Forum: Concursuri CONCURS:"ASTA SUNT EU!"

• Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Buna-dimineata!!Rasariti si straluciti!E weekend,e primavara,e frumos,incepeti ziua zambind!

1. Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el. - Sarah Jessica Parker
    2. Cel care zambeste atunci cand lucrurile iau o intorsatura proasta s-a gandit deja pe cine sa dea vina. - Robert Bloch
    3. O casatorie buna este aceea dintre o nevasta oarba si un sot surd. - Michel de Montaigne
    4. Daca o pasarica ti-a soptit ceva?..atunci inseamna ca ai inebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc! -
    5. Munca nu a omorat niciodata pe nimeni??dar de ce sa risti? -
    6. Alcoolul omoara incet incet, spun doctorii. Nu conteaza, nu ma grabesc. -
    7. Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi: trage si impinge. -
    8. Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jurul meu prind curaj? -
    9. Lumea se misca atât de repede astazi încât cel care spune ca un lucru nu poate fi facut este în general întrerupt de cineva care face acel lucru. - Harry Emerson Fosdick
    10. Un mileniu s-a scris cu pene de gâsca. Gâstele au merite mari în promovarea culturii. - Valeriu Butulescu
    11. Tot vad la televizor reclame la detergenti care curata petele de sange. Cand ti-ai patat tricoul cu sange, nu cred ca spalarea lui e prima ta problema. - Jerry Seinfeld
    12. Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa. - Necunoscut
    13. O fi porcul prost, dar ce creier delicios are. - Vasile Ghica
    14. Progres si traditie: mamaliga in ceaun cu microunde. - Valeriu Butulescu
    15. Respectati viermii - ne sunt superiori in lantul trofic. - Valeriu Butulescu
    16. Gluma buna flirteaza, nu-si ridica poalele. - Vasile Ghica
    17. Ca sa fii Prometeu, nu e suficient sa te doara ficatul. - Valeriu Butulescu
    18. Nevasta macelarului crede ca porcii se compun exclusiv din antricoate. - Valeriu Butulescu
    19. M-am saturat de toate prostiile referitoare la faptul ca frumusetea este doar de suprafata. Este destul de adanca si frumusetea. Ce v-ati dori ? un pancreas adorabil? - Jean Kerr
    20. Daca painea prajita cade mereu pe partea unsa cu unt si pisicile mereu aterizeaza in picioare, ce se intampla daca pui o felie unsa cu unt pe spatele unei pisici si o scapi? - Steven Wright

02.04.2011, 08:55:29
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Laura,sunt convinsa ca stii....mai ales ca ai doi baieti....n-o sa aiba niciodata timp si dispozitie pt a fi modele rabdatoare:))))))))

Cristina,e frumos ca ai rude atat de aproape si multe!!!Hai,ia-ti cafeaua si vino aici!

02.04.2011, 09:02:02
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Pesimistul vede intr-un tunel intunericul, optimistul vede lumina de la capatul lui, realistul vede luminile trenului care vine. Mecanicul de locomotiva vede trei idioti pe şine....

02.04.2011, 12:10:54
  • Xandrastyle
    Xandrastyle

Buna asta!!!!!!!!!!!!!!!

02.04.2011, 12:39:08
  • Apollonia
    Apollonia

Ma mai primiti cu un produs?
    www.breslo.ro/Product/Set-multifunctional-Copacei-infloriti_337935
    asta e dedicat zilei superbe de astazi, o zi adevarata de primavara!

02.04.2011, 12:42:59
  • Live
    Live

Vă salut! Cu cafeaua nu în mână, ci pe birou.
    Aud acum că Kelemen Hunor pune sula-n coaste restului Guvernului. Adică, dacă Legea Minorităţilor nu va fi adoptată, va fi pusă-n pericol coaliţia guvernamentală. Aş spune io câte ceva, dar mi-e că avem pe aici etnici maghiari şi ar putea crede că io cu ei am ceva. N-am! Mai ales că am ceva sânge unguresc în mine. Am rude la Cetăţuia, lângă Miercurea-Ciuc, şi mereu am fost bine şi frumos primiţi acolo. Mă rog...mai puţin în 1990, după "evenimente", când rudele mai tinere şi-au arătat un pic colţii.
    Am un văr care lucrează la Petrom. OMV-Petrom. Vorbind cu el, au reînviat sau, de fapt, au revenit la suprafata nişte dureri adânci ale mele, legate de faptul că românii nu prea mai au nimic. Iar asta s-a făcut, clar de tot, cu concursul jigodiilor care ne conduc de 20 de ani încoace. Şi totul se face, acum, şi cu suportul populaţiei(căci popor...nu ştiu dacă mai suntem), căci s-a lucrat la mentalitatea noastră şi s-a săpat atât de bine, încât tot mai mulţi români doresc "să vină, naibii, nemţii, americanii, cineva să ne ia şi să se ocupe de noi!". Cred că suntem la un pas de a ne fi dorinţa îndeplinită...
    Scuze, bănuiesc că nu asta doreaţi să citiţi aici! Am şi eu durerile mele... E, mai bine pun un link:
    http://aleximreh.wordpress.com/2010/12/31/orasul-secret-de-sub-sarmizegetusa-de-marimea-bucurestiului/

