Forum: Concursuri CONCURS _______CAUTA SI VEI GASI: MOTIVE DE BUCURIE!_______

• Goldina
    Goldina

Hahahahhaah daaaaa sunt pasnici:)))))) Mersi mult Silvia, culoarea este preferata mea... Pupici!!

22.04.2011, 01:33:25
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

daaaa...pupici.....

22.04.2011, 01:41:46
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ Nely: pup si eu!!!

@ Silvia: si la mine a ajuns! M-am imbolnavit de la cozonacii tai!! (ca pe-aici n-am simtit miros de asa ceva nici pe la patiserii/cofetarii/laboratoare :))) ) Eram ieri prin Cora si... toata lumea cumpara de toate de-a gata.... Cred ca si timpul e de vina....Ca sa ajungi noaptea de la servici (poate al doilea-treilea job nu prea-ti mai arde de gatit )
    Cred ca e super acolo la voi! Vin si eu intr-o zi pe-acolo...ma primesti?:D

Abia astept sa vad pozicile voastre!!! Eu nu fac mare lucru, de traditii nici nu se pune problema (nu ca as sti prea multe) dar ma bucur alaturi de voi!!

Ahh da ai dreptate, imi spusesem ca o s-o caut dar am uitat!

@ Nely, super !! Paste fericit!!

@mariac: multumim!!! Sunt super cercelusii, sunt chiar dulci!! M-am uitat indelung la ei si imi plac!!! Bineinteles ca poti tu alege la cine sa ajunga!!!

Minim de voturi inseamna 1 nu?

@ Cristina: Ma bucur ca ai primit premiile!! Ce fain ca sotul gateste hihihi
    Esti o dulce!! Sa ne traiesti si tu!!

@ Goldina: si eu iti doresc Paste fericit!!
    este foarte frumos setul tau!! imi place la nebunie culoarea!!!

22.04.2011, 01:49:30
  • blanitza
    blanitza

Fetele, cate frumuseti mi-au vazut ochii, si premii, si oua, si pascute, si cozonaci, e drept, pe ultimele le-am vazut cu ochii mintii, draga Silvia, iar pe-ale mele am sa le vad maine, mmmmmm...... Intr-adevar, Lumina vine, este in aer, se simte, suntem aproape...

Si eu azi am avut "a personal joy" - e prima data cand fac ceva cu perle naturale, si-am fost literalmente cucerita de frumusetea lor, de senzatia de nedescris pe care ti-o dau, parca e o vraja, ceva, din mare, de-acolo de unde vin ele....
    www.breslo.ro/Product/Cerceii-de-Perle_352216

22.04.2011, 02:28:22
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Buna dimineata,harnicutzelor!Dupa cum cred ca ati auzit deja,sau ati citit,pulsul pamantului e mult mai rapid decat ar trebui,ceea ce face ca din 24 de ore sa avem,efectiv,doar 16 ore!!!8 ore din fiecare zi ne sunt "papate" de ...eternitate:))Asa ca ,nu e de mirare ca nu ne mai ajunge timpul,ca suntem intr-o agitatie permanenta,ca lumea prefera sa cumpere totul de-a gata,ca nu-i mai arde de traditii sau de obiceiuri...Nu e rautate,nu e indiferenta,e stresul si greutatea epocii moderne!!!Tocmai de aceea incerc,pe cat pot,si cat mai pot,sa fac aproape totul in casa...
    Nu are importanta daca acel cozonac e facut de tine sau cumparat,important e starea de bucurie a inimii,a sufletului....

Vino,Andra,oricand,esti binevenita!!!

Gabi,m-am indragostit de cerceii tai!Sunt superbi!Mie imi plac ff mult majoritatea bijuteriilor,dar am,ca orice om,preferinte:))Sunt bijuterii care imi plac la nebunie,dar nu le-as purta...Dar cerceii tai se incadreaza la categoria"Astia sigur i-as purta!"

22.04.2011, 08:30:33
  • magazinuldefrumuseti
    magazinuldefrumuseti

Buna dimineata! Ma inscriu si eu in concurs cu... un sapun. Ma bucura nespus sa stiu ca folosesc ceva facut de mine, cu ingrediente naturale, ca o prajitura. In plus, miroase asa de proaspat :)...Va pup!

www.breslo.ro/Product/Sapun-exfoliant-Natural-Pleasure_352650

22.04.2011, 09:03:17
  • Pupi
    Pupi

Tuturor celor care sunt clienti Breslo si mai ales tuturor celor care fac posibile intalnirile noastre prin minunile pe care le creeaza le doresc un Paste luminos si linistit, echilibru si sanatate pentru a putea continua sa ne faca partasi la trairile si visurile lor.

