Forum: Concursuri concurs ------>> COMORILE VERII

• de.dimineata
    de.dimineata

Ziua buna, dragelor! :) Cum lipsesc un pic, cum poc! minunatii peste minunatii!

carla 69, minunata palariuta inflorata si bratara e simpatica foc! :)
    BohemianSin, imi super plac papagalii tai cu coada flu-flu :) si bratarile sunt foarte cool!
    Kjoco, bine ai revenit cu al tau prinzator de energii negative! :))
    Buburuzacughetute, iiiiii ce draguta floricica, cata munca si cata delicatete! bravo!: )
    kiti, da!! ramurelele lipseau! genial arata... visez deja...
    miniart, frumosi copaceii tai stilizati in bratari! felicitari pentru tehnica secreta :D

O zi frumoasa va doresc si simt ca vor aparea multe minunatii astazi...
    :D simt eu asa!

29.06.2011, 12:16:15
  • magiccraft
    magiccraft

Ma strecor si eu prin labirintul asta de timpt incarcat cu tot felul de "obligatii" ca sa inscriu in mare graba la Concursul (cu o tema atat de generoasa) si atat de palpitant prin minunatele produse inscrise... cu o bratarica...

www.breslo.ro/Product/Bratara-Summertime-blue----Concurs-forum-Comorile-verii_393650

29.06.2011, 13:46:38
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Au sosit Nico si Eleonora...e clar...artileria grea....Superbe bratari!!!!
    Didi,cate votam???Asaaaa...vreo 82???????

29.06.2011, 14:12:00
  • de.dimineata
    de.dimineata

vai de mine si de mine, Silvia draga!!!

29.06.2011, 15:59:14
  • serbani.bijoux
    serbani.bijoux

Heeeeeeeeei! Eleonora, bine ai venit cu o minunatie, cred ca Apusenii iti poarta noroc!!
    Cand ne mai vedem si noi la un suc?
    Succes, fetelor!!!
    La multi ani, Petrutelor si Paulinelor!
    O zi minunata tuturor!

29.06.2011, 16:18:40
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

jwl...daca ai sti caaaat de greu se face...dar, zic eu, merita! rezultatul e frumos.

29.06.2011, 17:01:39
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

buburuza...rabdare am cat pt 10,iar cand e vorba de ceva ce-mi place ,sunt incapatanata ca un catar;nu ma las pana nu-mi iese si-mi iese bine....asa ca,urmeaza sigur sa invat sa fac si asa ceva!

29.06.2011, 17:24:13
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

:))) atunci e super! bafta la incercat!

29.06.2011, 17:32:27
  • carla69
    carla69

Din seria "il vad si-l vreau acum"
    www.breslo.ro/Product/Colier-crosetat_393795

29.06.2011, 18:00:00
  • carla69
    carla69

.."il vad cu ochii mintii" ..a se intelege mai sus

29.06.2011, 18:08:21
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

Fetelor am reusit in sfarsit sa mai ne ocupam si noi de altceva in afara de scoala si am terminat cu licenta!!!Mai avem totusi sesiune(una dintre noi)...:((((((((((((
    Numai minunaţii am văzut cât am lipsit! Doamne Andra oare colierul putea fi mai mirific de atat? Sincer am ramas masca in momentul in care l-am vazut! Amandoua!! Îţi multumim ca ne incanti mereu cu asa frumuseti!
    Lasand la o parte colierul vrem sa va felicitam din suflet pe toate pentru minunatiile pe care le vedem zilnic aici. Chiar ne faceti zilele mai frumoase iar creatiile inscrise in acest concurs parca sunt mai frumoase ca tot ceea ce am vazut pana acum!!!BRAVOOOOO!
    Am reusit si noi sa mai cream ceva si ne prezentam la datorie. :)

www.breslo.ro/Product/Cercei-Exotic-Fuchsia-UNICAT-pe-comand---Concurs-Comorile-Verii_393769

www.breslo.ro/Product/Cercei-Island-BayUNICAT-pe-comanda---Concurs-Comorile-Verii_393818

