Forum: Concursuri CONCURS _______CAUTA SI VEI GASI: MOTIVE DE BUCURIE!_______

• huxley
    huxley

Particip si eu pentru prima data la un concurs pe Breslo www.breslo.ro/Product/LuminaRezervat-concurs-Motive-de-bucurie_362129

08.05.2011, 20:05:44
  • Deea
    Deea

Bine v-am gasit! Hehe, multumesc frumos! Iata-l si pe al doilea: www.breslo.ro/Product/Inel-Strawberry-Cake-with-Cherry-on-Top_362117

08.05.2011, 20:06:08
  • isabela200578
    isabela200578

Buna seara!Deea imi plac mult creatiile tale...cata rabdare trebuie sa ai sa iasa asa perfecte.
    Va mai aduc si eu in atentie cateva creatiiȘ
    www.breslo.ro/Product/Colier-colectia-primavara_362159
    www.breslo.ro/Product/Brosa-sau-pandantiv-tu-alegi_362157
    www.breslo.ro/Product/Brosa-colectia-primavara_361636

08.05.2011, 20:13:20
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Hei Isabela!! Chiar ca ii trebuie Deei rabdare, uneori ma minunez si eu (si eu am doar piese micute de-ale ei... imi inchipui la cele de dimensiuni mari :p )! Oricum, are talent si indemanare si rabdare multa multa! Pup

De la tine imi place brosa turcoaz cel mai mult !!!!

08.05.2011, 20:26:23
  • BohemianSin
    BohemianSin

si cel din urma:

www.breslo.ro/Product/Colier-Bouquet-REZERVAT_362026

pe mine culorile ma fac sa zambesc!

08.05.2011, 20:48:24
  • Deea
    Deea

Iuuuui, ma faceti sa ma inrosesc! :P
    @ Isabela: ma bucur mult ca-ti plac! Da, este rabdare, dar "este" si rebuturi multe - stric si arunc (si reciclez, daca se poate :) ) pana iese cum trebuie. :)
    @Andra: Exact aceleasi calitati le stapanesti si tu, se vad in fiecare lucrare de-a ta si iti admir enorm munca! And I mean it! :)

08.05.2011, 21:15:26
  • kiti
    kiti

Deea ma uimesti ca de fiecare data,
    Isabela ce sa-ti mai spun decat ca-mi plac f mult si poate ne inveti si pe noi cum sa lucram in aceasta tehnica. De unde incepi de la centru spre periferie sau invers se cos se lipesc sau cum? Oricum sunt de mare efect.
    Pogany sunt multe creatii pe care le admir dar pe care nu le-asi purta nefiind genul meu dar pe al tau l-asi si purta, este de efect , simplu si frumos.

08.05.2011, 22:22:00
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ Miss Pogany: bine-ai venit!!! Sunt foarte frumoase colierele tale!! Curat si fin imbinate!! Bravo!

@ treasureofpirates: bine-ai venit si tu! Ne incanti cu creatiile tale in culori perfect imbinate! felicitaroi si tie! Si la mai multe!

@ Sophie: superbe, amandoua! Te cred si eu ca te-ai indragostit de acel colier: este minunat! Iar culorile: superbe!

@eugenia: Superb buchetul tau de flori! Si culorile chiar sunt placute si te indeamna la zambire!

@ Deea: multumesc mult! Rabdarea nu o stapanesc insa, dar o invat din mers hihi Si cred ca margelutele astea mici ma ajuta sa o cultiv!

08.05.2011, 22:52:42
  • isabela200578
    isabela200578

Kiti eu le cos si se incepe de la centru...de la piatra din mijloc.Piatra o lipesc de fetru si apoi imi las imaginatia si mainile sa mearga.Nu imi planific ce sa iasa...ci fac totul pe loc...cum imi merge mana asa fac. :P

08.05.2011, 23:04:12
  • isabela200578
    isabela200578

Si nu pot reface nici o creatie...am incercat dar nu iese la fel.Asa ca nici macar sa imit pe cineva nu pot.

08.05.2011, 23:05:09
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Da, asta e farmecul tehnicii, ca poti crea in voie dupa imaginatie!! E unf eld e freeform, nu trebuie sa iti faci neapart vreo schema! Poti crea din mers!

08.05.2011, 23:21:19
  • pogany
    pogany

Multumesc mult Kiti si Andra, incerc sa creez ceva de efect si purtabil in primul rand, asta din perspectiva mea. Intr-adevar, multe creatii in plac si mie dar nu le-as purta la o tinuta casual. Pietrele in general spun mult prin ele insele, de aceeasi le si folosesc pe ele in principal, doar cu cateva accesorii care sa le dea o forma finala.

