Forum: Concursuri CONCURS:"ASTA SUNT EU!"
- Jewelswithlove
Iti tin pumnii,Cristina!!!!
07.04.2011, 11:10:54 - marybijou
Am vrut doar sa arunc un ochi pe aici si sa fug repede la serviciu, insa nu ma pot abtine si sa tac: superbe premii. Ambele coliere sunt DEOSEBITE ! Dar cred ca va fi bataie mare pe ...locul 2 ;)) . Felicitari, JWL!
07.04.2011, 13:27:05 - monicasandica
FOARTE FRUMOASE PREMIILE-LOVE-MINUNATE!
07.04.2011, 13:34:22 - BianinasSmilingCrochet2009
Superbe coliere, de acord cu marybijou, castigatorul locului 2 va fi foarte fericit!
07.04.2011, 13:35:43 - magiccraft
Atmosfera este grozava, premiile... coplesitoare, iar promisiunea... o datorie :)
07.04.2011, 13:58:35
Ma alatur si eu concursului- www.breslo.ro/Product/Vrabii---concurs-forum-asta-sunt-eu_342170 - Zambia
Salutare tuturor!
07.04.2011, 14:35:38
Nu ma pot abtine sa particip la concurs, desi nu am avut timp sa citesc tot ce s-a scris mai sus, habar n-am care sunt premiile, am verificat doar data limita :). Aceasta e prima propunere, mai am cateva "pe tzeava", urmeaza....
www.breslo.ro/Product/FridaMacheteLOVE-----------pentru-concurs-Breslo_342212
Sper sa am mai mult timp in weekend sa explic ce si cum (desi e un subiect extrem de dificil, "asta sunt eu" :))
va pup, Petruta - Jewelswithlove
:)))))Vi-l predau pe fiul meu....el a ales...a vrut ca premiul 1 sa fie colierul mov:))))...e de o perioada de timp,in perioada mov a vietii lui:)))...eu inclinam,ca si voi,ca locul 1 sa fie colierul cu aer vintage...dar,cum vad ca si altii gandesc ca mine,cred ca o sa schimb...:))))))
07.04.2011, 15:28:26
Eleonora,nici nu stii ce bucurie mi-ai facut!!!!Stiind cat de ocupata esti,nu speram sa reusesti sa-ti rupi din timpul si-asa scurt,si sa participi!!!!!Ca sa nu mai spun de vrabiute,sunt atat de reusite ca ma astept sa-si ia zborul!!!Se vede ca iubesti enorm lumea animalelor!!!!Multumesc pt bucuria pe care mi-ai facut-o si multumesc in numele celor care vor admira un tablou superb!
Petruta,ma bucur ca nu te-ai putut abtine:))))nu de alta,dar m-ai fi privat de o portie de amuzament...doamne,ce ti-a putut trece prin minte,si ce corelatii ai facut...Stiam eu ca pe-aici sunt multi care,ca si mine,au neuronii plecati cu sorcova,in sensul bun....Sper ca si urmatoarele sa fie cel putin la fel de originale!!!!Colierul este fff frumos,iar comentariul de nota 10!!!! - Jewelswithlove
Daniela,Monica,Bianca,multumesc pt complimente!!!!
