Forum: Concursuri CONCURS " COSITE DE FITZE"

• Loulou
    Loulou

:)) asa Apollonia, acum avem fiecare din noi cate o fita de la tine.

Andra si Silvia.... cei din urma .... urca pe podium, dati buzna!

Si ma intreb eu asa... retoric... Lizi? Corina?

Hmmm... asteptam, intram si in prelungiri daca se cere :)

11.11.2010, 16:30:03
  • floaredesuflet
    floaredesuflet

Fete dragi,

nu prea am avut vreme sa citesc posturile pana acum, insa, pentru ca tocmai am reusit sa fac lucrul acesta , am observat ca deja exista un nucleu al prieteniilor,ceea ce este foarte, foarte bine ;ceea ce ma ingrijoreaza este ca eu nu va cunosc pe toate asa cum va cunoasteti voi intre voi .... Ma intreb daca , avand in vedere concursul in care ne-am angajat, e bine , sau e rau pentru mine?
    In alta ordine de idei, e bine, ma intreb, sa existe deja comentarii subiective referitoare la produsele postate in concurs, oare aceste lucruri nu ar trebui lasate pentru dupa votare,altfel, acestea influentand alegerile votantilor?
    Cum credeti ca e mai bine?

11.11.2010, 17:35:34
  • KilyenJozsef
    KilyenJozsef

Vai de capul meu ce s-a petrecut aici aseara. Imi cer scuze draga Mihaela! Poate nu butoni, stele o sa vad in jurul capului meu. Dar prostia pusa la o parte, cum vad la concursul asta, cu produsele aparute o sa fie foarte tare.

11.11.2010, 17:41:37
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Offtopic:))@floare de suflet,nici sa nu te gandesti ca prieteniile create determina votari mai mult decat subiective,sau bazate doar pe afinitati!!!Da,s-au creat prietenii,unele ne stim prenumele adevarat fiindca intram pe forum mai des,dar,NOI,persoanele din spatele unui magazin,vorbim,radem si glumim,pe cand la concurs PRODUSUL creat de fiecare vorbeste!!!Daca ai sa urmaresti listele din galerii,ai sa vezi ca majoritatea produselor postate acolo apartin unor creatori care n-au intrat deloc,sau fff rar pe forum!Eu...:))))))) ...la nu stiu cate concursuri n-am avut nici macar un vot.....din partea asta sunt nelipsita de pe forum si de la concursuri,tocmai fiindca ne aduce impreuna pe cei carora ne e indispensabil forumul!Intreab-o pe Monica Alexandru...era la primul concurs,parca,si a si iesit pe locul 3:)Atat timp cat creezi cu drag,conteaza mai putin sau deloc cate voturi ai,conteaza ca iei parte activ la viata comunitatii:)....(wow,sunt mandra de mine...:))))))))))

11.11.2010, 17:57:28
  • Loulou
    Loulou

floaredesuflet, eu nu am inteles prea bine ce te framanta, dar voi incerca sa-ti dau un raspuns care sper sa te lamureasca:)

Fiecare participant are sanse egale, votul se va derula intr-un topic distinct, iar numarul voturilor va arata castigatorii, 3 la numar.
    DAR! fiecare participant castiga totusi ceva, de ex. posibilitatea de a-i cunoaste pe ceilalti mimbrii ai comunitatii, putin mai multa popularitate prin aparitia in listele facute de Dodo, si mai multa popularitate datorita faptului ca vom avea clienti la vot, satisfactia de a intra intr-o competitie care motiveaza, poate ca sunt multe altele de enumerat, dar ma opresc aici.
    Faptul ca noi parem sa ne cunoastem, nu inseamna decat ca am trecut deja prin cateva concursuri, am mai discutat cate ceva aici pe forum, in diferite topicuri si astfel am ajuns la acest punct, in care tu ne-ai gasit.
    Este perfect firesc sa ne exprimam opiniile in legatura cu produsele postate, doar pentru asta sunt aici, asta nu inseamna ca vom influenta votul cuiva, pentru ca in fond, mie imi pot placea toate produsele sau doar 1, insa voi vota 3 produse, aceasta fiind limita de voturi pe care o pot acorda.
    Acum in privinta premiilor, la aceasta editie, lucrurile vor sta cam asa:

Premiile 1, 2 si 3 se vor alege de catre noi, dintre cele 11 premii existente si apoi in ordine descrescatoare, castigatorii vor opta pentru cate unul din ele.

Daca vom considera necesar, vom acorda niste premii speciale, alese de data aceasta de noi si acordate pe criterii ceva mai subiective, mai exact, nu prin vot public. Nu am decis inca numarul premiilor speciale.
    Premiile ramase vor merge la clienti, ii vom alege aleator din lista clientilor votanti.

In ceea ce priveste influentarea votantilor, eu cred ca sunt persoane capabile sa emita si sa exprime propriile pareri, nu imi inchipui ca cineva asteapta parerea nu stiu cui pentru a se ghida dupa ea :)

Daca nu am atins problema pusa de tine.... :)) reluam, cu mare drag!

