Forum: Concursuri Concurs Favorite Movie Star

• blanitza
    blanitza

Draga Diana, bine-ati venit in concurs, tu si Marilyn, superbi cerceii si perfecti pentru o Diva '60, si nu numai, succes pe covorul rosu!!!

16.08.2012, 23:15:24
  • foxyilina
    foxyilina

si pentru ca Alice cu a ei tara a minunilor nu m-au lasat sa dorm.... vin cu a doua creatie in concurs
    www.breslo.ro/Product/Alice-in-tara-minunilor--pentru-concurs-Favorite-Movie-Star_688580

19.08.2012, 01:09:37
  • blanitza
    blanitza

Wow, ce piese speciale au aparut in concursul nostru, frumos si super-seducator - Elisabeth altfel, si scumpa Alice, oooo, bine-ati venit!!!
    Draga Foxy, ai inovat de exceptie pe tema Alice in Wonderland, si ne-ai adus o piesa jos palaria, bravoo, ma gandeam eu ca pana la urma nu pierzi ideea si-o transpui intr-o noua bijuterie!!!
    Marcela scumpa, ce frumusete de colier, daca nu mor dupa nuantele-astea classy - auriu, mustar, turcoaz - au ceva atat de nobil, inca o piesa deosebita marca Fimarc:)

19.08.2012, 11:37:26
  • Thalia
    Thalia

Buna ziua la toata lumea!
    Blanitza, nu se poate sa mai ,,lungesti,, putin termenul de inscriere? Adica in loc de 21 ( marti) sa fie pana pe 23 ( joi) ? Ar fi excelent deoarece am avea putin mai mult timp la dispozitie si probabil mai sunt si alte persoane carora le-ar pica bine aceasta ,,pasuire,, !
    Felicitari celor inscrisi pana acum - piese superbe!
    Salutari si scucces in continuare la toata lumea!

19.08.2012, 13:49:44
  • aigile
    aigile

Nu mai stiu de cine m-am indragostit prima data!... Dar i-am iubit pe rand pe Al Pacino, Robert Redford, Dustin Hoffman, Alain Delon, Robert DeNiro...De fapt, cu exceptia unuia, pe care nu-l sufar (ce sa fac, trebuie sa spun ca evorba de Tom Cruise, ca sa scap de a-i insira pe ceilalti, pe care-i iubesc, inca!!!), in rest ii port pe toti in inima, alaturi de toate frumoasele -sau nu!- ale ecranului, sute si mii de oameni personificati de ei, ale caror vieti le-am 'trait', ale caror drame m-au zdrobit, la ale caror povesti de dragoste am sperat...
    Poate candva aveam o ierarhie, dar cu anii se dilueaza tot ce crezi, ce preferi, ce-ti doresti... Am avut un moment de ezitare la tema concursului - moment destul de lung sa pot multumi cerului pentru bogatia de trairi pe care mi-a daruit-o lumea filmului! - pentru ca e aproape imposibil sa alegi UN SINGUR favorit... Apoi, un umeras cu o rochie cu buline mi-a adus inapoi varsta fluturilor din stomac, a palpitatiilor si-a fiorilor re-descoperiti cu cateva filme - interzise pe-atunci...
    Nu m-as putea indragosti vreodata de un barbat ca el - PREA frumos pentru oricine (sorry, Cindy...)!Ati vazut cum pe unele flori, sau in penajul unor pasari, ori in alcatuiri marine de necrezut, Dumnezeu a varsat prea multa culoare si frumusete?!... Mi se pare ca si asupra LUI i-a cam tremurat mana (iarta-mi, Doamne, blasfemia si asocierea asta frivola!!!...)Stiu ca multora vi se pare 'comercial', CEL MAI comercial dintre 'americani', probabil, dar asta numai pentru ca v-ati 'imbatat' de muzica si frumosul filmelor cu el! Pe bune! In fiecare din filmele lui este o IDEE, si dac-o veti descoperi, veti cadea un timp pe ganduri... Si felul in care e-si-nu-e personajul principal, cum CEILALTI - pana si un CAINE -sunt pusi in valoare, sunt cei care spun povestea LUI, dar filmul e plin de personalitatea si aura lui...
    Pentru ca nu suntem la subiectul criticii de film, ci la FAVORITE MOVIE STAR, n-am s-o mai lungesc, dezvaluindu-va preferinta mea, acum si pururea:
    www.breslo.ro/Product/BREATHLESSSSSSSS-for-ever---bratara-si-cercei-concurs-Favorite-Movie-Star_689075