07.04.2011, 15:39:33
Fiul meu e criticul meu oficial,spune mereu ce gandeste si,mai ales,gandeste barbateste...ceea ce,de multe ori,face ca el sa vada ceva ce eu nu am vazut!!!De aceea si tin cont de parerile si sugestiile lui!Sotul meu,indiferent ce si cum as face,imi spune invariabil:"Vai,ce frumos e!!!" si-l mai cert,si-l rog sa spuna si ce nu-i place...Da' de unde...imediat imi spune:"Ce sa fac daca imi place tot ce faci?" Fata mea,la fel ca si sotul meu,spune ca-i place tot ce fac...asa ca ramane Radu criticul de serviciu ! Cand a vazut cele doua coliere,a spus inainte de a intreba eu ceva:"Cel mov pt locul 1!!!!Asa-i ca-l pui pt locul 1???Haai,spune da ,si pune-l cum spun eu...."End of story....:))))) - user11913
Dragelor...nu ma mai satur sa citesc ce scrieti...nu stiu ce se va intampla cand se sfarseste concursul! Cristina...desi citesc la o ora cand probabil esti deja acasa, sper din toata inima ca ai facut vanzare, si s-a reparat si dintele stricat cu carameaua. Jewels...ma bucur ca asculti parerea fiului ,e super sa ai pe cine intreba si sa si primesti raspunsuri bune.eu intreb dar raspunsul e...nu stiu..toate-s faine! Apoi vine cu ..asta pune-o aici, asta acolo...asta nu e nu stiu cum...ca ma las de intrebari pentru data viitoare.Pana mai creste fetita , sa vad ce pareri are...fac cum cred eu mai bine.Sper sa si reusesc.Dar sunt pe faza, sa invat chestii noi-chiar daca de la un copilas de 3 ani jumate-are cateodata idei foarte bune.Tare mandra sunt de puiutul meu! Asaa vin si cu ce am confectionat pentru concurs....e latura mea romantica.mai am una salbatica,una putin nebuna sau bolanda..una....cine mai stie.Bine ca se manifesta pe rand si nu se incurca. www.breslo.ro/Product/Poseta-Bella-in-the-secret-garden-UNICAT--REZERVATA-participa-la-concursul-ASTA-SUNT-EU_342390 Va pup pe toate, Delia
07.04.2011, 17:31:44 - Jewelswithlove
Delia-Josephine,cand se termina concursul asta,incepe altul:))))) si o sa avem ocupatie in continuare!
07.04.2011, 18:05:59
Sigur ca si un copil de 3-4 ani are idei bune,totul e sa il asculti!!!Mie mi-a placut intotdeauna sa ma consult in toate privintele cu ai mei,oricat de mici erau!!Fiul meu e tipul de om serios prin excelenta (porecla lui e Englezu') si asa a fost mereu:)si am stiut mereu ca ma pot baza pe judecata lui.Ma rog...aproape intotdeauna:)))))Sa dea Domnul sa fie sanatate si bine in lume,ca sa-ti vezi fetita mare,sa vezi atunci critic de arta si om cu idei langa tine!!!!O fericire extraordinara!!Si,nu ma mir ca esti mandra de puiutul tau,e normal;m-as fi mirat daca era invers!!
Imi place ce face latura ta romantica,umbla la naturelul meu simtitor:)) iar Bella e belissima!E bine ca avem,majoritatea dintre noi,mai multe laturi,altfel ne-am fi plictisit de moarte!!!Asa,mai zbiara una,mai cedeaza alta,mai face si boacane cealalta,cert e ca,adunate,dau o persoana creativa!!!Poate lasi si partea bolanda sa creeze ceva...mi-ar placea sa vad rezultatul:))) - Jewelswithlove
Tocmai ce-am observat ca am botezat-o pe marybijou...Las'ca si-asa se apropie Pastele,mielul e traditional...ai scapat de-o grija:))))
07.04.2011, 18:37:07 - user11913
Multumesc ,imi place! Numai bine si sanatate, la puiuti si mamicile lor.Cat despre un nou concurs.... mi-e teama ca nu ma voi putea abtine....
07.04.2011, 19:25:29 - isabela200578
Josephine.joe super tare geanta ta...imi plac la nebunie gentile tale...o sa ma incument intr-o zi sa-ti cumpar una...:P
07.04.2011, 19:31:46 - user11913
Stau rau si cu memoria, pe deasupra.Vroiam sa spun ca sunt superbe premiile pt locurile 1 si 2.Bine de ocupanta locului2!
