Forum: Concursuri CONCURS _______CAUTA SI VEI GASI: MOTIVE DE BUCURIE!_______

• Nisina
    Nisina

Foarte buna ideea sa faci un "carnacior " de oua , ca sa nu legi tot cate unul.Ce de culori frumoase poti sa faci , fara chimicale ! Merci , Andra !

23.04.2011, 12:28:44
  • Nisina
    Nisina

N-am fost prea explicita : ouale legate in ciorap , le fierb in cratita in care sunt frunzele de ceapa . Nu fierb frunzele separat . Nu va fie teama ca nu se pateaza ouale de la frunze.

23.04.2011, 12:35:29
  • artemiza.design
    artemiza.design

na, acum pot sa "buna ziua", ca sunt in grafic, cat de cat. Dupa cum bine ati putut constata transmit direct din linia intai, inconjurata de mixere, budinci, lamai, fainuri incepute. Pasca e in tava la crescut. Totul a decurs perfect pana in momentul in care a trebuit sa intind aluatul si am constatat ca facaletul era nefunctional. Il folosisem la intins fimo si avea pe el o paleta de culori...impresionista. Normal ca, atunci cand l-am bagat in fimo, mi-am trecut in agenda mentala: de cumparat facalet nou pentru aluaturi. Normal ca, in secunda urmatoare, am uitat. Am trecut peste incident, am intinsaluatul cu o sticla. Depresiv e ca, desi pasca nu e inca in cuptor, am atatia abonati la ea incat nu stiu daca voi apuca sa o gust. Asa ca,....sa nu-ndrazniiiiti, sa nu-ndrazniti, ca deja e adjudecata!! Am zis!!!!
    Livia, dupa ce iesim din faza de gospodine, tragem o ficioreasca?

23.04.2011, 12:55:43
  • kiti
    kiti

Multumesc mult fetelor pt promptitudine.Cred ca este cam tarziu pt mine sa fac oua frumoase pt ca nu am nici ciorapi rupti , nici foi de ceapa, nici spanac si nici urzici, dar am retinut si salvez sfaturile voastre pt anul viitor.Cred ca ar merge un rosu cu sfecla? Va pup si merg la treaba.

23.04.2011, 13:01:12
  • AlmondHandmade
    AlmondHandmade

Oameni buni, mai exact fetelor/femeilor harnicute! Dar aici e concurs de voie buna in toata regula! Ma bucur mult sa vad cu ce entuziasm impartasiti una alteia spiritul Sfintelor Pasti! Trebuie sa iau agenda cu retete imediat din cui! Va felicit pe toate!
    Eu n-o sa depasesc anul asta faza de ,,degustator" si ,,laudator" (la care mama zice ca ma pricep foarte bine), asa ca va scriu si eu cate ceva despre semnificatia oualelor pictate: oul simbolizeaza mormantul lui Iisus Hristos, deschis la invierea Sa din morti. Culoare rosie, stim cu toti, simbolizeaza sangele Lui care a curs pe cruce penru mantuirea noastra. Se spune ca aceia care ciocnesc aceste oua se intalnesc si pe lumea de dincolo. Tot in credinta noastra populara ouale de Pasti sunt purtatoare de puteri miraculoase: vindeca boli, protejeaza animalele din gospodarie, apara de rele. (Bunica mea obişnuia sa-mi puna, imediat ce veneam de la biserica, dimineata, un ou rosu intr-un vas cu apa, cu apa asta ma punea sa ma spal pe fata de trei ori).
    Am mai citit undeva o interpretare frumoasa: ca oul mai semnifica si intinerirea, transformarea, primavara - din el iese, dupa tot sirul de procese de transformare (ecloziune, gestatie), o noua viata. Insa oul rosu, fiert, nu se va transforma niciodata in pui, pentru ca schimbarea are loc numai in cugetele si firile noastre.
    Traditia necanonica (adica nu este unanim recunoscut) spune ca Sf. Maria-Magdalena (care este si protectoarea mea :) a fost cea care a asezat un cos cu oua sub crucea lui Iisus. Cu un ou din acestea a mers cu indrazneala in fata conducatorului de pe atunci (Cezarul Tiberiu, daca nu ma insel) si a condamnat judecata lui Pilat si a marturisit, in acelasi, timp pe Hristos.
    Va urez rasplata inmiita pentru tot sacrificiul vostru, pentru toate bunatatile pe care le-ati pregatit si multa bucurie!
    Va sarut!