19.08.2012, 19:39:18
  • mielena
    mielena

Aigile, eu nu cred că ai o inimă "ruginita", căci o dovedeste apăsat conturul pe care îl dă literelor, condeiul tău, muiat în esenţa de excepţie a minţii şi sufletului. Am simtit "fluturaşi" in stomac citind cele scrise de tine. Bravo! Frumuşelul ar trebui să fie mândru că are aşa o admiratoare! ;)

19.08.2012, 20:29:59
  • carla69
    carla69

aigile,asa e ,e breathless!!!!si pe mine ma lasa fara suflare in toate filmele pe care le-am vazut!
    din pacate n-am timp sa fac nimic pentru concurs,desi idei am o gramada

19.08.2012, 20:44:49
  • aigile
    aigile

Ma bucur ca nu sunt singura admiratoare - desi, eu ma gandeam ca o sa dati navala! Concursul l-am descoperit tarziu, da' azi n-am baut, n-am mancat, nici de-ai mei nu mi-a pasat, pana nu mi-am 'spus' of-ul (in scris ori... insirat)!Si maine, la 4 dimineata, Amica mea pleaca in tabara!... nu stiu cum se strang toate, cate-odata, asaaa, ca norii de furtuna!... Dar pentru EL...
    mielena, multumesc!... nu stii tu ce-am fost... Dar vad in toti 'idolii' cum trece viata (pacat!...), si ma consolez, desi cu regret!
    Hei, carla, nu i se potriveste lui cel mai bine - ca tot suntem la film! - sintagma 'acesti frumosi nebuni ai marilor orase'?!...

19.08.2012, 20:59:54
  • gemsgems
    gemsgems

Ups, mai am doar doua zile. :D Daca fac ceva inspirat de un cuplu si nu de un singur personaj, sa zicem, mi se ia din punctaj? :D

19.08.2012, 21:31:14
  • aigile
    aigile

Nu cred, gemsgems, Mickey si Minnie tocmai au fost primiti cu urale si aplauze pe 'covorul rosu'!

19.08.2012, 21:41:53
  • aigile
    aigile

Permiteti-mi un mic-mic-mic 'off topic'.Desi cam (prea)tarziu, NU RATATI un film suuuuuuperb: INTOUCHABLES, cu Francois Cluzet si Omar Sy!!!!!!!!!!Parca a luat Globul de Cristal anul acesta(francez filmul, uitam sa va spun). E dupa une vraie histoire - eu l-am vazut de trei ori, si de fiecare data am ras cu lacrimi, am dansat cu foc si am plans cu suspine...

19.08.2012, 21:49:17
  • blanitza
    blanitza

Ligia scumpa, vreau sa-ti spun ca asa mi-ai incitat curiozitatea legata de personajul-actor, sau actorul-personaj pe care ti l-ai ales, incat scriu aici si acum fara sa fi intrat sa vad, scriu in blid - este RICHARD GERE???
    Oare am ghicit??? Abia astept sa vad...

