Forum: Concursuri Concurs Favorite Movie Star

• NaturaArt
    NaturaArt

Cu multa placere, Blanitzo! Premiile le ofer chiar din suflet.

25.08.2012, 12:06:20
  • Thalia
    Thalia

Blanitza, multumesc frumos pentru aprecieri si incurajari!
    Am reusit in sfarsit sa termin si a doua piesa, si iata ca pe covorul rosu vine si Jack Nicholson.
    www.breslo.ro/Product/The-Great-Seducer---Participa-la-concursul-Favorite-Movie-Star_692389

25.08.2012, 16:08:09
  • carmenn
    carmenn

a doua lucrare...sa ne amintim cu drag de minunatele desene animate.

www.breslo.ro/Product/Minnie--pernita-jucarie--Participa-la-Concursul-Movie-Star_692449

25.08.2012, 18:16:04
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

F inspirata cutia,Thalia!
    Exact ca si Thalia,si eu recunosc ca omul Jack Nicholson nu-mi inspira simpatie,dar ii recunosc enormul talent ca actor!Am citit mai demult un articol care facea analiza...zambetelor!De la zambetul unui copil,pana la zambetele indragostitilor,toate era exemplificate cu cate o poza de-a unui actor!Ei bine,Jack Nicholson era exemplificarea pt zambetul antipatic,chiar ranjet!:))
    Carmen,mi-ai facut o surpriza placuta,eu si acuma ma uit la desene animate cu aceeasi placere ca atunci cand eram copil!

25.08.2012, 19:13:17
  • ThingsWeLoveToday
    ThingsWeLoveToday

Vaaaai abia acum am descoperit concursul, caci n-am mai avut timp de nimic! Sper sa reusesc sa reusesc sa ma incadrez si eu in timp! Ma incanta tare tema!

25.08.2012, 20:39:48
  • Kalimera
    Kalimera

@ thingswelovetoday, te asteptam cu drag:) mai e putintel timp dar sigur vei reusi sa aduci in concurs macar o piesa:) lucrezi frumos, ar fi pacat!:)

25.08.2012, 20:53:16
  • ThingsWeLoveToday
    ThingsWeLoveToday

Multumesc de aprecieri, Kalimera, asta ma motiveaza si mai mult! :)

25.08.2012, 21:23:04
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

Buna seara din 2 Mai si o briza de mare...
    Doresc sa particip la concurs, cu piesa www.breslo.ro/Product/THE-DREAMCOLIERParticipa-la-Concurs-Favorite-Movie-Star-pe-Forum_692862

26.08.2012, 18:16:11
  • foambubbles
    foambubbles

Ce placere mi-a facut sa particip la concursul acesta! (primul la care am reusit sa si postez produsul!) Nu doar ca mi-a oferit pretextul pentru a revedea secvente din filmele preferate, cu actori dragi mie, dar m-am si distrat grozav mesterind accesoriile, fotografiindu-le si (mai ales) photoshop-uindule. :D

Sunt sigura ca o sa va distrati la fel de mult (daca nu chiar si mai si, pe seama mea), vazand rezultatul. www.breslo.ro/Product/Dreaduri-Jack-Sparrow--Concurs-Favourite-Movie-Star_693247

Imi pare rau doar ca n-am avut privirea de pirat la mine, iar mai serioasa de atat n-am putut sa fiu. :)

27.08.2012, 13:58:49
  • raven
    raven

Foarte tare, foambubbles!! Ahoy, mie imi place tare mult ideea ta :))

27.08.2012, 14:07:13
  • ThingsWeLoveToday
    ThingsWeLoveToday

Uraa mi s-a deschis magazinul, acum pot sa particip la concurs!
    Lucrarea mea: www.breslo.ro/Product/Colier-Gladiator---Participa-la-concursul-Favorite-Movie-Star_693329

27.08.2012, 16:21:39
  • aigile
    aigile

foambubbles, daca as putea, ti-as acorda toate voturile! Ai zambetul lui, privirea enigmatic -imbatatoare, si photoshop ca al tau doar pe la case 'glossy' gasesti!
    O singura problema am: de prin primavara evit in fel si chip sa pun/fac asemenea chestii super tari in parul fiicei mele!... si sa mi se-nfunde tocmai acum, in prag de scoala?!... Dar, asta e, nu mai am scapare, prea esti CUCERITOARE! Succes!

