Forum: Concursuri Concurs Favorite Movie Star

• blanitza
    blanitza

Dragele mele, am stat ceva si m-am gandit la noua tema pe care as vrea sa v-o propun, si-am oscilat intre 2, una muzicala si-alta cinematografica. Eee, cum tema muzicii ne-a vizitat ceva vreme in urma, anul trecut din cate mi-aduc aminte, am ales atunci tema prin intermediul careia va incit si va provoc sa va sondati amintirile, sa identificati personajul preferat/filmul preferat/actrita preferata, si sa transpuneti aceasta alegere intr-o forma estetica ce va este la indemana - bijuterie, arta plastica, decoratiune, articol vestimentar, ce doriti. Bineinteles, am sa va rog sa ne spuneti si de ce ati ales acel personaj sau actrita, prin ce v-a atras atentia, ce si de ce v-a impresionat, pentru ca vrem ca-n final sa recunoastem personajul din creatia dvs. Sper din toata inima sa va atraga tema si sa va stimuleze fantezia creatoare, maaaama, eu stiu sigur ca mi-as alege ceva ce i s-ar fi potrivit lui Scarlett din Pe Aripile Vantului..., cu dantele, crinoline si trandafiri, dar asta-s eu, de-abia astept sa vad ce va alegeti voi, pentru ca intotdeauna ce ne place, ne si defineste cumva!!!

Acuma, cateva repere temporale ale concursului nostru :
    1. perioada de inscrieri - 24 iulie - 21 august 2012;
    2. lansarea topicului de vot si votarea - 21-23 august 2012;
    3. stabilirea podiumului si a premiilor - 24-25 august 2012;
    4. Covorul Rosu - podiumul concursului si premierea - 26 august 2012.

Cum regulamentul de la Casa de Moda mi-a placut mult, voi prelua cateva aspecte, cum ar fi numarul maxim de piese inscrise - 2, numarul maxim de piese votate - 6, altele deja se stiu - fara vot din conturi duble sau autovot, poate vota oricine are cont dinaintea inceperii concursului si minim 2 feedback-uri de la 2 magazine diferite.
    La fel, mi-a placut si ideea cu votul din partea juriului, asadar voi invita Juriul de la Varaaa, astfel incat podiumul sa apara in final prin media dintre votul juriului si al publicului.
    Criteriile in baza carora juriul va aprecia lucrarile sunt :
    * Incadrarea in tema;
    * Complexitate, seriozitate, documentare in abordarea temei;
    * Descrierea creatiei;
    * Originalitate, creativitate;
    * Calitatea tehnica a executiei;
    * Aprecierea creatiei din punct de vedere estetic ( echilibrul formelor, armonizarea culorilor)
    * Prezentarea creatiei (claritatea fotografiei, pozitionare in cadru, detalii care sa nu incarce inutil decorul)
    * Impresie generala

Premii
    Mi-ar placea ca toate creatiile sa fie premiate, cu mult, cu putin, dupa cum avem si putem, in ceea ce ma priveste, locul I va primi un premiu in valoare de 50 Ron, locul II - 30 Ron, si locul III - 20 Ron, asta in materiale, iar in piese handmade, eu voi oferi un premiu, pentru locul I, si sper ca locurile II si III sa aiba la fel, din partea Andrei si-a Alinei.
    Doamne-Ajuta sa mai gasim sponsori, e nemaipomenit cand masa e bogata si invitatii nostri artisti sunt recompensati pentru munca lor.
    Aaaa, voi oferi si 2 premii pentru persoanele care voteaza, indiferent daca sunt numai clienti sau au si magazine.
    Asadar, dragii si dragele mele, sa inceapa sarbatoarea amintirilor noastre, stiu ca nu va fi usor, insa stiu si de ce frumusete si arta sunteti capabile, toate, bineinteles, mi-as dori enorm sa avem si cat mai multe debuturi.
    Aaaa, si inca o idee - imaginati-va ca ati lucra part-time la Teatrul National, unde ar trebui sa realizati bijuterie, costume sau decor pentru Anna Karenina, dau un exemplu, sau pentru Regina Margot, sau pentru Jackie Keneddy, sau pentru Alice...
    So, let's go, girls!!!

23.07.2012, 23:14:56
  • raven
    raven

Buna alegere....actorul meu preferat a interpretat nu de mult timp un personaj magistral..... deja imi vin idei :D

23.07.2012, 23:34:50
  • blanitza
    blanitza

Cristina draga, ce ma bucur ca plasa ideilor deja incepe sa se creeze, ce mult imi place atunci cand totul este la inceput, numai o tema propusa, care intotdeauna mi se pare ca o fereastra deschisa pentru gandurile mele...