19.08.2012, 23:45:29
  • blanitza
    blanitza

Am ghicit, iubita, si m-ai emotionat si pe mine la lacrimi, ca tot cu Yankees m-a cucerit si pe mine, tanar-tinerel, pe vremea aceea, apoi in ordine... toate celelalte!!! Eheeee, toate stim cate ceva despre baiatul asta si ne-a intrat la casa sufletului, n-am pierdut niciun film, si-n toate l-am admirat si m-am reindragostit de el, ca prima data:) Ai dreptate intrutotul cand spui ca cel mai bogat in inimi este el, si daca Oscarul l-a ocolit pana acum, dragostea NUUU!!!
    Superba piesa, draga Ligia, si romantica poveste ne-ai scris, chiar cred ca numele lui este BREATHLESS...

19.08.2012, 23:54:53
  • blanitza
    blanitza

Aaa, si-am uitat sa spun, cum sa nu prelungim concursul, mai e vorba??? Nu cu o zi, nu cu o doua, ci cu o saptamana, pentru ca-i musai necesar sa ne tragem sufletul dupa Varaaa, si sa evadam intr-alt univers, toate avem nevoie de asta, asadar concursul nostru Movie se termina pe 28 august, ora 24...
    Spor la scotocit prin amintiri si prin sertarasele sufletului, redati-ni-i pe toti si pe toate, sa ne bucuram de ei si sa retraim miracolele pe care doar filmul ni le poate aduce inapoi!!!

19.08.2012, 23:59:38
  • aigile
    aigile

Gosh, ce inceput in forta cu YANKS, nu?... Razboiul si viata... Tineretea invingatoare si moartea perfida... Si... torturile lui...(oriunde ati pune accentul, cade la fel de bine!).Imi aduc aminte sala de cinema de cartier, cu lumea stand pe TOATE scarile... Apoi... noroc ca existau video-urile, si marinari ori TIRisti, care sa aprovizioneze 'piata'!...
    Acu', va las, ca n-as vrea sa va sastisesc!... Doua vorbe mai spun: am vazut "Magic Mike" si, nu-i vorba, tineretea e frumoasa in orice 'epoca"(si chiar Matthew McConaughey e un demn... urmas! - era sa zic epigon, da' asta mergea la Florinel Piersic al nostru!), doar ca, exuberanta aceea jucausa, care sa se plieze si sa 'dea bine' in orice rol, nu cred sa mai vad!... Da'... poate tine tot de mine, ca nu mai intineresc...

20.08.2012, 04:41:53
  • raven
    raven

Ma inscriu si eu pe ultima suta de metri in concurs, cu un colier drag mie, dedicat unei mari actrite - Nicole Kidman: www.breslo.ro/Product/Choker-dantela-rosie---Moulin-Rouge---REZERVAT_689315

20.08.2012, 09:01:17
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Pfuai,ce bine ca ai prelungit,Gabi!!!!Am o gramada de idei,toate complexe si renuntasem deja la ideea de a pune vreuna in practica fiindca,oricat ar fi noaptea de lunga plus inca o zi,tot n-as fi reusit pana maine seara sa termin.Asa,sper sa pun in practica macar unul dintre proiecte.

20.08.2012, 09:08:42
  • gemsgems
    gemsgems

Ce bine! :D Poate, poate ma inscriu cu 2 chestii. :D

20.08.2012, 15:19:33
  • blanitza
    blanitza

Wow, CE MA BUCUUUUR ca vom avea de vazut si admirat si iubit si iar vazut..., cum sa nu prelungim, cand avem atatea amintiri speciale, iar filmul ni le rascoleste pe toate, actorii...actorii - cum ne joaca ei pe noi, si cat de bine ne descoperim in povestile personajelor, cu toate starile si trairile noastre - bucurie, tristete, iubire, ura, romantism, gingasie, nostalgie, si cate, si cate...
    Draga mea Raven, colierul tau este SUPERB, ti-ai ales o culoare puternica, pentru o femeie puternica - Nicole Kidman, aproape nici nu stiu alta mai puternica, dar si sensibila, fragila, frumoasa... Dumnezeule, bine-ai mai surprins esenta filmului si-a personajului, minunata piesa, bravoo!!!

