Forum: Concursuri CONCURS:"ASTA SUNT EU!"
- Tilli.n
Buna dimineata !
04.04.2011, 09:13:28
Participarea mea la concurs-www.breslo.ro/Product/Rochita-papusa_339588 - Tilli.n
Revin! www.breslo.ro/Product/Rochita-papusa_339588
04.04.2011, 09:20:21 - Jewelswithlove
Ce sa mai zic,Tili????E superba rochita,o culoare grozava si un model pe care si l-ar dori oricare fata sau femeie !!!!Sa tot fii copil,acum.....Ai asteptat,dar a meritat!!!Iar cu linkul...am patit si eu de multe ori ca,in momentul in care dai paste la link,sa prinda si ultimul cuvant scris si sa-ti dea peste cap tot!!!Stergeam rapid mesajul:))) si scriam din nou......
04.04.2011, 09:52:08 - Tilli.n
Am venit cu un obiect care ma reprezinta aici pe breslo.
04.04.2011, 10:04:43
Sunt unul din cei doi din spatele magazinului tilli.n asa ca am sa revin cu un produs si pentru celalalt.
Legatura cu handmade este de cand ma stiu si sunt in relatii bune cu toate materialele incepand cu pielea,tesaturile,firele si terminand cu tulul,paietele si margelele.Cel mai mult imi place sa tricotez, indeletnicire care ma relaxeaza si ma face sa uit de toate relele.
Acum cativa ani (6-7) m-am inscris la Scoala populara de arta - desing vestimentar(meseria mea nu a avut nici o legatura cu arta) si la un moment dat am avut o tema-rochia de seara.Eu am facut cateva schite si am executat modelele in miniatura,profesoara a fost foarte incantata si eu am ramas „blocata ”pe haine de papusi.Intre timp mi-am dat seama ca oricat de bine sunt facute hainele de papusi nu rezista prea mult ,se strica, se sifoneaza si asa am ajuns la tricotaje pentru papusi.
Oricum ,a face handmade tine de o stare si nu de indemanare, pentru ca indemanarea poti sa capeti prin exercitiu pe cand „starea” o ai sau nu.
Asta este povestea hainelor de papusi! - Tilli.n
Eu o relatie cam cu nabadai cu calculatorul dar usor,usor ne invatam unul cu altul!
04.04.2011, 10:09:40 - Jewelswithlove
Stai linistita,Tili,cu totii avem probleme periodic cu calculatorul!(Exceptand informaticienii dintre noi,desigur...)
04.04.2011, 11:03:33
Abia astept si cealalta creatie!!!
Si in spatele magazinului meu sunt tot doi:eu si cu mine:))),ca sunt Geamana....asa ca,Silvia creeaza cand e optimista,vesela si zambitoare,iar Teodora creeaza cand apar norii.....cand se intalnesc,ploua.......
Ai mare dreptate,doar se stie ca succesul inseamna 1% talent,99% munca!!!!Si,daca nu ai acel 1%,poti sa muncesti pana cazi in nas....tot degeaba.... - KilyenJozsef
Buna ziua!
04.04.2011, 11:25:41
Atat de multe commentarii nu prea am vazut intrun loc :)
Am ajuns si eu ca sa si intru cu ceva in concurs, concurs „Asta sant eu”, deci vreau ca sa si arat ceva din mine, ca sa si arat un hobby al meu.
Cum stiti, sau se vede, sant ungur, mai preciz secui. Ca sa fie mai usor de inteles, asta e ca vlahii in Oltenia, sau ca JWL, bucovinean din Moldova.
Cum se stie cand unguri au cucerit Bazinul Carpatilor pe spatele cailor, Europa isi tremura de arcasii lor, isi tinea natiunile in frica, ca sa adus tactici de razboi foarte eficate. Erau natiune de calareti, aveau arcuri reflex, stiau ca sa traga inapoi din spatele cailor.
De aici vine hobbyul meu ci Tir cu arcul traditional Unguresc.