23.07.2012, 23:51:34
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Buna dimineata!
    Va fi interesant de vazut felul in care artizanii nostri vor transpune intr-o creatie handmade ceea ce iubesc din lumea filmului!
    Personal,ador de muuulti ani filmul "Casablanca"...dar,de ales voi vedea ce voi alege,fiindca asisderea tie,Gabi,si la mine da pe dinafara romantismul si ideile cu trandafiri,dantele si restul:)

24.07.2012, 07:51:53
  • soso07
    soso07

De pe podiumul de prezentare fashion direct pe covorul rosu ... nici ca se putea o mai buna alegere, Gabitza !!! E cam de dimineata sa-mi vina idei, dar motorasele s-au pus in functiune :)

24.07.2012, 08:32:50
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

Felicitari pentru tema aleasa ! Dac-as fi scrisoare, Gabitza a adus timbrul, eu mai urmeaza sa scriu continutul si gata e ! Acum sa vedem ce idee mi-o veni, sa mearga scrisoarea cu postasul la pas, cu diligenta sau par avion? Sunt o mare iubitoare de filme si voi da atentie deosebita acestui concurs. Pot sponsoriza si cu o
    lucrare daca doresc sa si particip la concurs ?

24.07.2012, 10:26:00
  • blanitza
    blanitza

Aaa, ce-mi place ca va atrage tema, vom vedea frumuseti si lumea filmului va prinde viata aici, frumos, ca la Oscar!!!
    Draga Mirela, esti o scumpa si-o draguta, cum sa nu poti participa la concurs??? Premiul tau special il primim din toata inima, si va bucura cu siguranta pe cine-l va castiga, multumesc infinit pentru gest si suflet!!!

24.07.2012, 11:04:16
  • soso07
    soso07

As vrea sa ofer si eu un premiu pentru locul ... 7 :)

24.07.2012, 11:06:51
  • blanitza
    blanitza

Doamne-Ajuta, Sorinuta, e primit cu bratele deschise si cu bucurie-n suflet, pentru ca stiu ca-l oferi din inima ta maaare si buna!!! Si mie mi-ai adus atatea minunatii muncite de manutele tale, le tin aproape ca sunt norocoase, asa le simt!!!

24.07.2012, 11:25:16
  • nicolebijou
    nicolebijou

As vrea sa ofer si eu un premiu pentru locul 13 ( eu il consider numarul meu norocos: a 13-a am luat si prima si a doua treapta la liceu, a13-a am intrat la facultate, in 13 mi-am cunoscut sotul, in 13 am aflat ca sunt insarcinata, etc...)

24.07.2012, 11:34:03
  • TimeToCraft
    TimeToCraft

Buna ziua!
    Extrem de interesanta tema concursului (apropos, felicitari, Blanitza! am votat cu drag superba creatie din concursul trecut), asa ca vin si eu cu ceva premii.
    De obicei, creatiile care se situeaza imediat sub podium - locurile 4 si 5 - sunt la un nivel estetic destul de apropiat de primele locuri, asa incat, as vrea sa ofer pentru locul 4 si locul 5 cate un premiu constand in furnituri in valoare de 30 lei din magazinul nostru.
    Spor la treaba tuturor! Sa ne vedem cu bine si cat mai multe creatii la sfarsitul concursului!

24.07.2012, 13:16:44
  • blanitza
    blanitza

Oooo, va multumesc din toata inima pentru frumoasele premii!!! Frumusete si belsug, doua cuvintele care sper din adancul inimii sa defineasca acest topic!!!
    Draga mea Nicole, sa fie primit cu bucurie si drag premiul tau care alunga forever ghina si nenorocul!!! Si eu sunt adepta numarului 13, si mi-a purtat noroc la examene...
    Draga TimeToCraft, mmmm, la ce minunatii aveti in magazin, din care si eu m-am infruptat, cu siguranta ca vor fi in heaven creatiile de pe locurile 4 si 5, va multumesc din suflet si pentru cuvinte si vot la anterioara editie de concurs!!! Va felicit si va multumesc tuturor pentru sustinerea materiala si de suflet a creatiei romanesti de handmade!!!

