Forum: Concursuri Concurs Favorite Movie Star

• carmenn
    carmenn

multumesc...maine pleaca in Germania...:(

30.08.2012, 17:48:08
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Multumiiim!!!

30.08.2012, 17:52:24
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ce frumuseti!!!!!Minunat concurs!Am sosit si eu acasa si fug sa postez setul pt concurs in magazin.

30.08.2012, 18:07:02
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

S-au inscris produse nemaipomenit de frumoase si la acest concurs si e f bine,doar asa creste si nivelul calitativ al produselor,dar si nivelul estetic.Mi-am bucurat ochii cu de toate,mi-am amintit si de filme nemuritoare ,si de actori care de care mai talentat. Am sperat ca voi reusi sa-mi aduc si eu aportul la aceasta sarbatoare a cinematografiei si datorita prelungirilor,am reusit sa termin si colierul,si cerceii si sunt bucuroasa nevoie-mare. Iata si setul meu,omagiu adus unei actrite fenomenale:Ingrid Bergman!
    www.breslo.ro/Product/Set-Ingrid------colier-statement-si-cercei_695560

30.08.2012, 18:44:30
  • user33709
    user33709

Superb Jewels... Jos palaria!!! Am ramas muta de-atata frumusete! Bravo!

30.08.2012, 19:38:16
  • raven
    raven

Jewelswithlove: superb!!!

30.08.2012, 20:30:25
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Multumesc mult,fetelor!Nu se putea sa nu iasa ceva bun cu o muza atat de frumoasa!

30.08.2012, 20:33:39
  • carmenn
    carmenn

frumiiiiii..

30.08.2012, 20:55:57
  • Thalia
    Thalia

Jewels, colierul e foarte elegant si ....e superb...n-am cuvinte! Se vede ca ai pus suflet! Felicitari! Daca mai faci asa frumuseti pana la urma cred ca n-o sa ma mai pot abtine si o sa dau iama in magazinul tau!

31.08.2012, 03:33:33
  • Thalia
    Thalia

Am uitat Jewels sa iti spun, dar si mie imi place Ingrid exterm de mult; de fapt am dorit initial sa-i dedic o cutiuta dar din lipsa de timp am ales alt personaj care nu necesita asa mult timp! Totusi, o am pe lista pe Ingrid si tot o sa-i dedic o cutie de bijuterii pentru simplul fapt ca o ador: o consider un etalon al elegantei, rafinamentului si feminitatii!

31.08.2012, 03:41:52
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Multumesc,Carmen;multumesc,Thalia;asa e,pun mult suflet in tot ce fac,nu pot face nimic pana nu simt ca totul se leaga:poveste,model,culori,tocmai de aceea nu am prea multe produse in magazin.Ai dreptate;Ingrid a fost (si ramane) un etalon al gratiei,elegantei si frumusetii.Se numara printre acele actrite-nu multe- care au stiut sa impuna un stil si sa devina modele de urmat.
    Este in Casablanca o scena in care Ilsei ii curg lacrimile pe obraji-o consider una dintre cele mai emotionante scene din cate exista:te cutremura durerea din ochii ei,acolo se vede f bine cat suflet punea Ingrid in fiecare rol.

31.08.2012, 07:51:33
  • rosegarden
    rosegarden

Buna dimineata fetelor! si felicitari tuturor!!!!

eu pana la urma am ramas doar cu darcy, pt ca micul print incepea sa se transforme in ceva prea dichisit, si nici nu am reusit sa-l termin....poate il reinterpretez pt toamna...dar acum l-am culcat si atat...:)
    Bafta!

imi apare ca imi exp magazinul azi...si eu am trimis luni mandat electro....deci marti, miercuri trebuia sa primeasca banutii...sper ca nu vor fi probleme......papa
    L.

31.08.2012, 07:51:46
  • rosegarden
    rosegarden

am primit mail...sunt in siguranta..si afisul va disparea de la sine..candva..;D

31.08.2012, 08:12:07
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Buna dimineata,Lenke.Bine ca e activ magazinul!

31.08.2012, 08:16:29
  • blanitza
    blanitza

Draga Silvia, piesa ta este EXCEPTIONALA, ai avut inspiratie divina, fata, in crearea acestui colier, numai de-acolo putea sa-ti vina ideea, iar punerea ei in practica, si alegerea ingerului care te-a inspirat - Ingrid Bergman, oooo, nici nu se putea mai FRUMOS!!! Cum prea bine ai scris si tu, a fost si este un etalon al frumusetii si elegantei, filmele ei tulbura profund si nu pot uita Casablanca si Lumina de gaz, care-mi stau la inima amandoua, si-acum, pentru imaginea ei, am si cea mai frumoasa bijuterie pe care sa i-o asociez, BRAVOOOOO!!!
    Dragii si dragele mele, concursul nostru se incheie aici, avem o panoplie impresionanta de frumusete si fantezie, piesele inscrise sunt THE BEST I ever dreamed, si-n curand va voi invita sa ne calcati pragul topicului de votare, unde voi strange laolalta covorul rosu al celor mai frumoase filme si personaje, prinse in sufletul si amintirile noastre, VA MULTUMESC!!!

