Forum: Concursuri CONCURS:"ASTA SUNT EU!"

• pieseornamentale
    pieseornamentale

MULTUMESC PT APRECIERE

03.04.2011, 00:33:12
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Daca tot faci papucei liliputani,ii poti face Maiei ghetute:)))))))

03.04.2011, 00:41:28
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

CINE ESTE MAIA?

03.04.2011, 00:52:37
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

:)))))))De fapt,am scris Mia...dar,viteza asta....am pus un a in plus....In loc de Mia ta cea frumoasa,a iesit o Maia........:)))))))

03.04.2011, 01:01:39
  • Tilli.n
    Tilli.n

Andreea si Nely,f.f.foarte frumoase produsele voastre !
    Felicitari si bun venit !

03.04.2011, 01:10:09
  • Tilli.n
    Tilli.n

Valabil si pentru Dana ! Nu ii gaseam produsul !Acum l-an zarit !

03.04.2011, 01:12:34
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

MA GINDEAM EU DAR NU ERAM SIGURA. DA CE AR MAI MUSCA DIN PAPUCEI MIA MEA. MAI DEMULT I=AM FACUT O CACIULITA CU COZOROC SI SARACUT A DE EA CE SUPARATA STATEA NUMAI CU CAPUL IN JOS NICI LA POZE NU VOIA.TARE AMARITA ,LA FEL SI CU CURELUSA CIND I=AM FACUTO NU I=A PLACUT ANCA I=AM SI PERSONALIZATO DAR ESTE ANIMALUT CLAR CA NU I-A PLACUT.ACUM E MARE SI S-A OBISNUIT

03.04.2011, 01:14:13
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Tili,ce ma bucur ca te "vad"!!!Inca o bufnita???:)))))))

03.04.2011, 01:20:01
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

MULTUMESC TILLI.N CE DRAGUTTTT HAINUTE PT PAPUE FOARTE DRAGUTE! EU AM FACUT O PALARIE PT BARBI http://pieseornamentale.blogspot.com/2010/11/palarie-eleganta-din-piele.html

03.04.2011, 01:20:51
  • Live
    Live

Urez şi eu "Bun venit!" celor care abia au "picat" şi mă declar căzută-n admiraţie! Hehe, şi iar mă-ntreb ce Dumnezeu caut io-n comunitatea asta de adevăraţi artişti...

Am reuşit să termin...chestia la care lucram. A ieşit un fel de guler care acoperă umerii, ai cărui franjuri acoperă spatele şi un pic din faţă. Aş putea-o numi "capă", dar nu-s sigură că-i găsesc o spadă pe măsură. :D Mâine poate-mi pun soţul să ne tragă-n poze p-amândouă: capa şi io. Sper să reuşim să facem în aşa fel încât să se înţeleagă ceva din pozele cu pricina. Offf, teribil de rău e fără aparat foto!:(

03.04.2011, 01:21:51
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Chiar imi lipseai Cristina!!!Dar,daca ai fost atat de harnica si ai mai terminat o "chestie",ma declar multumita!!!Sper sa-ti iasa poze bune,ca sa fii tu,in primul rand,multumita!!Cum n-ai spada???Limba poate fi mai ascutita decat o spada,la nevoie:)))))

03.04.2011, 01:29:56
  • Live
    Live

Respectele mele, doamna Silvia!:) Azi am trebăluit, plus a fost soţul pe la computer, după-amiază, plus am stat de vorbă iar cu vărul meu(care doarme tot aici), plus m-am uitat la "Românii au talent", plus am terminat "chestia". Huh! De unde oi mai fi io, Doamne, de unde oi mai fi, aşa mică şi hărnicuţă şi modestă cum sunt?:D

Azi am desfiinţat "parapeţii" de la culcuşul puilor mai mari, pt că deoarece fiindcă oricum treceau peste(cu toate plasticele de le-am prins io), aşa că am zis că mai bine să las fără parapeţi inutili, care făceau să arate urât. În condiţiile date, trebuie să merg cu mare grijă prin cameră, de teamă că vreun picior de-al meu ar putea face "miau".:))

De mâine cred că reuşesc să mă mai ocup şi de mărgele şi ace şi...tot aşa. În ultima vreme, croşeta mi-a fost fidel prieten.

