Forum: Concursuri CONCURS:"ASTA SUNT EU!"

• BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

Acum nu mai port genul acesta dar tot il ador!!!In schimb cumnata mea este gravida si inca nu stim ce este bebelusul dar daca va fi fetita si nu am ghinionul sa o vinzi pana atunci o ai ca si vanduta.Vreau sa-i fac nepoatei mele un cadou care sa ma reprezinte(cel putin pe mine cea din copilarie)!

05.04.2011, 13:52:56
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Bravo,fetelor,asa va vreau!!!!!!

05.04.2011, 13:58:34
  • Live
    Live

Superb inelul, Isabela!!!!!!!

Andreea, mamă, păi în capa aceea poţi piti bebelul cu totul, să ştii!:)) Dar, dacă intenţionezi să o folosească atunci când va fi mai mărişoară, va merge, căci se potriveşte pt tot felul de măsuri. Eu am gândit-o pt umeri, pt adult, dar nu i-ar sta rău nici unei fetiţe, venindu-i lunguţă.
    E, eu sper că voi avea norocul să o vând! Dar pot să-ţi fac atunci, din ce culori vrei tu, special pt piticot, dacă...va binevoi să fie fetiţă!:) Reţine ideea, oricum!

05.04.2011, 14:01:08
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Perfect,Daniela-Isabela,acum este si un inel!!!care inel imi face cu ochiul,fiindca e mov si,mai ales e grozav de frumos!!!Si atrage privirile...Si.sigur,n-o sa treci neobservata purtandu-l ...Si...E grozav!

05.04.2011, 14:03:50
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

Da mi-ar placea sa o foloseasca asa de pe la 4-5 anisori incolo adik exact cam cum eram eu cand o purtam pe a mea la recitaluri.Si da ar fi super pe negru ca asa o aveam eu!De...la ateneu trebuie eleganta.In ziua de azi vin oamenii in blugi si adidasi...din pacate...(eu nu ma numar printre cei care fac asta).
    Oricum mersi mult de propunere.Esti o dulce!Poti fi sigura ca am sa o am in vedere.

05.04.2011, 14:16:18
  • marybijou
    marybijou

Inainte de a posta un nou produs, doresc sa o felicit sincer pe JWL pentru atmosfera pe care o creeaza si o mentine in permanenta. Sunt o persoana care sta cumplit de prost la capitolul timp (ca mai toata lumea), dar astazi mi-am petrecut toata dimineata citind si admirand ce se scrie pe aici, dar mai ales minunatiile postate.
    Felicitari tuturor pentru creatiile inscrise! Sunt minunate!

Si pentru ca este primavara, soare si frumos afara, vin si eu cu un set primavaratic (i-am spus eu).

www.breslo.ro/Product/S-0082-------Set-din-miori-sarma-argintata-si-argint-tibetan-----Concurs-forum-Asta-sunt-eu_340701

O zi senina tuturor!
    (eu plec la scarbici).

05.04.2011, 14:16:39
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

Pentru marybijou creatia ta este S-U-P-E-R-B-A!!!!!Absolut superba!Stam si ne holbam efectiv la poze si ne gandim cum de ceva atat de la indemana si atat de simplu poate fi atat de...de efect.Uau deci uau superb!Parca ar fi din blanita.Sincere felicitari!!!

05.04.2011, 14:27:03
  • isabela200578
    isabela200578

Super marybiju creatia ta.Absolut minunata!

05.04.2011, 14:40:22
  • blanitza
    blanitza

Fetele, va intreceti cu gluma, de cand n-am mai fost pe-aci, adica de doar 2 zile, au aparut atat de multe frumuseti incat mi-ar lua o juma de ora si vreun metru de mesaj ca sa-mi exprim admiratia pentru fiecare creatie in parte, cat si pentru a felicita creatoarea/creatorul(avem unul care face cat zece - Kjoco), anyway - absolut superbe bijuterii am vizionat, minunate hainute pentru papusi mici sau mari, piese create cu arta si ochi pentru frumos - FELICITARI CREATOARELOR!!!!
    Pentru ca primavara chiar a venit si verdele in curand va fi culoarea zilei, cum am o slabiciune pentru bijuteria de inspiratie vintage, iar zilele-astea m-am indragostit de bratari, va prezint ultima mea creatie in materie de primavara
    Bratara "Spring Fairy"
    www.breslo.ro/Product/Bratara-Spring-Fairy---Concurs-Breslo_340748

05.04.2011, 15:15:08
  • Live
    Live

Andreea dear, fĂcem, dĂ ce să nu fĂcem!? Zici ce-ţi trece prin cap că ai vrea şi, în măsura posibilităţilor care este ele, se face! Şi nu e nevoie să-mi mulţumeşti, că doar e în avantajul tuturor, deci şi al meu! Plus că...nu se poate să nu lucrăm pentru fetiţe mici şi dulcici!

