Forum: Concursuri CONCURS- De-ai fi tu salcie la mal...
- rosegarden
fetelor,eu nu mai ajung cu al doilea x pt concurs-si premiile promise le voi afisa abea sapt viitoare.va rog sa ma scuzati!maine am prez de moda, tineti-mi pumnii!
20.10.2012, 16:24:40 - mielena
Mult succes, Lenke! Iti tinem pumnii! :)
20.10.2012, 16:56:25 - carmenn
ne gandim la tine...
20.10.2012, 16:56:51 - eluneara.bijoux
revin si eu dupa ceva vreme ,cu piesa pt concurs , dupa o saptamana in care rodul iubirii a avut un "rosu in gat" de toata frumusetea. Acum e bine , si o ajuta pe mami jucandu-se cu borcanasele cu margelute :) (zdangane mai frumos ca jucarelele).
20.10.2012, 18:08:57
Fara alte prezentari :
www.breslo.ro/Product/Set-Mechanical-love---participa-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal-de-pe-forum_731565
si maine postez si premiul promis (ce si cui).
Tinem pumnii pt prezentarea ta , Rose. - blanitza
Ce piese minunate mi-au vazut ochisorii, cate povesti de iubire, toate impartasind aceeasi taina de nespus, si aceeasi clipa vrajita a inceputului... Frumoase, ooo, atat de frumoase creatii, impletite-n cuvinte nepieritoare, pentru ca poate aceasta si e sansa iubirii pamantene, care-ntr-o zi dispare ori moare, sa ramana prinsa-n cuvinte pentru totdeauna si sa duca mai departe enigma si frumusetea IUBIRII, s-o faca ETERNA...
20.10.2012, 18:22:17
Acea clipa fericita, cand Eros ti-arunca sageata, chiar aceea, am vrut s-o surprind si eu in colierul meu, sper din inima sa fi reusit...
Colier Love's Butterfly
www.breslo.ro/Product/Colier-Loves-Butterfly---Concurs-De-ai-Fi-Tu-Salcie-La-Mal_731567
Felicitari pentru un concurs absolut superb si pentru creatii ce rivalizeaza cu trecerea timpului, si-l fac sa stea in loc!!! - carmenn
simetria aripilor precum cea a inimilor...frumi...delicat si colorat...
20.10.2012, 18:37:30 - BoutiqueBudoar
@blanitza: foarte foarte frumos colierul tau !!!
20.10.2012, 18:50:00 - de.dimineata
De-ai fi tu Rasaritul Soarelui, as vrea sa fiu ca pescarusii-n zbor, sa ma scald in lumina diminetii tale :-)
20.10.2012, 19:20:33
www.breslo.ro/Product/Pescarusi-la-Rasaritul-Soarelui-colier_731618 - mielena
eluneara si blanitza: sunteti absolut minunate prin ceea ce transmiteti cu creatiile voastre! Crampeie si ingemanare- motiv clasic dar inedit prin exprimare. Inimi frante si regasite odata cu bataia de aripi a fluturilor din stomac...jumatati care se cauta si doar cand se gasesc dau amplitudine TOT-ului prin zborul comun unic. Bravoooo! :)
20.10.2012, 19:22:43 - carmenn
frumos ,,dimineata"...
20.10.2012, 20:11:34 - blanitza
Ooo, ce ma bucur ca va place, am stat cu inima cat un purice - este prima oara cand incerc nuantele neon care sunt foarte la moda in acest an, si tot stand eu si rumegand ideea, mi-am dat seama ca exact asa si este lumea cand te indragostesti - plina de culoare, nicio umbra, niciun nor, toate par a-si da mana si canta, pentru ca tu...IUBESTI...
20.10.2012, 20:18:36
Ce minunatie cromatica si-ntr-o desavarsita armonie, ca soarele-n rasarit, ne-ai adus prin colierul tau cu pescarusi, draga Dimineata, foarte frumos... - mielena
Pot repeta de 100 de ori pana ma satur?? Mi-a placut atat de mult!!!