27.08.2012, 18:42:48
  • blanitza
    blanitza

Wow, ce frumusete pe cm patrat aici, we all gone wild, si ce-mi placeee!!!
    Sunt minunate piesele pe care le-am vazut, si ce ma farmeca literalmente, este faptul ca fiecare dintre ele ne aduce un nou film sau personaj, pentru care la momentul respectiv am facut cu totii pasiune!!!
    Iata cum ne lasam seduse de versatilul Jack Nicholson, un actor titanic si absolut rarissim, pentru care am o veeeche admiratie, evadam apoi in lumea desenului animat si ne jucam de-a Minnie si Mickey Mouse, ne continuam apoi calatoria, de-aceasta data sondand profunzimile iubirii - extraordinar film, draga Mirela, iar Robin Williams face cu-adevarat un rol mare, dupa aceea ne abandonam aventurii, si ce-ar putea sa inspire mai bine aceasta idee decat Piratul - personaj legendar, reluat periodic de marile cinematografii, pentru ca omul modern are nevoie de evadarea totala, de aventura totala, de riscul maxim, pentru a-si incarca bateriile, asa incat, iute ne-mpletim codite-n par si devenim iubitele Piratului Jack Sparow, caruia-i da viata incomparabilul Johnny Deep - asta da, plimbare si distractie!!! Eeee, piratii ca piratii, dar gladiatorii???!!!! Maama, inca un personaj sortit celebritatii prin jocul desavarsit al unui alt mare actor - Russel Crowe, asadar iata ce plimbare minunata din film in film am facut, la invitatia creatoarelor - Natalia, Carmen, Mirela, Foambubbles si Things... Va multumesc, dragele mele, pentru imaginatia careia i-ati dat frau liber, si ne-ati incantat cu fiecare dintre aceste frumuseti, demne de covorul rosu, ce mai!!!

27.08.2012, 19:18:19
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Eu sunt cuminte-cuminte...lucrez...Nu vreau sa vin cu ceva mai prejos de toate frumusetile care s-au inscris pana acum,asa ca trag tare ca sa termin!

27.08.2012, 20:38:13
  • foambubbles
    foambubbles

Ce primire! Multumesc, fetelor! Si eu care, de timida ce sunt, aveam dubii daca sa pun si poza cu pirata de mine sau nu. :D Dar am zis hai... doar suntem intre prieteni, nu?

Aigile, poti sa-i faci/ pui asemenea chestii fiicei tale, linistita. Marele avantaj e ca sunt temporare si pot fi usor date jos, atunci cand o anumita ora/profesoara o impun. :) Mai problematic era daca dorea sa-si faca dreaduri adevarate. Atunci sa vezi discutii cu profesorii.

Blanitza, cu ce cuvinte frumos mestesugite ai facut recapitularea frumusetilor inscrise in concurs!

27.08.2012, 21:21:06
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Buna , intervin si eu (va urmaresc din umbra), si cu putin noroc poate maine pana la deadline se reactiveaza si magazinasul nostru si inscriu si eu 2 piese (una facuta de mine si cealalta de prietena si colaboratoarea mea ). Sper sa ne incadram in timp, daca asta e cu alta ocazie ( oricum vom pune in magazin piesele) . A prins curaj cam tarziu :).
    Felicitari tuturor pentru creatii , absolut minunate toate ! si Succes !
    O noapte linistita!

27.08.2012, 23:22:18
  • aigile
    aigile

@foambubbles: o sa fie ceva intre cele doua - musai sa fie pe o suvita de par ( care sa poata fi ascunsa...), peste care o sa-mpletim ceva noduri, NEAPARAT cu un craniu, un pistol si un banut... Inchipuie-ti cum 'merge' asta cu toaletele de domnisoara - desi astea sunt 'influenta' mea, recunosc, ca altfel...dintotdeauna am 'banuit-o' pe fii-mea la ADN de vreun 'accident'/piraterie!...E drept ca il teroriza pe ta'-su cu Alba-ca-Zapada (lesinul ii iesea ei cel mai bine!...), dar ii ceda usor locul in rol, ca sa fie print- salvator, si am avut toate armele, de cavaler/ninja/pirat/etc! Vara trecuta ne-ntreceam la trasul cu arcul (ma rog, condimentat simultan cu saritul din leagan!), asa ca "BRAVE" ne-a trimis direct la Decathlon,pentru ca... 'vezi, mami, ca si printesele trag cu arcul?!' Ce sa zic...mai bine un arc pe spate decat o sabie la brau, cum purta acum doua veri (cu tot cu dreaduri...) Cam asta e povestea noastra cu filmele, pe care le traim 'pe viu', de pe vremea lui SHREK - Maria-Sa, pe care cu greu m-am abtinut sa nu-l 'pomenesc' in concurs!...

