Forum: Concursuri CONCURS:"ASTA SUNT EU!"
- Jewelswithlove
Sa va prind numai ca retrageti ceva,c-apoi vedeti voi!!!!!!:)))
08.04.2011, 22:38:10
Ma bucur ca ati mai venit cu un produs si ma bucur si mai mult ca o cunoastem si pe jumatatea cealalta a BBD-ului,Raluca!O Raluca plina de talent oratoric;am citit pe nerasuflate ce ai scris!!!!!Da,la voi chiar e cum a spus Aristotel:"Prietenia inseamna un suflet cu doua trupuri!"E maxima mea preferata,am mai scris-o aici,dar o repet fiindca se potriveste ca o manusa povestii voastre de prietenie!Va doresc ca nimic sa nu va umbreasca niciodata frumoasa relatie si sa creati in continuare cat mai frumos,cat mai divers,cat mai personalizat!!Iar cerceii sunt asa cum ai spus:cu o particica din trairile tale ramasa acolo!Frumosi,frumosi,frumosi! - Jewelswithlove
Nico,eu i-as spune :"secunda de geniu din gratie divina"...
08.04.2011, 22:48:39 - BijouxBlackDiamond
La rugamintea colegei mele, care nu ne-a putut onora astazi cu prezenta, va prezint cea din urma creatie 100% "Andreea" pentru acest concurs (promite ea :D):
08.04.2011, 22:51:11
www.breslo.ro/Product/Cercei-MilkCaramel-Pouch---Concurs-ASTA-SUNT-EU_343347
Si de asemenea am rolul de a va prezenta ultima dar nu cea din urma si cea mai reprezentativa creatie a noastra pentru acest concurs, acest set la care am muncit impreuna, reliefand tot cea ce inseamna Bijoux Black Diamond...
www.breslo.ro/Product/Set-Lady-Di---Concurs-ASTA-SUNT-EU_343350
Consideram ca aceasta creatie contine o picatura concentrata din esenta conceptului Bijoux Black Diamond si din mesajul pe care dorim sa il transmitem.
(Intamplator, dupa ce l-am denumit, ne-am dat seama ca initialele BBD s-ar putea traduce Baby Di, sper ca aceasta micuta coincidenta sa va amuze la fel de mult ca pe noi :) ).
Va rugam sa ne spuneti parerea voastra deoarece este foarte importanta pentru noi, fiecare comentariu fiind o sursa de inspiratie si bucurie.
Va multumesc tuturor pentru atentie, apreciez bunavointa voastra si mediul cald si deschis pe care l-am intalnit in cadrul concursului si al intregii comunitati si iti multumesc "feather" pentru urarile pe care ni le-ai adresat! - isabela200578
Nico e chiar divina creatia ta...e preferata mea.Si twhnica ta este absolut minunata.
08.04.2011, 22:56:34 - Jewelswithlove
Lapte si caramel...yummiii....si chiar par caramelizati!!!Iar setul,da,cu straluciri diamantine si eleganta regala,pare numai bun pt o printesa a zilelor noastre!!!
08.04.2011, 23:09:20
Iar parerile celorlalti sunt importante pt fiecare dintre noi ca si artizani!!Eu am o problema,recunosc spasita,dar nu promit vindecare:nu pot critica!!Pur si simplu!Imi place ce vad,imi place sa vad omul din spatele creatiei,care poate ca a renuntat la timpul dedicat in mod normal somnului pt a realiza acel produs,sau nu a mancat ca sa mai castige cateva minute,sau ...sau...E drept,si sunt prima care recunoaste,ca o critica constructiva te ajuta sa evoluezi,dar,nu pot,nu am setarile necesare pt a critica!Ma consolez cu ideea ca sunt destui care vad imperfectiunile,asa ca...eu,daca vreau sa laud,laud!:)))) - NicArt
"secunda de geniu din gratie divina"...Ooooo ce frumos ai spus :))
08.04.2011, 23:19:44 - bijouxdemonange
Fetelor, sunteti minunate! Si baietii,la fel! ;)
09.04.2011, 00:32:13
V-ati intrecut pe voi in maiestrie si harnicie si ma bucur! Iar concursul se anunta a fi unul maret!
