Forum: Concursuri CONCURS:"ASTA SUNT EU!"
- Jewelswithlove
OK!In sau inafara concursului,e un pandantiv reusit!Iar marti,inainte de a se termina timpul alocat inscrierii produselor pt concurs,o sa fac liste ca sa fie mai usor de privit,analizat si cantarit toate produsele!!!Eu cred ,totusi,ca atat creatorii,cat si clientii vor privi toate produsele!!!
09.04.2011, 21:46:36 - kiti
Si eu sper acelasi lucru si un vot corect s-ar baza pe examinarea, analizarea compararea si aprecierea cu sufletul a produselor intrate in concurs. Sunt persoane care prefera un anumit gen de bijuterii.
10.04.2011, 00:24:09 - kiti
Vroiam sa-ti mai urez succes si putere sa duci la capat acest concurs pt ca vei avea mult de lucru.Noapte buna.
10.04.2011, 00:28:10 - jutacs
Poate intreb o prostie, dar nu stiu inca, unde vom vedea listele pentru votare?
10.04.2011, 04:02:52 - Jewelswithlove
Buna dimineata intr-o duminica de iarna la noi,cu zapada si frig!!!!
10.04.2011, 08:37:28
Iudit,voi face 8 liste marti seara,care vor putea fi vazute in "Galerii"!Asta ca sa fie mai usor de analizat,comparat,disecat si votat:))))E mai simplu cand le vezi! - Jewelswithlove
Si inca ceva,Iudit!Dupa incheierea postarii produselor,adica marti noapte la 12,voi deschide un topic nou,doar pt votare.Se vor vota intre 1 si 6 produse (am ramas la 6 ca sa nu se plictiseasca lumea butonand:))).Eu,cum sunt o tipicara si o perfectionista (asta neinsemnand ca nu fac o multime de boacane:))),am deja lista cu produse participante pregatita,o actualizez permanent,verific,rasverific....Sper sa nu uit pe nimeni:)))))
10.04.2011, 08:42:39 - Jewelswithlove
Kiti,multumesc pt incurajari si urari!Si eu sper sa fie bine,sa se termine concursul la fel de frumos pe cat a fost pe parcursul lui!Si,da,intr-adevar,fiecare prefera un anumit tip de bijuterii,sunt persoane care sunt fane inraite ale unui creator sau altul,dar,dincolo de premii,de numaratoare,de voturi si de clasamente,au fost postate creatii diverse,ne-am cunoscut putin mai bine si asta e un castig real...Eu vreau sa spun de pe acum ceva:e posibil,fff posibil,dat fiind numarul mare de produse si luand in calcul si factorii subiectivi de care pomeneam mai sus,ca unele dintre creatii sa aiba un numar f mic de voturi,sau,chiar deloc!!!As vrea ca cei care vor fi in aceasta situatie sa nu se supere,sa nu se gandeasca nicidecum ca ceea ce au creat nu e frumos sau nu place,ci la faptul ca acela e BAROMETRUL DE MOMENT,adica:un clasament stabilit in doua zile de catre cei care vor intra sa voteze!Aceasta comunitate e cu mult mai mare decat ceea ce vedem de obicei pe forum...multi nu intra deloc,altii intra, citesc dar nu participa,nu voteaza,nu se implica din varii motive,clientii procedeaza la fel,de aceea zic ca acel clasament e un barometru de moment!Dar,despre astea vom mai vorbi...
10.04.2011, 08:54:14 - user11913
Buna dimineata. N-am mai apucat sa citesc tot, dar incerc sa tin pasul.Jewels,e o munca titanica sa fi gazda acestui concurs, te felicit pentru a nu stiu cata oara pentru felul in care te-ai ocupat de fiecare, pentru vorbele bune, de incurajare,pentru maxime ,e o placere sa citesc si chiar imi pare rau ca se va sfarsi in curand.Imi place si cum scrie Cristina de la Live,o incantare! Dragi copii, mie mi-a comandat cineva poseta Bella,cu care particip la concurs-si nu e persoana pentru care era rezervata! Cum fac sa apara din nou in lista mea? Modific nr de produse? Apoi, daca persoana in cauza nu vrea sa-i fac alta cu mici modificari...si renunta.. apare cu feedback neutru? scuze de atatea intrebari,sper sa fie ok pana la urma. Cat despre voturi...va fi greu sa alegem pentru ca sunt foarte frumoase toate produsele, au fost lucrate cu grija si pasiune, cu speranta sa fie admirate, daruite,cumparate...si eu cred ca suntem cu totii castigatori,pentru ca ne-am cunoscut, apropiat,participat ! O duminica frumoasa va doresc, cu soare ca la Timisoara de unde sunt eu- o sagetatoare care poarta si ea cateodata ochelarii roz ,sa vada viata mai frumoasa,filtrata de impuritati :)
10.04.2011, 09:41:33 - Jewelswithlove
Da,Delia,modifici stocul,din 0 in 1,pe parcursul concursului!Dupa ce se termina concursul,poti pune la loc stoc 0,ca produsul sa nu mai apara in magazin!
