Forum: Concursuri CONCURS:"ASTA SUNT EU!"
- Jewelswithlove
Si,cu bucurie,spun,ne apropiem vertiginos de punctul in care voi putea crea doua liste in sectiunea galerii,cu produsele inscrise pana acum!!!!Si e in 31!!!!Nici nu stiti cat ma bucur ca nu voi vota!!!:))))))))))Si ranjesc malefic de pe-acum,cand ma gandesc ce greu va va fi sa va decideti.......
31.03.2011, 11:51:42 - Jewelswithlove
Si,pt ca admirand noile creatii am uitat sa scriu maxima zilei,o fac acum:
31.03.2011, 11:59:23
"Un prieten adevarat iti stie slabiciunile,dar iti arata calitatile;iti simte temerile,dar iti intareste credinta;iti cunoaste ingrijorarile,dar iti elibereaza spiritul;iti recunoaste defectele,dar iti subliniaza posibilitatile!"-William Arthur Ward - Xandrastyle
Frumoasa maxima, extraordinara atmosfera, minunate creatiile! Am lipsit cateva zile, iar azi cand am vazut cate produse s-au mai adaugat nu mi-a venit sa cred! Eu abia am icropit niste floricele si pana la finalul lucrului mai e cale lunga, dar nu-mi vine sa las cititul. Atatea povesti interesante si emotionante de nu stii ce sa faci mai intai: sa razi sau sa plangi.
31.03.2011, 12:19:45 - Xandrastyle
A!!!!!!!! am uitat sa intreb: exista vreo regula pentru a posta si a oferi un premiu pentru concurs, sau poate sa o faca oricine?
31.03.2011, 12:22:24 - bijouxdemonange
Cristina: esti geniala!!! Imi place la nebunie sa citesc tot ceea ce scrii!!
31.03.2011, 12:50:35
Si nici eu nu lucrez langa PC ca sigur n-as mai face nimic :)) Si-asa mai arunc cate un ochi si destul de (multea prea) des fac pauze sa verific ce si cum :))
@anamanole: foarte finuti trandafirii si culoarea e superba!!
@ GAby: ce culoare dulce!!!
@Silvia: eu am in general o reticenta foarte mare in ceea ce priveste rozul, dar totusi, depinde de nuante ;p
@lycurycy: foarte frumoasa brosa, asa vesela!!
@mariac: nici nu trebuie sa te compari cu nimeni, trebuie sa fii doar tu! Fiecare cream lucruri minunate!
@ basilisc: ce simpatic este elefantul!!!
@artemiza: superba si descrierea pe masura!! Eu as purta bratara la gat :)))
@Cristina si Silvia: eu mereu inversez literele :))) DAr e bine ca putem citi cuvantul normal chiar daca sunt litere inversate :)))
@lauraflore: foarte frumoasa, ca un tablou a unui peisaj!
@ligia: tu esti exact opusul meu: mie nu-mi place sa fac cercei si am o mare problema cand trebuie sa-i fac :))) Dar, imi place sa-i port, e singura bijuterie pe care o port in permanenta si de altfel pe acre o schimb si cel mai des (mai port in permanenta si niste inele din argint care-mi plac foarte mult, mai ales unul de care nu ma despart sub nici o forma! )
@Miry: superb!! Lucrezi foarte frumos :)
@ Silvia: sunt perfect de acord cu tine: psihicul, modul de gandire te pot ridica! Sau nu...
Si imi plac mult maximele tale :)
@ nagual: imi place la nebunie floarea!!!
@marybijoux: frumoase contraste ...:)
@ Corrida: sunt convinsa ca stie si iti zambeste! FAci niste piese superbe!!!
@apollonia: cat de romantici!!
@Gaby: ce frumos, i-ai face un cadou minunat!!!
@Tilli.n: e bine ca ne intoarcem oarecum la origini, la acele timpuri cand avea valoare lucrurl de mana! Si chiar daca multe persoane considera ca lucrul de mana avea valoare in alte vremuri tocmai pentru ca alte solutii nu erau, eu cred ca lucrul de mana are valoare prin insasi exprimarea creatiei, prin transpunerea emotiilor in lucrul de mana, prin rezultatul muncii si iubirii unui om!
@ Silvia: ca mare dreptate ai... eu mult ma certam cu bunica mea (din partea mamei, ca pe cealalata am vazut-o de foarte putine ori...) care m-a si crescut pana la urma....si eram rece, desi o iubeam mult! Abia in ultima perioada m-am linistit, cu doar vreo 2 ani inainte sa plece in lumi mai bune... Nu stiam ce ne asteapta atunci, dar cred ca am presimtit ce va urma (am avut si niste vise ce-i drept, ca niste semne, dar nu le-am dat prea mare importanta la acea vreme...) si ma bucur mult ca macar atunci, la final, am fost mai apropiata, i-am aratat mai mult cat o iubesc! Au trecut 8 ani de cand nu mai e... si mi-e foarte dor de ea! Mi-au ramas amintirile si dragostea pentru frumos si priceperea si tot ce m-a invatat cu drag :)
"Sa dormiti bine si sa va treziti cu chef de treaba,cu intentia de a zambi oricui,cu hotararea de a ierta orice greseala si cu convingerea ca inca mai avem motive de bucurie!!! " foarte frumos spus, ma ajuta mult sa nu uit ce e important si iti m,ultumesc!