07.04.2011, 19:33:16 - pieseornamentale
Buna seara la toata lumea! vreau sa mai inscriu si eu citeva lucrusoare in concurs.de aceasta data am palariuta de leopard de unde MIA este cea care o prezinta. cu toate ca avea putin chef de joaca cu ea am reusit infinal sa facem si o poza ,doua chiar trei. www.breslo.ro/Product/PALARIUTA-ELEGANTA--LEOPARD---PTCONCURS--ASTA-SUNT-EU_342546
07.04.2011, 19:53:26 - pieseornamentale
IATA SI CE-A DE-A DUA PALARIUTA CARE AM POSTAT-O PT. CONCURS POSIBIL OARE SA FIE OBSERVATA DE O BARBII DRAGALASA SI SA O PLACA?www.breslo.ro/Product/PALARIE-LEOPARD-PT-CONCURS--ASTA-SUNT-EU_342584
07.04.2011, 20:25:33 - pieseornamentale
ANCA 1 PERECHE DE PAPUCEI www.breslo.ro/Product/BRELOC-PAPUCEI--MITITEI-PTCONCURS--ASTA-SUNT-EU_342605
07.04.2011, 20:44:00 - pieseornamentale
DE ACEASTA DATA VIN CU O POSETUTA MICA, SIMPATECA CEL PUTIN MIE IMI ESTE SIMPATICA SI DORESC SA O ADAUC LA CONCURS
07.04.2011, 20:57:19
www.breslo.ro/Product/POSETUTA-REZERVAT-PT-CONCURS--ASTA-SUNT-EU_342624 - Jewelswithlove
Delia,cum spuneam,daca locului 1 n-o sa-i placa premiul,i-l livrez pe fiul meu...cu fundita...:)))
07.04.2011, 21:07:34
Nely,palariutele sunt grozave,iar Mia e superba cu palariuta pe cap!!!!Papuceii sunt simpatici foc,iar posetuta e cocheta si utila!!!Da' ce harnicuta esti!!! - pieseornamentale
O ALTA POSETA CU TOATE CA NU SUNT PREA REUSITE POZELE ,POATE CA DIN CAUZA LUMINII SI CRED CA ANCERC SA FAC MAINE O POZA LA LUMINA SA VEDEM CE VA IESI SI DAC NU IMI REUSESTE CRED CA O VOI SCERGE www.breslo.ro/Product/POSETA-PLIC-CRINUTA-REZERVATA-PT-CONCURS-ASTA-SUNT-EU_342640
07.04.2011, 21:11:01 - pieseornamentale
BUNA Jewelswithlove! NU VREAU SA PAR PREA HARNICUTA PT CA NU MERIT . NU TOATE SUNT FACUTE ACUM SI NU MI-AR STA BINE SA DAU SENZATIA ASTA. RECUNOSC CA ACUM AM FACUT DOAR CEI 2 PAPICEI SI CEA DE-A 2 PALARIE IAR LA PALRIUTA NR, 2 I-AM PUS CAPTUSEAL IERI. DECI NU PREA SUNT HARNICUTA CU TOATE CA AS DORI SA FIU NUMAI CA SERVICIUL NU PREA IMI LASA TIMP PT CITE AS VREA SA FAC. ORICUM ITI MULTUMESC PT APRECIERE
07.04.2011, 21:21:51 - marybijou
Am aterizat si eu de la serviciu ( si de la mama, de unde mi-am adunat "animalutzele de casa" - asta e o alta poveste; cand avea 5 ani, fetita mea isi dorea una si buna un animalutz de casa; si cum fratiorul avea doar cateva luni, i-am spus ca nu se poate. "Mami, nici macar o pisicutza, sau un catelus? sau un pestisor?" Mama rea - si obosita cu un prunc mic si altul pisalog - spuse categoric NU. Atunci drica mea spune:" ooofff, biiiine atunci, o sa il folosesc pe bebe ca animalutz de casa" ), si admiram ce s-a mai postat aici. Vad ca sunteti de-a dreptul harnicutze. Felicitari !
07.04.2011, 21:37:34
PS: de fapt, cred ca nici nu m-am prezentat vreodata: eu sunt Dana. Marybijou vine de la Maria, fetitza mea. Nu am gasit unde m-ai botezat, JWL, dar accept cu placere mielul, pica taman bine in perioada asta :))
Se vede ca sunt f. obosita, eu care nu prea stau pe forum, am batut record la vorba; si off topic pe deasupra.
Ma retrag tip-til pana nu ajung sa discut despre geneza lumii. - pieseornamentale
SUPERB COLIERUL PT LOCUL 2 LA FEL ESTE SI CEL PT LOCUL1 DAR LOCUL 2 ESTE CEVA APARTE FELICITARI PT. CREEATOARE SI SUCCES PT. CE-A CARE V-A AVEA PARTE DE EL .ESTE MIRIFIC!
07.04.2011, 21:39:18 - Live
Bună seara, stimată adunătură...pardon! adunare!
07.04.2011, 22:01:08
Am aproximativ rezolvat trebuşoarele. Vânzare am făcut numai de 10 lei, dar lucrez o brăţărică pt o colegă. Mai iau 5 lei. Şi mâine au timp să se mai uite două colege. Oricum, e puţină lume acolo, în şcoală.