10.04.2011, 09:47:07
Multumesc pt vorbele frumoase...Nu a fost o munca titanica,a fost o placere si asa va fi pana voi preda stafeta noii gazde:)Nu de munca ma sperii eu.... - Jewelswithlove
Delia,feedbackul depinde de persoana care il da!Daca doamna renunta de buna voie la geanta,nu vad motivul pt care ar da feedback neutru...apoi,feedul neutru nu modifica procentajul feedurilor pozitive!!!O alta posibilitate ar fi sa rogi clienta sa anuleze comanda,ca sa poata fi facuta de clienta pt care a fost retinuta,urmand ca,in momentul in care creezi si geanta noua s-o postezi si d-na s-o comande.....Eu sunt sigura ca va bine!
10.04.2011, 09:51:39 - Live
Săru' mânaaaaaa la doamnele!!!
10.04.2011, 10:50:57
Io-s la o gură de cafea, cu agitaţie în mine pt că plecăm către Bucureşti şi mai am câte ceva de făcut. Am acumulat absenţe aici, dar sunt motivate: am lucrat. Azi-noapte m-am culcat după 3. Am ceva-ceva "marfă". Sper să fie mai puţină, atunci când revin!
Nu-mi vine să plec. N-am, însă, încotro. Doresc să mă pot întoarce marţi!
Au început şi pisoiaşii mici-mici să iasă din al lor cuib, dar încă nu am curaj să-i mut şi pe ei pe sală, că-s tolomaci şi cine ştie unde intră... Revin cu rugămintea ca, dacă cineva şi-ar dori pisoi scump, născut şi crescut în casă, cu pupături şi iubire, să zică tare!!!!!
Silvia, ziceai că eşti Geamănă! Io ştiu o Geamănă cumplit de dezordonată, împrăştiată, cu 10 treburi începute, duse până la (maxim) jumate şi abandonate, fără a fi fost seduse, în prealabil(sau în lighean-pt cine ştie bancul). Nu ştiu care dintre noi este excepţia. Pt binele omenirii, aş prefera ca excepţia să fiu eu. La cum arată lucrurile azi în lume, însă...:D
Doamneee, beau cafeaua ca pe apă!!! Ăsta e semn că aş fuma. Nu ştiu ce să fac cu mâna stângă şi, atunci, tot duc cu ea cana la gură... Trece! Regimentul 10. - Jewelswithlove
:)))))))E posibil sa fiu un Geaman ratat,Cristina,ca sunt nascuta la 7 luni:)))))...teoretic,trebuia sa fiu leu,nu???????????:)))))))
10.04.2011, 11:01:07
Drum bun,sa mergi si sa vii cu bine,sa fie cu folos calatoria si sa rezolvi tot ce ti-ai propus!!!De votat se voteaza si miercuri,si joi,asa ca sigur ajungi!!!!Lasa regimentul 10 in pace,tigarile si gandurile la ele:))))...Sper sa vii fara marfa...sa vinzi tot! - user11913
Multumesc pentru sfaturi.
10.04.2011, 11:23:54 - Live
Să trăiţi, doamna Silvia!
10.04.2011, 11:41:15 - Jewelswithlove
Sa traim,doamna Cristina!:))
10.04.2011, 12:19:19
Cu placere,Delia!