02.04.2011, 12:45:09
  • Live
    Live

Foarte frumos, Apollonia! :) Trimite primăvara aceea şi la noi! Aici e înnorat şi stă să plouă...

02.04.2011, 12:46:25
  • lavinexclusive
    lavinexclusive

Ma primiti si pe mine? O Gentuta Zapacita . . . produsul cred ca ma caracterizeaza , o gentuta nonconformista, plina de culoare , putin agresiva atat cat sa iasa in evidenta fara a deranja privirile , intr-un cuvant ASTA SUNT EU! www.breslo.ro/Product/O-GENTUTA-ZAPACITA-CONCURS---ASTA-SUNT-EU_337936

02.04.2011, 12:48:26
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

O fi weekend,dar vad ca fetele noastre sunt harnice ca niste albinute!!!!

Raluca,ai 4 maini?!Ca vad ca lucrezi de zor,lucrezi si la firma,cea mica oricum iti ocupa majoritatea timpului liber (dar,ce nu faci pt ea!!!)...harnicuta de tine!!!Iar colierul e ff frumos,pilule de primavara prinse la gat!!

Lavine,mai si intrebi daca te primim????Abia astept sa mai vad pe cate cineva,abia astept sa vad ce mai creati,e un privilegiu sa vezi cate se pot naste din mintile curioase,talentate si creative ale artizanilor!!!Si,daca nu te-ai dumirit inca,:)),aici,cuvantul de ordine e "zapaceala",dar zapaceala aceea aducatoare de buna-dispozitie,pusa pe shotii...nu cea care te face sa calci de 20 de ori intr-un loc....Asa ca,gentuta ta e cat se poate de potrivita,are "zapaceala" care e la ea acasa aici:))Da,acolo esti tu,mare iubitoare de flori,de gentute,de frumos,delicat si feminin!!!!Ma bucur ca ai venit in concurs!!!Si...mai vrem!!!

Cristina,sunt multe lucruri care dor,care framanta,care sunt aducatoare de tensiuni....nu prea avem noi puterea de a face ceva...din pacate!!!Avea Constantin Tanase pe vremuri un sketch in care ironiza faptul ca toate companiile romanesti fusesera preluate de straini,iar refrenul era:"...si cu asta ce-am facut????" Iata ca se repeta istoria,la scara mai mare de data asta....

02.04.2011, 13:12:21
  • Live
    Live

Da, chiar zăpăcită gentuca aceea, Lavine! :)) Dar frumoasă, în aceeaşi măsură!:)

Tănase... L-au rezolvat ruşii. Nu legionarii, aşa cum s-a arătat în film!
    În puterea mea stă să-mi iubesc ţara şi să mă rog pentru ea. Şi am de gând s-o fac în continuare şi să simt, în continuare, româneşte, chiar dacă a fi patriot a început a se considera ca fiind "buba la cap" şi desuet! Româncă am să fiu şi am să mă simt până-n ultima clipă a mea pe acest pământ! Şi...visez foarte des la momentul în care voi păşi din nou în incinta sacră a Sarmizegetusei, locul pe care l-am simţit, la primul pas făcut acolo, ca fiind "acasă". Cine ştie la ce sursă de energie ne conectăm, când ajungem acolo?!:)

02.04.2011, 13:50:22
  • Apollonia
    Apollonia

Jewels, multumesc, asta este modul meu de a ma relaxa, dar sa stii ca eu imi propun sa fac mult mai multe decat reusesc. Asta e! trebuie sa impac pe toata lumea, dar prefer asa, sa fiu super ocupata cu lucrurile care-mi plac decat sa ma plictisesc...de fapt eu nu stiu ce inseamna sa te plictisesti! :)

02.04.2011, 13:52:48
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

O-ho,Cristina,cate episoade din istorie au fost cosmetizate,aranjate,"redecorate",atribuite cui nu era cazul.....Ai mare dreptate;a fi mandru ca esti roman,a simti curat romaneste si a o si arata,a devenit desuet!!!Patriotismul a fost atat de folosit de comunisti ca o arma,incat libertatea a adus devalorizarea lui totala!