22.04.2011, 09:56:18
  • mady68
    mady68

Multumim,asemeni si dumneavoastra,multa liniste sufleteasca si impliniri

22.04.2011, 09:59:37
  • Live
    Live

Bună dimineaţa!
    Da, ziua turbată de ieri s-a încheiat! Era să se încheie, de fapt, la fel de turbat precum a început(nu am mai spus aseară că m-am şi jelit; nu zic de ce m-am jelit, deoarece virtualul nu e spaţiul indicat pt poveşti mult prea personale; e bine când finalul e ok!).
    Miţi e ok, acum. Nu mai are ochii tulburi, nu mai umblă ameţită. Sper că voi reuşi să o prind pe vecina mea, pt a o ruga enorm să nu le mai dea pisicilor de mâncare. Pisicilor mele, I mean. A vomat crunt Miţi ieri, la doctor, inclusiv în timpul operaţiei. Ceva gen salam sau cârnat. Doctorul mi-a spus că s-a temut să nu i se ducă pe trahee şi să... La noi în casă extrem de rar se pot găsi mezeluri şi şi mai rar dăm animalelor aşa ceva. Li se face varză ficatul. Animalele sunt animale şi mănâncă lacome, dar... De fapt, şi noi, oamenii, facem aşa, de multe ori. Hehe, lăcomia ne duce în prăpastie. Lăcomia de...diverse. Dar nu vreau să devin tristă acum, deşi aceste zile nu sunt ale bucuriei, ci ale tristeţii. Mi-am dat seama aseară că deja fac urări de Paşti, deşi...Iisus S-a chinuit şi S-a sacrificat pentru noi, ieri. Uităm. Cred că de cele mai multe ori uităm. Offf, câte facem aiurea!!!!
    Iubesc lucrurile care se adaugă pe lista celor înscrise! Nu ştiu dacă am să reuşesc să fac ceva. De fapt, de făcut, aş face, ba chiar am făcute, dar tot nu am un aparat ok cu care să fac poze, aşa că...nu ştiu ce am să fac.
    Mady, aproape că pot spune că m-ai auzit strigând după tine, pt ajutor!:)) Mă uit mereu la pălăriuţele grozave pe care le faci, să ştii! Ei bine, am făcut şi eu câteva pălării, la viaţa mea(am şi vândut una sau două), numai că am probleme la modul în care să cresc la bor. Cresc prea mult, borul iese prea "vălurit", plus...pică pe ochii omului(presupun că ar trebui să lucrez cu picioruşe scurte la bor şi cu o croşetă mai mititică). Mi-ar prinde bine nişte sfaturi, de la tine, de la Carla, de la Andra sau de la cine mai croşetează!:)

22.04.2011, 10:08:03
  • mssdelilah
    mssdelilah

Buna dimineata, Sarbatori de Paste Fericite va doresc si toate cele bune !
    Vin si eu cu una din creatiile mele www.breslo.ro/Product/Cercei-Sheherezadas-Dream-III-cristale-negre-participa-la-concursul-de-pe-forum-httpwwwbresloroForumCONCURS-CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIEtopic4141_352662

In urmatoarele zile voi adauga si produsul oferit ca premiu pentru un client, Fiind una din castigatoarele a unui loc 2, acum cateva editii.
    Multumesc Andra pentru invitatie, eram pe metereze oricum :))

22.04.2011, 10:12:30
  • mady68
    mady68

Live ,trimis mesaj

22.04.2011, 10:24:26
  • Live
    Live

Mady, găsit mesaj, citit, trimis răspuns! Săru' mâna mult de tot!:)

22.04.2011, 10:28:41
  • Live
    Live

Delilah, ce minunăţii faci cu sârmele!!!!

22.04.2011, 10:29:24
  • Live
    Live

Azi e...ceva!:)) Un pic mai devreme, pe când îi scriam lui Mady, mă gândeam la IG!:)) Incredibil! Alt magazin în care rămân cu gura căscată ca prostu'!:D Bine, sunt câteva magazine în care pot sta şi ore întregi, cu ochii în croşetături, visând că pot şi io să lucrez aşa ceva(ceea ce nu este decât în vis!)...