Te cred,Cristina,ca esti agitata...eu,daca am de plecat undeva,la un drum mai lung,nu dorm absolut deloc in noaptea respectiva (nu ca n-as vrea...),imi fac 1 milion de ganduri...incerc sa iau in calcul toate posibilitatile...asa ca,stiu cum e..... - Zambia
Salutare tuturor. Mai un colier pentru concurs, pe care il purtam in minte de mult, facut tot pentru mine :P. L-am facut sa fie un accesoriu pentru celebrarea defectelor mele "feminine" (impulsiva, compulsiva, aiurita, colorata, incarcata, epatanta, extravaganta, dramatica...), dar numele lui este o metafora pentru tristete: a trebuit sa renunt la o plecare la Lisabona, pe care mi-am dorit-o din tot sufletul, dar, puse cap la cap si adaugat un varf de cutit de ratiune, a iesit ca trebuie sa renunt. Pana la urma, e Postul Mare, niste exercitii de disciplina si renuntare nu strica (mai ales pentru o femeie compulsiva si impulsiva ca mine :))
10.04.2011, 14:08:53
Tot psihanalizand ceea ce fac, imi dau seama ca, cel putin colierele care imbraca gatul, aparent striga: "look at me!", dar in fond nu expun, ci acopera/apara/protejeaza! E si asta unul din paradoxurile feminitatii: forta vs. vulnerabilitate, expunere vs. protectie, atractivitate fara a cadea in vulgaritate... In plus, colierele mele, cel putin, au in comun un oarecare dramatism, sunt "teatrale" intr-un sens, sunt mai degraba o "recuzita" a feminitatii, nu doar "bijuterii" sau "'accesorii". Bat putin campii ppentru ca sunt lucruri care ma preocupa, am tot observat ce modele de feminitate circula pe breslo si incerc sa ma gandesc de ce e asa (asta ar merita un topic aparte :)). In fine.... de aia le zice coliere "statement", care "spun" ceva, care transmit un mesaj, sau mai multe :)), la care eu as adauga "colierul-colaj" :P (daca ma uit la Betty Boop); imi place uneori sa combin elemente, ca intr-un colaj.
Gata! o duminica frumoasa tuturor!
Petruta
www.breslo.ro/Product/The-Last-Fado-in-Lisboa---pentru-concurs-Breslo_344399 - Jewelswithlove
Am vazut colierul pe prima pagina,si ma intrebam daca o sa-l vad si aici!!!Daaaa,il vad si ma bucur,fiindca e o explozie de culoare...fiecare culoare cu simbolurile ei...Vad ca esti exigenta si te auotcaracterizezi ca fiind suma tuturor trairilor si "defectelor",asa si colierul e suma tuturor dantelelor in parte,dar cu unrezultat comun grozav!!!Psihanalizand in continuare,inseamna ca si tu,ca "recipient" al tuturor calitatilor,defectelor si trairilor , esti un om grozav!!!Si sunt convinsa ca asa e!
10.04.2011, 14:25:56 - mariac
Reusesc in sfarsit sa onorez invitatia primita de la JWL de a participa la concurs.
10.04.2011, 15:17:57
Sa va spun si cateva cuvinte despre mine(chiar daca am mai trecut pe aici,nu stiti mare lucru despre mine :-D).
Ma numesc Crivac Maria Loredana,sunt o mamica si o sotie tanara,de doar 20 de anisori,imi place sa confectionez bijuterii si nu numai,si...ma bucur enorm de mult ca fac parte din aceasta familie atat de minunasta si de talentata,familia breslasilor.Asa imi place sa numesc acest loc,a 2-a mea familie.
Inca de mica imi place sa ''migalesc''.Intotdeauna cand nu-mi placea ceva la vreo bluza,o taiam,o coseam,ii faceam ce-i faceam,si eram tare mandra ca pot avea un lucru unicat.Imi placea sa crosetez(tot timpul imi faceam gentute din lana).
Acum mi-am redescoperit pasiunea,si stiu si cum se numeste. :-D
Tot palavragesc aici,si nu mai reusesc sa va spun cum am inceput ''in forta'' handmade-ul.