31.08.2012, 10:43:35
  • rosegarden
    rosegarden

ma tot gandeam...nu ar fi bine sa fie si un concurs cu ceva :)
    exclusiv pt baietii breslasi....vad ca nu se calca in picioare sa apara pe aici....ceva doar lor....si sa fie destul de atragator....desigur fara..khmkhm...
    na?
    va ganditi?

31.08.2012, 17:50:49
  • carmenn
    carmenn

eeeeeeeee...adica tot noi sa le facem lor :)...poate sa realizam ceva ce numai ei stiu sa faca...sau ceva ce considera ei ca noi nu am putea...ca nu prea am vazut baieti pe aici...in afara de al nostru G...nu ma bag...:)...in afara de nodul de cravata ...si ciorapi...nu stiu ce as mai putea sa fac...dar ar fi o idee...sa mai auzim si alte sfaturi...poate iese ceva...dar sigur s-ar amuza de noi...cred :)))

31.08.2012, 19:32:28
  • rosegarden
    rosegarden

adica...ei sa concureze!
    sunt cativa, totusi...ar trebui provocati....

ajunge ca noi gatim , facem curat , cumparaturi, menej,pshihologie, bona,gradinarim,trebuie sa si aratam bine,etc....
    nuuuu...nu ca nu am stii sa fcem si chestii barbatesti..sunt sigura cada...de ex eu schimb si becul daca trebuie,nu mi-e frica de surubelnita sau ciocan...am umblat si cu fierastrau...dar nu as vrea un concurs pt noi......nu sa participam noi(nu ar fi corect fata de ei :DDDD)
    ci sa concureze ei ..pt ct ceva, cu ceva...dar habarnam al doilea.....ce tema ar fi buna pt ei...plus ca ar trebui mare tam tam...sa participe...sa se miste si ei....
    na, somn usor fetelor...!

31.08.2012, 21:59:29
  • user33709
    user33709

Vin cu inca un premiu ce va fi acordat creatiei care prin originalitate si incadrarea in tema s-a apropiat cel mai bine de tema concursului.

www.breslo.ro/Product/Bella---Premiu-Concurs-Favorite-Movie-Star_697683

03.09.2012, 09:47:55
  • blanitza
    blanitza

Aura draga, tu m-ai innebunit pe mine cu darnicia si frumusetea pieselor pe care le oferi cadou!!! Dumnezeule, si tu n-ai inscris nicio piesa in concurs, sa pot si eu sa ma revansez cumva, dar tot gasesc eu o varianta, nu scapi tu asa, trust me!!! Te puup, si esti in inima mea!!!

03.09.2012, 17:06:07
  • user33709
    user33709

Pentru ca toate creatiile sunt absolut minunate... nu am cuvinte...felicitarile mele fetelor pentru inspiratie, creativitate si originalitate!

03.09.2012, 21:06:59
  • blanitza
    blanitza

Cu multa placere am remarcat ca se bucura de interes votarea in concursul nostru - Favorite Movie Star, si cum este important pentru noi sa incurajam si sa promovam activitatile artistice de pe forum, m-am gandit sa ofer din toata inima un setulet de perle - pentru ca este cea mai feminina cu putinta piatra - perla... Asadar, prin intermediul RNG voi alege 3 persoane-client ce si-au exprimat prin vot optiunile in concursul nostru, si 3 seturi formate din cercei si pandantiv pearl-cage vor zbura repejor, aducand un strop de bucurie si de eleganta din partea mea!!!
    www.breslo.ro/Product/Set-Pearl-Cage---PREMIU-CLIENTI-Concurs-Favorite-Movie-Star_698575

04.09.2012, 20:13:50
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Gabi,nemaipomenit de inspirat premiu!
    Am fost o data intrebata ce piatra mi-ar placea sa fiu!Am raspuns fara ezitare:o perla!

