Forum: Concursuri Concurs Favorite Movie Star

• blanitza
    blanitza

Oooo, ce frumos, ce frumos, ce bine-mi pare ca va ganditi si-aveti idei, vedeti cu ochii designuri, va imaginati sau rememorati imagini, flash-uri din filmele preferate, abia astept sa vedem ce ne mai vad ochisorii!!!

28.07.2012, 17:51:14
  • blanitza
    blanitza

Numai ieri ce vedeam o frumusete de film interbelic, si daca nu mi se scurgeau ochii la tinute, vestimentatii si bijuterii, sincera sa fiu, m-au vrajit mai ales palariile, voaletele si gentutele, de-un charm irezistibil... Poate vedem ceva, cumva, si pe-aici...

29.07.2012, 19:54:55
  • blanitza
    blanitza

Eee, aproape simti cum vara se indulceste si culorile incep sa se schimbe, sub influenta acestei stari de usoara nostalgie, am realizat un setulet pe care-l ofer ca premiu pentru cineva ce va vota in acest concurs, si iubeste nobletea perlei...
    www.breslo.ro/Product/Set-Vintage-Summer---Premiu-Concurs-Movie-Star_678643

01.08.2012, 13:00:52
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

Cam rarut dau pe aici, dar sunt mereu pe fuga si cu "restrictii" la comp'! Dar vreau
    sa-mi "tin promisul", pentru lucrarea care mi se va lipi de suflet ca timbrul de scrisoare un colier , ce sper sa aduca o mica bucurie cuiva www.breslo.ro/Product/Colierul-randunicii-Rezervat-Premiu-la-Concurs-Varaaaa_439558

02.08.2012, 00:13:48
  • Kalimera
    Kalimera

superbe premii... mai ca-mi vine sa renunt la niste ore de somn, ca sa particip si eu...:)))

03.08.2012, 20:23:14
  • FIMARC
    FIMARC

Daca premiul lui - mirelamohjazi este pt.concursul vara cred ca l-a postat gresit aici

03.08.2012, 22:55:54
  • Kalimera
    Kalimera

ai dreptate, fimarc...
    mirela, unde pui la dispozitie premiul? sa stiu unde sa concurez:)))

03.08.2012, 23:01:55
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

Scuze, am gresit, trebuie sa aveti ingaduinta pentru cei nascuti mai demult si care stau noaptea la calculator...revin deci, este pentru www.breslo.ro/Product/Colierul-randunicii-Rezervat-Premiu-la-Concurs-Favorite-movie-Star_439558

04.08.2012, 08:47:10
  • blanitza
    blanitza

Draga Mirela, suflet de aur si manute harnice de furnicuta, iti multumesc din inima ca ni te alaturi ca sponsor in acest concurs, care, pana-n momentul de fata, sta nitel la coada, dar se termina ea, Varaaa:)
    Colierul este o minunatie, si-ai potrivit acolo elemente si piese intr-o nuanta dulce de bej, taaare la moda acum!!! Sa traiesti si sa mai faci, si multumesc inca o data pentru gestul tau frumos, venind dintr-o inima mare!!!

04.08.2012, 14:00:39
  • monicasandica
    monicasandica

www.breslo.ro/Product/COLIER-ELISABETH_680508

05.08.2012, 11:16:04
  • mielena
    mielena

Mamaaaaaa! Cu frumos! Felicitari MonicaSandica!
    Cum sa mai vin eu cu prostioarele mele in concurs, dupa o asemenea piesa?...:))

05.08.2012, 12:35:07
  • blanitza
    blanitza

Monica draga, ne-ai rupt gura si ne-ai oferit o Elisabeth Taylor cum putini au vazut pana acum, dau in scris si pun si camasa ca daca-l vedea, indata striga la baiatu' Richard Burton sa i-l ia!!!!! Bravooo, ai ridicat standardele estetice la inaltimi de Diva, sa traiasti 100 de ani si sa mai faci!!!