03.04.2011, 01:38:11
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

Iata urmatoarele mele 2 propuneri...:D
    Azi am avut mai mult timp liber si am fost mai harnicuta!:P
    www.breslo.ro/Product/Colier-Snowflake-from-the-DepthsUNICAT---Concurs-ASTA-SUNT-EU_338607

www.breslo.ro/Product/Colier-The-Vampire---Hunters-CrossUNICAT---Concurs-ASTA-SUNT-EU_338611

A doua propunere este rezultatul pasiunii mele pentru carti cu vampiri.Am zeci de carti de acest gen la activ si intentionez sa mai adun!
    Andreea

03.04.2011, 01:41:13
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

Si acum si doua propuneri pe care le-am creat impreuna cu Raluca ieri.Sper sa va placa!Acestea sunt 100% produs Bijoux Black Diamond :P
    www.breslo.ro/Product/Inel-Turkish-DelightUNICAT---Concurs-ASTA-SUNT-EU_338617

www.breslo.ro/Product/Colier-Enchanted-Spring-RainUNICAT---Concurs-ASTA-SUNT-EU_338619

03.04.2011, 01:43:39
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Si eu,doamna Cristina,si eu m-am uitat la talentatii nostri romani!
    Da,mai bine ca ai desfiintat peretii...ca pisoiasii nu sperie de niste pereti....Si,chiar stiu cum e sa mergi ca pe oua,ca nu stii de unde rasar niste gheme de blana umblatoare:))

03.04.2011, 01:45:40
  • Live
    Live

Fetele astea de la Diamantul Negru vin cu frumuseţi la ore din astea imposibile, când cică lumea normală la cap doarme. Da' ce-avem noi în comun cu lumea normală la cap?:D :)) Foarte frumoase obiecte, fetelor! Chiar foarte frumoase!

Nu doresc să mă gândesc acum ce voi face cu ghemele astea-n perioada următoare, deoarece vreau să reuşesc să adorm, la un moment dat...

03.04.2011, 01:51:43
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ei,poftim!!!!Lipseste omul 10 minute si au si aparut inca 4 frumuseti!!!Sa mai repet refrenul cu votatul??????O echipa perfecta!!!

03.04.2011, 01:52:11
  • Live
    Live

Ia că am decis ca momentul dat să fie repejor! Gata! Somn uşor să aveţi cu toţii!:)

03.04.2011, 01:53:42
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Undeva,pe pamantul asta mare,e si o ora normala:))))Asa ca.....Suntem normale ca americance:)))))de ex....

03.04.2011, 01:54:02
  • Tilli.n
    Tilli.n

Si eu care abia ma inviorasem !

03.04.2011, 01:55:23
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

Sarumana mult pentru aprecieri!!!Suntem si eu si Raluca doua ranjite in momentul asta de la atatea laude!:D
    Este si ea pe net.
    Va multumim frumos si speram sa va placa si bijuteriile la care lucram acum, pentru a le posta cat de curand.:)

03.04.2011, 01:56:02
  • Tilli.n
    Tilli.n

Azi am fost o harnica,asa ca de maine incep sa postez pentru concurs .Na, ca pana la urma mi-a iesit !

03.04.2011, 02:00:24
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ei,Tili,mai sunt huhurezi pe aici:))))

Fetelor,bucurati-va!!!Asa si trebuie!

03.04.2011, 02:02:59
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

A si pentru Live, noi cam la orele astea creeam chiar dak le terminam ziua, bijuteriile noastre sunt 90% idei materializate din timpul noptii.Pur si simplu ne gasim inspiratia mult mai usor noaptea!:)

03.04.2011, 02:03:41
  • IrinaBohemianDance
    IrinaBohemianDance

Hello!Hello!