Raluca,daca gasesti pe cineva pe breslo care stie ce inseamna sa te plictisesti,e mare minune:)))Sunt convinsa ca toti ne-am dori o zi de minim50-70 de ore,ca sa putem migali cat mai mult la pasiunile noastre.....

02.04.2011, 14:18:37
  • Live
    Live

Am avut deţinuţi politici în familie, precum şi veterani de război. ŞI de la ei am învăţat ce este acela patriotism şi cum este când ai credinţă adevărată. Faţă de ei, cei ca mine sunt undeva "sub nivelul mării". Oamenii aceia ştiu (ai mei...au ştiut) ce e aia să îţi dai viaţa pentru patrie şi pentru Dumnezeu. Cât or fi de îndureraţi, văzându-ne pe noi cum nu tresaltă inima-n piept, când vorbim despre trecut sau când văd cum dăm de bunăvoie ţara asta celor cărora au încercat, ani la rând, să le ţină piept? Am învăţat să ne preocupăm doar de noi şi de cei foarte apropiaţi, căutând să ne câştigăm confortul. Am învăţat să înghiţim nemestecat tot ceea ce vine de afară şi să aruncăm cu noroi în ceea ce este românesc. Am primit Globalizarea cu braţele deschise, nepăsându-ne că se şterge şi ultima brumă de identitate naţională. Cât de uşor "ne-au lucrat", la nivel de mentalitate! Cât de isteţi au fost să deschidă "cutia Pandorei" toată, după masacrul din '89, pe când noi, românii, nu aveam discernământ, nu ştiam să alegem, pt că nu avuseserăm, atâta vreme, de ales! Cât de subtil ne-au făcut să credem că alegem noi când, de fapt, marile puteri îşi puneau preşedintele, după cum stabileau între ele! Dar poate că doar sunt io paranoică...

Ba eu stau ca o lepră, fără chemare să lucrez! Nu ştiu de ce...

02.04.2011, 15:28:54
  • Xandrastyle
    Xandrastyle

Am revenit cu postarea unuia dintre cele doua premii pe care vreau sa le ofer. Unul (brosa) ar fi pentru locul 6 pentru ca am vazut ca primele 5 locuri au deja premiile asigurate, nu pentru ca ar fi doar 6 castigatori, pentru ca oricare din cei care participa se pot considera castigatori :D
    www.breslo.ro/Product/Brosa-rainbow---premiu-locul-6-pentru-concurs-Asta-sunt-eu_338060
    In curand voi posta cel de-al doilea premiu oferit din partea mea

02.04.2011, 15:54:44
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Xandra...ce pot sa spun...MULTUMESC!!!!..Brosa e o incantatre pt ochi (si,mai ales,pt suflet)!!!!!

02.04.2011, 16:23:29
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ce bine ar fi daca ar gandi multi ca tine,Cristina!!Poate ar reinvia spiritul national,poate ca,incet-incet,s-ar schimba mentalitatea,conceptiile,am deveni mai civilizati,mai patrioti,mda...poate..Vise!Sperante!

02.04.2011, 16:41:31
  • Xandrastyle
    Xandrastyle

Iata si cel de-al doilea premiu din partea mea pentru locul 7(sper ca nu am facut vreo gafa alegand eu locurile, daca e vreo problema, rog sa mi se comunice)
    www.breslo.ro/Product/Inel-floricica---Premiu-locul-7-concurs-Asta-sunt-eu_338178 ... cat de repede voi incerca sa postez si produsul pentru concurs.
    spor la lucru tuturor!

02.04.2011, 17:10:51
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ce gafa sa faci,Xandra???In afara de cazurile in care mi se spune sa aleg eu cui i se ofera premiul oferit de catre un artizan sau altul,am lasat la latitudinea fiecaruia spre ce loc,sau persoana pleaca premiile oferite cu generozitate!!!

02.04.2011, 17:51:25
  • Xandrastyle
    Xandrastyle

In ordine! Nu prea sunt la curent cu toate. Daca regula principala in aceasta privinta este ca nu e nici o regula, atunci ma-incadrez. Darurile sunt din suflet, si daca mai vine vreo inspiratie, mai apare un premiu.

