Forum: Concursuri CONCURS _______CAUTA SI VEI GASI: MOTIVE DE BUCURIE!_______
- mssdelilah
Fascinanti trandafirii!
06.05.2011, 21:15:55 - Jewelswithlove
Delilah,e superb setul,imi place la nebunie stilul asta de bijuterii!Ai ales niste culori splendide!!!
06.05.2011, 21:19:09
Andra,stii cum m-ai ajutat??Ca ti s-a facut mila,fara sa stii,de bietul meu creieras incapatanat,care,adapostit de bostanul din dotare,s-a intalnit cu perna in ultimul timp atat cat sa nu uite cum arata:))...si,aveam de gand ca noaptea asta sa stau pana terminam ceva!!Sotul meu mi-a promis ca,daca nu ma odihnesc,imi ascunde margelele:)),dar acum nu mai poate spune nimic...Dar,spun eu ca,privind la cele postate aici,o sa fiu puiut,mic-mic....Si,ai dreptate,doua zile lucratoare sunt suficiente ca si intarziatii sa reuseasca!!! - pieseornamentale
MULTUMESC DRAGA mssdelilah!
06.05.2011, 21:24:45 - Jewelswithlove
Nely,nu pot vedea trandafirii tai si nu-i gasesc nici in magazin!
06.05.2011, 21:25:54
Diana are o perioada mai dificila,starea sanatatii ei s-a inrautatit,sper si ma rog sa fie bine si sa fie din nou printre noi cu produse si comentarii,chiar daca si acum e cu noi in permanenta cu sufletul si inima!
O sa-ti raspunda la mesaj imediat ce va putea,fii sigura!Iar surpriza va fi una extrem de placuta! - Jewelswithlove
Au aparut!!!Fara cuvinte!!!!Nemaipomeniti,o sa-i placa la nebunie Dianei,te asigur!
06.05.2011, 21:27:25 - bijouxdemonange
Silvia, ar trebui sa te odihnesti!!!! Serios, eu weekendul trecut n-am fost in stare de nimic. Abia marti seara ce am reusit sa ma odihnesc si eu si mi-e mult mai bine!!!
06.05.2011, 21:28:06
Sper sa nu mai neglijez somnul, ca ma simt din ce in ce mai slabita si mi-e ca voi ceda daca nu am grija de mine!! Si oricum, chiar daca nu simti acum, vei simti la un moment dat, stii doar ca se aduna!!
Wow ce buchet de trandafiri superb!!!! - mssdelilah
JWL, multumesc frumos
06.05.2011, 21:29:46
Setul asta are o poveste ciudatica.. Prima data a fost creat anul trecut, prin vara toamna parca.. Si cand m-am asezat eu sa-l "pozez".. incepuse sa se rupa...din multe incheieturi. Lant slab, firav.. Ieri l-am refacut, pentru vanzare, la cererea unei doamne, care vazuse cerceii la expozitia de martisor :D (Pe un lant foaaarte solid de data asta ) - Jewelswithlove
E bine de stiut ce se poate intampla,delilah,fiindca vreau sa fac pt mine un set in genul asta!O sa aleg un lant rezistent!
06.05.2011, 21:38:03
Andra,eu si somnul suntem dusmani de ani buni:)))) desi,dusmania e doar din partea lui,ca eu l-as vrea in viata mea mai des si mai mult... - bijouxdemonange
Ehh Silvia, nu esti singura cu astfeld e dusmani! :))) Eu cand am zis ca m-am odihnit m-am referit doar la o noapte de-am dormit si eu ca omul de la 1 la 9 jumate, ca apoi, am luat-o de la capat :D
07.05.2011, 00:04:18
A aparut noul episod din robotzii: http://creativemonkeyz.com/roboti/robotzi-s01-ep-15-kidnapare/ - Jewelswithlove
Se vede:))))))) ca si cu tine e certat......
07.05.2011, 01:05:23 - bijouxdemonange
:))))pai noi nu ne avem deloc bine :))) ne alergam, ne fugarim si rar ne prindem si noi impreuna...si, ca orice lucru frumos, se termina repede :))))
07.05.2011, 01:07:17 - Live
Eu am decis către cine va merge premiul de la mine(furnituri în valoare de 20 de lei): către DianaForHope. La urma urmelor, tema concursului este legată de bucurie. Ceva ce mie-mi aduce bucurie este...să provoc bucurie cuiva care are nevoie. Zilele astea, pe când mă deranjau teribil urâtele alea de bube, mi-am trimis creierii către oameni care au parte mai mereu de suferinţe şi, printre alţii, creierul a poposit şi în ograda Dianei. Dacă nu e cu supărare(şi nu cred că e), Diana îşi va alege ce-i place de la furnituri, în valoare de 20 de lei.