05.08.2012, 12:57:36
  • mielena
    mielena

Cu plecaciune: www.breslo.ro/Product/Amza_680534

05.08.2012, 13:07:02
  • cattie
    cattie

SUPERTARE!!!!!!!!
    Imi place de mooooooor,Mielena :)

05.08.2012, 13:08:36
  • cattie
    cattie

Nu am sa fiu aici cand se voteaza,asa ca,daca este posibil o rog pe Blanitza sa acorde un vot de la mine pentru Mielena :)

05.08.2012, 13:11:14
  • mielena
    mielena

Na, ca ma facui cu-n vot! :))))
    :-x

05.08.2012, 13:14:51
  • cattie
    cattie

Dap :)

05.08.2012, 13:22:35
  • Kalimera
    Kalimera

pentru subiect, dar mai ales pentru prezentare, inspiratie, umor (debordant), mielena, fata maichii, mai ai un vot pus deoparte:)))

05.08.2012, 13:46:35
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Mielena,te procopsisi,fato,c-un fan,auzi?C-un fan tumna din Bucovina,da'mare iubitoare de Amza,de talent si de umor.Si cum le pusesi tu pa toate intr-olalta,gata,cer si tidula zmangalita (adicatelea un autograf,acolo),sa am,sa ma laud!

05.08.2012, 14:06:17
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Monica,adevarat au zis fetele,cu ce sa mai venim noi dupa ce ai postat tu asa o frumusete???Ca de obicei,ti-a iesit o minunatie!

05.08.2012, 14:10:05
  • soso07
    soso07

Dragul meu Amza, cum sa nu-l votez ... ca dupa 40 de ani dupa ce s-a nascut el am venit si eu pe lume (tot pe 7 aprilie :)

05.08.2012, 14:10:52
  • carmenn
    carmenn

foarte frumos colier....iar margele...offf...si prazul e nostim...

05.08.2012, 16:09:55
  • monicasandica
    monicasandica

MULTUMUESC frumos..va pup pe toate....ador toate creatiile din concurs....Nea Marin....preferatul meu...

05.08.2012, 16:22:38
  • blanitza
    blanitza

Mihaela draga, draga, draga, onorata sunt ca te luasi "dupe capu" meu, si mai zi ca n-avui dreptate???!!!!
    WOOOOOW, ce minunatie plina de umor si de talent neaos oltenesc ne-ai adus, iar textul - un deliciu, am ras cu lacrimi cum Marghioala lu' Fleaşcă este deja DE TOP, o Diva de-a noastra, romanca get-beget!!!!
    Si nici nu se poate altfel, voi oferi un premiu special pentru cea mai TIPIC ROMANEASCA piesa inscrisa in concurs!!! Si-asa si cred ca trebuie sa fac, deoarece m-a influentat puternic discutia referitoare la un concurs care sa promoveze specificul national romanesc, si propun sa devenim atenti la acest lucru si la transpunerea lui estetica, incepand chiar de-acum!!! Asadar, vom avea si :
    Premiul MUVIŞTAR, hi, hi, hi, traznaie de premiu ce urmeaza sa-l pun la punct, dar fiti siguri c-am sa ma dau si peste cap sa fie supeeeer-sugestiv!!!

05.08.2012, 16:46:23
  • carmenn
    carmenn

doua palarii pana acum....:)

05.08.2012, 16:55:25
  • carmenn
    carmenn

si ambele au ceva verde.........

05.08.2012, 16:55:57
  • mielena
    mielena

Draga Olteanu zicea depre Amza ca era "O lumină, un om viu, bucuria însăsi"...
    Mulţumim, Blanitză pentru ideea de a introduce un nou premiu! Foarte haioasă ideea! :)

05.08.2012, 18:13:59
  • Kalimera
    Kalimera

mwuahahah!! auzi la ei, vere, MUVISHTAR :))) ahahaha!! super nume de premiu!!

06.08.2012, 11:09:33
  • blanitza
    blanitza

Faaata, ce frumos, cat de bine ai surprins totul - forta si rezistenta muta pe care Scarlet o opune tuturor, la un moment dat, si dragostea pentru pamantul acela rosu, pentru care ar face orice!!! Superba combinatia de culori, iar verdele este chiar de-acolo, ca era irlandeza, iar ei sunt cu verdele, nu stiu daca-ti mai amintesti ca tatal ei lalaia pe drum un cantecel irlandez, pe nume "Purtand culoarea verde..." Te felicit pentru inspiratie si-ti multumesc pentru inca o piesa super adusa in concurs!!!

