Forum: Concursuri CONCURS _______CAUTA SI VEI GASI: MOTIVE DE BUCURIE!_______

• carla69
    carla69

Cate se pot vota,ca eu am deja o lista luuuunga,oare cum le voi selecta?Ma simt asa modesta printre bijuteriile facute de voi,dar in acelasi timp imi dati un maaare chef de a lucra si a ma perfectiona.Spor la lucru va doresc in continuare si mie la fel ca am de terminat un costumas la comanda

29.04.2011, 19:52:28
  • kiti
    kiti

Simona minunat dragonul tau.Ma bucur ca mai dai un semn de viata si inca in felul acesta atat de frumos.

29.04.2011, 19:56:34
  • Rostogol
    Rostogol

Mai vin si eu cu una, nu stiu cum de nu m-am gandit din prima la ea.
    Primul si cel mai important motiv de bucurie :) Iubiiiirrrrree. Cu fluturasi hihi.

E 2in1 de fapt, pentru ca rozul asta e ultima mea obsesie cromatica.

www.breslo.ro/Product/Coronita--magenta_354670

29.04.2011, 20:17:07
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

hihihi Gabi, chiar am chef de margelute!! Abia astept sa vina 1 mai, sa mai respir si eu si sa mai revin la margelute :p Ca n-am mai lucrat de cateva saptamani aproape deloc. Doar un pandantiv saptamana trecuta si mai terbuie si cerceii asortat, zilele astea, ca luni trebuie sa le expediez! hihi

Sa va arat pandantivul, eu m-am indragostit de el si-mi fac si eu :D

http://4.bp.blogspot.com/_UwIaDCUtcAA/TbgihJE3S_I/AAAAAAAAE3o/OiZ5PXjewBI/s800/IMG_7845.JPG

Adevarul este ca stau pe ghimpi de ceva vreme, ma tot uit la margelute , am o groaza de idei, dar pic de timp pentru ele. Adica, mai am eu cate jumatate de ora libera, dar mai mult m-as incurca daca as scoate margelutele... Offf :( Gata, de pe 1 mai imi fac program strict, ca sa am de toate! Mi-l postez pe perete (pe care il voi transforma in panou cumva :)) ) ca sa-l am in fata mereu, ii fac copii si il pun in agenda, peste tot pe unde l-as putea vedea, ca sa ma tin bine de el!!

@ Carla: poti avea maxim 6 preferinte! Ma bucur ca te provoaca la perfectionare! Asta este si scopul (al meu cel putin)!

@ Monica: ce dulce este!! Si rozul asta imi place!! hihi Ma bucur ca ti-ai amintit sid e iubire :p

29.04.2011, 20:28:21
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

* ca sa am TIMP de toate

Si eu care ma gandeam ca mananc doar cate-o litera, dars e pare ca mananc cuvinte intregi :))) si unul atat de mare cum e timpul :)))) Ca tpot vorbeam eu ca n-am timp: uite de-asta n-am eu timp, ca il mananc! :)))

29.04.2011, 20:29:39
  • user11913
    user11913

He he, Andra, pofta buna la papat timp! si litere-sunt gustoase! am vazut muulte lucruri frumoase postate,felicitari tuturor,am deja cateva preferinte...Apropo,ai o bratarica galbena si frumoasa....ca premiu....mmmmm
    Silvia, multumesc pentru recunoastere,ma bucur mult ca ai castigat pariul cu tine,si eu recunosc deja cativa creatori din spatele cate unui produs.
    Spor la creat,admirat si un week-end minunat tuturor!

29.04.2011, 21:21:10
  • mssdelilah
    mssdelilah

Revin si eu cu o pereche de cercei ca premiu pentru cine considera Andra, eu doar ii pun la bataie :D www.breslo.ro/Product/cercei-gray-nest_267864

Si nu in ultimul rand, cu inca o pereche de cercei pentru concurs www.breslo.ro/Product/Cercei-blue-ice--participa-la-concursul-de-pe-forum-httpwwwbresloroForumCONCURS-CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIEtopic4141_356400

29.04.2011, 22:08:30
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Merci josephine :D e tare gustos :)))
    Multumesc pentru aprecierea bratarii :p

Weekend placut si tie!!