07.05.2011, 01:31:39
Fetelor, vă propun să nu vă jucaţi cu voi! Vreau să zic...să nu neglijaţi nevoile corpului. E, eu nu dorm acum, pt că am dormit ieri, toată ziua, şi azi, până spre prânz, deci...
Andra, pisicul(psihicul, adicătălea) tău taman de lipsă de odihnă şi de full de stres are nevoie, dacă nu mă-nşel! Are nevoie de aşa ceva ca să-ţi joace nişte feste de zile mari, vreau să zic. Pune mâna şi odihneşte-te şi nu mai trage haotic de tine! Copil tălâmb care eşti! Că aşa e tinerii ăştia, dom'le: se dă mari că ei nu păţeşte nimica, că numai la alţii se petrece nenorociri şi...odată...hâşt! li se pune la inimă şi... - bijouxdemonange
Cristina: sigur nu se supara nimeni!! Iar Diana sigur se va bucura!!!
07.05.2011, 03:07:40
Ce super, am facut astazi lista de premii si sunt asa de multe sid e frumoase!!! Sper sa castige cat mai multa lume cate ceva, sa ne bucuram si mai mult cu totii (toatele!)
Sa stii ca m-ai facut sa rosesc...ca stiu ca ai dreptate chiar si cand imi spui copil talamb (si un zambt imi apare in coltul gurii in acelasi timp...pentru ca imi place, ca stiu ca asa sunt...desi as putea avea eu copii marisori si putin talambi :)) )! Eu acum trag de mine pana simt eu ca daca mai trag un pic mai mult...nu mai tine si se rupe...si se vede urat cu carpeli si petice ...si mai mult...se si simte!
Acuma, sincer, trag de mine, ca am de rezolvat niste treburi urgente, si dupa asta am de strans niste bani pentru planuri mari de viitor (nu, nu ma-nsor...nici nu ma marit :)) si nici copii nu am in plan...cred ca dupa acte vor fi ceva ceva totusi daca stau si ma gandesc bine :D), tre sa termin facultatea, trebuie sa fac multe...
Oricum, lasand gluma la o parte, trebuie sa trag un pic de mine...cu depresia mea oricum nu pot sa dorm...am nopti cand pur si simplu nu se poate... doar cu ajutor (bine macar ca e ajutor naturist)...si am o stare dintr-aia generala de lasa-ma sa te las... toata ziua... nu prea am chef de nimic....adica as face multe...dar nu prea fac practic... Si trag de mine ca sa-mi revin.... Am grija sa nu pic...atat....
Si cum spuneam, vreau sa-mi revin, sa ma pun pe picioare nu doar dpdv financiar si profesional...dar fizic si psihic...ca fara ele, degeaba ma agit eu... acum ma pregatesc sufleteste (si trupeste) pentru un regim...total diferit ... adica pentru mai bine de o saptamana vreau sa-mi schimb total alimentatia.... deja am inceput...am renuntat la cafea (contra asteptarilor, n-am avut dureri de cap....doar a 3 zi de lipsa de cafea....dar atunci probabil din cauza ca nu prea reusisem sa prind somn bun...deci oricum, e bine...), urmeaza sa renunt la paine si fainoase.... la alcool nu trebuie ca n-am treaba cu el.... apoi la lactate... si mai era ceva...dar acum imi scapa :D Oricum....cica dupa regimul asta o sa fiu ca noua! Sper (ca din cate am vazut si portofelul meu va fi ca nou nout dupa :))) )
Dar gata...ca a trecut de mult ora de culcare!! E 3 deja... Va pup si ne citim dupa 11 cand ma trezesc.... sau poate mai tarziu...sa vad cum ma simt maine...poate mai lenevesc si eu :D
Va pup!!! - PiecesOfColors
Hei multumesc de invitatie.... o idee f frumoasa plina de caldura si bucurie
07.05.2011, 07:50:13
Cratiile cu care ma inscriu la acest concurs sunt: www.breslo.ro/Product/Rosu-Aramiu_358227
www.breslo.ro/Product/Pieces-of-colors_358281
PUp, va multumesc si astept multe voturi ;)) - NicArt
Andra iarta-ma ca intervin imi pare rau ca ai insomnii si nu te simti bine insa solutiile aste cu regimurile miraculoase nu prea are efect. Iti recomand insa fara retinere, pentru echilibratrea functiilor fizice si psihice , posturile de peste saptamana(miercurea ai vinerea) si cele de peste an si bineinteles insotite de rugaciuni sau meditatii zilnice.
07.05.2011, 10:04:08
Adevarul este ca nu este suficient doar un regim ci se impune schimbarea stilului de viata :)). Crede-ma este verificata si functioneaza de mii de ani acest ,,regim" :)). La mine a facut minuni :)).