08.05.2011, 23:56:52
  • gystefania
    gystefania

Buna seara... Acum incerc sa recuperez si sa citesc tot ce ati scris, dar nu cred ca voi reusi!! Ati fost tare harnice! Si cate minunatii inscrise pe aici... Acum vad ca s-a prelungit perioada de inscriere. Poate apuc si eu sa fac ce am planificat. Am fost bolnavi de vreo 3 saptamani si nu pot sa fac nimic de mucosii mei. Va pup!

09.05.2011, 00:14:02
  • Live
    Live

Noi ştim despre asta? http://www.youtube.com/watch?v=xpms1VlsY2k&feature=player_embedded Io habar nu aveam...

09.05.2011, 00:33:18
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

stefania: multa sanatate si spor la lucru!!! Te asteptam!

Cristina: da, e super tehnica!! e folosita la snururi si ies chestii super! Eu as fi vrut sa o incerc dar tot am amanat, sperand ca voi gasi ceva care sa semene cu ce foloseste doamna acolo! Dar cred ca pana la urma ma multumesc cu ustensila mai micuta! vazusem la un moment dat si aici, la Cristina Cristea in magazin (banadesigns) www.breslo.ro/Product/Disc-Kumihimo---Diametru-de-11-mm---1-bucata_234315

09.05.2011, 00:43:40
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Raluca (Pogany): intr-adevar pietrele vorbesc multe prin ele insele! Oricum, le imbini frumos!

Si da, multe creatii nu pot fi purtate la tinute casual... Dar e loc si timp pentru fiecare!

09.05.2011, 00:44:44
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Piecesofcolors: bine-ai venit! ma bucur ca ai acceptat invitatia, creatiile inscrise sunt foarte frumoase si atent lucrate! felicitari si mult succes!

09.05.2011, 03:49:17
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Dupa cum am promis am revenit cu niste liste!
    Va reamintesc ca mai puteti inscrie creatii in concurs (va puteti anunta si prietenele daca doriti) pana marti seara ora 00:00.
    Topicul pentru votare va fi deschis in acea noapte, dupa o reverificare a listei complete!

Pana acum lista de creatii este aceasta:

https://docs.google.com/document/d/1Wtt0J6ve9JCWR24obCqBiDeM-ndhyx3TytClaInm6MI/edit?hl=en&authkey=CNWj2a8E

Liste debutantelor este aceasta:

https://docs.google.com/document/d/1gojDoHEoLS-BRR9Z6DjbfnuxNRrEXf_RG2ll8uVzOrk/edit?hl=en&authkey=CM_nibUD

Iar lista generoasa de premii este aceasta:

https://docs.google.com/document/d/1rerQWudd8zKYMNmuPyJum2d-eEsOt84G6s_LOlBzJgw/edit?hl=en&authkey=CJvMk-gP

Dupa cum vedeti, am incercat sa ofer cat mai multe premii cat mai multor creatoare si de asemenea sa rasplatesc si munca depusa de voi in totalitate! categoriile sunt diverse si sper ca sa fie cat mai multe castigatoare!
    Deoarece primele 3 locuri au deja foarte multe premii puse la bataie, am hotarat ca unele categorii de premii sa excluda podiumul (cum este acela pentru debut). Sper sa nu va suparati, cel mai bine este ca toata lumea sa castige!

Lista premiilor nu este defitinitiva, pot fi oricand facute modificari de criterii de acordare, pot fi adaugate premii noi pentru aceste categorii sau chiar noi premii speciale!

o rugaminte mare am la voi, daca aveti timp, sa ma ajutati cu verificarea listelor, in special cea cu debutante (daca lipseste cineva sau din contra e cineva in plus, va rog sa-mi comunicati aici sau pe privat! )!!

va pup si va doresc un inceput de saptamana minunat!!!

P.S. Sa nu ma certati ca nu dorm la ora asta, promit ca dupa incheierea concursului ma voi odihni! Oricum, pana pe la 3 am lucrat la niste biju-uri si m-am uitat la vreo cateva filme in seara asta! :D Incerc sa impusc mai multi iepuri dintr-o data :D :))

09.05.2011, 04:45:20
  • Live
    Live

Mie mi-a indicat acest link un prieten care-mi spunea că a descoperit că la el în oraş se poartă brăţările făcute cu discul ăsta(brăţările prieteniei, pe care eu le ştiu făcute prin înnodare...prinse cu acul de siguranţă de o pernă:)) ). Nu apucasem să văd discul în magazin la Cristina. Foarte interesant, zic! Bine, japonezii...