Iete ce am găsit, de mor şi leşin şi iar mor(Miţi şi-a revenit, Silvia, da' pe mine leşinul văd că mă urmăreşte)! www.breslo.ro/Product/Mobilier-pentru-papusi_352594

22.04.2011, 10:40:26
  • Margaux
    Margaux

Live, si eu am admirat minunatiile facute de art3lier, am descoperit primul set de ceva vreme; uita-te si aici, e deja vandut: www.breslo.ro/Sold/art3lier/Mobila-pentru-papusi_405647

22.04.2011, 10:54:39
  • Live
    Live

Minunat! Absolut minunat!!!!
    Când eram copil, tata mi-a făcut mobilier pentru păpuşi din placaj, lucrat la traforaj. Mi-aş dori ca soţul meu să se mobilizeze să lucreze şi el aşa ceva, din lemn sau din pal. Iar eu să croşetez/tricotez accesorii gen huse, cuverturi etc, soacra mea să croitorească diverse... Ador să mă joc cu păpuşile!! Asta ar putea însemna şi că mi-ar trebui...o fetiţă.:) Îmi vine să plâng... Nu mi-e foarte bine psihicul...

22.04.2011, 11:36:00
  • IGFashionDesign
    IGFashionDesign

Live -
    Aia care reuseste sa-si implice sotul in pasiunile ei e o femeie geniala
    (ceva mai mult decat "da e frumos, dar acuma e meci")

............ poate daca as croseta numai fotbal si masinute as reusi si eu ceva implicare ......
    vezi sa nu ........ doar nu o sa-mi ingradesc imaginatia in "poarta si in parcare"
    =))))

PS. Multumesc de aprecieri.

22.04.2011, 11:45:14
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

BUNA LA TOATE!SUNT FOARTE INCINTATA DE ZIUA DE AZI! AM PRIMIT 3 SURPRIZE AZI!CU EMOTII SI LACRAMIOARE DE BUCURIE AM DESCHIS PACHETELELE DE LA VOI SI SUNT DE VIS .@ -MONICASANDICA E SUPERB COLIERUL SI CADOUL SURPRIZA LA FEL . TE PUP DE AICI DIN BANAT! @-SILVIA- TE PUP SI PE TINE, NU MA ASTEPTAM! , AL TAU A FOST PRIMUL PACHETEL PE CARE L-AM DESFACUT PT CA M-AI SURPRINS DE-A BINELEA .SETUL ESTE GROZAV.@-DIANA ESTI O FATA MINUNATA SI DRAGUTA TE PUP! IAR, ACUM VA DORESC SARBATORI FERICITE LA TOATE SI MULTI PUPICI

22.04.2011, 11:54:53
  • Live
    Live

P-aia cu meciul parcă aş cunoaşte-o de undeva... Hmmm... De unde? De unde? :D :)) La al meu, problema e cu lenea. Ca să nu spună nimenio că-s rea, recunosc că acum ar avea şi circumstanţe atenuante. Pe de o parte, pt că nici eu nu-s pusă-n dicţionar, al definiţia hărniciei permanente.:D Pe de altă parte, pt că, după 1 an jumate de stat acasă(şomaj, plus...juma' de an cu nimic), are acum un serviciu destul de solicitant dpdv al "capului": lucrează într-o librărie şi munca lui presupune şi lucru cu oamenii, dar şi înţelegerea unor softuri dubioase, facere de facturi, folosire de diverse aparate etc, chestiuni solicitante pt oricine.

22.04.2011, 12:02:39
  • monicasandica
    monicasandica

NELYCA TE PUP DULCE,MA BUCUR CA TI-AU PLACUT,STIAM DE LOVE-SILVIA DAR AM PASTRAT SECRETUL...A VRUT SA FIE SURPRIZA..
    CRISTINA TE IMBRATISEZ CU DRAG....MA SPARG DE RAS CAND ITI CITESC COMENTARIILE...MA DESTIND...IMI FAC ZIUA MAI FRUMOASA.....VA PUP...CU MULT DRAG!