Multumesc mult de invitatie !!!E pentru prima data cand particip la un concurs aici,pe Breslo si tin sa va spun ca privesc acesta provocare cu foarte multa incantare.
    Voi reveni in curand cu o creatie care sper eu, sa ma reprezinte cat mai mult.
    Inainte de a finaliza acest mesaj doresc sa le (ii) felicit pe toti creatorii de pe Breslo pentru: talentul,daruirea , harnicia lor , motive care ma determina sa ma simt mandra ca fac parte din aceasta comunitate!

Va imbratisez cu drag!

03.04.2011, 02:04:14
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Stiam eu,Tili,eram sigura!!!Abia astept!!!

Si mie mi-e prietena buna noaptea...lucrez mai linistita,nu mai trebuie sa fug intr-o suta de directii....si inspiratia e alta...sunt de acord:noaptea e un sfetnic bun:)

03.04.2011, 02:06:51
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Bun venit,Irinaindira,vad ca sunt mai multi insomniaci decat credeam:)))

03.04.2011, 02:08:14
  • Tilli.n
    Tilli.n

Mie imi place sa ma trezesc spre pranz asa ce m-as face daca m-as culca cu gainile ?Cosmarul vietii mele a fost trezitul de dimineata asa ca acum ma rasfat !

03.04.2011, 02:10:37
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Asa,Tili,bine faci!!!Sa ne rasfatam singuri!!Efectul e garantat,mai putin stres,mai multe zambete!

03.04.2011, 02:16:15
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

Eu am terminat alta "piesa" :P si incerc acum sa o postez dar nu prea imi merge netu...:(
    Daca nu reusesc sper sa am timp maine sa intru si sa va arat ce mi-au terminat manutele!:)

PS:Noi la 7 maine(azi) ne trezim sa mergem in cautare de materiale si nu avem somn deci va inchipuiti.Acum ne chinuie inspiratia!:D

03.04.2011, 02:27:13
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Chinuiti-o si voi pe ea...pe inspiratie:))
    E si maine o zi,puteti posta linistite,cand e netul mai prietenos!Spor la gasit materialele dorite!!

03.04.2011, 02:33:14
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

Uf...:( Nu merge.Dar lasa ca si asa cred ca mai lucrez un pic pentru ca mi-au mai venit niste idei si dupa postez.Eu v-am pupat si am iesit.Noapte buna insomniacelor!:)

03.04.2011, 02:33:53
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

Eu va zic noapte buna la toate harnicutele si de zi si de noapte ,la mine a venit mos Ene pe la gene de la ora 5 dimineata imi ajunge .spor la treaba si sa creeati frumuseti !noapte buna inca o data

03.04.2011, 02:59:00
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Buna-dimineata!Buna-dimineata!Buna-dimineata
    Maxima zilei de azi este:
    "Credinta este pasarea care vede lumina inainte de ivirea zorilor."
    Sa va bucurati de prezenta celor dragi si sa aveti o zi superba!!!!

03.04.2011, 08:51:30
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

Buna dimineata!

03.04.2011, 09:03:05
  • user11913
    user11913

Buna dimineata.Cica ar fi cazul sa ma prezint si eu...scurt. In ,,spatele ,, magazinului sunt eu-Delia, 39 de ani impliniti,mama unei fetite dragute si harnice de 3 ani si 7 luni, care ma ajuta la de toate;suntem casnice-eu am grija de ea si ea de tot ce misca si poate fi mutat,scos,imprastiat..etc.Deci foarte ocupate. In afara de asta, imi place mult sa lucrez cu piele,materiale reciclate,caut,cumpar chestii vintage carora sa le dau o alta viata;imi place sa experimentez tot felul de tehnici,unele imi ies altele nu.... am inceput magazinul cu flori din piele dar nu a avut succesul scontat asa ca am inceput sa pun florile pe gentute.inca am multe de invatat. Pentru concursul acesta as participa cu mai multe, pentru ca nu ma defineste un singur fel de produs, dar nu stiu daca voi avea timp sa fac tot ce imi propun.Nely de la Pieseornamentale mi-a fost colega de servici ani buni. Ne sfatuim des cum sa facem una alta,ne incurajam reciproc.. Numele magazinului vine de la cartierul in care locuiesc,de la un personaj dintr-un film si Joe-un fel de prescurtare a numelui sotului meu,pe care incerc sa-l corup sa intre in lumea Breslo.El este tamplar de mobila si are idei faine pentru diferite obiecte de decoratiuni interioare-sper sa le puna in practica cat de curand.Deocamdata atat, ca s-a terminat cafeaua. Jewels,adica Silvia.. esti o gazda minunata! Superbe maximele,si tot ce mai scri. Duminica placuta tuturor, cu soare veselie si iubire.

