Forum: Concursuri Concurs_____"Casa de moda BRESLO-colectia vara-toamna 2012"________
- Jewelswithlove
Perle de la bac!!!!
18.07.2012, 08:20:35
1. „Eminescu a murit la 30 de ani pentru ca era nebun.”
2. „In Luceafarul sunt prezentate doua planuri: terestru si extraterestru.”
3. „Eminescu povesteste despre doua persoane care se iubeau, dar care nu puteau fi impreuna deoarece cu cea care se iubea era in concubinaj cu altcineva.”;
4. „Catalin si Catalina sunt surprinsi cum se iubesc in urmatoarele secvente: ”;
5. „Luceafarul e cea mai lunga poezie romaneasca si din lume, desi nu s-a hotarat exact cate strofe are.”
6. „Catalina era printesa, Catalin era servitor, iar Luceafarul era o stea.”
7. „Luceafarul o lasa rece pe Catalina cu versul . Si, in final, Catalina era pe interes;
8. „Lucian Blaga a stiut sa isi foloseasca calitatile si azi il sarbatorim pe banconta de 200 lei. Este una dintre cele mai mari banconete romanesti, si a fost rapus doar de 500 lei cu Eminescu care e artist.”
9. „Calitatile umane este bune.”
10. „E frumos sa ai calitati, dar mai frumos e un iPhone.” - Jewelswithlove
11. „Luceafarul se duce la demagog, si nu la demiurg, si ii cere sa-l faca nemuritor”
18.07.2012, 08:21:22
12." Catalina nu avea probleme financiare pentru ca tatal ei era imparat".
13. "Luceafarul a coborat pe Pamant si a facut sex cu aleasa inimii lui. Catalina l-a iubit si i-a daruit un copil din flori, apoi s-au casatorit".
14. "Luceafarul s-a transformat intr-un hipiot si i-a zis Demiurgului ca-l face cantaret, sa-l asculte toata lumea"
15. "Numele Hyperion vine din alaturarea a doua cuvinte hyper si ion. Deci il chema Ion, dar era mai activ."
16. "Baiazid i-a zis cel batran lui Mircea sa faca misto de el"."Cu ultimul vers "nemuritor si rece" Eminescu o lasa rece pe Catalina."
17. "Limba romana este curgatoare si se intinde peste mari si tari"
18. "Ce poate fi mai frumos ca o floare albastra? Asa i-a venit poetului ideea sa scrie despre iubirea lui cu o floare care nu creste pe toate drumurile."
19. "Cratima uneori apropie, alteori departeaza. In cazul secventei poti sa spui ca face ambele lucruri, avand in vedere ca fara ea n-ai intelege pe cine sa ajuti."
20. "Luceafarul a coborat pe Pamant si a facut sex cu aleasa inimii lui. Catalina l-a iubit si i-a daruit un copil din flori, apoi s-au casatorit". - Jewelswithlove
21. "Poti sa ai calitati cat 10, daca nai talent esti rece. GHEATA"
18.07.2012, 08:21:58
22. "In poezie este vorba despre un trio amoros si o stea".
23. "Scrisoarea a 3-a a fost scrisa dupa primele 2 scrisori."
24. "Nimeni nu stie ce s-a intamplat cu primele 2 scrisori."
25. „Calitatea fara rost face omu prost.”
(Surse: Libertatea,Kudika) - Kalimera
frate... e de rasu' - plansu'...:))
18.07.2012, 08:57:22
auzi... era un Ion mai activ... bwahahahaha! - moncollier
Le-am citit si eu mai devreme. Vorba lui Kalimera... nu stii daca sa razi sau sa plangi...
18.07.2012, 10:42:35 - soso07
Chiar asteptam sa vad ce "perle" au aparut anul acesta :)
18.07.2012, 10:52:11 - blanitza
Despre balbele-astea, no comment, pur si simplu te lasa masca, iar eu simt o mare tristete, nici nu ma mai enervez, doar ma scobor in borcanul cu melancolii...
