Forum: Concursuri Concurs de bijuterii si accesorii etnice
- Ethno.Bead
In asteptarea primaverii, echipa Ethno–Bead (formata din Carina – pasionata de bijuterii etnice si Zsolt – Gabriel, pasionat de pietre semipretioase si stat la cozi la posta :D) va invita cu mult entuziasm la un concurs cu tema etnica, in care sa va dati frau liber imaginatiei, talentului si creativitatii de care, urmarind concursurile din trecut, suntem convinsi ca nu duceti lipsa :)
07.02.2013, 02:38:31
Avand in vedere feedback-ul primit de la voi cu privire la ideea lansarii acestui concurs, suntem siguri ca vom vedea multe lucrari minunate, indiferent ce forma vor lua: bijuterii, decoratiuni, accesorii vestimentare.
Etnia pe care o veti reprezenta prin creatiile participante la concurs ramane la alegerea voastra, dar ne-am bucura tare mult sa vedem cat mai multe lucrari inspirate de portul si obiceiurile unor popoare exotice, asa ca va invitam la o calatorie virtuala in jurul lumii in mai putin de 80 de zile, incepand cu Japonia, China, Tibet, trecand negresit prin Africa, pana in cele doua Americi. In orice statie veti alege sa va opriti, cu siguranta inspiratia va fi la ea acasa :)
Si cum trebuie sa existe si cateva mici reguli:
Fiecare concurent poate participa cu maxim doua lucrari, create special pentru acest concurs.
Castigatorii se vor stabili prin votul publicului, care vor alege cate 6 creatii preferate, asa cum s-a procedat si la alte concursuri din trecut.
- Perioada de inscriere a lucrarilor: 7 februarie – 4 martie 2013
- Votarea: 5 – 9 martie 2013
- Anuntarea castigatorilor: 10 martie 2013
Premii:
Locul I – un voucher in valoare de 70 de lei in magazinul Ethno-Bead
Locul al II-lea - un voucher in valoare de 50 de lei in magazinul Ethno-Bead
Locul al III-lea - un voucher in valoare de 40 de lei in magazinul Ethno-Bead
Premiu pentru debut – un voucher in valoare de 30 de lei in magazinul Ethno-Bead
Deja s-au anuntat si alti sponsori care vor oferi premii. Le multumim din suflet pentru sprijin si implicare:
Nagual www.breslo.ro/Shop/nagual
Soso07 www.breslo.ro/Shop/soso07
Jewelswithlove www.breslo.ro/Shop/Jewelswithlove
LadyShop www.breslo.ro/Shop/LadyShop
Marmotescu www.breslo.ro/Shop/Marmotescu
Mielena www.breslo.ro/Shop/mielena
Va asteptam cu nerabdare la concurs. Iar daca am uitat cumva ceva important, le rog pe fetele cu mai multa experienta in organizarea de concursuri sa ma traga de maneca si sa ma atentioneze :)
Mult succes si inspiratie! - Jewelswithlove
Buna dimineata!Se pare ca breslasii nostri vor fi pusi din nou in priza creativa de un nou concurs cu tema incitanta!Problemele vor aparea atunci cand va trebui sa ne decidem ce filon etnic alegem,fiindca posibilitatile sunt nelimitate!
07.02.2013, 08:29:05
Succes tuturor,spor si inspiratie! - Jewelswithlove
Si o melodie pe care o iubesc de mult timp!E buna pt suflet dar si pt inspiratie!
07.02.2013, 08:39:42
http://www.youtube.com/watch?v=zYaXRgNp2Wk - soso07
Sa ne facem bagajele si sa plecam in calatorie !!! Cu siguranta vom avea multe de vazut si invatat :)
07.02.2013, 10:52:38 - gemsgems
Ma bucura mult tema asta. :D Multa vreme eu am fost un pic obsedata de Georgia si cultura georgiana. In timp bineinteles ca mi-au luat ochii alte chestii si a inceput sa paleasca aceasta obsesie. Dar inca ador sa urmaresc dansurile nationale georgiene. SI costumele lor sunt atat de frumoase si parca desprinse din povesti fantasy! :D Daca o sa fac ceva, si sper sa fac, cel mai probabil va fi de inspiratie georgiana.
07.02.2013, 15:16:03
Pentru cei curiosi, va invit sa vedeti un video cu unul dintre dansurile lor traditionale. :D
http://www.youtube.com/watch?v=5D2QGQIhe8E - Ethno.Bead
Inspirative ambele clipuri. Cel cu dansurile georgiene m-a dus cu gandul la "Lord of the dance".