04.09.2012, 20:47:00
  • carmenn
    carmenn

frumos...mie mi-ar fi placut sa fiu o stanca...:)

04.09.2012, 20:52:10
  • blanitza
    blanitza

... I see, atunci, draga mea Carmen, pentru ca tu vrei sa fii "o stanca", eeee, sa stii ca-ti trimit un set cadou - pandantiv si cercei "stanci", premiu denumit simbolic - Rock Youir World - special pentru tine, draga mea neobosita si prezenta la toate concursurile noastre, inca din iarna... Maine-l fac si-l pozez, ca sa te bucur si eu un strop, dupa cum si tu ne bucuri pe noi la toate concursurile!!!

04.09.2012, 21:22:56
  • carmenn
    carmenn

neatza! multumesc ,,fata cu mandolina" :) mi-a iesit o ,,perla" cum se spune din gura si am castigat o ,,stanca", buna afacere.

05.09.2012, 08:32:11
  • carmenn
    carmenn

Mi-a distribuit azi cineva pe FB, ,,Semnificatia numelui Carmen"...cum nimic nu este intamplator pe lume....asa cum am spus mai sus ca mi-as fi dorit sa fiu o stanca...sunt nascuta intr-o zodie de pamant...Fecioara ,am numele de Carmen...si am descoperit ca ar veni si de la Muntele Karmel care era si pe timpul iernii foarte frumos si plin de flori...cica...interesant.

09.09.2012, 18:43:36
  • blanitza
    blanitza

Draga Carmen, iata ce spuneam anterior, forta si tenacitatea ta mi-au inspirat acest set cercei si medalion, sa-l porti sanatoasa si plina de inspiratie...
    www.breslo.ro/Product/Set-Rock-Your-World---Premiu-De-Fidelitate---Concurs-Favorite-Movie-Star_706185

15.09.2012, 23:03:12
  • blanitza
    blanitza

...Si cum, spre marea mea bucurie, am reusit sa intindem covorul rosu si la acest concurs special, vreau sa ofer din toata inima un premiu mititel pentru una dintre persoanele care-au votat in concursul nostru, si a fost alaturi de noi pe intregul drum, aici, in acest topic, asadar cum sa nu va multumesc?
    Roses....
    www.breslo.ro/Product/Set-Roses-From-My-Heart---PREMIU-CONCURS-FAVORITE-MOVIE-STAR_654841

16.09.2012, 00:37:18
  • blanitza
    blanitza

Draga Mihaela, ma bucur din toata inima ca minunatia Amza pe care ne-ai adus-o la concurs a castigat, sa fii sanatoasa, voioasa si iubita, iar la acest lucru sper sa dau si eu un impuls, adica nu eu propriu-zis, ci Morganitul cel vrajit!!!
    Premiu pentru Locul I - Set Morganite, My Love...
    www.breslo.ro/Product/Set-Morganite-My-Love---PREMIU-MIELENA---CONCURS-FAVORITE-MOVIE-STAR_707359

17.09.2012, 19:12:21
  • blanitza
    blanitza

Draga Silvia, stiu, cum as putea sa nu stiu cat de departe sunt de maiestria ta la margelute, insa sufletul si dorinta omului de-a face trebuie sa insemne ceva, asadar, primeste din partea mea - ca Premiu popularity, un delicat setulet realizat special pentru tine...
    www.breslo.ro/Product/Set-Remember---Premiu-Popularity-I---Concurs-Favorite-Movie-Star---REZERVAT-SILVIA_182881

17.09.2012, 19:34:30
  • blanitza
    blanitza

...Si cum nu m-a lasat inima sa nu ma gandesc si la un premiu pentru o creatie eleganta, l-am gandit pe cel de mai jos, si un picut mai incolo voi spune si spre cine merge, asadar :
    www.breslo.ro/Product/Premiu-Eleganta---Concurs-Favorite-Movie-Star_432029

17.09.2012, 20:07:32
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Gabi,stii ce spuneai tu aseara,vizavi de minuni...Astazi,gandindu-ma cat de putin mai este si-mi va pleca baiatul la facultate,evocam in gand momente din copilaria ambilor copii si mi-am amintit de 3 jucarii preferate de amandoi:o tricicleta , o masina de 2 m si...un calut-balansoar.Pe toate 3 le mai am si le privesc cu nostalgia timpului trecut ,dar si al mandriei de a-mi vedea copiii mari.
    Multumesc inmiit,Gabi,pt lacrima din coltul ochiului,lacrima ce nu are nimic dureros in ea ci doar prea-plinul din inima mea!Ma-nclin!