11.11.2010, 18:02:07
  • Loulou
    Loulou

:))))))))))))) Silvia, iar????????????
    Pai tb sa ne sfatuim cand ne vine cheful sa postam :))

11.11.2010, 18:03:55
  • Loulou
    Loulou

Asa, acum gata cu lucrurile serioase, Kjoco, unde ai umblat aseara?
    Ai dat bomba si ai disparut!

11.11.2010, 18:05:18
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Kjoco...ai fost sarea si piperul zilei de ieri....si,cred ca sunt in asentimentul tuturor,nu-ti cere scuze pt ca ne-ai facut sa radem cu lacrimi....a fost nemaipomenita atmosfera creata:)

11.11.2010, 18:15:48
  • Loulou
    Loulou

Subscriu :))))

Mihaelaaaaaaaaaaaaaaaaa treci si vb cu Kjoco!!!!!!!!!

11.11.2010, 18:17:11
  • DeianeiraJewellery
    DeianeiraJewellery

Daaaaaaaaaaaaaaaaa sunt aici !!! Iar ma certi??? Draga kijoco ai fost tare simpatic aseara asa ca te iert.Dar sa stii, butoni tot nu vezi... cu atat mai mult in jurul capului :))

11.11.2010, 18:25:47
  • floaredesuflet
    floaredesuflet

Draga Loulou,

raspunsul tau este suficient de lamuritor, asa ca iti multumesc frumos pentru rabdare si dorinta de a clarifica ezitarile mele.Acum am inteles.

Mai e ceva totusi, ce tot vorbiti aici si va tot amuzati de "butonii de tite"???? sau ( ţâţe) ????
    E vreun calambur, ceva sau vreun comic de situatii, caci imi scapa.... vreau sa ma distrez si eu asemeni voua...

11.11.2010, 19:11:13
  • Loulou
    Loulou

Ei, asta nu mai am cum sa-ti explic, trebuie sa citesti ce s-a discutat aseara, incepand de la postarea lui Kjoco si vei intelege singura.

:)) Merita!

11.11.2010, 19:37:56
  • mssdelilah
    mssdelilah

:))
    buna seara fetele :D

11.11.2010, 19:44:58
  • Loulou
    Loulou

buna delilah!

11.11.2010, 20:25:59
  • havin
    havin

buna seara tuturor, urmaresc de pe margine, atmosfera f frumoasa, produsele inscrise in concurs- si mai frumoase!!! felicitari tuturor si, fara doar si poate, absolut fiecare participant al acestei editii va avea de castigat!
    desi nu particip, citesc constant si sant la curent cu tot. chiar si cu butonii Mihaelei :))))))

11.11.2010, 20:31:58
  • Loulou
    Loulou

:(

11.11.2010, 20:54:45
  • floaredesuflet
    floaredesuflet

Gata, gata , am dezambiguizat ce si cum e cu butonii de ....ite! Si-a cerut scuze omul...
    Eu stiu persoane care au comis-o si mai rau de atat!!!

11.11.2010, 21:19:20
  • DeianeiraJewellery
    DeianeiraJewellery

Ei, el nu a comis-o , a fost simpatic , si spiritual. Nu a fost o ofensa ci o picanterie amuzanta.

11.11.2010, 21:23:12
  • lucashop
    lucashop

..sper sa va placa si clama mea de fitze...va pup!

www.breslo.ro/Product/MARABOU-CHRISTMAS-pt-concursul-COSITE-DE-FITZE_241106

12.11.2010, 08:07:41
  • DeianeiraJewellery
    DeianeiraJewellery

Da , ne place , e finuta si cocheta.

12.11.2010, 08:28:58
  • dodo
    dodo

www.breslo.ro/Product/Snow-Queen---concurs-Cosite-de-fitze_240524 nu se mai vede..daca s-a vandut felicitari!
    te rog refa stocul, cu mentiunea "Vandut" pentru a fi vizibila in lista..

12.11.2010, 09:32:05
  • CCS
    CCS

Buna tuturor.
    Va arat ultima mea creatie pentru concurs

www.breslo.ro/Product/Accesorii-pentru-par-Nr5--realizate-pentru-concursul-Cosite-de-Fite_241163

Mult succes tuturor participantilor...si multe multumiri organizatorilor, pentru ca au ales o tema atat de inspirata.Daca nu ar fi fost aceasta tema pentru concurs, probabil nu as fi incercat prea curand sa creez genul acesta de podoabe pentru par.

Va pup pe toti si sa avem multe zile pline de soare, exact cum este ziua de azi.
    CrissCraftStudio.

12.11.2010, 10:03:29
  • DeianeiraJewellery
    DeianeiraJewellery

Multumim Cristiana,noi am sperat sa placa tema si sa atragem magazine care au accesorii de acest gen.Sunt fete care au un par minunat si care nu isi gasesc accesoriile potrivite . Cu aceasta ocazie poate reusim sa inlesnim alegerea accesoriului potrivit tinand cont si de tendinte. Tu ar trebui sa stii foarte bine acest lucru, avand in vedere ca ai o podoaba capilara la care ar visa orice femeie.

