Forum: Concursuri CONCURS _______CAUTA SI VEI GASI: MOTIVE DE BUCURIE!_______

• bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ Crosetate: pai la debut e lista cu numele debutantelor si atat :D

Nu am avut cand sa le postez si pe blog...am facut doar lista normala cu numar de ordine, nume magazin si link catre produs :D

@Ioana: aiurea cu returul... eu tot sunt de parere ca ar trebui sa va uniti toate, cu dovezi cu tot ce trebuie si sa i le prezentati lui Luigi pentru ca un astfel de user nu ar trebui tolerat :) Ca nu poti preveni e una....dar sa tolerezi....e crunt...:)

@ Mara: ti-am stalcit numele din greseala de tastare! Scuzele mele!

@ miniart: pai au fost vandute si nu iti dau banii?? ce urat!!!

@ arima: foarte finuta bratara !!!

@ Cristina: :))) poate ma votezi pe mine :))))

@ Grety: ma refeream ca premiantii sa le comande, fiecare pe al lui, ca sa iti poata da si feedback pentru produs, chiar daca e premiu.

Nu sa le comande in sensul de plata sau sa le comande altcineva...

Asa se ibtampla cu toate premiile : le comanda castigatorii din magazinele noastre :p

10.05.2011, 21:03:47
  • Live
    Live

Io-s cam varză la suflet... Am citit ce-au povestit fetele la ultima secţiune de pe forum despre clienţi Breslo care-şi bat joc şi mă doare inima, când constat câtă zgură începe să acopere şi frumosul!:( E chiar dureros! Aproape fizică durerea... Cred că am să mă folosesc de vreun cont bancar de-al mamei mele şi am să cer plata în avans, pt cei cu negative sau fără calificative. Uite, doamna care a lansat aseară comandă la mine nu mi-a dat niciun semn! Oamenii ăştia nu se pun în locul nostru deloc... Să te bucuri că e un om care a apreciat munca ta, să te bucuri că vei avea de încasat nişte bani, pentru ca apoi...:( Am devenit incredibil de câinoşi!

Ce, Andra, crezi că, la cât sunt io de "plecată", n-aş fi în stare să votez şi un produs inexistent?!:))

10.05.2011, 21:40:04
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ma pun indata la curent cu tot ce s-a mai scris ...Stiu doar de patania Adelinei,in rest,inca nu am citit!Deocamdata,ma duc sa termin de editat produsele pt oncurs si sa le aduc...stiam eu ce zic,ca o sa le postez pe ultimii centimetri ai ultimei sute de metri....Dar,decat deloc...Cristina,ai mare drepatate!!!
    Of,fug,nu mai scriu nimic,pana nu aduc si produsele....

10.05.2011, 21:54:07
  • Live
    Live

Hai, Silvioară, să strângem rândurile!:))

10.05.2011, 21:56:21
  • KilyenJozsef
    KilyenJozsef

Am ajuns si eu cumva :) Cand o sa am timp atunci povestesc ca de ce ma lipsesc, dar sa vedem ceva bucurie ce am creat eu, ceva bucurie artificiala: www.breslo.ro/Product/Cannabis_363651

10.05.2011, 22:18:06
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Vin,Cristina,vin!!!Cam taras- grpis,ca abia ma mai tin picioarele,dar vin cu muuulta bucurie!
    Pentru mine,orice e in jurul meu e un motiv de bucuire!E drept ca nu am fost mereu asa,dar,cea mai buna profesoara,viata,m-a facut sa inteleg ca nu poti lupta cu tot ce e rau si urat,decat cu frumosul!Si-atunci,ma bucur de o floare,de un zambet,de un tril de pasare,de un curcubeu,de o melodie frumoasa,de tot ce inseamna istorie si literatura,de bijuterit,de ...de tot!
    Pentru ca fiecare anotimp e un moiv de bucurie,chiar daca incepe sa fie atipic,iata o pereche de cercei cu dor de primavara si de poezie:
    www.breslo.ro/Product/Cercei-Dor-de-poezie_363607

Istoria...alt motiv de bucurie...cu regii,reginele,intrigele,comploturile,iubirile si decadenta vremurilor respective,cu un nesecat izvor de inspiratie pt crearea de bijuterii ...m-a facut sa creez un set care mi-e ff drag:
    www.breslo.ro/Product/Set-My-Queen-----colier-si-cercei_363632

Si,un alt motiv de bucurie:faptul ca am reusit sa ma tin de cuvant si sa particip la concurs!Pt mine,promisiunea facuta e datorie curata....