28.08.2012, 10:02:10
  • user33709
    user33709

Vin cu inca un premiu ce va fi acordat creatiei care prin originalitate si incadrarea in tema s-a apropiat cel mai bine de tema concursului.

www.breslo.ro/Product/Tranquility---EsarfaColier---Premiu-Concurs-Favorite-Movie-Star_693757

28.08.2012, 10:34:48
  • Kalimera
    Kalimera

Dragele mele dragi,
    Profit de cateva minute libere, sa aduc si eu in concurs o piesa de maaaare inspiratie :))
    www.breslo.ro/Product/Bijuterie-de-inspiratie-dacica---Participa-la-Concursul-Favourite-Movie-Star_693686
    ...si sa n-aud: 'maaaare branza, viezure, barza, mos, mazare, mistretz" :)))

28.08.2012, 12:17:57
  • HappyAccesories
    HappyAccesories

fetelor, va rog sa nu incheiati fara mine. De 2 zile tot adorm suparata ca iar n-am apucat sa pozez, au tot aparut probleme seara cand am ajuns acasa... :)

28.08.2012, 12:53:29
  • Kalimera
    Kalimera

happy, hai ca-ti pastrez un loc langa mine:))

28.08.2012, 12:56:08
  • blanitza
    blanitza

Fetele, sunt convinsa si cred cu fermitate ca mai avem multe frumuseti de vazut, si piese, si premii, dupa cum tocmai am picat in extaz in fata esarfei atat de romantice a Aurei - inca un premiu SUPERB adus in concursul nostru, Aura draga, oare cum sa-ti multumesc eu tie pentru tot ceea ce faci???!!!
    Odilia scumpa, m-ai dat gata, ne-ai adus un set MAGNIFIC - piele si elemente simple decorative??? UN VIS, si suuuuper in trend - bijuteria de piele ma farmeca, si daca nu apare nimeni cu o bijuterie pentru Xina, jur cu mana pe inima ca o fac eu, cu toate ca nu ma pricep, sau poate tocmai de-aia!!!!
    Superbe piese, eee, si ce voiam sa spun - martea, stiti si voi, si nici nu-i nevoie sa mai zic ce si cum - ceasurile si toate alea, asadar incheiem concursul nostru miercuri, 29 august, la ora 24!!! Va astept...

28.08.2012, 13:10:17
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Blanitza te pup!!m-ai salvat! chiar azi am reusit sa imi fac comanda de breslei si stateam cu degetele incrucisate ca prin vreo minune sa pot pune piesele in shop pana deseara.Acum m-am mai linistit ca stiu ca pana maine se rezolva problema. si sincer mi-ar fi si putin ciuda sa nu imi reuseasca inscrierea mai ales ca e primul concurs si am pus mult suflet in ce am facut.
    Spor la lucru celor care mai au de lucru!

28.08.2012, 14:04:05
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

Zic ca ai dreptate si bine ca "le-ai adunat" sa le putem vedea mai bine !
    Toate sunt frumoase, muncite, minunate, facute cu drag. Spor in toate tuturor !

28.08.2012, 15:51:48
  • Kalimera
    Kalimera

@ mirela: sa stii ca de curiozitate le-am grupat... mi-era greu sa le urmaresc asa cum erau imprastiate in tot topicul:)
    hai ca sunt frumoase, o minune de lucrari! sunt tare bucuroasa:)

mi-a parut rau ca nu am putut pune in liste si lucrarile foxylinei... ea are magazinul in vacanta pana pe 30 august..

