Forum: Concursuri CONCURS:"ASTA SUNT EU!"

• BianinasSmilingCrochet2009
    BianinasSmilingCrochet2009

Maria, ma bucur ca iti place setul creat de mine, ceea ce faci tu din hartie e foarte frumos, iti doresc mult succes si multa putere de munca sa te poti imparti intre handmade si cresterea fetitei tale! Inspiratie si mult spor!
    Bia

11.04.2011, 14:19:45
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Fii linistita,Maria,cu totii mai mancam litere...ce sa-i faci daca n-avem timp ca sa mancam,sau preferam sa bijuterim decat sa ne linistim si foamea:))))...

11.04.2011, 14:28:32
  • blanitza
    blanitza

Fetele, ce ma bucur ca primavara ne imbie pe fiecare dintre noi s-o sarbatorim, recunosc cinstit, sunt minunate minunatiile voastre, admir de mult timp tehnica aceasta noua - quilling, ce ofera nebanuite posibilitati unui ochi si unei inimi pasionate de frumos, BRAVO! Numai frumuseti, si eu vin fuguta zilnic aici, sa vad ce-ati mai creat si cu ce ne mai bucurati! O primavara de vis va doresc, si sa va traiasca frumuseii si frumuselele, sa fie nebunatici iar voi creative, chiar cred ca sunt o adevarata sursa de inspiratie copiii si primavara!

11.04.2011, 14:33:33
  • mariac
    mariac

Multumesc la fel Bianca.Din fericire reusesc sa aloc fiecarei ''griji'' timpul necesar,atat cat pot.
    JWL,ai dreptate,eu prefer sa lucrez si sa stau sa ma joc cu fetita.E taaare scumpa cand ii papa degetele lu' mami.

11.04.2011, 14:42:30
  • mariac
    mariac

Cand vad ca munca mea e apreciata,ma bucur exact ca fetita mea cand vede biberonul cu laptic.Incep sa bat din palme si rad cu gura pana la urechi!!!Ce e asta?!Astenie de primavara?Sau nebunie constructiva?! :-)

11.04.2011, 14:51:42
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Gabi,sa dea Domnul sa fie bine in lume,sa fim sanatosi si sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara si ce facem!

Maria,nu e nici astenie ,nici nebunie,e doar bucuria oricarui om care este laudat pt munca depusa si minunile create!!!Cine spune ca nu e cu gura pana la urechi atunci cand este laudat,minte (parerea mea)!Sa te joci cu fetita,sa te bucuri la maxim de fiecare clipa petrecuta cu ea,de fiecare schimbare datorata trecerii timpului,de fiecare deget de-a lu' mami papat...Cu clipele astea nu te mai intalnesti,dar iti sunt hrana pt suflet intreaga viata!Nu filosofez,spun ce stiu din propria mea experienta de mama.....

11.04.2011, 15:54:58
  • mariac
    mariac

Ai perfecta dreptate JWL.Ai definit perfect cuvantul mama,si atat de frumos,cu asemenea cuvinte,incat la coltul ochiului s-au strans manunchi cateva lacrimi si mi-au alunecat pe obraz.Indiferent de probleme,cand iti privesti copilul,totul devine mai simplu.

11.04.2011, 16:07:58
  • Letitiabijuterii
    Letitiabijuterii

Asta sunt eu: www.breslo.ro/Product/Set-argint-925-si-coral_345234
    o balanta, o romantica... imi plac pietrele si argintul si ador bijuteriile.

11.04.2011, 16:45:11
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela

Cate minunatii au aparuuut... mi se pare criminal si daca as putea vota 10 produse! :(

As vrea sa ofer si eu un premiu pentru ultimul client care voteaza in acest concurs :) Acesta e:
    www.breslo.ro/Product/FOR-HOPE-Colier--Vegetal_193521

11.04.2011, 16:47:53
  • mariac
    mariac

Foarte frumos setul Letitia.M-a fermecat pentru ca imi place rosul.Simplu si de efect.Felicitari.

11.04.2011, 16:50:39
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Intr-adevar,Letitia,asta esti tu!!!E o placere sa admiri ceea ce-ti iese din mainile pricepute!Iti place argintul,dar si el te place, ca e ascultator si face doar ce vrei tu!Chiar e romantic setul cu coral...foc si gheata,pasiune si indiferenta...viata fiecaruia....

