Forum: Concursuri CONCURS _______CAUTA SI VEI GASI: MOTIVE DE BUCURIE!_______
- bijouxdemonange
stai linistita, nu e cazul!
09.05.2011, 18:19:25 - mariac
Ma bucur.Mi-ai luat o piatra de pe inima. :)
09.05.2011, 18:24:17 - user11913
Mariac, poate ajungi pe locul 12! Daca tot iti place asa mult bratara......multumesc .Mi-ar place sa ajunga la cineva care si-o doreste.........
09.05.2011, 18:52:40 - user11913
si pentru ca ma framanta foarte tare chestia asta.....Chindea-cum ai prins florile alea minunate de poseta? Nu sunt grele?
09.05.2011, 18:54:31 - bijouxdemonange
Cum am spus si mai pe la inceputul concursului mai avem un set de premii pentru podium, dupa cum urmeaza:
09.05.2011, 19:27:51
Locul I: www.breslo.ro/Product/Bustiera-Butterfly-Rezervata_362815
Locul II: www.breslo.ro/Product/Fes-de-primavara-Zambiluta-Vandut_360122 (usor modificat)
Locul III:www.breslo.ro/Product/Manusi-fara-degete-Rezervate-ca-premiu-pt-concurs_207270
Acesta e si motivul pentru care am incercat sa elimin podiumul din acordarea celorlalte categorii de premii (pe cat posibil!)
Produsele le veti comanda din magazinul doamnei Grety, dar este foarte posibil sa vi le trimit tot eu, odata cu premiile oferite de mine!
Pupici! - simona.florentina
wow, ce de premii s-au adunat.
09.05.2011, 20:12:41
castigatoarele vor fi tare fericite, premiile sunt superbe. - bijouxdemonange
daaa....sunt chiar multe!!!! Nici nu-mi vine sa cred!!! :p Dar e bine ;) Ca o editie aniversara!
09.05.2011, 20:21:44 - chindea
Multumesc tuturor pentru aprcieri.
09.05.2011, 21:08:07
Pt josephine.joe :
mijlocul bobocilor nu este din lut polimeric, este dintr-un material foarte usor, asa ca nu ingreuneaza poseta. Floricelele sunt pe tija de sarma care este prinsa in material si primul strat de intaritura , si sunt si lipite cu silicon
Spor la lucru tuturor! - Jewelswithlove
Am revenit si eu pe metereze...De vazut am vazut tot ce s-a postat,doar ca nu am scris nimic,din lipsa de timp!
09.05.2011, 21:10:56
Raluca-Pogany,imi place mult "Cleopatra",dar "Autumn leafs" m-a cucerit total,e ceva ce,vorba lui Kiti,as purta!Te felicit pt debutul in forta si pt produsele tale minunate!
Cristina,sa inveti sa lucrezi cu Kumihimo,e simplu si placut!Eu am facut cateva bratari si-mi place cum iese...doar ca lipsa de timp ma face sa aleg sa creez altele...Si,daca Ligia se ofera sa te "cosmetizeze",o poti vizita pe Andra mai repede:))
Gabriela,laleaua aia e vie,pe cuvant!!
Kiti,i love "Donna blue",m-a facut sa ma gandesc la Lady Di,nu stiu de ce!
Innette,toate 3 lucrarile tale sunt grozave..dar,stii la ce mi-a ramas inima???La trandafiri,normal:)))))
Almond,e superb colierul lavender!!Chic si elegant!
Deea,ce-ar fi sa vii frumusel la Dorna si sa-i faci sotului meu un tort?????Da' de-ala adevarat!!!Ca a vazut inelele si,pofticios cum e,m-a intrebat candid:"Da' tu nu poti face o prajitura asa????"Hmmm.....si nu mint,te asigur....