@BijouxBlackDiamond: Foarte frumoasa bratara dar mai ales tot ceea ce sta in spatele ei!
@lauraflore: ce garofita dragalasa!!
Eu sunt aproape de final cu creatia mea ... Acum fug sa termin tot si sper sa va incant cu poze cat de curand!
Pupici si spor la lucru! - Live
"A avea un prieten este mai vital decât a avea un înger"-Nichita Stănescu
31.03.2011, 13:35:59
Ce este mai rău decât a avea 7 pisoiaşi? A avea 7 pisoiaşi, dintre care 3 încep să iasă din "ţarc".:D Asta e din emisiunea "Se întâmplă acum".
Bună...dimineaţa! Dacă mă întrebaţi unde sunt, vă răspund că mănânc.:D
Zic de "Bun venit!" celor care şi-au făcut apariţia în zonă, cu lucruri frumoase, cu vorbe bune!
De fiecare dată când intru aici, mă tem să nu cumva să găsesc vreo ceartă. Este atât de neobişnuită oaza aceasta de înţelegere, umor, apropiere, încât mi-e teamă să nu cumva să avem aplicată zicala aceea cu minunea şi cu cele trei zile. Dacă acest spaţiu reuşeşte să rămână aşa cum este acum(de fapt...mai sunt astfel de spaţii, tot în cercuri care au legătură cu lucrul de mână, unul dintre locuri fiind forumul Cristinei Cristea-Da, Jewel, te-am descoperit!:P), bucuria mea va fi enormă!
Am fost un copil norocos: am avut toţi cei patru bunici. Primul a plecat-răpus de leucemie- pe când aproape împlineam 10 ani. Am suferit teribil, mai ales că locuiam cu el în casă(am copilărit, până la 10 ani, cu bunicii din partea mamei-maica şi taica-într-un orăşel aflat la 7 km de Pucioasa; se pare că în zona asta trebuia să am eu cuibul, mama e de aici, eu am copilărit aproape, venind mereu la rude şi la grădina bunicului, iar acum locuiesc aici, măritată fiind cu un "pucios"-vorba bunului preot bătrân Marinescu, aflat la Mănăstirea Sitaru acum, cu acelaşi umor pe care l-a avut mereu, păstrat şi la cei...96 de ani ai săi). La 5 ani şi jumătate după, neapucând să afle că s-a terminat cu "domnia" lui Ceauşescu, pe 1 decembrie 1989, a plecat şi bunicul din partea tatei. Atât de uşor... Era răcit. A strigat-o din birou pe bunica, rugând-o să-i facă un ceai. Când a venit cu ceaiul, bunica l-a găsit căzut lângă fotoliu, mort. Calmă, s-a dus la vecina de alături. Aceea a venit. Amândouă l-au spălat, l-au îmbrăcat, l-au pus pe pat. După asta, bunica a sunat la noi. Eram singură acasă, învăţând pt teza la istorie. Liniştită, bunica mi-a spus să le comunic alor mei, când aveau să vină, că ar vrea să ne ducem acolo, la ei, deoarece-citez-"Cred că moare bunicu'." Tata chiar râdea, pe drum, deoarece bunicul "murea" de fiecare dată când îi curgea un pic nasul. Se aşeza pe pat şi, cu o voce teatrală, spunea: "Anca, eu mor!". Numita Anca-bunica-dădea din cap şi-i spunea că ştie, deoarece a mai murit el de câteva ori. De această dată, însă...
În 1998(an urât pt mine!), bunica s-a gândit că ar fi interesant să se ducă după bunicul. Cu un an în urmă, avusese un puseu teribil de tensiune. Au internat-o de urgenţă, nu ştia de ea, dar cică se agita şi urla(ca o fiară mică-spusele doctorului-bunicele mele fiind, amândouă, de "talie" mică) "Nu vreau să mor! Nu vreau să mor!". Şi n-a murit. Devenise deliciul pacienţilor, cadrelor medicale şi vizitatorilor de la Reanimare, deoarece era un om bun şi teribil de haios. Pot spune că am avut o bunică trăznită! Mă rog...la aproape fix 1 an, după ce mi-a tot spus că nu prea mai are chef să trăiască, deoarece nu are voie să facă nimic, nu poate ieşi singură din casă, să se plimbe, nu mai fumează, n-are voie mai nimic(inclusiv ness şi Pepsi, marile ei iubiri), ei bine, la 1 an, i-a crescut tensiunea şi...în 20 de minute s-a terminat totul. Când am intrat în casă şi am dat, în hol, peste crucea pe care era scris "Roman Anca Eliza", am simţit că vine cerul peste mine, în timp ce pământul mă înghite. Şi acum, în timp ce scriu, ochii mei plâng amar, de dor...