11.04.2011, 16:51:18
  • mariac
    mariac

Doamne ce frumos e colierul tau nagual.Imi place la neeebuuuniiieee!!!

11.04.2011, 16:52:55
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Mihaela,ma-nclin!!!Multumesc pt sponsorizare!!!Sunt sigura ca fiecare client va dori sa fie ultimul care voteaza!!

11.04.2011, 16:53:08
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela

Cu placere :)
    Multumesc Maria si felicitari si tie!!

11.04.2011, 17:18:56
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

Pt.DIANA: Am gasit materialul necesar pt trandafirasii tai acum , mai ramine ,sa vedem cum si citi va iesi materialul este putin cam moale .@ JUDIT! cit ma bucur sa fii prima mea posibila clienta! MULTUMESC SI ASTEPT CU NERABDARE!

11.04.2011, 17:37:49
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

VA SALUT HARNICUTELOR SI MA SCUZATI! DAR,... AM SI UITAT SA SALUT PRIMA DATA! SPOR LA TREABA!

11.04.2011, 17:40:25
  • Letitiabijuterii
    Letitiabijuterii

Va multumesc pentru aprecieri

11.04.2011, 18:16:03
  • forHOPE
    forHOPE

Multumesc frumos nagual pentru minunatul gest :-*
    Dna Nely,ma bucur mult ca ati gasit piele :D Sunteti o dulceata!! :-*

Va pup dulce pe toti!!!

11.04.2011, 19:48:40
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ca o mica recapitulare,pot sa va spun ca,pana la aceasta ora,sunt inscrise in concurs 127 de produse,care de care mai frumoasa,din cele mai diferite materiale,in f multe tehnici de lucru,avand un numitor comun:dragostea cu care au fost realizate!De asemenea,avem 18 debutanti intr-un concurs forumist!Sper ca pana la incheierea perioadei de inscriere a produselor,adica maine noapte la 12,sa se rezolve si problema magazinuluidefrumusete...este inactiv acum...Are un produs f frumos in concurs si este si debutanta!!!Sper!!!

11.04.2011, 21:46:51
  • lauraflore
    lauraflore

pentru ca suntem in Postul Mare si mai e putin pana la Paste,m-am gandit sa plecam capetele si sa ne amintim de ceea ce A facut pentru noi...
    www.breslo.ro/Product/icoanaIISUS-CU-COROANA-DE-SPINI-unicat_345467

11.04.2011, 22:09:02
  • lauraflore
    lauraflore

multumesc @Monica sandica,@JWL si @mariac ....modelul este handmade 100%

11.04.2011, 22:21:46
  • lauraflore
    lauraflore

:))))))

11.04.2011, 22:22:19
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Chiar ma gandeam,Laura,ca nu ai postat nici o icoana...parca m-ai auzit si ai venit cu una care m-a rascolit!!!E atat de expresiva!!!Parca se vad toate pacatele lumii si ale noastre stranse in ochii Lui,in spinii care ii strapung capul....
    Ascultati-o pe Teodora Paunescu Tuca.... http://www.youtube.com/watch?v=jmD_2amXF3M

11.04.2011, 22:24:55
  • valentina1
    valentina1

Pentru ca am primit o invitatie frumoasa de la JWL, mi-am dorit foarte mult sa particip. Numai ca timpul nu prea a fost in favoarea mea, iar obiectul cu care ma inscriu este mititel si nu foarte elaborat, dar placerea cu care l-am lucrat m-a determinat sa vi-l arat.

Pasiunea mea pentru a face hainute de copii e foarte veche, inca de pe timpul cand eram in primul an de liceu. Botezasem cu cateva luni in urma prima finuta si eram tare atasata de ea. Ii cumparam o multime de hainute si jucarii pana cand cineva din familie (de aceeasi varsta cu mine) i-a daruit o caciulita tricotata de mana ei. A fost atat de purtata caciulita respectiva incat mi-am dorit enorm sa pot lucra si eu asa ceva.

Stiam bazele lucrului cu andrele, totul a fost sa pun in practica. Si iata ca in timp am ajuns sa fac multe hainute numai de dragul copilasilor.