24.07.2012, 13:32:46
  • gemsgems
    gemsgems

Chiar nu stiu ce personaj sa aleg... tre' sa ma gandesc bine. :P Cat despre premiu, sigur ca-l ofer. :D Sa vedem ce va fi. :D

24.07.2012, 13:52:00
  • Kalimera
    Kalimera

blanitzule, grozav subiect pentru concurs! asa-mi flutura si mie prin fata ochilor mintii dantelele si accesoriile actorilor din filmele de epoca... Doamne, ce-mi placea sa studiez tinutele domnitelor si nobililor, bijuteriile, accesoriile...
    offf... daca ma voi putea aduna, particip si eu...daca nu particip, oricum trece-ma la catastif.. premiez si eu pe cineva talentat..:)

24.07.2012, 15:10:59
  • blanitza
    blanitza

Odilia si Alinuta, multumesc din inima pentru gandul bun si inima generoasa, sunteti fete de nadejde, nu zic nimic, da' eu cred ca ideea e la un click distanta, mi-aduc aminte ca am participat anul trecut la niste concursuri pe un alt forum de bijuterie, si temele erau din zona cinematografiei - filmul Sex and the city si Breakfast at Tiffany's, mama, mama, si ce piese mi-au vazut ochii, poate v-am dat niste idei!!!

24.07.2012, 15:27:24
  • gemsgems
    gemsgems

Printre filmele care mi-au placut mie cel mai mult ever e "Dirty Dancing - Havana Nights". L-am vazut de zeci de ori si o data m-a suparat atat de tare subtitrarea proasta incat am modificat subtitrarea intregului film. :))

Chiar l-am revazut acum cateva zile si i-am spus lui Mugur ca intr-o zi vreau sa am si eu rochii (multe) ca cele din film. :P Asta e un motiv tocmai bun sa-l mai vad o data, de data asta cu alti ochi, de artist in cautare de inspiratie. :))

24.07.2012, 15:33:45
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Daca e vorba de premii,clar ca nu pot lipsi:)))Pana se incheie concursul ma hotarasc eu si ce dau ca premiu.Iar de dat,il voi da lucrarii care ,din intamplare,se va afla pe ultimul loc.Zic "din intamplare"fiindca nici o creatie nu merita ultimul loc,toate sunt muncite,sunt realizate cu drag,sunt cu bucatele de suflet migalite!Da,fiind un concurs,e normal sa se faca si o departajare,deci va exista si ultimul loc.

24.07.2012, 16:51:53
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Si uite-asa o avem pe Gabi organizatoare si moderatoare in doua concursuri simultan :)! Nici nu ne putea astepta la mai putin din partea ei, tema e la inaltime! Cum am vazut titlul m-am si gandit la Scarlet O'Hara, apoi am vazut introducerea si cati ca noi or gandi asa... Surse sunt destule, putem corela informatiile din documentare cu cele de la concursul Zodiacul Breslo, numai timp sa fie! Mi-ar placea sa pot participa, insa nu stiu cum oi scoate-o la capat de data asta cu timpul. In orice caz, am de pe acum sentimentul ca rezultatul concursului va fi o parada demna de gala premiilor Oscar!
    Succes, draga Gabi, si spor si inspiratie tuturor fetelor!

24.07.2012, 18:36:58
  • blanitza
    blanitza

Silvia draga, esti o scumpa si multumesc frumos pentru sustinere si incurajare, face mult un premiu la un concurs, eu o stiu, cand creatia ta, din cauza ca n-ai avut cele mai bune poze sau descriere, sau, sau, sau, te trezesti ca esti pe ultimul loc!!!
    Gabitza dear, esti grozava si stiu ca ti-ai dori sa vii cu ceva, mai stiu si ca n-ai cum, dar gandul iti va fugi la tema, ramane sa vezi cum stai cu timpul si evenimentele, eu sper totusi...
    Intr-adevar, chiar este o provocare nebuna sa moderez 2 concursuri odata, macar nu se termina in acelasi timp, Costin s-a saturat de mine la calculator, zice ca m-am lipit cu pap de scaun, pap e lipici arhaic:):) Nu stiu cum o voi scoate la capat, insa multumesc lui Dumnezeu ca sunteti aici, langa mine!!!

24.07.2012, 21:03:00
  • blanitza
    blanitza

Bonjour, mes dames, tocmai ma gandeam ca tare-mi plac zilele-astea fel de fel, da' a la francais sa fie, si ca sa fiu in tema, cautam deunazi bascute frantuzesti, pentru ca modelul mi se pare o culme a stilului, si n-am gasit... Candva, odata, prin '82, imi luasem din oras o bascuta exact din asta, cu un model jakart, insa n-am purtat-o pentru ca mi se parea ca nu-i la moda, domnule, eeee, ce mult mi-ar placea acum, pusa a la garcon, pe-un ochi!!! Cine stie, poate am noroc si vad una aici, ca sa-mi aduc aminte de pelicula Les Parapluies du Cherbourg...