10.05.2011, 22:37:28
  • innette
    innette

Ma mai inscriu si eu cu un produs pe ultima suta de metri. Ziua de astazi asa frumoasa m-a tinut la plimbarica si am uitat sa mai vin acasa.
    Bafta multa tuturor participantelor . M-am indragostit de atatea produse incat nu stiu cum o sa ma limitez la 8.
    O seara buna
    www.breslo.ro/Product/Ram-cu-cirese-de-mai_363666

10.05.2011, 23:09:42
  • marabuzatu
    marabuzatu

andra,nu e nici o suparare..ma bucur ca ti-a placut rochita...daca nu e castigatoare...ti-o fac cadou...

10.05.2011, 23:14:04
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

LIVE!.... in sfirsit am mai intrat si eu putinsa iti zic ca fiica mea e icintata de bolerou si chiar de culoare, maro si gri nu? daca e posibil aceeasi culoare doar marimea xs dupa concurs vb. mai detaliat ce zici?urgenta nu este deci mai vorbim nu? cred ca voi ateriza la somn ca maine servici pe capul meu.as fi vrut sa mai pun si eu ceva la concurs dar din pacate pt mine pozele sunt groaznice .Asta e!

10.05.2011, 23:25:14
  • Live
    Live

Da' ce Dumnezeu meştereşti, doamna Silvia, de eşti aşa de busy-ată?:))

Mai terminaţi cu produsele de la concurrrrrrrrrrrrrrrrs, că-s disperată!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))

Nely, nu am cum să-i fac din aceleaşi culori, din păcate, căci din firul maro nu mai am suficient. Să se gândească la alte culori care crede că i-ar plăcea, iar eu aleg dintre firele pe care le am. Bănuiesc că vrea ceva mai subţire. A, uite, cred că aş avea suficient fir din ăla gri deschis, din care am făcut capa aceea pt concursul anterior www.breslo.ro/Product/Capa-cu-franjuri-CONCURS-ASTA-SUNT-EU_338745 Pot găsi o combinaţie drăguţă(cu roşu ar veni superb, dar...nici roşu destul nu ştiu dacă mai am; cu oranj ar merge frumos, cu oranj şi un pic de alb şi un pic de negru). Ne gândim şi vorbim, că doar nu arde! Oricum, am să-i fac cu drag fetei tale un bolero!:) Înţeleg că ar vrea modelul de la cel maro. Nu va putea ieşi chiar identic(că doar e făcut de mână de om şi ţinut minte de...memorie de om amnezic:D), dar va fi prin zonă.:) Treci la somn, doamnă, că nu-i frumos să doarmă omul pe el însuşi!:))

10.05.2011, 23:47:19
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

As vrea eu sa mesteresc,Cristina...abia am reusit sa termin ce se vede...Sunt busy-ata din alte motive...un socru de 82 de ani cu adenom de prostata si pe care l-am dus,din nou,la Tg-Mures,asta in timp ce si mama mea e internata deja de o saptamana,plus muuulte alte....de margelit am margelit doar noaptea,si atunci cate putin,chiar daca de dormit nu dormeam....

11.05.2011, 00:00:36
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ Cristina: la cei cu negative eu clar le cer avans si daca nu vor, bye bye
    In schimb eu m-am riscat si am trimis si celor nou inscrisi (chiar multi la prima comanda) si n-am avut probleme din fericire!! (Anul trecut cand primisem retururi, unul de aici de pe Breslo, m-am suparat tare!)
    Te cred Cristina, ca stiu cum sunt eu! :D:))

@Kjoco: e superb inelul! Eu impulsiva cum sunt, marturisesc ca imediat ce l-am vazut, l-am si bagat in cos!! :D

Hmmm, cred ca ma abonez la inelele tale pentru concursuri :))) Pe cel cu zodia mea nu il port des, ca uit de el si ma apuc sa spal, sa fac mancare si nu ii face bine! DAr, facem colectie nepretuita!!