22.04.2011, 12:17:52
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ Gabi: sunte superbi!! Ma duce cu gandul la o cina romantica, la malul oceanului hihi
    Se pare ca nu sunt singura care bantuie pe la ore dintr-astea :D Aseara n-am mai intrat dupa 2 , ca ma uitam la un film si m-am bagat la somn

@ Silvia: eu habar n-aveam de pulsul pamantului! - Daca nu ma uit la TV :D:D:D - Deci de-asta sunt eu franta mai mereu!! De zici ca fac cine stie ce ...Pai bunica cate nu facea intr-o zi! Eu abia apuc sa-mi bau cafeaua cum trebuie :)))

Clar, mie una mi-ar placea sa fac multe lucruri...dar pentru ca timpul nu mai e de-ajuns, le prefer gata cumparate. Incerc totusi pe cat posibil sa mai fac si in casa (mancare macar :D)
    Sa stii ca inima conteaza, nu mancarea. Pana la urma " Nu ce intră în gură spurcă pe om; ci ce iese din gură, aceea spurcă pe om.” (Matei 15:11) Si eu in felul asta vad sarbatorile, posturile, viata in general.

Si toate avem biju-uri care ne plac dar nu le-am purta!! Eu am o gramada, sunt bijuterii care imi plac mult ca idee, tehnica, poveste dar pur si simplu nu ma vad purtand asa ceva :D

Dar perlele de cultura au un farmec aparte, asa cum spunea Gabi. E ca si cum ar inchide in ele povesti, secrete si promisiuni ale lumii intregi si cand le ai in mana sau le porti le simti pulsul vietii din ele, le simti gandurile, amintirile, credintele, nazuintele...

@magazinuldefrumuseti:

Bine-ai venit!! Ma bucur ca ai adus cu tine o asa minunatie!! Sigur ca de bucura nu doar ca e facut de tine dar are si beneficii de rasfat asupra pielii! Bravo!

@ Pupi: va multumesc din suflet!! Si tie va doresc un Paste luminos si binecuvantat!

@ Mady: e vesela, colorata, plina de viata! Imi place !!

@ Cristina: Da, El S-a sacrificat, pentru ca noi sa ne putem bucura astazi, avand siguranta vietii vesnice! Nu trebuie sa uitam, e drept, trebuie sa-L avem drept exemplu de dragoste curata, dar inima trebuie sa se bucure: nu avem nici un motiv de tristete atata timp cat Sus avem un Tata care Si-a dat Fiul pentru ca ne-a iubit si Isi trimite Duhul pentru a ne umple si calauzi!

Ma bucur sa aud ca Miti e mai bine! Saracuta de ea!
    Ahh, de la mine sfaturi?? eu habar n-am sa fac de-astea complicate :D Eu am invatat de mica pasii de fapt dar sa fac forme mai complicate, habar n-am :) Lucrez dupa scheme, altfel n-am nici o treaba!! Asta mi-a amintit ca eu prin februarie facusem un fular si incepusem o bascuta... nu mai stiu ce s-a intamplat cu ele, am uitat complet!! Oricum, fularul trebuie finisat si adaugat maruntisuri si bascuta, nu mai stiu... ca am si desfacut la un moment dat...
    O sa ma uit :p

@mssdelilah: ma bucur ca ni te-ai alaturat!! Sunt superbi cerceii!!! I-as vedea la o cina cu iubitul, cu o rochie neagra si un trandafir rosu :p
    Eu am trimis invitatii la aproape toata lista mea de favorite :D

@IGFashion: Superb, imi plac culorile, de vis,de primavara, de voie buna!!
    Il zarisem de pe prima pagina, la ultimele adauagate, si mi-a placut!

@ Cristina: mobilierul este un vis!!!! Cand vad ce minunatii realizeaza, mai mai ca mi-as face o casuta pentru papusi!!!

Off Cristina, te imbratisez!!! Nu mai fi trista,intotdeauna vine soarele si pe partea ta!

@IGFashio: esti haioasa :)))

22.04.2011, 12:19:26
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@Nely: sa le porti cu placere!!!

22.04.2011, 12:20:32
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ce frumos!!! www.breslo.ro/Shop/Jolemn

22.04.2011, 12:37:49
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

LE PORT ANDRA CU PLACERE! SI INCA CE PLACERE! LEA-S PUNE PE TOATE ODATA DAR... VOI ARATA CA UN POM DE CRACIUN SI ACUMA ESTE PASTELE. ... HMMM MONICA..... CUM? cum? STIAI??????? HMMMMM SMECHERELOR!