18.07.2012, 11:24:16
Dar sa ne intoarcem la lucruri mult mai frumoase, si sa creem "bijuterii pretioase, cu care-ti vine sa dormi si noaptea", dupa cum spune o buuuna prietena de-a mea... Draga Silvia, azi este ultima zi de inscriere, si tine pan' diseara la 12? Ca sa stiu cum ma invart azi... - carla69
Eu m-am plictisit de aste adeja,ma lasa rece.Astia au posibilitatea de a ajunge parlamentari iar cei care invata bine pot ajunge profesori care sa rada de ai,sau invers?
18.07.2012, 11:32:53 - carla69
Si ca sa ma intorc la concurs,lucrez de zor de dimineata
18.07.2012, 11:33:40 - Jewelswithlove
Da,pana la 12 ,Gabi! Mai sunt 12 ore!
18.07.2012, 11:34:47 - gemsgems
Mie nu prea-mi vine sa cred ca sunt pe bune. :)) Pentru ca unele par scrise la misto, nu neaparat din nestiinta. Dar daca sunt, arata lipsa de respect a copiilor fata de sistem. :P Eu si daca nu stiam ce sa scriu, nu as fi scris asa ceva pentru ca mi-ar fi fost rusine de profesori. :)
18.07.2012, 12:02:12 - HappyAccesories
vin si eeeeeeeu! mai am putin, sper sa-l termin diseara! :D
18.07.2012, 13:03:26 - nicolebijou
E jale-jale. Dar este foarte greu sa-i mai spui unui copil sa invete ca altfel moare de foame sau ajunge muncitor necalificat pe vre-un santier , cand la TV vede tot felul de neica nimeni fara nici o scoala care invart banii cu lopata. Ce sa le mai spui la fete sa fie cuminti si sa invete cand Monica Gabor ( ex Columbeanu) o duce bine merci, si multe altele asemeni ei.
18.07.2012, 13:06:39 - Jewelswithlove
Da,se promoveaza prea mult,prea fatis si prea comercial non-valorile iar tineretul e descurajat ( o parte),teribilist (altii) sau dezinteresat (cei mai multi).Nu cred ca avem tineri prosti in sensul pur al cuvantului,dimpotriva,doar ca nu vor sa-si puna inteligenta la munca.Ma intreb daca ar mai spune si acum Bolintineanu: "Viitor de aur tara noastra are..."
18.07.2012, 14:24:31 - Jewelswithlove
Astept rabdatoare,Ale,sunt sigura c-o sa vii cu ceva trasnet!!!
18.07.2012, 14:25:24 - blanitza
Fetelor, fetelor, sa nu devenim depresive, cine are rost sa invete, invata, cine nu, sanatate si-un praz verde!!! Parintii sunt esentiali in aceasta cavalcada a prostiei si ignorantei, ei insisi ca oameni, dar si hobby-urile pe care le au, toate-astea se vor regasi mai devreme sau mai tarziu in viata copiilor, pentru ca ce-ai vazut in copilarie, sau indemnurile de care ai avut parte in copilarie, le vei urma mai tarziu, ele se imprima undeva, intr-un folder de nesters.
18.07.2012, 14:45:10 - carmenn
ai dreptate Gabi....
18.07.2012, 17:14:12 - Jewelswithlove
Mari nume:
18.07.2012, 17:58:43
Gucci - simbolul luxului
Sex, putere şi avere sunt trei cuvinte ce pot defini Gucci. De la începuturile umile şi până a ajuns în vârful piramidei, Casa Gucci a cunoscut multe răsturnări de situaţie, care nu au făcut decât să sporească succesul acestei mărci de lux.