In ianuarie,cautam pe net o metoda de a recicla cutiile de la lapticul praf al fetitei,si asa am dat peste o imagine care mi-a placut enorm de mult.Era un borcanel asa de frumos,incat am dat clik pe imagine,si am intrat pe breslo.Am cautat ce am cautat pe aici,si cand am vazut cate lucruri frumoase pot iesi din mainile unui om,m-am hotarat sa incerc si eu sa fac cate ceva.De atunci tot zic ca ma joc cu ce apuc,si ma uimesc singura cu ce pot face,si tot de atunci imi con fectionez singura accesoriile.Si imi place la nebunie ce fac.Imi place enorm ca ma pot juca cu culorile(scuzati cacofonia),cu formele si cu materialele.
Acum sa va dau si link-ul cerceilor cu care imi fac debutul.
www.breslo.ro/Product/Cercei-quilling-Participa-la-concursul-Asta-sunt-eu_344414
O sa mai postez ceva mai tarziu.
Te imbratisez cu drag,marea mea familie. - mariac
Am uitat sa spun ca imi place la nebunieeee sa lucrez cu hartia.
10.04.2011, 15:26:49 - Jewelswithlove
Si marea familie te imbratiseaza tanara sotie si mamica!!!!S-ar parea ca le-ai luat pe toate din timp,sa fii sigura ca le faci pe toate:))))Cerceii ii vazusem deja pe prima pagina,citisem ca sunt pt concurs,asteptam sa-i vad postati si aici!!Sunt tineresti,colorati si zambitori si razbate din ei dragostea pt ceea ce faci!Pe langa ca-mi place extrem de mult ce poti sa faci cu hartia,e si primul produs in quilling din concurs!Ti-am spus eu c-o sa raman lipita de monitor???????
10.04.2011, 15:53:15 - lauraflore
iata o alta propunere a mea pentru concurs
10.04.2011, 16:10:09
www.breslo.ro/Product/rochie-SINFONIA-FLORILOR-DE-CAMP-unicat_344512 - mariac
Multumesc din suflet pentru aprecieri JWL.
10.04.2011, 16:23:40
Cand lucrez cu hartia,parca le dau viata viselor mele,ma simt atat de relaxata incat uit repede de tot ce ma supara.
Cat despre faptul ca sunt mamica si sotie atat de tanara,ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a binecuvantat cu un sot si o fetita exceptionali.
Si ca sa ramai si mai mult timp lipita de monitor,mai tarziu o sa postez cel de-al 2-lea produs,tot prin tehnica quilling(mai am ceva de lucru la el). - mariac
Si cel de-al 2-lea produs cu care particip:
10.04.2011, 17:07:53
www.breslo.ro/Product/Pandantiv-multicolor-Participa-la-concursul-Asta-sunt-eu_344577
Sper sa va placa.
JWL,ai ramas lipita si acum? ;-) - Jewelswithlove
Laura,e un camp cu flori rochia ta!Purtand-o,nu cred ca mai poti fi altfel decat vesel si zambitor,topaind ca un copil fara griji!!!E extraordinara!!!Iti arata talentul!!!
10.04.2011, 18:07:04
Maria,nu,nu am mai ramas lipita de monitor,pt simplul motiv ca nu ma desprinsesem inca de la admiratul cerceilor:)) Pandantivul si cerceii pot forma un set de toata frumusetea si lauda!!!Esti talentata,Maria,si cred ca si faptul ca ai o familie pe care o iubesti atat de mult te ajuta sa creezi atat de optimist! - mariac
Ma faci sa rosesc...Asa e,familia ma inspira foarte mult.Sotul meu pentru ca este un glumet inascut,iar fetita pentru ca este cea mai pura si mai curata fiinta din lume,ca toti copiii de altfel.
10.04.2011, 18:48:18
Hi-hi-hi,ce ma bucur ca ai ramas lipita.Da' tre' sa te dezlipesti,ca sunt si o sa mai fie lucrari care merita toate cuvintele de lauda. - Jewelswithlove
Asa e,Maria,o sa mai fie lucrari demne de toata lauda,asa cum au fost si cele de pana acum!!Iar copiii sunt bucatelele noastre de nemurire,cei care fac sa dam ce avem mai bun in noi pt ei!Ma bucur ca ai o familie fericita si-ti doresc din inima sa fie asa toata viata!!!
10.04.2011, 19:31:49 - carla69
Se mai poate veni cu un produs?Imi pare rau ca n-am reusit inca sa fac ce mi-am propus dar am fost super ocupata.Totusi va prezint prima mea rochita crosetata,se vede ca perioada asta de primavara mi-e definita doar de lucrusoare pentru fetite,mult rrroz si mmmovvv!