@Silvia: cercelusii sunt de vis!!! Perfect desprinsi din versurile lui bacovia (parca o zbatere mai serena...sau mi se pare?:P)
    Iar setul: o minunatie!!!! Foarte interesant cum era folosit evantaiul in comunicare!!! ;;)
    De fiecare data ma uimesti Silvia nu doar cu bijuteriile dar si folosind cuvintele atat de frumoase si potrivite in care le invalui!!! Si iti multumesc si a bucur ca ai reusit sa ne incanti!! Stiu ca si tie ti-a adus un strop de bucurie lucrul la ele! Si e tot ce conteaza!

@ Dana: superba fundita!!!! Ce m-as dori sa mai fiu iar ftita si sa-mi prind parul cu clamita ta! poate in felul asta nu mi-as mai desprinde parul!!

in copilarie, nu suportam parul prins! dar deloc!!! imi facea mama codite, le prindea strans ca sa sta bine... sau mi-l impletea spic, ca ii placea tare mult... si ...pentru ca ma deranja, imi creau tensiune.... faceam ce faceam si le slabeam!! Si oricum imi prindea mama parul (codite, o coada la spate, impletit spic, jumatate d epar ca in imaginea Danei).... cum ieseam din casa, primul lucru care il faceam era sa imi desprind parul!!! :))) Si acum rade mama de mine!! Mai ales ca nici acum nu-l suport prins!!! N-am ce face cand lucrez, sau am treaba prin casa, ca ma incomodeaza:)))

@ innette: yummy... abia astept sa apara ciresele!!

@ mara: stiu ca nu e cu supararE! Eu in general scriu in graba si mereu inversez litere, taste sau mananc litere :))) Uneori ma minunez de ce imi iese!!!
    Multumesc frumos, dar stai linistita! Sigur va fi castigatoare! E chiar frumoasa! :)

Si cred ca.... s-a cam facut timpul pentru stop inscrieri! :p

Voi pune la punct lista, cu adaugirile necesare si voi deschide topicul de votare cat de curand! Va pup

11.05.2011, 00:01:26
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ Silvia, trebuie sa mai ai grija si de tine....ca sa fii puternica pentru cei dragi! Pup si te imbratisez!

11.05.2011, 00:02:15
  • Live
    Live

Slavă Domnului că doamna mea de 91 de ani e bine, sănătoasă, are grijă de puiuţii de căţel! Îmi pare rău, Silvioară, că nu-s toate roz pe la tine!:( Lasă, o vrea Dumnezeu să se facă repede bine oamenii tăi şi tu să fii din nou veselă şi cu chef de viaţă şi de făcut minuni cum ştii tu să faci!

Ajungem la vot, Andruţă? Neah, n-am cum să votez în noaptea asta! Pe de o parte, pentru că oamenii normali(:P) mai şi dorm, apoi...pt că tre' să-mi pregătesc hazardu'.:D :))

Mamăăăă, ce mâncărimi aaaaaam!!!!!!!! Mă duc să mai croşetez 1-2-3 rânduri(am început şi io o gentucă gri) şi apoi merg la nani. Ne vedem dimineaţă. Spor la treabă, Andra mamă!:)

11.05.2011, 00:34:13
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Merci!!! Sa stii ca am avut! Am facut si galeriile hihi (sper sa nu fi gresit nimic!!) Daca am omis ceva sa ma trageti de urechi!!!!

Si da, stiu ca sunt 8 link-uri care nu functioneaza, de-asta nu apar nici in galerii!!! Imediat contactez creatorii pentru a remedia situatia :p

Si va anunt ca savurez o cana de cafea :D Zilele astea chiar am nevoie, fiind extrem de aglomerate!
    bine ca am terminat cu pregatitul biju-urilor pentru gagicile mele care cumpara saracele luna de luna cate ceva :D chiar azi vorbeam cu mama ca am deja un an de colaborare cu ele :D sper sa mai fie si in continuare la fel de bine!! Oricum, ar trebui sa ma pun pe treaba serios, sa mai fac modele noi, chestii care stiu ca le plac, dar n-am apucat sa mai fac in stilul ala.... si eventual sa fac si in plus sa pun si pe Breslo :)) Poate o mai misca ceva si pe-aici! ehee vise, taica! :))

