Forum: Concursuri Concurs ***Classic Novels - reinterpretation***

• eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

*
    Un cadou excelent, cutiutele tale , Mihaela!Super kit!

28.06.2013, 10:27:43
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

efectiv nu stiu de ce nu pot trimite comentarii mai lungi de un rand (>.

28.06.2013, 10:29:57
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Sorina, superb! Imi place mult cum ai imbinat toate elementele. Felicitari!
    Octavia, take your time. Mai este suficient timp . Si prelungim daca e nevoie :)

Va astept in continuare lucrarile , si desi tema e destul de greuta , la final mi-as dori sa avem o "biblioteca" plina cu lucrarile voastre :D

28.06.2013, 10:30:14
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Am reusit si am terminat bijuteria pentru concurs. Iata:www.breslo.ro/Product/Dama-cu-camelii_962204

02.07.2013, 18:34:22
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Superb,Octavia!Si,adevarul gol-golut este ca,vazand lucrari minunate si complexe,fiecare va dori sa faca ceva cel putin la fel de complex si de frumos,ceea ce nu poate duce decat la o evolutie atat a concursurilor cat si a fiecarui creator in parte.Daca se intampla acest lucrur,acesta este cel mai mare castig.

02.07.2013, 18:52:51
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Iti multumesc Silvia.

02.07.2013, 18:55:13
  • soso07
    soso07

Octavia, o BIJUTERIE !!! FELICITARI !!!!!!!

02.07.2013, 19:49:45
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Multumesc Sorina.

02.07.2013, 19:52:45
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Eluneara.bijoux,
    am scris încă de la început că voi asigura un premiu pentru DEBUT.
    Acest premiu, constând din materiale şi accesorii în valoare de 50 lei, vor fi selectate de câştigătoare ( nominalizată de moderatoarea acestui concurs), din magazinul:

www.breslo.ro/Shop/Shinobi

04.07.2013, 16:38:33
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Wow!! Felicitari Octavia, superba creatie! :X
    Gheorghitza, multmesc din suflet pentru premiul oferit, de altfel generos. Sper ca acest "stimulent" sa incurajeze creatoarele/creatorii care ne urmaresc din umbra si sa ne prezinte creatiile lor aici pe forum.

De asemenea,va anunt cu placere ca printre premiile ce vor fi oferite se vor numara si cateva carti bune; cu paginile neatinse si care si-au asteptat mult timp ..ascunse intr-un colt de librarie, un prieten care sa le rasfoiasca :D

Va imbratisez cu drag ,
    Nico

05.07.2013, 00:59:04
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Multumesc eluneara.bijoux.

05.07.2013, 09:48:09
  • rosegarden
    rosegarden

sosesc cumva cu vampirica mea clasica?
    sper sa va placa...am scris si o povestioara la descriere...sper sa revin curand si pentru niscavai povesti...cu voi...despre clasicii astia ai nostrii.....
    iacata:
    www.breslo.ro/Product/Claudia-reloaded---rochita-de-catifea-neagra--decorata--pt-concurs-d-p-forum-CLASSIC-NOVELS-REINTERPRETATION_970559

14.07.2013, 18:45:00
  • rosegarden
    rosegarden

pana la sfarsitul concursului sper sa revin cu niste poze mai bune....:D

14.07.2013, 18:47:37
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Felicitari Rose, interesanta abordare si de asemenea felicitari pentru broderie.
    Cu siguranta cateva pozici si mai bune nu ar strica , si daca ar fi pe manechin ar fi si mai frumos :D

18.07.2013, 08:54:18
  • raven
    raven

www.breslo.ro/Product/The-Butterfly-Effect---Brosa-fluture-cristale-Swarovski_973164
    Din seria "nebuna aia care face flutuuuuri" - astazi "The Butterfly Effect", brosa ce reda metaforic un roman deosebit, devenit, datorita popularitatii, clasic.......

18.07.2013, 09:59:09
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

eluneara.bijoux,
    In urma unor discutii avute cu Shinobi, aceasta m-a rugat sa o las pe ea sa fie sponsor la acest concurs. (adica, premiul in valoare 50 lei, vrea sa-l ofere ea si nu eu)
    Ca atare, nu pot decat sa ma retrag si ii dau ocazia ei sa fie adevaratul sponsor.
    Asadar,

www.breslo.ro/Shop/Shinobi

Asigura un premiu PENTRU DEBUT in valoare 50 lei, constand din materiale aflate in magazinul ei, premiu ce se va acorda unei debutante selectata de moderatoarea acestui concurs.

Multumim Shinobi dentru daruirea ta si pretuirea pe care o ai fata de concurentii handmade de pe breslo participanti la acest concurs.

Eluneara.bijoux, mult succes si tie, sa reusesti sa inchei in conditii excelente acest concurs!