10.04.2011, 20:11:07
www.breslo.ro/Product/Primavara-pentru-concurs-Asta-sunt-eu_344724 - mariac
Multumesc la fel.
10.04.2011, 20:12:01 - Jewelswithlove
Se mai poate,carla,se mai poate!!!!!Unde mai pui ca e pt fetite,si e cu roz...sa tot ai fetite,le poti imbraca exact ca pe niste printese....O fi prima rochita crosetata,dar ti-a iesit de minune!!!!Eh,vrei,nu vrei,trebuie neaparat sa ai si o fetita!!!!!!!!:)) Imi place ce ti-a iesit din maini!!!!
10.04.2011, 20:18:06 - carla69
Multumesc Jewels,ma gandesc si la fetita dar bate ceasul biologic tare de tot si parca mi-e frica
10.04.2011, 20:26:00 - Jewelswithlove
Stii cum se zice..."Vom trai si vom vedea!"....Important e sa fie sanatate,liniste si armonie!
10.04.2011, 20:38:41 - jutacs
Draga Petruta!
10.04.2011, 20:54:24
Colierul tau este PERFECT! Felicitari!
Judit - pieseornamentale
Nu am reusit sa mai stau pe aici la bufnitarit cu voi ,pt ca am avut o saptamina ancarcata si oboseala m-a prins din urma.Azi am fost putin prin oras sa caut ceva material rosu pt citiva trandafirasi rosii si m-a prins seara. Numa ce am intrat acum sa vad repede ce lucrusoare mai sunt si am vazut frumuseti care ar incinta pe oricine.Lumea munceste nu gluma! Asta e bine. Judit....ma bucur ca iti plac lucrurile mele!si ar trebui sa mai incerci ce vrei sa faci pt ca sigur va iesi la fel incerc sieu sa mai fac si altceva desi cel mai mult ami place sa lucrez cu piele.SI totusi curiozitatea ma impinge sa incerc si altceva acum depinde si de timpul care imi ramine dupa servici.Ami pare rau ca nu am reusit sa intru ieri.
10.04.2011, 22:38:36 - Jewelswithlove
Nu-i nimic,Nely,ca n-ai avut timp de bufnitarit!!!E normal ca dupa atata treaba sa nu-ti mai arda si de calculator!Important e ca esti alaturi de noi cu inima!
10.04.2011, 23:40:50 - Jewelswithlove
E luni,incepe o noua saptamana,si va doresc sa va umpleti sufletele cu lumina marii sarbatori care se apropie,sa va gasiti timp ca sa multumiti Celui De Sus pt tot ce aveti si sa va doriti sa deveniti mai buni,mai iertatori,mai blanzi,mai atenti!
11.04.2011, 00:59:46 - jutacs
Draga Nely, mi se pare ca e o idee mai buna sa cumpar ceva de la tine decat sa incerc. Grilajul cu trandafir rosu (338283) imi place foarte mult, mi-am pus ochii pe el:))) Il voi comada dupa concurs.
11.04.2011, 07:37:36
Lucrezi minunt!
O saptamana usoara va doresc!
Judit - Jewelswithlove
Si uite cum incepe o saptamana productiva!!!!!Iudit,ai facut o alegere grozava,si eu m-am indragostit de grilajul acela:))
11.04.2011, 08:12:01
Mai sunt doua zile in care puteti inscrie produse in concurs! - Zambia
Abia acum am vazut mesajul lui Judit. Multumesc din suflet! Intrebare: care din ele? :D Glumesc, nu e perfect, e colorat si extravagant, ceea ce pentru mine e destul :))
11.04.2011, 10:29:32
va pup pe toate si va doresc o saptamana insorita si plina de lumina
(are dreptate Silvia, trebuie sa ne bucuram si sa anticipam Sarbatoarea care se apropie, pentru ca bucuria pe care o avem cind "mesterim", si cred ca o avem cu totii, nu poate veni decat de la El :)
Eu una sunt foarte recunoscatoare pentru asta, handmade-aritul imi da o bucurie elementara, ceva ce simteam cind eram copii si ne jucam, o bucurie simpla si completa, de care sunt absolut dependenta :D.