Mi-a mai rămas maica. Sper să atingem nemurirea înainte de a trebui să plece şi ea! E punctul nostru de referinţă. Şi e haioasă, şi e isteaţă, şi are mintea limpede, şi nu vrea să ne chinuie! E pe picioarele ei, plus un baston. Tricotează în punct leneş pătrate pe care le îmbină cu croşeta şi face pături, acoperământuri pentru scaune etc. Iar în iarnă a încălţat tot neamul, plus cunoştinţe, cu şosete tricotate. A lucrat, la viaţa ei, tot ce se poate lucra: croitorie, croşetă, tricot, lasetă, fileu, broderie, cusut cu cruciuliţe. A tors lână şi a răsucit-o. N-ar fi putut să-şi îmbrace altfel familia, căci au fost săraci şi mulţi. A avut grijă de patru copii(de fapt, de 5, căci unul i-a murit la 8 luni şi a făcut altul, după), a avut grija gospodăriei, a mers şi cu vaca la păscut(când au avut o văcuţă), a cultivat şi un pic de pământ, a lucrat croitorie pentru alţii, a făcut haine, aşternuturi şi tot ce mai trebuie pt familie. Să nu uit: completa rebus şi citea! A avut apoi în grijă şi doi nepoţi. Pe mine m-a crescut până lşa 10 ani, iar pe vară-mea, până la 14. Am scris mult, scuze!
Nu, nu am lucrat nimic, azi! Am lucrat ieri după-masă, la documentar, şi seara. Dar da, după ce mi-o fi soţul acasă, al masă şi după ce oi spăla vasele, cred că-mi caut vreun alt documentar sau vreun film online şi...la treabă!
PS: Daaaaa, salivez la furnituri şi eu, daaaaa! Că era să-mi fac păcat şi să nu recunosc.:)) Dar n-am să intru mai des decât aş intra oricum, numai cu gândul că trebuie să fac frumos, ca să am şanse!:) Mie mi-e drag să intru aici, pur şi simplu!:) - Live
Mi-e drag când primesc complimente, dar stau bine şi mă întreb dacă le merit, întru adevăr... Niciodată nu mi-a plăcut să primesc mai mult decât mi se cuvine! Nu m-am putut bucura pt vreo notă care mi-a părut a-mi fi acordată pe ochi frumoşi(verzi, destul de ok!:D), pt vreun examen luat prea uşor etc. Da, cred că rar se văd o asemenea modestie şi o asemenea obiectivitate!!!:D Mă duc să-mi zic vreo două, ca să-mi revin!:))
31.03.2011, 13:42:52 - blanitza
Draga mea Live, nu-ti zice tu vreo doua, lasa-l pe Jim Morrison sa-ti zica - Come on, baby, light my fire!", eee, sunt mai multe cuvinte, dar zise adanc!!!
31.03.2011, 14:03:19 - Live
Doamnă dragă Găbiţă, bine că nu ne zice "This is the end, my only friend, the end"!:))
31.03.2011, 14:14:07 - Jewelswithlove
xandra,singura regula pt a oferi un premiu,e sa vrei sa o faci!:)))Daca vrei sa oferi ceva,scrii aici ce,pentru cine si gata!!Si....ai timp sa incropesti tot ce doresti!
31.03.2011, 15:00:10
Andra,abia astept sa vad ce ai facut!
Cristina,se vede ca ti-ai iubit bunicii enorm!!!E asa bine cand ii ai ,si asa greu cand se duc....Ador cantecul "Ruga pt parinti",Hrusca il canta cu enorm de multa simtire,iar versurile lui Paunescu sunt nemaipomenite!!! - Live
Rar pot asculta acel cântec cap-coadă. Mă îneacă plânsul... În 2003 a avut loc o mare întâlnire de familie(neamul mamei). Eram mulţi la Centrul Cultural al oraşului. Surpriza: o filmare făcută în 1967 de către o rudă foarte bogată, care a locuit în Egipt şi apoi în Elveţia. Fond muzical-"Rugă pentru părinţi". A vedea foarte tineri sau chiar copii pe ai noştri...sau a vedea în mişcare şi zâmbind pe ai noştri care s-au dus... Nu cred că pot cuvintele să spună cum a fost. În toată acea sală, din întuneric, se auzeau exclamaţiile şi suspinele tuturor: "Uite pe...cutare!", "Vaaai, cât de tânără eram!", "Ia te uită cât de frumos era...nu ştiu cine!". Pentru mine, momentul teribil a fost cel în care l-am văzut pe taica. Mai tânăr cu 7 ani decât anul în care am venit eu pe lume, vesel, venind către aparatul de filmat. Chiar că...mi-e dor şi doare! Plâng ca proasta, acum. Vă pup!
31.03.2011, 15:08:46 - Jewelswithlove
Dupa un raspuns rapid,acum sa stam sa taifasuim putin!
