Forum: Concursuri CONCURS:"ASTA SUNT EU!"
- magazinuldefrumuseti
Bun gasit tuturor! Este prima oara cand particip la un concurs pe Breslo. Felicitari pentru tema aleasa...
01.04.2011, 09:14:57
So, in spatele Magazinului de Frumuseti sunt eu :)... Nicoleta. Pana pe la 30 de ani am considerat ca doar anumiti oameni, cu insusiri speciale, pot fi numiti creativi, iar eu nu ma credeam unul dintre ei... Dar, pe cand in burtica mea crestea un sufletel, mainile mele au inceput sa simta nevoia sa mestereasca bijuterii... Eu, care toata viata lucrasem "cu capul", roboteam acum cu mainile... Abia cand o prietena a remarcat ca ma aflu "intr-o perioada creativa a vietii mele" am constientizat ca intrasem in lumea celor pe care ii consideram "alesi". Asa ca acum stiu... intreaga viata e un proces de creatie si cu totii suntem "artisti".
Setul pe care l-am facut pentru acest concurs ma duce cu gandul la primavara si la comorile ascunse prin iarba, de la flori pana la fructe. Sper sa va placa!
www.breslo.ro/Product/Set-bratara-si-cercei-Splendoare-in-iarba---CONCURS-ASTA-SUNT-EU_337207 - Jewelswithlove
Salut cu voiosie lumea breslasa!!!!
01.04.2011, 09:20:05
Astazi nu vom avea maxima zilei,ci ...farse!
Cea mai tare farsa din toate timpurile trebuie sa fi fost cea facuta de BBC.
In 1957 intr-un show Panorama, BBC a anuntat ca datorita iernii blande si a exterminarii gargaritelor de spaghetti cu un tip nou de pesticide, fermierii elvetieni se bucurau in acel an de o recolta de spaghetti foarte bogata. A fost dat si un scurt montaj odata cu stirea in care apareau fermierii culegand fire de spaghetii din copaci. Un numar foarte mare de telespectatori au crezut prostia si au inceput sa sune la postul de televiziune intreband cum ar putea sa creasca si ei pomi de spaghetti. La aceasta intrebare BBC le-a raspuns foarte elegant: “trebuie sa plantati cateva fire de spaghetti intr-un vas cu sos de tomate si sperati sa prinda rasadul” - blanitza
Buna dimineata, Breslo si breslasi, super pacaleala BBC, draga Silvia, umor englezesc de bon ton, chiar sunt curioasa ce pacaleli bune si haioase ne aduce ziua de azi!!!
01.04.2011, 10:05:29 - Jewelswithlove
Urmatoarele linkuri nu sunt farse,va asigur!!!Sunt listele din "Galerii" unde puteti vizualiza toate creatiile inscrise pana acum in concurs:)
01.04.2011, 10:08:26
www.breslo.ro/Treasury/view/Asta-sunt-eu--de-faptastia-suntem-noi--2_8340
www.breslo.ro/Treasury/view/Asta-sunt-eu-de-faptastia-suntem-noi_8339 - Live
Bună dimineaţa!
01.04.2011, 10:43:07
E ziua de naştere a bunicii mele. Mereu tata spune că tot aşteaptă să afle că a fost o păcăleală. Naşterea bunicii.:D
Am dormit prost(sau...proastă?). De la 5 la 7:30 n-am dormit deloc, de fapt. M-am trezit habar n-am de ce, după care au început gândurile. În avalanşă veneau peste mine. Inima îmi bătea cam tare. Iar eu mă gândeam şi mă gândeam şi mă gândeam. Conform simţirilor şi gândurilor mele din această dimineaţă, tot ceea ce am de făcut în perioada următoare este greu, rău, complicat, stresant etc. Presupun că am înnebunit! Mă rog...
Din păcate, ceea ce am scris mai sus n-a fost o păcăleală... - Jewelswithlove
In primul rand,"La multi ani!" si toate uarile de bine pt bunicuta ta!!