22.04.2011, 13:23:02
  • simona.florentina
    simona.florentina

asa cum am promis am revenit cu ceva mai colorat.
    pentru ca un mare motiv de bucurie este apropierea Pastelui......
    www.breslo.ro/Product/cosulet-cu-ou-de-paste-pt-concurs--cauta-si-vei-gasi-motive-de-bucurie_352772

22.04.2011, 13:48:22
  • IGFashionDesign
    IGFashionDesign

La aproape un juma de an dupa ce mi-am luat manechinul de plastic era cazul sa ii fac si eu o husa deschisa la culoare.... pentru simplu motiv ca dezbracat arata "TURBAT" ..... un mic extraterestru verde

..... nu poti fotografia produse negre sau foarte inchise la culoare pe fundal negru .....asta, daca vrei sa se mai si vada ceva......

Si cum mi-a ramas o bucatica de material ..... a iesit produsul nr 4 pt concurs...... o alta brosa.

www.breslo.ro/Product/Brosa-Andra---pentru-CONCURS---CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE_352770

IG (Ioana Gramaticu)

22.04.2011, 13:48:40
  • mariac
    mariac

JWL,am facut cerceii cu gandul la cerul albastru,acel cer de un albastru curat,pe care numai primavara il vezi,acea culoare ce aduce spre turcoaz.
    Da Andra,minim de voturi=1.Deja am o idee pentru un al 2lea premiu,de data asta pentru castigatoare.Sper din inima numai sa am timp suficient sa si creez ceva pentru concurs.Daaaa....ma descurc eu.
    Blanitza,cerceii sunt...deliciosi.Ma duc cu gandul la crema de zahar ars...ce delicios...Acelasi gand l-am avut si cand am vazut sapunul de la magazinuldefrumuseti.
    Mady68,palarioara este foarte draguta.Imi place la nebunie ca este plina de culoare.
    Live,dupa parerea mea,noi am ajuns sa nu mai sacrificam mai nimic pentru Iisus.Prea putini dintre noi isi mai aduc aminte,din pacate,ce inseamna sa fi cu adevarat crestin,ce semnifica Sfintele Paste...Cat despre fotbal,am si eu un nebun acasa,care de fiecare data cand se uita la vreun meci,sta lipit de televizor,si daca mai da si gol echipa favorita,sare in sus de bucurie,la propriu.Ca popcornul. :D Asa ca nu am sanse de reusita sa mi-l fac aliat in pasiunile mele femeiesti.
    Mssdelilah,cerceii sunt suuupeeerbi,eleganti.
    IG,imi plac nuantele,si imi place ce reusesti sa creezi.Cand am nevoie de inspiratie,magazinul tau este unul din cele multe care ma ajuta sa-mi regasesc inspiratia.Brosa este minunata.
    Simona,faci minuni cu hartia!!!

22.04.2011, 15:19:05
  • sognami
    sognami

@bijouxdemonange
    Cel mai bun cozonac din Bucuresti e pe Grivitei, vizavi de Gara de nord in apropiere de statia lui 105 parca! Era si un magazin cu fire de tricotat pe-acolo pentru cei interesati. E o patiserie-covrigarie-... are de toate si le fac acolo... 13 lei costa bucata. mmmmmmmm :p
    Sarbatori fericite tuturor si succes la concurs!

22.04.2011, 15:27:17
  • marybijou
    marybijou

Sfanta Sarbatoare a Invierii Mantuitorului sa ne lumineze calea pe mai departe in vremurile "tulburi" ce le mai avem inca de suportat, sa ne dea puterea de a traversa aceasta perioada, sa ne intareasca increderea, credinta, iubirea si speranta, si nu in ultimul rand ... sa fiti sanatosi, voiosi, cu pace in suflet si cu mare bucurie alaturi de cei dragi !!!

PASTE FERICIT tuturor !

dl.transfer.ro/Happy_Easter_2011_Various_Artists_Relax_Music-transfer_RO-22apr-56e85c.rar

(o selectie muzicala pe care am primit-o si eu si imi face placere sa o impart aici, cu voi; ATENTIE! a se descarca in 10 zile; dupa aceea, linkul se dezactiveaza).

Cu stima ,
    Dana

22.04.2011, 17:09:03
  • blanitza
    blanitza

Astazi este Ziua Pamantului acesta mare si bun, si pentru el am realizat aceasta bratara, am luat culorile lui si forta lui, si-am facut-o!!!
    Este si ziua noastra, a tuturor ce traim pe Pamant, sa ne bucuram!!!
    www.breslo.ro/Product/Bratara-Earth-Day_352832

22.04.2011, 17:30:21
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ Simona: super cosuletul si oul!!! Bravo!!!

