Forum: Concursuri CONCURS _______CAUTA SI VEI GASI: MOTIVE DE BUCURIE!_______
- bijouxdemonange
ultimul link, cel al lui Mihi, la mine merge!
02.05.2011, 15:20:20
O sa le verific pe toate mai tarziu, sa vad ce probleme sunt!
Spor la pregatit tema! - arima
acum se vede si la mine. o fi fost de la netul meu :)
02.05.2011, 16:03:24 - AtelierMikaela
Particip si eu la concurs, cu un colier inspirat de natura... de-a pururi generaloare de bucurie!
02.05.2011, 16:31:35
www.breslo.ro/Product/Colier-la-baza-gatului-cu-floare-participa-la-concursul-de-pe-forum_357966 - bijouxdemonange
Ahh, e bine atunci!
02.05.2011, 16:36:49
Ma gandesc ca poate or mai fi vandut fetele si e posibil din cauza asta sa nu mai fie valabile unele link-uri. Nu le-am verificat ce-i drep, o voi face diseara, pentru ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie totul in regula!!
Ma bucur ca ni te-ai alaturat Arima. Abia astept sa vad cu ce ne incanti!
Fetelor, mai e doar o saptamana, stiu ca lucrati de zor!! Abia astept sa vad ce minunatii mai faceti!! Sper ca tot pana la sfarsitul saptamanii, sau macar pana la sfarsitul concursului, sa va arat niste poze din sa-i zicem atelierul meu :)) Asta ca sa ma ambitionez si sa ma pun serios pe treaba!!! Apropo, ma duc la organizat diverse :D - Jewelswithlove
Gabi,Andra,e drept ca e trista poezia,dar te atinge direct in suflet...n-am scris-o toata ca as fi sporit tristetea.....
02.05.2011, 16:37:23
Si la mine merge linkul Mikiei,iar setul e fff delicat si senin!!!La fel de frumosi sunt si cerceii in combinatia aceea trasnet!
Dana,original si frumos colierul!
Cristina,gata...asta e...daca e varsat de vant,n-ai ce face...profita de "ocazie" si te odihneste,mai si lucreaza....Si eu am avut anul trecut oreion,cu toate ca avusesem si in copilarie....:)))
Delilah,sunt superbi cerceii!
Sophie,triunghiul tau m-a facut sa visez....
Eva,e suuuperba bratara,ca tot ce faci dealtfel,e un premiu nemaipomenit!
Arima,bun venit,abia asteptam sa vedem ce pregatesti! - bijouxdemonange
Si un gand frumos: "O floare este o buruiana vazuta prin ochi veseli!"
02.05.2011, 16:39:43
(A flower is a weed seen through joyful eyes.
- Jonathan Lockwood Huie) - Jewelswithlove
Ca de obicei,pana am scris mesajul,a mai aparut o noutate:))...Mihaela,e supeeeerb colierul!!!!Movul e atat de frumos,iar mierea pietrei plina de caldura!!!Wow!
02.05.2011, 16:40:11 - bijouxdemonange
pup Silvia!!!
02.05.2011, 16:41:03
Nagual: de vis colierul!!! Superba combinatie!! - Jewelswithlove
:))))))Andra,inseamna ca sotul meu e cel mai vesel om de pe pamant,nu de alta,dar,cum ma vede cu inca o floare in casa,imi si spune:"Inca o buruiana??????"
02.05.2011, 16:41:34 - bijouxdemonange
Se pare Silvia ca tot scriem in acelasi timp :))))
02.05.2011, 16:42:05 - Jewelswithlove
Cam asa......:)))))))))
02.05.2011, 16:43:26 - bijouxdemonange
:)))))))))))))))))))))) El vede adevarata esenta a lucrurilor, asta e clar!! Si e bine totusi ca vede si dincolo de aparente! :D
02.05.2011, 16:43:55
Gata, fac o pauza, ca tot vad ce scrii dar in reluare, dupa ce iti raspund eu la mesajul precedent :)))) - bijouxdemonange
Asta e prea reala:
02.05.2011, 16:59:59
Twenty years from now you will be more disappointed
by the things you didn't do than by the ones you did do.