07.02.2013, 18:08:24
Pun si eu doua link-uri - e vorba de filmul meu de suflet, daca e cineva care nu l-a vazut il recomand cu caldura, posibila sursa de inspiratie :)
http://www.youtube.com/watch?v=d9ICbZVs9TU
http://www.youtube.com/watch?v=8Wdd3kz_-WU - soso07
Foarte frumos filmul ! L-am vazut de mai multe ori si mi-a ramas in suflet :)
07.02.2013, 18:38:29
Si din partea mea :
http://www.youtube.com/watch?v=URqZ3vBCFvI - mielena
Io sunt deal şi badea şesu...si hop şi io, întru inspiraţie să vie:
08.02.2013, 19:32:08
http://www.youtube.com/watch?v=TkFs0hqnhJA - carmenn
www.breslo.ro/Product/Coronita-colier--rusesc--Concurs-Etnic_829453
09.02.2013, 12:21:41
prima lucrare...sper sa fie buna...:) - mielena
Ei, bravos! Cine sa o mai creada pe harnicuta si talentata noastra Carmen ca nu are idei, ca n-o ajunge inspiratia??!!!! :)
09.02.2013, 15:26:51
Foarte ingenioasa ideea, imi place mult! - Thezora
Cum zice mielena... :)
09.02.2013, 15:47:35
Foarte frumos, carmenn! - carmenn
multumesc fetelor...aici m-a lovit o idee...insa la Evolutie chiar nu stiu...
09.02.2013, 15:58:19 - MonicaIacovencoJewelry
Buna dimineata!
09.02.2013, 16:03:55
www.breslo.ro/Product/Frida_829712 - Thezora
Hai ca acuma ma mananca si pe mine sa ma bag... Mistoaca tare bentita!
09.02.2013, 16:52:17 - carmenn
ador stilul ,, Frida''...
09.02.2013, 17:18:08 - Ethno.Bead
Felicitari, foarte frumoase primele doua piese din concurs :)
09.02.2013, 18:54:17 - DragomirOctavia
Iata lucrarea la care o inscriu la concursul organizat de dvs.
10.02.2013, 16:10:58
www.breslo.ro/Product/Bratara-Jade_831119 - BohemianSin
inspirat de cromatica si detaliile de pe costumele mongoleze/tibetane: banuti, flori, ciucurasi, culori din abundenta :
10.02.2013, 16:46:36
www.breslo.ro/Product/REZERVAT-Colier-Mongolian-dance_831073
o sa revin si cu poza inspirationala!
foarte fain concursul, si pe placul meu:D. tare as vrea sa vin si cu o a doua piesa. - user4039
www.breslo.ro/Product/mediterranean-ruffles_831120
10.02.2013, 18:36:47
Lucrarea mea inspirata de Marea Mediterana si costumul etnic spaniol - Jewelswithlove
Ce debut in forta!Foarte frumos!Frumoase si inspirate lucrari!
10.02.2013, 18:57:11 - Ethno.Bead
Superbe ultimele creatii inscrise. Ma bucur sa vad atatea lucrari deosebite inca din primele zile :)
10.02.2013, 19:41:34 - carmenn
da...sunt frumoase toate...:) se aduna fetelor...:)
10.02.2013, 20:34:00 - DragomirOctavia
Multumesc Silvia si Etno-Bead pentru aprecieri. Carmenn, te admir pentru felul in care ai abordat tema acestui concurs cat si cel cu evolutia. Esti nu numai harnicuta cum spun fetele ci si curajoasa. Bravo.
10.02.2013, 20:40:03 - carmenn
saru-mana... :)
10.02.2013, 21:10:06 - LONA22004
Buna dimineata,
11.02.2013, 09:32:46
cu o oarecare emotie de dublu incepatoare :
1. se termina prima mea luna de breslara ( o singura vanzare, care in urma stangaciei mele nu apare pe site, dar imi da entuziasm si rabdare de a continua, combinata de multe vizualizari ale produselor mele )
2. prima mea participare la un concurs
doresc sa ma inscriu la acest concurs de bijuterii si accesorii etnice cu 2 produse care defapt formeaza un set NATURE.Sursa de inspiratie a fost desertul african, redat nu prin tipul materialelor folosite, ci prin paleta de culori tipic african: pamantul rosiatic, lemnul si fructele coapte.
Produsele:
www.breslo.ro/Product/Colier-crosetat-NATURE_831515
www.breslo.ro/Product/Bratara-crosetata-NATURE_831529
Intrebare de incepatoare: cu aceasta ma consider inscrisa in concurs, sau trebuie sa o fac altundeva?