31.03.2011, 15:17:37
Cristina,ai pus tu mai sus ceva:"PS: Daaaaa, salivez la furnituri şi eu, daaaaa! Că era să-mi fac păcat şi să nu recunosc.:)) Dar n-am să intru mai des decât aş intra oricum, numai cu gândul că trebuie să fac frumos, ca să am şanse!:) Mie mi-e drag să intru aici, pur şi simplu!:)" si-ti dau dreptate intu totul,fiindca la fel fac si eu!Mi-e drag sa intru pe forum,sa scriu,sa rad si sa glumesc atunci cand e cazul,sa fiu serioasa,toate pt ca asa vad eu o comunitate...In momentul in care cineva a pus premiu pt persoana activa,am intrat mai rar,tocmai fiindca nu intru,ca si tine,ca si multi altii,pentru premii!Chiar daca imi cad si mie ochii in gura si ma uit printre masele,dupa unele furnituri ...De altfel,cand vad cate ceva ce-mi place dar nu-mi permit inca sa mi le iau,imi imaginez ce as face cu ele,cum ar arata ceva ,fac si schite..))))Eh,v-ati obisnuit,cred,ca am mintea in panta.....
Iar in privinta bunicilor...of,dragii de ei....Au fost generatii de oameni simpli care au pus mai presus de orice binele familiei,respectul pt cel de langa tine,ceea ce acum,in zilele astea,e total perimat pt majoritatea!!!!Si,pt ca mi-ai deschis sertarasul cu amintiri despre ei,sa va spun cat respect avea bunica mea materna pt tot:spala vasele,asa cum erau fiecare si,la urma,ca sa nu arunce firimiturile (avea un respect deosebit pt paine!),trecea apa print-o sita,firimiturile le dadea la pasarelele de afara si arunca doar apa...Duminica nu taia nici macar o felie de paine,taia de sambata totul,spunea ca duminica e pacat si de o ceapa ,s-o scoti din pamant...Doamne,multe am putea povesti despre ei!!!!Bunicul meu era calmul intuchipat,nu l-am vazut niciodata nervos,maximum de "nervi" la el,era sa spuna :"Taci,dragu' tatutii!"... - Jewelswithlove
Da' acuma sa nu te prind,Cristina,ca intri mai rar,ca fac urat...nu stiu cum,da' gasesc eu o modalitate....
31.03.2011, 15:48:37 - Live
Au fost nişte prieteni pe la mine. Acum au plecat. Scriu un pic, la o gură de cafea, apoi mă duc în p...papuci:D până la locul în care lucrez sau iau lucrul aici şi îmi pun un film!
31.03.2011, 16:30:14
Azi, la magazinul în care lucrează al meu soţ, a intrat o doamnă. A luat...nu ştiu ce, după care a dat cu ochii de vitrina în care am eu expuse obiecţele. A cerut să vadă cerceii cu mărgele transparente. În timp ce ea spunea că-i plac cerceii mai "zuzi", necoloraţi, soţul meu i-a comunicat că bijuterelele sunt făcute de a lui soţie. Moment în care doamna a ridicat ochii şi l-a întrebat: "Sunteţi soţul Cristinei?".:D Doamna cu pricina este mama unei foste eleve, de la clasa de care m-am despărţit în vara trecută, fetiţa fiind în clasa a V-a, acum. Rubi(Rubiana). Un copil mortal, de altfel! Cum am avut...Slavă Domnului, mulţi în clasa aceea!:)) Dacă aş putea să mă întorc în timp pt a lucra din nou cu acei copii, acum aş face-o! Ne-am înţeles grozav, ne-am distrat... Erau după chipul şi asemănarea învăţătoarei. Ceea ce nu e, neapărat, de bine, recunosc.:D:)) În urmă cu vreo săptămână, m-am întâlnit cu profesoara de română a clasei în care sunt şi copiii mei(şcoala s-a închis şi copiii de la şcoala cu pricina învaţă acum la o altă şcoală; clasa e formată din parte a copiilor mei-unii au fost mutaţi la şcoala de care aparţine asta despre care spun-şi parte a clasei care a fost a IV-a anul trecut la şcoala actuală). Scuzaţi, profesoara aia de română este, de fapt, taman cea de matematică!:)) Am încurcat borcanele...cu materii.:D Deci... Profesoara mi-a spus, printre altele, că la testul cel mai recent au fost două lucrări de 10, una aparţinând nebunei mele de Nico(Nicoleta). Alt copil de mare excepţie! Nu ştiu dacă v-am mai spus despre Nico. Copila asta făcea(atenţie: făcea)umor sec, poante seci. Aveam obiceiul de a ne arunca reciproc replici scurte. E, la o oră de ştiinţe, vorbeam despre ciclurile de viaţă la fiinţe, including ză om. Ajungem noi la adolescenţă. Râzând, le povestesc cum adolescenţii îşi găsesc zilnic iubirea vieţii şi se sinucid de trei ori pe zi. Apoi, le spun că adolescenţii vor să fie originali. Şi vezi câte o gaşcă de vreo 10-12 originali din ăştia...îmbrăcaţi la fel. La un moment dat, Nico ia o mină disperată, îşi pune mâna-n cap şi-mi zice: "Nu-mi mai spuneţi, doamna! Am unul din ăsta acasă!". Acel "unul din ăsta" era soru-sa, adolescentă, de felul ei. Făcea toţi banii mutra pe care a făcut-o Nico, pt a ilustra vorbele.:)) - Live
Intru, doamna Jewel, cum îmi e a intra! Frumos e că pierdusem plăcerea de a scrie. Am regăsit-o şi mă bucură asta! Pe vremuri, aşa mă descărcam: scriind.:) Unii spun că aş avea şi ceva talent. Oi fi moştenit şi eu ceva de pe la bunicul meu dinspre tată. Că tot am vorbit noi azi despre bunici.:)
31.03.2011, 16:31:57 - monicasandica
Tinand cont ca anul acesta in tendinte este ROZUL m-am gandit sa realizez pt.acest minunat concurs,un set-roz-lila-specific sezonului primavara-vara.