Mai am de pregatit si un colier pentru un concurs (Silvia stie :))) ca doar ea e "di vina" :))) ) E inceput...mai am de lucru cam jumate la el (ceea ce oricum e mult :))) ) Dar, sigur il termin, chiar daca nu mai dorm saptamana asta :)))

Plus inca unul inceput aseara, intr-un moment de inspiratiune maxima hihi si nu mai zic pe urmatoarele saptamani ce mai am de facut, ca m-apuca pe mine groaza ufff

Dar nu ma plang, ca mie imi place!! Sa dea Domnul sa am si mai multe de facut si mai multe comenzi si vanzari! Doar asa voi reusi sa imi duc la indeplinire planurile si visurile!

O mica rugaminte am la cele care sunteti pe faza, sa ma ajutati in continuare cu listele ce le mai am de facut ( de reverificat lista pentru debut, apoi zilele astea sa fac lista completa a participantilor si cu creatiile fiecaruia dar si lista cu toti participantii la concurs plus cea de clienti)! Adica sa aruncati o privire pe-acolo, sa vedeti daca cumva lipseste ceva sau am scris de 2 ori !! Eu cred ca o sa visez numai liste saptamana asta :)))) Ia sa-mi caut eu "lista lui Schindler" ca sa fie lista completa =))) si eventual, daca mai stiti i alte filme cu liste, va astept cu sigesti =))) Eu sunt deschisa pentru liste :))))

Va pup, fug sa contactez in legatura cu produsele lipsa si apoi sa mai lucrez cate ceva!!! Noapte buna!! Eventual, pe dimineata!!!

11.05.2011, 01:40:46
  • soso07
    soso07

Buna dimineata.
    Eu sunt client (am cumparat pana acum materiale pentru confectionat bijuterii) si apare contul inactiv. Trebuia sa cumpar altceva? Pana la urma ce inseamna client? Am un feedback f. bun si nu inteleg ...

11.05.2011, 10:01:54
  • soso07
    soso07

Gata, am inteles ca trebuie verificat mesajul pentru ca nu am mai intrat pe forum pana acum. Dar votul meu va fi luat in considerare, nu-i asa?
    Multumesc,
    Sorina

11.05.2011, 10:16:12
  • Live
    Live

Soso, nu te speria! Scrii pentru prima oară pe forum şi trebuie să-ţi fie mai întâi moderat mesajul. Dacă e ceva foarte urgent, scrie mesaj privat cuiva, cu rugămintea de a posta acea persoană mesajul tău pe forum.

11.05.2011, 10:17:52
  • soso07
    soso07

Multumesc frumos, nu e graba, votasem la sectiunea "VOTARE" si imi aparuse ... inactiv, dar acu am inteles si astept cuminte.
    Sorina

11.05.2011, 10:27:52
  • mssdelilah
    mssdelilah

www.breslo.ro/Product/Colier-Lily-din-vale_360464

Acest colier nu participa la concurs? De la BohemianSin?

11.05.2011, 13:46:17
  • Live
    Live

Delilah, ba participă! E la nr. 93

11.05.2011, 13:51:29
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

imi dati emotii :))))

11.05.2011, 14:00:16
  • mssdelilah
    mssdelilah

shhhht ca si eu ma innegrisem un pic, voiam sa-l votez si nu-l gaseam
    pesemne tre' sa ma caut la ochi :))

11.05.2011, 14:18:19
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

te cred :D

imi pare rau pentru link-ul catre unul din produsele tale...nush cum de a aparut un enter pe-acolo... I-am trimis mesaj de dimineata Andreei (Cinnamon)... acum astept sa vada mesajul si sa modifice ea. Pup

11.05.2011, 18:50:25
  • mssdelilah
    mssdelilah

stai linistita, nu este nici o problema :D

11.05.2011, 20:00:28
  • Live
    Live

Bună dimineaţa! Ce e cu liniştea asta, ha? Trebuie să-şi bea oamenii singuri cafeaua?! Apăi...huo!