29.06.2011, 18:29:03
  • Irene30
    Irene30

Buna seara,
    Imi fac si eu curaj si inscriu in concurs un set pentru fetite. L-am denumit "Rainbow" pentru ca are multe din culorile unui curcubeu de vara.

www.breslo.ro/Product/Set-Rainbow-pentru-fetite-UNICAT--participa-la-concursul-COMORILE-VERII_393820

Sursa mea de inspiratie a fost, bineinteles un curcubeu creat in vaporii unei fantane arteziene din parc, in plin soare de iunie.. Minunat, fara cuvinte..

Fara cuvinte am ramas si cand am vazut cate minunatii sunt aici, cat talent au breslasii inscrisi in concurs. Lucrari deosebite create de oameni speciali pentru priviri sensibile. Va felicit pe toti si va doresc mult succes!

29.06.2011, 18:51:46
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Buna dimineata!Ai simtit bine,Didi,ca vor aparea produse minunate !UIte ce e aici!Nico si Eleonora,Carla cu un colier care se cere purtat,fetele de la BBD cu doua perechi de cercei super,Irene cu un set pt fetite ce aduce soarele intr-o zi ploioasa ca asta si Mady cu o palarie asa cum face de obicei:frumoasa,colorata si vesela !Frumos!

Si,ceva de suflet :
    "Rabdand,vei simti ca fiecare clipa e pretioasa...
    Iertand,vei simti ca ranile inimii pot fi vindecate...
    Ascultand,vei simti ca orice om are in inima,uneori,durere...
    Zambind printre lacrimi,vei simti ca durerea este mai mica...
    Daruind,vei simti ca singuratatea e mai putin dureroasa...
    Iubind,vei simti ca nefericirea nu tine pt totdeauna...
    Visand,vei simti ca poti zbura..."

O zi frumoasa tuturor,spor si idei bune!

30.06.2011, 08:33:30
  • de.dimineata
    de.dimineata

'Neata buna, breslasi! :) Iata m-am trezit si eu si primul lucru - am intrat pe Breslo sa vad ce s-a mai postat...

carla69 colierul e super!! eu il "vad cu ochii mintii" ca fiind foarte hippie, realizat din materiale naturale si combinatia de culori mi se pare reusita! :)

BijouxBlackDiamond, nu stiu ce ati facut (ati prins pasari si le-ati jumulit...etc) dar cerceii sunt foaaarte simplii si absolut geniali! felicitari! :)

Irene30, setul tau din bumbac este foaaaarte, foaaaarte tare! Nu inteleg de ce nu exista hainute de copii cu marimi pentru adulti?!!? :))

mady68, iata inca o palarie superba se inscrie in competitia pentru "Crosetareasa de aur", mult succes mady! :)

Va invit in magazin sa dati o privire la premii si sa va motivati daca va plac... :D
    PREMIUL I www.breslo.ro/Product/PREMIUL-I_378627
    PREMIUL II www.breslo.ro/Product/PREMIUL-II_393649
    PREMIUL III www.breslo.ro/Product/PREMIUL-III_347553
    PREMIUL SPECIAL www.breslo.ro/Product/PREMIUL-SPECIAL_393654

Premiile pentru clienti si pentru sectiunea crosetat sunt in lucru, tine-ti aproape si le voi posta in curand! :*
    Zi frumoasa si creativa!

30.06.2011, 08:38:00
  • Live
    Live

Bună...de dimineaţă!:)
    Bravo, bravo pt noile înscrise-n concurs!
    Didiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, da' nu pui şi mărgeluţe de lână?????????????
    Beau cafea, da' am ochii închişi. Plouă, plus că ieri a fost tata pe aici, a dormit la noi, iar dimineaţă s-a trezit foarte devreme, c-a plecat la Bucureşti cu mama, care trebuia să ajungă la o anumită oră. Drept pt care...am făcut şi eu ochi la 6:30. A, am spus că plouă?! Neaaaaaah: toarnă!!!!!