Totul a început în 1881, odată cu naşterea lui Guccio Gucci, fondatorul acestui gigant al modei. Provenind dintr-o familie de meşteşugari, în adolescenţă el s-a mutat la Paris şi apoi la Londra, ocupând funcţia de coordonator al restaurantului Hotelului Savoy. Locuind într-unul dintre cele mai cosmopolite oraşe din lume, Guccio a observat şi a asimilat diferite culturi, idei, stiluri şi a învăţat despre estetica sofisticării. Când s-a întors în Italia, în 1920, Guccio şi-a deschis primul magazin Gucci în Florenţa, cu un capital de 30.000 de lire.
Primul succes al magazinului Gucci a venit odată cu creaţiile artizanale din piele şi cu accesoriile pentru şaua de cal.
Pe măsură ce a crescut numărul clientelei rafinate, magazinul Gucci a evoluat, încet şi sigur. Familia s-a înmulţit, iar fiii lui Guccio Gucci au deschis primul magazin de peste ocean, în New York, în pofida obiecţiilor susţinute ale tatălui lor, care a şi decedat în acelaşi an.
Fraţii Gucci au perseverat în creaţiile lor şi au inventat modele ce urmau să devină "clasice" în istoria modei. În această categorie se încadrează poşeta cu baretă din bambus, cataramele de curea cu însemnul mărcii, fularele, genţile de călătorie şi pantofii cu lanţ.
Anii '60 au marcat explozia "Statutului de simbol", iar Gucci şi Florentine Pucci s-au numărat printre primele mărci italieneşti de prestigiu internaţional. Producţia pieselor Gucci a cunoscut o creştere impresionantă odată cu deschiderea unei fabrici imense la periferia Florenţei.
La începutul anilor '90, designerii s-au hotărât să reevalueze valorile familiei Gucci, şi anume artizanatul din piele.
Pentru a depasi criza, ei au redus numarul pieselor comercializate de la 20.000 la 5.000, concentrându-se numai asupra celor mai bine vândute produse. Au micşorat chiar şi numărul distribuitorilor, la acestă oră existând numai 180 de magazine Gucci în întreaga lume.
În '93 Gucci a angajat un tânăr designer american - Tom Ford, iar această mişcare urma să salveze brandul şi să-l aducă pe cele mai înalte culmi ale succesului. Ironia sorţii este că Gucci era cât pe ce să-l concedieze pe "binefăcător" la începutul carierei, deoarece îi considera creaţiile "mult prea trendy".
Din 1994, când Ford a fost numit Creative Director, Gucci a început să producă haine şi accesorii de lux ce emanau senzualitate, feminitate şi stil, susţinute de campanii publicitare foarte îndrăzneţe şi futuriste. În tot ceea ce a creat, Tom Ford a mizat pe sex, şi nu a greşit deoarece noua alură a adus Casei de modă un succes fără precedent.
Astăzi, Casa Gucci este mai mult decât un magazin, un brand sau o casă de modă. Este un "trend setter" internaţional, plagiat de miliarde de contrabandişti, şi vârful de lance al prezentărilor de modă. - GradinaSecreta
Vad ca ai postat aici niste lucruri interesante, Jewels, am sa le citesc si eu maine pe indelete, cand ma eliberez de sub presiunea timpului. Mare lucru ai facut cu prelungirea asta si iti multumesc! Pentru ca tema e asa frumoasa, mi+ar fi parut rau sa ratez concursul.
18.07.2012, 19:08:42
Iata si prima mea creatie: www.breslo.ro/Product/Colier-Eleuia---Particip-la-Concursul-Casa-de-Moda-Breslo_669623. - GradinaSecreta
Şi a doua creatie: www.breslo.ro/Product/Colier-Lucky-16---Particip-la-Concursul-Casa-de-Mod-Breslo_669647. Succes tuturor!
18.07.2012, 19:57:54 - HappyAccesories
woooooow! bestiale amandoua creatiile!