Artemiza,daca sotul meu pofticea la inelele Deei,eu ma zgaiesc la colierul cu trandafiri ca el la prajituri:)))
Treasuresofpirates,imi place la nebunie ce ai creat!!"Lumina" e atat de senina,iar "Veselia" chiar m-a facut sa ma gandesc la carusele,rasete si vata de zahar..."Primavara" m-a facut sa vars o lacrima...fiindca parca au explodat acolo toate florile,iar ale mele,cele adevarate,au fost rapuse de zapezile din ultimele zile....
Isabel,esti o maestra in "soutache" deja,iti ies nemaipomenit!!!Toate 3 sunt superbe,n-as putea alege una!
SophieShine,parca ai pus mure in primul colier,ma si gandesc la padure si fructele ei...Eu si mintea ea....Iar colierul de care nu vrei sa te desparti e splendid!!Ai si motive sa nu vrei sa-l dai!!
Eugenia,e exploziv colierul!!!Imi place muuuult!
Delia,bratara-premiu imi pare extrem de purtabila,adica o vad purtata si la blugi,si la o rochie de vara,si la un tricou...E fff frumoasa!!!
M-ai binedispus cu intrebarea pusa lui @chindea,ca si eu ma gandeam zilele trecute la acest aspect si incercam sa inteleg modalitatea prin care a lipit florile....
Anima,la noi (Vatra Dornei) zapada a avut si peste 20 de cm zilele astea,au fost si minus 3 grade,vantul era extrem de taios...Preferam ploile....
Maria,eu sunt maaaare iubitoare de mov!Si,personal,cred ca varsta nu are nimic de-a face cu maturitatea data de experiente!Poti sa ai 20 de ani si sa ai intelepciunea cuiva de 60,sau poti sa ai 50 de ani si sa judeci ca un adolescent rebel...Eu am tinut mereu cont de parerile oricui mi-a zis ceva cu intentii bune,indiferent de varsta acelei persoane!!!Da,e adevarat,Dumnezeu ne da ce stie El ca ne trebuie,nu ce vrem noi,tocmai de aceea si eu zic mereu,cand am un necaz ce pare fara rezolvare:"Dumnezeu nu mi-ar fi dat incercarea asta daca nu ar fi crezut ca pot invinge!!E alegerea mea acum,ori lupt si inving,ori ma pun jos si-mi plang de mila..."Varianta a doua iese din discutie:)))
Andra,un concurs cu adevarat aniversar!!Toata lumea s-a intrecut pe sine,asa ca sunt premii fff multe si fff frumoase,la fel ca si creatiile inscrise!!!Dupa cum ti-am spus,chiar daca va fi pe ultimii cm ai sutei de metri finale,tot reusesc si eu sa vin cu ceva!!! - Jewelswithlove
Si,pentru ca in seara asta nu voi mai putea intra pe breslo,inchei cu un gand frumos:
09.05.2011, 21:13:29
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.
Helen Keller"
O seara buna,spor la creat si inspiratie!! - SophiesShine
@ Andra, felicitari pentru concurs!!! Multumesc mult pentru invitatie, inca nu m-am inscris la nici un concurs:)
09.05.2011, 21:33:33
Piatra din primul colier este coral.
Multumesc tuturor pentru aprecieri! - user11913
Chindea- multumesc ca m-ai luminat si scuze pt curiozitate...da am vazut ca nu sunt singura asa ca m-am linistit.Superbe flori....minunate,FELICITARI!
09.05.2011, 21:59:10
Bratara pusa ca premiu e de purtat cu multe, asa ca abia asteapta sa ajunga pe incheietura unei manute. - Live
Să trăiţi, vă rog!
09.05.2011, 22:00:09
Pe fugă-s.
Nu mi-ar prinde rău o cosmetizare, Ligia! Că-s dalmaţienii invidioşi, că cică petele lor sunt mai mici.:))
Io-s cam ca prostu' satului, în sensul că nu am inspiraţie nici de 1 leu vechi. Am făcut câteva perechi de cercei, un colier, două brăţărici, da' aşa...ca să nu stau degeaba. Am reuşit, în schimb, să pozez cevaşilea pentru concurs, dar abia mâine le aduc aici, pt că trebuie să editez pozele, iar acum o să înceapă serialul.