Îmi amintesc de primăvara anului trecut. Dimineaţa mergeam la şcoală. Veneam acasă, făceam un pic de treabă(măturat, spălat vreun vas etc, dar nu mult, că-mi era soţul "casnică", atunci), pregăteam lecţiile pentru a doua zi, pt cei mici, apoi mă apucam de lucru şi mă culcam şi pe la 3, uneori, iar dimineaţa mergeam la şcoală şi...tot aşa. Inutil a spune că, la un moment dat, devenisem zombi. Aaaa, uitam!!!! Fumam enorm şi turnam în mine tone de cafea. :D

09.05.2011, 09:41:25
  • NicArt
    NicArt

Andra te felicit si-ti multumesc pentru sacrificiul tau pe altarul breslei.
    Concursul lansat de tine a capatat conotatii stratosferice la toate capitolee :))).
    Premiile sunt minunate si multe :)) iar creatiile ma scot din minti ca nu ma pot hotara pentru care 8 dintre ele sa optez :)). Sti zicala aceea :,,Nu-i frumos ce-i frumos ca-i frumos ce-ti place". Sa sti ca mie-mi plac cam muuuulte:))))

09.05.2011, 09:45:19
  • user11913
    user11913

Buna dimineata....Andra,vin si eu cu premiul promis , il acorzi tu in functie de cate s-au adunat...sa nu fie pea multe pt o singura persoana..nu? Iti doresc sanatate,putere sa duci toate la capat,cu bine,spor la bijuterit.
    In rest ..tuturor care sunt pe forum ,va doresc numai zile insorite,caldute,pe dinauntru si pe dinafara..ca avem nevoie mareee sa ne inveselim putin, ca parca vine toamna!
    Cat despre votat...grea meserie.
    Va pup si doresc o saptamana minunata. Delia
    www.breslo.ro/Product/Bratara-lantisor-cu-flori-negrepiele-naturala-premiu-la-concursul-Cauta-si-vei-gasi-motive-de-bucurie_362455

09.05.2011, 10:36:50
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Va salut,harnicutelor!!!Sa aveti o saptamana plina de satisfactii pe toate planurile!!Vai,cat am de recuperat,dar,deocamdata,doar va salut si plec la treaba:(
    Si,pt ca tot ce e neinsufletit pare sa fi capatat viata,doar ca sa-mi puna bete in roate si sa nu pot lucra asa cum vreau,va reamintesc
    legea obiectelor neinsufletite
    toate obiectele neinsufletite se pot misca indeajuns de mult si de repede ca sa-ti stea in drum....:)))))ASA E!!!!

09.05.2011, 10:55:02
  • artemiza.design
    artemiza.design

Imi pare rau, dar eu nu pot vizualiza listele. am luat cu copy paste si nu iese la cautare. Lamuriti-ma cum sa fac? Nu se pot pune pe Breslo?

09.05.2011, 11:13:13
  • arima
    arima

Live :d are indemanare...

09.05.2011, 11:52:30
  • arima
    arima

si buna ziua tuturor! o saptamana fructuoasa tuturor. eu m-am cam saturat de ploaie, motiv pentru care caut o bucata d ecer senin... are cineva s atrimita pe pachet?

09.05.2011, 11:53:34
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

se pot pune pe Breslo si vor fi puse si acolo.... doar ca acolo, documentul il pot verifica din mers.

Va voi pune acum Lista cu debutantele si lista cu premiile! De fapt, mai stiti blogul acela pe care l-am facut la concursul trecut?? O sa le pun acolo, cel mai bine! Caa acolo le evdeti sigur!!

Si n-am avut timp sa pun creatiile inscrise acolo, dar o voi face cat de curand! Vreau sa le adun acolo de la toate concursurile (pe cat posibil!)

Nu stiu de ce la uenle merge sa le deschida si la altele nu. Eu la optiuni am ca le poate vedea oricine cu link-ul si i-am facut acum si proba si merg!

Cristina: parca imi suna cunoscut ce povestesti tu acolo cu lucru de dimineata pana-n noapte, tone de cafea, muulte tigari si povesti cu zombie! bine ca ne-am revenit!!
    @miniart: ma bucur ca iti plac premiile si da, sunt convinsa ac e greu de votat! Bine ca nu m-am hotarat sa aleg si eu o creatie favorita, ca sincer, nu stiu ce ma faceam!!!

@josephine: superb premiul! Multumesc!! Sa fie pentru locul al XII - lea sau gasim un alt criteriu?