23.04.2011, 14:07:12
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ce fete harnice!Sa dea Dumnezeu ca toata lumea sa fie sanatoasa si fericita,sa intampine Invierea Domnului cu bucurie si speranta si sa ne intalnim aici mult timp de-acum inainte!!

23.04.2011, 16:16:21
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

ce fain ;))) toata lumea e in pregatiri!

Eu am mers azi sa fac cumparaturi de ultima ora....si cum am descoperit de dimineata ca nu am vopsea de oua decat galben si albastru.... am vrut sa iau si vopsea....dar nimic pe plac....vroiam si eu un pliculet cu vopsea rosie dar daca m-am trezit si eu in ultima zi :)))) n-am mai gasit, evident...doar pachete de 4 culori, pt 100 de oua :D si eu cum vroiam sa vopsesc doar vreo 4 ... pt mine si farte-miu :D.... n-am luat, mai ales ca mi-am amintit ca am hartie creponata...si am facut asa 6 oua, ca aveam 6 culori si le-am combinat cate 2 :d....sunt tare curioasa ce mi-a iesit hihihi abia astept :D VA arat si voua, chiar daca imi iese dezastru :)))

Va pup!!

Si Paste fericit!

23.04.2011, 17:04:50
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Nu cred ca v-am spus...dar eu cred ca Dumnezeu ne vorbeste in diverse moduri, trebuie doar sa avem ochi sa vedem si urechi sa auzim...
    Astazi am avut asa...o mica discutie sa spun asa, in timp ce ma intorceam de la cumparaturi.... si I-am spus cate ceva ce aveam pe inima....si acum, intrand pe facebook... vad acolo un mesaj de la aplicatia "God wants you to know".... si iata care era mesajul meu pentru astazi:
    "All is going according to plan. Trust that there is a bigger picture. Trust that life is unfolding as it should. "

:)

23.04.2011, 17:09:37
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ahhh, iata ce am gasit eu astazi:

www.breslo.ro/Shop/hanahandmade

Accesoriile pentru baie sunt geniale: www.breslo.ro/Product/Accesorii-de-baie_339134

23.04.2011, 17:14:59
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Asa e Andra,Dumnezeu ne vorbeste intr-una,doar noi nu prea reusim sa auzim!!!
    Si,am adus sa vedeti o mica parte din ceea ce am facut eu zilele astea:)))...nu,nu ma laud,ma bucur!!!!!!Aici sunt doar 3 din cei 14 cozonaci si o pasca din cele 8:))))))Ba,uite ca ma laud......

www.breslo.ro/Product/PASTE-FERICIT_353101

23.04.2011, 18:04:45
  • monicasandica
    monicasandica

AOLEUUUU CE ESTE PE MASA AIA....DOAMNE DE CE NU STAU IN VATRA DORNEI??SAREAM GARDUL ESCALADAM SI LUAM UN COZONAC FACUT DE LOVE CE DE BUNATATI..DA-MI SI MIE ,,..DA-MI SI MIE....(revin mai tarziu..mai am de lucru)

23.04.2011, 18:18:21
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

:))))...incet,Monica,sa nu te lovesti:)))
    Vii la mine si mananci!!:))))

