe plac, sa le considerati un simbol al norocului :) deoarece hazardul a decis destinatiile lor.

Va multumim pentru participare si va mai asteptam si la editiile urmatoare.

14.11.2010, 08:43:01
  • KilyenJozsef
    KilyenJozsef

Buna dimineata! S-a terminat concursul? Ce pacat.. Era un concurs cu foarte buna atmosfera, pentru ce organizatori merita mare laude.
    Multumesc pentru voturi, felicitari penru castigatorii, si multumesc mult pentru gestul lui @alinuta.
    Eu deja astept tema concursului urmator. Duminica placuta!

14.11.2010, 08:44:58
  • Loulou
    Loulou

In continuare vom proceda ca de obicei, castigatorii trebuie sa lanseze comenzi pentru premiile castigate, iar noi le vom expedia in cel mai scurt timp.
    Nu stiu cand se intoarce echipa Punct G din concediu, va spun in numele lor ca vor trimite premiile cand vor ajunge acasa.

Acum o sa va dau si o explicatie in legatura cu faptul ca nu am mentionat foarte clar, daca acordam premii speciale si cate premii acordam.

Ne-am dorit neaparat sa o premiem pe lanca, deci premiul pentru ea a fost dedicat si am stiut asta de la inceput.
    Pe parcursul desfasurarii concursului, am dorit sa o premiem pe floaredesuflet, o sa va explic si de ce:
    A urmat intocmai ceea ce a spus Mihaela in prezentarea temei, a muncit enorm si s-a vazut asta,
    a fost o pleiada de creativitate si munca sustinuta si ma bucur in mod special pentru faptul ca o lucrare a ei se gaseste pe podium.
    In felul acesta ea a primit un premiu implicit, iar ceea ce urma sa-i alocam ei, daca nu urca singurica pe podium, s-a reportat catre un client :)
    Evident, parerea expusa aici este subiectiva, dar si premiile speciale urmau sa fie alese pe criterii oarecum subiective, deci :))...

14.11.2010, 08:55:19
  • user13164
    user13164

AS VREA SA FELICIT SI EU CASTIGATOARELE. MERITA. DAR VREAU SA FELICIT SI ORGANIZATOARELE PENTRU FELUL IN CARE AU GESTIONAT INTREG CONCURSUL SI NU IN ULTIMUL RAND PENTRU PREMIILE EXCEPTIONALE OFERITE. IDEEA DE A OFERI PREMII SI CLIENTILOR ESTE MINUNATA, DIN MULTE PUNCTE DE VEDERE. ASTEPT URMATOAREA TEMA CU NERABDARE...

14.11.2010, 09:10:52
  • havin
    havin

buna dimineata! felicitari tuturor: premiati, nepremiati- absolut pt toti a fost un castig! in umila mea parere cred ca acesta a fost cel mai reusit concurs de gen, dintre toate cele care au avut loc aici pe breslo...organizare far acusur, premii multe si frumoase, participatii si mai multe si de calitate!
    felicitari inca o data !!!

14.11.2010, 09:12:44
  • mssdelilah
    mssdelilah

Buna dimineata fetele :)
    Vin sa multumesc organizatorilor din nou, Loulou, turcoaz-ul e favoritul meu, cred ca se vede si in lucrari, multumesc pentru premiu, e minunat :hug:
    Tin sa va anunt ca alinuta chiar a postat comanda pentru spirala iesita pe locul 2, abia astept sa se faca maine, ca in doua zile sa o poata "prinde " in par .Iti multumesc pentru comanda alinutza, sa o porti cu placere .
    Ce pot sa va mai spun, e ca da, sunt foarte..bucuroasa (ca sa nu strig fericirea pe nume ca fuge) ca am reusit sa aduc o piesa in centrul atentiei, e prima data cand castig la un concurs, si pentru mine inseamna mult, foarte mult,tinand cont ca totul a inceput dintr-o ..joaca
    Stiu ca poate parea offtopic acum, eu "bijuteresc" de cateva luni doar,inca ma consider incepatoare, dar ma fac eu mare :))
    Inca o data multe multumiri dragilor, si pentru organizatori, loulou, andrada, punctG, cat si celor ce le-am simtit rasuflarea in spate, dibuind produsele pentru vot.
    Va multumesc la toti, din suflet !

14.11.2010, 09:13:55
  • floaredesuflet
    floaredesuflet

Buna , buna dimineata!! Scuzati intarzierea , dar a fost o saptamana istovitoare!!! Bucuria este imensa, ne maguleste faptul ca suntem pe podium!!! Ce bine ar fi sa ne intalnim intr-un festival !!!
    Ar fi minunat,asa ne-am putea transmite felicitarile direct!!!
    Aglaia si mssdeliah, ne bucuram ca suntem printre voi,si vrem sa multumim tuturor celor care au apreciat ce am propus in acest concurs!!!!
    Premiile sunt coplesitor de frumoase, niste trofee cu adevarat, reale repere estetice , pentru niste novice in breasla.

Toate aprecierile pentru echipa organizatoare, care a lucrat cu seriozitate si precizie de ceasornic!

Duminica placuta tuturor !

14.11.2010, 09:17:16
  • Loulou
    Loulou

Aura, premii se tot ofera clientilor.... nu mereu atat de multe.
    Acum a fost o situatie speciala, am fost trei magazine organizatoare si din acest motiv au fost mai multe premii.
    La editia precedenta s-a intamplat ca noi 3 sa iesim pe primele locuri si am decis ca vom organiza impreuna :) se pare ca a fost o idee buna!
    La editiile anterioare, fiecare persoana care a dorit sa ofere un premiu pentru orice, l-a oferit, indiferent de organizator.
    De exemplu, daca cineva doreste sa puna premii in concursul organizat acum de aglaia, o poate face cu acceptul Aglaiei.

Lizi ... vaaaaaaaaaaaaai dar ce suparata sunt pe tine! insa iti multumesc in numele tuturor, (poate o vor face si ei) pentru aprecierile cu care ne-ai onorat! Magazinele noastre fiind nascute in aceeasi zi, parerea ta conteaza cu atat mai mult pentru mine
    Explicatie pentru public : Sunt suparata ca nu a participat la concurs!

mssdelilah, ma bucur ca-ti place, m-am ghidat dupa faptul ca l-ai adaugat in favorite.

floaredesuflet, daca tu crezi ca actiunea poate sa se infaptuiasca, demareaz-o, vedem ce iese!

Eu am trimis mesaje clientilor care au castigat, acum ma intreb daca le-am trecut corect link-urile... deja ma simt obosita :)

14.11.2010, 10:02:30
  • Apollonia
    Apollonia

Felicitari tuturor, a fost un concurs grozav!
    Abia il astept pe urmatorul! :))

14.11.2010, 10:43:55