Am demarat procedurile pt obţinerea hârţoagelor necesare. Merg iar acolo, mâine dimineaţă. Şi la încă o şcoală, poate(de fapt şi azi am fost şi acolo). Am rezolvat cu dintele. Dentista a fost extrem de drăguţă: nu mi-a luat niciun leu pt plomba pe care mi-a pus-o. Şi a lucrat la ea vreo juma' de oră, a întărit-o(scuzaţi!:D) cu laserul... Ca la nebuni! A spus că mă aşteaptă după Paşti să mai scoatem şi noi o rădăcinuţă, să mai curăţăm un dinte...d-astea. O să mă duc!
Prea multe obiecte frumoase-n concursul ăsta! Aşa mi-e că mă fac că am treabă, când o fi de votat...:D :)) Că nu ştiu cum o să procedez, ca să aleg. Greu!
Multă lume a intrat aici(salut, în mod special, pe Eleonora-Magicraft, unul dintre primii oameni cu care am intrat în contact, în februarie 2010, când mi-am făcut apariţia prin zonă; primul breslaş cu care am colaborat a fost Denise; alt Om care mi-a trimit materiale, dar şi curaj a fost Gina de la Ginarts). Atmosfera e grozavă şi mă bucur că...cineva m-a împins să-mi vâr nasul prin zonă!
Pup lumea! A început serialul.:) - Jewelswithlove
Dana,inseamna ca neuronul meu nu m-a tradat de tot:imi aminteam ca,in urma unui mesaj,am vazut numele tau si e ceva Dana-Daniela (Dana e unul din numele mele preferate si de-aceea)...dar,nu eram sigura...Mielul oricum il dau...:)))Si chiar ma bucur ca ai mai povestit!Despre copii as citi si as scrie pana ar lua foc calculatorul...Si,despre geneza lumii...o-ho-ho...chiar,de ce nu discuti????:)))))
07.04.2011, 22:01:59
Nely,multumesc! - Live
Uitam să spun că premiile sunt superbe. Toate! Vor fi, sigur de tot, primite cu imensă plăcere de către câştigători!:)
07.04.2011, 22:03:07 - Jewelswithlove
Cat ma mosmodesc eu si scriu un mesaj,vorbind si cu fiul meu,acultandu-l si pe sot plus alte-alea,apar cate 3-4 alte mesaje:)))Nely,si posetuta cu crin e frumoasa,simpla si eleganta,dar,prin culoare,buna de purtat si la ocazii!
07.04.2011, 22:09:32
Stimata adunatura te saluta,Cristina!Vizionare placuta!Bine ca unele din treburi le-ai rezolvat,altele dau semne ca se vor rezolva si ca mai si lucrezi!!E bine,asa rau cum e... - Jewelswithlove
"Somnoroase pasarele...
08.04.2011, 00:27:46
Nu mai zic nimic,nu mai posteaza nimic
Pe la cuiburi se aduna...
Dupa o zi in care au trudit din greu
Se ascund in ramurele...
Cam greu,ca au vandut astia tot lemnul din tara
Noapte buna!....
Noapte buna!
Sa va odihniti ca niste copilasi fara griji si sa va treziti inspirati si gata sa mutati muntii din loc ...... - Live
Somn uşor!:)
08.04.2011, 01:14:36 - Jewelswithlove
Buna dimineata,dar nu cu Razvan si Dani,ci doar cu noi....
08.04.2011, 08:24:39
Maxima zilei vine de la Emil Cioran:
"Munca este negatia eternitatii!" - jutacs
Draga Silvia!
08.04.2011, 09:52:18
In primul rand, multumesc pentru invitatia la acest concurs, sunt onorata sa particip impreuna cu minunatele domane si domnisoare care prezinta zi de zi lucrari minunate, atat de frumoase, incat uitandu-se doar la ele, te ajuta sa ai o zi frumoasa! Totodata stiu ca sunt si ele tot atit de bucuroase cand se naste o piesa noua in miinile lor, ca si mine, si stiu ca creatia acestor podoabe (si nu numai) le creaza o bucurie enorma, si o satisfactie deplina.