23.04.2011, 18:25:38
  • Live
    Live

Vă salut, doamnelor!
    Convieţuiesc cu un drob. E la cam 2 m de mine.
    Noi nu am făcut de mâncare decât drob şi ouă vopsite. Mai mult nu, deoarece nu vom mânca pe acasă, zilele astea, aşa că nu avea rost(nu zic altceva!:D). În schimb, am casa foarte curată(partea care e chiar locuită, căci despre restul nu pot vorbi, mai ales despre porţiunea locuită de 7 pisoiaş)! Măcar atât...
    Abia acum beau cafeaua...de dimineaţă. Ba am fost plecată, ba am făcut nu-ştiu-ce, ba iar am fost plecată, aşa că abia acum reuşesc să mă trezesc.:D Beau un pic de cafea, apoi aş vrea să mai lucrez la o gentuţă. E aproape gata. De fapt, ar trebui să mai fac una (ambele, micuţe), pt că prietena mea Ada are o fetiţă şi un băiat şi, în principiu, este indicat a se merge la ei cu câte ceva pt fiecare(indiferent că-s cadouri sau obiecte de vânzare-gentuţele, în cazul nostru, de vânzare). Mama pleacă marţi la Bucureşti şi aş vrea să pot trimite gentuţele.
    Mie îmi plouă-n gură şi de la ce-aţi povestit voi pe aici despre cozonaci şi pască, dar şi de la pozele puse de Silvia (huo, doamnă, da!?). Plec! Nu vreau să inund forumul!:))

23.04.2011, 18:42:52
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Silvia, ce de bunatati ai tu acolo!!!!

Ma voi lauda si eu hihihi Cu ce-am facut io :D ouale :))))dar si cozonacii si pasca si drobul :))))))))) Bineinteles ca tot eu le-am facut!! pai nu eu m-am chinuit sa le aduc tocmai de la Garad de Nord?! :))) Munca mea :D

Spor la treaba, ma duc sa mai fac pe-aici curat si un pic de ordine la mine in camera, ca e ca dupa revolutie :)))

Va pup!

23.04.2011, 19:07:49
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

“Un filosof japonez se plimba cândva într-o pădure. Şi, precum îi stă bine oricărui filosof, gândea. Tot mergând şi gândind el, îi atrage atenţia o creangă de copac lipsită de orice podoabă. Se opreşte în faţa ei şi spune: vorbeşte-mi despre Dumnezeu! Şi atunci, creanga pe loc înfloreşte.” (preluat din Primejdia mărturisirii - convorbiri cu Ioan Pintea, N. Steinhardt, Cluj Napoca, editura Dacia, 2000, p.61).

Eu va dau de citit ;))
    http://stefancoman.wordpress.com/2011/04/21/editorial-de-acum-2-ani/
    http://stefancoman.wordpress.com/2011/04/23/dumnezeu-insangerat/ - parca o parte din cuvinte sunt ale mele...

23.04.2011, 19:21:00
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Andra,numai dupa titlu si abia astept sa citesc...dar,maine...Acum mai am si eu de facut ultimele retusuri prin casa,apoi,cu mic,cu mare,mergem la slujba de Inviere... Sa ne auzim cu bine in prima zi de Pasti!!!

Andra,sigur ca e munca ta:))..pingele tocite,bilete de autobuz,troleu sau metrou,carat plasele...Gluma e gluma,dar chiar nu are importanta daca acel cozonac sau pasca,sau altceva e cumparat dintr-o patiserie sau facut in casa...Important e sa simtim in inimi fiorul Marei Taine,sa simtim cat de mult ne iubeste Dumnezeu si cat de mult ne ajuta in fiece moment...Desi se spune ca :"Dragostea trece prin stomac!",sper ca macar la marile sarbatori crestine dragostea sa treaca prin suflete!!!

23.04.2011, 20:20:06
  • Crosetate
    Crosetate

Feteloooor! Ce de mesaje si produse care mai de care mai frumoase pe-aici! Am lipsit cateva zile, dar acum mi-am incantat privirea. :) Si nu regret ca m-am inscris si sunt aici printre voi, ma simt parca mai aproape, desi comunicam doar prin intermediul acestei platforme destepte care ne suporta pe toate/toti ;))

Nu pot sa inchei fara sa nu transmit toate aprecierile mele pentru Simona-Florentina! Cata munca! Am intrat si am "rasfoit" un pic magazinul - superb! Paunul l-as lua acasa! :D

Gata, ma intorc la pregatitul mesei de Paste!
    Sarbatori cu bine si multa sanatate si liniste in casa, de la Crosetate cu dragoste!

23.04.2011, 20:48:05
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Eu mi-am cam terminat treaba! La slujba de inviere nu merg....
    Ma bag acum la un film doua trei cu frate-miu :p

Va pup si va imbratisez si ne citim maine!!!