Simţul umorului pe care-l posed mă ajută, e adevărat, în multe situaţii. Depresia legată de frica de îmbătrânire şi de moarte(a mea şi a celor dragi mie) nu este, însă, învinsă de simţul umorului. Probabil că, atâtea zile câte am lăsate de Sus, le voi petrece alături de scumpa-mi depresie. Pe care încerc s-o alin petrecându-mi cât mia mult timp lipită de soţul meu, pe care-l pun să-mi promită că mă va iubi toată viaţa lui. Sper că reîntoarcerea la catedră îmi va întinde o mână de ajutor.
Mi-e aproape teamă de momentul votului, căci s-au adunat, din nou, nenumărate frumuseţi care taie omului răsuflarea. Că Andra şi-o fi spus că, dacă lasă să votăm 8 produse, gata, am ieşit din impas...:D
Mă duc la film(timp în care mai încerc să înşir 7 mărgele pe 3 ace). Eventual revin.:) - danacernat1
Va salut pe toti! Ma alatur si eu concursului si inscriu deocamdata o casa-obiect :
09.05.2011, 22:01:31
www.breslo.ro/Product/Casuta-de-Idei-Cusute---Rezervata-Concurs-forum_362393
Spor in continuare tuturor! - gretysimonica
Succes tuturor participantelor la concurs! Cum ii spuneam si Andrei, e grozava stradania voastra de a face lumea sa indrageasca si mai ales sa aprecieze handmade.
09.05.2011, 22:01:34 - bijouxdemonange
@ Silvia: Ce frumos exprimi tu ceea ce iti inspira creatiile!!! Abia astept sa vad ce minunatie ai creat pentru concurs!!! Si iti multumesc si pentru efort!!! Iar gandul cu care ne lasi...este atat de adevarat!!!
09.05.2011, 22:19:41
@ Sophie: multumesc si ma bucur ca e primul concurs la care participi!! Sper sa mai urmezei si altele!!!
@ Cristina: Ai dreptate ca simtul umorului te ajuta in multe, iar iubirea, credinta si speranta, in celelalte situatii, de care aminteai tu!!
Abia astept sa vad ce ai mesterit!!! Si nu, chiar nu mi-am spus ca veti iesi din impas cu 8, dar mi-era teama ca voi intra eu intr-unul daca vor fi mai multe :))))
@ dana.cernat: bine-ai venit !! Intr-adevar o bucurie sa privesti aceasta decoratiune de perete!!!! E imposibil sa ai asa ceva in casa si sa nu zambesti!!!
@ grety: multumim!!! Este intr-adevar un lucru foarte bun si in timp vom culege si roadele !!! - carla69
N-am reusit sa fac cate mi-am propus,am avut cateva comenzi urgente...si mai am...totusi,pana cand se fac inscrieri in concurs?
09.05.2011, 22:37:37 - Jewelswithlove
Carla,pana maine noapte la 12 se mai pot posta produse!
09.05.2011, 23:01:56
Intrasem aici ca sa-i spun Arimei ca are un miel de la mine...am botezat-o "Anima"...(m-oi fi gandit la desenele japoneze!?)
Eh,nu-s eu de vina,tastatura e vinovata,scrie ce vrea ea...:)))))) - isabela200578
Fetelor vin si eu cu premiul pentru clienti:
09.05.2011, 23:30:40
www.breslo.ro/Product/Brosa-colectia-primavara--rezervat-concurs-premiu-pentru-clienti_362253
Si il voi oferi clientului de pe penultimul loc. - bijouxdemonange
adica penultimului client in ordinea votari nu?
09.05.2011, 23:46:05 - bijouxdemonange
Apropo, e frumoasa foc!
09.05.2011, 23:46:20 - bijouxdemonange
Mi-am amintit de un poem ce l-am gasit zilele trecute!! vi-l impartasesc si voua! pupici, noapte buna!