20.08.2012, 17:19:28
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

Am vrut sa intreb pana la ce ora se poate inscrie si citesc, cu mare bucurie despre prelungirea concursului. Macar sa termin ce mi-am propus. Va pup pe toate, succes si spor tuturor. Cum se mai spune "gand la gand cu bucurie".

20.08.2012, 21:18:42
  • soso07
    soso07

Spor, Mirela :)

20.08.2012, 21:50:32
  • carla69
    carla69

Ooo,s-a prelungit concursul!!1Poate apuc si eu sa fac ceva printre altele!

20.08.2012, 22:35:49
  • raven
    raven

Multumesc, Gabi - Blanitza .... abia astept sa-l port :D

21.08.2012, 12:51:28
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Printre bagaje, liste de lucruri de pus in bagaj si emotiile pentru gala de maine, nu am putut totusi sa ignor o tema atat de frumoasa. Sa fi fost timp si nu mi-ar fi ajuns 5 piese ca sa pun in aplicare toate ideile pe care cinematografia mi le-a inspirat si care au venit acum de-a valma datorita acestui concurs gayduit de Gabi. Iata o prima piesa inspirata de filmul "Dead poets society" cu Robin William in rolul principal. Despre tehnica va spun doar ca m-a inspirat tot Gabi care mi-a vorbit de un concept al carui nume nu am reusit sa-l retin (de! are si tehnica limitele ei :)) si care se refera la folosirea obiectelor vechi in moduri surprinzatoare.
    Iata colierul: www.breslo.ro/Product/Colier-Infinite-greys---Particip-la-Concursul-Favorite-Movie-Star_690270.

21.08.2012, 18:53:36
  • mielena
    mielena

Intr-o lume in colturi, exista forme speciale de exprimare si contururi pline de sensibilitate.
    M-ai emotionat GabyS! Superb mesaj transmis prin acest colier!

21.08.2012, 21:18:54
  • blanitza
    blanitza

Gabi, Gabi, Gabi, ce-mi faci tu mie???!!!! Oare cum de ti-ai ales tu chiar acest film MAGNIFIC, am plans, am plans cu lacrimi pe obraji la filmul asta, a fost pentru mine revelarea intrutotul a sensului si rostului profesorului adevarat in viata unui om, cum se deschide sufletul si mintea unui tanar...
    Ce frumoasa si grea de semnificatii piesa ne-ai adus in concurs, BRAVOOO!!!
    Cat de inspirat ai folosit tu aici tehnica found objects, jos palaria!!!

22.08.2012, 01:35:00
  • foxyilina
    foxyilina

Buna! Blanitza, nu prea stiu inca toate regulile in concurs fiind primul la care particip. Insa mi-ar face mare placere sa ofer si eu doua premii, unul pentru un concurent si unul pentru un client care voteaza. E ok?

22.08.2012, 03:02:34
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

@mielena si Gabi: Tot filmul este emotie plus tema ''grea'' pe care o propune... Si eu am plans cand l-am vazut! Multumesc pentru aprecieri si ma bucur sincer ca voi cunoasteti filmul si nu vorbesc singura :)! Iar pentru cine nu l-a vazut, cautati-l - TREBUIE vazut!

22.08.2012, 06:59:58
  • blanitza
    blanitza

Draga Foxy, ce ma bucur ca ne aduci in concursul nostru si premii, esti o scumpa si-o dragutaaa!!! E super-ok, draga mea, si-am sa te rog sa le dai linkul aici cand le listezi, ca sa le admiram cu totii!!! Multumesc din inima pentru gestul tau delicat si generos...