Sa aveti o noapte linistita si sufletele luminate!!!

23.04.2011, 21:28:15
  • carla69
    carla69

Credeti ca m-am rabdat sa nu fac si putin,putin lucru de mana printre alte treburi?.Acum sunt multumita ca sunt GATA toate:prajiturile(trei),sarmalutele,rulada de carne cu oua la cuptor,salata de vinete,.....si traista mea!Putin uda inca la franjuri dar nu m-am rabdat sa nu v-o arat...sa nu credeti ca am somat in timp ce voi expuneati pe aici minunatii www.breslo.ro/Product/Traista-din-sfoara-REZERVAT-Concurs_353141

23.04.2011, 21:35:45
  • kiti
    kiti

Am terminat si eu ouale si ma pregatesc sa merg la biserica.Maine impodobesc si ramurele inmugurite sa fac pomisorul de Paste.Va mai trimit si cateva ornamente lucrate mai demult: iepuroaica, casuta iepurasului si ouale zburatoare.
    Toate cele bune si pentru ca nu mai este mult timp pana la Inviere va spun CRISTOS A INVIAT!
    www.breslo.ro/Product/CONCURS-CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE_353152

23.04.2011, 22:55:08
  • blanitza
    blanitza

ADEVARAT A INVIAT, draga Kiti, Paste Fericit BRESLO, bucurie si lumina in suflete si-n gand, inspiratie divina, sanatate si putere iti urez!!!!

24.04.2011, 02:41:46
  • Live
    Live

Hristos a Înviat! Vă urez să aveţi zile senine şi Pace în Inimi!

24.04.2011, 02:44:24
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Adevarat a inviat!!!

Sa aveti o zi curata, cu gandul si inima la Cel Viu!

24.04.2011, 03:20:14
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Hristos a inviat!!!Sa va fie sarbatorile asa cum vi le doriti!!!Abia am ajuns acasa de la slujba de Inviere,toata lumea s-a spalat pe fata cu apa in care sta cuminte un ou rosu si un ban de argint (asta insemnand ca vrei ca tot anul sa fii frumos si sanatos ca oul si bogat ca argintul),toti ai mei au luat si anafura (eu m-am impartasit in noaptea asta si de aceea nu am mai luat cu ei),apoi am ciugulit cate ceva....Pe la 10 imi vin primii musafiri,asa ca trebuie sa fiu fresh!!!Ce-o fi nu stiu,dar sunt fresh ca o lamaie stoarsa...Sufleteste,insa,simt ca as putea escalada Everestul!!!

24.04.2011, 04:53:46
  • monicasandica
    monicasandica

ADEVARAT A INVIAT! Va urez sa sarbatoriti invierea Domnului cu liniste ,sanatate...si fericire!

24.04.2011, 06:47:56
  • de.dimineata
    de.dimineata

Adevarat a inviat! :) Va scriu din frumoasa Bucovina... imi clatesc sufletul pe la manastiri si aseara am luat lumina de la manastirea Bistrita... si vreau sa dau si eu un strop acum mai departe... :)
    ..am un mic mare inelus pentru cine va considera Andra ca il merita, la sfarsit de concurs! www.breslo.ro/Product/Premiu-Concurs-Forum---Mugurei-inel_341413
    motiv de bucurie, nu? :)

24.04.2011, 11:12:06
  • marybijou
    marybijou

ADEVARAT A INVIAT!

24.04.2011, 12:18:58
  • AlmondHandmade
    AlmondHandmade

Cu burticelul plin de bunatati si sufletul plin de urari frumoase primite, ma rostogolesc si eu pana la pc sa va urez cu Hristos a inviat!
    Imi plac tare mult Epopeea si mugurelul-inel! Pana cand incepe votarea, presimt ca vor mai apare multe frumuseti aici! de.dimineata, sa stii ca daca faci un ocol pe la Vatra Dornei, gasesti niste minunatii de cozonac si paste la Silvia ;)
    Saptamana luminata!

24.04.2011, 13:35:50
  • AlmondHandmade
    AlmondHandmade

si pasca, voiam sa spun, dar ati inteles voi...