02.04.2011, 18:03:01
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

BUNA !DRAGUTE DOAMNE SI DOMNISOARE!Dupa o zi de munca revin si eu cu primul meu ornament care l-am pregatit pt, prima mea participare la acest concurs al breslasilor de aici,care dupa cum am vazut eu are in primul rind o gazda minunata la fel sunt si celelalte participante.IMI CER SCUZE PENTRU GRESELILE CARE LE FAC SI DORESC SA MA INTELEGETI SUNT FOARTE EMOTIONATA SI POT SA SPUN CA AICI AM VAZUT ATITEA FRUMUSETI FACUTE DE VOI INCIT NU STIAM CE SA FAC.....Sa intru ? sa nu intru! sa intru?...hmm... si totusi...Ii multumesc persoanei care m-a invitat si mi-a dat curaj! JOSEPHINE.JOE SUCCES LA TOATE! www.breslo.ro/Product/ORNAMENT-GRILAJ-CONCURS-ASTA-SUNT-EU_338283 VOI MAI REVENI CU UN ALT ORNAMENT PUTIN MAI TIRZIU

02.04.2011, 19:31:33
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

DEJA AM GRESIT! OFFF DOAMNE

02.04.2011, 19:33:35
  • speranta2010
    speranta2010

Buna seara si bine v-am gasit!
    Ma numesc Elena si iata "povestea" mea
    Intr-o buna zi,in toamna anului ce a trecut, mi-am amintit de tinerete: la 26 de ani aveam trei copii mici superbi, cu varste intre 6 luni si 3 ani!
    Un sot iubitor si iubaret care, la acea vreme, nu prea constientiza responsabilitatile de "triplu tatic", deseori ignorandu-le.
    Slujba care ma solicita mult.
    O mama, mama mea, plina de dragoste si abnegatie.
    Si venea luna mai, luna aniversarilor....Bani de cadouri nu prea aveam. Cu sufletul strans dar cu mult entuziasm, am purces la explorarea si invatarea artei de impletire a firelor.
    Nu existau computere atunci pe la noi, iar notiunea de internet nu cred ca se nascuse inca...
    Manualul de capatai: cartea mamei "Sfaturi gospodaresti"-editia 1960, pe care si acum o rasfoiesc cu drag, din cand in cand...
    Primele realizari? Pantalonasi, jachete si fustite-sarafan. Nu, nu pot sa vi le arat...au trecut 30 de ani...
    Dar va pot spune cu siguranta ca aceste cadouri de aniversare, au adus multa bucurie copiilor mei si nu in ultimul rand, sufletului meu.
    Mi-am amintit de atunci...Acum, de ce nu, m-am intrebat ?...doar sunt o tanara bunica si pensionara pe deasupra !

Nici nu se pune problema ca ceea ce creez si lucrez eu, sa atinga vreodata splendoarea si frumusetea pe care o vad in "magazinele" harnicutelor de pe acest forum....dar sunt sigura ca bucuria lucrului facut cu sufletul va strabate pana la voi.

Am vrut sa raspund invitatiei primite de la Jewel, simtindu-ma onorata , acest mega-accesoriu-multifunctional pe care vi-l propun www.breslo.ro/Product/accesoriu-multifunctional---ptr-concurs-Asta-sunt-eu_338221 , nefiind de fapt un "reprezentativ" , ci mai degraba un mod simbolic de a ma descrie : pragmatica, adaptabila, optimista, sufletista....., colorata!

Si sa duc confesiunea pana la capat : ravnesc in conditiile "create" de pensia anticipata de care dispun, la un venit suplimentar realizat din produse create hand-made.

Pe finalul acestui mesaj, va si imi doresc mult succes in acest minunat concurs !

02.04.2011, 19:40:30
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

PT. SPERANTA 2010! CURIOZITATEA M-A INPINS SA INTRU AIN MAGAZINUL DV, IAR SURPRIZA A FOST MAREEE! AVETI LUCRURI MINUNATE DE=A DREPTUL MINUNATE. CIND FIICA MEA ERA MITITITICA AI FACEAM SI EU MULTE LUCRURI AMPLETITE AVEAM O PASIUNE PT CACIULITE SI GULERASE .nU AVEAM SOMN PINA NU DUCEAM LA BUN SFIRSIT O CACIULITA SAU O BLUZITA , PE ATUNCI ERAU LA MODA TRICOTAJELE DE MINA. SUNT SUPERBE LUCRURILE DV. FELICITARI SI SUCCES!!! LE MERITATI DIN PLIN.