30.06.2011, 09:39:25
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

oaaaaaaaaaaaau ce de premiiiiiiiiiiiii
    sunt super didi!!!

30.06.2011, 10:05:02
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ce mi-au vazut ochii pe-aici!! Am facut ochii mariiiiii cam asa ceva 8-) sau am cascat gura ca la dentist :-O
    Adevarate comori s-au adunat aici, un pericol pentru piratii in cautare de imbogatire rapida :D
    Sincer, nu ma bucur ca se apropie de final: pentru ca va trebui sa fac selectii! Si aici e treaba grea, de om mare si eu ca un adolescent iresponsabil parca m-as fofila :))) Si nici nu-mi plac selectiile :)))

Revenind pe pamant (ca aerul e cam umed spre ud si oi fi eu deshidratata, dar ma lipsesc de ploaie asa multa:D), eu nu ma simt prea bine zilele astea, dorm aiurea, am baut si cafea in ultimele 3 zile si azi o simt (azi nu mai beau, sa nu-mi fie rau)....daaar, fiindca exista un mare DAR (sau cadou, sau parte buna) am mai lucrat, multisor zilele astea si voi veni cu noutati ;)) Poate termin si eu cu finisatul si ultimele detalii pana duminica (ar trebui, cel putin una e aproape gata:D) si ma laud ca am un hobby constructiv : crosetatul

Sa aveti o zi senina! Eu ma retrag, sunt pe fuga, azi am multe pe lista de bifat!

30.06.2011, 11:13:13
  • dianac2
    dianac2

Buna,

Cu modestie va propun o floare care nu se va ofili niciodata:

www.breslo.ro/Product/Bratara-Florea-de-ametist_392600

Multa inspiratie tuturor,
    Diana Joyeria

30.06.2011, 12:00:02
  • Irene30
    Irene30

Multumesc tuturor pentru aprecieri!

Si pentru ca m-am cam plictisit de atata ploaie, am crosetat o palariuta vesela, poate asa se indupleca soarele si iese dintre nori.. il asteptam..

www.breslo.ro/Product/Palarie-fetite-pentru-vara---participa-la-concursul-COMORILE-VERII_394197

O zi frumoasa va doresc!

30.06.2011, 12:41:04
  • handMADEina
    handMADEina

Vin si eu in concurs cu margelele "Flori de fragi".

Acum 2 saptamani, cand inca nu venise toamna :), am facut o drumetie in padure cu o parte din membrii familiei. Ne-am relaxat, ne-am incarcat bateriile si... am cules fragi (se pot vedea in foto 03). Florile de fragi nu le-am luat cu noi, le-am lasat sa bucure si pe altii cu fructele lor. Le-am "reconstituit" insa acasa, din lut, si vopsele acrilice, desi stiam din start ca nu ma pot lua la intrecere cu originalul.
    Iata ce-a iesit:
    www.breslo.ro/Product/Flori-de-fragi_394471

30.06.2011, 15:18:14
  • Live
    Live

Vă pup, doamnelor!
    Chiar aseară am prestat ceva cu ametist (chips).:)
    Pălăriuţa e drăgălaşă foc! Desigur, am şi eu una-n lucru, acum! Ca...mereu.:))
    Mi-a venit apă-n gură, văzând frăguţele!!!!:))

30.06.2011, 16:14:36
  • Nisina
    Nisina

Miresme dulci de flori ma-mbata si ma alinta ganduri blande
    Ce iertator si bun ti-i gandul , in preajma florilor plapande !
    Rad in gramada flori de nalba si albe flori de margarint ,
    De parc-ar fi cazut pe straturi un stol de fluturi de argint ...
    In Gradina - Dimitrie Anghel
    www.breslo.ro/Product/VIS-DE-VARA_394785

30.06.2011, 20:39:20
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ce frumuseti s-au strans si azi!!!!

Dianac,bratara ta e superba,si e din acelea pe care le-as purta non-stop!

Irene,vesela,vesela palariuta!!!

Ina,parca ai strans florile de fragi si le-ai asezat cu cerul noros in fundal!

