Forum: Concursuri Concurs- Grandma's backyard

• carla69
    carla69

Cu mare greu dupa sarbatori,am sosit si eu.Un singur lucru stiu sigur:mi-a facut maaare placere s-o fac
    www.breslo.ro/Product/Geanta-cu-dantela-si-flori_606358

18.04.2012, 19:06:33
  • Ipipura
    Ipipura

Un treasury cu creatii grandma's backyard:) sper sa il gasiti printre alte liste. daca nu, il pun pe fb la mine acum. puuup

19.04.2012, 00:44:22
  • anamanole
    anamanole

Buna dimineata!
    @ipipura : produsul pe care l-am inscris e cumva descalificat? daca nu considerati ca se incadreaza in tema, il retrag.

19.04.2012, 09:46:13
  • soso07
    soso07

anamanole, cred ca din cauza postarii lucrarii la sfarsitul comentariului (pe acelasi rand cu scrisul), nu s-a observat lucrarea ta. Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, pentru ca se incadreaza foarte bine. Cand se va face lista cu lucrari pentru votare, fetele vor fi atente.

19.04.2012, 10:48:45
  • camelia.handmade
    camelia.handmade

Cu nasturi, interesant, si pe mine m-au inspirat, dar am ales sa fac altceva... si pana fac poza, pana una alta, sigur ajung sa o postez doar pe seara :)

19.04.2012, 11:32:31
  • Ipipura
    Ipipura

@anamanole : nunu, cum sa fie descalificat? doar se incadreaza :)
    daca nu l-ai vazut la treasury e pt ca am dat eu search in breslo direct cu "grandma's handmae" si nu mi-a aparut la cautare.
    dar pt lista finala, stai lini, nu omitem pe nimeni:)

@camelia.handmade : da, mai e timp pana diseara la 12.

va asteptam!

19.04.2012, 13:27:22
  • aita
    aita

Buna ziua,tuturor!
    Vin si eu cu un colier pentru concurs.Sper sa va placa.
    www.breslo.ro/Product/Sweet-memories-participa-la-concursul-Grandmas-backyard_607132

19.04.2012, 16:56:19
  • blanitza
    blanitza

Ce minunatii, fetelor, superbe, superbe piese cu parfum de demult, scumpe amintiri si imagini, mi-au dat lacrimile cand am vazut colierul tau, Raluca draga, la fel pentru mansetele pe care-ai cusut margelute mii si ochii tai, draga mea Cleo, va felicit pentru creatii si inspiratie!!!
    Carla, geanta care nu voia sa fie geanta, este magnifica, si munca mainilor tale a impodobit-o frumos si asortat, piesa de marca!!!
    Alexandra, bratara ta mi-a mers la suflet, ai ales culori intr-o cromatica PERFECTA, ce ochi ai, draga mea!!!
    Eeee, sper din toata inima sa vin si eu cu cea de-a doua creatie, pana la final, am pozat-o, mai am s-o listez!!!

19.04.2012, 17:44:19
  • blanitza
    blanitza

Iata si cea de-a doua creatie pe care-o inscriu in concurs, pentru ca mi-a placut din adancul inimiii sa ma joc si sa-mi imaginez ce-ar fi fost daca....
    Colier "Vintage Navy Blue Rose"
    www.breslo.ro/Product/Colier-Vintage-Navy-Blue-Rose---Concurs-Grandmas-Backyard_607191

19.04.2012, 18:09:12
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Si eu, si eu :)))
    Nu puteam sa lipsesc!! :)))
    Gulerasul l-am facut la inceputul lunii, l-am inceput/conceput chiar pe 1 aprilie, mai in gluma, mai in serios! :))) inspirata de doua concursuri odata, celalalt avand ca tema Guleras Detasabil si ia uite ca se potrivesc ca o manusa cele doua teme :P Am vrut sa mai fac si altceva dar....timpul asta... nu mai e ca altadata....

Am mai inceput un colier, o tehnica noua pe care vreau musai sa o invat...dar... cred ca-mi va lua pe putin 30 ore in total, judecand dupa lucrul de pana acum...deci finalul se mai lasa asteptat :d

Asadar gulerasul meu Nostalgy:

www.breslo.ro/Product/Nostalgy_607168

Tin minte ca bunica mea avea decorate rochii si bluzite cu gulerase crosetate, am crosetat si eu 2 (pe care trebuie sa le decorez) si vazand ca nu-mi sta deloc rau, asa cum aveam impresia, voi mai face! Plus ca mai am niste idei dantelate vintage...asa ca JP si Ipi, merci de idee, voi realiza o intreaga colectie cu iz de farmec de pe vremea bunicii!