De catva ani am luat arcul meu reflex de tip Toth Maghiar si de atunca incerc ca sa fac sageti pentru ea. De aici vine produsul:
www.breslo.ro/Product/Sagetii_339684 - BijouxBlackDiamond
Iata ultima mea creatie 100% Andreea.Acum sunt multumita de ce a iesit si reprezinta pasiunea mea pentru Craciun.Eu de cum se termina Craciunul incep sa numar zilele pana la urmatorul iar de colinde nu mai zic le ascult si in toiul verii cateodata si pe plaja! :)) In acest set am pus toata pasiunea mea pentru Craciun si toata magia pe care aceasta sarbatoare sfanta ma face sa o simt.Pentru mine Craciunul inseamna copilarie in cea mai pura forma a ei orice varsta ai avea tu ca om...Sper sa va placa v-am pupat si am fugit la studiu!:*
04.04.2011, 11:31:59 - BijouxBlackDiamond
De atata entuziasm uitasem sa postez de linkul...:P
04.04.2011, 11:33:01
www.breslo.ro/Product/Set-Cristal-Snowflake---Concurs-ASTA-SUNT-EU_339566 - monicasandica
Bine ai venit Kjoco.....chiar nu stiam ce se intampla cu tine ..ne era dor de creatiile tale! super creatie!
04.04.2011, 11:33:45 - Live
Bună dimineaţa!
04.04.2011, 11:35:27
Azi nu cred că am să stau prea mult pe aici, deoarece am o stare care mă determină să mă cert cu toată lumea.
Îmi place ce s-a mai înscris la concurs!
Am de făcut, săptămâna asta, nişte chestiuni un pic neplăcute, anume cel puţin un drum la şcoala în care am fost în anii trecuţi, pt a obţine nişte acte. Apoi voi ajunge şi la Bucureşti, unde am de mers la şcoala în care sunt titulară, precum şi la inspectoratul mare, al municipiului, unde de obicei sunt nişte acrituri. - Jewelswithlove
Ma si intrebam cand o sa apari,Kjoco!Si,ca de obicei,ai venit cu o poveste pe cat de reala,pe atat de savuroasa,cum ne-ai obisnuit!!!!Ce imi place mie,e faptul ca ai ales sa creezi ceva strict pe sufletul tau,nepus in vanzare,ceea ce arata ca,intr-adevar,acolo esti tu!!!!
04.04.2011, 11:37:40
Andreea,credeam ca doar boii mei sunt dusi total pe campi.....si eu ascult colinde de multe ori in timpul anului,iar Craciunul e o referinta permanenta in viata de zi cu zi,la el ne raportam indiferent ce am face.... - Jewelswithlove
A-ha,a aparut si linkul...vezi,daca te gandesti la Craciun,colinde si bunataturi,uiti si cum te cheama:)))))
04.04.2011, 11:45:36
Superbi fulgii,demni de Craiasa Zapezii!!!!Sper doar ca stimata Craiasa sa astepte pana prin noiembrie macar ca sa vina sa si-i ia, ca eu,personal,mi s-a acrit de atata ger si zapada!!!!Iubesc iarna,dar... mi-a ajuns.....
Cristina,incepe o saptaman noua,avem cu totii treburi,dar o sa te asteptam sa intri ,cu mare nerabdare!!!Rabdare si tutun..metaforic vorbind....o sa-ti trebuiasca din plin pe unde o sa mergi....sper sa rezolvi fara prea multi nervi consumati!!!!
Monica,Monicuta...ti-era dor de Kjoco????Da' daca afla Dan?:)))))))))
Glumesc,si mie mi-era dor de de creatiile lui si de stilul inimitabil de a povesti!!!! - Tilli.n
Apropo de talent !
04.04.2011, 11:45:57
Am trait o experienta si sunt putin in ceata si acum dupa aproape 3 ani!