Livia,imi place,place,place visul tau!!!E un vis frumos devenit realitate sa porti asa ceva!

Si,tot ce-i nou e postat aici:
    www.breslo.ro/Treasury/view/Se-aduna-comorile-veriise-aduna---6_10770

Deja sunt 11 produse in lista nr 6.....

30.06.2011, 20:54:04
  • de.dimineata
    de.dimineata

Seara buna! Incepem cu primirea noilor inscrisi in concurs:

dianac, este o splendoare bratara ta! felicitari si mult succes!
    Irene30, noroc cu ploaia! super palariuta si vreau sa stii ca am terminat astazi premiul simbolic pe care il voi oferi celei mai votate crosetarese... poate va pleca spre tine... cine stie? ;)
    Nisina, iata si miresme de flori si poezie pe Breslo, bine ai venit, Nisina, cu al tau colier minunat! :)

Vreau sa lansez si eu o comoara a verii: www.breslo.ro/Shop/Jewelswithlove !

Si mai vreau inca ceva, sa ii explic doamnei Cristina de ce nu sunt bile de lana (decat la premiul I) printre premii... Eram ferm convinsa ca in cutiile de lemn voi pune bile de lana... pana cand am ajuns in tabara de pictura, din cauza careia am lipsit cateva zile, si de atunci nu ma mai pot dezlipi de pensula si de acuarele!! Si pictez tot ce prind, ultima data am prins niste rondele de lemn... si asta este situatia!! :))) Nu ma mai pot opri!!! :)))

30.06.2011, 22:10:55
  • Nisina
    Nisina

Multumesc pt. primirea calduroasa !

30.06.2011, 23:10:25
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Buna seara dragele mele! Si dragilor :p

Pe fuga iarasi, dar cu ceva ce-ti cam da de gandit :)

http://www.slideshare.net/Striff/somerul

Va pup

30.06.2011, 23:26:31
  • lucashop
    lucashop

www.breslo.ro/Product/SUMMER-TREASURES_394946....

si eu va pup,in mare graba.....

01.07.2011, 00:17:49
  • isabela200578
    isabela200578

Buna fetelor.Vin si eu cu ultima creatie pentru acest concurs:
    www.breslo.ro/Product/Colier--colectia-vara--rezervat-concurs_395020

01.07.2011, 10:19:07
  • Panselute
    Panselute

Pentru concurs am realizat ceva vesel, colorat, de vara:
    www.breslo.ro/Product/Colier-de-vara_395032

01.07.2011, 10:40:49
  • NicArt
    NicArt

Faina faza cu somerul Andra :)) !!!!!!!

01.07.2011, 11:11:55
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Didi,o sa mi se urce la cap atatea laude si n-o sa-mi mai ajungeti nici cu prajina la nas:)))))Multumesc mult,stii ca-mi place sa ajut cat si cum pot,in ideea de a face macar topicurile cu concursuri un loc agreabil si in care vii ca sa te destinzi...

Ligia,fff frumoase ambele creatii!!!"Summer treasures" imi pare nostalgic,imbie la aduceri aminte...

Mady,inca o palarie frumoasa,inca un pas spre "Crosetareasa de aur"!

@ Panselute,imi place terbil colierul tau,a atat de delicat si optimist!!!

Si....gata....lista nr 6 e completa!!!!!!!

01.07.2011, 11:13:22
  • de.dimineata
    de.dimineata

Crosetarese de pretutindeni :) am terminat premiul pentru voi:
    www.breslo.ro/Product/PREMIUL-CROSETAREASA-DE-AUR_395115
    sper sa va fie pe plac... In caz contrar castigatoarea va putea alege orice alt produs din magazinul meu.

Si vad ca nu se lasa breslasele nici pe ultima suta de metrii!! Iata ca au venit:

lucashop, in mare graba ne saluta si ne lasa sa admiram un set de vara si un colier!
    mady68, harnicuta cum o stim, a postat frumusete de palarie! :)
    Panselute s-a intrecut in maiestrie si a realizat un colier superb!