Imi plac foarte multe dintre ultimele creatii ale voastre, majoritatea sunt pe gusturile mele :p Nu mai am cum sa va felicit pe fiecare in parte, timpul e cam putin, dar fiecare sunteti special(a)!!
Am mai mesterit cate ceva zilele acestea si m-am decis sa mai aduc si eu ceva contributie la concurs cu inca doua piese:p
Tocmai ce spuneam ca ma bucur ca nu sunt singura care creeaza inspirata fiind de Craciun cu putin timp inainte de Paste :)) am venit cu un set deosebit pe care il iubesc mult, ma inspira si imi da un sentiment de bine, de speranta:
www.breslo.ro/Product/Christmas-feeling_343447
Si inca un colier foarte drag mie, in culori superbe (culorile preferate: verde, albastru. mov) inspirate tot de penele de pauni (ador combinatiile si posibilitatile date de aceasta sursa de isnpiratie). Piesa centrala, felia de agat, astepta de mai bine de un an sa-si gaseasca locul si iata ca i-am gasit rolul perfect:
www.breslo.ro/Product/Plume_343467
Va pup si va imbratisez!
p.S. Chiar daca sunt tacuta, imi fac din cand in cand timp, cand iau cate o mica pauza, macar sa recuperez/citesc tot ce spuneti si astfel sa stiti ca va sunt alaturi! - Jewelswithlove
Ei,da,am inceput si ziua de sambata in stil maret!!!Si cu parfum de sarbatoare ,si cu clinchet de clopotei la urechi!!!Andra,te asigur ca sunt multi cei care adora Craciunul in orice moment al anului...Iar creatiile tale arata ca in suflet poate fi,intr-adevar,in fiecare clipa Craciunul!!
09.04.2011, 00:46:12
O bijuterie cu aer de colinde,parfum de brad si sclipiri de globuri...Imi place mult!
Paunul imi pare a fi un aristocrat rasat printre inaripate,parca stie cat de perfecte ii sint penele si cum cad oamenii in admiratie cand il vad rotindu-si coada!E exemplul potrivit pt perfectiune in culori si forme iar creatia ta e un tribut pt el,tribut care ti-a iesit extraordinar.Ca de obicei,creezi minunat!!! - TimeToCraft
vreau sa spun doar atat (cel putin deocamdata): dom'le, asta da concurs!
09.04.2011, 00:58:10
Unde-i bal, bal sa fie! S-au destrabalat breslasii pe aici cu toate materialele si tehnicile posibile (in sensul bun, nu intelegeti altceva). Abia astept finalul. Cred ca se lasa cu mult suspans :)) - jutacs
Draga Pieseornamentale!
09.04.2011, 01:06:08
In primul rand imi cer scuze cu raspunsurile intirziate, este diferenta de 12 ore de fus orar, deci cand e ora 8 dimineta la voi, la mine este seara, ora 8, cu o zi in urma.
Faci lucruri foarte frumoase, chiar sunt invidiaosa un pic, ca eu nu ma prea pricep cu alte materiale. Tot incerc sa fac ceva frumos din textil, sau orice altceva, dar inca nu merge:) Sunt aici lucrari, care ma lasa fara cuvinte, sunt asa de frumoase. Tare mi-ar placea sa se termine odata problema asta economica, sa putem cumpara mult mai mult de la toata lumea. As cumpara foarte multe :)))))
Noapte buna pentru toata lumea, vad ca la ora asta tarzie tot mai sunteti pe net cateva. La mine este ora pranzului.
Noapte buna!
Judit - Jewelswithlove
Daaaaaaaa.....chiar si-au facut de cap breslasii....si de talent...O sa stau cumintica pe fotoliu si o sa ma distrez inchipuindu-mi cat va veti chinui ca sa votati......