Gata cu vorbaria, sa va arat produsul cu care particip.
    www.breslo.ro/Product/Botosei---in-asteptarea-primaverii---pentru-concursul-Asta-sunt-eu_345471

11.04.2011, 22:32:09
  • Margaux
    Margaux

Imi alatur si eu creatia frumusetilor facute de voi:

www.breslo.ro/Product/Camp-de-maci_345477

11.04.2011, 22:34:50
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Bine ati venit valentina1 si Margaux!!!Mi-a facut o reala placere sa vad ca ati raspuns invitatiei mele!

Valentina,botoseii sunt grozavi,parca sunt ai unui spiridus al padurii,protector al stejarilor!Si frumosi,si caldurosi,numai buni de incaltat piciorusele durdulii ale unui copilas!Inca o debutanta-nu-i asa?

Margaux,macii tai sunt singurele droguri pe care le-as "consuma" vreodata:))Un colier care aduce primavara la gat,parfum de flori in nari si bucurie in suflet!

11.04.2011, 22:44:02
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Si uite asa,mai glumind,mai vorbind serios,dar,mai ales creand frumos,am intrat si in ULTIMA zi de concurs!Mai aveti aproape 24 de ore la dispozitie pt a posta creatii care sa va reprezinte!Apoi,aveti doua zile in care va puteti vota preferatii!

Si,sa incepem ziua cu vorbele lui Victor Hugo:
    " Omul are nevoie de dragoste. Viata fara duiosie si fara iubire nu e decat un mecanism uscat, scartaitor si sfasietor. "

12.04.2011, 00:40:35
  • INA.bijoux
    INA.bijoux

Buna dimineata! Pe ultima suta de metri ma inscriu si eu pentru prima oara intr-un cocurs pe forumul breslo. :) Sper sa va placa creatia mea, este un colier pe care l-am facut cu gandul la primavara si la flori. Culorile pe care le-am ales ma reprezinta, floricica alba sugereza delicatete si puritate, cea gri eleganta iar cea mov feminitate. Combinatia celor trei am ales sa o reprezint intr-un colier de primavara care se poate purta in mai multe feluri[ floriile fiind detasabile se pot purta si ca brose separat]. Pentru ca asa sunt eu, practica:D

www.breslo.ro/Product/colier-rezervat-concurs-Asta-sunt-eu_345674

12.04.2011, 09:58:14
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Mai avem o debutanta:INA.bijoux,dar cum e prima data cand scrie pe forum,mesajul va aparea cel tarziu maine-dimineata!
    Dar,pana atunci,postez linkul produsului inscris in concurs,ca sa-l puteti admira!!!
    Asadar,intra in concurs si www.breslo.ro/Shop/INA.bijoux cu produsul
    www.breslo.ro/Product/colier-rezervat-concurs-Asta-sunt-eu_345674

O mica gradina cu flori inmiresmate!!!

12.04.2011, 10:33:23
  • user11913
    user11913

Buna dimineata, e ultima zi de inscriere in concurs si am venit cu un set care sa intregeasca tinuta pentru cea care poarta poseta Bella. Timpul nu-mi permite sa mai realizez si altceva, care sa reflecte personalitatea mea, dar poate vor mai fi ocazii sa-mi expun creatiile. Ma bucur ca am participat, ca voi oferi premii-sper sa placa celor la care vor ajunge, pentru ca sunt create cu drag, imi va fi greu sa cuprind in cele 6 voturi tot ce m-a incanta pentru ca toate lucrarile sunt minunate si poarta in ele putin din dragostea si sperantele fiecaruia, sunt un mic univers incarcat de energie pozitiva. Spor tuturor care vor posta in urmatoarele ore!
    www.breslo.ro/Product/Set-colier-bibbratarabrau-si-inel-pentru-poseta-Bella-Rezervat-pentru-Claudia-participa-la-concursul-de-pe-forum-ASTA-SUNT-EU_345720

12.04.2011, 11:02:59
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Delia,o incantare pt ochi si suflet e setul tau!!!!!!Culori atat de delicate,flori extrem de reusite,un ansamblu de efect!!!Garantat,fericita posesoare a acestor minunatii nu va trece neobservata...dimpotriva!Si eu ma bucur ca ai participat ,ca ti-a placut si te asigur ca vor mai fi destule concursuri in care sa ne rasfeti cu creatiile tale!!