Si cu asta am incheiat seria de premii aferente concursului... Clientul castigator isi va alege un produs din magazinul de.dimineata :)

:*

01.07.2011, 13:03:20
  • peafowlady
    peafowlady

www.breslo.ro/Product/Colier-Last-June---Rezervat-Concurs-Forum_395116

Inspirat de ultimele foto, mai precis de campul cu flori.

01.07.2011, 13:06:06
  • artemiza.design
    artemiza.design

Inspirata de culorile verii de saptamana asta,..."care este ea", am realizat un set pe care-l inscriu in concurs, il semnez si-l sustin. Sper sa-l sustina si altii. :)
    www.breslo.ro/Product/Culorile-verii-de-saptamana-asta---participa-la-concursul-Culorile-verii----REZERVAT_395136

01.07.2011, 13:31:57
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

cata maiestrie, fetelor!! Sunteti minunate!! Desi ma impac destul de bine cu vremea de acum (doar putin ploioasa, daca ar ploua toata ziua as fi deprimata... asa, in schimb e perfect pentru starea mea de spirit actuala, nu as fi suportat caldurile ...) mi-e dor de mare si sper sa reusesc sa ajung macar un weekend sa ma balacesc un pic :p

Iar premiul pentru crosetareasa de aur este mai mult decat inspirat!!! Imi da un imbold sa ma grabesc in a termina proiectele, macar o sansa mica sa am :p

01.07.2011, 14:43:17
  • Live
    Live

O să fie greu la votare!

Mie îmi place premiul pt croşetăreasă! Îmi place mult, dar încerc să nu mă îndrăgostesc de el, pt că nu are cum să fie al meu şi nu vreau să sufăr din dragoste!:D :))
    M-au omorât norii ăştia! Sunt foarte jos şi am impresia că mă apasă direct pe cap.

Azi nu am reuşit să lucrez absolut nimic. Neapărat trebuie să mă scutur un pic şi să mă aşez la masă! Aş avea atâtea de făcut, iar eu...

Andra, eşti un pic cam dură, după părerea mea. :) Mă refer la discuţiile legate de oferte şi promoţii.

Iete, s-a pus şi pe tunat, acum! Offf!!!:((

01.07.2011, 15:17:54
  • soso07
    soso07

Ca veni vorba de votare. Cate creatii putem vota?

01.07.2011, 15:30:34
  • Live
    Live

Didi n-a zis nimic despre asta. Da, trebuie aflat!

01.07.2011, 15:41:22
  • soso07
    soso07

Credeam ca n-am gasit eu scris, dar doua perechi de ochi ... vad mai bine ca lipseste numarul voturilor.

01.07.2011, 15:48:42
  • soso07
    soso07

Drept pedeapsa, sa ne lase sa votam mai multe ... ca avem de unde si nu ne putem hotari, zic eu ...

01.07.2011, 15:51:12
  • Live
    Live

:)) Iar io propun s-o aşezăm şi-n genunchi, pe coji de nuci!:D :P :)) Asta-n timp ce noi avem voie să votăm câte vrem.:D :))

01.07.2011, 15:56:10
  • soso07
    soso07

Hai sa lasam doar partea a doua, ca-i fata buna :)

01.07.2011, 16:05:00
  • Live
    Live

Bine, bine, treacă de la mine, deşi aveam nişte coji atât de faine!:D :))

01.07.2011, 16:08:29
  • soso07
    soso07

Cristina - Live, mai ziceai ca-ti place premiul cu croseta si tu te gandesti la coji de nuca ...

01.07.2011, 16:09:38
  • soso07
    soso07

Da-le gauri si croseteaza ceva in jurul lor, ca mai e timp pana duminica

01.07.2011, 16:12:54
  • Live
    Live

E, mi-am luat gândul de la premiu şi pedepsesc frumos fata Didi!:))

Da, ştiu, trebuie să lucrez şi io ceva pe ziua de azi!!! Bine, bine,. mă duc la lucru!

01.07.2011, 16:53:28