Forum: Concursuri CONCURS- De-ai fi tu salcie la mal...
- DragomirOctavia
Iata ca am reusit sa termin bijuteria si ma inscriu la concursul organizat de dvs.
24.09.2012, 18:58:32
www.breslo.ro/Product/LOVE-IN-VENICE_712142 - NaturaArt
Minunata tema, mielena, deja stiu ce vreau sa fac pentru concursul asta, doar ca o sa mai dureze un pic pana ma apuc de treaba, pentru ca nu prea ma descurc cu timpul, zilele astea... Cred ca zabovesc prea mult prin padure, adun ghinde, vorbesc cu toate gazele si animalele si ma uit seara la stele pana uit de mine... :)) M-a lovit Toamna si m-a scos de pe orbita de zi cu zi. (Nu ca n-as fi eu scoasa de pe orbita tot timpul... :P) Multumesc pentru ca m-ai mentionat in lista aceea cu atatea lucrari frumoase!
24.09.2012, 19:00:39
Pana ajung sa imi inscriu creatia in concurs, vreau sa anunt ca ofer si un mic premiu (un mix de margele si o bratara) pentru o concurenta pe care o voi alege eu.
Va doresc muuulta inspiratie! - carmenn
frumos Octavia....ne porti si tu pe ,,valuri de iubire"...:)
24.09.2012, 19:08:58 - mielena
Flamenco= pasiunea profunda de a trai. Ritmul lui te poarta in pasi apasati a suferinta sau te leagana a iubire, in acelasi timp. Nu mai vorbesc de ROSU si NEGRU care m-a dus cu gandul la povestea de suferinta si iubire dintre Julien si Mathilde, in romanul omonim. Excelent FIMARC!
24.09.2012, 19:40:07
Octavia, tu de duci in Venetia, supranumit si "orasul iubirilor trecute". Creatia ta e plina de romantism si ne indeamna sa ghicim povestea de la Puntea Suspinelor sau sa ne regasim in versurile din cantecele gondolierilor. De mare sensibilitate creatia ta, bravoooo!
@NaturaArt: hai intra pe orbita acestui concurs, ca satelit de mare emotie sufleteasca! Adu-ne o piesa frumoasa si atunci acceptam cu si mai mult drag premiul oferit de tine! Multumim! ;) - mielena
@Carmen: "Nu-mi privi chipul, tânara fata, priveste-mi inima"- parca zicea Quasimodo...
24.09.2012, 19:43:58
Intr-adevar plina de sensibilitate motivarea ta la Nebunul si Regina!
Iar "Frumoasa si Bestia" e un pont bun pentru acest concurs! ;)
Ca sa zambim putin referitor la "faţos" vs "inimos" : un hâtru coleg de-al meu- deloc misogin si mare admirator al femeii!- zicea despre femeile "urâtele" la chip dar cica "frumoase" la suflet: "De ce nu le putem intoarce pe dos??" :)))
Si eu cred ca frumusetea vine din interior. ;) - DragomirOctavia
Multumesc mult Carmenn si Mielena pentru aprecierile voastre.
24.09.2012, 19:52:58 - GradinaSecreta
Frumos inceput de concurs, o dovada ca simtim si cream cu tema asta in suflete si in minte, fara a trebui sa ne gandim prea mult la ea si sa asteptam inspiratia! Bravo, fetelor!
24.09.2012, 20:02:29
Am citit la repezeala aseara postarile dinainte sa scriu eu si eram convinsa ca voucherul lui Cupidon va fi cheltuit in magazinul lui sognami si, oricat m-as bucura ca va veni in magazinul meu, n-as vrea sa fiu considerata oportunista ca am anuntat un premiu chiar atunci. Nu a fost cu intentia asta :). - GradinaSecreta
Si referitor la frumusetea care vine din interior, mi-am amintit de Cirano de Bergerac...
24.09.2012, 20:03:24 - Marmotescu
Interesanta tema...aveam demult in plan sa fac o tzacaneala alb-negru,un fel de ying yang stilizat si am tot amanat...dar acum cred ca e vremea sa ma mobilizez :)
24.09.2012, 20:17:42 - carmenn
da.......... barbatii astia...ca incep eu iar...dar nu vreau sa se supere G...ei vor si frumoase...si bune la suflet...ca sa nu mai vorbesc prostii acum...il prefer pe Quasimodo...:)
24.09.2012, 20:22:07 - mielena
@Gabys, departe de atmosfera acestui concurs ca cineva sa te considere "oportunista"!