24.04.2011, 13:36:48
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ Carla: foarte frumoasa traistuta!!! Mi-ar placeas i mie sa invat sa fac noduri de-astea hihihi ca arata tare bine!!!

Nu ne arati si noua poze cu bunatatile tale de Paste?? Eu dupa ce ma dezmeticesc o sa fac poze la ale mele :p

@ Kiti: foarte foarte frumoase!!!!

@ Gabi, Cristina, Monica, Mary: Adevarat a inviat!!! Sa aveti o zi binecuvantata!!

@ Silvia: o zi binecuvantata si tie!!! Si noua ne punea bunica (si apoi si mama) oua rosii si banuri intr-o cana cu apa si ne punea sa ne spalam pe fata hihihi

@ didi: este superb inelusul!!! Va fi atre fericita cea care-l va purta!!!

Off, grea misiune pe capul meu,. ca numai frumuseti sunt in concurs!!! Dar ma bucur ca toata lumea va primi ceva hihi

Dupa ce trece agitatia cu sarbatorile, voi revizui lista cu premiile si o voi actualiza, care cui va fi hihii

@ Almond: o saptamana luminata si tie!!

24.04.2011, 13:46:13
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Asa cum am promis, am revenit cu pozici:

https://lh3.googleusercontent.com/_UwIaDCUtcAA/TbQMxHmenlI/AAAAAAAAE3E/k3g1Y1Ua1zs/s800/IMG_7834.JPG
    https://lh5.googleusercontent.com/_UwIaDCUtcAA/TbQMxXr_bVI/AAAAAAAAE3I/xJ4jnHzfxoM/s800/IMG_7836.JPG

Cozonacii si pasca sunt deliciosi!!!! Multumesc inca o data, Sognami!! Clar mi-am gasit fornizorul de cozonaci hihi
    Iar ouale, imi place cum ies vopsite cu hartie creponata!! Se fac si foarte foarte repede (adica impachetattul, ca vopsitul se face singur cat timp eu ma ocup cu altceva!)! Doar ca am invatat o lectie: hartia trebuie sa aiba nuanta puternica, celelalte 2 oua le-am facut cu nuante de roz si verde deschis si nu s-a prins cine stie ce. Si pentru ca n-am avut oua albe, nu prea se vede! Insa acestea au iesit chiar fain!! Cel putin mie imi place aspectul asta voit patat ;))

24.04.2011, 14:47:57
  • mariac
    mariac

Hristos a inviat.Rupta de oboseala si cu burtica plina, :D va urez toate cele bune.O sa dureze ceva pana imi recapat fortele,asa ca,in trecere va salut si va imbratisez pe toate.

24.04.2011, 19:21:24
  • simona.florentina
    simona.florentina

multumesc @crosetate, si mie imi plac lucurusoarele tale, mai ales bluzitele, le-as lua pe toate acasa.

24.04.2011, 22:11:55
  • simona.florentina
    simona.florentina

Paste fericit tuturor!(ce a mai ramas din el ca am cam intarziat)
    Hristos a inviat!

24.04.2011, 22:13:41
  • kiti
    kiti

ADEVARAT A INVIAT !
    Sper ca ati avut o zi minunata.Eu una sigur am avut ca au venit copii mari , mici, si mai mici in vizita.Cea mica este ca argintul viu si m-a stors de vlaga deaceea acum am ascultat cateva cantece minunate pt relaxare si vi le trimit si voua. O seara buna in continuare si auditie placuta a unor voci divine.

http://www.youtube.com/watch?v=QGOhveZW8us&NR=1
    http://www.youtube.com/watch?v=HsCp5LG_zNE
    http://www.youtube.com/watch?v=jXPqCv9dV6g&NR=1
    http://www.youtube.com/watch?v=lhc7MEYY-Ho

24.04.2011, 23:23:08
  • kiti
    kiti

http://www.youtube.com/watch?v=K6RSB39DMfM

http://www.youtube.com/watch?v=-b4-mLfM_4s

http://www.youtube.com/watch?v=QAD6y6n_8aI

si finalul e superb.