12.05.2011, 11:00:21
  • carla69
    carla69

Si eu pe aici..putin ...azi am doar 2 ore...deci crosetez si mai trag cu ochiul pe forum.Multumesc celor care m-au votat!nu ma asteptam la voturi vazand cate produse minunate au fost in concurs.
    ca sa votez si eu mi-am facut o lista cu vreo 30 de produse,am redus-o apoi la 17,la 12 si apoi am reusit sa selectionez 8 pe care siguuuur mi-ar placea sa le am si sa le port

12.05.2011, 11:23:53
  • Live
    Live

Carla, vezi că am scris ceva la subiectul cu manechinele!
    La tv se vorbeşte despre Sangria. Doamne, incredibil vinul ăla!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am în frigider nişte vin din ăla făcut de socrul meu, un vin crâncen de dulce şi aproape fără alcool. În ultimele zile am tot avut nevoie, parcă, de ceva "rău": alcool, droguri, ţigări... Cred că scap un pic în siropul ăla de struguri. Sper că am voie, acum, după ce s-a cam dus boala aia!

12.05.2011, 11:30:54
  • forHOPE
    forHOPE

Ce faceti oameni buni?
    Nu stiu daca aici trebuia sa scriu, insa eu am ales 11 produse care mi-au placut cel mai mult din concurs. Asa ca ii voi invita pe "castigatori" sa isi aleaga premiile din magazinul meu. Nu stiu insa cand si cum le voi pune la posta caci abia ce m-am intors din spital si ma simt la fel de groaznic....nu pot nici macar sa ies pe strada....of ...of.....

felicitari tuturor participantilor si in primul rand scumpei noastre Andra:D (care apropo, vreau sa ii dau si ei un premiu, asa ca o rog sa isi aleaga si ea un premiu de la mine :)

4.irinaindira www.breslo.ro/Product/Colier--Childhood-Memories_349666

33. AlmondHandmade www.breslo.ro/Product/Special-Pink-Bouquet---pentru-concursul-cauta-si-vei-gasi-motive-de-bucurie_352260

45. isabela200578 www.breslo.ro/Product/Set-colectia-primavara-rezervat-CONCURS-CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE_353642

59. dodo www.breslo.ro/Product/Petrecere-campeneasca_355702

115. artemiza-design www.breslo.ro/Product/La-vie-en-rose--unicat----rezervat-concurs-cauta-si-vei-gasi-motive-de-bucurii_362120

141. innette: www.breslo.ro/Product/Ram-cu-cirese-de-mai_363666

96. chindea www.breslo.ro/Product/Poseta-CAUTA--Rezervat-pentru-concurs-CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE_360656

95. miniart www.breslo.ro/Product/BRATARA--FLOWER-POWER--UNICAT-pentru-concursul--CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE_360496

94. PunctG www.breslo.ro/Product/Pentru-concurs_361402

1. monicasandica www.breslo.ro/Product/SET-SUMMER-FLOWER_350000

139. Jewelswithlove www.breslo.ro/Product/Set-My-Queen-----colier-si-cercei_363632

12.05.2011, 13:42:04
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Diana, multumesc din suflet!!!! Imi pare rau ca te simti atat de rau, sper sa se poata face ceva sa iti mai revii!!! Macar atat, sa o duci pe picioare!!! iti tirmit si un mesaj, ca mi-am amintit ceva! Pupici!!!!

12.05.2011, 14:58:43
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ahhh, ce cu pluta sunt!!! (Am dormit iar poutin azi-noapte si sunt tare ametita!! )

M-am intalnit astazi cu doamne Grety!!! Premiile sunt minunate!!! Sigur le vor placea castigatoarelor!!!

12.05.2011, 15:00:55
  • isabela200578
    isabela200578

Si eu iti multumesc Diana pentru premiu...sper sa aud vesti mai bune de la tine.
    Multa, multa sanatate sa-ti dea Dumnezeu.

12.05.2011, 15:01:30
  • Live
    Live

Diana, să intri la mine-n magazin, la furnituri, să alegi de 20 de lei! Am decis ca premiul meu în furnituri să meargă către tine. De trimis trimit când voi avea voie să ies din casă(am vărsat de vânt), probabil săptămâna viitoare(depinde când cad ultimele coji de pe bube).

12.05.2011, 15:19:38
  • mariac
    mariac

Va salut cu drag,doamnele si domnisoarele mele.
    Cu greu am putut alege doar 8 creatii...cu greu...insa am reusit intr-un sfarsit.