02.04.2011, 20:12:34
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Da,pieseornamentale,ai gresit...ai gresit cand nu stiai daca sa intri sau nu in concurs:))In rest,nici o greseala!!!Si,inafara de faptul ca mi-ai atins definitiv inima cu faptul ca ai realizat un trandafir si m-am indragostit iremediabil de grilaj, nu pot spune decat ca iti ies din maini niste minunatii!!!Asta o spun fara nici o legatura cu iubirea mea pt trandafiri:)Si,exact cum spuneam in prezentarea concursului,sunt f multi creatori de care nu stim ca exista pana nu vedem ceva ce ne place si suntem curiosi sa vedem cine e creatorul...asa s-a intamplat cu mine,acum;pana la acest concurs nu am stiut de magazinul tau!!Pierderea mea,dar recuperez:)))Ma bucur ca josephine te-a invitat!Sunt atatia creatori de care nu stiu nimic....din pacate.....Felicitari sincere pt debut!!!E unul grandios!!!

Speranta,bun venit la concurs!!!!Ma bucur sa citesc despre iubirea de mama,sotie si fiica,sa vad ca ai ambitie,singurul lucru cu care nu sunt de acord e faptul ca ai spus ca nu crezi ca vei crea la fel ca multi din artzanii de aici!!Lucrezi nemaipomenit,pe parcurs o sa te perfectionezi si mai mult!Accesoriul tau e fff frumos,ma face sa ma gandesc la magnolii,soare,vant prin par si rasete de copii!Bravo!Sper sa ti se implineasca dorintele!

02.04.2011, 20:13:07
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Innette-Denisa,am citit acum si cele scrise de tine,am vazut si creatia inscrisa,si sunt atat de bucuroasa ca as dansa daca n-ar fi post:))Atatia creatori minunati s-au inscris pt prima data la un concurs forumist,sunt aici atatea lucrari minunate,in toate tehnicile posibile,din tot felul de materiale,dar cu un numitor comun:dragostea pt frumos,natura,culori si detalii!!!Asa e si colierul tau,de o gingasie grozava,de o finete deosebita,cu culori atat de frumoase!!!!Nu mai stiu ce cuvinte sa folosesc,nu de alta,dar tot spun :Felicitari:...dar,ce sa fac????Alte cuvinte nu gasesc!!!Deci,felicitari sincere!!!!

02.04.2011, 20:21:33
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

ESTE PT PRIMA DATA CIND CINEVA M-A FACUT SA-MI CADA LACRIMILE DE FERICIRE , si asta este pt ca aveti un dar de a vorbi si de a face omul sa se simta bine.Pot spune chiar ca ma bucur nespus de mult ca am intrat aici. Meritati sa fiti aleasa si premiata pt cea mai buna gazda .Cred ca de aceasta parere sunt si alte harnicute din aceasta comunitate. FELICITARI PT PERSONALITATEA PE CARE O AVETI! SI FELICITARI SI PENTRU RESTUL DE AICI SUNTETI ASA CUM NU AS FI CREZUT CA MAI EXISTA . CREATIVI SI CU SUFLET MARE

02.04.2011, 20:33:13
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

A venit randul meu sa ma inrosesc si sa ma simt stinghera!!!Multumesc f mult,Ylen,pt cuvintele tale,dar,te rog mult sa ma tutuiesti!!Ma bucur ca ai intrat pe forum,sper s-o faci tot mai des de-acum,iar complimentele tale,si-ale altor persoane dragi mie,sunt cel mai mare premiu!!!Nu consider,sincer,f sincer vorbind,ca sunt o gazda extra-mega-super...ci,o gazda normala,asa cum trebuie sa fie una!Toti cei care au organizat concursuri aici au fost gazde nemaipomenite,doar ca unii nu au avut la dispozitie atata timp cat ar fi vrut,altii nu reusesc sa exprime in cuvinte tot ce simt si-atunci prefera sa taca,sunt si persoane mai timide.de fapt,fiecare cu personalitatea lui,dar cu aceeasi dragoste de handmade care ne uneste!

02.04.2011, 20:49:35
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

Cel de-al doile-a ornamentcare doresc sa al adug in acest concurs..www.breslo.ro/Product/GRILAJ-DIN-SIRMA-SI-CRINI-AURII--REZERVAT-PT--CONCURS-ASTA-SUNT-EU_338363 si daca voi avea timp suficient voi reveni cu un alt lucrusor

02.04.2011, 20:52:04
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

www.breslo.ro/Product/GRILAJ-DIN-SIRMA-SI-CRINI-AURII--REZERVAT-PT--CONCURS-ASTA-SUNT-EU_338363 CRED CA AM GRESIT CEVA PT CA NU AMI MERGE .SPER CA ACUM E BINE.