@Delilah: superbi cercelusii premiu!! Nici nu mai stiu care premiu si cum sa-l impart, dar gasesc eu o solutie :p
    Duminica ma ocup de liste din nou
    sunt foarte frumosi cerceii pentru concurs! Din nou superbi!

29.04.2011, 23:10:58
  • Live
    Live

Bună seara, vă rog!
    Tot într-o fugă, şi de data asta.
    Stomacul meu e ok, acum. Creierii mei sunt cam "prăjiţi" de grija faptului că nu ştiu ce să fac cu pisoii. Zilele astea încerc să prind ceva soare şi mă chinui să le fac poze cu telefonul.
    N-am reuşit nici să mă pozez în boleroul roşu, nici să-l termin pe cel maro. Azi(ieri, d efapt) nu am lucrat deloc. A fost sărbătoare, plus că după apusul soarelui am fost plecată, apoi am avut musafiri, apoi iar am fost plecată. Fac 1-2 rânduri acum, după ce ies de la computer.
    Am căpătat ţoale, încălţări şi genţi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hihihihi, nu un yacht cu bărbaţi cu cataloage cu genţi!:D :)) Am împărţit "prada" cu cumnata şi mai aştept nişte prietene să vadă ce le merge. Mi-am păstrat, desigur, câte ceva(:D) şi voi mai da iama prin ţoalele pe care deja le aveam, în vederea unei cerneri, deoarece...abia ce dădusem nişte saci cu haine, de Paşti. Bietu-mi garderob a spus că se simte bine atunci când poate respira şi el, sărmanul... Aaaaaaa, uitaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!! Am căpătat şi nişte sculuri de mohair(fire...Karina sau ceva de genul ăsta s-ar numi ele, parcă, dar astea nu mai au etichetele)!!! Câte un scul(început sau nu) din culorile: galben, oranj, roşu, albastru, verde, lila, vernil, roz. Cel mai frumos ar merge un poncho sau o jacheţică-n culori combinate, pt o fetiţă. Nu mă apuc acum de firele astea, oricum, Pe de o parte, pt că firul este grosuţ, iar la noi...vine vara. Pe de altă parte, pt că sunt foarte frumoase firele şi vreau să mă gândesc bine ce fac cu ele.
    Mâine trebuie să fac şi ceva cu mărgele şi metal, că mă usuc pe picioare de dor! Acu'...nu că aş face io nu'ş ce minunăţii, da-mi place să chinui materialele respective:D, plus că merg la Bucureşti săpt. viitoare şi trebuie să refac stocul de obiecte, căci sper şi io la o vânzăricuţă.
    M-am îmbolnăvit la vederea obiectelor care s-au mai postat şi sunt cam necăjită că nu ştiu şi nici nu cred să fiu în stare să abordez tehnicile acelea. Care pt mine sunt ca şi învăţarea chinezei vechi.:D
    Mă duc să lucrez un pic. Vă pup efectiv!:)

30.04.2011, 00:13:24
  • kiti
    kiti

Buna dimineata.Ma pregatesc cu un nou colier dar pana sa-l termin m-am mai plimbat putin pe breslo si uitati ce-am gasit !!!

www.breslo.ro/Shop/JuleSbyJuliaS/?p=1

Sunt superbe, ma complexeaza.

30.04.2011, 08:43:20
  • fairdealing
    fairdealing

mssdelilah,ai niste bijuterii atat de frumoase k de cate ori fac o lista nu stiu pe care s-o aleg,le-as alege pe toate!

30.04.2011, 09:35:08
  • Live
    Live

Bună dimineaţa!
    Nu ştiu dacă ştiţi site-ul ăsta, dar neapărat să aruncaţi un ochi acolo! Găsiţi fel de fel de cutii bune pt pus în ele mărgele şi accesorii:
    http://www.fisela.ro/produse/35/pag/1/40/Bagajerie.html

30.04.2011, 10:45:39
  • blanitza
    blanitza

Dragele mele, sunteti inspirate si concursul creste, creste, creste ca viteazul din poveste... Ma grabesc si eu sa-l ajut, asa ca va prezint colierul Gothic
    www.breslo.ro/Product/Colier-Gothic-Agate-Necklace---Concurs-Breslo_356550

30.04.2011, 11:51:56
  • IGFashionDesign
    IGFashionDesign

@ Live
    EU una merci....... nu vrei sa stii ca acuma imi masor ustensilele.... sa vad ce cutii imi trebuie....... :D
    .......eu mai vroiam o camera..... dar ma multumesc si cu organizarea spatiului

30.04.2011, 11:58:24
  • Live
    Live

Superb colier, Gabi!:)

Mă bucur că ţi-e de folos, IG! Cât despre vrut o cameră...don't ask me!:D :)) Dar...da, vorba ta: e ok şi cu organizarea spaţiului!