12.11.2010, 10:34:19
  • Funkcesorii
    Funkcesorii

sperand ca va place cea de-a doua optiune, va atasez linkul: www.breslo.ro/Product/Bentita-Sweets-Mania_241213
    o zi frumoasa va doresc

12.11.2010, 11:35:08
  • BohemianSin
    BohemianSin

si eu am mai terminat o clamita..... e din noua colectie...sper sa va placa www.breslo.ro/Product/Clama-Catherina_241222

12.11.2010, 11:43:35
  • forHOPE
    forHOPE

Mai am si eu ceva...doar ca sunt suparata pe aparatul meu foto, care nu scoate culorile asa cum sunt ele in realitate...cred ca in curand isi va lua zborul pe geam...

Multa bafta concurentilor!!!

www.breslo.ro/Product/Clama-Peacock-rezervat-concurs-Cosite-de-fitze_241287

12.11.2010, 13:51:06
  • floaredesuflet
    floaredesuflet

inca ceva in acest concurs, nu promit ca este ultima postare....

www.breslo.ro/Product/Lebada-CONCURS-Cosite_241334

12.11.2010, 14:38:13
  • mssdelilah
    mssdelilah

adaug si eu a doua piesa pentru concurs, desi pana ieri, tot imi spuneam ca e de ajuns una
    www.breslo.ro/Product/clama-pentru-parconcurs-cosite-de-fitze_241346

12.11.2010, 14:46:36
  • MandMflowers
    MandMflowers

M&Mflowers mai participa cu un produs www.breslo.ro/Forum/CONCURS--COSITE-DE-FITZE_topic_2629

12.11.2010, 15:14:52
  • mssdelilah
    mssdelilah

pune link catre produs,MandMflowers, ai postat link catre forum :D

12.11.2010, 15:30:29
  • Loulou
    Loulou

:) Foarte frumoase noile voastre creatii!
    Felicitari!

12.11.2010, 15:34:26
  • mssdelilah
    mssdelilah

multumim loulou :) asteptam voturile, eu nu cred pana nu vad :)))

12.11.2010, 15:35:26
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

...eu sunt cuminte...lucrez de zor......vin si eu indata.....:)))))

12.11.2010, 15:37:30
  • mssdelilah
    mssdelilah

spor acolo JWL, eu o s-o intind catre gradi sa-mi iau piticu'

12.11.2010, 15:39:13
  • MandMflowers
    MandMflowers

Asa-i:D....www.breslo.ro/Product/Agrafa-aurie_241257.
    Felicitari fetelor, foarte frumoase lucursoare...;)

12.11.2010, 16:01:42
  • lanca
    lanca

wow, ce de-a fitze in cosite :)
    frumos, frumos, si inca mai sint ore bune de munca :D

12.11.2010, 16:19:24
  • anitabdesign
    anitabdesign

Pe ultime suta de metri si eu am terminat ce am mai vrut...
    www.breslo.ro/Product/Lart-des-fleurs-12--pentru-concursul-Cosite-de-fitze_241410

12.11.2010, 16:55:24
  • lycurycy18
    lycurycy18

vin si eu cu ceva nou pt mine, sper sa se incadreze in tema:)
    www.breslo.ro/Shop/lycurycy18

12.11.2010, 17:17:54
  • kittenhood
    kittenhood

pe ultimul metru al ultimei sute de metri :) www.breslo.ro/Product/Bentita-cu-floare-lila_241415 o bentita romantica

12.11.2010, 17:19:53
  • Loulou
    Loulou

Nu va stresati, pana la ora 22 mai este timp sa faceti cate o fita mica:)
    Felicitari pentru noile postari, toate sunt minunate!

12.11.2010, 17:31:23
  • Loulou
    Loulou

floaredesuflet ce se intampla cu acest produs?
    www.breslo.ro/Product/Obsolete-Lady-CONCURS-Rezervat_239058
    Nu mai apare in magzin, te rog sa ii pui stoc 1 dac s-a vandut

12.11.2010, 17:49:27
  • Loulou
    Loulou

serbani, bine ai venit!

12.11.2010, 18:05:55
  • dodo
    dodo

Nici:
    www.breslo.ro/Product/agrafa_240601
    nu se vede...Dan rectifica stocul, te rog.

12.11.2010, 18:06:39
  • Loulou
    Loulou

Avem si un produs descalificat :( cu toate ca este tare frumos!

Este vorba de data postarii.

Nu intra in concurs:
    lavinexclusive www.breslo.ro/Product/CRACIUNICA-IN-PAR_233213

12.11.2010, 18:08:52
  • Loulou
    Loulou

La mine se vad toate celelalte, am verificat acum lista cu toate link-urile

12.11.2010, 18:10:28