09.04.2011, 01:15:42
Iudit,are si insomnia partile ei bune:))))esti pe net si cand la altii e ziua-n amiaza mare:)))!Sunt convinsa ca Nely (pieseornamentale) va fi extrem de fericita de raspunsul tau...de fapt,ma mir ca nu o vad aici,ca si ea e o bufnita....
Iar in privinta lucrurilor extraordinare pe care ai vrea sa le faci,sa le cumperi sau sa le inveti,ia partea buna:daca ai sti tot,ai avea tot si ai fi facut tot,te-ai plictisi de moarte...Asa,in fiecare zi poti face ceva nou!!!:)))))) - Live
Pe scurt, că leşin de somn:
09.04.2011, 01:43:36
VREAU ŞI EU ÎN HAWAII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mă rog...asta a fost cam pe lung.:D
Sunt leşinată de admiraţie! Lucraţi superb, oameni buni! Nici în 100 de ani nu voi ajunge să-mi iasă din mâini aşa minunăţii! Nu sunt îndemânatică şi nici o răbdare incredibilă nu am.:)
M-a pufnit râsul, atunci când am realizat că ar fi chiar posibil să...nu pot vota.:)) De bine ce tot ziceam asta, acum câteva zile. Duminică mă duc la Bucureşti, după cum am mai zis(parcă...). Eu doresc să mă reîntorc acasă marţi, dar depinde de cât de repede rezolv ceea ce am de rezolvat. - Jewelswithlove
'Neata!!!E weekend,e primavara (cel putin pe hartie),avem o multime de motive ca sa ne bucuram,avem si de ce sa ne intristam dar sa nu disperam,avem pasiuni care ne tin mintea treaza si mainile ocupate,avem de toate...
09.04.2011, 08:37:50
La noi e o vreme caineasca,o lapovita cu vant extrem de puternic,cu un frig patrunzator,parca si-ar scutura Dochia cojoacele!!!
Cristina,cine n-ar vrea in Hawaii????????Ne autoinvitam la Iudit si ne ducem la ea cu catel,purcel,margele si fimo,lemn si piele,sapun si creme.....Facem o provizie de caldura,de frumusete,de stil de viata,de obiceiuri si cultura hawaiiene si pe urma ne linistim!!!
Daca vii la timp o sa votezi,daca nu,nu!Ca nu-i bai!Da' sunt sigura ca o sa reusesti!La tine chiar a fost ca-n vorba:"Ai grija ce-ti doresti,s-ar putea sa se-mplineasca!":))))))))
Sunr sigura ca vor mai aparea creatii care de care mai frumoasa,ca breslasii mai au multe de aratat si ca vom mai cunoaste multi dintre cei care stau in spatele unui nume de magazin!Inspiratie maxima si spor!!!! - kiti
Jutacs intra din nou in magazin si modifica in 1 produsul vandut(cel cu floricele) ca sa-ti apara din nou in magazin si modifica-i pretul sau scrie retinut pt concurs.Nu ma mir ca s-a vandut ca tare era frumos, mi-ar fi placut sa-l port.
09.04.2011, 09:19:35
Nu vroiam sa intervin cu aprecieri pt ca sunt asa multe creatii care-mi plac dar nu am suficient timp sa scriu despre fiecare.Daca tot am intrat acum vreau sa-ti spun ca cel cu perle si sidef e superb.Desi simplu, e de efect. - kiti
A disparut Magazinul de frumuseti.
09.04.2011, 09:37:28 - elooka
Iti multumesc Silvia pentru invitatie, abia acum reusesc sa o onorez.