SUCCES TUTUROR PARTICIPANTILOR! - Ethno.Bead
Bine ai venit, Lona. Foarte dragut setul tau.
11.02.2013, 10:43:48
Este suficient sa postezi aici lucrarile pentru concurs, nu e nevoie sa te inscrii in alta parte. Cu mentiunea ca magazinul trebuie sa-ti fie activ pe toata perioada concursului, pentru ca lucrarile sa poata fi vizualizate. Daca iti expira in curand, asigura-te ca ai platit taxa pentru cel putin inca o luna de functionare.
In atentia concurentilor: va rog sa precizati in momentul in care postati lucrarile daca este prima oara cand participati la un concurs pe Breslo. Daca vor fi mai multi debutanti, premiul pentru debut se va acorda prin tragere la sorti. - Jewelswithlove
E luni,incepe o noua saptamana si vi-o doresc plina de impliniri si satisfactii pe toate planurile!
11.02.2013, 12:45:37
Am sosit cu premiul pe care l-am promis,premiu care va fi oferit de gazda noastra!
www.breslo.ro/Product/Bratara-Ancorat-in-turcoaz-premiu-oferit-in-cadrul-concursului-de-bijuterii-si-accesorii-etnice_832094 - Thezora
Un debut foarte reusit! Felicitari, Lona!
11.02.2013, 13:17:50 - user21
www.breslo.ro/Product/colier---rezervat_832708
11.02.2013, 21:08:51
hop si eu, ca n-am mai hop de mult :)
ca si sursa de inspiratie mi-au servit colierele de nunta purtate de femeile maasai.
ocazie cu care am aflat ca fiecare si-l coase, fiecare doreste ca al sau sa fie cel mai.
desi alegerea culorilor a fost cam la plesneala, dupa o ulterioara documentare am aflat ca fiecare culoare care apare intr-o bijuterie maasai nu e intamplatoare.
astfel, rosul semnifica pericolul, curajul,puterea, unitatea[ fiind culoarea sangelui vacii sacrificate cu ocazia unei celebrari in comunitate].
albastrul reprezinta cerul care este sursa apei pentru vaci, portocaliul - ospitalitate, negrul - culoarea pielii, dar mai ales greutatile intampinate in viata.
cam atat, nu va mai plictisesc :) - carmenn
frumos...
11.02.2013, 21:21:15 - Thezora
Imi place muuuuuuuuuuult! O_O
12.02.2013, 01:29:52
You had me at bead embroidery... plus restul... Felicitari! - Marmotescu
Scuze ca n-am mai zis nimic, dar sunt in plin haos de martisoreala :).
12.02.2013, 09:28:53
Premiul meu pentru concurs, pentru un client la alegerea organizatorului: www.breslo.ro/Product/cercei-Sun-and-sea-go-tribal-on-me-premiu-concurs-Etno_708621 - Ethno.Bead
Jewelswithlove si Marmotesc, multumim frumos pentru premii.
12.02.2013, 13:37:13
Marmotescu, imi plac mult culorile insorite din setul tau, imi doresc sa vina mai repede vara.
bijuteriiwhatelse, super colierul prezentat in concurs. Felicitari :) - NicoleCeaMov
Multe lucrari frumoase inscrise!
12.02.2013, 14:45:07 - Marmotescu
as participa si eu la concurs,dar doar daca ma lasati cu ceva facut mai demult,acum nu am timp :(
12.02.2013, 15:59:07 - user21
senchiu, senchiu :P
12.02.2013, 20:42:53 - Ethno.Bead
Marmotescu: Nu stiu ce sa zic, am precizat initial ca lucrarile trebuie sa fie special facute pentru concurs. Daca poti modifica sau adauga ceva nou la lucrarea ta cred ca ar fi ok :)
12.02.2013, 22:31:22 - Ethno.Bead
Iata si premiile mai mult decat generoase oferite de LadyShop:
12.02.2013, 22:37:24
Locul I: voucher in valoare de 50 lei - produse din magazinul LadyShop
www.breslo.ro/Shop/LadyShop
Locul al II-lea: un pachet cu 4 pachete de Fimo (va fi listat in magazinul LadyShop)
Locul al III-lea: un pachet cu 3 pachete de Fimo (va fi listat in magazinul LadyShop)
Multumim frumos :) - soso07
Am adus si eu premiul promis :
13.02.2013, 11:02:02
www.breslo.ro/Product/Premiu-Concurs-de-bijuterii-si-accesorii-etnice_834608 - Thezora
Super premiu, Soso!