22.08.2012, 08:35:06
  • aigile
    aigile

Sa intelegem ca ai renuntat la bagaje, GabyS draga?!... Impozante, vibrante alcatuiri, izvorate din basme tenebroase - adultii de azi, care vor sa ramana copii!...Viggo Mortensen e un actor care a cam fost... irosit, pentru ca are niste adancuri greu dezvaluite, iar 'intrebuintarea' facila a 'atributelor' lui l-a 'cantonat' intr-o anume zona... dar, ma rog, mai are destul timp sa ne surprinda, eu ma astept la asa ceva(cam ca la vinul bun!...) Iar Liv... pana la eterica aparitie atat de frumos reamintita de tine, aproape uitasem de ea!... Nu stiu cum ii decurge viata - probabil frumos, ca nici prin filme, nici prin 'monden' n-o vezi prea des!... Posibil ca locul fericirii ei sa fie in alta parte - ca o vioara, asteptand cuminte intre falduri de catifea mana care sa-i mangaie corzile...

22.08.2012, 12:18:05
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Ce frumos spui tu, draga Ligia, ma ung la inima cuvintele :)! N-am renuntat nicidecum la bagaje, ba mai am si clasamente de facut printre ele, dar am vrut sa dau Cezarului ce e al Cezarului, adica acestui concurs toata atentia cuvenita unei asemenea teme care ne face sa cautam adanc in noi si sa vedem ce ramane acolo din oceanul de filme pe care le-am vizionat. Multe vazute, putine patrund la suflet si mai putine si raman acolo.

22.08.2012, 12:36:17
  • gemsgems
    gemsgems

Prima mea intrare in concurs: www.breslo.ro/Product/Dansatori-pe-plaja_690833 :D

22.08.2012, 15:01:12
  • blanitza
    blanitza

Oooo, ce frumuseti noi ne incanta ochii, spre ce noi taramuri de poveste ne duceti cu gandul si ochii, dragele mele Gabi si Alina!!!
    V-ati ales filme si personaje atat de diferite, si totusi sunt profund legate prin sentiment - dragostea... atemporala, pentru ca ceea ce minunat ati creat voi, devine deja arta de sine statatoare, bravoooo!!!

22.08.2012, 20:28:31
  • foxyilina
    foxyilina

cu mare drag ofer ca premiu acest pandantiv din sticla pentru un client care va vota
    www.breslo.ro/Product/premiu-concurs_691155

si acest pandantiv din sticla pentru un concurent sa zicem...de pe locul 3

www.breslo.ro/Product/premiu-concurs_691152

23.08.2012, 03:12:33
  • blanitza
    blanitza

Draga mea Foxy, iti multumesc din inima pentru frumoasele premii pe care le oferi in concursul nostru, esti o scumpa si-o draguta!!!
    Mmm, de-abia astept sa vad ce noua pelicula ni se mai plimba estetic prin fata ochilor, prinsa forever intr-o piesa handmade...

23.08.2012, 10:45:06
  • soso07
    soso07

Gabitza, sa zicem ca o imagine desprinsa parca dintr-un film mut :)
    Premiul oferit de mine pentru ocupanta locului 7, asa cum am promis :

www.breslo.ro/Product/Brosa-cadou-concurs--Favorite-Movie-Star_691248

23.08.2012, 11:11:32
  • blanitza
    blanitza

Maaaama, ce glamour, ce vintage piesa oferi premiu, draga Sorinuta, absolut superba si ma lasi fara cuvinte, ti-ai ales o imagine trasnet, multumim frumooos!!!

23.08.2012, 12:38:25
  • nicolebijou
    nicolebijou

Am promis si eu un premiu pentru locul 13. A durat cam mult, ca-i vara, e cald, sunt nunti, concedii si altele , de numai chef de lucrat n-ai, dar intr-un final a aparut si el:
    www.breslo.ro/Product/Cercei---Premiu-pentru-locul-13-in-concursul-Favorite-Movie-Star_691528

De ce acesti cercei cu buline? Pentru ca in mintea unui creator ideile apar multe si mici, ca varful unui ac, si pe masura ce trece timpul unele incep sa creasca, sa prinda o forma sau culoare, sa se materializeze in aceste minunate creatii pe care le-ati inscris in concurs.