03.04.2011, 10:16:02
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

CEAU DELIUTA DRAGA! CEAU SI LA PITICOTUL TU MIC SI DRAG!HARNICUTA TA MICUTA CARE SAVUREAZA MIROSU PIELI INCA DIN BURTICA!FRUMOS DISCURS MA BUCUR PT TOT CEEA CE FACI SI CREEZI AI MAINI ISCUSITE CUM DE ALTFEL TE VA MOSTENI SI PITICOTUL TAU .SE VEDE DE PE ACUM CE VA URMA AN VIITOR. CUM ZICEAM EU? ... MAI STII CIND PITICU ERA IN BURTICA SI PUNEAM EU MINA SI COBEAM ..... FETITA FA FI! !!! SI PARCA VEDEAM CA ACUSI VOR FI DOUA MOTATE CARE ZBURDA SI ASA ESTE!!!HM HM HM A? MAI STII?

03.04.2011, 10:34:33
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

E o bucurie cand vad ca raspundeti provocarii lansate de mine si ne lasati sa patrundem dincolo de ecranul monitorului si sa vedem omul din spatele unor creatii,a unui magazin....Doar asa,incet-incet,putem deveni o adevarata comunitate!Suntem o familie uriasa,in care fiecare aduce felul lui de a fi,de a gandi,de a crea...Ca in orice familie se mai isca si discutii,chiar si certuri,ca,deh,viata nu e doar lapte si miere,dimpotriva,dam de venin si fiere la tot pasul...Diversitate in unitate,nu?Sau invers...:)))
    Delia,ma bucur sa te cunosc mai bine,sa-ti traiasca ajutorul si sa fiti sanatoase!Mereu spun ca o prietenie adevarata valoreaza tot aurul din lume!Asa ca tu si cu Nely aveti o comoara!Tu si Nely,Raluca si Andreea,ce povesti frumoase de prietenie sincera!!!Mai sunteti si aproape una de alta,asa ca e si mai bine....Abia astept sa vad ce o sa creezi pt concurs!!

03.04.2011, 10:38:33
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

INCA SUFAR SI ACUM PT CA NU TE-aI INTORS LA LUCRU ,DAR CE SA FACI PITICU ARE NEVOIE DE TINE MAI MULT DECIT MINE

03.04.2011, 10:38:35
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

CE ARE MONICASANDICA!!! FOARTE FRUMOSSS!! AM VAZUT CEVA UN COLIER PE CARE AL ADMIRAM ANTR-O ZI CU DELIA ALBASTRUU SUPER

03.04.2011, 10:49:42
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

LIVE AI DELUCRU CU PISOIASII NU GLUMA HMM CE I-AS MAI PUPA SI EU PUTIN!

03.04.2011, 10:51:17
  • monicasandica
    monicasandica

Pieseornamentale..multumesc mult pt cuvintele frumoase..esti o draguta!!

03.04.2011, 11:07:18
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Da,Monica,e o draguta,dar chiar meriti laude,cu prisosinta,ca ai niste bijuterii nemaipomenite!!!