Si indraznesc sa-ti mai recoman ceva :) : daca ai un duhovnic mergi si vorbrste cu el(spovedeste-te) daca nu ai cauta unul bun care sa te indrume caci fara indrumare duhovniceasca ratacim sigur drumul bun.
Dumnezeu sa-ti ajute!
Mi-am permis sa-ti dau acest sfat pentru ca am simtit ca intelegi aceste aspecte.
Sper ca nu m-am inselat. Si oricum acest REGIM este universal valabil. :)) asa ca-l recomand tuturor.
Si-ti mai spun un secret :) Am inceput sa creez lucrurile pe care le vedeti in magazin dupa ce mi-am schimbat stilul de viata, asa cum am relatat mai sus fara sa fi avut in viata mea macar tangenta cu asa ceva sau sa ma fi invatat cineva asta . AM PRIMIT DOAR UN STROP DIN BINECUVANTAREA LUI DUMNEZEU :)) - Live
Andra, să citeşti mesajul Miniart! Ne foim noi în viaţă, inventăm nu'ş ce chestii, ne dăm cu fundu' de pământ CĂ CA noi nu mai există, dar tot de la Ăla de Sus vin toate, oricât am vrea noi să ne dăm mari şi tari, CĂ CIne suntem noi! Suntem cine şi cât vrea Dumnezeu. Nu, sigur, că nu suntem nişte "păpuşi"! Doar că acţiunile noastre au, în totalitate, urmări, balanţa fiind în mâna Celui care ne-a sădit suflet.
07.05.2011, 11:50:56
Nici eu nu aş zice să renunţi la...tot, Andra!:D Cele lăsate de Natură pentru noi sunt bune, eu aşa zic. Greşeala pe care o facem noi este că exagerăm. Orice exagerare duce la dezechilibru. Exagerare în plus sau în minus. Cum zice şi Miniart, nu e suficient să schimbi "ceea ce bagi în gură". Nuuuuu, să nu crezi că io am reuşit să fiu vreo sfântă!!!!! Spun doar ceea ce ştiu că e bine, asta neînsemnând că reuşesc să aplic total în practică. V-am mai povestit eu câte ceva, pe la concursul anterior, despre cum ştiu io c-ar trebui să fiu şi cum nu reuşesc să lupt suficient cu prostiile din cap. Cu orgoliul, în primul rând.
Andra, ţie-ţi lipseşte ceva, eu aşa cred! Ceva din categoria "afectivitate". Asta-ţi dă, probabil, această alergare de colo-colo, de parcă eşti un fluturaş veşnic atras de câte o flacără. Psihanalist trebuia să mă facă mama şi trebuia să mă boteze "Sigmund Freud(a)"!:)) Scuze, Andra, nu intenţionez să-mi bag bocancii în sufletul tău! M-a luat valul...pe mine, în loc să-mi ia calul şi soacra.:D :)) - AlmondHandmade
Asa e, miniart! Ma recunosc si eu in mare masura in ceea ce spui! Si nu cred ca sunt singura.... Numai alaturi de Dumnezeu putem face si noi minuni, asa, minuni omenesti. As vrea sa o incurajez si eu pe Andra spunandu-i ca prin ordotoxie (atentie, nu ecumenism - amalgamul de religii) m-am regasit!
07.05.2011, 12:00:34
Si va gasesc si pe voi aici si multe motive de bucurie imi dati!
Spor in toate cele frumoase si de folos! Imbarbatati-va :) Se apropie incetinel marea votare! Eu deja ma simt castigata alaturi de voi :) - AlmondHandmade
Te sarut, Live! Cred ca si pe mine m-a luat un pic valu' :) Asa ca va sarut pe toate!!!
07.05.2011, 12:03:31 - punctG
Gata! Yupi! Am reusit sa fotografiez turturica :)) fugea cum apaream cu aparatul, cred ca avea trac :) am postat imaginile aici
07.05.2011, 12:49:53
http://herinabysoos.blogspot.com/ - isabela200578
Buna ziua fetelor!Iata ca mai apar si eu din cand in cand in vizita ...nu ca nu mi-ar placea sa stau mai mult de vorba cu voi, insa timpul ma preseaza rau de tot.Sper sa am mai mult timp incepand de luni si sa mai fac si eu cate ceva.
07.05.2011, 12:56:51
Aduc si eu inca un produs in atentia voastra...sper sa va placa
www.breslo.ro/Product/Set-colectia-primavara_361347 - isabela200578
Andra ai dreptate cu gentutza...e fenomenala.Asa ceva...mai rar.Felicitari chindea!