02.04.2011, 20:58:32
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Da,e bine,prima data linkul prindea si cuvantul concurs!
    In rest,doar atat:superb!!!

02.04.2011, 21:03:31
  • speranta2010
    speranta2010

Multumiri pentru buna si calda primire in aceasta adevarata familie!
    Si pentru ca am aflat Jewel de slabiciunea ta pentru trandafiri , mi-ai dat o idee si am sa-ti pregatesc un buchetel, asa de casa noua careia i-am trecut pragul !

Pieseornamentale , tare mult as vrea sa-ti stiu si numele pentru a-ti transmite si in mod direct , nu doar intermediat prin ID , respect si admiratie

02.04.2011, 21:10:42
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Elena,multumesc!!Yupiii....buchetel de trandafiri...abia astept sa-l vad!!!!

02.04.2011, 21:18:06
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

DEFAPT PE MINE MA CHEAMA NELY DE LA CORNELIA DAR AICI, SI IN MAI MULTE LOCURI AM ZIS SA AL CODEZ PUTIN SI AM SCRIS YLEN DE LA COADA LA CAP. NELY SUNT PT TOATA LUMEA SI IMI FACE PLACERE SA FIU ALATURI DE UN GRUP DE OAMENI CU SUFLET MARE, FRUMOS, SI CREATIVI.PUTEM FACE SCHIMB DE ID. AL MEU ESTE [email protected] daca cineva mi vrea sa vb este binevenit! este loc pt toate pupici! pregatesc si eu un ornament an stilul meu cu trandafiri care posibil si ma gindesc sa al fac cadou mamei mele pt.ca pe 15 aprilie este ziua ei cred ca i=ar placea sa mai adaug si pe acesta la celelalte cadouri de la mine sa ai fac o mica gradina din ele. nu e o idee rea zic eu o sa ma mai gindesc cum si ce.

02.04.2011, 21:41:42
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Sunt convinsa ca mamei tale ii va placea indiferent ce-i vei face cadou!O gradina vesnic vie,cu flori nemuritoare ,daaa, un cadou minunat!!!

02.04.2011, 21:58:44
  • innette
    innette

Jewelswithlove mutumesc mult ptr cuvinte. Sincera sa fiu asteptam cu sufletul la gura feedbackul vostru si ma bucur c-a fost unul pozitiv. Acum nu-mi mai incap in pene :)

02.04.2011, 22:31:11
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

De fapt,Denisa,cred ca nu-ti mai incapi in flori de cais...:))

02.04.2011, 22:37:03
  • innette
    innette

may the spring be with you! :P

02.04.2011, 22:57:23
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

OARE MAI POT SA ADAUG PT CONCURS CITEVA ORNAMENTE? NU EXAGEREZ? DACA DA, VA ROG SA MA OPRITI CRED CA ASTA AM FACUT-O DIN CAUZA CA NU SUNT HOTARITA CU CE SA PARTICIP AICI SI UN ALT MOTIV AR FI PT CA NU POT SA LE PUN IN MAGAZIN DACA NU LE VIND. .www.breslo.ro/Product/BUCHET-DE-CRINI-SI-CALE-REZERVAT-PT-CONCURS--ASTA-SUNT-EU_338531

02.04.2011, 23:00:59
  • dana86
    dana86

Buna seara ,nu prea stiu cum sa incep ... sint dana86 si pentru prima data intru pe forum , v am citit pe toate si m ati facut curioasa sa vad ce pot , asa ca m am decis am sa incerc si eu sa intru in concurs cu un colier f drag mie ,,COLIER AZTEC,, pe care l am postat astazi . As vrea sa stiu parerea voastra sincera , dulcegariile nu imi plac , este f .important pt mine.