10.05.2011, 01:13:38
Dust If You Must Poem
Dust if you must.
But wouldn't it be better,
To paint a picture, or write a letter,
Bake a cake, or plant a seed?
Ponder the difference between want and need.
Dust if you must.
But there is not much time
With rivers to swim and mountains to climb!
Music to hear, and books to read,
Friends to cherish and life to lead.
Dust if you must.
But the world's out there
With the sun in your eyes,
The wind in your hair,
A flutter of snow, a shower of rain.
This day will not come round again.
Dust if you must.
But bear in mind,
Old age will come and it's not kind.
And when you go, and go you must,
You, yourself, will make more dust.
~~~~~~~~~~~~~~~~ - cinderellabijou
Buna dimineata!!
10.05.2011, 09:42:32
Mai inscriu si eu un produs in concurs:
www.breslo.ro/Product/Bratara-cristale-Swarovski---Pentru-Concurs-Cauta-si-vei-gasi-motive-de-bucurie_362464
Se anunta o zi frumoasa si insorita!!!:-) - AlmondHandmade
O rog pe Andra sa acorde acesti cercei unuia dintre clientii care vor vota:
10.05.2011, 10:09:29
www.breslo.ro/Product/Sunny-Days---cadou-pentru-concursul-Cauta-si-vei-gasi-motive-de-bucurie-rezervati_363201
Numai zile insorite tuturor, asa cum se promote, in sfarsit, ziua de azi, bucurii si succes la concurs! - AlmondHandmade
promite, bine'nteles...
10.05.2011, 10:09:51 - bijouxdemonange
LeeLuRecycle: bine-ai venit!!! Ma bucur ca ai reusit sa ni te alaturi!!! Sunt mirifice seturile cu care te-ai inscris!!! Si felicitari pentru ceea ce faci!!
10.05.2011, 10:19:25
Cinderella: foarte frumoasa bratara!!! E colorata si vesela!!
Almond, frumosi cercelusii!!! multumim!!!
Mai tarziu completez listele! Acum... trebuie sa o iau din loc curand! Pupici!!! - CORALINA
Buna dimineata tuturor. Si pentru ca ati mai prelungit inscrierea in concurs mai vin si eu co o propunere:
10.05.2011, 10:47:54
www.breslo.ro/Product/Bratara-pentru-Anda---rezervat_363212 - Live
Am făcut şi eu o treabă pe jumate, adică am pus un bolero la concurs www.breslo.ro/Product/Bolero-maro-CONCURS-CAUT-I-VEI-GSI-MOTIVE-DE-BUCURIE_363224
10.05.2011, 11:40:40
Nu mi-am amintit şi de boleroul roşu, care e mai decorativ decât ăsta. Acum...prea târziu, căci nu mai am cu ce să-i fac poză. Unde nu-s doi neuroni activi deodată...asta e!
Am primit o comandă de la o persoană din Bucureşti. Numai că nu mi.-a răspuns la mesajul trimis, aşa că...aştept. Nu mai zic că la adresă are doar un număr de oficiu poştal. Oricum, ar trebui să croşetez o geantă(e una vândută, pe care am lăsat-o ca model în magazin) şi trebuie să-mi spună cu ce culori o vrea, deci nu trimit coletul, până nu-mi scrie. Ar fi foarte bine, pt mine, să fie serioasă comanda, căci e vorba despre vreo 75 de lei şi, la cum avem noi nevoie de bani... Mă rog, să-mi ţineţi pumnii!
Ieri m-a sunat o fostă colegă care s-a gândit să-mi dea de făcut un PPT cu prezentarea lucrării ei de Gradul I. Nu prea sunt io meşteră în PPT-uri, dar am făcut vreo 2 la viaţa mea şi sper că până sâmbătă o să fiu în stare să prestez ceva(am un Office nou, în care nu am lucrat nici măcar un document Word:D). - bijouxdemonange
Coralina: foarte frumoasa bratara! Imi place modelul!!!