28.08.2012, 16:17:21
  • blanitza
    blanitza

Odilia draga, bine ca mi-ai spus ca Foxy are magazinul in vacanta pana pe 30, in consecinta abia pe 31, cand vor fi vizibile si lucrarile ei, voi veni cu topicul de votare. Asadar, am zis 29, dar sa fie 30 august, ora 24, data de incheiere a concursului nostru, chiar n-ar fi frumos ca 2 piese deosebite sa lipseasca din panoplia estetica Cinema Breslo!!!

28.08.2012, 16:39:46
  • carmenn
    carmenn

frumoase lucrari s-au mai inscris...

faina inspiratia ta dacica,Kali...

am vrut si eu sa fac niste chestii din acelea piratesti..cum le spune, insa nu am avut lana...

28.08.2012, 18:26:34
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Ieii !! am reusit :)
    Intre multimea de talent , idei , culoare , frumusete inscriu si eu ce am promis:
    - www.breslo.ro/Product/Mother-of-Dragons---Participa-la-concursul-Favorite-Movie-Star_694166 - Game of Thrones inspired - by Nico
    - www.breslo.ro/Product/Twilight-inspired-jewels--Participa-la-concursul-Favorite-Movie-Star_694155 - Twilight Saga inspired -By Bianca

Doua lumi diferite interpretate de doua persoane diferite dar care indragesc handmade-ul.
    Nota: fiecare a lucrat la ea acasa (locui in orase diferite dar apropiate ca distanta ) , fiecare si-a descris ideea, si-a pozat creatiile .
    Mult spor in continuare . O seara minunata!

28.08.2012, 19:08:57
  • carmenn
    carmenn

dreaduri...:) mai ales ca imi place personajul si actorul...

28.08.2012, 19:32:31
  • rosegarden
    rosegarden

www.breslo.ro/Product/My-little-Princces---CONCURS-FORUM-FAVOURITE-MOUVIESTAR_694485

...fetelor ..cand am deschis fereastra pt mesaj...era inca 24.00....se mai pune???
    noapte buna...sau buna dimineata1
    Lenke

29.08.2012, 00:02:31
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

s-a prelungit pana pe 30 aug. , ora 24 . deci nu cred ca e o problema :). Frumoasa jacheta!

29.08.2012, 00:06:40
  • rosegarden
    rosegarden

hahaha....deci ...tot m-am prapadit.....
    atunci daca imi da voie partidul...voi mai lucra la poze,si pe micul print-a il mai dichisesc o tara..un pic...merg sa dorm, somn usor si voua....

vaivai..toate le las pe ultima ..ultimile 10 metrii.....

29.08.2012, 00:11:22
  • rosegarden
    rosegarden

am si sters princesssa...o postoz din nou cand e ...mai gata

29.08.2012, 00:25:13
  • rosegarden
    rosegarden

eluneara....mersi!
    si pt apreciere...portocaliul iti placea? sper sa nu-l stric pana pe 30....sa nu il impopotonez...il revezi atunci, somn usor!

29.08.2012, 00:32:29
  • foxyilina
    foxyilina

Superbe TOATE creatiile voastre!!!
    Blanitza, multumesc mult ca nu ai uitat-o pe Foxy :D Eu ca o ametita ce sunt, nu mi-am dat seama ca produsele mele din concurs nu se vor mai vedea daca magazinul meu este in vacanta, fiind prima vacanta pe breslo. Am ajuns cu doua zile mai devreme inapoi acasa si am trimis mail la breslo admin daca s-ar putea sa-mi redeschid magazinul mai repede, dar nu am primit raspuns. presupun ca nu se poate.
    merci frumos inca o data :)

29.08.2012, 00:32:54
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Sper ca maine sa vin si eu! In seara asta am terminat piesa si daca reusesc sa o fotografiez maine, ma inscriu si eu.

29.08.2012, 01:42:04
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Si mie imi prinde bine de tot prelungirea,fiindca desi am terminat aseara colierul,vreau sa fac si cercei si ii fac maine!

29.08.2012, 10:54:29
  • blanitza
    blanitza

Oooo, Rosina, ce minunatie ne-ai adus tu la concurs, adica Mr. Darcy si Pride and Prejudice???? Cum sa nu primim, cu bratele deschise si sufletul la fel, ce carte, ce personaj, inca un gentleman de marca, si-o poveste eleganta, englezeasca, domnule, e absolut superba piesa, iar culoarea si fotografia ei imi plac de mooor!!! Aerul acela pudrat cu griuri, un vis cu gentlemani si ladies!!!
    Ma bucur din inima ca mai avem de vazut frumusete si traire - Sens and Sensibility, na, ca m-am dedulcit la surorile Bronte.... Mai, si-adica romanul si filmul de capa si spada frantuzesc nu-l vedem deloc, niciun muschetar, nicio Milady???!!!