So throw off the bowlines.
Sail away from the safe harbor.
Catch the trade winds in your sails.
Explore. Dream. Discover.
- Mark Twain
E indemnul lunii mai pentru mine! - Jewelswithlove
Am stat cuminte si eu...:)))))
02.05.2011, 17:38:03
Daaaa,superb zice Mark Twain!Si,as mai adauga eu:"Believe!"
CREDINTA
Cand teama vede zidul
Credinta vede calea;
Cand teama simte bezna
Credinta simte zarea;
Cand teama trage in jos
Credinta in sus - mereu;
Cand teama intreaba: "Cine?"
Credinta spune: "EU!". - bijouxdemonange
Super Silvia!!!! Imi place!!
02.05.2011, 17:48:23 - Live
Vărsat de vânt este!
02.05.2011, 17:55:45
Timp pentru lucru şi pt odihnă cam aveam, oricum, fiind eu liberă, dar nu tocmai profesionistă:D, în acest an. Nu aveam ameţeli şi nici mâncărimi. Acum am...:D :))
Oreion, iar, Silvia?! Hmmm...cam nasol. Şi io am avut de două ori(pe fiecare ureche, separat), dar în copilărie.
Nu am apucat să spun că am vizionat produsele nou-înscrise şi că-mi plac de mor. Nu cred că reuşesc să pun ceva. Sau...poate că oi reuşi. Poate prind zi cu soare şi vin cu bolero. - Jewelswithlove
Da,Cristina,oreion...dupa 20 de ani (ce,numai Dumas sa aiba ceva dupa 20 de ani??)..si,ce a fost cel mai aiurea a fost ca i l-am dat,din prea multa dragoste,si sotului...noroc ca avem copii mari:))))))...din fericire,la el,nu s-a lasat cu complicatii...Doar umbla bombanind si urand ceva de dulce alora care spun ca ai imunitate pe toata viata dupa ce ai agonisit o data bolile zise ale copilariei...
02.05.2011, 18:30:34 - lucashop
Desi afara a turnat cu galeata,e totusi primavara!
02.05.2011, 20:07:21
www.breslo.ro/Product/SPRING-MOOD-PANDORA-BRACELET-pt-concurs_358076 - elooka
Salutari tuturor breslaselor, vin si eu cu un set de ceainic, care va sustine ideea de primavara cum spune lucashop...care se lasa mult asteptata.www.breslo.ro/Product/Iris-garden-rezervat_356470
02.05.2011, 20:52:37 - blanitza
Aici e linkul catre un setulet de primavara pentru 5 o'clock tea, realizat de Elooka
02.05.2011, 21:40:45
www.breslo.ro/Product/Iris-garden-rezervat_356470 - elooka
Iti multumesc mult blanitza, acum mi-am dat seama ca link-ul era gresit :*
02.05.2011, 21:44:11 - pieseornamentale
Buna seara,cineva lipsete de pe aici! MONICA?...unde este monicasandica? nu a mai fost pe aici demult,Silvia stii ceva?
02.05.2011, 21:59:29 - monicasandica
Buna dimineata gagici,NELY sant aici scumpo,chiar daca nu am avut timp sa stau prea mult la calculator...va urmaresc cu drag si va admir minunatiile....in general nu prea imi place sa scriu...nu am rabdare...dar sant cu sufletul langa voi....
03.05.2011, 07:01:30 - CORALINA
Salutari si de la mine si felicitari pentru creataiile voastre.