Am sa particip cu trei coliere la acest concurs, deci am sa scriu despre mine cate ceva, doar asta este scopul: sa ne cunoastem mai bine. Unul dintre scopuri, pentru ca oricine intra intr-un concurs, doreste sa si castige. Dar nu toata lumea castiga, cel putin nu poate fi toata lumea pe primul loc, asta stim cu totii. Mai importat dupa parerea mea este spiritul concursului, prieteniile legate intre timp, si dupa cum am observat pe acest forum, deja toate ati dat dovada de o prietenie adanca, tesuta aici pe Breslo. Ma bucura acest fapt, si sunt aici pentru a va cunoaste mai bine. Va spun un exemplu despre mine: am vazut deja magazinul lui ForHOPE pe Breslo, dar nu am fost niciodata destul de atenta sa citesc ce srie despre ea insasi, cateodata nu suntem destul de atenti la altii, desi nu ne costa nimic. Doar ca de obicei suntem prea ocupati cu noi insine. Aceasta domnisoara draguta mi-a aratat cat de important e sa acordam prietenia noastra altora, energia noastra, rugaciunile noastre, daca nu putem mai mult, macar un gand.
M-am uitat la bijuteriile ei, dar am trec ut pe langa ea fara sa observ suferinta ei si sperantele ei in a se vindeca.
Postez primul meu colier, pe care l-am facut in mare graba, desi stima deja modelul, pentru ca l-am avut deja anul trecut, era putin altfel, dar acesta este special pentru concurs.
Voi continua imediat cu al doilea colier de al meu.
www.breslo.ro/Product/Flori-flori-flori-Rezervat-pentru-concursul-Asta-sunt-eu_342824 - Jewelswithlove
O zi care se anunta a fi plina de produse postate,de breslasi care participa pt prima data la concursurile forumiste,de povesti,povestiri si ferestre deschise spre sufletele lor!
08.04.2011, 10:14:36
Bun venit,Jutacs!!Ma bucur ca participi la concurs si ca ne povestesti cate ceva despre tine!Abia astept sa vad si celelalte coliere,asta pe care l-am vazut deja mi-a castigat inima,mare iubitoare de flori cum ma aflu pe persoana fizica:)))...
Ai dreptate,ritmul trepidant al vietii ne face,de mult prea multe ori, sa trecem grabiti pe langa multe lucruri..sa le privim superficial si sa mergem,mai bine zis sa alergam mai departe!!! - jutacs
Ma numesc Judit, si sunt din Cluj. Am lucrat la teatrul maghiar ca regizor tehnic, am avut o viata plina de stres si oboseala. Intamplarea a facut, sa ajung foarte departe de tara mea, lociuesc in mijlocul Oceanului Pacific, in Insulele Hawaii. Petrec veriile in Cluj, impreuna cu familia mea, fiul meu ramasi acasa.
08.04.2011, 10:22:06
Ajungand aici acum 5 ani, am ramas surprinsa, ce viata linistita, calma si frumoasa poate sa aiba unii oameni, nu numai ca locuiesc in paradisul de pe pamant, ci pentru ca stilul lor de viata e total inversa, decat ce stiam eu. Insula e plina de flori, de miresme, de culori extraordinare, deci nu greu sa gasesti inspiratie pentru a crea bijuterii, sau orice altceva. Curcubeul e prezent zilnic, plantele infloresc tot anul, iarna-vara, totul e colorat, placut si frumos.
Va spun, nu era greu sa iau hotararea de a invata secretele bijuteriilor handmade. Nu de alta, dar foarte multe femei (si nu numai) lucreaza in domeniu, multe familii traiesc din banii castigati in urma bijuteriilor handmade.
Si asa am inceput sa lucrez cu tot felul de materiale, dar cel mai mult imi plac perlele de cultura, povestea lor este fascinanta pentru mine, am citit multe carti despre ele. Cel mai mult imi place sa "copiez" o floare. O pun in fata mea, si incerc sa fac o bijuterie cat mai asemenaroare. E o provocare pentru mine.