31.03.2011, 17:48:21
Fiind balanta sant pur si simplu fascinata de contraste,de culori vii,indraznete precum rozul,rosu,auriu,mov-lila,negru..etc.Atunci cand clientele mele ma intreaba ce culori le recomand la vopsirea parului in acest an,le spun ROZUL....ma privesc cu uimire..apoi razand le specific...ca doar in moda , accesorii si bijuterii.Se spune ca persoanele care prefera culoarea ROZ cauta sau se bucura de o stare de liniste si fericire.
www.breslo.ro/Product/Set-pink-murano_336790 - Jewelswithlove
Ei,da,Monica!!!!Superb,cum ne-ai obisnuit,de fapt!!!!!E superb,balanta mea draga!!!Si,daca vrei ca sa nu mai fii intrebata de cliente ce le recomanzi,vopseste-te TU roz...si zici ca esti reclama ambulanta a salonului....:))... si o sa ai de facut bijuterii roz,plus vopsit roz.....
31.03.2011, 17:53:04 - monicasandica
TE IUBESC!! Ador culoare roz si m-as vopsii cu mare drag...dar sant vosita negru si parul meu suporta greu decolorarea.. fiind foarte subtire se deterioreza repede....te pupic dulce....LOVE....sant manda de tine...si sant alaturi de voi...de toate...
31.03.2011, 17:58:23 - lycurycy18
Monica este absolut minunat setul tau...felicitari!
31.03.2011, 18:36:30 - Marigami
Sunt cativa breslasi pe-aici care ... pur si simplu imi taie respiratia cand le descopar lucrarile. monicasandica este printre ei. :)
31.03.2011, 18:41:39
Asadar, am amutit (pentru a cata oara..? ) cand am vazut setul. Este mai mult ca perfect! Me ... invidie constructiva. ( Ceea ce ma face sa aspir ... ceea ce imi induce ... stiti voi ... sentimentul ala de ... vreau si eu acolo! )
Felicitari tuturor pentru ceea ce ati expus. Grea sarcina pentru jurati :))))))))
Back to work, now!
revin:) - Live
Grozav setul, Monica! Trec peste faptul că este roz:P.
31.03.2011, 18:43:09
Am zis că nu va mai fi negru părul meu, vreodată, la cât de greu se duce culoarea asta. Eu iubeam negrul-albăstrui. În ultimii ani, tot roşcată am fost. Chiar şi acum, când m-am vopsit cu castaniu.:)) Numai rădăcinile sunt de culoarea vopselei. A, întrebare!!! Ce marcă de vopsea zici tu că e ok, din toate punctele de vedere(mă refer, deci, şi la "otrăvirea" redusă a părului)? - Jewelswithlove
:)))Exact cum spuneam mai sus:ranjesc malefic si ma bucur ca nu am de votat:)
31.03.2011, 18:57:17 - monicasandica
Te sarut LIVE si multumesc....in primul rand culoarea ti-o alegi in functie de culoarea tenului si ochilor,tunsoarea in functie de forma fetei...cat despre marci eu le recomand pe cele profesionale (de saloane) precum wella,londa profesional,loreal..etc..dar poti folosii si vopselele din comert...de preferat wellaton,loreal,mai nou si syoss fiindca sant mai accesibile ca pret...Inca ceva nu trebuie neaparat sa te vopsesti cu o culoare care este acum la moda daca nu te avantajeaza...fiecare treb. sa se vopseaca cu ce-i sta bine si cu o vopsea (culoare)care nu-i deterioreaza parul.Intotdeauna recomand culorile care nu necesita decolorare precum ciocolatiu,palisandru,aluna,aramiu,maro cenusiu,maro auriu..chiar rosu si negru.Iubesc in acelasi timp si blondul dar e foarte pretentios si este recomandat femeilor cu tenul si ochii deschisi-par saten sau blond
31.03.2011, 19:10:56 - monicasandica
Lycurycy,Marigami..multumesc mult mult.. tot vorbele voastre mi-au ajuns la suflet...nemai persoane deosebite si minunate am reintalnit a acest concurs..toata stima si respectul pt voi si pt creatiile voastre!!!Va imbratises cu drag!
31.03.2011, 19:15:18 - monicasandica
Iar mananc litere...m-ati emotionat gagicilor...
31.03.2011, 19:16:31 - Live
Săru' mâna, doamnă dragă, pentru explicaţii!:) Cel mai bine s-a vopsit al meu păr cu Wella(sau era Wellaton? oricum, de la Wella). La fiecare spălare, culoarea parcă era şi mai proaspătă(ceea ce mai ales la roşu e cam rar întâlnit). Singura problemă a fost că nu mai ştiam cu ce şampon să mă spăl, deoarece...nu se mai făcea clăbuc. Am reuşit, într-un final, cu un şampon de la Yves Rocher.