01.04.2011, 10:57:32
In rest,las' ca iesim noi si din criza asta..candva...si o sa fie bine...si o sa fie locuri de munca...si o sa fie respectat omul si munca pe care o depune...si....vezi,eu inca visez,nu m-am trezit:))))
De acord,totul e complicat,parca ar fi o conspiratie a complicatiilor,menita sa ne aduca la disperare,dar,capul sus si inainte!!!Nu rezolvam nimic gandind negativist.dimpotriva,si sunt convinsa ca stii asta....Las' c-o sa iasa soarele si pe strazile noastre!!!!!Nu se poate sa nu iasa!!! - Live
Nici nu mai ştiu, Silvia... Am atâtea întrebări, nedumeriri, revolte...
01.04.2011, 11:16:43
Când visez eu aşa...la cum aş vrea să fie viaţa mea, îmi imaginez că aş ajunge să am bani mulţi. Mi-aş permite fel de fel, pt mine. Dar aş avea bani foarte mulţi, în aceste vise! În aceste condiţii, fac planuri. Unul dintre ele este aş: merg prin ţară şi, acolo unde văd o căsuţă amărâtă, mă opresc, fac cumva să aflu povestea locatarilor ei, apoi trimit o echipă de-a mea(niciodată nu apar eu însămi, ci fac cumva să nu se ştie cine dă banii) care le pune oamenilor acelora casa la punct, făcând-o aşa cum vor ei, oamenii. O utilează cu toate cele, oamenii capătă tot ce au nevoie. După care mă ocup fie să găsesc loc de muncă pt cei din casă(de preferat, numai pt bărbaţi), fie văd ce ştiu ei să facă şi-i ajut să-şi pună pe picioare o firmă de familie. Şi...plec mai departe.
Alt vis e aşa: cumpăr case mari, frumoase, vechi, de care nu se ocupă proprietarii, aranjez bine de tot casele(iubesc casele vechi!), după care aduc în ele oameni neajutoraţi, fie bătrâni, fie oameni cu probleme diverse, fie copii ai nimănui. Ei vor sta acolo, în case, vor avea la dispoziţie personal medical, personal de ţinut companie şi...de toate felurile. În casă/în curte se vor face ateliere în care să lucreze cei care mai pot. Femeile ar lucra de mână. Cele care ştiu le-ar învăţa pe cele care nu, dar vor să vadă cum se face.
Alt vis e legat de animalele fără stăpân. Aş face toate cele necesare pt ca niciun animal să nu sufere.
Recunosc că primul lucru pe care l-aş face, atunci când aş avea io bani mulţi ar fi să cumpăr casa de lângă noi, cu curtea ei cu tot. Casa respectivă este casa părintească a socrului meu. Printr-un complex de împrejurări, casa a ajuns în proprietatea unui străin, iar socrul meu a suferit teribil şi încă suferă. Aş cumpăra casa şi i-aş da lui cheia, să facă aşa cum are el chef.
Eeee, normal că mi-aş cumpăra o tonă de mărgele şi accesorii!!!!!!!!:)) Dar aş avea de unde să le fac pe toate astea şi aş fi fericită! - Jewelswithlove
E clar,Cristina...avem aceiasi boi dusi...in mare,aceleasi vise le am si eu...doar ca,la mine,casa parinteasca a socrului meu e in actuala Ucraina...un sat de romani,din care marea majoritate a plecat in refugiu din calea rusilor...Idealistii ca noi nu pot sa starneasca decat zambete,la marea majoritate,nu de alta,dar visele noastre frizeaza naivitatea (ca sa ma exprim elegant)...dar,eu spun mereu:"Asta sunt si buna pace,alta mama nu mai face",visele mele,naive sau nu,realizabile sau nu,sunt ale mele,ma ajuta sa evadez din cotidianul atat de sumbru in care ne balacim,asa ca...sa visam...nu costa,nu doare,nu platim impozit!