Nepotica mea,Natalia,cu doua saptamani inainte de inceperea anului scolar(trecea in cls.a II-a) ne-a anuntat ca ea nu se mai duce la scoala.Am incercat si cu frumosul si cu amenintari si cu santaj -ce mai,n-a tinut cu nimic.Si am schimbat tactica!I-am propus alta scoala-ma gandeam la o scoala de arte!Dar ce sa faci cu doua saptamani inainte de inceperea anului scolar si mai era si cls.a II-a.In fine, asa cum se intampla intodeuna, iti apar in cale oamenii de care ai nevoie atunci cand ai nevoie asa si eu am intalnit o veche prietena care cunostea o profesoara ,care cunostea.......Am ajuns la o testare a calitatilor muzicale dupa care ar fi urmat testul propriu-zis,diferente,etc.......Ce mai,complicat !Ne-a chemat la o auditie de 10-15 min. dar care a durat o ora, timp in care Natalia s-a distrat cu profesoara la pian(asta intelegeam eu) si la sfarsit ne-a spus ca nu mai este nevoie de nici o testare sau diferenta si copilul poate veni scoala fara probleme.Nu mai intelegeam nimic,pana atunci totul parea complicat si brusc situatia se schimba la 180 grade.Concluzia profesoarei - copilul este atat de talentat si are o ureche muzicala exceptionala si ea nu pacate nepregatind un asemenea copil ! Eram complet bulversata !Natalia e un copil normal nici prea prea nici foare foarte !
A inceput anul scolar la noua scoala,intr-o luna a recuperat cls.I-a,pana la Craciun era cu materia la zi iar acum canta Claiderman.
Ce zici Silvia de un asemenea talent de care pute sa ramana nedscoperit? - Tilli.n
Ce de litere lipsa!!!!!!!!!!!!!
04.04.2011, 11:48:46 - Jewelswithlove
Eu zic cum zic mereu:"Dumnezeu le randuieste pe toate!"
04.04.2011, 11:59:34
Sa-ti traiasca nepotica si sa aiba si ea noroc,pe langa talent!!! - Tilli.n
Pana la Craciun vom fi bunici pentru a treia oara,cate unul la cinci ani,asa ca urmatorul produs vine tot din lunea copiilor.
04.04.2011, 12:10:02 - Jewelswithlove
Ma bucur pt tine ca o sa mai ai un nepot-nepotica!!!!!!Asta e unul din visurile mele cele mei dragi:sa-mi vad macar un nepotel...E bine ca esti o bunica in mintea copiilor,si ei,si tu va bucurati mai mult unii de altii!!!In rest,sanatate sa fie,ca sa le putem duce pe toate!!!!
04.04.2011, 13:12:42 - cinderellabijou
Buna ziua si multumesc inca o data pentru invitatia de a participa la acest concurs.
04.04.2011, 15:18:42
Sunt din Bucuresti si am inceput sa confectionez bijuterii de doar 2 luni. In ianuarie am urmat un workshop de confectionat bijuterii si de atunci nu ma mai pot abtine sa nu confectionez cate ceva. :-)
Produsele pe care le propun cred ca sunt reprezentative pentru mine:
www.breslo.ro/Product/Bratara-margele-verzi---Concurs-Asta-sunt-eu_339820
www.breslo.ro/Product/Cercei-handmade-Green-lagune---Concurs-Asta-sunt-eu_339827
www.breslo.ro/Product/Pandantiv-Fireheart-cristale-Swarovski-Concurs-Asta-sunt-eu_336546 - kiti
Tilli, nimic in viata nu este intamplator deci nici refuzul de a mai merge la scoala nu a fost. Copii percep lucrurile instinctiv fara sa inteleaga de ce fac sau vor anumite lucruri.Natalia a refuzat sa mai mearga la scoala pt a forta mutarea dar cred ca nici ea nu stia de ce . Instinctiv stia ca merita ceva mai bun .Apoi tot lantul slabiciunilor te pune pe ganduri. Dumnezeu infaptuieste minunile prin oameni.Sa va bucurati de ea.
04.04.2011, 15:48:05 - kiti
Cenusereaso, nu s-ar spune ca esti incepatoare, frumoase lucrari! mai ales laguna verde, sunt incantatori cerceii.Te mai asteptam.
04.04.2011, 15:50:37 - cinderellabijou
Multumesc kiti:-)
04.04.2011, 15:57:48 - Tilli.n
Revin cu a doua propunere,un suport pentru flori confectionat in forma de tricicleta.Micile obiecte din fier sunt cofectionate de sotul meu pasionat de „fiare”.Daca stai sa te gandesti tot un fel de impletituri sau dantelarii sunt, doar ca foloseste alte materiale.