Voi incerca sa mai termin ceva azi! Chiar acum ma duc la lucru!

19.04.2012, 18:20:43
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Iată câte lucrări pe ultima suta de metri întregesc tabloul unui concurs de suflet, de amintiri şi de parfumuri de demult! M-am uitat la fiecare piesă în parte cu uimire şi admiraţie. Va felicit din inima pe toate şi mă alătur şi eu cu a doua lucrare: www.breslo.ro/Product/Secretul-bunicii_607239. Succes tuturor!

19.04.2012, 19:02:54
  • blanitza
    blanitza

Dumnezeule, chiar asa, draga mea Gabi, ce Piese de Piese ne bucura ochii pe final de concurs, cu-adevarat va fi greu la votare, FELICITARI din adancul sufletului, Andra si Gabi, pentru bijuterii memorabile si pretioase, nu atata prin munca si design, cat mai ales prin valoarea sentimentala, BRAVOOO!!!!

19.04.2012, 19:19:43
  • camelia.handmade
    camelia.handmade

Cu ocazia sarbatorilor care tocmai s-au incheiat, am fost in vizita la bunica mea, de unde am adus multe "bunatati" (nu numai gastronomice). Printre ele, niste mileuri macrame simple, dantele, flori si snururi crosetate colorate. O parte din ele le-am folosit pentru a realiza o gentuta primavaratica:

www.breslo.ro/Product/Geanta-croetat---Grandmas-Backyard_607249

19.04.2012, 19:52:33
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Chiar ca va fi greu sa votam.....
    Multumesc Gabi!!!

19.04.2012, 20:35:04
  • aigile
    aigile

Pentru ca tema concursului sugera 'obiectul' de azi realizat din cel gasit in cufarul bunicii, m-am intors la sipetul cu amintiri, la un 'inceput' care se cerea transpus intr-un proiect:exercitiul de cusut si de... imaginatie al fiicei mele.Nu i-a parut interesant sa invatam a coase rochii la papusi, dar margele si paiete pe aba-ua neagra, oooo, DA! astea au fost precum cariocile pe pozele de familie! Va asigur ca dosul cusaturii e cel putin la fel de interesant si inventiv ca si fata, si a tinut doar de 'echilibristica' unor degetele cam prea bondoace...(noroc ca negrul acopera sangele!...).
    Comoara de frumusete - ancestrala, pot spune - din costumul popular, imbogatita cu veselia florilor din ochiul de copil, atat de frumos 'semanate' pe bucata de tesatura care a putut fi salvata de atacul moliilor, mi s-a parut demna de a ramane in familie, si transmisa mai departe cu invatatura cusutului si povestea mestesugului lasat mostenire de bunici si parinti, cu drag de noi si de frumos...
    www.breslo.ro/Product/Perna-Repetabila-parfumata-povara---Concurs-Grandmas-BackyardRezervat_607347

19.04.2012, 22:04:00
  • bibidesign
    bibidesign

pe ultima suta de metri am reusit si eu sa termin ceva ce incepusem mai de multisor...
    Initial nu a fost gandita pentru concurs, dar s-a incadrat de minune:
    un mileu vechi cu dantelerii delicate, usor uzat in stare neprelucrata, "aurit" cu vopsea textila si "imbogatit" cu o piatra mare turcoaz care se "sparge" in chipsuri de coral..
    www.breslo.ro/Product/Bratara-OR-ET-TURQUOISE_607388

19.04.2012, 23:34:52
  • pixierust
    pixierust

Hello! :)

Dupa o lunga absenta am revenit pe Breslo, cu o gentuta numai buna de concurs cu bunici- alba, delicata si cocheta :)

www.breslo.ro/Product/geanta-crosetata-The-Princess_607397

19.04.2012, 23:44:49
  • carla69
    carla69

Mamaaa,cate s-au adunat azi! si toate frumoase!

19.04.2012, 23:49:18
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Asa e, minunate piese! Multumesc, Gabi, pentru apreciere! De acum... emotiile! Succes tuturor!

20.04.2012, 11:03:02