Nu mă mai joc!!! Că iar apar numai minunăţii p-aci!!!! Mă duc să...să...să-mi las mustaţă, vorba lui Toma!:))

05.04.2011, 15:47:35
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Gabi,tu ai lipsit doua zile,dar eu am lipsit cateva ore si uite ce activitate e aici!!!A dat primavara in albinutele breslase:))))

Marybijou,multumesc din inima pt complimente,dar,nimic n-ar fi iesit cum trebuie fara contributia tuturor!!!Pe urma,vreau sa zic asa:cum ai facut matisorii aceia de par luati de pe crengute acum?????Sunt fantastici!!!Nici nu am cuvinte sa exprim bucuria de a vedea atatea lucruri extraordinare adunate!!!!

Andreea,sunt perfect de acord cu tine in legatura cu matisorii!!!Si cu Daniela:)))

Iar tie Gabi,ce sa-ti spun altceva decat ca,dupa cum stii,ador aerul vintage,florile,verdele,movul si accesoriile de bronz!!!Tu le ai aproape pe toate,deci,imi place mult,mult,mult!!!!!!Daaaa,curata poveste!!!!Si tu,Zana buna!!!

Cristina,cand e suficient de mare mustata,o razi,ca o sa fii nevoita s-o iei de la capat....Mai sunt zile de concurs,asa ca,ne asteptam la si mai multe creatii fantastice!!!

05.04.2011, 17:49:37
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Si,pt ca vorbeam de albine,iata doua perle e-ale elevilor,legate de albine......

"Perle" ale elevilor

"Viaţa albinelor e primejduită mereu de insecte ca: ţânţarul, viespea, şoarecele şi urşii care se urcă în fagi unde sunt albinele strânse în colonii şi depun miere. "

" Albinele fac parte din clasa elicopterelor."

No comment:))))))))

05.04.2011, 18:00:41
  • KilyenJozsef
    KilyenJozsef

Ma place ca era dor de mine :), dar am o gramada de lucru. Dar fiindaca acum am terminat cu produsele mele realizate cu o technica dificulta, pe care incerc aproape o jumatate de ani, acum am ajuns sa prezint. Bineinteles ca tehnica mai trebuie rafinat, dar e mult mai bun decat la inceput.
    www.breslo.ro/Product/Inele-cu-zodiacuri_340986

05.04.2011, 18:45:40
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Inelele sunt fantastice,Kjoco,si,cel mai mult imi place ca le-ai personalizat prin lemnul folosit,in afara de semnul zodiacal specific fiecarei zodii!Ai muncit mult,dar rezultatul e pe masura!!Tare ma tem (dar m-as bucura pt tine,normal) ca o sa se vanda inelele inainte de sfarsitul concursului!

05.04.2011, 18:59:26
  • Loulou
    Loulou

Buna seara,

Am promis Silviei, ca voi incerca sa particip la concursul organizat de ea si iata-ma :)

www.breslo.ro/Product/Set-colier-bratara-si-cercei-cu-labradorit-granat-toho-delica-cristale-etc--Participa-la-concursul-de-pe-forum_341049

05.04.2011, 19:45:03
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Multumesc mult,Loulou!!!!1 milion de imbratisari!!!Am ramas muta...si ca sa ramana muta o vorbareata ca mine,trebuie sa fie ceva mai mult decat mult!!Fara nici o indoiala:arta si handmade,cu rezultat uimitor!Da,asta e categoria grea!

05.04.2011, 19:50:47
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Pana se incheie concursul o sa mai spun de 1000 de ori...ma bucur ca nu votez!!O sa fie cumplit de ales!!!!

05.04.2011, 19:54:20
  • monicasandica
    monicasandica

Loulou..BESTIAL SETUL, nemaipomenit,superb!

05.04.2011, 20:07:31
  • Live
    Live

Azi am aflat că un amic, băiatul care m-a tuns ani de zile şi cu care am ieşit la bere, o vară-ntreagă, s-a decis să încheie socotelile cu viaţa asta. S.a spânzurat. Era un pic mai mic decât mine. Sper că Dumnezeu va hotărî să-i dea o şansă!

05.04.2011, 21:23:24
  • monicasandica
    monicasandica

Doamne fereste!Esti cam departe de mine LIVE ca te tundeam eu de acum incolo...gratis....pt prieteni .ce nu fac...dar...distanta asta...