04.04.2011, 16:43:45
www.breslo.ro/Product/Suport-flori_33988 - Tilli.n
www.breslo.ro/Product/Suport-flori_339882
04.04.2011, 16:46:33 - Jewelswithlove
Am sosit si eu!!!
04.04.2011, 16:59:18
Cinderella,ai debutat la concursurile forumiste in stil mare,si,asa cum a spus si Kiti,nu s-ar spune ca ai doar doua luni de cand realizezi bijuterii!!!Si mie imi place la nebunie laguna,dar si bratara ,si pandantivul sunt superbe!!!!Felicitari!!!
Daca asta e inceputul,e clar ca o sa devii o creatoare de succes!
Tili,nu degeaba avatarul tau e celebrul Yin-Yang..sunteti doi creatori,la fel de talentati,fiecare cu materialele lui favorite!!!!E superb suportul,si imi place de nu mai pot...Numai sotul meu stie cate a patimit cu mine ca am vrut neaparat o caruta,in miniatura,ca sa-mi pun ghivecele cu flori in curte:)))))Si,dupa ce s-a chinuit cu un prieten si mi-a facut-o,un vant puternic a rupt din radacini un prun batran care a cazut...normal,legile lui Murphy...peste caruta...efectiv,am plans....Dar am promisiunea ca o sa-mi faca alta:))))) - Tilli.n
Ideea avenit de la tine Silvia, tu,cu ghirlanda de flori!
04.04.2011, 17:01:44 - Jewelswithlove
Asta da,surpriza!!!!!!(Aici e emoticonul care bate din palme!!!)
04.04.2011, 17:22:41 - pieseornamentale
Bijouxdemonange ai fost in vizita pe blog la mine nu ? ma bucur ca ati place palariuta pt barbii, cred ca o pun in magazin si mai am una care nu am postato inca,o pun si pe aia, uneori imi place sa -mi amintesc de copilarie chiar daca nu mai sunt. AM VIZITAT SI EU MAGAZINUL TAU SI M-AM MNUNAT DE CE AM VAZUT ACOLO CARACATITA AIA E TARE SIMPATICA SI BIJUTERIILE SUCCES LA VINZARE SUNT FRUMOASE . defapt sunt an fiecare magazin ceva care ma fascineaza da romanii chiar au talent! sunt creeativi mereu si fara limite
04.04.2011, 19:24:50 - pieseornamentale
vai da ce m-am grabit la scris ,si fac la greseli .... tare grabita mai sunt
04.04.2011, 19:27:07 - Jewelswithlove
E valabil pt toata lumea,Nely!!!!!:)))))E criza...mai mancam si litere....
04.04.2011, 19:41:29 - pieseornamentale
buna seara! chiar asa!... criza asta ne da de furcaaaa crizzzzzaaaaaa!!!!! tot mai mare crizzzzaaa
04.04.2011, 20:38:44 - miruca
Sunteti fenomenale si ma faceti dependenta de locsorul asta ! Produsele sunt foarte faine, discutiile sunt un deliciu, muzica, filmuletele...Tot ma indemn sa inchid aici, sa-mi suflec manecile si sa fac si treaba,sa revin doar in pauze..., dar am inceput sa folosesc minute la lucru si ore cu voi.
04.04.2011, 20:38:47
Printre picaturi, inca un peste, varianta care imi pare mai vesela decat primele doua:
www.breslo.ro/Product/pandantiv--brosa---rezervat_340032 - kiti
Super. Mirule ai devenit pescar amator???Ti-au placut filmuletele din Fantasy pe care le-am postat mai sus? Eu sunt indragostita de desenele si cantecele astea, cred ca am dat in mintea copiilor.
04.04.2011, 21:07:02 - Jewelswithlove
Faci ce faci,Miruca,invarti sarma aceea,o farmeci,ii canti,si ne incanti!!!Pestele asta e unul de vreme buna,de speranta,cu culoarea cerului....Ce mai,o splendoare!
04.04.2011, 21:41:28 - dana86
buna seara la toata lumea, KITI ti-am trimis un mesaj daca este ok ne auzim miine
04.04.2011, 21:55:58 - lauraflore
www.breslo.ro/Product/rochita-PRIMA-FLOARE-DE-PRIMAVARA2-unicat_340174
04.04.2011, 22:07:20 - miruca
Kiti, le-am savurat cu mare placere, pai tu, Live (Cristine amandoua, deeeh!)m-ati intepenit cel mai mult pe scaun cu link-urile voastre( si creatiile m-au fermecat!)