@ Ioana: Multumesc mult ca imi poarta numele!! Si mai mult, parca-s eu (gri-ul este culoarea gemenilor hihi)!! Este superba!!

@ Sognami: multumesc mult de tot!!!! Pe la 4 fara un pic, chiar inainte sa ies din casa am zis sa arunc o privire pe forum! Si foarte inspirata am fost, parca am stiut ;)) Nu eram logata si nu am mai stat ca sa-ti multumesc!! Dar o fac acuma!!! Am ajuns acolo si sunt fericita ca am reusit sa-mi aiu 2 cozonaci si o pasca!!!! Arata si miros delicios!! Si sunt si calde!!! Abia astept sa le pap :p hihi

@ mary: multumim din suflet pentru frumoasele urari!! Si eu iti doresc aceleasi lucruri, o sarbatoare si o viata scaldata in lumina Invierii Mantuitorului!!

@Gabi: superba bratara!! imi plac combinatiile de "pamant" !!! Chiar se simte forta pamantului prin bratara creata de tine!!! Si ai dreptate, este si ziua noastra, pana la urma, de-acolo ne tragem :p

22.04.2011, 18:53:12
  • sognami
    sognami

@bijouxdemonange: Wow, la fix! Ma bucur ca ai gasit, nu stiam daca am explicat destul de clar. Pofta buna! :*

22.04.2011, 20:08:05
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Multumesc! Ai explicat perfect, chiar in statie la 105 este .. mi-am dat seama de cum am vazut-o! Plus ca se inghesuia lumea la pasca - adevarul e ca arata bine, eu toata saptamana am poftit la pasca, mai mult ca la cozonac, dar cum n-am vazut nici una care sa arate bine, am zis mai bine nu... - si cozonaci mai erau 3 cand am ajuns eu (eu am luat 2) hihi si cine stie cand mai faceau/daca mai faceau, ca au zis fetele de-acolo ca nu fac fata si lor nici nu le ramane sa ia acasa...

imi spusese si mama ca a auzit de la cineva ca pe la Garad de Nord ar fi o patiserie cu cozonaci f buni, dar nu stia mai multe detalii, stiam ca sunt muulte pe-acolo... Si cand am avzut ce ai scris tu, mi-au sclipit ochii si un zambet mare mi-a aparut pe moaca!!

Multumesc inca o data!! Si Paste fericit si plin de lumina iti urez (in cazul in care nu mai intri pe-aici, ca eu oricum mai bantui pe Breslo weekendul asta hihi)!

22.04.2011, 20:54:25
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Un cadou de Pasti de la Paula Seling: http://paulaseling.ro/ se poate downloada albumul de cantece bisericesti de Pasti!!

Divin har!!

22.04.2011, 21:23:29
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Si, ca sa mai radem un pic ;)) : Robotzii: http://creativemonkeyz.com/roboti/robotzi-s01-ep13-pascal/

22.04.2011, 22:22:38
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Dupa lupte seculare,care au durat aproape toata ziua,mai ajung si pe aici!!De uitat m-am mai uitat la frumusetile inscrise in concurs dar nu am avut timp sa scriu...

Magazinuldefrumuseti,ai un sapun...o dulceata!!!!Si ce succes are!!!!!!

Mady,e superba palaria,si sunt convinsa ca,avandu-te pe tine profesor,Cristina va face niste palarii de sa stea matza in coada (orice matza, ca ale ei oricum stau si acum:))

Delilah,esti o magiciana a sarmei!!!WOW!

Lucrarile Ioanei sunt si frumoase,si delicate,si elegante,ca tot ce face!!

Nely:)))...pai,de unde crezi ca am luat adresa ta?????De la Monica,bineinteles!!!!!Si stiam sigur ca n-o sa-ti spuna nimic....

Si,apropo de meciuri,barbati si maniile lor...eu am una bucata sot atipic...nu-i place DELOC fotbalul,il considera pierdere de vreme...daca are Discovery investigation e multumit...

Simona,e superb cosuletul tau,chiar mi-a cazut cu tronc!!!

E-he,Maria,o sa mai aduci o bucurie cuiva,bravo!!!!Imi place muuult cand vad atata darnicie din partea voastra,a tuturor!

Dana,multumesc mult pt urari si link!

Gabi,sincer,chiar uitasem de Ziua Pamantului,cu toate ca ieri am vorbit in casa despre asta....dar,m-am luat cu alte treburi si chiar am uitat...Oricum,i-ai adus un omagiu extrem de potrivit!!!De frumusete,ce sa mai spun?E perfecta!!!!