30.04.2011, 12:33:13
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Buna dimineata!! Sper ca v-ati obisnuit cu mine la ore dintr-astea :)))
    Eu acum imi beau cafeaua! Pardon, ceaiul negru! Vreau s-o las mai moale cu otravurile :)) De fapt chiar planuiesc o cura de dezintoxicare a ficatului, dar peste vreo luna, cand voi avea ceva bani in plus :D ca e destul de costisitoare ;))

Abia astept, organismul meu chiar are nevoie de o pauza!

@Cristina:
    Ma bucur ca esti mai bine cu stomacul!! Sper sa reusesti sa rezolvi cu pisoii, probabil si din cauza asta e sensibil si stomacul, ac reactie la stres...
    Abia astept sa vad bolerourile (de cand tot spun ca-mi fac si eu unul, trece primavara :)) ) si minunatiile ce o sa-ti iasa din firele de care vorbesti!

Foarte tare site-ul! Si preturile sunt ok!! Pe site-urile astea pt pescuit se gasesc tot felul de lucruri utile si pentru noi! Eu spre exemplu mi-am luat acum vreo saptamana jumate o cutie pt diverse accesorii de pescar. Am gasit-o la oferta si imi pare rau ca n-aveam atunci mai multi bani, ca luam mai multe :p
    Eu una momentan imi pun bani deoparte pentru cutii de depozitare (s-au adunat atat de multe de nu mai am loc nici eu :))) ), am calculat asa, pentru ce am eu nevoie mi-ar trebui vreo 1500 lei in total! o groaza de bani, stiu!!! Dar sigur voi fi multumita !!! Si oricum, nu planuiesc sa le iau pe toate odata, ca n-am cum...
    Am vazut 1 dulap de depozitare, mare, cu 4 etajere in interior (deci 5 spatii pentru depozitare) dintr-un plastic bun, arata super, merge chiar si in camera, adica nu strica aspectul deloc, si daca e ceva, cred ca se poate decora nu?! E 400 ron, n-ar fi chiar mult, mai ales ca pentru mine e si foarte practic si mulat perfect pe nevoie, eu trebuind sa ma mut periodic, e super ca il pot demonta in bucati si impacheta la loc in cutie, astfel ca nu ocupa f mult spatiu si e usor de transportat! :p
    M-am gandit, si mi-ar trebui 2 dulapuri dintr-astea - unul pentru margele si celalalt pt textile, plus cutiile aferente, in care sa pun toate alea (si mai mari, si mai mici) si sa le depozitez pe rafturile lui! Ma gandesc ca daca le-as avea pe toate la locul lor, as lucra mai mult si m-as apuca si de textile, chiar vreau sa ma apuc de croitorie , dar nu prea imi vine cheful, ca nu am lucrurile la indemana, plus ca nici spatiu nu am momentan :( N-as avea nici unde sa le pun, masina de cusut sta in cutie pe sifonier, metrajele la fel in cutie pe sub alte cutii, nici nu stiu ce si pe unde am...!
    Oricum, mi-am luat zilele trecute niste cutiute pt depozitare, si abia astept sa imi fac iar ordine pe-aici prin margelute macar, ca iar le-am ametit! Mai merg zilele astea prin magazine (cum ar fi alea cu pret unic sau ofertele de prin hipermarket) ca sa-mi mai iau niste cutiute, de-alea normale, nu compartimentate! Ca mai bine ma descurc asa :p

@Kiti: Da, Julia are niste posete de vis!!! Salivez mereu la ele!!

@Gabi: tocmai ce l-am admirat de pe prima pagina, la ultimele produse!!! Este superb!! Imi plac pietrele neregulate de nu pot spune!! Sunt innebunita!!! Mi-as lua de toate felurile, toate formele si marimile si mi-ar placea un sertar mare plin cu asa ceva!!