20.10.2012, 21:46:07
"De-ai fi tu Rasaritul Soarelui, as vrea sa fiu ca pescarusii-n zbor, sa ma scald in lumina diminetii tale ", iar concretizarea metaforei e geniala, de.dimineata!...E geniala si la pranz, si seara! :))
Ma invinovatesc cumplit ca nu am vazut mai devreme creatia ta! Ai postat cam in acelasi timp cu ultimul meu mesaj iar eu nu am vazut pagina de pe internet reimprospatata, de.dimineata. Deci, bine ai venit!
Ca sa ma ierti, iti dedic niste versuri cu aluzii de dimineti si internet:
Visele mi se strivesc,
Sub viata ce nu o traiesc,
Dati-mi un bilet doar dus,
Era tot ce-aveam de spus,
Viata avea doar doua stele,
Ai facut tu cinci din ele,
De cand pe tine te am,
Ploaia-mi intra doar in spam.
(...)
Casa mea n-are pereţi,
Ferestrele sunt dimineţi,
Şi cu share-ul în orice zi,
Ca şi cum mâine n-ar fi,
Poate-s mic în lumea lor,
Dar am învăţat să zbor,
Când simt că mă prăbuşesc,
Bat în lemn ş-apoï zâmbesc
(..)
Daca in palma mea sta inima ta,
Lumea e a mea - carla69
Ce de frumuseti s-au adunat!!!!Inscrierea e pana maine?
20.10.2012, 21:49:00 - mielena
Da Carla, maine e ultima zi de inscriere. Ce faci TU? Ai zis ca mai ai putin la piesa TA?...:)
20.10.2012, 21:52:25 - carla69
Da,a intervenit un targ intre timp si m-am pregatit,dar a meritat.Poate reusesc sa termin macar una desi aveam in plan doua piese
20.10.2012, 22:03:53 - mielena
Mi-ar face mare placere si onoare! :)
20.10.2012, 22:40:47 - carinasirbu
Pana la urma am reusit si eu :)
21.10.2012, 03:17:45
Pentru ca iubirea inseamna doi: www.breslo.ro/Product/Set-pentru-ea-si-el---participa-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_731751 - mielena
Ce dimineata frumoasa mi-ai facut, Carina! :)
21.10.2012, 09:11:58
O ţinere de mana care aduna in inclestarea ei propria poveste. Doua bratari gemene pentru doua suflete pereche care s-au gasit. Super-idee, minunate piese! :) - blanitza
Ce frumuseti gemene ai adus la concurs, draga mea Carina, minunata prezentare si bijuterie, plina de semnificatii, iar cromatica este o adevarata placere!!!
21.10.2012, 11:50:58
Concursul merge mai departe, si s-a intrat chiar in zona mea de "sens and sensibility", asadar nu pot rezista acestei invitatii la albastru...so...wait and see!!! - blanitza
...Si cum spuneam anterior, sa fie "Doua perle gemene/Gemene, sa semene...", asemeni Iubirii Neintelese, in care doar seamana sufletele, insa intrutotul nu se unesc, si clipa zboara...
21.10.2012, 12:23:05
Inel "Floare Albastra..."
www.breslo.ro/Product/Inel-Floare-Albastra---Concurs-De-ai-Fi-Tu-Salcie-La-Mal_731842 - raven
Ma inscriu discret si eu....De-ai fi tu salcie la mal......Eu as fi o catusa, una pufoasa si dantelata, cu matase si perle, care sa-ti tina iubirea langa mine! Cu drag, iubitului meu....
21.10.2012, 13:23:45
www.breslo.ro/Product/Bratara---Catuse-cuvantului-dor-Participa-la-Concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_731870 - mielena
Neinteleasa sau impartasita- asa poate fi iubirea, iar blanitza si raven au exprimat cele doua fatete, cu maiestria si sensibilitatea binecunoscute si au imbogatit infinit, pe final, acest concurs!
21.10.2012, 13:49:36
Felicitari, superbe creatii! - eluneara.bijoux
Cum v-am obisnuit de la"movie star" , noi suntem 2 ..deci inscriem a 2-a creatie facuta de prietena mea , www.breslo.ro/Product/Brosa-Pretty-Blue---participa-la-concursul--De-ai-fi-tu-salcie-la-mal-de-pe-forum_731983 (de aceea ne-am si semnat sub descriere). 2 Viziuni diferite asupra iubirii ..si totusi in final au acelasi inteles.