10.05.2011, 11:56:34
Cristina: super boleroul!! Chiar imi place cum vine: excelent!!
Succes cu comanda!!! Dar si cu prezentarea in PPT! Pupici! - Live
Pup o domnişoară drăguţă!:)
10.05.2011, 12:03:22 - arima
Live spor la treaba! nu te speria de office-uri sunt toate la fel, la baza
10.05.2011, 12:20:50 - arima
jwl... brrr... m-a luat frigul... astept mielu la pastele viitor :p
10.05.2011, 12:24:22 - Live
Mă chinui să-mi fac curaj, Arima! La mine-i greu până încep să lucrez, că după aceea...merge bine. Da' până reuşesc să încep...zici că mă pregătesc să nasc.:D :)) Mă gândeam că aş putea să lucrez PPT-ul editând vreun altul, gata făcut, adică să las setările (alea gen cum să vină textul, cum să se târască imaginea 1, imaginea 2 etc) aşa cum le-a făcut altcineva, aducând elementele din lucrarea colegei. E adevărat că nu ar mai fi doar munca mea, atunci, dar...şi aşa nu am cerut o poală de bani şi...
10.05.2011, 12:39:53 - marabuzatu
salut....sper sa mai pot adauga si eu un motiv de bucurie....www.breslo.ro/Product/rochita-cu-flori_363350
10.05.2011, 13:53:38
multumesc si multa inspiratie tuturor.. - kiti
Marabuzatu
10.05.2011, 14:05:37
www.breslo.ro/Product/rochita-cu-flori_363350 - Miki.H
Bonjour!
10.05.2011, 15:17:52
Revin cu inca o propunere...calda si dulce, precum dulceata de trandafiri.
www.breslo.ro/Product/Set-Ela_363399
Sper sa va aduca un zambet! - pieseornamentale
Buna fetele harnicutele!BUNA Live! am o intrebare pentru tine daca nu e cu suparare? ami place boleroul tau si sunt curioasa daca nu cumva faci si marimi mai mici decit M? XS -S ?SI ALTE CULORI?
10.05.2011, 15:21:38 - Live
Bună să-ţi fie inima, Nely! De ce să fie supărare? Doamne fereşte! :) Ba fac şi mai mici, numai să mi se dea ceva dimensiuni. Cele pe care le fac de obicei sunt cu mine pe post de model "probator". Iar culori...da, după cum doreşte căprioara, cu condiţia să am sau să pot găsi suficient de repede material!
10.05.2011, 15:26:17 - pieseornamentale
MAI PE SEARA CIND VINE FIICA MEA DE LA SCOALA VREAU SA AI ARAT BOLEROUL SI SA VEDEM DACA SI-AR DORI UNUL ,NU E GRABA SI DACA VREA MAI VB SA VEDEM CE PUTEM FACE?GRABA NU ESTE CA ORICUM LA NOI SE ARATA CU SOARE ... CEL PUTIN SA SPERAM CA TINE VREMEA CU NOI CA PREA MULT FRIG .VREM LA SOARE LA PLALA SI PLIMBARE LA SFIRSIT DE SAPTAMINA SA NE MAI DISTINDEM SI NOI PUTIN.PUPICI
10.05.2011, 15:33:30 - pieseornamentale
LA PLAJA.... DOAMNEEEE CE MINUNI MAI IESE DACA NU VERIFIC!
10.05.2011, 15:44:59 - Live
Sigur, doamnă! Dacă domnişoara vrea, se face! Cum şi când se doreşte, nu e problemă!:)
10.05.2011, 15:59:54
Mie-mi convine că nu e vremea prea frumoasă, deoarece astfel nu sufăr groaznic pentru faptul că nu pot ieşi din casă. - bijouxdemonange
Bine-ai venit ,ara!! Foarte frumoasa rochita! Cum sa nu ne bucure?!