Podiumul are deja foarte multe premii (locul I 4 premii iar locul II si III cate 3. Urmeaza sa le adaug in lista astazi sau maine!) Asadar ma orientez catre alte categorii!

@ Silvia: m-ai facut sa rad cu obiectele care stau in cale!!! Tare adevarat mai este!!!! Spor si tie!!!

09.05.2011, 12:23:45
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Arima: eu ti-as trimite cu mare drag, dar al meu numai senin nu e! Parca sta sa izbucneasca din clipa in clipa intr-o ploaie torentiala sau chiar cu grindina! (cum a fost saptamana trecuta, de m-am si speriat....mai ales ca eu stau la ultimul etaj...)(

09.05.2011, 12:24:58
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Mda:)))....Va trimit eu zapada...e bine????:)))))

09.05.2011, 12:45:20
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

:)))))

09.05.2011, 12:51:19
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Am revenit:

*** participanti: http://provocaribreslase.blogspot.com/2011/05/participanti-concurs-cauta-si-vei-gasi.html

*** debut:http://provocaribreslase.blogspot.com/2011/05/debut-concurs-cauta-si-vei-gasi-motive.html

* premii: http://provocaribreslase.blogspot.com/2011/05/premii-concurs-cauta-si-vei-gasi-motive.html

Le-as fi pus pe forum direct, dar sunt listele foooarte lungi!!

09.05.2011, 13:00:23
  • arima
    arima

jwl :d nu, mercic. n-as mai vrea zapada decat de Craciun. pana atunci.... doar in congelator :))) biju :( stiu ce zici ca si aici ploua de o saptamana si mai am un pic si cad in butoiul cu melancolie...:((

O intrebare: cum se voteaza? care este procedeul?

09.05.2011, 13:23:03
  • arima
    arima

gata, am vazut :)

09.05.2011, 13:26:05
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

votarea se va face intr-un nou topic, cum este acesta, unde va fi publicata lista cu participantii!!

Acolo veti specifica printr-un mesaj normal, numerele de ordine ale creatiilor favorite (in numar de maxim 8) si clientii vor specifica si statultul de client (client= fara magazin atasat, activ sau nu!)

09.05.2011, 13:27:18
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

ok, eu nu vazusem ca ai vazut :p

09.05.2011, 13:27:37
  • Laura.Lee.Lu
    Laura.Lee.Lu

www.breslo.ro/Sold/LeeLuRecycle/Set-LEMONADE_510501
    www.breslo.ro/Product/Set-Indigo-Magic_357181
    Multumesc mult pentru invitatie ! Este primul concurs la care particip pe breslo.
    Sper ca produsele mele sa aduca la fel de multa bucurie cata mi-a adus si mie crearea lor. Nu pot rezista tentatiei de a transforma materiale care la prima vedere par sa nu aiba nici o legatura cu garderoba feminina.

09.05.2011, 13:58:53
  • marabuzatu
    marabuzatu

salutare tuturor de aici de pe forum,
    e prima oara cand intru aici pe forum si parca am oarecare emotii.
    foarte faina initiativa ta bijouxdemonange,felicitari...din pacate m-am trezit prea tarziu ptr acest concurs.
    spor la treaba tuturor si multa inspiratie...si bafta celor care au intrat in concurs...

09.05.2011, 14:07:53
  • isabela200578
    isabela200578

Pana cand dureaza concursul?

09.05.2011, 15:26:45
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Inscrierile pana maine seara! Votarea miercuri-vineri si validarea sambata-duminica! Premierea si incheierea concursului duminica seara cel mai probabil!

09.05.2011, 15:36:18
  • mariac
    mariac

Revin pe fuga cu ultima mea creatie pe care o inscriu in concurs.
    www.breslo.ro/Product/Colier-Iubitoare-de-movadunati-va-Participa-la-concursul-Cauta-si-vei-gasi-Motive-de-bucurie_362661
    Special pentru toate iubitoarele de mov,dar si pentru restul,in speranta ca se vor indragosti si ele de aceasta culoare atat de frumoasa.
    Am postat decat o imagine ca am ramas fara baterii la aparat. :)

09.05.2011, 15:44:28
  • mariac
    mariac

Si acum o sa incerc sa recuperez ce am pierdut zilele astea cat am lipsit deaici.Urati-mi spor!!!

09.05.2011, 15:47:23
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ mariac: foarte frumos colierul! Iar culoarea mov este printre favoritele mele!!
    Chiar ca iti trebuie ceva spor si rabdare in a recupera! Asa ca ti le doresc!