21.10.2012, 16:22:34
La premiu nu am apucat sa ii fac pozica dar va veni cat de curand , nu ratez ocazia de a face fericita o persoana.
O zi excelenta doamnelor! - carla69
Yes!!!Am reusit!.Dupa multe ganduri rosii si negre,incepute decand a inceput concursul am reusit sa-mi termin "Jumatatea mea"
21.10.2012, 17:37:37
www.breslo.ro/Product/Colier-Jumatatea-mea-participa-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_732095 - carmenn
frumos...
21.10.2012, 17:46:00 - GradinaSecreta
Felicitari tuturor fetelor pentru creatiile atat de inspirate!
21.10.2012, 17:46:46
Iata prinosul meu pentru acest concurs:
www.breslo.ro/Product/Pandantiv-Toamn-la-teiul-lui-Eminescu_732021
www.breslo.ro/Product/Colier-Forever-haunted_732108.
Succes tuturor si spor la centralizat, Mielena :)! - soso07
Am sosit si eu cu a doua lucrare :
21.10.2012, 18:22:41
www.breslo.ro/Product/Iertare---Decoratiune---Participa-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal_732150
"Iubirea este un act de iertare nesfârşită, o privire tandră care devine un obicei." Peter Ustinov - carmenn
frumos...simplu...iar iubirea se poate simboliza chiar si cu materiale naturale si la indemana oricui...piatra...metal...si multa inspiratie...
21.10.2012, 18:39:13 - mielena
Eluneara, Carla, Gaby, Soso: imi faceti imposibila o interventie inspirata caci lucarile voastre ma lasa fara cuvinte. Imi cer iertare ca in decoratiunea Sorinei, imi bucur privirea cu "teiul lui Eminescu" si visand la "jumatatea mea" ma gandesc ca voi fi "forever hounted"- in sens pozitiv- de acest concurs si de minunata voastra contributie! :))
21.10.2012, 18:46:41
Felicitari din tot sufletul! - carmenn
daaaaaaa...ce asociatie interesanta ai facut...pietricica este tot de pe plaja ,Soso?! :)
21.10.2012, 19:05:58 - blanitza
Maaaama, ce piese de piese au aparut pe final, si ce ma bucur ca vedem frumusete, inspiratie, ganduri, fatete si ipostaze noi ale iubirii, prin fiecare dintre creatiile inscrise, bravoooo!!! Si poate mai vin...
21.10.2012, 20:21:39 - Jewelswithlove
Sa va aduc intai versurile lui Paunescu,fiindca evoca ceea ce am vrut eu sa arat in setul pt concurs:iubirea de o viata!
21.10.2012, 20:47:55
"Eu o iubesc. Duios. Nebun. Potrivnic.
Pe viata si pe moarte. Fara frica,
Compatimesc pe cei care abdica,
Dar eu raman cu mine insumi, schivnic.
Si de s-ar da si lumea pe din doua,
Cum harti politice-o mai arata,
Eu tot voi adora aceasta fata,
Cazuta sub catusele de roua.
Eu o iubesc. Vitralii de cenusa,
Spre a ne desparti, se-ntemeiaza,
Si cheia singura se-nvarte-n usa
Singuratate spre a-i da si groaza.
M-au condamnat juratii mei de gheata
La o iubire silnica, pe viata."
Iubirea ca o condamnare pe viata,dar o condamnare voita,asumata si traita intens,ceas de ceas,an de an!Cu dorinta ca aceasta condamnare sa fie cat mai lunga...
Initial,am inceput sa lucrez la ceva complicat,ceva ce nu vroia sa arate asa cum era in gandul meu...si ma tot gandeam la povesti de iubire...si stricam totul si o luam de la inceput...Cum s-a nascut acest set?Simplu!S-a nascut odata cu farfuria intinsa de sotul meu si pe care era ceva de mancare...era seara deja si eu uitasem sa mananc:))
Nu e ceva in stilul meu,nu e cu mii de margelute de nisip,nu e complicat.E...ca-n viata.Un set care nu are pretentia de a se lupta cu frumusetile inscrise in acest concurs ci de a aduce un omagiu Iubirii!
www.breslo.ro/Product/Set--Irepetabila-poveste-colier-si-cercei_732278 - HappyAccesories
Apar si eu in cele din urma..cu o pereche de cercelusi romantici si deliciosi in acelasi timp!