@Ioana: si eu as vrea o camera numai pentru asa ceva, dar sigur nu voi reusi prea curand! Sper doar in toamna cand ne vom muta iarasi, sa luam un apartament mai mare, ca sa fie spatiu mai mult la mine in camera! Si mai sper sa fie si ok preturile :D ca de fapt de-aici pleaca totul :))

30.04.2011, 12:59:15
  • Live
    Live

Am câteva cutii luate de la acel magazin(le-am văzut pe site, iar mama s-a dus şi le-a luat de la sediul lor-cred că undeva pe la Obor au sediul, dar nu garantez; oricum, au ei puse date de contact acolo, pe site). Sunt extrem de practice şi de aceea m-am mai holbat pe acolo, salivând la gândul că aş putea să-mi mai iau câteva. Dacă nu reuşesc să am bani mai mulţi deodată, am să merg la pescăria de aici, unde al meu soţ zice că ar avea cutii cu 4 lei. Da, cică sunt cu 8 separeuri şi destul de încăpătoare!
    Andra, se găsesc la Praktiker nişte "dulăpioare" micuţe de tot, cu sertăraşe, care dulăpioare se prind pe perete(vreo 18 lei e unul din ăsta şi mai sunt unele cu sertare mai lungi, cu vreo 25-30 de lei). Asta aduce economie de spaţiu. Apoi...cu 50-60 de lei, îţi poţi lua de la vreun magazin cu obiecte din plastic dulăpioare cu 3 sertare măricuţe pe care, vorba ta, le poţi decora(dacă nu dai peste acelea care arată binişor). Deci nu e nevoie de o tonă de bani. Nu mă întreba de când aştept să-mi mai cumpăr şi io nişte cutii şi un dulăpior din ăla mai mare şi încă unul de pus pe perete(am unul)!:D Şi să nu mă întrebi nici cât de ordonată sunt, de felul meu!:))
    Nu pot nici azi poză la bolero, fiindcă deoarece este foarte nor şi toarnă, nu plouă. Pe cel maro...tot nu l-am terminat. Parcă am mâinile legate şi creierii înnodaţi... Da, da, bine, mă duc să lucrez!!!:P

30.04.2011, 16:20:42
  • mssdelilah
    mssdelilah

Ca tot ati vorbit de cutii pentru depozitare.. uitati ce am gasit eu la Dedeman destul de accesibile.. Imi e ciuda ca am luat doar doua...mi-ar trebui in jur de 15 :D

http://i1176.photobucket.com/albums/x332/mssdelilah/cutii%20depozitare/SANY7796.jpg

http://i1176.photobucket.com/albums/x332/mssdelilah/cutii%20depozitare/SANY7795.jpg

http://i1176.photobucket.com/albums/x332/mssdelilah/cutii%20depozitare/SANY7794.jpg

Le-am fotografiat acum, ca sa pot sa vi le arat, scuzati dezastrul din ele. Eu cand lucrez...imi stau cutiile insirate pe langa mine... iar pentru margelele marunte si alte alea... mai folosesc "automat" si plasticele din cutiile de bomboane.. :)))) Cand termin de lucru...asa lene imi e sa le sortez la loc... ca va speriati de cate pot insira .
    Asa.. acum sa va spun cat costa cutiile, e cel mai important! 9 lei bucata...9 lei si ceva, nu mai retin, dar cel mai mult veti aprecia calitatea plasticului...e usor flexibil ! ( nu e casant, ca cel din colectia de pietre semipretioase de la hioscurile de ziare ).
    Sper sa va fie utila informatia.., eu sper sa imi fac curaj sa ies din casa sa merg sa-mi mai cumpar cateva (macar).

30.04.2011, 16:26:13
  • mssdelilah
    mssdelilah

Am uitat sa mentionez...cutia poate fi rasturnata in toate felurile, produsele nu se amesteca! Ideala pentru transport.. (eventual targuri, unde clar va mai trebuie niste accesorii de rezerva..sau de ce nu, margelute de insirat "pe loc" )

30.04.2011, 16:32:10
  • deManacuPenelopa
    deManacuPenelopa

Bun pont, multumesc, am retinut:)

30.04.2011, 16:41:49
  • Live
    Live

Bună treabă şi cu cutiile astea de la Dedeman!:)

30.04.2011, 16:55:13
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Da, arata tare bine cele de la Dedeman!!!