02.04.2011, 23:05:34
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

Buna fetelor!Ma numesc Andreea Ciobanu si reprezint 50% din conceptul Bijoux Black Diamond celalalt procent fiind reprezentat de colega si buna mea prietena Raluca.
    Iata prima mea propunere si cea care sigur ma reprezinta 100% urmata de povestea mea.

www.breslo.ro/Product/Cercei-The-Sound-of-Music---Concurs-ASTA-SUNT-EU_336421

Numele meu complet este Ciobanu Andreea Cristiana, am 23 de ani si sunt in zodia taur.Sunt casatorita si sotul meu(Calin) este ingerul meu pe pamant!El si parintii mei sunt persoanele cele mai importante din viata mea si mi-as da si sufletul pentru ei...la propriu!
    Inca de micuta am fost prioritatea numarul unu a parintilor mei si am avut o copilarie superba dar si extrem de solicitanta.
    La varsta de 4 ani am inceput sa practic patinaj artistic in paralel cu gradinita.Un an mai tarziu am inceput sa iau cursuri de pian la o gradinita de muzica in cadrul Liceului Dinu Lipatti din Bucuresti.Asa a inceput poveste mea de dragoste cu acest instrument superb...
    Am ajuns sa frecventez in paralel cursurile a doua gradinite(mama a renuntat la cariera pentru a reusi minunea de a ma plimba pe mine de colo colo toata ziua), una de stat si una de muzica, iar dupa amiaza eram la antrenamente la patinoar.Asta a durat in jur de un an dupa care am ales...
    Asa micuta cum eram i-am spus mamei mele ca nu doresc sa mai continui cu acest sport si ca prefer sa ma dedic intru totul muzicii. Ca o incheiere am rugat-o sa imi duca patinele si costumul in pod si sa ma lase sa studiez la pian!Din momentul acela viata mea s-a schimbat radical.Orele de antrenament petrecute pe gheata se transformasera in ore de studiu petrecute in casa.Studiam zilnic 6 ore si singurele iesiri erau la scoala acum fiind in clasa 1.
    Multa vreme nu am avut decat amici, colegi, persoane apropiate dar nu prieteni.Mult mai tarziu in adolescenta am inceput sa ies si sa am o gasca de prieteni.Intr-un final am inceput sa ma apropii de Raluca si sa aflu din intamplare ca avem enorm de multe lucruri in comun.Desi eram colege din clasa a2-a deabia acum ne descopeream una pe cealalta.
    Usor usor am devenit nedespartite si am inceput sa o simt din ce in ce mai aproape de mine.Am ajuns sa incepem o propozitie si cealalta sa o termine sau mai simplu sa comunicam din priviri.
    La finalul liceului Raluca a decis sa urmeze alta cale decat mine si s-a inscris la facultatea de limbi si literaturi straine si la un curs extrem de solicitant de formare a asistentelor medicale(adevarata ei pasiune).Am discutat ceva timp si intr-un final am realizat ca si eu imi doresc sa fac facultatea de limbi straine deoarece asta era pasiunea noastra comuna de mult timp.
    Am dat admiterea la aceeasi facultate si in paralel fiecare se ocupa de pasiunea ei.Eu de muzica iar Raluca de cursul de formare, pe care l-a si terminat intre timp.Eu urmeaza sa imi dau licenta la conservator anul acesta.Anul trecut am terminat si facultatea de limbi straine si am sarbatorit asa cum stiam ca o vom face!
    Am plecat alaturi de niste prieteni in Austria unde am avut parte de o vacanta absolut superba prin minunata bavarie...Acolo a luat nastere si conceptul Bijoux Black Diamond dupa cum v-am spus mai sus, desi pasiunea noastra pentru bijuterii este foarte veche.Raluca le adora iar eu nu numai ca fac colectie dar obisnuiesc sa imi cumpar cate una din fiecare tara sau oras pe care le vizitez atat in tara cat si in afara ei!
    Pentru mine a crea o bijuterie inseamna un mod de relaxare si detensionare extrem de placut si imi doresc sa o fac din ce in ce mai bine si pentru tot restul vietii.Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea dar avand in vedere faptul ca nu prea am timp sa intru pe net datorita programului incarcat m-am gandit ca este corect sa ma cunoasteti macar prin aceasta „scurta” prezentare...Va multumesc mult pentru rabdare si intelegere!
    Va pup dulce si va doresc mult mult succes tuturor. 

02.04.2011, 23:08:33
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

SI EU SUNT NOUA PE AICI.IAR DIN CURIOZITATE AM INTRAT SI AI LUCRURI FRUMOASE CU ADEVARAT. FARA DULCEGARII SUNT FRUMOASE TOATE .

02.04.2011, 23:39:54
  • dana86
    dana86

Cred ca v ati dat seama sint noua pe breslo in concurs m am inscris cu :wwwbreslo.ro COLIER AZTEC - UNICAT - CONCURS - ASTA SINT EU 337981 o seara frumoasa in continuare.