31.03.2011, 20:47:40
Mi-a trecut prin minte să folosesc Henna, data viitoare, fiind produs natural, numai că am citit că ar exista nişte incompatibilităţi între această substanţă şi...nişte altele. - carla69
Vai ce mult ati scris si ati facut,mi-e teama ca nu va mai prind din urma.am mult de lucru,acasa si la scoala,stiti ...locul acela de unde astept sa vin sa-mi pot baga nasul in atze...Vin si eu repede,repede cu o caciulita daca se pot posta mai multe produse,ca am promis altceva.Sfoara am primit-o,numai putin timp sa am sa ma reculeg sa pot incepe.In cap se coace dar incet ce vreau sa fac
31.03.2011, 20:59:00 - carla69
Am revenit,asta e www.breslo.ro/Product/caciulita--Rezervat-ConcursAsta-sunt-eu_336948
31.03.2011, 21:07:25 - Traistuta.cu.zale
Salutare breslaşelor!
31.03.2011, 21:11:08
Silvia, mulţumesc frumos pentru invitaţia la concurs. Creaţia mea o găsiţi aici
www.breslo.ro/Product/Colier-Gothic-blue---Concurs-Asta-sunt-eu_336936
Eşti o amfitrioană grozavă, îmi pare rău că nu am mai mult timp la dispoziţie să particip la toate discuţiile!
Live, ne-am întâlnit la târgul de la Politehnică, nu? Tot încercam să-mi dau seama de unde te cunosc, şi, în sfârşit, m-a lovit "inspiraţia". Acum îmi pare rău că nu am conversat serios.
Mult succes tuturor! - issa
M-am decis sa particip si eu cu o bratara. Bratara se numeste Morning in the forest , nu stiu daca ma reprezinta pe mine 100% dar sigur o reprezinta pe lil.lu :) .Este o bratara putin mai altfel...iar lil.lu iubeste accesoriile mai neobisnuite.
31.03.2011, 21:33:57
De ce Morning in the forest? Pt. ca atunci cand eram micuta adoram sa merg cu bunica in padure(acum acest lucru nu mai este posibil...nu in acea padure:( atunci avea un farmec aparte... pe care nu o sa-l uit niciodata) , pt. ca putine lucruri pot fi la fel de frumoase ca si frunzele pline de roua, pt. ca...
Cred ca am mai spus si alta data cum a inceput aceasta pasiune. Este o pasiune pt. ca atunci cand am descoperit-o nu stiam de existenta unei comunitati handmade, nu vazusem niciun produs lucrat manual(pe net ma refer) , nici nu am avut curiozitatea sa caut asa ceva...decizia am luat-o cand eram plecata in vacanta, pe o insula superba din Grecia...m-am indragostit de cateva piese lucrate manual si am fost hotarata ca atunci cand o sa revin in tara o sa fac tot posibilul si imposibilul sa realizez si eu asa ceva. Nu a trebuit sa fac mare lucru pt. ca am descoperit cateva magazine online cu materiale si totul a devenit simplu.
Inca nu am ajuns la nivelul bijuteriilor care m-au inspirat dar cine stie.
Ma consider o persoana norocoasa pt. ca nu a trebuit nicio clipa sa ma gandesc la partea materiala dar asta nu inseamna ca nu ma bucur f.f.tare atunci cand vand ceva , am satisfactia ca cineva poarta un obiect lucrat de mine si primesc si bani pt. el :D
Familia ma sustine :) in sensul ca ma mai intreaba din cand in cand ce am mai facut dar considera ca este doar un moft de-al meu...
Nu stiu ce sa mai spun...asta sunt eu...lil.lu
www.breslo.ro/Product/Bratara-Morning-in-the-forestConcurs-Asta-sunt-eu_336905
Va multumesc pt. invitatie ! - Jewelswithlove
Mai stii,carla?????...posibil sa fie vreun semn...:)))) ca realizezi lucruri pt fetite!!!!!Ma bucur ca ai venit cu un prim produs,si e superba caciulita,imi place nespus de mult!!!!Un debut cu dreptul!Nota 10 in catalog,d-na profesoara!!!!!!
31.03.2011, 22:07:44
Ioana,mi-ai facut o bucurie imensa acceptand invitatia mea!Wow,intotdeauna ma minunez de frumusetile cate iti ies din maini!!!!Ai maini fermecate!!!!
Si,multumesc pt complimente!! - Jewelswithlove
Issa,bun venit,ma bucur ca te vad pe-aici!!!!Mi-a placut tare muuult prezentarea pe care ti-ai facut-o si,implicit,creatiei tale!!Lil.lu a creat o bratara superba,imi place mult mult!:))Si,animalutele cine le are?:))Issa sau Lil.lu?:)))))
31.03.2011, 22:13:37 - carla69
Multumesc Jewels.Am uitat sa csriu despre mine,de fapt am amanat.