Cristina,d e la Praktiker mi-am luat si eu 2 dulapioare, nu mai stiu exact cat am dat pe ele, dar stiu ca le-am prins la o oferta sia fost ceva de genul 2 la pret de una!

Stiu de dulapioarele alea de plastic, sunt bune, dar eu chiar as avea nevoie de ceva inalt...adica depozitare pe inaltime... Ala de care ziceam eu mai scump, e inalt, ca un sifonier mai mic. Are cred vreo 1.50-1.60 nu mai stiu exact si e si destul de lat. De-asta zic ca mi-ar fi super util!

Oricum, dintr-astea mici, mai cumpar cand prind ocazia ;))

Ca la cate am.... mereu imi trebuie! Momentan majoritatea stau in cutii de carton... e ok, dar nu sunt practice deloc. incepand de maine mi-am propus sa ma apuc de reorganizat pe-aici, inlocuit cutii, schimbat criterii de organizare...

Tre sa-mi fac rost de un panou doua :-? sa vad de unde... Am multe in cap...daca, dupa ce fac ordine, va arat si voua :p

Oricum, o iau incetisor, ca din experienta am invatat ca pasii marunti sunt cei mai eficienti :D

30.04.2011, 18:16:40
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Buna seara, buna seara! Iaca vin si eu cu....
    o brosa pentru minunatul concurs www.breslo.ro/Product/Brosa-cu-floricele--concurs-Motive-de-bucurie_356826
    Foarte frumoase creatiile inscrise pana acum!

30.04.2011, 19:39:40
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Acum ca am prins si eu dicutia despre cutiute ma gandeam ca va pot fi de folos. Eu colectionez cutii si sunt innebunita dupa cele din metal. Puteti folosi cutii de metal de cafea (gasiti in cora si sunt 7 lei) sau cutii pentru ceai care sunt si separate si costa undeva spre 12 lei. Alte cutii de platic gasiti in Auchan si chiar au o gramada, de la sertarase mici pana la sertarase mari numai bune pentru margelute si preturi destul de accesibile. In alta ordine de idei, daca vreti cutiute cu separeuri si eventual etanse incercati cu siguranta la magazinele cu articole pentru pescuit. O sa va minunati de cate cutiute au!
    Sper ca v-am ajutat cat de cat.

30.04.2011, 19:45:48
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ce frumoasa e brosa!!!!!

Voi merge intr-o zi si in Auchan sa vad ce si cum! N-am ajuns decat o data, am zarit ca ar fi ceva interesant, dar n-am putut sta, ca nu eram singura :D

Merci pentru pontul cu cutiile de cafea, nu m-as fi gandit. Data viitoare cand ajung pe-acolo o sa ma uit sa vad despre ce e vorba!

Eu folosesc cutii de metal dintr-alea de la prajituri, le-am pastrat si acolo imi tin o parte din biju-uri! Sunt super!

Apropo de pastrat bijuterii... eu vreau sa-mi iau niste pliculete din acelea cu silica gel (de care se gasesc si in cutiile de pantofi) dar nu stiu unde as putea gasi. Voi stiti ceva?
    Chiar mi-ar fi foarte utile sa mi le pun in cutiile unde tin biju-rurile si furniturile, ca sa absoarba orice eventuala umezeala! Am avut probleme cu o parte din biju-rui pe care le tineam intr-un dulap in camera fratelui meu... si era cam umezeala pe-acolo si au oxidat. Bine, am reparat problema, le-am curatat, dar as prefera sa le previn!

30.04.2011, 20:03:43
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ahh eu acum mi-am dat seama ca acolo in mijloc sunt nasturasi! hihi
    Am si eu dintr-astia dar alte culori si modele si nu stiam ce sa fac cu ei. Chiar o sa-mi fac niste brose, ca tot vreau eu sa-mi reconditionez niste maieuri, pe care de altfel nu le-am prea purtat din cauza ca sunt prea...plictisitoare :))

30.04.2011, 20:05:14
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

hi hi :D Ma bucur ca iti place brosa! Eu sunt foarte incantata de ea pentru ca are si culoarea mea preferata (teal) si e asa,dragalasa.
    Eu am multe cutii de metal, insa cele de la bombonele sunt cam scumpe pe cand cele de zahar sau cafea sunt de 3 ori mai ieftine si practice zic eu pentru ca sunt maricute si dispuse pe orizontala.
    Ca sa nu oxideze inchizatorile nu iti trebuie neaparat pungutele acelea. Poti tine bijuteriile si in cutiute de plastic, important este sa fie separate si nu amestecate (aruncate) si ferite de lumina. Poti folosi si Zip Bag, gasesti la alimente( marca Fino) si sunt foarte bune pentru ca atunci cand pui bijuteriile si le inchizi poti scoate aerul si oarecum le videzi si ocupa si loc putin.