01.04.2011, 11:30:45 - Live
Săracele! Tinere şi atât de nebune... Şi un pic prostuţe... Toate calităţile le avem!:))
01.04.2011, 12:21:32
Putem visa fără grijă. Probabil că, la un moment dat, asta ne va ajuta să supravieţuim.
M-am chinuit să găsesc o soluţie pt a opri pisoiaşii din mişunare liberă. Am impresia, însă, că nimic nu le poate sta în cale. Sunt atât de scumpi ăia 3 mai mari! Au nişte mutriţe serioase, uşor mirate şi sunt grăsunei şi caraghioşi. Cea mai "şmecheră" rămâne Vrăbiuţa, pisicuţa tigrată. Ea e prima în...toate. Mai ales în cele rele.:)) - Live
Revin. Da, Silvia, se pare că boii noştri pasc împreună!:)) Probabil că nu degeaba ne-am trezit noi să ne apropiem.:)
01.04.2011, 12:22:37 - anamanole
Buna ziua din nou!
01.04.2011, 15:01:06
Din respect pentru concurs si tot ce se intampla frumos in cadrul lui, revin cu inca un produs, de data aceasta ceva mai "lucrat", ca sa zic asa. Am zis eu ca nu am timp, dar si somnul asta de noapte e si asa cam supraestimat :)), asa ca l-am mai micsorat putin :). Asa ca voila :
www.breslo.ro/Product/GRADINA-DE-TRANDAFIRI---PENTRU-CONCURSUL-ASTA-SUNT-EU_337456 - Live
Superb, Ana!!!!
01.04.2011, 15:05:00 - bijouxdemonange
@ magazinulde frumuseti: foarte frumos setul, imi place! Frumoasa combinatie de culori si nuante!
01.04.2011, 15:09:55
@ buburuza cu ghetute: foarte finute brosele tale! Imi plac culorile, forma si aerul ce-l imprastie!
@ issa: ce mult ma bucur sa te vad, atat pe tine cat si pe lil'lu, aici! Foarte frumoasa creatia aleasa pentru concurs si chiar te reprezinta!
@ ioana: wow, superb! Imi place mult si esti...tu!
@carla: foarte frumoasa caciulita,de cand tot zic ca voi invata si eu ! dar sunt o lenesa... :D
@ Monica: e de vis setul, imi place la nebunie! te reprezinta din toate punctele de vedere!
Asa cum v-am promis, va prezint si eu ultima mea creatie, reprezentativa pentru mine dar si pentru perioada in care ne aflam!
www.breslo.ro/Product/The-pride-of-the-peacock-is-the-glory-of-God-William-Blake---concurs-forum-Asta-sunt-eu---REZERVAT-Anca_337440
Lucrul la acest colier l-am inceput in urma cu cateva saptamani bune, fiind realizat special pentru o persoana deosebita, care pretuieste frumosul si minunatiile ce ies din maini dibace!
Acum fug, sunt in urma cu ceva activitati (cum ar fi invatatul pentru un examen ce-l am saptamana viitoare si finalizarea proiectului pentru el), dar mai revin din cand in cand pentur a "degusta" cu placere povestile si povestirile voastre! Va pup! - bijouxdemonange
@Ana: si mie imi place mult! Unul din afvorite cu siguranta!
01.04.2011, 15:10:45 - Jewelswithlove
Sunt sigura ca o sa ma credeti....Am intrat de 10 minute in casa,si,bineinteles,primul lucru facut a fost sa deschid calculatorul...pagina de start a site-ului...mai uit la ultimele produse postate...vad trandafiri (era clar ca pe ei ii vad prima data:))si ma gandesc:"Astia sunt in stilul anamanole...apoi,vad un colier somptuos,culori vii,model de mama-mama,si gandesc:"Asta e al Andrei,mai mult ca sigur!"...A urmat verificarea...yupiii...am avut dreptate!!!Am venit pe forum si,spre marea mea bucurie,sunt deja postate si aici cele doua lucrari absolut minunate!!!!!Din inima,bravo Ana,bravo Andra,nu v-ati dezmintit nici acum talentul!!!!
