Forum: Concursuri Concurs PRIMAVARA - Legende si Traditii Romanesti

• soso07
    soso07

E bine sa lucrezi cu drag, atunci cand simti ca e momentul :)

06.06.2013, 20:10:12
  • IuliaChirila
    IuliaChirila

Eu una nu mai am rabdare :)Abea astept ziua de maine :) Multumim inca o data Sorina pentru implicare..:*

06.06.2013, 22:59:30
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Cred ca ii este foarte greu Sorinei, mai ales ca s-a ocupat de toate cele trei sectiuni. A fost probabil un efort considerabil. Indiferent cum se va incheia acest concurs (care, daca va mai aduceti aminte, era sa nici nu inceapa daca nu-si asuma Sorina riscul) sa nu uitam (inainte a a-i reprosa ceva) sa-i multumim pentru demararea acestei etape, PRIMAVARA. Poate era frumos daca concursul VARA, incepea totusi dupa incheierea acestui concurs, pentru a nu se suprapune atatea evenimente in paralel. Dar, ce poate fi mai frumos decat atunci cand FORUMUL are activitate, e VIU si solicitat de tot mai multi Breslasi.

Toate aceste concursuri sunt benefice si din cand in cand ar trebui reamintiti ORGANIZATORII, care au curajul de a se inhama la atatea evenimente frumoase, mai ales cum sunt aceste concursuri. Dupa opinia mea, ar trebui deschis un topic, in care sa nu apara comentarii, ci doar istoria tuturor concursurilor, cine le-a organizat si cine au fost castigatorii. O rubrica separata, ar trebui sa puna in vevidenta si SPONSORII fara de care premierea concurentilor, nu s-ar putea face.

Poate ne ajuta echipa Breslo si ne da vreo sugestie in acesata privinta. In acel Topic, vor apare -bineanteles, toate concursurile, inclusiv cele organizate chiar de BRESLO.

Este un efort foarte mare sa organizezi un concurs si nu este bine sa ii uitam pe deschizatorii de drumuri: toti cei ce si-au asumat raspunderea sa organizeze concursuri.

06.06.2013, 23:33:36
  • soso07
    soso07

Multumesc, George !
    Vreau sa va spun ca avem 30 de participanti (printre care si sponsori), dar si trei sponsori care nu au participat decat cu premii. In total vor fi 33 de DIPLOME (insotite de premii) care vor pleca in curand in toate colturile tarii, impreuna cu o particica din sufletul pe care l-am pus in acest concurs ...

06.06.2013, 23:50:37
  • carmenn
    carmenn

multumim Soso...

07.06.2013, 07:14:50
  • soso07
    soso07

:*)

07.06.2013, 08:02:32
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Venim,venim!
    Si,din respect pentru toata munca pe care ai depus-o,azi nu voi scrie nimic in topicul "Verii romanesti" pentru ca tot ceea ce ai facut pentru noi sa se vada bine!Ma-nclin!

07.06.2013, 09:43:54
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Ne-ai coplesit, draga Sorinutza, cu toate detaliile legate de concursul asta! Numai daca ne gandim cate diplome trebuie sa trimiti prin posta, cu timpul si costurile aferente, plus toate celelalte premii pe care le-ai si prezentat atat de frumos... Apoi, zi de zi aici, cu legende si povesti minunate! te admir din tot suflet pentru toata daruirea ta! Vazand gala de la Moda, cu atat drag si atentie orchestrata, plus invitatia la ceai care m-a dat gata, m-ai inspirat si as vrea sa completez umila mea contributie ca sponsor cu:
    www.breslo.ro/Product/Pandantiv-Panselu-Premiu-pentru-Concursul-Primvara---Legende-i-tradiii-romneti_641766
    www.breslo.ro/Product/Cercei-Fruity-taste-of-vintage---Premiu-pentru-Concursul-Primvara---Legende-i-tradiii-romneti_908183.

07.06.2013, 10:09:07
  • soso07
    soso07

Va multumesc si eu !!!
    Gaby, voi prelua premiile si le voi distribui la urmatoarele doua sectiuni.
    Silvia, oriunde s-ar afla topicurile cu premii, iti dai seama cat vor fi de cautate si vor "tine" prima pagina :)))

07.06.2013, 10:34:49
  • IuliaChirila
    IuliaChirila

Eu nu am cuvintele la mine sau poate nu ma pricep asa de bine la cuvinte, asa ca m-am pus sa fac ce stiu eu mai bine, sa mesteresc ceva pentru gazda noastra, Sorina, in speranta ca asa imi voi arata macar un pic recunostinta pentru toate eforturiel depuse!....sper sa termin pana maine! :)

07.06.2013, 16:22:26
  • soso07
    soso07

Iulia, tu crezi ca eu imi gasesc cuvintele cand citesc ce scrii tu acolo ? :*)

07.06.2013, 16:28:24
  • IuliaChirila
    IuliaChirila

:*

07.06.2013, 21:38:50