19.07.2013, 20:34:55
  • mielena
    mielena

Doua fire, doua paie...
    www.breslo.ro/Product/Ciuleandra_975417

21.07.2013, 10:11:15
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Din nou o minunatie de fluture! Felicitari Raven.
    Adevarate comorii ai gasit in cufarul bunicii, Mielena. Si rezultatul e pe masura. Bravo!

Multumim mult, Shinobi! Much appreciated!

Nu conteaza in ce consta sponsorizarea/sustinera , fie ca e materiala sau spirituala este binevenita. Si de sustinerea ta, Gheorghitza, se bucura intreaga comunitate , tot timpul . Multumim pt implicare!

22.07.2013, 09:57:26
  • raven
    raven

Multumim, Eluneara!

22.07.2013, 13:31:09
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

Buna seara, doresc sa inscriu in concurs urmatorul produs www.breslo.ro/Product/E-SI-MAINE-O-ZI--Colier-Participa-la-Concurs-Clasic-Novels-Reinterpretation_977276

23.07.2013, 19:59:20
  • Marmotescu
    Marmotescu

Salutare.
    Daca ii dam cu romane clasice apoi sa fie cu iubire si drama...adica Age of innocence :) . Varianta scrisa de Edith Wharton, castigatoarede premiu Pulizer in 1921 si ecranizata foarte reusit in 1993.
    www.breslo.ro/Product/Colier-Age-of-innocence-participa-la-concurs-Classic-novels_977809

24.07.2013, 15:56:42
  • LuAndy
    LuAndy

@ mirelamohjazi si Marmotescu: nu ma pot abtine sa nu va felicit, foarte frumoase colierele voastre!

26.07.2013, 21:35:59
  • Marmotescu
    Marmotescu

multumesc :) . A fost cu noroc concursul,l-am vandut :))

28.07.2013, 20:13:42
  • BelleBohemienne
    BelleBohemienne

Buna ziua! Bine v-am gasit! Am o creatie ce doresc s-o inscriu in cadrul concursului, sper sa indeplineasca toate aspectele in ceea ce priveste criteriile de jurizare.

Am avut ca tema de plecare romanul lui Balzac, Crinul din vale www.breslo.ro/Product/Bolero-Guler-Le-Lys-dans-la-valle_987031

05.08.2013, 14:37:50
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Felicitari dragele mele !(da, inca exist si nu am uitat de voi).
    @Mirela , broderiile tale sunt o incantare intotdeuna!! Feliciari!
    @Marmotescu , feliciari!! personal nu sunt amatoare de "roz" dar colierul tau a minunat cu o delicatete aparte. Thumbs up pt vanzare , cu siguranat clienta il adora.
    @ BelleBohemienne , Bun venit! Foarte frumos gulerul! Love it!

Incep sa vin cu premii zilele acestea , cu pregizarea ca voi pastra secreta destinatia acestora (in sensul ca veti afla la momentul oportun ce va merge la locul 1, 2 ,3 si asa mai departe ), sa pastram supansul :D. Important este ca le veti vedea :D
    Iata 2 dintre ele :
    - www.breslo.ro/Product/Premiu-Classic-Novels---reinterpretation_988400
    - www.breslo.ro/Product/Premiu-Classic-Novels---reinterpretation_988402
    Vor urma curand medaliile si restul premiilor in ton cu tema noastra :).

De asemenea , Laura (Natura art)ofera un premiu unei creatii alese de ea. Vom alfa la final cine ii v-a furat inima :D.

07.08.2013, 09:23:16
  • aigile
    aigile

Welcome back, eluneara!... Credeam c-ai închis... ”prăvăliile”!... Îmi trecea prin minte un
    Haiku solitar...
    Liniștea, plutind.
    Calm, furtuni?... - ce-o ascunde
    Prin necunoscut?

-asta în loc de final! Mă așteptam la atâââtea povești (re-povestite, nu?...), dar cred că vacanța&canicula au pus... capac.

07.08.2013, 15:35:13
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Aici regretul meu e si mai mare ca nu am avut timpul si dispozitia necesare sa imi pun in aplicare ideile, dar m-am bucurat de fiecare piesa inscrisa si va felicit din toata inima! As vrea sa ofer insa premii, cu mentiunea ca nu le voi putea trimite castigatorilor inainte de 20 august.
    www.breslo.ro/Product/Cercei-Dama-de-pic-Premiu-Concurs-Classic-Novels---reinterpretation_589765 si
    www.breslo.ro/Product/Cercei-Secret-that-she-keeps-Premiu-Concurs-Classic-Novels---reinterpretation_583691.
    Cu drag

09.08.2013, 16:38:08
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Multumim Gaby!!
    Vom avea ce imparti la final :).

Ne apropiem de final si va spun sincer ca am o stare asa ciudata , de suparare ca nu am putut fi aici tot timpul..insa familia e pe primul loc.
    MI-as fi dorit mai multa "agitatie",dar e bine si asa :).
    Multumesc tuturor celor care s-au implicat dar si celor care ne urmaresc din umbra!