04.04.2011, 22:10:35
Silvioara, esti o gazda calda si buna, m-ai topit de drag! Iar "asta sunt eu" a ta...de vis!
Bijouxdemonange cat de frumos ai aplicat margelutele pe ou! Sunt inmarmurita!
Imi plac mult mai multe, ma rog frumos de voi sa nu ma condamnati ca ma opresc aici cu admiratia, dar constat ca trebuie sa fac o lista atat de lunga, incat ...ma simt descurajata - Jewelswithlove
Laura,la cum creezi pt printese,chiar ar fi cazul sa faci si o fata!Frumos,frumos,frumos!!!!!
04.04.2011, 22:23:23
Da,Miru,si eu am stat ieri intepenita la calculator si am ascultat toate melodiile si m-am uitat la filmulete!!!A fost o duminica petrecuta cu folos!!! - Tilli.n
La ce postari vad,cred ca e cazul sa-mi pun neuronul in miscare si mainile la lucru ! Da,cum sa lucrez eu,cand astazi s-a gandit liliacul sa infloreasca si sunt sigura ca maine urmeaza si ciresul!!!
04.04.2011, 22:48:19 - Jewelswithlove
Mda...la noi de-abia s-a dus zapada....pe cand la voi trec toate florile,la mine abia infloresc....
04.04.2011, 23:03:03 - Jewelswithlove
Si pt ca vorbim de primavara,flori si caldura....
05.04.2011, 01:08:39
"La fiecare stranut al primaverii apare o noua floare!!!"-Victor Hugo - Jewelswithlove
Buna-dimineata!!!Sper ca e:))
05.04.2011, 08:33:05
E marti,e o zi ce se anunta a fi f frumoasa (cel putin asta vad la noi),asa ca,hai sa vorbim diverse:)
Cele mai ciudate recorduri din lume (cateva doar,din top 100)
Cel mai mare numar de pepeni sparti cu capul - Australianul John Allwood a spart cu capul 40 de pepeni intr-un minut.
Cel mai scump WC din lume - In anul 2001, Lam Sai-Wing, un bijutier din Honk Kong s-a gandit sa construiasca un W.C. din aur masiv. Piesa este evaluata la 3.5 miloane de dolari. Este o investitie paradoxala din moment ce esti dispus sa arunci banii la W.C.
Cea mai ciudata dieta - Francezul Michel Lotito a mancat, intr-un an, 128 de biciclete, 15 carucioare de supermarket, 6 candelabre si 2 perechi de schiuri.
Supravietuitorul - Premiul pentru supravietuire a fost acordat americanului Roy C.Sullivan, un padurar care a fost lovit de fulger de 7 ori. A supravietuit miraculos avand doar cateva arsuri pe piept, i-au ars sprancenele si parul si a pierdut o unghie de la picior. A murit in 1993, dar nu din cauza traumelor. S-a sinucis din cauza unei deceptii in dragoste.
Cele mai multe sarituri cu coarda pe sarma - La 1 iunie 1995, Walfer Guerrero (Columbia) a sarit de 1.250 de ori, neintrerupt, cu coarda pe o sarma aflata la 9,6 m inaltime, la un spectacol al circului Wereldcircus Carre (Olanda).
Cel mai lung sarut - Un cuplu a reusit performanta sa isi tina buzele lipite pentru o perioada de 30 de ore si 45 de minute. Recordul a fost stabilit in aprilie 1999 la Tel Aviv.
Cei mai multi serpi cu clopotei tinuti in gura - Jakie Bibby (SUA) a tinut in gura timp de 12,5 secunde si fara niciun ajutor, opt serpi cu clopotei vii, apucandu-i de coada. Recordul a fost stabilit la Guinness World Records Experience, in Florida, la 19 mai 2001.
Cel mai inalt om din lume - Unul din recordurile ce n-au mai fost depasite de la prima editie a cartii, aparuta in 1955, este al celui mai inalt om din lume, detinut de Robert Wadlow, care avea 2,71 metri.