01.04.2011, 15:35:54
Bun venit,Nicoleta!!!!Debutanta in concursurile forumiste,dar,in mod clar un talent in ale bijuteritului!!!Un debut de nota 10!!!Imi place enorm de mult setul tau,respira prospetime,vine dinspre el un vanticel de primavara care imbie la visare si romantism!!!!Felicitari! - user11913
Buna ziua tuturor. Postez si eu premiile oferite cu drag pentru acest concurs;sper sa placa si o sa revin peste cateva zile si cu produsul participant la concurs. www.breslo.ro/Product/Colier--premiu-locul-4-la-concursul-Asta-sunt-eu_337499 Am vazut multe minunatii aici,postate ca premii sau pentru concurs,le-am admirat (in fuga,e drept) felicit pe toata comunitatea asta care lucreaza cu daruire,talent,care viseaza si apoi si implineste visul; semanam putin cu cei de la concursul Romanii au talent! Pentru ca e dovedit-avem talente in tara asta,mai mult sau mai putin ascunse si sunt mandra ca ma numar si eu printre ele (sunt modesta,nu?) Spor la creat,visat cu ochii deschisi sau inchisi si o sa mai citesc din cand in cand ce postati. Si eu sunt aici la prima ora, cu cafeaua in mana :)
01.04.2011, 16:08:57 - user11913
Nu stiu sa postez tot deodata ,asa ca le pun pe rand.Premiu special:www.breslo.ro/Product/Bratara-piele-premiu-special-oferit-la-concursul-Asta-sunt-eu_337483
01.04.2011, 16:12:32 - user11913
premiu pentru locul 5:www.breslo.ro/Product/Inel-piele-visiniu-premiu-locul-5-la-concursul-Asta-sunt-eu_337503
01.04.2011, 16:14:14 - lauraflore01.04.2011, 16:35:21
- Jewelswithlove
Imbratisari calde,Josephine!!!!Multumesc pt premii,sunt frumoase si speciale!Sunt convinsa ca vor placea celor care le vor castiga!!!Eh,daca si tu iti bei cafeaua citind forumul breslo,inseamna ca putem deschide un club:al celor care isi beau cafeaua,ceaiul,sau orice altceva stand pe forumul de aici:))Si,ai mare dreptate cu talentele care exista la noi,indiferent de domeniu,doar ca,pe multi,ii ia viata pe sus si nu mai au timp sa se ocupe de talentul nativ...sau sa-si descopere vreunul....Noroc ca avem capacitatea de a visa,intr-adevar!!!!
01.04.2011, 16:37:54 - Jewelswithlove
Laura,citisem pe blog ca vrei sa faci un trusou complet pt fetite...si vad ca ai reusit!!!Chiar e pt printese!!E o placere sa-l privesti,si-ti aduce in minte clipele cand aveai copii mici...cum erau...si cat de dor ti-e de perioada aceea,chiar daca fiecare varsta are farmecul ei si vrei sa-ti vezi copiii realizati,stapani pe propriile destine...of,opriti-ma,ca eu scriu mult indiferent de subiect,dar,cand e vorba de copii,flori si animale,sunt in stare sa scriu pana se scutcircuiteaza calculatorul....
01.04.2011, 16:44:23 - isabela200578
Buna fetele! Am reusit si eu in sfarsit sa finalizez prima creatie, care sper sa ma defineasca. Daca ar fi sa ma descriu un pic...as spune ca sunt o balanta romantica (incurabila). Contrar zodiei, am o fire agitata, nerabdatoare de multe ori si un pic impulsiva. Singura activitate in care chiar am rabdare este bijuteritul.As face asta 48 de ore din 24 :P.