25.07.2012, 10:45:33
  • soso07
    soso07

Primul film la care m-am gandit ieri a fost "Noaptea iguanei" cu Richard Burton si Ava Gardner. Dar mai scotocesc prin memorie :)

25.07.2012, 10:54:59
  • soso07
    soso07

Sau "Batranul si marea" cu Spencer Tracy. Pe acesta il aveam in vizor de la concursul cu zodii (rac) pentru ca Ernest Hamingway era nascut in zodia racului.

25.07.2012, 10:58:43
  • blanitza
    blanitza

Ia uite ce potrivite sunt lucrurile si cum le imbini de frumos, si filme, si flori si .... eeeeeeeeee, Sorinuta, ca parca tot spuneai tu ceva de calor, pe la Varaaa!!!

25.07.2012, 12:43:55
  • carmenn
    carmenn

interesant concurs....sa vedem daca inspiratia intra la mine in casa...sunt cam vlaguita pe canicula asta...

25.07.2012, 13:31:39
  • cattie
    cattie

Pe mine inspiratia m-a lovit instantaneu!!!!
    Cred ca maine seara este gata prima lucrare ...hihihihihi.

25.07.2012, 19:09:13
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Trimite si la noi un trasnet...inspirational:))) Bravo tie ca esti asa harnicutza,abia astept sa vad rezultatul !!

25.07.2012, 19:42:25
  • cattie
    cattie

Si eu abia astept....sa va vad reactia ,hihihihihihii!!!

25.07.2012, 19:53:53
  • carmenn
    carmenn

ooooooooo cattie...chiar ca te-a traznit inspiratia....bravos...eu lesin in casa de caldura...as dormi afara dar mi-e frica....vorba cantecului...sa dorm singurica...

25.07.2012, 23:40:04
  • blanitza
    blanitza

Oooo, ce aud, Cattie scumpa, nu numai ca ai idee, ci ai pus-o si-n practica si vedem si-o piesa??? Esti grozaaaava, mai ales ca pica la fix, cum as putea eu sa nu premiez prima lucrare inscrisa in concurs??!!!
    Un pandant de agata movulie delicios te asteapta!!!
    www.breslo.ro/Product/1-Pandantiv-Agata-Striata-38x20x5-mm_663507

26.07.2012, 09:32:46
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Sunt senzationale agatele astea striate mov,am si eu una si are niste culori superbe!

26.07.2012, 09:59:32
  • carmenn
    carmenn

www.breslo.ro/Product/Palarie-Scarlet-Pentru-Concursul-Favorite-Movie-Star_674862

Prima lucrare.Pentru ca-mi place enorm verdele si personajul la fel, m-am gandit ca o asemenea palarie este chiar indicata.

26.07.2012, 11:29:51
  • cattie
    cattie

Nu numai ca am avut o idee,dar am avut o idee care m-a TRAZNIT in secunda 1 dupa ce am terminat de citit tema concursului.
    Si daca nu era bunica prea curioasa sa vada la ce anume am mai lucrat si sa isi lase amprentele in lacul proaspat,era gata de ieri seara :)))
    ...si pot sa pun pariu ca nimeni nu s-a mai gandit sa abordeze acest subiect din punctul meu de vedere :D

www.breslo.ro/Product/Forever-Young-rezervat_675981

26.07.2012, 20:50:17
  • carmenn
    carmenn

frumoase si nemuritoare personajele din desenele animate...bravo cattie...

26.07.2012, 21:15:51
  • blanitza
    blanitza

Fetele, fetele, FELICITARI pentru superbele creatii inscrise in acest nou concurs, care nici nu ma asteptam sa inceapa-n forta si-atat de repede!!! Ooo, va plac povestile frumoase, musai traite-n 2, din cate vad, atunci tot asa sa fie si de la mine - un cuplu de agate-pandativ, cate unul pentru fiecare - Carmen, ai inscris prima, si-ti multumesc, o piesa jos...palaria:), iar Catalina scumpa, aveai piesa gata de ieri, si-ai adus-o in seara asta la concurs, un pandant delicios de la mine, pentru veselia si deliciul anilor nostri de copilarie, pe care tu i-ai imortalizat ...forever!!!