Andra,ma bucur ca ai reusit sa gasesti ceva bun!!!Iar linkurile sunt programate spre vizualizare si ascultare pe maine!!!
    Stiam de robotzi,de fapt stiu ffff multe despre multe ,nu neaparat bune toate si sigur nevitale,asta fiindca am una bucata baiat aproape major si care "ma educa" voios si constant cu toate noutatile adolescentilor!Asa se face ca ii stiu mai mult decat bine pe F.O.C.A. si pe Mo ...Sunt dementiale unele replici!!"Cand pun ochiul in luneta,curat tot de pe planeta!"

23.04.2011, 00:08:13
  • Live
    Live

Muncit ca la nebuni, ruptă de oboseală şi de somn, ruptă de dureri diverse(mâini, braţe, spate, picioare), pup lumea, noapte bună, pa!

23.04.2011, 00:13:15
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Pup si noapte buna fetele!! Sa va odihniti!!

23.04.2011, 01:08:14
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Buna dimineata!!Rasariti si straluciti!!!!Azi,in mod normal,e Sf.Gheorghe,dar,la noi,preotii au dat dezlegare pt munca in casa...Fiind Sambata Mare,nu se oficiaza liturghie,si putem sa ne terminam treaba si bunatatile pt Pasti!

Sau voi ati terminat de facut tot????

23.04.2011, 08:08:48
  • dana86
    dana86

Buna dimineata ,

eu abia astazi m-am apucat sa gatesc , m-am trezit cu noaptea in cap si acum sint in magazin este mai lejer , ieri a fost de balanuc dar a fost bine ne- a ajutat DUMNEZEU si a mers vinzararea f bine . Va doresc la toate fetele ,, SARBATORI FERICITE ,, dana

23.04.2011, 09:33:57
  • kiti
    kiti

Buna fetelor,n-am mai reusit sa intru cam de multisor. La un moment dat am scris un mesaj in viteza, ca m-au entuziasmat ouale Nisinei si vroiam s-o intreb cum le-a facut, dar pana sa-l expediez l-am pierdut si n-am mai avut timp sa-l scriu din nou. Nisina daca mai intri pe forum nu-i tarziu nici acum sa-mi spui secretul ca azi vopsesc ouale.Cozonaci am indraznit o singura data sa fac si mi-au iesit biscuiti si de atunci nu ma mai bag in lucruri la care nu ma pricep. Oricum la noi nu se prea mananca cozonac asa ca am cumparat unul sa pun pe masa. Pasca o face Diana ( fiica mea cea mica si ajutorul meu de baza), drobul si ciorba- soacra mea ( care deja-i pe picioare ajutata de o carje) cu fiica mea si mie imi raman ouale, friptura, mancarea de stevie si organizarea mesei de Pasti.
    Cu regret si strangere de inima ma gandesc ca nici anul acesta n-am reusit sa ma pregatesc crestineste de aceasta sarbatoare.Voi cum reusiti? Joi dupa amiaza am cumparat mielul si pana la trei noaptea l-am transat (urata treaba nu cred c-o voi mai face).Ieri am facut curat in casa, terasa, curte si m-am culcat pe la 2 iar azi mi-am permis sa ma scol la 9,30.Am vazut ce minunatii au mai postat fetele, mi-am baut cafeaua si merg la bucatarie.La biserica n-am ajuns si iar am o strangere de inima dar anul acesta nici post n-am tinut.Sunt o pacatoasa, stiu dar Dumnezeu ma iubeste pt ca sunt una mica si pacatele intra in balanta cu caritatea.
    SIMONA ma uimesti de fiecare data cu ceea ce-ti iese din mana, sunt minunate . Pot sa-ti dau o idee? incearca in loc de hartie sa folosesti panza apretata cu aracet, ma gandesc ca este un material mai trainic.Oricum, sunt superbe si trebuie sa ai mare rabdare sa le lucrezi. Ma tot incearca tentatia de-a mai lucra ceva ca mintea tot spre margele fuge dar mereu ma repliez si ma gandesc ca am trei zile libere dupa Pasti si recuperez atunci.Fetelor acum plec la treaba si cum nu cred sa mai intru pe forum pana maine iar diseara este Invierea va urez tuturor SARBATORI FERICITE !