30.04.2011, 20:22:47
  • blanitza
    blanitza

Aaa, Delilah, si tie-ti place colectia de semipretioase, eu mor dupa ea, Costin imi face cadou lunar cate una, si tare-mi plac. Si eu tot in pungute de plastic zipbag tin bijuteriile, si stau bine. Cat despre materiale, am niste cutii mari de pe vremea lucrului manual, nu stiu daca le mai tineti minte, s-a nimerit ca am dat peste vreo 3, si sunt ffff bune pentru pietraraie, margele, etc. Mai am cutii de pantofi, unde stau in zipbags, si toata aceasta materalaie sta intr-o servanta. Sa zic eu ca m-am aranjat binisor, insa e o nebunie cand m-apuc sa caut ceva anume, mi-am facut opisuri la cutii, ca sa nu le mai iau de 100 de ori la rand.

30.04.2011, 20:59:53
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Ale mele sunt ordonate, intr-o camaruta pe care imi place sa o numesc atelier. Fiecare cutie are etichete, numai ca atunci cand vine vorba de lucrat, strang toate cutiile si le aduc in camera mea, unde sub inspiratie buburuzareasca (probabil care vine de la peretii mei pictati cu buburuze) ajung in dezordine. Imaginati-va ce inseamna apoi stransul si caratul inapoi in atelier:)))

30.04.2011, 21:15:13
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

Buna dimineata,doamnelor si domisoarelor, numai ca la TIMISOARA,nu este prea buna,aici plouaasa icetisor si e mohorit nu imi place deloc.DELIUTA DRAGA E TARE FRUMOASA BRATARA TA IMI PLACE, IMI PLACE, ...ANDRA DAR CE PREMII AI PREGATITTTT...... SUPERBE E CRED CA TOATE AM PUS OCHII PE ELE MINUNATIII NU ALTA...

01.05.2011, 11:09:23
  • Live
    Live

Vă salut!
    Io zic să pregătiţi o lumânare, că nu ştiu dacă nu cumva o să am nevoie!:D Febră 38, dureri de ochi(când îi mişc; nu am reuşit să-i ţin ţepeni), un soi de presiune şi usturime la operaţie, plus nişte câteva băşicuţe cu lichid. Simt mâncărime, le sparg, apoi mă ustură un pic şi...gata. Dintre bolile copilăriei, sigur nu am făcut vărsat de vânt. Sper să nu mi se arate tocmai acum, în condiţiile în care la sfârşitul săptămânii viitoare ar trebui să fie şedinţa publică pentru transferul de posturi! Ca să nu mai spun că voiam să plec marţi la Bucureşti, aveam speranţe de nişte vânzări, voiam să stau de vorbă cu verişoara mea din Canada, care pleacă înapoi pe 10 mai. Sunt amărâtă...
    O treabă bună e că am reuşit să termin şi boleroul maro.

01.05.2011, 12:31:45
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ Buburuza: trebuie neaparat sa le vad, chiar m-ai facut curioasa! Chiar az dupa ce-mi beau ceaiul (scrisesem prima data cafeaua :)) e a doua zi de cand nu mai beau cafea, sunt cu ceai negru - la care vreau sa renunt in curand de asemeni, da o iau incetisor, ca sevrajul de cofeina se manifesta cu dureri insuportabile de cap - combinat cu ceai tonic de gingseng si scortisoara (asta ultimul e un deliciu, de cand l-am achizitionat ma simt muuuult mai bine, nu mai sunt asa fara vlaga, chiar m-a pus pe picioare!!),

Asa, am divagat iarasi, azi dupa ce beau ceaiul ies la o plimbare mica si trag o fuga pana-n Cora sa vad ce si cum, doar e la 10 min distanta de mine :p

Gabi: eu nu stiu cutiile de pe vremea lucrului manual ?!?!
    Colectia de semipretioase o incepusem si eu...dar in ultima luna n-am mai luat nimic, ca inainte se ocupa mama de ea...acum am cam uitat :D tre sa-mi scot colectia, sa vad ce si cum am si sa recuperez pana nu se aduna prea multe ;))

@Neli: ma bucur ca iti plac premiile!!