09.04.2011, 09:37:45
La inceputul topicului, s-a vorbit despre zodii...si mi-a adus aminte ca am citit undeva , ca femeia Sagetator parca ar purta in permanenta niste ochelari de culoare roz, vede chiar si in cele mai proaste situatii ceva comic, nu se streseaza prea usor...mi s-a parut interesant si chiar mi se potrivea ;))....Poate de aici provine si pasiunea mea pt culorea roz :D
www.breslo.ro/Product/LA-vie-en-rose--Concurs-Asta-sunt-eu_343586 - yarn
Buna ziua, tuturor!
09.04.2011, 10:46:53
Intru si eu in concurs cu doua produse. Din pacate fetele lui Bote' nu erau disponibile, asa ca, la pozarea esarfei am folosit singurul manechin din dotare: cam grasut si cam ofilit :)
www.breslo.ro/Product/Esarfa-Camp-de-maci---pentru-concursul-Asta-sunt-eu_343615
Si cum firea nestatornica de varsator ma face sa ma plictisesc repede, alternez diferite tehnici de lucru, iar ceea ce ma relaxeaza cel mai mult este brodatul cu margelute:
www.breslo.ro/Product/Brosa-pisicuta---pentru-concursul-Asta-sunt-eu_343609
Te felicit, Silvia, pentru felul minunat in care ai intretinut acest concurs!!!! - Jewelswithlove
Kiti ,ai fost f atenta,multumesc!Sunt convinsa ca Iudit o sa modifice stocul,imediat ce va citi mesajul!Iar magazinuldefrumuseti a disparut,intr-adevar,cred ca e nevoie sa fie reactivat ,poate se va redeschide pana la sfarsitul concursului!
09.04.2011, 10:53:56
Elooka,bine ai venit,multumesc ca ai onorat invitatia mea si inca asa frumos!!!Chiar nu aveam nimic ceramic inca,asa ca setul tau a picat cat se poate de bine!!Cat despre frumusetea lui... ce sa mai spun...eu,mare iubitoare de ceaiuri,ma si vad cu cescuta in fata,privind la set si imaginandu-ma la Paris...intr-o cafenea chic....E superb!!Si ai dreptate ca ne trebuie muuuult roz in vietile noastre pt a compensa cenusiul cotidian!
Nu ne imprumuti si noua ochelarii tai roz????:)))) - BianinasSmilingCrochet2009
Simona, m-ai lasat fara cuvinte! Esarfa cu maci este mi-nu-na-ta! O bijuterie din lana! Bravo!Iar pisica, ce sa zic, e foarte expresiva si minutios lucrata. Ma bucur ca ai intrat si tu in acest minunat "joc" intretinut cu atata dibacie de catre Silvia si in care toate ne simtim foarte bine!
09.04.2011, 11:02:47
O zi frumoasa tuturor! - Jewelswithlove
Simovarto,multumesc mult pt aprecieri si mi-ai facut si tu o mare bucurie inscriindu-te in concurs cu o esarfa atat de primavaratica si executata atat de frumos!Daca nu citeam ca e din lana impaslita,nu mi-as fi dat seama!!!!Macii sunt grozavi,modelul esarfei deosebit,asa ca rezultatul e nemaipomenit de elegant,tineresc si plin de optimism!Si...amatoare de esarfe cum ma aflu, m-am zgait la ea indeluuuung!!!Imi plac salurile,esarfele....
09.04.2011, 11:04:50
De pisicuta,ce sa mai spun...cine ma cunoaste putin mai bine,stie ca iubesc animalutele la nebunie,asa ca brosa ta mi-a mers la suflet!!!Unde mai pui ca seamana cu o pisica de-a mea:))))) !E simpatica foc!!!Multumesc!!! - Jewelswithlove
Bianca,nici nu se putea sa nu remarci esarfa Simonei-simovarto!!!Cu un lucru nu sunt de acord:cui ii trebuie fetele lui Bote??????Ca noua ,nu!!!!!"Cam grasut si cam ofilit..."...cam ar trebui sa fii certata!!!Un om care creeaza atat de frumos,nu poate fi decat frumos!Punct!
09.04.2011, 11:11:03 - jutacs
Multumesc pentru observatie, a fost doar un clik gresit, ca ad isparut colierul.