09.08.2012, 19:26:53
  • MonicaIacovencoJewelry
    MonicaIacovencoJewelry

ma bucur ca-ti place si aaaah, ce bine ai zis tu acolo de forta lui Scarlett! mi-e ciuda ca n-am zis nimic despre asta fiindca, intr-adevar, e una dintre cele mai importante caracteristici ale ei... las' ca pana la judecata poate prind un moment mai cu inspiratie sa completez descrierea... si sa te plagiez un pic, ca e la moda :P

09.08.2012, 20:03:54
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Sugestive esti foarte talentata. Imi plac foarte mult creatiile tale. Ti-am vizitat magazinul si am fost foarte placut impresionata. De fapt nici n-am stiut la care creatie sa ma uit mai intai si asta pentru ca toate bijuteriile expuse de tine sunt minunate.

09.08.2012, 21:50:50
  • NaturaArt
    NaturaArt

Grozava tema de concurs! :) Ma inscriu si eu, cu ceva mai dark & introspective, in felul meu.
    www.breslo.ro/Product/Pandantiv-Thorns_683966

11.08.2012, 00:53:14
  • blanitza
    blanitza

Bine-ai venit in concurs, draga NaturaArt, ce piesa interesanta si seducatoare - DARK - ne-ai adus, pe masura muzei/muzului:) tau!!! Si eu ma dau in vant dupa acest actor, nu stiam exact de ce nationalitate este, dar cand am citit referirea ta la "un gentleman perfect", am stiut instantaneu ca e actor britanic, dupa cum mi-a si confirmat apoi cinemagia:) Mie cel mai mult mi-a placut in filmele acelea de epoca, dupa romane de-ale fetelor Bronte, BRAVOOO, MY LADY!!!

11.08.2012, 13:24:09
  • MonicaIacovencoJewelry
    MonicaIacovencoJewelry

Octavia, multumesc mult pentru aprecieri, m-am inrosiiiit! :D
    NaturaArt, felicitari, ai surprins minunat aerul lui Alan Rickman!

11.08.2012, 13:52:33
  • blanitza
    blanitza

Mmmmm, ia sa vedem daca va place ce-am gasit eu, special pt this boy, si pentru voi!!!
    ...I was the best you ever had... - ce mistoo!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=X4-gNN8WRHo

11.08.2012, 17:44:14
  • NaturaArt
    NaturaArt

Multumesc pentru aprecieri, pe care vi le intorc cu drag si sinceritate!
    Blanitza - videoclipul asta era singurul motiv pentru care ma mai uitam la mtv la vremea respectiva. :) Daca va face placere, va recomand cateva filme cu Mr. Rickman: "Sense and sensibility", in care e efectiv imposibil de fermecator (odata cu filmul asta m-am indragostit eu de el, acum mai bine de 15 ani - eram pe la inceputul facultatii, imi amintesc, si eram deja amorezata de Christopher Brandon din carte. Cand l-am vazut pe Mr. Rickman pe ecran exact in rolul asta, am clacat. :)). Apoi as spune "Rasputin" unde face un rol magistral, iar mai recent "Snow cake", un film independent, foarte simplu si sensibil, in care joaca atat de bine impreuna cu Sigourney Weaver, de-ti vine sa plangi. Pe el il iubesc de-a dreptul, insa imi plac in general toti actorii britanici. Au scoala suprema a teatrului si... sunt ACTORI, nu isi vand imaginea ca la Hollywood, unde cam la asta se rezuma lucrurile, in cea mai mare parte...

11.08.2012, 18:16:53
  • blanitza
    blanitza

Ooo, ce-mi place sa ne dam in vorba despre filme si actori, iar despre cei britanici, e deliciul meu!!! Draga NatArt, chiar ai un history cu acest DOMN:), si ai dreptate intrutotul cand spui ca actorii britanici sunt inainte de orice actori de teatru, eu am inceput sa-i iubesc de la Domnul Richard Burtan incoace, el m-a vrajit first in Imblanzirea Scorpiei, apoi Noaptea Iguanei - mmmmmm - am murit si-am inviat la filmul asta, si dupa el, urmaream in mod special filme si actori englezi - Sir Sean Connery, Roger Moore, Peter O'Tool, Sir Anthony Hopkins, Bob Hoskins, Hugh Grant, Ralph Finnes - Pacientul englez, Daniel Day Lewis, dragul, dragul meu Jeremy Irons - caruia i-as ridica statuie:)(cu filmele - Iubita Locotenentului englez si Pacat m-a rupt in 2), Colin Firth, Hugh Laurie- Dr. House, si cati, cati altii... Stilul englez este inconfundabil, si chiar se deosebesc net de cei americani prin distinctie, alura, personalitate, clasa, monarhie, dee...