31.03.2011, 22:28:46
De cand fac lucru de mana?Hm...dar oare a existat ceva inainte?Nu tin minte,fac dintotdeauna:hainute de papusi apoi prima imbratisare a masinii de cusut mai pe urma tricotatul,apoi innodatul sforii in tehnica macrame,si-acum,recent,am luat si croseta in mana.Dorinta mea a fost sa fac design,dar vremurile,parintii,etc...,iata-ma profesoara de fizica,dar gandul tot acolo imi sta.Am adunat teancuri de reviste,apoi a venit internetul,acum Breslo,nu stiu ce urmeaza:bijuterii,olarit,,,sigur nu ma opresc aici.Sper ca nu v-am plictisit - issa
Multumesc !:)
31.03.2011, 22:31:36
Motanii m-au abandonat...s-au mutat la un vecin care are un magazin cu peste. S-au plictisit de conservele mele suculente, de paturile pufoase si au plecat la peste. Tommy este tradatorul...saracul Matheo a disparut fara urma. Inca il mai astept si plang dupa el:( Le simt lipsa si mi-e tare dor de ei ! Am decis ca pe Tommy sa-l las la vecin...el a ales...acolo-i fericit... chiar daca nu are confortul de acasa(am inteles ca nu-l lasa in casa). Il mai simteam eu uneori ca miroasa a peste dar nu stiam de ce....tradatorul :D Matheo cred ca a patit ceva...era un motan neajutorat...un urias bland:( - Buburuzacughetute
Buna seara dragelor,
31.03.2011, 22:36:51
In primul rand, Jw multumesc pentru invitatia de a participa la concursul pe care il organizati, este a doua oara cand particip la un concurs pe forum si incerc sa ma adaptez. Eu nu sunt iubitoare asa inraita de pisici si de buburuze motiv pentru care va invint in micul meu magazin plin de buburuze.
Voi participa si eu la concurs cu doua brose:
Cu prima dintre ele vreau sa va arat latura mea copilareasca, obsedata de dulciuri, culori, buburuze, buline...
www.breslo.ro/Product/Brosa-cu-briosa--Asta-sunt-eu_337033
...iar cu cea de-a doua vreau sa va arat latura mea feminina si eleganta:
www.breslo.ro/Product/Brosa-eleganta--Asta-sunt-eu_337039
si pentru ca sunt peste, intotdeauna alerg in doua directii.
Asadar, primiti un peste obsedat de buburuze? - tonycat
@issa, de mult nu am mai citit un text asa de spiritual si plin de umor ca acela in care descrii "tradarea" motanilor.....
31.03.2011, 22:54:08 - Jewelswithlove
Nici sa nu te opresti,carla,e atat de placut sa vezi cum se nasc din mainile tale fel de fel de lucruri de care,inainte de a sti cum se fac,ai fi spus :"Eu n-o sa fac asa ceva niciodata,ca nu stiu,nu pot,n-am invatat cum!" Acum,se poate,inveti, stii,poti!!!
31.03.2011, 22:59:23
Un lucru e sigur:cei care iubim hand-made-ul,nu avem timp sa ne plictisim!!(De multe ori,nici sa mancam...dar,asta e alta poveste:)) Asa ca,inainte,cu avant muncitoresc!!!!
Issa,daca nu mai ai motani,iti dam noi,Cristina si cu mine...ca avem cat pt 20 de familii...A,are si carla,catelusi.....Un urias bland e si preferatul meu,Puffy,sursa mea permanenta de buna dispozitie!Iar in privinta lui Matheo,nu pot spune decat ca stiu exact cum te simti....din pacate..... - Nisina
Buburuza , m-am indragostit subit de brosa ta ! Parca-mi miroase a spuma de capsuni cocotata pe o briosa durdulie...
31.03.2011, 23:02:50 - Jewelswithlove
Buburuza,primim cu bratele deschise toate buburuzele!!!Am o multime de frumnze verzi su suculente pt ele....Acum,na,nu stiu daca te pot ajuta si cu puricii de plante,care le plac atat de mult,dar ne descurcam noi:)
31.03.2011, 23:07:08
Deci,inca un pestisor!!!!!Nu,nu de la vecinul Issei...Unul feminin si diafan!Parerea mea e ca in fiecare dintre noi coexista mai multe parti,am fi plictisitori daca ne-am purta ca robotii!!!Laturile tale,si cea copilaroasa,si cea eleganta,sunt la fel de frumoase,totalul lor fiind tu,tu zicand:"Asta sunt eu! - Jewelswithlove
Nisina,ce ne faci??Noroc ca n-am pe langa mine una bucata sot propriu,pofticios nevoie mare,ca,daca citeste de capsuni,ciocolata si dulce,iar vine cu privire de catelus abandobat si ma roaga:"Silvel,nu facem prajitura asta???"...chiar daca ceasul arata a ora normal pt cealalta emisfera...."Facem" insemnand faptul ca ma asista constiincios,imi aduce toate ustensilele,face tot ce tine de el,numai sa se vada cu prajitura in fata.....
31.03.2011, 23:11:30 - Buburuzacughetute
Buburuzele mele se hranesc cu arta, cu frumos, cu culoare! :))
31.03.2011, 23:15:26
Va multumesc pentru aprecieri, si eu adooor brosa cu briosa, cand o tii in mana chiar este delicioasa.
Cat despre laturile- copilaroasa si feminina- este atat de frumos sa le avem pentru ca astfel chiar evitam monotonia si profitam de tot ceea ce este frumos.