23.04.2011, 10:24:34
  • lanca
    lanca

SARBATORI FERICITE! Lumina in suflet, bucurie in inima, veselie si iubire de semeni! as adauga si dragoste pentru pisici :)), ca pentru mine Lelu e tot om :P

23.04.2011, 10:48:10
  • artemiza.design
    artemiza.design

kiti, poate Nisina nu e pe faza, asa ca-ti raspund eu, in mare viteza. Ouale le degresezi bine, le fierbi si cat sunt calde pui asezi pe ele niste frunze frumoase, le bagi intr-un ciorap de nylon, si legi bine cu o ata, destul de strans, dar c atentie sa nu-l spargi. pui urmatorul ou, tot acolo si legi iar, tot asa, eu fac cate un carnacior de 4-5 oua. ideal ar fi sa ai o fiertura de foi de ceapa, concentrata. Daca nu, merg si in vopsea. le bagi in vopsea, cand sunt bine colorate, scoti carnaciorul pe un ziar, tai legaturile, dai jos frunzele si le ungi. Sa nu astepti sa se uste ouale de tot inainte de a desface legaturile, ca dupa ce se usca frunzele le dai jos mai greu. Eu ma mai joc intr-un fel cand sunt gata: cu un tub de acrilic gold, din acela cu cioc pentru contur (ca cel de superglue), conturez urma frunzelor si mai fac desene, puncte, nervuri,..

23.04.2011, 11:37:15
  • artemiza.design
    artemiza.design

am scris ca porcu, scuze, dar sunt presata raaau!. Revin dupa operatiunea pasca.

23.04.2011, 11:39:10
  • simona.florentina
    simona.florentina

multumesc mult pentru aprecieri!
    sarbatori fericite!

23.04.2011, 11:42:54
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Lanca: Sarbatori fericite, pline de dragoste si lumina!!!

@Sivlia: da de unde?! Eu am facut ieri cozonacii si pasca :))) mi-au iesit asa frumosi :))))
    Azi fac un pic de mancare si vopsesc si eu 4 oua ;))

Imi amintesc acum 2 ani, am petrecut Pastele la tara, la bunicii unei prietene! Am fost gasca maaaare si oricum si ei erau multi (vreo 3 familii fara copii) si am vopsit aproape 150 de oua :)))) singura :)))) ca mama prietenei mele nu prea le avea si am zis ca o ajut eu si pana la urma am stat eu de ele! Au iesit frumoase hihi tre sa ma laud ;)) Mai ales ca toata viata mea n-am vopsit atatea oua adunat cate am vopsit atunci :))

@ kiti: spor la treba si voua!!

@ artemiza: asa stiam si eu ca se fac!! Bunica mea facea asa!!! Si sa nu uiti sa pui otet (alb) in vopsea!
    Si mai punea oua in ciorapi plasa, ca sa iasa cu model romburi hihihi

si daca fierbi coji de ceapa rosie, ies movulii-rozulii si daca e ceapa alba, ies aramii, de la morcovi ies galbene, de la varza rosie ies albastre si de la ceai negru sau cafea(nes) ies maro si de la sfecla rosie ies rosii (in fine, o nuanta de rosu) hihi

Oricum, ca sa iasa nuantele mai intense trebuie ca ouale sa fie albe,d egresate bine si eventual vopseaua sa fie mai concentrata ;))

@Dana: spor la treaba si vanzari bune daca mai stai pe la magazin!

23.04.2011, 12:17:18
  • Nisina
    Nisina

Scuze , Kiti , n-am intrat pe Forum si acum poate e prea tarziu , dar tot am sa-ti spun cum procedez . Eu nu fierb ouale inainte de a le impodobi , deci : Tai ciorapul in bucati de 10 , 15 cm ., tai iarasi ca sa nu ramana un tub, pui frunza , asezi oul peste ea , aduni ciorapul si infasori de cateva ori cu ata. Dupa ce ai terminat , pui intr-o cratita frunze de ceapa (daca ai adunate din timp , daca nu la anul !) si le fierbi normal. Daca vopsesti in culori de oua , pui frunzele , legi in ciorap , fierbi , scoti si introduci in culoare ,.Cand s-au colorat , le scoti pe un ziar si tai repede ciorapul si dai jos frunza cu o carpa , ca sa nu ramana lipita. Ungi cu o bucatica de grasime si dupa aceea stai si te minunezi ce frumoase sunt ! Spor la treaba !

23.04.2011, 12:20:20
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

:p Super Nisina

Uitasem sa spun ca pentru verde, merge cu spanac sau urzici :D

23.04.2011, 12:22:27