03.04.2011, 11:27:34
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

CRED CA AM NEVOIE DE PUTINA MUZICA DE RELAXARE! CA DE OBICEI CIND SUNT OBOSITA AU INTRU INTR-O STARE DE ASTENIE ASCULT PREFETATA MEA: SARAH BRIGHTMAN IMI INVIORAZA SUFLETUL SI AMI FACE MINTEA SA CREEZE! LA FEL SI ALESSANDRO SAFINA VA SUGEREZ SA INCERCATI ? LA MINE FUNCTIONEAZA MERU.... ASEARA AM ASCULTAT FUII NU MAI AVEAM SOMN CALCULATORU MEU E PLIN DE ASTFEL DE MUZICAAAA

03.04.2011, 11:33:07
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

ASADAR ........MUZICA SA FIE RELAX CA E DUMINECA SI MAINE O LUAM DE LA CAPAT

03.04.2011, 11:34:32
  • Live
    Live

Să trăiţi, să trăiţi, să înfloriţi! Iete c-am reuşit să postez bestia de capă sau ce o fi ea: www.breslo.ro/Product/Capa-cu-franjuri-CONCURS-ASTA-SUNT-EU_338745

Nu-mi vine să cred câtă lume s-a adunat şi cât e de frumos pe aici! Eu sunt, de felul meu, huhurează. În mod normal, (şi) eu lucrez mai bine noaptea. În ultima vreme, însă, am început să încerc să am o viaţă mai normală la cap. De când nu mai fumez, experimentez tot felul de chestii din astea normale şi sănătoase. Mi se par dubioase, nefiind obişnuită cu aşa ceva:D, dar...mă relativ descurc. Şi pt mine e tare neplăcută trezirea de dimineaţă, adică...7, să zicem! Acum, că stau acasă, pot s-o evit. La anul, însă, probabil că voi relua activitatea la şcoală. Dacă vrea Domnul, voi fi la şcoala la care-mi doresc să fiu, dar asta va însemna că la 6:30 trebuie să fiu la autogară, căci atunci pleacă singurul autobuz de dimineaţă către acolo. E, voi continua să dorm...până când voi intra în clasă!:)) Offf, tare-mi doresc ca, dacă e să mă întorc la catedră, să îmi reuşească transferul acolo!
    Nely, am pisoi destui, deci...dacă doreşti...(emoticon cu "fâl-fâl din gene") Poate că vrea Mia(Mia, nu!?) să se joace cu o arătare mai micuţă decât ea.

03.04.2011, 11:38:14
  • isabela200578
    isabela200578

Frumoasa capa ta Live.Felicitari!
    A treia creatie a mea pentru acest concurs, este un colier care imi place foarte mult...
    www.breslo.ro/Product/Colier-princess---rezervat-concurs_338760

Spor la bijuterit fetelor!

03.04.2011, 11:44:27
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

IAUUUU AS VREA DAR DOUA LUCRURI MA AMPIEDICA?1 STAU LA BLOC SII..... SPATIU.. UF 2 CAMERE 3 PERSOANE EU,SOTUL FIICA SI MAI UNA E MIA NOASTRA ADICA 4 SUFLETE... UFFF SI2 MIA E O GELOASSSSSSAAAAAAAA AM ADUS AN VIZITA UN BEBE DE PISIC SI NU VREAU SA STITI CUM S-A COMPOSTT UFFF E DE ANTELES GELOZIAAAA

03.04.2011, 11:45:58
  • Xandrastyle
    Xandrastyle

Tot pentru relaxare si incarcarea "bateriilor" va propun PRIMAVARA lui Vivaldi, ca tot e-n ton cu anotimpul, la mine functioneaza indiferent de vremea de afara.
    Doamnelor, m-am indragostit!!!!!!!!!!!! Ce ochi poate sa aiba pisicuta asta!!!!!!!!!!!
    Bineinteles e vorba de Mia, daca am retinut bine. Cu ochii astia te cumpara si te vinde cum vrea ea!!!!!!!!! Minunata fiinta, si bineinteles imi vine sa fredonez "Blue eyes" melodia celor de la BZN.

03.04.2011, 11:45:59
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

O IUBESTE SI CEI CARE NU LE PLAC FELINELE STIE EA CUM SA FACAAAA SMECHERA TARE IAR CAPA E MM FOARTE FAINA LIVE

03.04.2011, 11:48:49