21.10.2012, 20:56:37
www.breslo.ro/Product/Cand-se-lasa-seara_732311 - mielena
Când se lasă seara, irepetabile poveşti .. Doamne, cât de frumoase exprimări artistice ne-au adus, cu dragoste Jewels, cu bucurie Happy! :)
21.10.2012, 21:29:49
Cu plecăciune, multumesc! - carmenn
mi-a placut dualitatea la acest concurs...rosu-negru... prin Carla...rosu-verde... ,,Nebunul si regina" ...lucrarea mea :) si rosu-galben...Jewels...pietricelele si inimioarele Sorinei... tabloul cu sarutul...asa si trebuie sa fie iubirea...in doi... si celelalte lucrari care au fost inscrise slavesc dragostea si vreau sa cred respectul.
21.10.2012, 23:20:35 - Jewelswithlove
Premiul pt locul 3,oferit de Monica www.breslo.ro/Shop/monicasandica:
22.10.2012, 10:35:33
www.breslo.ro/Product/premiu--locul-3-concurs_732466 - carla69
Superb premiu!!!!
22.10.2012, 10:39:48 - eluneara.bijoux
Vin cu premiile promise :
22.10.2012, 23:39:06
-pt clienti (voi alege unul aleatoriu la momentul potrivit)
www.breslo.ro/Product/Premiu-pt--concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal---pt-client_733208
-pt ocupanta locului 23
www.breslo.ro/Product/Premiu-pt--concursul-De-ai-fi-tu-salcie-la-mal---pt-participant_733213 (-de asemenea cerceii voi fii insotiti si de o punguta de furnituri supriza alese in asa fel incat sa ii fie cat mai de folos castigatoare.)
Si acum sa motivez de ce alegerea locului 23, coincidenta sau si la concursul cu "movie star" pozitia mea in ordinea inscrieri fost 23 si acum tot 23. Si daca tot suntem invaluiti de emotie ,iubire,traire magica asemenea unui basm ,voi presupune ca in acest basm "cifra magica" este 23 (desi e numar de data aceasta ma las orbita de iubire ).
XOXO - mielena
Multumim pentru premii, eluneara! Interesanta coincidenta si optiune pentru locul 23! :)
23.10.2012, 08:55:09
Putina numerologie: 2+3=5->cuvantul cheie al personalitati celor aflati sub influenta Numarului destinului 5 este: libertate. Va place sa calatoriti, aventura, varietatea si sa cunoasteti noi oameni. Provocarea principala este de a invata adevaratul continut al libertatii. Schimbarea este constanta, necesitand adaptabilitate si curaj...
@monicasandica: multumim pentru premiu! - bijouxdemonange
Frumos concurs!
24.10.2012, 20:15:13
Am ajuns abia la final, la alegeri... alegeri ce oricum le facem chiar si in iubire, ea insasi o alegere...
Am ales visurile, trairile, simtirea.... din spatele muncii, din spatele artei, din spatele textului si a imaginii... am ales povestea...povestea mea... povestea sincera...povestea de iubire.... Am ascultat melodii de iubire si dor, am citit versuri ce au ajuns drept la inima...si-o lacrima de dor...sau poate mai multe...se-arata in ochii tristi si in inima arzanda...
... Uneori simti ca poti, ca trebuie sa iti asterni pe hartie, sau pe panza, sau printre margele simtirea... alteori e atat de profund, atat de dureros, eliberator si inaltator sentimentul de dor, incat nici vorbele nu le vrei rosti, lasand doar inimile sa vorbeasca intre ele... sa-si spuna secrete, sa-si cante iubirea, sa se imbratiseze...
Felicitari tuturor! Si sa iubiti mereu! - mielena
Iata premiul pentru locul I:
28.10.2012, 16:08:41
www.breslo.ro/Product/Ultimul-trandafir--Premiu-pentru-locul-I-la-concursul-De-ai-fi-tu-salcie_737400