03.05.2011, 11:02:51
Si pentru ca pentru mine, florile si pietrele semipretioase sun o sursa de inepuizabila de bucurie vin si eu cu o propunere in concurs:
www.breslo.ro/Product/Colier-Chemarea-soarelui_358539 - Jewelswithlove
Daaaaa.....eu zic ca la ora 5 sa luam ceaiul din iris garden,privind la spring mood si asteptand chemarea soarelui,ca sa ne inveselim!
03.05.2011, 12:35:43
Superbe toate!!!!
Si,pt ca pomenisem ieri de Al.Dumas,va reamintesc ceva spus de el:
"Nu exista nici fericire, nici nenorocire pe lume; exista doar compararea unei stari cu cealalta si atata tot. Doar cel care a simtit nefericirea cea mai cumplita e in stare sa simta cea mai mare fericire. Ca sa-ti dai seama cat de bine este sa traiesti, trebuie sa fi dorit sa mori." - LaliDesign
Salutari tuturor! Pana acum doar am urmarit topicul si am admirat toate minunatiile care au intrat in concurs... Am prins totusi curaj si ma inscriu si eu cu o brosa pe care am realizat-o special pentru mine si care imi da o stare de bine ori de cate ori o privesc... Trebuie sa recunosc ca m-am inspirat din creatiile 'andradacristina' (pe care le-am vazut in realitate la miki33) dar, tinand cont ca am creat-o pentru mine si nu pentru vanzare, sper din tot sufletul ca aceasta sa nu se supere!!!(mai ales ca ii admir foarte tare creatiile)
03.05.2011, 12:42:26
www.breslo.ro/Product/BROSA-ESPECIALLY-FOR-ME-rezervat-concurs-CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE_358620 - mariac
Va salut cu drag.Imi pare rau ca timpul nu-mi permite sa stau cu voi atat cat mi-as dori...
03.05.2011, 13:54:24
Asa cum i-am promis Andrei,am terminat premiul pentru locul I.Nu este cine stie ce,dar i-am lucrat cu mare drag.Va dau link-ul:
www.breslo.ro/Product/Premiu-in-concursul-Cauta-si-vei-gasiMotive-de-bucurie-Locul-I_358651 - mariac
Doamneeee,acum am vazut cat am de recuperat,si cate lucruri frumoase au fost inscrise!!!Tot o sa stau sa visez la frumusetile de aici,daca nu pot sa recuperez ce ati mai ciripit intre timp. :D
03.05.2011, 14:06:20
Va pup duuulce dulce de tot. - de.dimineata
Tot cu gandul la mare :) www.breslo.ro/Product/Oita-ratacita-inel_358786
03.05.2011, 16:55:09 - BohemianSin
particip si eu cu cerceii acestia:
03.05.2011, 18:38:50
www.breslo.ro/Product/Cercei-statement-Sea-waves_358645
pentru ca cerceii oferiti ca premiu s-au dat..desi era rezervati,,,voi veni cu o alta pereche!
nu e cu suparare, nu? - bijouxdemonange
Buna seara dragele mele (si dragii mei :p )! Va rog sa ma iertati pentru lipsa mea din ultimele 24 de ore... din cauza furtunii de aseara nu am avut conexiune la internet pana acum vreo ora jumate... cand eram in bucatarie la pregatit cina ;))
03.05.2011, 19:44:47
Am turbat sincer :)) Dar am facut si 3 coliere cu cercei asortati, poate mai dau si eu ceva saptamana viitoare ;)) Am un grup de gagici care cumpara in fiecare luna cate ceva (din 7 cate sunt, se gaseste mereu cineva :D ) si mereu trebuie sa vin cu modele noi. Aseara, am facut ceva mai simplut, doar stringing, aveam niste accesorii metalice care stau de mult timp prin cutie si cum am facut ordine prin accesorii, am dat de ele si am zis gata, pana aici v-a fost! :)) Si le-am mesterit repede alaturi de perlele noi achizitionate!
in seara asta mai fac un set, pentru soacra prietenei mele, ca e ziua ei vineri :p
Deci m-am intors la lucru! Plus ca mai am de terminat niste biju-uri mai migaloase, care implica margelute mici hihi Sunt asa bucuroasa!!