Dar imi plac si formele geometrice, imi place sa crosetez, si imi place sa descopar materiale noi (noi pentru mine) modele noi, si....imi plac de toate:)))
Iata al doilea colier de al meu pentru acest concurs :
www.breslo.ro/Product/Culori-frumoase-Rezervat-pentru-concursul-Asta-sunt-eu_342829 - Jewelswithlove
Ma bucur sa te cunosc,Iudit!!Esti privilegiata sa traiesti zi de zi intr-un paradis tropical,sa vezi toate frumusetile de acolo zilnic...chiar daca dorul de locurile natale si de oamenii dragi ramasi aici e mare!!!!!Inspiratie zilnica ai,dupa cum vad,dar,degeaba ai avea,daca nu ai avea si talent!Iar talent,wow,ai cu carul,al doilea colier m-a naucit,m-a facut sa ma gandesc la dragostea dintai,margelutele de nisip,si sa ma hotarasc sa aprofundez cunostintele mici-mici-mici pe care le am despre ele!!E superb,exotic si original!Sunt fericita ca am un inceput de zi asa plin de noutati extraordinare!!!Te felicit din inima!
08.04.2011, 10:32:56 - Jewelswithlove
Creatiile nou-aparute sunt deja postate in lista nr 6,mai putin 3 lucrari de la pieseornamentale...Nely a postat 5 lucrari ieri si,dupa cum stiti,se pot posta doar doua lucrari de-ale aceluiasi creator intr-o lista!La fel se va intampla si cu ultima creatie a Iuditei-Jutacs...dar,ma revansez cand voi face listele finale,la inchiderea concursului!
08.04.2011, 10:39:51 - jutacs
Nu vreau sa va rapesc prea mult timp cu cititul, dar nu pot sa nu vorbesc despre Ocean. Cele care locuiti la Constanta sau imprejurimi, stiti despre ce vorbesc. Am fost doar de doua ori la mare, dar am fost copil, nu prea stiu.
08.04.2011, 10:56:10
Imi place sa ies pe plaja, sa aduni scoici. Le duc acasa, le usuc, si la un moment dat....imi vine o idee! Imi plac scoicile asa cum ies din mare, "cruzi" :))
Imi plac si coralurile, sunt superbe chiar si pentru decoratiuni interioare, nu numai bijuterii.
Acest colier nu este facut din cele adunate din ocean, acest colier este deja din material tratat.
Ca sa inchei: ma bucur ca pot fi alaturi de Dv, salutari tuturor din concurs de pe Breslo. Premiile sunt minunate, mi-ar placea sa fiu castigatoare, dar sunt sigura, tot castig ceva: prietenia acestei mici comunitiati. Multumesc.
In caz ca chair as castiga ceva:))))))))) ofer castigul Dianei-ForHOPE pentru vindecarea ei.
Salutari,
Judit
www.breslo.ro/Product/VALURI--Rezervat-pentru-concursul-Asta-sunt-eu_342819 - Jewelswithlove
Poti sa povestesti cat vrei,Iudit,eu,una,sigur citesc!Si-mi si place!!!Sunt sigura ca ai ce povesti ,la cate locuri si lucruri minunate vezi in fiecare zi!!!Ultimul colier e de o eleganta princiara,superb!
08.04.2011, 11:19:07
Multumesc ,deasemenea,pt gandul indreptat spre Diana!Chiar si un gand bun,o vorba frumoasa,ii ajuta! - Zambia
Al doilea colier:
08.04.2011, 12:12:38
www.breslo.ro/Product/Betty-Boop-was-no-angel-P--pentru-concurs-Breslo_342942
Incep sa ma gandesc ca si faptul ca fac doar coliere spune ceva despre mine (nu vreau sa ma gandesc ce anume :)). Asta e chiar unul care mi-e drag, l-am facut pentru mine, nu stiu daca me reprezinta, dar cu siguranta imi face placere si ma bucura sa-l privesc (si sa-l port).
spor tuturor si o zi senina! :) - Jewelswithlove
Da,in mod sigur Betty n-a fost un ingeras:))Petruta,ai un simt al umorului extrem de dezvoltat:)))...si ma bucur....si-mi place ce vad!!!!Sa-l porti cu placere,e frumos,deosebit si spune multe pt cei ce vor sa auda!!
08.04.2011, 12:17:27 - lanca
Silvia, ce mai, se vede clar ca esti iubita! se inghesuie lumea pe topicul tau, la concursul initiat de tine, la sueta cu tine :)
08.04.2011, 12:54:26
Eleonora, m-ai dat gata cu acuarela, foarte frumoasa! felicitari miinilor harnice de pe Breslo, o sa fie un vot al naibii de greu :P - artemiza.design
A venit si iepurasul, tzup tzup tzup, sarind mereu.