@Cristina: offf, imi pare rau ca te simti atat de rau! Nu stiu daca e bine sa spargi besicutele!?!
    Mai ales daca ai varsat de vant, ar fi aiurea!!! Poate e doar o alergie ceva, nu stiu, zic si eu! Cert e ca trebuie neaparats a mergi la doctor!

01.05.2011, 13:03:25
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

Andra,as vrea sa stiu daca oricine poate oferi un premiu special sau un altfel de premiu? te rog sa imi spui .

01.05.2011, 15:06:54
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Nely, bineinteles! Oricine poate oferi orice fel de premiu oricui prefera! hihihi ce de-a ori pe-aici :)))

01.05.2011, 15:14:58
  • mssdelilah
    mssdelilah

Mai am voie.. ? >.< (ma uit printre degete acum :)) )
    Mai aduc si eu o pereche de cercei in concurs, sper sa va placa :D
    www.breslo.ro/Product/Cercei-When-Red-Suits-You-inscrisi-in-concursul-de-aici-httpwwwbresloroForumCONCURS-CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIEtopic4141_357235

01.05.2011, 16:02:54
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Superbi!!!

01.05.2011, 17:11:58
  • SophiesShine
    SophiesShine

Buna seara tuturor.

Ma inscriu si eu in concurs cu un colier pe care deja am facut cadou pentru o persoana foarte draga mie.

www.breslo.ro/Product/Triangel--Pt-concursul-CAUTA-SI-VEI-ASI-OTIVE-DE-BUCURIE_357548

01.05.2011, 21:53:46
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Numai minunatii pe aici. Cristina, insanatosire grabnica! Andra, ai gasit cutiute?

01.05.2011, 22:14:48
  • Miki.H
    Miki.H

Buna seara!

Va propun pentru concurs o pereche de cercei plini de viata si energie! Imbinarea verde-portocaliu!

www.breslo.ro/Product/Cercei-Floare-Portocalie---Concurs-Andra_357541

Si maine, pentru vise albastre, un set, care isi asteapta randul la fotografiat :).

01.05.2011, 23:14:10
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ Buburuza: da, le-am gasit la Bamboo!! Arata chiar bine! De ceai nu aveau, dar mai trec pe-acolo! Si prin alte magazine ma voi uita dupa asa ceva! O sa-mi iau si dintr-astea, ca sunt foarte utile, pentru pastrat biju-uri si alte accesorii! Alea de prajituri pe care le am eu sunt tot pe orizontala si chiar mari, e vreo 25 lei cutia cu tot cu prajituri, deci sunt ok cat de cat. Eu le am de la o prietena, ii ramasesera si cum le-am vazut le-am si "arestat" :)))

Astazi mi-am luat niste cutiute din plastic, la oferta bineinteles, imi place ca se pot suprapune fara probleme! Si deja am inceput sa-mi fac ordine in margelute! Dar mai am o gramada de lucru! Abia astept sa mi le mai impart pe-aici!
    Si m-am apucat si de lucru!!! Abia astept sa termin noul colier!!

@ Sophie: wow, imi place mult de tot!! Ce piatra este?? Arata foarte bine!

@ Miki: Foarte frumosi sunt!! Si imi place la nebunie combinatia verde-portocaliu!! E atatd e fresh!!!

Ma bucur ca ati reusit sa ne incantati cu inca doua minunatii!!!

01.05.2011, 23:37:31
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Buna dimineata si o saptamana rodnica tuturor!!!S-au postat noi produse extraordinare,care de care mai frumos,atmosfera e splendida,premiile nenumarate,imaginatia nesfarsita!Si,pt ca timpul e un mic dusman al tuturor,va aduc in atentie o parte dintr-o poezie a lui O.Paler,taaaare potrivita:
    "Avem timp
    Avem timp pentru toate.
    Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
    sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
    sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
    avem timp sa citim si sa scriem,
    sa corectam ce-am scris, sa regretam ce-am scris,
    avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam,
    avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu.
    Avem timp pentru ambitii si boli,
    sa invinovatim destinul si amanuntele,
    avem timp sa privim norii, reclamele sau un accident oarecare,
    avem timp sa ne-alungam intrebarile, sa amanam raspunsurile,
    avem timp sa sfaramam un vis si sa-l reinventam,
    avem timp sa ne facem prieteni, sa-i pierdem,
    avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea,
    avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.
    Avem timp pentru toate.
    Nu e timp doar pentru putina tandrete.
    Cand sa facem si asta - murim."