Am aruncat mai devreme un ochi aici si m-am minunat de ce am vazut!! Superb!!!!
@Cristina: ce aiurea!!! Imi pare rau! Sper sa reusesti sa te oihnesti macar!
@Silvia: eu stiam ca unele din boli se pot lua din nou... nu mai stiu care si cum...
@Ligia (lucashop): ce frumoasa e!!! Sunt foarte frumoase margelele pandora!!!
@Elooka: super setul!! Ador irisii!! Si ceaiul! ihihi
@ Monica: pup, asa si eu prefer sa citesc mai mutl decats a scrieu :p
@ Silvia: frumos gandul lui Dumas!
@Lali: foarte frumoasa brosa! S-o porti cu bucurie! Nu credsa se supere Mihaela, mai ales ca ai facut-o pentru tine! :p
@maria: foarte frumos premiul!! Iti multumesc!!!
@de.dimineata: ce dragalasa e oita!!!! Place mult!!!
@Eugenia: de vis cerceii!!!!! Imi plac la nebunie!!!! Apropo, imi plac ultimele tale idei!!! Mai ales cei 3 cercei, preferatii mei hihi
Si nu e problema ca vei da alt premiu ;) Stai linistita!!
Va pup si va imbratisez! - BohemianSin
Acestia sunt cercelusii oferiti ca premiu!:
03.05.2011, 19:54:12
www.breslo.ro/Product/Cercelusi-Spring-in-bloom-REZERVATI-PT-CONCURSUL-DE-PE-FORUM_359015
Sper sa placa! - NicArt
Buna seara tuturor! :)
03.05.2011, 20:48:51
Aceasta este creatia mea pentru concurs:
www.breslo.ro/Product/SET--TRUE-COLORS--pentru-concursul--CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE_359079
Sper sa va bucure aceasta armonie de culori la fel ca si pe mine :) - bijouxdemonange
Euegnia: superbi!!!!
03.05.2011, 21:19:52
Miniart: Ce culori superb imbinate!! Imi place la nebunie!! - carla69
Ce frumuseti au mai aparut,ma mananca degetele sa fac si eu bijuterii ,deocamdata doar cu atele mele muuuulte....dar in curand...
03.05.2011, 22:38:28 - Jewelswithlove
Buna dimineata!!O vizita rapida pe aici si fug...Inca se aduna produse grozave pt concurs,se aduna si premii multe si frumoase,e bine si e frumos aici!
04.05.2011, 08:49:59
Si,pt ca imi plac mult povestile cu talc,va reamintesc o povestioara a lui Paulo Coelho...Eu,una,spun ca e superba!
Povestea creionului.
"Copilul isi privea bunicul scriind o scrisoare. La un moment dat, intreba:
- Scrii o poveste care ni s-a intamplat noua? Sau poate e o poveste despre mine?
Bunicul se opri din scris, zambi si-i spuse nepotului:
- E adevarat, scriu despre tine. Dar mai important decat cuvintele este creionul cu care scriu. Mi-ar placea sa fii ca el, cand vei fi mare.
Copilul privi creionul intrigat, fiindca nu vazuse nimic special la el.
- Dar e la fel ca toate creioanele pe care le-am vazut in viata mea!