01.04.2011, 16:55:01
www.breslo.ro/Product/Colier-primavara-3--rezervat-concurs_337547 - Jewelswithlove
Mai,femeia lui Dumnezeu,ce-mi faci???Nu am destule lucruri pe care vreau neaparat sa le invat???Mai vii si tu cu tehnica soutache???De care,fie vorba intre noi,n-am auzit,dar imi place la nebunie ce vad!!!!!Ca vreau sa invat sa chinui si sarma,vreau sa invat sa imbin zale,vreau sa lucrez pe canvas,vreau si tehnica frivolite,acuma,exact ca-n bancul cu Bula,"exact asta mai lipsea,ca-n rest aveam de toate!":)))))E superb,superbisim!!!Nu stiu a cata oara spun,dar ma bucur de nu mai pot ca nu votez!!!!Sa va vad,doamnelor,ce si CUM alegeti:))
01.04.2011, 17:09:22
Felicitari,Daniela,ai creat ceva pe firea ta!!! - lauraflore
multumesc JWL!
01.04.2011, 17:30:47
am zis ca fac trusou dar u este asta ci altul pe care l-am iceput dar care ia ff mult timp de facut.
poate pana il termi fac si o fata...:))))) - Jewelswithlove
Doamne-ajuta sa ai si o fata!!!Ca fetele sunt nemaipomenite!!!!!Stiu ca era vb de trusoul cu botoseii aia minunati....si munca multa...dar ce rezultat!!!
01.04.2011, 17:40:59 - mariac
ooofff doamne...cate lucruri frumoase...
01.04.2011, 17:43:41
daca ma lasa fetita,si nu-mi papa toate degetele,sper sa termin si sa ajung sa postez acel lucru care sa ma defineasca.
si daca imi redeschid si mie adminii magazinul... ;-(
cum prind 10 minute libere,hop la calculator,sa vad ce ati mai scris pe aici.
da,citesc tot,chiar daca nu-mi fac simtita prezenta.
bine,99.9%,mai sar din repezeala cate vreun comment.
bijouxdemonange,multumesc de incurajare,da' cand vad asemenea splendori,imi vine sa stau toooaaata ziua numai la calculator,sa-mi rasfat ochisorii cu tot ce gasesc. - Jewelswithlove
Parca vad ca ne lipesti tu de monitor cand ai sa aduci creatia ta aici!!!!!!Mai sunt 12 zile in care poti crea ceva definitoriu,au timp si adminii sa-ti redeschida magazinul...e timp sa vina si primavara din plin....
01.04.2011, 17:46:39 - isabela200578
A doua creatie....
01.04.2011, 17:49:50
www.breslo.ro/Product/Cercei-primavara-2--rezervati-concurs_337615
Culoarea mea de suflet...lila - mariac
JWL,sper din tot sufletul,da' sa nu ramaneti asa,ca unele dintre noi mai tre' sa si voteze. :-p
01.04.2011, 17:58:02 - isabela200578
Multumesc Jewelswithlove pentru aprecieri. Tehnica asta pe care o experimentez imi place mult de tot si cred ca am gasit in sfarsit ceva care sa ma defineasca. :p
01.04.2011, 17:58:15 - mariac
isabela,de unde ai invatat asa minunatie de tehnica?!
01.04.2011, 18:03:02 - isabela200578
De pe internet :P
01.04.2011, 18:05:03 - mariac
merci mult de raspuns.
01.04.2011, 18:08:05 - isabela200578
Vorbesc serios mariac...am cautat imagini pe net si am dat de bijuterii realizate cu aceasta tehnica...nu este un site special, nici macar tutoriale nu am cautat...pur si simplu m-am uitat la bijuterii cum arata si am incercat si eu sa fac si mi-a reusit
01.04.2011, 18:26:34 - mariac
imi cer scuze daca s-a inteles altceva,sincer.am dat si eu un search pe google si am vazut un colier in care predomina albastrul si rosul,absolut superb.
01.04.2011, 18:37:21
este minunata tehnica asta.
si se vede ca lucrezi cu cea mai mare daruire.
te felicit din suflet. - Jewelswithlove
Mariac,eu pot ramane lipita de monitor,ca nu am de votat....din fericire.....