26.07.2012, 21:19:13
  • cattie
    cattie

Multumesc mult :)

26.07.2012, 21:31:56
  • Kalimera
    Kalimera

de ce nu ma mir ca subiectul ales de cattie i se va potrivi manusa pe spiritul ei ludic:))
    super tare setul.. tare mult mi-ar fi placut in copilarie sa am asa ceva.. o caseta sa-mi ascund 'comorile' si o chestie delicioasa in care sa-mi tin creioanele...
    foarte tare..:)

iar carmenn, bineinteles, romantica incurabila:)

26.07.2012, 21:52:58
  • blanitza
    blanitza

Odilia scumpa, si oare sa n-ai tu un film preferat, un personaj, o masca preferata???!!! Mira-m-as, iubita, te asteeept...

26.07.2012, 22:29:13
  • carmenn
    carmenn

multumim Gabi....eu da...cu romantismul meu...

26.07.2012, 23:10:16
  • Kalimera
    Kalimera

o sa ma straduiesc, gabitzule... dar nu stiu ce se intampla, s-a contractat timpul... as avea nevoie de 48 de ore pe zi ca sa-mi fac toate treburile pe care mi le pun in cap, si care nu se mai sfarsesc...

26.07.2012, 23:11:39
  • user33709
    user33709

Vai, dar ce tema frumoasa ai alesa Gabi draga, te felicit pentru inspiratie si organizare.
    Vin si eu cu premii pentru creatia care se va afla pe locul 10 ( zece ), precum si pentru penultima lucrare care se va situa in concurs.
    Succes, Gabi draga, spor si inspiratie tuturor participantelor!

27.07.2012, 11:03:41
  • blanitza
    blanitza

Aura draga, draga, esti de milioane si-ti multumesc din inimioara pentru gestul tau minunat si pentru suflet, sa traiesti 100 de ani de inspiratie!!! Si parca tot cu 100 de ani, mai era ceva, mai era ceva, aaaa, daaaa - 100 de ani, de fapt UN VEAC DE SINGURATATE, dupa romanul lui Garcia-Marquez, daca l-ai vazut, Aura mea draga, nu se poate, nu se poate sa nu te inspire si ochiul tau desavarsit la culoare sa nu gaseasca ceva pentru tema noastra!!! Dantele si fineturi, ca la case mari...

27.07.2012, 11:53:07
  • user33709
    user33709

Gabi draga, l-am citit si recitit ... este scriitorul meu preferat, si tare mi-as fi dorit sa am si ceva timp sa particip la minunatul concurs cu o tema atat de inspirata de tine... Sper,totusi, ca pe la jumatatea lui august sa vin cu o lucrare...

27.07.2012, 12:20:39
  • foambubbles
    foambubbles

Ce-mi place tema! Inspiratia m-a lovit pe loc, asa ca abia astept sa am ceva timp sa-mi pun in practica ideile si sa-mi fac debutul in minunatele concursuri de pe forum, pe care le-am urmarit pana acum de pe margine. :)

27.07.2012, 13:42:17
  • blanitza
    blanitza

Fata, ce ma bucur ca-n sfarsit, am reusit sa-ti atragem atentia, daca nu mi se scurg ochii pe la tine prin magazin, ce designuri si poze stii tu sa faci, mama, mama... Abia te-astept, ca avem premii de debut in concursurile forumistice!!!

27.07.2012, 13:45:02
  • foambubbles
    foambubbles

Multumesc pentru aprecieri si primirea calduroasa! Siiigur am rosit! :D

Atentia mi-a fost mie atrasa de mult timp, ba chiar am si facut cate ceva pentru 2 concursuri, dar n-am mai avut timp si de fotografii. :)) Of, diplomele astea...

Dar de acum sper sa am mai mult timp si sa iasa ceva frumos- sa nu ma fac de ras de la debut. Ca un indiciu... unul dintre actorii preferati e Johnny Depp. :D

27.07.2012, 14:43:52
  • carmenn
    carmenn

si al meu.........

27.07.2012, 15:30:23
  • blanitza
    blanitza

Johnny Depp e deja un "monstru sacru", ca sa-i zic asa, abia astept sa vad la care dintre filmele lui grozave te opresti, eu am unul preferat din toate...O ADEVARATA FEERIE...

27.07.2012, 16:09:44
  • carmenn
    carmenn

ma ispitesti bag seama...inclin intre ,,Batranul si marea" si ceva tot marinaresc...offfffff...eu si piratii mei imaginari...:)

27.07.2012, 17:43:08
  • carla69
    carla69

Nu cred ca am timp sa fac ceva desi mi-au sarit gandurile la o "frumusica..."

27.07.2012, 17:49:11
  • MonicaIacovencoJewelry
    MonicaIacovencoJewelry

iuhuuu, frumoasa tema de concurs!

27.07.2012, 22:55:20