Cel mai respins barbat - Americanul Keith Redman a fost refuzat de 8.800 de femei, atunci cand le-a cerut, pe rand, in casatorie. - Live
Bună dimineaţa! Ceva mai bună decât ieri, pt mine.
05.04.2011, 10:48:27
Aplaud creaţiile nou-venite, precum şi pe "părinţii" lor!:)
Am reuşit ieri, după zile de zbateri, să pun mâna pe mărgele, ace, patenţi. Am făcut un colier cu diverse mărgele maro, bej şi somon, cu un Tour Eiffel, decor mărgele, ace şi lanţ bronz. A plecat deja la Bucureşti, cu mama. Aş prefera să nu se mai întoarcă respectivul colier, asta însemnând că şi-a găsit stăpân!
Am mai făcut un colier şi o pereche de cercei cu mărgele, ace şi lanţ aurii. Pe care, dacă o să am şansa de a face nişte poze suportabile, le voi posta.
Pisoiaşii mei mişună prin toată camera, de ieri. Pisoiaşii mai mari, adică aceia născuţi pe 1 Martie. Mănâncă lăptic dintr-un capac de plastic. Aleargă demenţi, se atacă...
Ieri am reuşit să vând un colier, aşa că-s mai bogată cu 20 de lei! A, şi am primit o pungă cu şiraguri şi brăţări din mărgele d eplastic. Cele mai multe sunt albastre, cu ochi, gen "Ochiul lui Allah". Tot mă plângeam eu că n-am mai comandat de mai bine de 1 lună şi plânge sufletu-n mine...:)
De la jumatea anului încolo cică vom simţi că trăim mai bine. Mie mi se face frică, atunci când Boc declară din astea! - metalcrafty
Buna dimineata tuturor. Am reusit sa termin si eu propunerea pt concurs. consider ca piesa ma reprezinta prin complexitatea tehnicilor si abordarea stilului. sper sa va placa si o zi frumoasa :)
05.04.2011, 11:04:27
www.breslo.ro/Product/arta-pe-mana-concurs-asta-sunt-eu_340492 - CORALINA
Buna ziua fetelor! Vin si eu cu o propunere in concurs
05.04.2011, 12:22:23
www.breslo.ro/Product/Bratara-Dansul-delfinului--pentru-concurs_340561
care inseamna doar o parte din ceea ce sunt eu. Povestea mea cu lucrul de mana incepe din copilarie cand crosetam haine la papusi; apoi m-am imprietenit cu tricotatul (care a devenit ocupatia principala) si cu masina de cusut si croitoria (aici ma ajuta revistele Burda).Era o vreme cand nu purtam decat lucruri facute de mine, ce-i drept ma ajuta atunci si timpul si silueta. De un an si ceva am descoperit confectionarea bijuteriilor care m-au cucerit definitv. Descopar mereu tehnici noi pe care le incerc si toate imi plac la fel de mult asa ca nu prea pot confectiona un singur produs care sa ma defineasca, drept pemtru care probabil voi veni cu mai multe produse.
Si pentru cei care spun ca Handmade e o boala eu le spun ca este terapie. - Jewelswithlove
Cristina,daca azi e mai bine decat ieri,inseamna ca maine va fi mai bine ca azi,si tot asa...In curand n-o sa mai poti de atata bine!!!!Si ce harnicuta esti!!!Si margele,si drumuri,si pisoiasi..Pisoiasii te pot distra mai bine decat 100 de emisiuni umoristice...la mine asa se intampla.....Cat de bine vom trai de prin iulie...hmmmm...ce sa mai zicem?????...incerc sa nu ma stresez de pe-acum:)Sa ne arati margelutele!!!!
05.04.2011, 12:48:38
Metalcrafty,bun venit in concurs!Ai realizat o bratara deosebita,de care,purtatoarea,va fi sigura ca e nu numai unicat,ci si extrem de elaborata!!!Foarte frumoasa!!!!
Coralina,perfect de acord cu tine:bijuteritul e o terapie!!!!Dar,poate fi si boala...mai ales cand nu visezi decat cum sa faci sa-ti mai cumperi si margelele alea,si cristalele celelalte,si perlele de dincolo.....Orice ar fi,ne place si gata!!!