09.04.2011, 11:13:37
Si eu sunt o Sagetatoare, imi place sa cunosc pe alte doamne din aceasta zodie, si chiar sunt curioasa, creatiile noastre cum se manifesta? Difera ori seamana? Ar fi un concurs pe cinste!
Doamnelor, din partea mea toate sunteti bineveinte, Serios! In caz, ca aveti posibilitatea sa ajungeti pana aici, va invit sa stati la noi, loc este destul, ne descurcam:))
(Cu viza e mai greu:)
Un sfarsit de saptamana ga doresc la toate doamnele de aici!
Judit - BianinasSmilingCrochet2009
Da, asa e, Silvia, Simona este un om foarte frumos si cald, iar acest lucru se observa in toate creatiile ei, Simona tot timpul migaleste iar produsele ei sunt extrem de plastice. Mult noroc in tot ceea ce faci, Simona!
09.04.2011, 11:17:29 - Irene30
Buna ziua!
09.04.2011, 11:33:44
Citesc de cateva zile mesajele voastre si m-am gandit sa ma inscriu si eu, timid, in concursul acesta. E prima data cand particip la un concurs aici si m-am gandit mult ce sa crosetez. Am facut un bolero mov cu o floare ampla cu verde, un bolero care ma caracterizeaza: fin si delicat ca o floare de primavara, in culorile mele preferate: mov si verde.
www.breslo.ro/Product/Bolero--rezervat-concurs-Asta-sunt-eu_343684
Succes tuturor, creatiile inscrise in concurs sunt deosebite, frumoase si pline de inspiratie! - Jewelswithlove
Zambia,colierul Betty Boop www.breslo.ro/Product/Betty-Boop-was-no-angel-P--pentru-concurs-Breslo_342942 apare ca indisponibil!Te rog mult modifica stocul din 0 in 1 pe parcursul concursului ca sa poata fi vizualizat!!Dupa concurs poti pune la loc stoc 0!
09.04.2011, 11:36:29 - Jewelswithlove
Irene,bine te-ai gandit si bine ai facut!!!Si eu am ca si culori preferate movul si verdele,asa ca imi place cu atat mai mult ...Boleroul creat de tine e exact cum spui,fin,delicat si elegant,plus ca are culorile grozave!!!!Era pacat sa nu-l aduci aici !!Felicitari!!Si,nu ai de ce sa vii timid in concursuri,orice ai putea fi,dar incepatoare sigur nu!
09.04.2011, 11:42:43 - Irene30
Iti multumesc mult, Jewelswithlove pentru cuvintele de imbarbatare si pentru mesajul de "Bun Venit" ! Ma bucur ca pot participa si eu!
09.04.2011, 11:47:15 - Jewelswithlove
Placerea e de partea mea,Irene,cand vad atatia creatori talentati venind aici cu bucatelele de suflet transformate in fel de fel de obiecte si bijuterii fantastice!
09.04.2011, 12:16:50 - bijouxdemonange
Silvia, iti multumesc din suflet!!
09.04.2011, 12:18:11 - deManacuPenelopa
Draga Silvia, te felicit pentru atmosfera calduroasa creata aici, recunosc ca ma simt nitel piscata de invidie, am vazut niste creatii absolut minunate, va fi ingrozitor de greu de ales.