24.09.2012, 20:36:59
Intr-adevar a fost o "suprapunere" intre anuntul meu de sponsorizare de la Cupidon si interventia lui Snogami. Ca sa nu mai vorbim despre asta: voucherul in magazinul snogami va fi si el de 50 lei in loc de 30 lei. Am zis! :)
@Marmi: abia asteptam sa vedem ce face marmota pe tema asta...si ce legatura are in povestea asta aricescu...:) - carmenn
pai si ariceii sunt scumpi... si ei se iubesc...vedem noi marmotica ce ne aduce frumi...
24.09.2012, 20:47:34 - soso07
Carmen, daca tu il preferi pe Quasimodo, iau eu Bestia :)
24.09.2012, 20:56:06 - carmenn
tare...vii la mine , la vara....si vedem noi la ce-i punem la treaba....:))) noi margelim si ,,bestiutele" le lasam sa faca namol...dar... stau langa biserica si clopotul e in spatele casei... :) sper sa nu le vina vreo idee...:)
24.09.2012, 21:04:03 - soso07
Il punem pe cutulache sa-i pazeasca :))
25.09.2012, 08:59:29 - carmenn
da...am 4 catei...asa ca fiecare are doi...:)
25.09.2012, 13:01:12 - sognami
@mielena: Multumesc frumos, iata ca am incurcat itele fara sa vreau, clientul castigator va fi cu siguranta bucuros.
25.09.2012, 15:47:35
@GabyS: Felicitari :* - mielena
Hai sa chemam muzele cu alte versuri ale lui A. Paunescu! :)
25.09.2012, 21:29:09
Şi totuşi există iubire
Şi totuşi există blestem
Dau lumii, dau lumii de ştire
Iubesc, am curaj şi mă tem.
Şi totuşi e stare de veghe
Şi totuşi murim repetat
Şi totuşi mai cred în pereche
Şi totuşi ceva sa-ntâmplat.
(...)
Acum te declar Dumnezee
Eu însumi mă simt Dumnezeu
Continuă lumea femeie
Cu plozi scrişi în numele meu.
Afară roiesc întunerici
Aici suntem noi luminoşi
Se ceartă-ntre ele biserici
Făcându-şi acelaşi reproş.
Şi tu şi iubirea există
Şi moartea există în ea
Îmi place mai mult când eşti tristă
Tristeţea, de fapt, e a ta.
Genunchii mi-i plec pe podele
Cu capul mă sprijin de cer,
Tu eşti în puterile mele,
Deşi închiziţii te cer.
Ce spun se aude aiurea,
Mă-ntorc la silaba dintâi,
Prăval peste tine pădurea:
Adio, adică rămâi.
(...)
iata sus-jos, cald-rece, bine-rau, lumina-intuneric...si Totusi, iubirea... - soso07
Mi-ai amintit niste versuri ale lui Nichita :
25.09.2012, 21:41:23
Poem
Spune-mi, dacă te-aş prinde-ntr-o zi
şi ţi-aş săruta talpa piciorului,
nu-i aşa că ai şchiopăta puţin, după aceea,
de teamă să nu-mi striveşti sărutul?... - mielena
Intr-adevar, Soso, foarte frumos zice autorul Necuvintelor! :)
25.09.2012, 21:47:36 - carmenn
ooooooooo mielena m-ai atins cu poezia lui Paunescu...am fost pe la 18 ani la un spectacol al Cenaclului Flacara si imi aduc aminte cu mare placere...erau tinerii altfel atunci nu stiu...altfel ascultau...altfel se comportau...acum nu stiu cum ar fi...asta prin anii 1985..parca.
25.09.2012, 22:02:14 - mielena
Te salut tineret in adidasi, te salut generatie-n blugi! :)
26.09.2012, 07:59:23 - magdicipaulagina
Ce frumos subiect!! Abia acum am vazut si am avut ragaz sa citesc, minunata introducere blanitzo!!