Delfinul tau e o mandrete...Of,ca mi-ai amintit un banc:"Stiti de ce sunt considerati delfinii cele mai destepte animale??-Fiindca le-a luat numai doua saptamani ca sa-i invete pe oameni sa vina la marginea bazinului si sa le dea pesti..."Briza marii,cer senin,plaja,concedii....Multe imi evoca delfinul...E fantastic!!
Abia astept sa vad cu ce o sa ne mai delectati!!! - Live
Frumoase brăţări, stimaţi tovarăşi! Nu este uman să lucraţi atât de frumos!:))
05.04.2011, 13:07:39
Harnică??!!! Silvia, mamă, tu trebuie să te cauţi, zău! Şi, când te-oi găsi, să-mi spui, te rog!:P Mă învârt ca...na, că ştiţi vorba, iar io-s o doamnă şi doar o gândesc, n-o şi spun!
Fac o ţâră de reclamă, dacă e voie. Soţul meu lucrează la o papetărie. Patronul, un amic de-al nostru, a făcut un magazin online cu birotică şi papetărie. Produsele sunt de calitate, iar preţurile sunt ok, după părerea mea. Există comandă minimă de 150 de lei, e adevărat. Produsele sosesc în 48 de ore, cu o firmă de curierat, transportul fiind gratuit, din câte am văzut. În Bucureşti, se poate să vină şi în aceeaşi zi sau în ziua următoare, căci depozitul este în Bucureşti. Nu cred că e ok să dau aici link(deşi nu e un magazin care să-i facă acestui site concurenţă, dar...). Cine crede că ar fi interesat, claxonaţi aiic sau pe mesagerie şi trimit mesaj cu linkul.:) - BijouxBlackDiamond
Va multumesc foarte mult pentru aprecieri fetelor si da exact la craiasa zapezii m-am gandit cand am creat acel set, deci sunt mandra ca mi-a iesit aceasta "muza" atat de sugestiv!
05.04.2011, 13:17:31
Pentru pieseornamentale ne place foarte mult rochita inscrisa in concurs si ceea ce faci tu din punctul nostru de vedere este extrem de greu deoarece este la scara mica.Ai tot respectul nostru!
Pentru bijouxdemonange oul tau ne-a lasat cu gura cascata atat pe mine cat si pe Raluca.Tot ceea ce creezi tu este superb absolut superb si nu ne putem satura sa privim!!!Iar cosuletul de pasti?Doamne credem ca a fost o munca de titan la asa un produs complex.Daca nu ne inselam este cadou pentru mama ta nu?Ei bine ai o mama foarte norocoasa!
Pentru lauraflore nu stim ce iti doresti tu dar noi sincer iti dorim sa ai o fetita pentru ca dupa ce am vz rochita ta si eu(Andreea) imi doresc sa am o fetita ca sa o pot imbraca in asa frumusete.
Pentru cinderellabijou nu esti o incepatoare ci o artista in adevaratul sens al cuvantului!
Pentru innette tot ceea ce creezi tu ne aminteste de copilarie si asta din punctul nostru de vedere inseamna a transmite privitorului cel mai frumos sentiment si cel mai cald si important in viata oricarui om.Parintii, inocenta,jucariile etc...tot ceea ce rezulta de aici!
Pentru MADeea bratara ta ne aduce aminte de o zana sau un spiridus.Noi suntem pasionate de astfel de lucruri si asta ne inspira.Este superba!Felicitari!!!
Pentru kiti ultimul tau colier este epic...Jos palaria!
Pentru Live capa este atat de fumoasa incat nu iti putem ura decat mult succes.In cazul meu(Andreea) eu chiar am avut cv asemanator in copilarie si o purtam cand mergea la diferite recitaluri.Acum nu mai stiu care a fost soarta ei.Inca o plang...
Daca am avea putin mai mult timp am vorbi despre fiecare dintre creatii dar din - BijouxBlackDiamond
Daca am avea putin mai mult timp am vorbi despre fiecare dintre creatii dar din pacate nu avem cum cel putin in acest moment.Va pupam si va dorim numai inspiratie!
05.04.2011, 13:18:41
Andreea&Raluca - Live
Andreea, să ştii că putem negocia preţul!:))
05.04.2011, 13:32:13