18.07.2012, 20:03:44 - Jewelswithlove
Mi-nu-na-te!!!!Ambele creatii sunt spectaculoase si spectaculare,Gaby,ma uit la ele,mai citesc cate ceva,revin si ma uit din nou....O incursiune in istoria bijuteriilor cu doar doua lucrari!!!Asta da inspiratie!!!!Felicitari din inima!
18.07.2012, 20:34:33 - Kalimera
GabyS... voiam sa-ti zic ca sunt grozave lucrarile tale si ca esti o adevarata artista.. dar cred ca stii deja asta!:)
18.07.2012, 21:13:04 - Jewelswithlove
Daca nu stie,ii reamintim noi pana o sa fie convinsa ca e asa!
18.07.2012, 21:27:50 - Jewelswithlove
Mai sunt doar doua ore si jumatate....Tic-tac!Tic-tac!
18.07.2012, 21:28:25 - GradinaSecreta
Multumesc mult, fetelor! Sunteti niste dragutze! Eu nu mai imi dau seama cum au iesit, ca am fost in cursa contra cronometru azi cu poze si texte, si am lucrat si toata noaptea la ele :).
18.07.2012, 21:32:56 - Kalimera
iti zicem noi cum au iesit: S-U-P-E-R-B-E!!
18.07.2012, 22:14:28 - GradinaSecreta
Saru'mana! Ma duc la somn impacata :). Noapte buna!
18.07.2012, 22:18:42 - Kalimera
somn usor si vise minunate!:)
18.07.2012, 22:21:10 - Ipipura
si lucrarea 2:
18.07.2012, 22:23:33
www.breslo.ro/Product/PINK-ART-DECO-GRAPHICS-Concurs-Casa-de-moda-BRESLO-colectia-vara-toamna-2012_669728
sper sa va placa:) e inspirata de tendinta ART DECO. - Jewelswithlove
Cum sa nu ne placa???E si frumoasa,si inedita!Rezultatul e de nota 10!
18.07.2012, 22:53:46 - bijouxdemonange
Chiar pe ultima suta de metri, ma alatur si eu cu colierul meu pe care il ador si abia astept sa il port!!! L-am facut special pentru mine si asa cum am punctat si in descriere, ideea lui a fost concceputa pe la sfarsitul lui decembrie, m-am apucat de lucru chiar inainte sa plec in Germania si ca o coincidenta (sau nu), il termin acum, cu cateva saptamani inainte de a ma intoarce in Germania :P numai bine pentru a-l scoate in lume!!!
18.07.2012, 23:24:53
Mie-mi place cu atat mai mult cu cat ma reprezinta si cand ma intorc din Germania voi continua lucrul la colectia "Connections - Summer in it's nature" la care visez de la inceputul anului :P
Sper sa va placa si voua la fel de mult ca mie:
www.breslo.ro/Product/Dor-de-Africa---la-comanda----Colectia-Connections--Summer-in-its-nature_669218
Link catre colectia "Afriluxe" a lui Michael Kors:
http://www.style.com/fashionshows/review/S2012RTW-MKORS/
(in descriere nu pot pune link-uri :P ) - blanitza
Eeee, cum era si de asteptat, numai frumuseti se inscriu, si-asa cum m-am obisnuit eu, vin fuguta in ultima jumatate de ora, sa va prezint cea de-a doua creatie, versatila si feminina, prin care incerc sa ilustrez o seama de tendinte ale verii 2012, in bijuteria casual, si anume
18.07.2012, 23:25:44
Colierul Silky Blue Jeans Flower
www.breslo.ro/Product/Colier-Silky-Blue-Jeans-Flower_669770
Felicitari din toata inima pentru minunatiile pe care le-ati inscris, fetelor, o adevarata Parada Modei Breslo am vizionat aici, SUCCEEEES!!! - bijouxdemonange
P.S Mi-a vazut cineva aparatul ce face poze bune si frumoase? Ca eu nu-l mai recunosc, parca nu e al meu! S-a schimbat...si era atat de bine la inceput!! cred ca urmatorul pas este...divortul... (Sau energia ii este pe sfarsit si ar trebui sa-i reincarc rezervorul de iubire cu ceva baterii noi?!?!?! )
18.07.2012, 23:29:06 - HappyAccesories
eu si mai intarziata...imi scuzati pozele si daca imi permiteti maine as adauga o poza mai clara.