29.08.2012, 11:59:41
  • dianac2
    dianac2

Spirite libere care se bucura de mare, soare si viata. Colier inspirat din filmul Blue Lagoon Awakening: www.breslo.ro/Product/Colier-Buchetel-de-flori-si-ghioci---Participa-la-Concurs-Favorite-Movie-Star_694744

29.08.2012, 15:01:47
  • user11913
    user11913

Buna seara tuturor!
    Nu am putut participa nicicum la concursul acesta frumos dar as dori -cu acceptul gazdei sa ofer un premiu.Premiul va merge la cine doreste gada-Blanitza.
    Felicitari pentru tema si frumsetile inscrise.Ma bucur mult ca s-a prelungit termenul si pot oferi la randul meu un premiu.
    O seara minunata si spor la treaba celor care mai au de terminat lucrari pentru concurs!
    www.breslo.ro/Product/Portfardportofelorganizator--piele-cu-buchetel-de-flori---Premiu-la-concursul-Favorite-movie-star_659125

29.08.2012, 20:51:04
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Gata, am finalizat totul si va invit cu drag sa il primiti in lumea personajelor din filme pe romanul autentic, personajul meu preferat: PACALA
    www.breslo.ro/Product/Pacala-participa-la-concursul-de-pe-forum_695061

29.08.2012, 22:21:54
  • blanitza
    blanitza

Ce piesa speciala ne-ai adus, draga Diana, iar filmul a fost o adevarata evadare in Paradis, numai ca unul terestru, care are de toate, si mai ales dragoste, mult succes in concurs iti urez, minunat de frumos te-ai jucat tu acolo cu nuantele de albastru!!!
    Draga Josephine, ce premiu grozav ne aduci, iti multumesc din toata inima, o singura parere de rau am - ca nu vedem frumusetile tale in concurs, oooffff, doamne, daca n-ai fi asa perfectionista, draga mea, sigur am fi vazut, dar asa esti tu!!! Oo, ce duc dorul trandafirilor tai din piele, absolut unici...

29.08.2012, 22:34:35
  • HappyAccesories
    HappyAccesories

in sfarsit am terminat si eu si sunt gata de prezentat creatia mea. Trebuie sa recunosc ca mi-au tremurat mainile cand am dat salvare produs :)) sper sa va placa!
    www.breslo.ro/Product/Bridal-Tiara---participa-la-concursul-Favourite-Movie-Star_695216

30.08.2012, 11:23:25
  • user11913
    user11913

Multumesc Blanitza ca ma numesti perfectionista; o iau ca pe un compliment :)
    Poate la urmatoarele concursuri imi fac curaj si particip .

30.08.2012, 12:10:00
  • blanitza
    blanitza

Concursul nostru sporeste in frumusete si glamour pe masura ce ne apropiem de final, chiar avem o pereche nastrusnica - Pacala - personaj traditional plin de umor si de voie-buna, realizat cu mult talent de Alexandra - Buburuza, si-o minunata diadema batuta-n nestemate, demna de printesele copilariei noastre, pe care Alexandra - Happy ne-o prezinta in concurs cu emotie, si ai dreptate, draga mea - mi-au dat lacrimile cand am vazut-o!!!
    Minunate piese, din registre diferite si aducandu-ne filme si personaje profund deosebite, insa cu fiecare dintre ele vibram si drept la casa sufletului se opresc!!!
    Succes din inima va urez!!!

30.08.2012, 16:33:42
  • carmenn
    carmenn

multumimmmmmmmmmmm........

Sa traiti cu numele! Sanatate si mult noroc in viata,Alexandra si Alexandru!

30.08.2012, 16:59:48
  • HappyAccesories
    HappyAccesories

multumim frumos si ma bucur nespus ca v-au placut creatiile noastre! :)

30.08.2012, 17:10:09
  • Kalimera
    Kalimera

Si tie, carmenn, sa-ti traiasca fata si sa aiba noroc in viata!:)

30.08.2012, 17:12:09