05.04.2011, 21:37:27
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Din pacate,viata nu are numai bune,dimpotriva...iar unii nu reusesc sa se bata cu viata si sa mai iasa si invingatori..depun armele...si o fac asa,luandu-si singuri zilele!!Trist,f trist!

05.04.2011, 21:46:36
  • kiti
    kiti

Buna fetelor, am dat si eu cu nasul prin forum putin si sunt de acord cu Silvia ca va fi f. greu cu votarea deaceea nu s-ar putea ca produsele sa fie postate intr-o galerie sau doua pt a putea fi vizualizate mai usor si mai multe odata? Sau doua -trei galerii cate vor fi necesare pt a incapea toate produsele.

05.04.2011, 22:02:24
  • marybijou
    marybijou

BijouxBlackDiamond, Isabela si JWL, va multumesc mult, sincer nu ma asteptam cu atat mai mult cu cat a fost o idee de moment (am avut cateva crengute si baietelul meu de 4 ani mi-a rupt cateva din ele; ma uitam cu ciuda cum zaceau pe masa, si atunci m-am gandit ca poate reusesc sa fac ceva din ele) si am ezitat mult inainte sa le postez.

Loulou....fara cuvinte.

In alta ordine de idei, imi pare rau ca sunt si vesti atat de triste in acest micutz colt de rai. Dumnezeu sa il ajute sa isi gaseasca linistea!

05.04.2011, 22:06:38
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Kiti,la asta lucrez acum!Si voi mai posta o data toate produsele,in mai multe liste,in seara cand se incheie concursul!Cele doua liste care au fost au si expirat,si aveau doar 32 de produse din 80!

05.04.2011, 22:16:25
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Mary,sa inteleg ca sunt matzisori adevarati???

05.04.2011, 22:17:11
  • kiti
    kiti

Pentru a inveseli putin atmosfea asta morbida va postez un videoclip cu Sweetbox care pe mine ma binedispune de cate ori il ascult. Pana in decembrie nu auzisem de acest grup sau de Jade dar inainte de Craciun am cumparat pt bebe un animalut haios de plus si daca il calcai pe picior incepea sa cante aceasta melodie si sa danseze, sa dea din labe si sa-si miste ochii in ritmul muzicii.Ne-am amuzat copios cu totii in casa uitandu-ne la el pana ce Dia (fiica mea cea mica) a ascultat cuvintele si mi-a comunicat ca nu prea sunt pt un bebelus.In concluzie jucaria a primit-o ea si cautand pe internet, din aproape in aproape am dat de acest grup care mie-mi place tare mult.Si acum va invit la caraoke.

E:MuzicaSWEETBOXYouTube - Sweet Box-Dont Push Me(Live).htm

05.04.2011, 22:18:51
  • kiti
    kiti

file://localhost/E:/Muzica/SWEETBOX/YouTube%20-%20Sweet%20Box-Dont%20Push%20Me(Live).htm

05.04.2011, 22:22:20
  • kiti
    kiti

Va dau si coregrafia pt cine se incumeta.
    file://localhost/E:/Muzica/YouTube%20-%20LINE%20DANCE%20-%20Don't%20Push%20Me.htm

05.04.2011, 22:36:01
  • kiti
    kiti

Sunt super faini matisorii, o idee excelenta.

LIFE IS COOL

file://localhost/E:/Muzica/SWEETBOX/YouTube%20-%20Sweetbox%20(Jade%20Valerie)%20-%20Life%20Is%20Cool%20Live%20In%20Seoul%202005.htm

05.04.2011, 22:46:36
  • marybijou
    marybijou

JWL, da, sunt adevarati.

05.04.2011, 22:48:30
  • marybijou
    marybijou

Aaaaaaa, acum inteleg de ce v-au placut. Credeati ca sunt facuti de mine :)) . Din pacate, nu sunt atat de priceputa. Cu natura nu ma pun.

05.04.2011, 22:51:04
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

Nu eu mi-am dat seama ca sunt reali si cu atat mai mult mi-am dat seama cat esti de talentata!Jos palaria

05.04.2011, 23:02:07
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

de fapt noi ne-am dat seama pt ca atunci eram cu Raluca langa mine:)

05.04.2011, 23:02:34
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Da,mary,cu natura nu te pui,dar,reali sau facuti de tine,meritul iti apartine si laudele erau pt concept,realizare si frumusete!!!!!!Intai m-am gandit ca-s reali,pe urma,stiind cat esti de priceputa,mi-am zis ca ai gasit un mod de a-i crea chiar tu!!!Mi-au placut la nebunie si la fel imi plac si acum,ca stiu ca-s reali!!!

Kiti,o sa ma uit indata!