Si da fetelor, chiar pot sa va spun ca "Asta sunt eu!"
Foarte frumoasa tema! - issa
Si mie imi place brosa - briosa ! :)Si buburuzele...
31.03.2011, 23:41:24
JWL ti-am vizitat pisicile si chiar ma gandeam ca poti sa-mi donezi si mie 1-2motani ! ;) - Jewelswithlove
Am mancat si litere,am adaugat altele unde nu era cazul,ma si minunez cat de "bine" am scris mai sus....
01.04.2011, 00:03:29
Buburuza-pestisor,inseamna ca ai buburuze boeme!!!
Issa,ti-l dau pe Conan Distrugatorul....isi merita numele cu prisosinta.....face cat 5 motani...asta in materie de pozne:))) - Live
Oră târzie, pisoiaşi care au început să mişune în afara culcuşului, plus operaţie care face scandal, în sensul că mă cam ţine(o fi semn că m-am îngrăşat mult prea rău şi nu-mi mai încap în piele-nu de mândrie, ci de slănină). În aceste condiţii, plus o durere de cap, nu garantez că ştiu ce scriu.
01.04.2011, 00:14:54
Da, Trăistuţă, ne-am conversat, fără să realizăm cine cu cine vorbeşte! Cum eu nu am lucruri în magazin care să facă omul să reţină nickname-ul, n-am zis cum mă cheamă pe Breslo şi cum nu am făcut suprapunerea Trăistuţa cu Zale-Ioana "de la Istorie"...
Lucruşoarele postate acum, de când nu am intrat, sunt-cum altfel?-tare frumoase! Mă şi întreb de ce m-o fi mâncat în...mă scuzaţi! să postez şi eu
Issa, am tone de pisoiaşi! Nu ştiu cum ar putea ajunge ei la Oradea, din păcate... Nu te poţi muta mai în sudul ţării? - Jewelswithlove
Cristinica,mama,tu ai postat lucrusoare crosetate,foarte frumoase;fetele au postat bijuterii in stilul care le place...fiecare cu felia lui...asa ca nu sunt de acord ca n-ai facut bine ca ai postat!!!Asta am vrut,asta am sperat si asta am:o multitudine de stiluri,materiale si tehnici:hand-made-ul in toata spendoarea lui!
01.04.2011, 00:33:52
Sincer,ma uit la avatarul tau si nu mi te pot inchipui cu cateva kg in plus fata de poza respectiva....te simt atat de energica si de iute,ca nu vad cum ai acumula niste kg nedorite!!! - Live
Da, sunt foarte iute, când stau pe scaunul de la birou sau pe fotoliu!:D Sunt o sedentară, de fapt, de felul meu. Acum...şi când vreau să mişun mai mult, mă trezesc că mă supără fie operaţia, fie braţul. Kilogramele le-am pus rapid pe mine, la lăsarea de fumat. Şi...mi se pune pata să mănânc. Probabil că nu voi scăpa la Crăciunul viitor...:))
01.04.2011, 00:44:15
M-am găsit să intru, mai devreme un pic, pe un forum pe care mai bântui. Acolo...link către un articol despre trecerea în ilegalitate, începând de azi, a produselor naturiste. Mă rog...aşa sună, prezentat apocaliptic. În articol se spunea şi despre faptul că-n SUA ar fi fost interzis grădinăritul particular. Cum conspiraţiile se lipesc de mine ca marca de scrisoare...acum sunt din nou în starea de paranoia horror, combinată cu deprimarea superbă. Îmi doresc ca, într-un fel sau altul, să se schimbe ordinea mondială, adică să nu intre în vigoare NWO! Îmi doresc ca Dumnezeu să lumineze sufletele şi minţile celor care conduc astă lume sau să-i facă să nu mai conducă, să-şi vadă de treburile lor, să lase omenirea asta să trăiască-n pace!!! - Jewelswithlove
Da,lasatul de fumat poate fi o explicatie....
01.04.2011, 00:56:11
In rest,slaba nadejde sa fim lasati in pace!Pai,au si ei dreptate sa interzica gradinaritul particular...au grija de sanatatea noastra...daca ne drogam cu marar????daca folosim etno-patrunjel si nu mai cumparam Xanax-ul lor?daca devenim dependenti de apa de busuioc si nu mai folosim produsele lor de intinerire???Asa ca,vezi,de fapt noi suntem cei rai... - Live
Eu sunt incredibil de rea: 3 zile la rând am băut ceai de coada-şoricelului+sunătoare+tei+mentă+despărţitoare de miez de nucă, iar acum am terminat un ceai de salcâm+mentă! Iar pe la prânz am băut un ceai de gălbenele+mentă, cu o felie de lămâie.
01.04.2011, 01:06:53
M-am mai liniştit, acum. M-am gândit că Dumnezeu nu dă omului mai mult decât poate el duce. - Live
Mă duc să mă bag în pat. Somn uşor!:)
01.04.2011, 01:11:22 - Jewelswithlove
Somn usor tuturor!!Si,nu uitati!Azi e 1 aprilie,ziua pacalelilor!!!Hi-hi,o sa avem ce povesti!!!
01.04.2011, 01:27:57