01.04.2011, 18:42:18
Da,Daniela,chiar ca ti se potriveste!!!!Migala ,daruire,atentie la detalii...la mai multe....Si...m-ai prins...lila e si preferatul meu...alaturi de verde.... - isabela200578
Multumesc pentru cuvintele frumoase.
01.04.2011, 18:42:54 - monicasandica
Isabel..ma uimesti ce poti sa faci cu tehnica asta ..dar e foarte frumoasa,imbini farte bine culorile..si arata extraordinar de bine..BRAVO..ESTE CEVA NOU...CONTINUA1
01.04.2011, 18:43:30 - mariac
ce bine de tine ca nu trebuie sa votezi!
01.04.2011, 18:49:02
eu le-as vota pe toate,da'...nu se poate... ;-( ;-( ;-( - mariac
monica,setul pink murano e... ... SUUUPEEERB!!!
01.04.2011, 18:50:48 - isabela200578
Fetelor ma faceti sa rosesc...va iubesc pe toate :P
01.04.2011, 18:53:19 - mariac
da' de ce rosesti?!eu zic ca meriti pe deplin toate complimentele.nu-i usor sa faci asemenea opere de arta.ai toata aprecierea mea.si tu,si monica.
01.04.2011, 19:01:13 - mariac
faceti o treaba extraordinara,si pentru o incepatoare,asa ca mine,este foarte important sa ai asemenea bijuterii drept...muza,ca sa zic asa,chiar daca folosesc tehnici sau materiale total diferite.
01.04.2011, 19:05:20
important este ca bucurati si faceti fericit un om care stie sa aprecieze munca si arta. - monicasandica
multumesc Mariac..bine ai venit printre noi..te imbratisam cu drag!
01.04.2011, 19:48:26 - mariac
multumesc monica.pasesc si eu timida printre voi...
01.04.2011, 19:53:01 - lauraflore
www.breslo.ro/Product/palariutaSUNT-O-FLOAREA-SOARELUI-unicat_337742
01.04.2011, 21:34:57
scuzati modelul,....chiar daca nu este fata ,astazi are o dispozitie roz :))) - Jewelswithlove
O dulceata de model!!!!!Si-i sta bine in roz (dar,cu ce nu le sta lor bine???)...Palariuta mi-a amintit de Lizuca,Patrocle,sora-soarelui....A mai vrut s-o dea jos de pe cap?:)) Minunate lucruri creezi !
01.04.2011, 21:58:28 - innette
Buna fetelor! Mi s-a parut foarte interesanta ideea concursului- si anume sa ne cunoastem mai bine. Este prima data cand ma inscriu la un concurs si sunt sigura ca o sa fie o experienta placuta. Intrucat primavara este anotimpul meu preferat, si pentru ca tot suntem la mijlocul acestuia, m-am gandit sa propun o colectie noua de accesorii tematice specifice acestei perioade. Si pentru ca inca nu sunt pregatita sa o las in urma, am ales sa lucrez pentru acest concurs un colier primavataric in care am pus mult suflet si care este reprezentativ pentru stilul meu. Imi plac lucrurile delicate, imi plac culorile calde, acord atentie deosebita detaliilor. In afara de asta imi place inghetata :D si.. um uh... ma numesc Denisa!
01.04.2011, 22:34:05
Acesta este colierul, sper sa va placa: www.breslo.ro/Product/Oaspetii-primaverii-dragile-flori-de-cais--REZERVAT-CONCURS-ASTA-SUNT-EU_337756 - Live
Foarte frumoase lucruşoare au fost adăugate! Pup lumea!
02.04.2011, 01:11:20
Am fost la bunica s-o ajut la ceva, apoi am stat la masă cu familia, am venit acasă cu o bucată de familie(vărul meu) şi am stta cu el de vorbă...până acum vreo 5 minute. - lauraflore
am scris aseara ceva dar n-a aparut...
02.04.2011, 08:17:10
multumesc JWL!modelul n-a vrut sa stea deloc la pozat si abia i-am facut niste poze ,si alea umbrite....poate are astezi mai multa dispozitie de fotomodel