12.04.2011, 11:21:28
  • Zambia
    Zambia

...si nu in ultimul rand, un colier care imi sta literalmente "pe creier" :)) de ceva vreme:

www.breslo.ro/Product/Enchanted-Garden---pentru-concurs-Breslo_345738

va doresc o zi frumoasa (desi la Cluj e toamna)
    Petruta

12.04.2011, 11:23:24
  • BianinasSmilingCrochet2009
    BianinasSmilingCrochet2009

...si eu am o ultima propunere... sau poate nu ultima :)
    www.breslo.ro/Product/Geanta-Bianina---pentru-concursul-ASTA-SUNT-EU_345746

Delia, este absolut minunat tot acel ansamblu creat de tine!

12.04.2011, 11:31:45
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Wow, ce-i aici! Nici nu stiu la care sa ma uit mai intai!!! Sunt superbe!!! In special icoana (eu in general nu sunt fan icoane, dar aceasta e...deosebita! ) si setul Deliei !!!!

Bun venit fetelor noi si mult succes!!! Si spor si inspiratie in continuare!!!

12.04.2011, 12:03:51
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Petruta,tu te-ai abtinut cu greu sa nu pui dantela,dar eu nu m-am putut abtine sa nu zic:"WOW!Ce poate iesi din plastic si o minte creativa!!"Nici nu zici ca e PET!!!E total altfel,si total frumos!

Bianca,ai realizat o geanta extrem de feminina,in trend,cu alte cuvinte"...cuminte,frumoasa,desteapta si devreme-acasa":))))E superba!!!!

Da,Andra,e plin de hrana pt ochi si inima!!!Daca e si pt portmoneu,cu atat mai bine...

12.04.2011, 12:21:26
  • dana86
    dana86

buna dimineata la toata lumea , astazi am o zi cu nasul rosu dar nu ma las si ca sa imi mai treaca ma uit la noile voastre creatii ...daca as avea o putere le as lua pe toate ca sa fie ale mele ...sint egoista ?...

12.04.2011, 12:22:49
  • dana86
    dana86

nu ca as fi modesta dar SINTEM al naibi de talentate

12.04.2011, 12:25:08
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Si,ca o completare,Petruta,la Cluj e toamna,la Vatra Dornei e iarna in toata regula!!!!

12.04.2011, 12:29:04
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Da,Dana,ai mare dreptate!Chiar suntem extrem de talentati!!!!Sa te faci bine repede!!!

12.04.2011, 12:30:30
  • dana86
    dana86

ieri si astazi am mai postat niste produse as vrea sa stiu care este parerea v- oastra...daca aveti timp sa aruncati un ochi

12.04.2011, 12:37:28
  • mssdelilah
    mssdelilah

Buna ziua fetelor,
    revin si eu, dupa o lunga pauza, pauza in care am zugravit singura un dormitor, in care l-am redecorat, pauza in care nu am avut cum sa lucrez ( ma scuz acum ca nu am fost aici, ca nu am urmarit forumul, ca nu am citit mai nimic din ce ati scris si ce ati postat, dar am timp pana diseara sa "ma aduc " la zi cu tot ce e nou). Pana diseara voi posta si cea de-a treia pereche de cercelusi din categoria premiilor pe care am zis ca le ofer. Mult succes va doresc si ne citim olecuta mai tarziu .
    Acum postez si eu a doua creatie cu care intru in concurs, sper sa va placa :D

www.breslo.ro/Product/Earcuff-topaz--participa-la-concursul-de-pe-forum-httpwwwbresloroForumCONCURSASTA-SUNT-EUtopic3929_345804

12.04.2011, 12:39:54
  • dana86
    dana86

astazi este prima zi stau la magazin si nu sint nici clienti , este urit afara , as vrea in concediu sa ma uric in masina si sa ma opresc la Viena la cumparaturi ...ca sigur m- as face bine ... visez

12.04.2011, 12:40:51
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Delilah,intotdeauna ma minunez ce lucruri minunate faceti voi,cele care lucrati cu sarma!!!!!Splendori!Iar pt earcuff am o slabiciune,inca de pe vremea cand nu le vedeai decat prin filme...E foarte frumos si elegant!!!!!!Deasemenea,multumesc pt premii,vor face fericite 3 persoane!!