09.04.2011, 13:34:03
In ceea ce ma priveste, era cat p-aici sa nu particip... mi-am dat seama ca, daca e sa fiu reprezentata de munca mea, mare lucru din ce-am facut pana acum nu ma reprezinta pe mine adevarata, ci doar pe una din fetzele mele, palida si cam anemica:)) Si-am inceput sa ma vaicaresc si sa ma-nvart ca un... nu mai zic intr-o caldare, pana mi-a venit ideea: as putea fi un semn de carte, flecustetul ala care iti aminteste unde ai ramas si cat mai ai de parcurs. Asta-s eu!:)
www.breslo.ro/Product/semn-de-carte-1_343755 - Jewelswithlove
Andra,sa fiu sincera ,habar n-am pt ce-mi multumesti....dar,spun politicos,"Cu placere!":))))
09.04.2011, 13:59:46
Gabiiiiii,nici nu stii cum,de fiecare data cand intram pe topic,ma uitam sa vad daca sunt cateva persoane dragi mie,si spun asta nu pt ca celelalte nu mi-ar fi dragi,ci pt ca le stiu de ceva mai multa vreme si s-a creat o legatura...cel putin din partea mea....Acum,am vazut ca ultimul mesaj e de la tine si trepidam sa se incarce mai repede pagina,ca sa vad....Puteam sa jur ca vei crea ceva din sarma...cu forma geometrica...pe bune!Te-i fi invartit tu...ca cine te-i fi invartit,te-i fi si vaicarit,dar ai gasit modalitatea de a o arata pe adevarata deManacuPenelopa:bijuterii in aparenta simple,dar de efect maxim,exact ca si catina:o farmacie intrega intr-o bobita....In mod sigur,semnul de carte ramane privitorului in minte!Si...multumesc ca ai venit!:* - artemiza.design
Ah, Penelopa,... pamucii tai! Pacat de asa bijuuri! De ce sa stea in carte sa nu le vada nimeni? Ce bine ar fi stat la gat, sau la urechi! Sa-ntelegem ca e legatura ta secreta cu Orhan?
09.04.2011, 14:01:54 - deManacuPenelopa
Silvia, multumesc de laude si vorbe bune, ma inmoaie de tot:)
09.04.2011, 14:09:01
mai am inca doua, pretty pls. nu le lauda:P
www.breslo.ro/Product/semn-de-carte-2_343799
www.breslo.ro/Product/semn-de-carte-3_343802 - deManacuPenelopa
Artemiza, m-ai prins!
09.04.2011, 14:10:07
Recunosc, sunt o dezmatata, Pamuk e doar unul dintre ei:D - NicArt
Multumesc Isabela20058 pentru aprecieri si multa inspiratie si tie
09.04.2011, 14:26:11 - pieseornamentale
Buna le toate doamnele si domnisoarele harnicute! acum am sosit si eu de la servici mai am ceva treaba si pe acasa ca doar asa ne este menit noua femeilor apoi voi bufnitari si eu alaturi de voi. Inca nu am apucat sa citesc chiar tot ce se mai vb .pe aici dar mai tirziu citesc si dau si raspuns,va pup si spor la treaba la fel si mie ca am nevoie!
09.04.2011, 15:13:57 - Jewelswithlove
Sa stii,Gabi,ca are mare dreptate Artemiza!!!!E pacat sa ascunzi frumusetile astea,chiar si intr-o carte valoroasa!!Mai ales semnul cu nr 2 il vad f bine la gat,pe post de pandantiv!!!Toate 3 sunt f frumoase!
09.04.2011, 15:22:01
Nely,spor la treaba,termin-o si,mai pe seara,ne intalnim toate la o sueta bufnitareasca! - Jewelswithlove
Vezi,Gabi,ce ascultatoare sunt????Nu am laudat semnele...aproape deloc:)))
09.04.2011, 15:25:23 - miruca
Silvia, mi-e mila de tine, ce-o sa mai numeri la voturi!
09.04.2011, 15:29:13
Fetelor, mi-e mila de noi toate, cum ne vom incadra in 6 (sau 7? - cate au ramas?) alegeri? Desi mi-e mila ,tot mai indraznesc sa va arat un pandantiv:
www.breslo.ro/Product/pandantiv-participa-la-concurs_343344 - artemiza.design
Miruca, ai dreptate. Nu stiu cum ne vom descurca la votarea asta, dar stiu ca pandantivul tau e maaandru, ca la soare te poti uita,..da la dansul, ba. Place tare.