02.04.2011, 23:42:04
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Denisa,sa fie cu noi toti o primavara eterna!!

Nely,poti inscrie in concurs cate piese vrei!E scris si in regulament,sus!:))

Dana,bun venit pe forum,e bine ca a invins curiozitatea si,abia astept sa vad colierul aztec!Si pt ca mi-ai ridicat mingea la plasa,cu vorbele tale prin care ceri pareri sincere,profit de ocazie ca sa spun ceva,ceva personal:-dupa cum se vede si din avion,eu laud pe toata lumea!E drept,e adevarat,e evident!Dar,vreau sa spun si sa asigur pe toata lumea ca o fac cu sinceritate,nu din varful buzelor,nu din obligatie si nu pt a peria pe cineva!!!Am invatat,de-a lungul anilor,sa ma bucur de fiecare clipa pe care mi-o da Dumnezeu,sa ma bucur de fiecare floare,de fiecare cantec al pasarelelor,de tot ce ma inconjoara si de tot ce fac!!Pt mine,fiecare zi in care pot vedea soarele,imi pot vedea copiii,pot vedea tot ce e frumos in lume e Craciun,Paste,zi de nastere!!! Fiecare dar pe care il primesc imi transforma ziua in sarbatoare,de aceea,ador sa daruiesc fie si numai o vorba buna,sincera,din inima!!!Asta sunt,asa defilez,nu pot sa pun fiere pe limba cand inima mi-e de gelatina!:):

Andreea,cerceii tai,simpli, eleganti si de efect,mi-au amintit de filmul cu Julie Andrews si Cristopher Plummer...cine nu stie acest film?!Imi zumzaiau cantecele in minte,zambeam cad revizualizam,cu ochii mintii,scene din film....
    Viata ta descrie exact ce onseamna pasiunea si prietenia,ambele la superlativ!"Iti trebuie 100 de ani ca sa gasesti un prieten adevarat si ajunge o zi ca sa ai 60 de dusmani..."!!Iti si va doresc ca prietenia sa ramana cel putin la fel de frumoasa ca si pana acum,sa va vedeti visele realizate ,indiferent ca e vorba de viata profesionala,pasiuni sau dragoste!!Chiar e placut sa auzi ca doi oameni se iubesc atat de mult,incat isi considera perechea ingerul personal si pamantean!!!Asa sa si ramana,chiar si cand veti avea 50 de ani de casnicie in urma!De parinti pot sa spun ca au facut ceea ce face orice parinte pt copilul sau,adica totul!!!Ma bucur ca ne-ai povestit atatea,nu e mult,nu ne-ai plictisit,dimpotriva,te mai asteptam!!!

02.04.2011, 23:42:42
  • dana86
    dana86

iti multumesc mult pt aprecieri

02.04.2011, 23:43:15
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Dana,sper ca nu te superi,dar pun eu linkul corect pt produsul tau
    www.breslo.ro/Product/COLIER-AZTEC---UNICAT--pt-concursASTA-SINT-EU_337981
    Si,fara dulcegarii,e un colier care chiar te duce cu gandul la azteci,sobru dar frumos!

02.04.2011, 23:45:37
  • dana86
    dana86

sint incepatoare dar nu sint f tinara am 55 ani , in creatiile mele se regaseste cite o stare a mea , asa ca vreu sa stiu ce nu va place ... critici ...le gasesc mult mai folositoare , cel putin pt mine

02.04.2011, 23:52:33
  • dana86
    dana86

eu v am spus sint incepatoare , dar nu ma las , eu nu ma supar niciodata, un gind negru nu dauneaza decit celui care il gindeste , deci ...cum sa ma supar pe ajutorul tau?

02.04.2011, 23:58:31
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Stau fff bine la capitolul sinceritate,Dana86,dar ce sa ma fac daca nu gasesc ce sa
    critic?Mie,personal,imi plac bijuteriile create de tine!

Nely,mama ta o sa fie incantata de cadou,te asigur!!!Piele si lemn,o combinatie mai mult decat reusita!!Ma bucur ca ai debutat in stil mare!

03.04.2011, 00:04:51
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

www.breslo.ro/Product/PAUCEL-PENTRU-DEGETEL-REZERVAT-PT-CONCURS-ASTA-SUNT-EU_338593 CRED CA PENTRU AZI MA OPRESC O SA MAI INCERC SA FAC CE VOIAM DEFAPT CEL MAI MULT PT ACEST CONCURS ZILELE URMATOARE

03.04.2011, 00:32:19