Dana,visatul e gratis,chiar daca esti bolnav sau la serviciu nu ai interdictie la visat...asa ca,nu te opri pana la Viena!!!Sa ne zici si noua ce e la moda pe acolo:)))

12.04.2011, 13:05:03
  • user11913
    user11913

Va multumesc pentru aprecieri! Imi dau aaaaripi! Colierul din piele gri cu flori din pet e o nebunie! Ma batea si pe mine gandul mai demult la flori din pet aplicate pe diverse.... am o ,,colectie,, de peturi colorate ...hmm, antenutele Petrutei au prins ideea mai repede! Bravo tie Petruta! :) Ne vedem la vot,nu? Habar n-am unde sunt listele, asa priceputa sunt. Poate i se face cuiva mila si-mi arata .....peste 120 de produse.. Trebuiau vreo 10 locul 1, 10 locul 2...si tot asa,nu? Inchid ca deja scriu prostii. Pupici

12.04.2011, 13:10:10
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Delia,la noapte,la 12,se incheie perioada de inscriere a produselor care intra in concurs!Apoi,voi deschide un topic nou,cu lista produselor si ordinea lor,restul il stii deja,se voteaza 6 produse,se trec numerele de ordine,fara commenturi,doar clientii sunt rugati sa specificeca sunt clienti .....Si,da,la cate minunatii sunt,trebuiau 10 locuri 1,10 de 2.....

12.04.2011, 13:16:47
  • simona.florentina
    simona.florentina

ce de lucruri dragute si ce premii superbe!
    am pregatit si eu ceva pentru concurs dar din pacate magazinul meu nu a fost reactivat inca. chiar imi doream sa particip.

12.04.2011, 13:48:59
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Am realizat si listele complete in "Galerii",dar,sa stiti ca nu toate produsele sunt in ordinea intrarii in concurs!!!Intrucat sunt artizani care au mai multe produse inscrise,pt a nu face 100 de liste,le-am distribuit in mai multe din listele celelalte,astfel incat ordinea e acum oarecum schimbata!
    De asemenea,produsul lui mssdelilah,ultimul produs intrat pana la aceasta ora,e in lista nr 3,in lista nr 9 urmand sa intre produsul lui @magazinuldefrumuseti,daca magazinul ii va fi reactivat in timp util!

www.breslo.ro/Treasury/view/Asta-sunt-eu--Concurs-forum---1_8612
    www.breslo.ro/Treasury/view/Asta-sunt-eu-Concurs-forum--2_8613
    www.breslo.ro/Treasury/view/Asta-sunt-eu--Concurs-forum--3_8614
    www.breslo.ro/Treasury/view/Asta-sunt-eu--Concurs-forum--4_8616
    www.breslo.ro/Treasury/view/Asta-sunt-eu--Concurs-forum--5_8617
    www.breslo.ro/Treasury/view/Asta-sunt-eu--Concurs-forum--6_8618
    www.breslo.ro/Treasury/view/Asta-sunt-eu--Concurs-forum--7_8619
    www.breslo.ro/Treasury/view/Asta-sunt-eu--Concurs-forum--8_8620
    www.breslo.ro/Treasury/view/Asta-sunt-eu--Concurs-forum--9_8622

12.04.2011, 14:43:23
  • Rostogol
    Rostogol

Particip si eu. Cu aceste trei, care spun despre mine ca sunt sunt crafty, cu capul in nori colorati, si de cele mai multe ori, pixelati.

www.breslo.ro/Product/Coronita-Crafty_346020
    www.breslo.ro/Product/Brosa-norisor_345733
    www.breslo.ro/Product/Insigna_346022

@jewels, sper sa mai fie loc in galerii :)

12.04.2011, 15:24:31
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

eu cred ca mai este loc :p sunt foarte frumoase!

12.04.2011, 16:12:33
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Buna,Monica!!Loc nu este????Ma bucur ca ai reusit sa postezi!
    Toate 3 creatiile tale iti poarta in mod clar semnatura!!!Se cunoaste ca sunt ale tale!!!!Mi-e drag norisorul de numa',insigna e perfecta,iar coronita e deosebita!!Felicitari!!!Doua din produsele tale se vor regasi in lista nr 9,iar unul in lista nr 8!

12.04.2011, 16:33:46