Va astept pana maine seara (15.08) la ora 00:00 cand vom intoarce ultima pagina a romanului nostru de vara , si vom incepe votarea :)

14.08.2013, 09:40:37
  • LuAndy
    LuAndy

Uf, am reusit! Va propun un colier fantezie inspirat dintr-un roman SF, unul dintre cele mai cunoscute si bine vandute ale genului "Dune". Schitele initiale erau muuuuuult mai complicate insa nu iesea nicicum :(; asa ca mi-am amintit o vorba care spune ca atunci cand simti nevoia sa te complici, simplifica :)). Si iata ce a iesit:

www.breslo.ro/Product/Colier-Arrakis_993306

15.08.2013, 11:59:38
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Nu puteam sa incerc sa reprezint decat autorul meu preferat: Dostoievski. Si vreau sa subliniez faptul ca NU am vrut sa reprezint in niciun fel moda sau linia vestimentara din Rusia anilor 1850, ci am vrut sa surprind in designul colierului esenta romanului ales, respectiv Crima si Pedeapsa de F. Dostoievski.

www.breslo.ro/Product/Colier-statement-de-ocazie-Rodions-Mind---margele-colorate-cu-efect-AB-banuti-aurii-panglica-saten-neagra_993319

Regret ca nu am putut ajunge aici si cu Stephen King, poate alta data. :)

15.08.2013, 12:39:36
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

LuAndy si NicoleCeaMov lucrarile voastre sunt minunate.

15.08.2013, 19:20:16
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Multumesc :)

15.08.2013, 19:41:27
  • LuAndy
    LuAndy

Multumesc si eu.

15.08.2013, 21:15:49
  • LuAndy
    LuAndy

@DragomirOctavia: Iar lucrarea ta e si mai minunata! :)

15.08.2013, 21:24:51
  • rosegarden
    rosegarden

sosesc ,cumva si aici cu a doua productie...dupa"omul de aur"- de jokai mor...daca vreti va povestesc!...

www.breslo.ro/Product/innocence-rochita-insp-din-omul-de-aur-concurs-CLASSIC-NOVELS-REINTERPRETATION_993672

15.08.2013, 21:40:02
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Mai avem putin si incheiem si pot spune ca sunteti minunate toate!! Felicitari!!
    :*

15.08.2013, 23:52:21
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Asadar, ne apropiem de finalul cartii noastre .Multumiri tuturor!! Felicitari si imbratisari tuturor!
    Revin imediat cu penultimul chapter in roman , "Votarea "!

16.08.2013, 00:05:18
  • aigile
    aigile

Din motive dincolo de voința mea am întârziat (aproape nepermis de mult!) postările, și, la miezul nopții, m-am gândit că nu interesează pe nimeni nuanțele...
    Totuși, pentru cine ar fi interesat, ”tousjours” din titluri nu este misspelled! Chiar dacă (sau TOCMAI pentru că) este ...”obsolete”, nuanța de ”tous les jours”, mai aproape de ”zilnic”, adică în fiecare zi, decât de ”întotdeauna”, m-a făcut să-l aleg. În plus, timpul (hmmm, îndepărtat?!) al acțiunii cerea, parcă, un ”arhaism”: cum altfel, decât demodate, par azi acele idealuri, cu intensitatea lor desuetă?!... Pentru mine, aceste nuanțe contează - păstrez Cuvântul în trusa mea de scule, right next to the cutters, pliers, wires & other stuffs!...
    Sorry dacă v-am plictisit - comme toujours!:))
    Succes!

16.08.2013, 14:26:01
  • rosegarden
    rosegarden

;)

16.08.2013, 17:56:19
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

debutantii manuta sus !!^__^ (debutant = prima participare la un concurs organizat pe forumul Breslo)

20.08.2013, 22:15:04
  • BelleBohemienne
    BelleBohemienne

Manuta sus ! :)

21.08.2013, 13:01:40
  • LuAndy
    LuAndy

Si io ridic mana, desi pe jumatate pentru ca nu sunt sigura :)); am lucrat in paralel si pentru concursul vara romaneasca si pentru concursul acesta in acelasi timp, am terminat insa mai repede pentru concursul cu vara, deci nu stiu daca mai sunt considerata debutanta aici. :))

21.08.2013, 20:35:53
  • Kalimera
    Kalimera

LuAndy, parerea mea este ca acesta este primul concurs la care participi si care se si finalizeaza zilele acestea. Varaaa se incheie la sfarsitul lui august. :)

21.08.2013, 20:48:47
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Stie cineva cand se vor afisa rezultatele? Nu de alta dar eu astept o noua provocare. Cu alte cuvinte sunt nerabdatoare sa aflu numele castigatoarei acestui concurs si cu ce tema ne provoaca pentru viitor.

23.08.2013, 19:15:26