09.05.2011, 15:54:30
  • mariac
    mariac

Multumesc Andra.
    Si acum sa incep:
    Chindea,poseta ta este de vis.Superba,se vede ca te-a inzestrat Dumnezeu cu talent si rabdare.
    Almondhandmade,imi place imaginea de vintage data de setul tau ''Belle''.
    JWL,eu fac ce fac si tot la hartie ajung.Crosetez,ma joc cu margelele,degeaba.Revin de unde plec,de la hartie.Si-mi place!
    Mssdelilah,setul tau ''Springtime''rezuma toata primava in el.Foarte frumos.
    Pieseornamentale,buchetul tau m-a lasat fara cuvinte!!!
    Live,indraznesc sa spun ca-mi place la nebunie felul tau de a fi.Din ce am vazut,si sper sa nu fi vazut gresit,oricat ti-ar fi de greu,nu-ti pierzi simtul umorului.Te felicit si te invidiez pentru asta.Mi-ar fi prins bine sa am pe cineva ca tine langa mine.
    PiecesOfColors,colierul tau are rosu,deci am ramas lipita de monitor admirandul.
    Isabela200578,faci minuni cu tehnica asta,sincer.E uimitor ce-ti iese din maini.
    Bianca,colierul tau e plin de fantezie.
    JWL,nici nu ai idee cat de bine mi se potriveste acea poezie pe care ai scris-o sambata seara.De multe ori l-am rugat pe Dumnezeu sa-mi dea un lucru,si nu mi la dat,sau mi la dat mai tarziu,insa intotdeauna am vazut ca El da,sau nu da,numai spre binele nostru,ca noi sa vedem,sa invatam ceva.
    Pogany,frumoase bijuterii creezi,imi plac.
    Gabriela,asemeni Andrei,mi-e greu sa fac diferenta.Arata pur si simplu...perfect!!!Aaaa,si sa nu uit,tin sa-ti multumesc ''public'' pentru premiul de la concursul trecut.Fabulos.O brosa mica si simpla,dar de maaare efect.Imi infrumuseteaza zilnic gentuta.
    Kiti,biju-urile tale au un aer aparte ce ma incanta de fiecara data cand le vad.
    Innette,sunt foarte...foarte...dulci creatiile tale.Da,dulci,asta e cuvantul care m-i se pare potrivit.
    Almond,movul...movul...movul...Imi place!!!
    Deea,taaare delicioase sunt inelele tale.
    Artemisa-design,frumos set,n-am ce zice.
    Treasureofpirates,incantatoare bijuterii.
    SophiesShine,si eu m-am indragostit de ''Sprin''... :)
    BohemianShin,ca de obicei,fara cuvinte.La propriu!!!
    Josephine.Joe,imi doresc sa fiu pe locul XII,daca la acel loc va pleca bratara,asa cum a spus Andra.
    Si in sfarsit am terminat.Ba nu.Inca ceva.Andra,pe langa acea cura pe care o ti,puneti toata nadejdea in Dumnezeu ca vei reusi.Si eu am o depresie cauzata de ''copilaria'' pe care am avut-o,dar cu rugaciuni indreptate spre bunul Dumnezeu,incep sa ma simt din ce in ce mai bine.Mai am de luptat si eu,dar nu ma dau batuta,pentru ca acum am o familie adevarata,care ma iubeste asa cum sunt,cu bune si cu rele.Iti doresc din suflet toate cele bune.

09.05.2011, 16:57:13
  • mariac
    mariac

Oooof...stiam ca am omis pe cineva...
    Miniart,nu-mi dau seama cum modelezi firele de bumbac,dar deloc deloc nu-mi dau seama.Ce stiu insa,e ca e uimitor si de nedescris de frumos ce-ti iese din maini.E superb.Esti una din creatoarele care imi plac in mod special.
    Si cu asta cred ca am terminat de recuperat.Uuufff...,ce mi-au patit degetelele mele... :)))

09.05.2011, 17:03:09
  • punctG
    punctG

@mariac, cu placere si multumesc si eu pentru cuvintele frumoase

09.05.2011, 17:08:07
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

saraca de tine, cat ai scris, la fiecare in parte! Pupici! Si merci pentru sfat!! Multa putere iti doresc!

09.05.2011, 17:35:38
  • mariac
    mariac

Acum imi dau seama ca m-a cam luat gura pe dinainte.Avand in vedere varsta mea,si experienta cam moderata,nu sunt prea in masura sa dau sfaturi.Asa ca daca am spus vreo prostie,Andra,te rog sa ma scuzi.

09.05.2011, 17:53:04