18.07.2012, 23:40:14
www.breslo.ro/Product/Guleras-detasabil-Purple-night-details_669455 - Jewelswithlove
Astea-s ciresele de pe tort!!!
18.07.2012, 23:45:40
Andra,nu stiu cat de mult iti place tie colierul,dar mie imi place la nebunie!Si al Gabitzei la fel!Si gulerasul Alexandrei,la fel!!!Trei creatii absolut minunate,atat de deosebite ca si tehnici sau culori,dar atat de asemanatoare prin frumusete! - carla69
Am tot incercat sa termin,rochia mea a suferit transformari pana a ajuns la final,acum ma chinui cu pozele
19.07.2012, 00:03:04 - Jewelswithlove
Carla,fa pozele si pune asa cum sunt si maine faci altele mai bune!Te astept!
19.07.2012, 00:04:38 - Jewelswithlove
Chiar ma gandeam adineauri ca,de fapt,cum suntem pe ora de vara,inca nu e ora 24:)))
19.07.2012, 00:05:51 - Jewelswithlove
Nu spun stop pana nu reusesti,Carla!
19.07.2012, 00:06:34 - carla69
Sotul meu mi-a facut niste poze de nu se intelege nimic,trebuie sa le refac
19.07.2012, 00:08:32 - Jewelswithlove
Fa-le din nou,ti-am zis ca nu spun stop pana nu reusesti!
19.07.2012, 00:10:34 - bijouxdemonange
Facem galerie, Carla! Te asteptam!
19.07.2012, 00:12:33
Silvia, multumesc!!
M-am inscris cu ceva teama, ca am reluat vizualizarea inscrierilor de pana acum si ...si... imi plac! Ma fac mica, mica! :D - Jewelswithlove
Si,daca mai poate cineva sa inscrie vreun produs in timpul asta,pana reuseste Carla,cu atat mai bine!
19.07.2012, 00:14:31 - carla69
Imi pare rau de calitatea pozelor,m-a lasat si bateria,nu se vad culorile in lumina artificiala,eu am pus-o asa si incerc sa mai fac poze
19.07.2012, 00:33:46
www.breslo.ro/Product/Rochita-Castele-de-nisip_669782 - Jewelswithlove
Faci poze mai bune maine dimineata si o sa fie bine!Ma bucur ca ai reusit!
19.07.2012, 00:41:18
Si,pot spune: Stop inscrieri!
Va multumesc tuturor pt implicare,pt eforturi si pt creatiile magnifice pe care le-ati adus in concurs!Succes tuturor! - carla69
Multumesc Silvia.Am mai incercat niste poze,sunt putin mai bune dar maine sigur vor fi mai bune.Azi am vrut sa renunt de cateva ori,lucrand sub imperiul grabei si cum vreau ca fiecare cusatura sa fie perfecta mi-a dat ceva batai de cap
19.07.2012, 00:53:22 - Jewelswithlove
Dar,cu toate piedicile,ai reusit!Chiar si cu pozele putin neclare tot se vede ce frumusete e!
19.07.2012, 00:55:08 - carla69
Multumesc pentru aprecieri,mi-am promis ca nu ma mai stresez asa dar acum...pot sa fac curat dupa mine,ce-i in bucatarie!!!!
19.07.2012, 01:00:20 - Jewelswithlove
O sa deschid topicul de votare,urmand ca Alexandra si Carla sa puna alte poze maine dimineata!
19.07.2012, 01:01:25