10.05.2011, 16:00:31
Miki: chiar dulce setul!! - IGFashionDesign
@Live
10.05.2011, 17:14:14
Eu am iesit.... si ce surpriza in cutia postala..... un aviz de retur..... :((((......
Mi-am luat nervii la pachet si la posta.....luat colet..... oprire in parc...... ca de mi-am luat de lucru la pachet....... chestii marunte......... si copil expediat la groapa cu nisip......
...........dupa o juma de botosel..........uraaaa.....vine ploaia........
.........constat ca n-am umbrela
pacat ca nu miaun..... =)))) .........pentru ca sunt o matza plina de draci
@CORALINA
Super bratara..... Felicitari pentru rabdare si detalii.
@pieseornamentale
Am ramas blocata "LA PLAJA" ............. vreau si eu ........ fara copil, fara sot, fara clienti............ numai eu si soarele........
@bijouxdemonange
Vreau un ZBANG sa ma trezesc. =))) - Live
Retur? Superb! :( Groaznic! Mi se pare foarte mare măgăria pe care trebuie s-o aibă un om care face o comandă, apoi uită şi să ia coletul, şi să te anunţe că, din cine-ştie-ce pricini, nu poate onora comanda! E dureros! Mai ales atunci când, alături de bani, ai pierdut şi timp, ai pus o parte din sufletul tău în obiecţelul pe care l-ai creat...
10.05.2011, 17:33:00
Celelalte chestii pe care le-ai păţit ţin de Murphy. Trage-i o înjurătură printre dinţi şi...miaună oleacă!:)) - NicArt
:)) Buna fetelor :))!
10.05.2011, 17:50:40
Sunteti niste mortale :))
Sa stiti ca exista si lucruri mai rele decat returul :)
De exemplu sa dai marfa intr-un magazin sa se vanda si tu sa nu mai reusesti sa-ti scoti banii :)). Asta da distractie .
Live imi place boleroul ala al tau la nebunie:) - arima
cam pe ultima suta de metri, dar.... inca un motiv de bucurie pentru mine. www.breslo.ro/Product/Bratara-Argint---Concurs-Cauta-si-vei-gasi-Motive-de-bucurie_363513
10.05.2011, 18:21:49 - Deea
@ mariac: Hehe, da, dar n-as recomanda nimanui sa muste din ele. :P
10.05.2011, 18:37:59
@ Silvia: :)))) Ma bucur ca a poftit la ele, inseamna ca aduc cat de cat cu niste torturi reale, asa cum vroiam. :P As veni cu drag, dar cred ca rezultatul actual de pe masa de lucru va fi mult mai aratos decat cel de pe masa din bucatarie. :D - Live
Mini, nu se vorbeşte despre moarte-n preajma mea!:D :))
10.05.2011, 19:35:51
Mare păcat că tot mai mult uită să fie Oameni!:(
Îţi place boleroul, Mini? Cumpără-l, că am nevoie de bani!:)) Şi mie îmi place cum a ieşit la final! Îmi pare rău că nu-mi uit şi amnezia pe undeva:D, că poate reuşeam să nu uit de boleroul roşu şi-l atârnam şi pe el pe aici. E, îl postez vineri sau sâmbătă, după ce revine mama în oraş, cu aparatul foto cu tot!
Şi...nu mai puneţi, măi, produse la concurs, că şi-aşa cred că va fi horror la vot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cred că am să votez cu ochii închişi.:)) - gretysimonica
Am observat o scapare: in magazinul meu, premiile se pot viziona, nu comanda... daca sunt premii! Bineinteles ca s-ar putea face la comanda altele similare daca doreste cineva, dar premiile se pot vedea doar!
10.05.2011, 19:39:01 - Crosetate
Buna! Eu nu reusesc sa vizualizez produsele inscrise. Adica am intrat pe link-ul de mai sus, la "Debut", de exemplu, am dat pe galerie, insa nu se afisa nimic. Gresesc eu undeva? Multumesc tare mult. Va pup!
10.05.2011, 19:49:46