13.02.2013, 13:00:28 - soso07
Multumesc :) Urmeaza sa-l "gandesc" si pe cel de la concursul "Evolutia din noi".
13.02.2013, 13:18:38 - carmenn
super...
13.02.2013, 13:57:32 - Thezora
După ceva încurajari, imi iau inima în dinţi şi mă înscriu şi eu în concurs cu un colier, desigur:
13.02.2013, 15:35:34
www.breslo.ro/Product/Azteca_834651
Inspiraţie mi-au fost vechile civilizatii central şi sud americane, mari amatoare de bijuterii din aur şi pietre semipretioase. Sper că se încadrează în tema... - carmenn
frumi...
13.02.2013, 15:54:11 - syriana
Buna seara tuturor! Deoarece nu am participat niciodata la un concurs "breslas", am acceptat "provocarea" lansata de Ethno-Bead si ceilelti sponsori si indraznesc sa ma inscriu cu primul colier, care sper sa faca placere furnizorilor mei de materiale atat de frumoase si sa incante ochiul tuturor! Incepatoare fiind cam am emotii, precum o scolarita, dar imi revin eu si-o sa mai creez inca un colier.
13.02.2013, 18:12:24
Succes tuturor participantilor!
www.breslo.ro/Product/Colier-South-Sea--Participa-la-Concurs-de-bijuterii-si-accesorii-etnice_835119 - DreamBijoux
www.breslo.ro/Product/Paris-my-love_835590
14.02.2013, 12:18:10
Este prima oara cand particip la un concurs, si in urma unui mesaj primit, am hotarat sa postez si eu colierul meu, inspirat de eleganta Parisului, vesnic viu si stralucitor.
Daca este vorba de Paris, sa nu uitam de Tour Eiffel, de aceea am atasat si un charm cu acest simbol.:) - Ethno.Bead
soso07, multumim frumos pentru premiu. Te asteptam si in concurs cu cel putin o creatie :)
15.02.2013, 08:12:29
margele-etc, syriana, super colierele voastre, foarte frumos lucrate.
Bun venit Syrianei si lui DreamBijoux in primul lor concurs de pe forum si mult succes. Si colierul lui DreamBijoux e frumos, chiar daca atunci cand zic Paris nu ma gandesc in primul rand la etnic :) - oanaroman85
Buna ziua tuturor. Cu voia dvs vreau sa particip si eu la acest concurs cu un set inspirat din cultura africana.Este prima data cand particip la un concurs pe acest forum.De fapt este primul meu concurs de pana acum.
15.02.2013, 10:41:33
Acesta este setul confectionat de mine special pentru asta:
www.breslo.ro/Product/African-style_836854 - carmenn
www.breslo.ro/Product/Colier-si-cercei--Ildiko-----Concurs-Etnic_837119
15.02.2013, 13:47:14
A doua lucrare...sper ca m-am incadrat in tema concursului :) - aigile
În general nu-mi ”programez” melancoliile vinerea, că-s mult prea multe de... gospodărit... Dar am făcut greșeala să trec aseară peste paginile voastre, așa că... duse-au fost toate planurile, cu noapte cu tot! Dar mi-a plăcut nespus să mă întorc într-o minunată lume a copilăriei, pe care am învățat s-o prețuiesc doar când nu mai era... Până atunci mi s-a părut prea aspră (la propriu și la figurat!), de la greutățile unei vieți lipsite de confort, pâna la intransigența unor oameni drepți la stat și la suflet, croiți din stâncă, să reziste unui trai potrivnic...(până și colectivizarea s-a oprit la marginile acelui ținut, prea aspru și ascet pentru a mai fi...”stors” ori strunit din frâu!...)
15.02.2013, 14:50:05
Am spus deja destule în prezentarea bijuteriei inspirate de acel loc, dar o rectificare tot mai am de făcut: EXISTĂ o amintire fizică provenind din satul mamei, și aceasta este chiar fața de masă pe care sunt expuse bijuteriile! Este singura zestre pe care mama a luat-o de acolo, și singurul lucru pe care mi l-a lăsat când a plecat peste mări și tări... Este atââââât de ”A EI”, încât, după cum ați văzut, încă nu m-am obișnuit să mi-o trec în... patrimoniu!... Și e la fel de aspră ca toate cearceafurile și ștergarele de in care... mi-au ”înviorat” copilăria!... Si tot atât de NEPREȚUIT de frumoasă!
www.breslo.ro/Product/Zgrdghia-de-TRCIA---An-Upgrade-Concurs-de-bijuterii-i-accesorii-etnice_837093