Iar bat campii si e luni dimineata :))
v-am pupat!
Petruta - lauraflore
multumesc JWL...mereu ai un cuvant bun pentru sufletul tuturor :)
11.04.2011, 11:10:26
acum sper sa va amuzati:)))))))
www.breslo.ro/Product/set-SUNT-IEPURASUL-DE-PASTE-unicat_345039 - monicasandica
OHHH CE DULCE E MODELUL CU TOT CU SET...minunat lauraflore...o frumusete!!!
11.04.2011, 11:28:53 - BianinasSmilingCrochet2009
Salutare tuturor!
11.04.2011, 11:51:14
Iata a doua propunere:
www.breslo.ro/Product/Zoe-fii-barbata---pentru-concursul-ASTA-SUNT-EU_345058
O zi minunata va doresc si spor la mesterit!
Bianca - Jewelswithlove
Chiar m-am amuzat,Laura,e superb setul,iar "manechinul" parca stie ce o sa se intample,ca o sa se amuze toata lumea....Doua frumuseti...la masculin...un iepuras si-un barbatel....
11.04.2011, 13:06:54
Ai dreptate,Monica,sunt duuuulci,dulci de tot!!!!!
Bianca,daca ar trai adevarata Zoe,sigur ar vrea sa aiba asa o bijuterie la intalnirile cu Tipatescu:))))))) Acum de la atata mov superb,s-ar putea sa nu fie "O scisoare pierduta" ci..."O gazda de concurs pierduta"...pierduta in contemplarea tuturor frumusetilor de aici!!!N-o declarati nula,ca-si revine:))))))Imi place nu numai pt ca e mov,ci si pt delicatetea lui,pt discretia care il face cu atata mai purtabil!Felicitari!!! - mariac
Va mai arat o pereche de cercei,asta ca sa vedeti cat de mult ador sa lucrez cu hartia.
11.04.2011, 13:09:53
www.breslo.ro/Product/Cercei-Verde-proaspat-Participa-la-concursul-Asta-sunt-eu_345110
Sper sa placa.
Lauraflore,modelul este taaare dragalas,stie sa iasa in evidenta.
Va pupic. - BianinasSmilingCrochet2009
Multumesc frumos pentru aprecieri, Silvia, eu port un astfel de set, prima creatie de acest gen realizat-o acum un an si nu a trecut deloc neobservata in randul cunoscutilor mei, sa vedem ce impact va avea si aci...
11.04.2011, 13:13:09 - mariac
Bianca,acum am vazut si eu setul.Imi place la nebunie.Este feminin,dar in acelasi timp,are acea nota de putere barbateasca.Mie asa mi se pare.Imi place mult mult mult de tot.
11.04.2011, 13:36:59 - Jewelswithlove
Maria,o adevarata ecologista!!!Unde mai pui ca cerceii ies si fff frumosi!!!!Te felicit!
11.04.2011, 13:54:22
Bianca,sunt convinsa ca vor avea impact si aici! - blanitza
Draga Silvia, cred ca frumusetea pieselor inscrise in concurs si primavara de-afara nu mi-au dat pace pana n-am facut si eu ceva floral, sincera sa fiu, ador colierele florale, iar fetrul in combinatie trebuia musai sa-l incerc si eu. Asadar, iata setuletul meu de primavara si de Paste
11.04.2011, 13:59:27
www.breslo.ro/Product/Setul-Rainbow-Spring-Flowers---Concurs-Breslo_345124 - mariac
JWL,ecologista sau nu,cert e ca iubesc hartia(cred ca o sa mai repet asta de vreo 100 de ori :-D).
11.04.2011, 14:08:50
Blanitza,mie imi plac florile,asa ca de fiecare data cand vad ceva cu flori,sunt pe deplin incantata,deci...conluzia o tragi singura. ;-) - Jewelswithlove
Si bine ai facut,Gabi,ca ti-a iesit o mica gradina,colorata si imbietoare,jucausa si care te predispune la visare;mai lipseste sa auzim pasarelele cantand!Foaaarte frumos!
11.04.2011, 14:09:34
Si eu ador colierele florale!!! - mariac
Scuze,concluzia.Mi s-a facut fomitza,deaia am papat o litera...
11.04.2011, 14:09:52