Iata si listele complete,cu cele 80 de creatii inscrise in concurs pana acum:

www.breslo.ro/Treasury/view/Asta-sunt-eu---Concurs-forum--part-1_8441

www.breslo.ro/Treasury/view/Asta-sunt-eu--Concurs-forum-part-2_8443

www.breslo.ro/Treasury/view/Asta-sunt-eu--Concurs-forum-part-3_8445

www.breslo.ro/Treasury/view/Asta-sunt-eu--Concurs-forum--part-4_8446

www.breslo.ro/Treasury/view/Asta-sunt-eu--Concurs-forum-part-5_8447

05.04.2011, 23:20:20
  • carla69
    carla69

Superbe,mi-as dori cateva din liste

05.04.2011, 23:28:56
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Cine n-ar vrea??????????

05.04.2011, 23:34:33
  • marybijou
    marybijou

Nu stiu altii ce gandesc, dar eu, vazand galeriile cu produsele inscrise in concurs, ma simt "bantuita" de un singur gand ce nu imi da pace: eu .... cu cine votez?
    :-??

05.04.2011, 23:35:55
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Vezi de ce tot spun eu ca ranjesc malefic,bucuroasa ca nu am de votat????

05.04.2011, 23:50:13
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

"Somnul este lanţul de aur care ne ţine sănătatea şi trupul împreună."-Thomas Dekker

Cred ca majoritatea folositi deja lantul la ora asta,asa ca nu pot decat sa va doresc odihna placuta si vise frumoase!

06.04.2011, 00:46:14
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Buna-dimineata ,intr-o noua zi!!
    Cugetarea zilei:
    "Fa-ti timp sa meditezi-aceasta este sursa puterii;
    Fa-ti timp sa te joci-acesta este secretul tineretii ;
    Fa-ti timp sa citesti-aceasta este fantana intelpciunii;
    Fa-ti timp sa te rogi-aceasta este cea mai mare putere de pe Pamant;
    Fa-ti timp sa iubesti si sa te lasi iubit-acesta este un prilej dat de
    Dumnezeu ;
    Fa-ti timp sa fii prietenos-acesta este drumul spre fericire ;
    Fa-ti timp sa dai-ziua e prea scurta sa fii egoist;
    Fa-ti timp sa muncesti-acesta este secretul succesului. "

06.04.2011, 07:20:50
  • kiti
    kiti

Buna dimineata fetelor, m-am trezit cu noaptea in cap sa fac auditie muzicala. Cristina vad ca avem aceleasi preferinte muzicale. Blackmore's night este un alt grup drag mie pe care-l ascult mereu cu placere iar Under a violet moon a fost cantecul care mi-a marcat vacanta din 2009 cand l-am ascultat zilnic de nenumarate ori. Pe Noa cred ca am ascultat-o , imi place dar necesita o stare sufleteasca speciala cel putin pt mine.
    Spectacolele in locurile publice ma emotioneaza tare mult mai ales cele de opera care -mi aduc lacrimi in ochi prin emotia pe care mi-o produc.Superb

06.04.2011, 07:40:56
  • kiti
    kiti

BlackDiamond ma bucur dacaTamira reuseste sa transmita ceva si intotdeauna ma gadila ceva pe sufletel cand vad reactii pozitive vis a vis de creatiile mele.Multumesc.

06.04.2011, 07:45:33
  • MADeea
    MADeea

Buna dimineata! Stiu ca am lipsit muuult... Am ramas fara net acasa cateva zile :( Sper sa apuc sa citesc azi tot ce s-a mai intamplat pe aici si seara cand ajung acasa sa postez si premiile :-s Abia astept sa vad ce minunatii sunt inscrise in concurs :) (si ca sa vedeti ca tot am ramas dependenta... primul lucru pe care l-am facut cand prins net: m-am uitat pe forum la concurs ;)))

06.04.2011, 09:50:06
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Nici nu ma mir,Deea:))))Boala grea,forumita!!!!
    Te asteptam si,chiar ne-ai lipsit!

06.04.2011, 10:26:06
  • dana86
    dana86

Buna dimineata , as dori sa mai inscriu un produs in concurs daca se poate, acesta este www. breslo. ro dana86 / product / gradini suspendate 2 / 341362 . multumesc

06.04.2011, 11:33:40
  • lanca
    lanca

mai, mai, mai, ce lume harnicutza la concursul Silviei! numai lucrari care mai de care :) bravos!

06.04.2011, 11:54:28
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ce surpriza placuta,Lanca!!!!Ma bucur ca ai trecut pe la noi!!!!Da,albinutele breslase trusesc de zor si creeaza lucruri minunate!!!

06.04.2011, 11:59:02