12.05.2011, 16:38:49
  • Live
    Live

Da, Maria, a fost tare greu de ales!
    Tot linişte p-aci!:( O fi din cauza ploilor? La mine se pregăteşte de un pui de furtună. De Tino Furtună...:D

12.05.2011, 17:35:20
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Cristina, o fi liniste pt ca ai vazu, ca toata lumea a fost ocupata in ultima vreme si nu s-a prea intrat, dar macar mai trageau un pic ca sa mai posteze ceva... Acum e un moment de respiro cu voturile :D
    Cel putin pentru mine chiar e... Ca s-au adunat atatea de facut de nici nu mai stiu.... Noroc ca am invatat sa ma mai organizez un pic (asa incetul cu incetul reusesc eu sa ma impart intre casa munca si de-ale mele) ca altfel, eram la pamant.
    Si sincer, nici nu vreau sa ma gandesc la weekend :D:D:D

apropo de mutle de facut, eu am nevoie de perle de cultura si mai rotunjite (nu bob de orez sau alte forme interesante) de 3 dimensiuni (3-4 mm, 4-5 mm, 5-7 mm), mai de calitate (nici gradul cel mai mare, ca sunt prea scumpe si apoi iese setul prea scump si raman cu el :D, dar sa arate mai uniform)! Am nevoie de peste 100 de bucati din fiecare (sa zicem 130-150 mici, vreo 200 mijlocii si vreo 120 mari) si nu reusesc sa gasesc undeva in acelasi loc, ca sa fie exact aceeasi calitate si sa arate mai la fel....
    Pana la urma cred ca o sa trag o fuga pana in dragon sau in Doraly (sa vad de ce bani dispun si eu) sa caut acolo, tre sa gasesc!

In alta ordine de idei aceasta e lista cu debutantii, sa-mi spuneti daca am omis pe cineva:

1. irinaindira
    2. crosetate
    3. ioiobutic
    4. casacucadouri
    5. byioanapopa
    6. ava12
    7. rekacska
    8. fairdealing
    9. julicu
    10. Miki.H
    11. SophiesShine
    12. arima
    13. chindea
    14. piecesofcolors
    15. pogany
    16. innette
    17. treasureofpirates
    18. LeeLuRecycle
    19. dana.cernat
    20. marabuzatu

Dupa ce vorbesc la telefon, poate mai revin... sigur imi mai amintesc ceva...

12.05.2011, 18:22:34
  • Live
    Live

Ia vezi, domnişoară, dacă-ţi e ceva pe plac! La Simoshop e transport gratuit, la comandă de peste 50 de lei.
    http://www.simoshop.ro/index.php/perle-cultura.html
    http://www.margelesiaccesorii.ro/index.php?cPath=64&osCsid=fdlhuwwnon
    http://margelatu.ro/perle-de-cultura-133/?zenid=5a2f220a62053b19377bcc49a67ef3df
    La ultimii, la Mărgelatu, au o oră(marţea, de la 18 la 19, parcă) când vin cu coletele la Bila Moghioroş.

12.05.2011, 18:51:11
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Multumesc mult Cristina! La simoshop sunt perle frumoase si preturi ok....dar albe nu :))) doar prea mari pt ce am eu nevoie.

De fapt asa am gasit in toate magazinele, ori toate colorate, ori prea mari, ori prea putine :)))) Exact ca.... pe invers fata de ce am eu nevoie :))

Sper pana la sfarsitul lunii sa gasesc, nu as vrea sa pierd comanda aiurea, mai ales ca vreau sa incep si o alta abordare a bijuteriilor mele, si anume aceea de nunta hihi Nu mai spun ca mi-e si cunostinta :D

12.05.2011, 19:52:40
  • mariac
    mariac

Cred ca de la ploaie e totul Live.La mine cel putin,acum vreo 3 ore a plouat de a rupt,nu alta,apoi pana mai acum juma' de ora a fost un soare(!!!) mama-mama!!!
    Andra,sper sa gasesti perlele de care ai nevoie,ca vreau si eu sa vad cum iti iese ''proiectul''.O sa incerc sa caut si eu pe net,poate gasesc ceva si pot sa te ajut.Albe iti trebuiesc,nu?