26.09.2012, 09:40:58
Paiii... eu as vrea sa dau si premii votantilor care sunt clienti, dar as vrea sa si particip cu ceva "iubibil"
http://www.youtube.com/watch?v=jHhPMuhLNRw :)
Stiu, suntem romantici, suntem iubitori si in toate astea ne jucam si ne rasfatam completandu-ne reciproc.
frumos, foarte frumos|!! - MonicaIacovencoJewelry
neatza! si muzele mele sunt clar de tot sensibile la nebunul paunescu... si ma scuzati pentru ca tocmai voi posta o poezie lunga cat o zi de post, dar nu ma pot abtine... mai ales ca avem deja un nebun in concurs :D
26.09.2012, 09:53:34
Nebun de alb
Acum sunt mai pustiu ca totdeauna,
De cand ma simt tot mai bogat, de tine,
Si-mi stau pe tample soarele si luna,
Acum mi-e cel mai rau si cel mai bine
M-as jelui in fel de fel de jalbe
In care nici n-as spune cum te cheama,
Patrate negre si patrate albe
Imi covarsesc gradina si mi-e teama
Si uite, n-are cine sa ne-ajute,
Abia-si mai tine lumea ale sale
Si-ntr-un perete alb de muze mute
Nebunii negrii cauta o cale
Prin gari descreierate - accidente,
Marfare triste, vin in miezul verii,
Iar eu sunt pln de gesturi imprudente,
Ca sa te-apropii si ca sa te sperii
Jur-imprejur privelisti aberante,
Copii fragili ducand parintii-n spate,
Batrani cu sanii gri de os pe pante
Si albatrosi venind spre zari uscate
Mi-e dor de tine si iti caut chipul
In fiecare margine a firii,
In podul palmei, daca iau nisipul,
Simt un inel jucandu-se de-a mirii
Te-aud in batalii din vreme-n vreme,
Ostasii garzii tale ti se-nchina,
Iubita mea cu foarte mari probleme,
Cu chip slavon si nume de regina
Fiorul rece prin spinare-mi trece
Cand mi-amintesc cu gene-nlacrimate
Ca tu, de la etajul treisprezece,
Voiai sa te arunci sa scapi de toate
Dar tu-ntelegi, de fapt ca nu se cade
Sa-ti pui in cumpana intreaga viata,
Ca nu-s in joc abstractele rocade
Ci sangele ce fierbe sau ingheata
Neputincioasa, trista si frigida
Asa ai fost si apareai senina,
Dar cel care-a stiut sa te deschida
Nu-i fericit, ci imbatat de vina
De te lucram sarguincios cu dalta,
De te faceam din carnea mea, iubito,
Nu deveneai, cum astazi esti, o alta,
Pe care la caldura am trezit-o
Lasand ambitiile de o parte
Ne aruncam in marea nemiloasa
Si-mpreunati, ca filele-ntr-o carte,
Ne facem din sudoare, sfanta casa
Pe urma vin ceilalti sa ne-o distruga
Si ochii tai ma cauta intruna
Si eu inalt nefericita ruga
Purtand pe tample soarele si luna
Si te iubesc cu mila si cu groaza,
Tot ce-i al tau mi se cuvine mie,
Ca un nebun de alb ce captureaza
Regina neagra pentru vesnicie - MonicaIacovencoJewelry
si mai sunt si repezita, dupa toate alea... adica am uitat sa tai bucata de poezie pe care a postat-o deja mielena, si am mai gasit si greseli de copy-paste, ca sa zic asa. deci, erata oficiala: nebunii negri, cu un singur I :))
26.09.2012, 09:58:38 - mielena
Eu cred ca esti doar...indragostita! =)
26.09.2012, 10:01:40 - MonicaIacovencoJewelry
:)) ai dreptate!
26.09.2012, 10:23:47 - carmenn
pai inseamna ca am intuit eu ceva cu lucrarea mea ,,Regina si Nebunul"...:) numai ca eu am ales alte culori.:)
26.09.2012, 11:28:59 - MonicaIacovencoJewelry
sigur ai intuit tu ceva... mai ales ca si complementarele rosu - verde sunt tot un fel de alb - negru dupa parerea mea ;)
26.09.2012, 12:31:01 - blanitza
Ce ma bucur, atmosfera perfecta pentru inspiratie romantica, poezie, muzica, antiteze, asa-i frumos, ca sa ne vina Cupidonul cu ideea-n varful sagetii...
26.09.2012, 14:29:58
Draga Gina, ma bucur ca vii in concurs, iar gestul tau altruist te recomanda, esti o scumpa!!! Eeee, ia sa vedem, cine mai sparge gheata Iubirii???... - gariana26.09.2012, 17:10:11
- DragomirOctavia
Gariana deosebita rochita ta.