24.04.2011, 23:59:09
  • kiti
    kiti

Acelasi Amazing Grace cantat de 4 tenori pe care nu m-am putut abtine sa nu vi-l trimit.Este impresionant.
    http://www.clarrissegill.com/videoclips/amazing_grace.php

25.04.2011, 00:13:58
  • blanitza
    blanitza

Fetele, ma bucur ca Sfintele Pasti le petreceti frumos, cu cei dragi alaturi sau nu, de la caz la caz, insa neaparat darurile pascale nu trebuie sa lipseasca si MUZICA, muzica este divina... De putina vreme am redescoperit o voce mare, intrata-n uitare si-o piesa atat de dulce...
    http://www.youtube.com/watch?v=BH-7HDi58TA
    Aici, cea mai pasionala piesa si video ce l-am vazut eu pana acum, dragostea poate fi si-asa, sau deseori e asa(versuri EXCEPTIONALE, povestea veche, veche, veche....)
    http://www.youtube.com/watch?v=aBXeXBpTVOk&feature=related
    Si-aici cum sunt cei 3 de fapt
    http://www.youtube.com/watch?v=iks3kF_2LNQ&feature=related
    Pe aceasta piesa mor si inviez
    http://www.youtube.com/watch?v=QMEFkArEhhs&feature=related
    Si ceva absolut boem - et nous vivions de l'air du temps
    http://www.youtube.com/watch?v=ZgrrXy4Rok4&feature=related

25.04.2011, 04:03:37
  • kiti
    kiti

Gabi, Rolling S si Beatles sunt formatiile adolescentei si tineretii mele si ii ascult si acum cu f mare placere. Joe D, desi are cantece frumoase si nici el nu-i urat, niciodata nu a facut parte dintre favoritii mei, nu stiu de ce.Poate pt faptul ca din melodiile lui razbate o anume tristete care combinata cu sonoritatea limbii franceze ma deprima, sau poate alt motiv nedepistat.Cert e ca ma intristeaza rau.

25.04.2011, 10:33:01
  • kiti
    kiti

Pe Aznavour il ascult cu lacrimi in ochi dar mereu cu mare placere mai ales ca videoclipul evoca locuri pe unde am trecut cand eram mai tanara.

25.04.2011, 10:40:13
  • Live
    Live

Hristos a Înviat!
    Ieri am fost mai mult plecată. Am mers la masă la mama şi la cumnata mea, apoi am ajuns prin parc, unde ne-am întâlnit cu prieteni vechi, care locuiesc acum în Bucureşti şi au venit de Paşti aici, la părinţi.
    Sunt încântată de faptul că prima zi de Paşti a adus o scădere a greutăţii mele, ceea ce mi se pare remarcabil!:)) Adevărul e că nu am exagerat cu mâncarea şi am evitat pâinea. Am şi mers un pic. E bine!
    Sper să reuşesc să "scap" de unul dintre pisicuţi. Şi-aşa...ieri am primit o veste proastă, adică am aflat că doamna care spusese că vrea neapărat un motănel...nu mai vrea, deoarece a fătat o pisică în pod la ea şi, deci, are din "producţie proprie".

25.04.2011, 12:23:32
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Bine v-am gasit fetelor!!!

Muzica e divina!!! O ascult cu mare placere!!!

@ Cristina: felicitari!! Eu ieri am stat ca o scrofita hihi

Va doresc o saptamana binecuvantata!!

25.04.2011, 13:18:46
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Muzicalul Notre-Dame de Paris e pur si simplu exceptional!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Notre-Dame_de_Paris_(musical)

25.04.2011, 13:47:16
  • blanitza
    blanitza

Draga mea Kiti, ce ma bucur ca ti-au placut cateva dintre piesele mele de suflet! Eu stiu, poate A toi... a lui Joe Dassin e trista, dar e o tristete atat de dulce, nu de-aia low depression, la definitia din dictionar a NOSTALGIEI cred c-as putea foarte bine sa pun A Toi..., cel putin asa o simt eu.
    Draga mea Andra, ce-mi place ca te-a impresionat, eu il aflam anul trecut, iar prima data cand am ascultat Belle... am intepenit literalmente, n-am putut sa zic un cuvant vreeeeme... nu gluma! Iar tipii in fapt, sunt dintre cei mai beton cantareti francezi, plus ca nici fizic nu sunt de colea!