08.04.2011, 13:52:27
Daca e loc in casutza, hai sa ma mai bag si eu!
www.breslo.ro/Product/Ornament-vesel-pentru-paste---participa-la-concursul-Asta-sunt-eu_343053 - Jewelswithlove
Asaaaaa.....Intai si intai,normal,deschid calculatorul...raspund...pe urma,pot manca linistita:)))
08.04.2011, 18:44:37
Lanca,creste sufletelul in mine de la atatea cuvinte frumoase!!!Ma bucur ca am reusit sa adun atat de multe maini iscusite si atatea creatii care de care mai frumoasa!!Mai intra la sueta,mi-e drag sa citesc ce scrii!!
Artemiza,primul lucru pe care l-am remarcat in momentul in care am dat de tine pe forum,a fost un comentariu cu extrem de mult umor fin si mi-a placut nespus de mult!Abia apoi am vizitat si magazinul...normal ca mi-a placut ce am vazut...apoi,am tot cautat comentariile tale..bineinteles ca ne-am intalnit cand am "ajutat-o" pe Eleonora cu listele si am ratat 3 creatii dintre care una era a ta...e-he,ce amintiri avem:)))))))))))))Iar cosuletul e o ghidusie extrem de reusita,plina de culoare si simboluri!!!Mie,una,mi-a dat ceva idei,dincolo de faptul ca imi place de numa'.......Si,sa inchei in spiritul tau:
"Te primim aicea in cascioara
Si speram ca nu-i ultima oara!
Hai,mai vino pe aici
Si adu-ne si-un arici!" - feather
ok, inteleg ca concursul este pentru cei care au deja magazin pe breslo, dar putea sa se oboseasca cineva si sa-mi raspunda, nu? pina acum mi-a placut inelul turkish delight si ii doresc mult succes creatoarei lui! seara buna!
08.04.2011, 21:03:41 - pieseornamentale
Buna JUDIT! BINE AI VENIT LINGA NOI !AM CITIT CELE POVESTITE DE TINE SI CEL MAI MULT MI-A PLACUT CIND AI POVESTIT DESPRE CUM COPIEZI O FLOARE. ACELASI LUCRU FAC SI EU CIND VAD O FLORICICA NOUA SI IMI PLACE. IAU O FLOARE REALA , O STUDIEZ SI APOI MA APUC DE DESENAT . CE-I DREPT NU IESE EXACT LA FEL DAR SE ASEAMANA SI ASTA MA FACE SA MA SIMT BINE ATUNCI....ASEZIND ODATA FARFURIILE LA MASA MI-A SARIT IN OCHI O FLORICICA CARE MI-A INTRAT LA INIMA . ZIS SI FACUT! M-AM APUCAT DE TREABA PT CA TREBUIA SA O FAC NEAPARAT SI PE ACEASTA , NUMAI CA EU CREEZ FLORI DIN PIELE IN COMPARATIE CU CE AM VAZUT EU PE AICI. MA BUCUR SA DESCOPAR OAMENI CARE CE LE PLACE SE SI APUCA DE CREEATII. FELICITARI!
08.04.2011, 21:16:45 - Jewelswithlove
Feather,cand ai scris primul mesaj,fiind prima dat cand ai scris pe forum,a durat pana a aparut,iar eu nu l-am vazut pana acum cateva minute!!!Nu e rea vointa,ci intamplare!!!Si,daca ai citit putin pe aici,raspund intotdeauna fiecarei persoane,chiar daca o fac si putin mai tarziu!
08.04.2011, 21:35:34
Da,intr-adevar,concursurile pe care le organizam aici sunt pt cei care au magazine pe breslo,dar,de votat poate vota orice cont,indiferent ca are magazin sau e client.Daca esti client,trebuie sa ai macar un feedback ca sa fie valid votul,aceasta masura fiind luata in urma aparitiei a multor conturi fantoma,create doar pt autovotare!Fetele de la BBD vor fi incantate ca-ti place inelul lor. - NicArt
Buna seara breslasi!
08.04.2011, 22:00:16
Ma bucur sa gasesc atata animatie si inspiratie :) aici pe forum
Sunt la primul meu concurs asa ca fiti blande cu mine.
Sper ca am inteles bine si aici este locul unde trebuie sa plasez obiectul creat pentru concursul ,, Asra sunt eu". Asa ca iata-l:
www.breslo.ro/Product/COLIER--GRATIE----UNICAT--PENTRU-CONCURSUL--ASTA-SUNT-EU_343387.