02.05.2011, 09:41:34
  • Live
    Live

Să trăiţi!
    Se pare că verdictul(ca diagnosticul, aşa...) va fi crud: vărsat de vânt. Nasol e cu mâncărimea, plus cu faptul că va trebui să găsesc pe cineva să meargă-n locul meu la transfer, căci nu vreau să pierd şansa de a primi postul pe care-l doresc! Vine medicul meu de familie la mine, pe la 16, şi voi şti sigur atunci care mi-e situaţia, deşi...nu prea cred să existe şansa de a fi altceva, după câte am citit.

02.05.2011, 10:42:16
  • blanitza
    blanitza

Ooooo, Sivia, mon amour, mi-au dat lacrimile, de ce ma faci tu sa incep saptamana asa??? Superba poezia... si trista, trista, dar adevarata... De azi chiar, am sa fac ceva pentru asta...

02.05.2011, 10:44:28
  • dana86
    dana86

Buna dimineata, multa sanatate LIVE se mai intimpla cind nu te astepti . As dorii sa mai inscriu un colier pe care l-am facut noaptea trecuta neaviind somn . www. breslo .ro / produit/ colier - CAIRO - COD 357688.

02.05.2011, 10:59:19
  • mssdelilah
    mssdelilah

Colierul inscris de dana86 www.breslo.ro/Product/colier---CAIRO---pt-concurs--CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE---UNICAT--_357688

Vesel colierul, felicitari :)

02.05.2011, 11:20:11
  • dana86
    dana86

MULTUMESC MULT PT FELICITARI ... sint intr-o pasa proasta , nu mai am chef de munca , vreau un concediu , dar cred ca anul asta o sa stau acasa , nu au mers prea bine afaceriile , inceputul de an a fost dezastruos. Voi care aveti si mag . cum va merge?

02.05.2011, 12:23:07
  • Miki.H
    Miki.H

Buna ziua!

Dana86, este f frumos colierul. Felcitari!

Eu revin la concurs si cu setul "Blue Day", pozat, asa cum am zis.

www.breslo.ro/Product/Set-Blue-Day_357826

Pe cat este de delicat, este perfect pentru un ten deschis :). Eu mi-am facut niste cercelusi, aceeasi culoare, dar alt model. Ma simt excelent cu ei!

O zi superba!

02.05.2011, 13:03:33
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Buna fetelor!! Cum ati inceput saptamana?? Eu bine, cu o plimbare in parc :p A fost scurta escapada, ca incepuse sa picure, dar ma bucur ca am ajuns in Cismigiu!

@Silvia: superba poezia!!! E atat de profunda, mi-a placut mereu sa o recitesc si sa iau aminte!

@ Cristina: ce aiurea... Dar daca tot trebuie sa stai in casa, vei avea timp de lucru :p

@ Dana: si mie imi place colierul, vesel si cald!

@Miki: Super setul, imi place!!

02.05.2011, 13:42:25
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Mereu imi amintesc de cate ceva ce mai trebuia spus chiar in secunda cand dau send :)))

Mai avem un premiu oferit cu mare drag de Eva (Ava12), o bratara superba: www.breslo.ro/Product/Aqua-Marin-PREMIU-PENTRU-CONCURS_339092

Metoda de acordare a lasat-o la alegerea mea. Inca nu m-am decis, dar o voi face in scurt timp (probabil ca va fi pentru premianta, sa vad... )

Multumim mult Eva, este minunata!

02.05.2011, 13:45:36
  • arima
    arima

buna! pana imi pregatesc tema pentru concurs(abia am aflat de el), am vrut sa vad ce idei mai sunt in concurs, insa sunt cateva linkuri, de exemplu ultimul de la Miki.H, care se deschid cu eroare: imi spune ca produsul cautat nu este acolo. Este gresit scrisa adresa?

02.05.2011, 14:05:47