23.08.2012, 18:30:34
  • blanitza
    blanitza

Doaamne, Nicole, ce delicatese de cercelusi, sunt absolut superbi si fata care-i va castiga, cu siguranta ca-i va iubi - sunt multi-poli...etc, adica merg la orice culoare, si mai ales la vestimentatia cotidiana super-intalnita - blugiii...

24.08.2012, 14:00:21
  • Thalia
    Thalia

Buna ziua la toata lumea! Ma bucur sa va revad aici si ma bucur foarte mult ca s-a prelungit concursul. Iata aici si prima mea participare in acest concurs:

www.breslo.ro/Product/PRETTY-IN-RED---participa-la-concursul-Favorite-Movie-Star_691955

24.08.2012, 14:02:38
  • blanitza
    blanitza

Natalia draga, draga, ce eleganta si rafinament de cutiuta ne-ai adus la concurs, iar despre filmul si personajul evocat de tine, ce sa mai - The Best - cred ca am vazut filmul de vreo 3-4 ori pana acum, si nu-si pierde nimic din frumusete si prospetime, asemeni culorii rosii, are asupra noastra aceeasi fascinatie si seductie, magnifica piesa, potrivita perfect temei si personajului, SUCCES SI FELICITARI!!!

24.08.2012, 16:32:32
  • NaturaArt
    NaturaArt

Vreau sa ofer si doua premii in acest concurs. Unul dintre ele este pentru o moderatoare grozava, Blanitza. :) Pentru ca am citit, in profilul tau, ca iti plac cameele, tocmai am incarcat produsul acesta, pe care ti-l voi oferi cu drag:
    www.breslo.ro/Product/REZERVAT-Colier-One-summer-night_692040

Imi cer scuze ca pozele nu sunt cele mai reusite, insa le-am facut doar in joaca, acum catva timp, fara intentia sa le incarc pe undeva inca, iar pe moment nu pot face altele deoarece aparatul meu foto m-a lasat. :(

Al doilea premiu consta intr-un voucher in valoare de 30 lei - de cheltuit pe ceva (la alegere) din magazinul meu. M-am hotarat ca acest premiu sa i-l ofer unei concurente pe care o voi alege eu.

24.08.2012, 17:34:10
  • blanitza
    blanitza

Draga Laura, WOW, ce frumusete de colier imi oferi tu mie, doaaamne, ce eleganta voi fi, ce LADY, si pentru asta numai tie trebuie sa-ti multumesc!!! Este o piesa gingasa si-n culori de vis, super-elegante, fii sigura ca-l voi purta cu mare, mare drag si mandrie!!!

24.08.2012, 18:05:43
  • carmenn
    carmenn

buna! pana cand s-a prelungit concursul si cand se voteaza....scuze am fost ocupata si nu am putut sa va urmaresc.

24.08.2012, 18:31:51
  • blanitza
    blanitza

Aura draga si draga si draga, TU M-AI INNEBUNIT pe mine, faaaata, ce bogatie si ce generozitate, gestul tau frumos este chiar esenta - sufletul si spiritul concursurilor Breslo - bucurie, darnicie si frumusete!!! N-am cuvinte si m-ai lasat muta literalmente, ne-ai adus premii minunate si fetele-albinute ce le vor primi, le vor purta cu drag si cu mandrie!!!
    Cat despre esarfa Monet - e un vis frumos ce devine realitate, asa o simt, pastelata si-n culori delicioase - orange, alb, rose... Iarasi m-ai lasat masca - ochiul tau neintrecut la culoare si design, iti multumesc din inima pentru tot ceea ce faci tu pentru acest concurs, si pentru noi, sa fii sanatoasa si iubita 100 de ani!!!
    Carmen draga, concursul nostru s-a prelungit pana pe 28 august, ora 24, si daca tu crezi ca eu te astept numai la votare, think again:)

24.08.2012, 18:52:36
  • carmenn
    carmenn

:)...

25.08.2012, 07:16:04
  • user33709
    user33709

Cu drag!

25.08.2012, 11:42:23