25.04.2011, 13:57:59
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Gabi,MULTUMESC!!!!!Multumesc ca m-ai facut sa descopar muzica celor de la Notre Dame (spre rusinea mea,nu stiam de ei)...Si eu am ramas intepenita in fata calculatorului!!!E divin totul,si muzica,si coregrafia,si ei toti (chiar nu sunt de colea:)))....Magnific!!!!

De Aznavour ce sa zic?Are dreptate Kiti,nu poti sa-i asculti melodiile fara sa ti se iveasca macar o lacrima in coltul ochilor,iar de Joe Dassin mi-a placut intotdeauna...Trist destin...mort la doar 42 de ani...tin minte ca am plans cand am auzit...Dar,a lasat in urma o muzica nemuritoare!

Iar Celtic Woman te ridica in inaltul cerului cu muzica lor!!!Superb!!!

25.04.2011, 14:30:30
  • isabela200578
    isabela200578

Hristos a inviat!
    Am reusit in sfarsit...dupa lupte crancene duse impotriva gripei sa va aduc si eu in atentie creatia mea pentru produs:
    www.breslo.ro/Product/Set-colectia-primavara-rezervat-CONCURS-CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE_353642

in curand voi afisa si premiul meu pentru clienti.

25.04.2011, 20:00:37
  • kiti
    kiti

Ma innebunesti Izabela cu tehnica asta, superb setul, impecabil lucrat, de efect...e minunat.

25.04.2011, 21:45:29
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Dragele mele, buna dimineata!! Cum ati petrecut? ;))

Superb setul tau, Izabela!!!! Si mie mi-a placut tehnica asta de cum am vazut-o prima data!!! Ies numai minunatii!!

Va pup! Gata vacanta, back to business! ;))

26.04.2011, 09:10:41
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

HRISTOS A INVIAT! SI BINE V-AM GASIT ANDRA ,MONICA,JUDIT,LIVE,DELIA SI CELORLALTE FETE ,IAR DUPA 2 ZILE PETRECUTE PE MELEAGURILE BIHORENE, POT SPUNE CA MI-AM INCARCAT BATERIILE CU ENERGIE,SI SUNT FRES ,FRES.Draga Silvia, am auzit numai lucruri frumoase despre oamenii din zona in care te afli tu.Bineinteles ca am luat cadoutele de la voi cu mine si am povestit nitel cu tatal meu.....El citeste si a citit foarte mult in viata lui .Ne-a povestit si noua putin din istoria zonei tale.Oameni minunati!!!!....Asa si sa mai zic si eu ceva despre cum a fost cele 2 zile frumoase pe care le-am avut,timp frumos cu soare,plimbari pe dealuri poze ,poze,poze multe poze in mijlocul naturii,mirosul din aer nu se compara cu cel de la oras..... of ce aer...of.... mai vreauuu! voi fetele cum ati mai petrecut?pupici la toate a si am uitat sa va zic laude pt bijuteriile voastre din partea bihorenilor si Silvia, setul tau seamana cu zgarda de prin locurile mele ,chiar tata spunea ca sunt pe acolo pe undeva ramase de pe la strabunica mea ceva in genul celor facute de tine ,, rosu si negru doar mai inguste. Poate le gasim data viitoare si le iau cu mine ca amintire.A cum am luat citeva haine vechi , niste poale cum se purta pe vremuri.LE VOI PASTRA PT.CA SUN FRUMOASE.LE DICHISESC SI LE POSTEZ PE BLOGUL MEU SA LE VEDETI SI VOI. CHIAR DACA NU AM COMPLECT PORTUL SUNT CEVA SI MAI NOI...
    pupici!

vizionez ce frumuseti ati mai postat pe aici!

26.04.2011, 09:14:43
  • lucashop
    lucashop

Revenire dupa zilele de PASTI pline de bunatati.....in amintirea lor EASTERN JOY...

www.breslo.ro/Product/SET-EASTERN-JOY-ptconcurs-CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE_353817

26.04.2011, 11:29:35