- Totul depinde de felul cum privesti lucrurile. Exista cinci calitati la creion, pe care daca reusim sa le mentinem, vei fi totdeauna un om care traieste in buna pace cu lumea. Prima calitate: poti sa faci lucruri mari, dar sa nu uiti niciodata ca exista o Mana care ne conduce pasii. Pe aceasta mana o numim Dumnezeu si El ne conduce totdeauna conform dorintei Lui. A doua calitate: din cand in cand trebuie sa ma opresc din scris si sa folosesc ascutitoarea. Asta inseamna un pic de suferinta pentru creion, dar pana la urma va fi mai ascutit. Deci, sa stii sa suporti unele dureri, pentru ca ele te vor face mai bun. A treia calitate: creionul ne da voie sa folosim guma pentru a sterge ce era gresit. Trebuie sa intelegi ca a corecta un lucru nu inseamna neaparat ceva rau, ceea ce este neaparat este faptul ca ne mentinem pe drumul drept. A patra calitate: la creion nu este important lemnul sau forma lui exterioara, ci mina de grafit din interior. Tot asa, ingrijeste-te de ce se intampla inlauntrul tau. Si, in sfarsit, a cincea calitate a creionului: lasa totdeauna o urma. Tot asa, sa stii ca tot ce faci in viata va lasa urme, astfel ca trebuie sa incerci sa fii constient de fiecare fapta a ta."
Va doresc o zi in care sa lasati multe urme frumoase in urma voastra!Spor si inspiratie! - arima
Buna dimineata!
04.05.2011, 10:35:34
Cafeaua e gata si am decis sa o savurez alaturi de voi. Pana mi se deschid mai bine ochisorii sa pot citi tot ce s-a mai scris de la ultima vizita, lansez si eu in concurs o creatie:
www.breslo.ro/Product/Batista-cu-dantela-brodata---REZERVAT-CONCURS-CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE_359345
Sper sa va placa. Succes tuturor! - bijouxdemonange
Buna dimineata!!!
04.05.2011, 10:49:07
Silvia, povestea este foarte frumoasa si plina de intelepciune!!! Mul;tumesc!!!
@Arima: foarte finuta batistuta!!! Imi place!!! Imi aminteste de copilarie! :) - arima
bijouxdemonage, multumesc!
04.05.2011, 11:18:32 - Jewelswithlove
Arima,e atat de delicata batistuta!!!!Iar dantela e o minunatie!!
04.05.2011, 13:02:17 - cinderellabijou
Buna ziua,
04.05.2011, 13:51:33
Propun si eu 3 produse pentru concurs:
www.breslo.ro/Product/Bratara-handmade-margele-murano-pentru-CONCURS-CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE_359459
www.breslo.ro/Product/Bratara-millefiori-pentru-CONCURS-CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE_353981
www.breslo.ro/Product/Cercei-handmade-millefiori-art00---pentru-CONCURS-CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE_354724
O zi buna tuturor! - Live
Să vă rugaţi să nu faceţi varicelă şi să vă rugaţi ca ai voştri copii s-o facă pe când sunt copii, încă! Este o boală foarte urâtă, la adulţi! N-am dormit toată noaptea. M-a mâncat, înţepat şi usturat pielea, ceea ce mi se întâmplă şi acum, de altfel. Din creştetul capului şi până aproape de genunchi sunt plină de bube. Unele sunt mici şi roşii(faza I), altele mai măricele, cu lichid limpede(faza II), altele maaaari, cu lichid(faza III) şi unele deja cu crustă(ultima fază, cea la care-mi doresc să ajungă, cât mai repede, toate bestiile astea!) Nu am mai făcut febră, dar prefer febra, în locul "semnalelor" date de scârboasele astea de bube. Bineînţeles că unele s-au spart(nu că aş fi vrut eu, desigur, dar nu am avut cum să evit), unele chiar dintre cele de pe frunte. Am impresia că am şi în gură şi pe gât. E o boală foarte urâtă, greţoasă! Mi-am dat cu o mixtură mentolată care, oarecum, mi-a mai alinat suferinţa. Am cumpărat şi Claritine, care e un antialergic, în ideea că mă mai ajută în lupta cu mâncărimile. Măcar Placebo...
04.05.2011, 13:52:45
Am reuşit să prind somn doar de la 10 la 11:30, când s-au calmat înţepăturile de pe faţă, cât să pot să mă odihnesc un pic.