09.04.2011, 15:36:54 - Jewelswithlove
Nu-i nimic,Miruna,fie-va mila de ochisorii mei,dar postati cat mai multe frumuseti!!!Ma descurc eu,ca doar sunt majora,vaccinata,harnica si devreme-acasa:))))))))
09.04.2011, 15:46:11
Cum sa nu fi adus asa un pandantiv frumos aici,sa-l vedem si sa ne minunam cat de originale sunt toate produsele marca "miruca"??Asta e arta! - deManacuPenelopa
Silvia, foarte iti multumesc pentru... ne-laude :P
09.04.2011, 17:09:48
Mai, credeam ca m-am 'esplicat': daca erau bijuterii, nu ma mai incadram in tema concursului, va aratam tot moaca aia anemica...:)))) - deManacuPenelopa
Esta, da, superb pandantivul!
09.04.2011, 17:10:45 - Jewelswithlove
Da,Gabi,am inteles!!!!Aici e un emoticon cu fata dumirita!:))))))
09.04.2011, 17:31:27 - BohemianSin
Pentru ca in ultima vreme port foarte mult inele statement ma inscriu cu doua inele ce ma reprezinta 100%
09.04.2011, 18:13:22
www.breslo.ro/Product/Inel-Oh-you-will-notice-me_343944
www.breslo.ro/Product/Inel-statement-La-joie-dtre-femme_341016 - kiti
Mai vin si eu cu unul EXTRACONCURS ca si asa sunt prea multe.
09.04.2011, 18:19:24
www.breslo.ro/Product/pandantiv-LETI--retinut_343945 - Jewelswithlove
Eugenia,ce ma bucur ca ai reusit sa-ti gasesti timp pt concurs!!!Chiar.!!!!..si inelele lipseau...acum nu mai lipsesc...Ai dreptate,te reprezinta total!!!Pacate dulci si ispititoare,colorate si aducatoare de bucurii!!!
09.04.2011, 19:26:49 - Jewelswithlove
Kiti,unde merge mia,merge si suta!!!!Pune-l in concurs!!!E frumos,te reprezinta,cum sa-l lasi pe dinafara???Daca plange si suspina??Sa stea singurel pe margine si sa se uite cu jind la celelalte minunatii ???Noooo....nu-i corect!!!In concurs cu el!!!Zic eu...dar,tu decizi...
09.04.2011, 19:30:02 - kiti
Silvia am retinut mai demult la un concurs ca cineva a zis ca n-a mai avut rabdare sa mearga cu vizionarea pana la capat ca erau prea multe si a votat dintre cele pe care apucase sa le vada.Cineva a recunoscut. Poate or mai fi fost si altii care au procedat la fel nu stiu . Leti a mea oricum este printre ultimele 10-20 sau cate vor mai fi inscrise pana la final. L-am creat cu drag pt cineva care vrea sa-l faca cadou, e finut si frumos zic eu deaceea vi l-am aratat si voua pt ca este un inceput in lucrul cu sarma de argint, dar ramane totusi extra concurs.Particip deja cu trei creatii si cred ca-i suficient. In adolescenta cineva mi-a spus ca ce-i prea mult strica si mi s-a intiparit in minte deci ....ramane cum am stabilit.
09.04.2011, 20:35:55 - Goldina
Buna si bafta la toata lumea!!!!!!! Este un concurs cu o tema grozava, desi mi-a fost greu sa aleg EXACT produsul care ma reprezinta, pt. ca toate pe care le fac ma reprezinta si sunt parte din mine, toate sunt facuta cu dragoste.
09.04.2011, 20:53:28
Este primul concurs la care particip, sunt "boboc" cum s-ar zice, nu-mi fac sperante sa castig avand in vedere minunatiile pe care le-am vazut pe aici, dar incercarea moarte n-are:)))
Va pup!!!
www.breslo.ro/Product/Colier-din-chipsuri-de-Ametist-pt-concursul-ASTA-SUNT-EU_344118