12.05.2011, 20:02:44
  • mariac
    mariac

Am eu o lista cu ceva magazine,ma uit acum,si daca gasesc ceva,te anunt.Puuupici. :)

12.05.2011, 20:04:41
  • Live
    Live

Andra, ok, vrei mai mici! Dar să fie colorate, albe sau şi albe, şi colorate? Că rotunde...am înţeles! Mai arunc şi io un ochi pe net, că poate oi mai găsi vreun ceva. Dacă nu...cum spuneai şi tu: Dragon sau Doraly. Ce-aş mai vrea şi io bani, ca să merg cu tine să-mi iau şi io...mii de chestii! I'm a dreamer!!!!:D

Bine, Maria, de la ploaie să fie, dacă spui tu! :P Aici a fost mai mult sperietoare, că de plouat...mai mult nu. Ba a ieşit şi nişte soare.

12.05.2011, 20:08:07
  • dodo
    dodo

Un concurs " la inaltime". A fost dificil de ales si iata ca 8 piese sunt prea putin...cel putin din punctul nostru de vedere, al votantilor..
    Andra, insa vei avea de lucru, nu gluma, la centralizarea rezultatelor.
    Reamintesc ca ofer cu bucurie un premiu ( ales din magazinul meu in valoare de 50 RON ) unui client votant ales prin random.

12.05.2011, 20:21:12
  • Live
    Live

Tot bântuind după perlele Andrei(nu, n-am găsit!), am redescoperit acest site: http://www.margeleonline.ro/index.php

12.05.2011, 20:26:25
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Cristina, albe trebuie toate (sau ivoire ca tot acolo-i), am uitat sa scriu pe-acolo (vorbeam si la telefon in acelasi timp si mi-a scapat :D)
    Multumesc mult fetelor!!! Sunteti niste scumpe!!!

Dodo, da, ai dreptate, voi avea d elucru, dar e asa de frumos!!!
    Te pun si pe tine pe lista cu premii acusica :p

12.05.2011, 20:30:24
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Cristina: supr site-ul!! L-am redescoperit si eu tot in goana dupa perle, ca uitasemd e el :)))

12.05.2011, 20:32:26
  • mariac
    mariac

Ooooffff....Nu gasesc....Doar din afara am gasit ceva,da' sunt swarovski,si alea sunt scumpe...

12.05.2011, 20:44:46
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Merci mult maria!! Eu ma gandeam ca nu m-am uitat pe toate site-urile, ca nu le mai tin minte pe toate, decat pe cele de la acre cumpar frecvent, inclusiv breslo. Si amz is ca poate or fi pe undeva pe unde nu m-am uitat eu.

Swarowski nu, ca nu se merita. Iese prea scump setul si raman cu el si nu-mi convine, mai bine stau cuminte.

Pana la urma cred ca o sa ramana faza cu dragonul sau Doraly, acolo tre sa gasesc. Dar mai astept, sa iau banii, ca acum n-am nici un chior si acolo e cu minim de comanda mare :))))
    Cristina, si eu imi doresc de mult sa merg pe-acolo sa-mi iau si nu stiu cum fac, mereu aman si cand se iveste ocazia sa merg pe-acolo nu mai am bani :))) Dar orice-ar fi, mi-am propus ca luna asta sa merg! Abia astept, am vazut cee e pe-acolo si sunt o gramada de chestii faine!! Inclusiv suporturi de prezentare (trebuie enaparat sa-mi iau cel putin unul!)!

Eu va las, in seara asta evadez hihi

Ne auzim maine! Va doresc os eara si o noapte cat mai placute!!!! Va pup!

12.05.2011, 21:00:50
  • mariac
    mariac

Cu placere.Sau cum zice soramea pe mess:''npc''. :) mai vorbim maine fetele.Pupici si noapte buna.

12.05.2011, 21:09:16
  • Live
    Live

Da, şi mie mi-ar trebui măcar un suport pentru cercei şi eventual un bust sau...chiar un manechin întreg(pt poze)! Nu mai vorbesc despre mărgele, accesorii şi fire...:( Mă rog, să-ncercăm să nu jelim!:D

Somn uşor!:)

12.05.2011, 23:28:05