Închei "rotund": dacă aveţi copii, faceţi cumva să aibă varicelă cât sunt încă mici! Faceţi tot posibilul să vă feriţi, al maturitate, de varicelă!
Buboasă, obosită, nervoasă,
Cristina - monicasandica
OHH,IMI PARE RAU LIVE,te inteleg foarte bine..si baiatul meu a facut asta -vara si tare nasol a fost,si in gurita, ureche,pe cuc avea... peste tot...mi-a fost o mila de el..naspa...imi dau seama ce nasol este la tine.....sanatate iti doresc
04.05.2011, 14:24:18 - mariac
Am reusit sa fac si eu ceva pentru concurs.Uraaaa!!!Nu credeam ca o sa reusesc.
04.05.2011, 15:09:46
Si acum sa va dezvalui cateva din micile mele bucurii,ce sunt reprezentate prin bratara.
Rosul este culoarea mea preferata,imi place pentru ca reprezinta pasiunea,si,in vederea mea,o femeie care poarta rosul,mai ales la accesorii si in make-up,este o femeie puternica si/sau pasionala.Asta este un lucru ce ma bucura,sa vad o femeie puternica,plina de incredere in ea si in fortele ei.
Albul imi aduce aminte de iarna,de zapada.Imi place foarte mult zapada,dar nu ma omor dupa frig.Ma bucur ca un copil cand vad ca ninge cu fulgi maaari de tot. :D
Combinatia dintre alb si rosu imi aminteste de prima poveste citita,Alba-Ca-Zapada.
Cam astea sunt lucrurile ce au dus la realizarea bratarii,si o parte din lucrurile ce ma bucura.
Va las sa va...delectati.
www.breslo.ro/Product/Bratara-Sange-pe-zapada-Participa-la-concursul-Cauta-si-vei-gasi-Motive-de-bucurie_359514
Va pup. - simona.florentina
cine nu se bucura de copacii infloriti.............
04.05.2011, 16:04:01
www.breslo.ro/Product/kusudama-cherry-blossom-rezervat-pentru-concursul-de-pe-forum-cauta-si-vei-gasi-motive-de-bucurie_359544
si pe langa bucuria de a vedea copacii infloriti ma bucur ca insfarsit am avut ocazia de a ma juca si cu margelute (mi-a placut tare mult) nu numai cu hatie. - simona.florentina
"hartie"-pardon!
04.05.2011, 16:05:15
am inceput si eu sa mananc litere. - deManacuPenelopa
Cristina-Live, ai toata compasiunea mea:)
04.05.2011, 16:16:00
Rabdare si inima sus, trece... greu, dar trece. Multa sanatate iti doresc. - bijouxdemonange
In fuga: de mult vroiam eu sa pun problema,de ce scrieti voi la produsele facute pentru concursuri "rezervat pentru concurs" daca ele sunt si de vanzare? :-?? Ca poate cineva vrea sa cumpere si vede acolo rezervat, se opreste... crezand ca nu e de vanzare... pana la urma unul din scopurile creatiei este si vanzarea produselor nu? Nu toti clientii intreaba sau baga in cos fara sa ii pese de aceste detalii... Sunt multi care se sfiesc sa contacteze....
04.05.2011, 16:40:03 - dana86
Buna la toata lumea , insanatosire grabnica LIVE , cind aveti timp intrati pe NEIMAN MARCUS sa vedeti si sa va minunati ce bijuterii are , eu am ramas socata ce modele are si la ce preturi. B,,DEMONANGE ULTIMUL COLIER SUBERB ...
04.05.2011, 16:48:06 - simona.florentina
eu am scris "rezervat" la doua din obiectele inscrise in concurs deoarece sunt prea fragile pentru a fi trimise prin posta si nu vreau sa-mi asum riscul de a trimite un ghemotoc de hartie.
04.05.2011, 16:49:21
dupa terminarea concursului vor disparea din magazin.