Multumesc pentru invitatie si va doresc mult succes tuturor!
Sa auzim de bine!
Nico. - kiti
wow,Silvia ai batut recordul la nr de postari intr-un concurs.Si nu s-a terminat , mai avem inca 4 zile la dispozitie.Cred ca este cel mai vast concura ca nr de produse inscrise.Va fi greu, f.greu de votat avand in vedere cate produse minunate au fost create.Noroc cu acel 6 (sau 7?)preferinte.Dar si asa va fi greu. Succes fetelor.
08.04.2011, 22:02:53 - BijouxBlackDiamond
Fetelor, noi am fost cam harnicute si speram sa nu deranjam cu atatea produse inscrise in concurs. Daca este cazul putem retrage cateva!
08.04.2011, 22:30:12
Am reusit si eu (Raluca) in sfarsit sa imi fac putin timp, sa creez un produs 100% "Raluca" pentru acest concurs plin de inspiratie:
www.breslo.ro/Product/Cercei-Rustique-Bohemian---Concurs-ASTA-SUNT-EU_343346
Va multumesc pentru rabdare si anticipez reactiile voastre :).
Andreea v-a povestit despre ea si acum este randul meu sa va incant, sper, cu o mica poveste :).
Au existat momente in viata in care nu eram sigura ce inseamna existenta umana, daca am un scop in aceasta lume, care este acest scop si ce inseamna de fapt sa traiesti. Pe masura ce ani au trecut peste mine ceata a inceput sa se ridice, relieful a devenit clar, misterul s-a miscorat si am descoperit ca "eu" sunt totalitatea cunostintelor, sentimentelor, relatiilor, emotiilor si creatiilor mele. Dintre cei care mi-au modelat existenta cei mai importanti au fost familia si prietenii si dintre acestia am gasit in colega mea un suflet care rezoneaza cu al meu. Daca existenta exte asemanatoare cu undele pe care le imprima o piatra ape in care cade, atunci ale nostre trebuie sa fie impletite. Asta am simtit din prima clipa.
Acest sentiment s-a materializat odata cu aparitia ideei de Bijoux Black Diamond si fiecare creatie este o reafirmare a aceste credinte. Ideea s-a nascut din experientele noastre comune si propii si a crescut pe masura ce ele s-au diversificat, iar dorinta noastra de a aduce o picatura din magia lor in viata altora a fost cea care a concretizat-o. Pentru mine, ideea de Bijoux Black Diamond reprezinta o tulpina de cristal care incolteste si se ramifica continuu, hranita de entuziazmul si imaginatia noastra.
Ca in orice alta meserie, in crearea bijuteriilor, pe langa tehnica si talent este necesara o atingere personala discreta a creatorului, care o ridica la rang de arta. Din acest motiv am incercat sa introduc in fiecare creatie o idee, o experienta, o impresie, un sentiment personal. Mi-am propus ca prin creatiile mele sa inspir voiosie si optimism dar si sa exprim acele sentimente din care suntem claditi, fie ele tristete, dor, nostalgie, fie bucurie, ghidusie sau extaz, deorece combinatiile lor neasteptate, unice si in continua miscare ne definesc pe fiecare dintre noi. - Jewelswithlove
Nico,o sa fim foooaaarte blande cu tine:)))Adica,nu trecem prin monitor nici una dintre noi ,ca sa intelegem cum creezi minunile acelea de flori dupa care sunt picata-n nas!!!!Colierul tau are o alura regala,o culoare asisderea si ...na,nu mai am cuvinte!!!!E superb!Un debut cat se poate de perfect!!
08.04.2011, 22:31:19
Kiti,avem pana acum,cu produsul lui Nico,102 produse inscrise!!!!Yupiiii....Mda,sa va vad la votat.....Si...ce mai vad eu acolo,Kiti?Bati apropo-ul pt 7???:)))))Pai,vedem,vox populi,vox dei!!!!! - NicArt
Ma bucur ca-ti pace creatia mea Silvia:)).Este foarte adevarat ca nici eu nu stiu cum mi-a venit idea cu tehnica asta insa o voi considera, cate zile voi avea o ,,GRATIE DIVINA".
08.04.2011, 22:36:33