26.09.2012, 18:18:13 - mielena
Talent, umor, subtilitate sub un singur nume: Gariana! Sunt sigura ca daca porti aceasta rochie supebai cineva se va indragosti de tine la prima vedere!...si nu ramane decat sa ii faci si LUI, o cravata cu fluturi in stomac!...;)
26.09.2012, 19:04:12
Mariana, totusi nu pricep de ce va ajunge mai greu? Oare la mine fluturii zburatacesc aiurea in creier? :) - carmenn
frumoasa rochie...ma gandesc totusi ca fetele slabute pot purta asemenea rochii.
26.09.2012, 19:08:47 - gariana
:))))) cu siguranta!
26.09.2012, 19:10:34
Probabil va participa la un eveniment :) - DragomirOctavia
La fel am gandit si eu Carmenn. Eu nu ma incadrez la categoria slabute cu toate astea rochia imi place foarte mult.
26.09.2012, 19:11:17 - gariana
merge la 90/80/100 :D is slabuta sau nu? :))
26.09.2012, 19:14:21 - DragomirOctavia
Da Gariana dar cum sa-ti spun eu am 106 peste bust. Si acum trag concluzia, rochia este pentru slabute. Te felicit inca o data pentru creatia ta.
26.09.2012, 19:21:15 - gariana
Multumesc :) Slabuta eram la 49 kg.
26.09.2012, 19:34:20 - mielena
Si mai interesant! Rochia va avea amintiri! :)
26.09.2012, 19:34:55
Oricare ar fi evenimentul, sa fie cu succes, Gariana!
Carmen, Octavia, eu "sufar" la polul opus ca sunt prea scobitoare. Mama uita ce varsta am si ma mai bombane si acum sa mananc mai mult...:)
Important e sa te simti bine in pielea ta! ;) - DragomirOctavia
Mielena sincer mai bine este sa fii slaba ca daca incepi sa te ingrasi nu-i chiar asa o problema. Dar daca esti deja plinuta si te mai ingrasi putin este un dezastru.
26.09.2012, 19:39:39 - mielena
Slabe sau plinute, e doar o intamplare a fiintei noastre...ca sa-l parafrazez pe Nichita... si sa chemam din nou muzele...:)
26.09.2012, 19:54:38
(...)
Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt!
Doua cântece diferite, lovindu-se amestecandu-se,
doua culori ce nu s-au văzut niciodata,
una foarte de jos, intoarsa spre pământ,
una foarte de sus, aproape rupta
în infrigurata, neasemuita lupta
a minunii ca esti, a-ntimplarii ca sunt... - mielena
Super tare magdicipaulagina!!!!!! Abia acum am vazut clipul ca la servici avem restrictii la youtoube !! :)
26.09.2012, 20:00:30
Deci, fetelor, nu va faceti probleme ca slabe sau grase suntem cu toatele iubibile! :D
Ia sa vedem ce zice Gheorghitza! Il provoc la un comantariu! :) - carmenn
eeeeeeeeee si voi...ce sa zica si omul....cred ca este totusi genul caruia ii plac femeile adevarate....nu ca cele slabute nu-s, insa intuitia imi spune ca i-au placut femeile voluptoase ...am dreptate G...:)
26.09.2012, 20:49:16 - blanitza
Ia uite la ele, devenim planturoase si languroase, doamnelor, hai sa nu zic in aspect, da-n stil si aluzie, cu siguranta!!!
27.09.2012, 17:20:15 - carmenn
:))) blanitza mi-au sosit ,,pepitele" de la tine...ce bine ar fi fost sa fie asa...dar ma gandeam sa le ,,imbrac" cu foita de aur de la Alexandra...cocheta in liceu cu icoanele pe lemn...si am gasit cateva foite...atunci sigur o sa ma laud...poate ma trezesc cu urechile smulse...:(
27.09.2012, 17:27:12 - sognami
era iarna... www.breslo.ro/Product/flori-de-dor_714555
27.09.2012, 18:03:33 - carmenn
frumi iarna asta a ta!
27.09.2012, 18:24:21 - mielena
Primavara care-ai fost
27.09.2012, 19:04:17
Nu veni, n-ai niciun rost
Poti sa pleci, suntem reci
Iarna ni-i pe veci...
....asta daca nu are cine sa ne incalzasca mainile...;)
Bravo sognami! Imi place mult ideea ta despre iubire. - sognami
Va multumesc, cred ca toti am simtit-o asa macar o data. Am ales sa prezint de aceasta data perspectiva celui care primeste si apreciaza un asemenea dar. :*
27.09.2012, 20:26:43