12.08.2012, 14:14:33
  • carmenn
    carmenn

englezii astia!!!!!!!!!

13.08.2012, 12:10:09
  • foxyilina
    foxyilina

buna tuturor! sunt relativ noua printre voi, cel putin de cand mi-am redeschis magazinasul. prea tare tema ca sa pot rezista sa nu particip :D

www.breslo.ro/Product/De-sange-albastru---pentru-concurs-Favorite-Movie-Star_685233

13.08.2012, 16:23:23
  • blanitza
    blanitza

Frumos, Foxy draga, ce lipici are Elisabeth Taylor, de nu se poate, foarte interesanta piesa centrala a colierului tau, chiar am stat si-am studiat-o indelung, foarte reusita!!! Succes in concurs, presupun ca este un debut...

13.08.2012, 19:07:46
  • foxyilina
    foxyilina

Multumesc:) Blanitza, nu stiam de ce ai zis ca are lipici Elizabeth Taylor, pana m-am prins in cele din urma ca acel superb colier al Cleopatrei care era in concurs este inspirat tot de Liz. Am o scuza, colierul Cleopatrei era atat de frumos ca mi-a orbit privirea si n-am mai vazut mai departe ;)) Si eu care nu am ales Alice in tara minunilor( oscilam intre cele 2 teme) pentru ca ma gandeam ca cu siguranta si alte persoane se gandesc la acest fiml :D

14.08.2012, 09:00:37
  • soso07
    soso07

Mai am putin si termin si eu :) In seara asta, ca maine e sarbatoare !

14.08.2012, 10:36:13
  • blanitza
    blanitza

Oooo, ce ma bucur, va zica Sorinuta ne aduce o piesa beton, da' nu zic ce:), si te-as astepta si pe tine, Foxy draga, cu cea de-a doua - in concurs se pot inscrie maxim 2 piese, daca tot ai mai avut un film in gand, ia vezi, poate se materializeaza si-o avem si pe Alice cu noi:)

14.08.2012, 20:06:06
  • soso07
    soso07

Pe covorul rosu este frumos sa primim si regizori, asa ca m-am orientat la unul mai nonconformist : Emir Kusturica. Iar filmul care m-a inspirat : "Pisica alba, pisica neagra".

www.breslo.ro/Product/Pisica-alba---pisica-neagra---Geanta---Participa-la-concursul-Favorite-Movie-Star_686948

16.08.2012, 12:24:24
  • user33709
    user33709

Vai, dar ce sugestiv l-ai ilustrat in creatia ta, Sorina draga!

Felicitarile mele!

16.08.2012, 12:42:31
  • soso07
    soso07

Multumesc frumos :))

16.08.2012, 14:33:15
  • Kalimera
    Kalimera

sorina, esti grozava!! ce idee bestiala ai avut cu ghemuletul si cu acel the end alb/negru :))) foarte reusita!!

16.08.2012, 14:54:30
  • blanitza
    blanitza

Draga Sorinuta, FELICITARI din toata inima pentru gentuta cu pisici, e scumpica foc, ce sa mai, curat Kusturica, bravoooo!!!! Ai inovat si potrivit toate absolut superb, parca sunt de-acolo, si mai stii ca nu te-apuci si de-un Trabant:)
    Una mai frumoasa ca alta, piesele inscrise in concurs, abia astept sa vad ce idei va mai vin, fetele harnice si inspirate!!!
    Intre timp, eu studiez asiduu premii a la Hollywood!!!

16.08.2012, 21:24:24
  • dianac2
    dianac2

Marilyn Monroe - Poster I wanna be loved by you - Some like it hot:
    www.breslo.ro/Product/Cercei-Diva---concurs-Favorite-Movie-Star_687276

16.08.2012, 22:53:37