17.09.2012, 20:15:24
  • mielena
    mielena

Mulţumesc Gabi, şi cred că mi-ai "ridicat migea la fileu" cu setul de morganite...căci încolţeşte în mintea mea o temă de concurs la care înţeleg că sunt obligată...:)
    Colierul e minunat, prin migala înşiruirii mărgeluţelor, bob cu bob de iubire. Abia aştept să-l port! Mulţumesc încă o dată pentru cuvintele frumoase si toată dăruirea ta şi crede-mă că dacă nu erai tu, probabil eu nu apăream în (niciun) concurs. Asadar, Premiul acesta I este al tău, Gabi!
    Aş vrea sa dau în vileag aici pe cele "vinovate fara sa stie" de încercările mele breslase şi să le mulţumesc umil şi cu plecăciune în faţa talentului lor. Creaţiile lor frumoase m-au incantat si inspirat:
    Mulţumesc Gariana!
    Multumesc Apollonia!
    Multumesc Textile-art!

Nu în ultimul rând, ridic ochii spre o setea şi zic: Înger AMZA, aici e aura ta de lumină...iar eu avusei oţâră noroc şi "furai" acest premiu, pe latura "sentimentală" a simbolului Nea Marin...

Silvia, Monica- sunteti minunate! :-x

17.09.2012, 20:56:36
  • blanitza
    blanitza

Fetele, fetele, ce bucurie mi-ati facut voi mie, intotdeauna sunt infinit tematoare ca jocurile mele de umbre si lumini spun ceva, au puterea sa transmita gandul si simtirea pe care o am atunci, iar acum se pare ca am fost, poate, in gandul tau, draga Silvia, atunci cand am ales culoarea si tema, si la fel si pentru tine, Mihaela, poate am ghicit o stare, un gand, si mi-a iesit asa...
    Am un prieten foarte bun, de-altfel este si in Juriul nostru, pictorul Filip Kollo, si-l intrebam intr-o zi cum, in urma carui proces isi denumeste tablourile, si mi-a spus ca nu-i deloc simplu - se asaza cam la 3-4 m de el, si sta si-l priveste indelung, cam vreun ceas, apoi ii da nume... Am incercat sa gasesc pentru fiecare dintre cele doua seturi realizate special pentru voi numele CEL MAI POTRIVIT, si simt ca am nimerit-o, nu stiu, cred ca este o adevarata poezie si numele pe care-l dai unei piese, sau cel putin ar trebui sa fie, mai ales cand o faci cu ceva sau cineva anume in gand...
    Cu-adevarat, a fost o bucurie zi dupa zi acest concurs pentru mine, si se pare ca asa si stau lucrurile cand esti organizator, incepand cu tema pe care o propui - intai si intai trebuie sa-ti fie tie clara, sa alegi ceva ce vine din adancul tau, nu ceva de suprafata, nici ceva in trend, sa spunem, pentru ca atunci nu vei fi propriu-zis conectata la tot ce se intampla, si-acest lucru se va simti...
    Draga Mihaela, reiau ideea minunilor, pentru ca de ceva vreme mi se intampla, sau am devenit eu mult mai atenta si-ncep sa le vad - venirea ta in concurs si pe Breslo asta si e, si a trebuit sa trag ceva de tine ca sa ai curaj, si uite ce frumusete si minune...
    Voi astepta cu multa, multa nerabdare sa vad spre ce noi taramuri ne vei deschide calea, si-ti urez SUCCEEEEES!!!

17.09.2012, 23:23:20
  • carmenn
    carmenn

multumesc blanitza pentru setul realizat ...micutele pietre chiar sunt haioase daca pot spune asa...sigur voi fi intrebata ce sunt...:)

18.09.2012, 04:35:37
  • blanitza
    blanitza

Draga mea Carmen, a fost o piatra cinstita din gradina, locul in care tu iti petreci atat de multa vreme, eee, si piatra asta am luat-o la maruntit cu ciocanul lui tata, apoi am ales ceva bucati care mi-au placut mai mult, le-am slefuit si le-am dat cu spray antique gold si lac de protectie, so - Rock your World, la propriu...Mi-am facut si mie unul, si la fel, am fost intrebata ce sa fie, ce sa fie???

19.09.2012, 01:51:31
  • carmenn
    carmenn

pietre am si eu in curte din acelea cu scoici...doar stau in Dobrogea ,i se spune ,,piatra de Techirghiol",scoasa din cariera de bunicul meu acum aproape o suta de ani...am cred tone tinand cont, ca si casa veche si dependintele si gardul au fost din piatra...am gasit una faina cu semne din mare destule...scoici ,melci...o sa incerc sa o tai si ii aplic foita de aur,am de la fata de cand facea icoane pe lemn...sa vad ce-mi iese...mi-ai dat idei acum...

19.09.2012, 06:52:32