07.05.2011, 13:00:20 - Live
Almond, cred că tre' să ne luăm şi un patrafir cu noi, când intrăm p-aci!:)) Glumesc şi e voie a glumi, căci ortodoxia nu înseamnă lacrimi de durere şi dat cu capul de pereţi. Şi Iisus se veselea la nunta din Cana Galileii. Şi apoi...refuz să cred că Dumnezeu ne dă această viaţă ca să ne-o petrecem bocind. Avem lucruri mai bune de făcut.
07.05.2011, 13:20:39
Cumva, îmi vine să râd. Poate că ale mele cuvinte de acum vin în contradicţie, cumva, cu faţa pe care am arătat-o în alte situaţii. Sigur, însă, vine-n contradicţie cu mine, cea de acum cam 1 an sau...cu 5-6 ani în urmă. - NicArt
:)) Live esti de groaza :)) esti cu limba plina de besicute si tot nu te poti abtine :)) sa glumesti de cele sfinte si chiar tu recunosteai, daca nu ma insel, ca ai calcat pe bec in zi de sarbatoare :)). Nu va inchipuiti ca-s vre-o habotnica :)). Si eu am calcat pe vre-un miliard de becuri si oi mai calca insa mintea mea face mereu conexiuni si cum eu nu cred in coincidente am inceput sa fiu mai atenta la ce mi zice parintele meu si scrierile sfinte ,, FILOCALIA " de exemplu pe care o recomand cu caldura tuturor.
07.05.2011, 14:26:10
Acestea fiind spuse nu ar strica sa mai lucram ceva ca acus vine sfanta Duminica peste noi si bine ar fi sa mergem si la cate o Sfanta Liturghie. - Live
Culmea e că, de data asta, chiar n-am glumit, legat de cele sfinte! :)) E chiar ceea ce cred, anume că Dumnezeu nu ne-a lăsat pe lumea asta ca să jelim de să sară cămeşile pe noi. Dacă noi ştim a râde, înseamnă că şi El ştie. Eu aşa zic. Apoi...am doi Oameni pe care-i simt foarte aproape sufletului meu: Părintele Arsenie Boca şi Părintele Porfirie(din Grecia). La ce am citit despre ei...aveau un simţ al umorului teribil.
07.05.2011, 14:47:59
Am avut o tinereţe zbuciumată de tot. Acum, când privesc în urmă şi mă gândesc câte le-aş face altfel, dacă aş lua-o de la capăt, la cum simt acum, în primă fază zic că foarte multe. Apoi îmi dau seama că-s cea de acum ca sumă a celor prin care am trecut. Ceva, însă, sigur aş evita: apucatul de fumat.
Din toamnă, mă întorc la catedră. Ceva clar mi-a lipsit: contactul cu copiii. Printre ei...sunt în lumea mea, căci nu mă pot lăuda cu o maturitate uluitoare(Silvia şi Andra "ştieee":D). Pe undeva, abia aştept să fiu din nou învăţătoare!
Gata, doamna Miniart, mă duc să lucrez, să trăiţi! Raportez că am terminat bascul avut în lucru şi am reuşit chiar să croşetez o floare întreagă, azi.:)) Poate reuşesc să construiesc setul din jurul ei. A, şi poate reuşesc să fac şi ceva mărgelistic, mai ales că am căpătat două cutiuţe cu separeuri, azi, de la al meu soţ, care a luat de la magazinul de articole pt pescuit! 8 spaţii micuţe(cam 3cm/4cm unul) care se pot transforma în 4 spaţii lungi(3cm/7,5 cm)-au 3 separatoare mobile. Vreo 4 lei o cutiuţă din asta. Gata, am fugit, că mi-e poftă!:) - bijouxdemonange
Buna dimineata dragele mele! Uite si voi imi faceti zilele mai frumoase! Multumesc mult pentru sfaturi, voi tine cont de ele, aveti dreptate in mare parte! Si nu ma supar ca ati intervenit, din contra, ma ajuta!
07.05.2011, 14:56:06
Regimul de care spuneam vreau sa-l tin pentru problemele fizice pe care le am si care imi afecteaza intreaga activitate. pe scurt, am o malformatie din nastere la fiere care imi afecteaza ficatul din cauza nefunctionarii corecte, lucruri care imi dau organismul complet peste cap. Am inceput sa nu mai suport multe alimente, practic organismul il simt intoxicat (motiv pentru care am renuntat si la cafea si urmeaza sa renunt si la altele). Nu fac excese mari (doar cofeina ce am consumat mai mult decat indicat, de multe ori - lucru care contribuie clar la insomnie, mai ales pe termen lung-), nu beau (decat ocazional un pahar de vin), nu fumez, nu mananc gras, ma feresc de anumite alimente care pur si simplu nu le tolerez (cum sunt ciupercile), beau ceaiuri, mananc rar prajeli (de cartofi prajiti imi e cam greu sa ma las definitiv :D), incerc sa gatesc mai mult la cuptor si sa mananc mai multe fierturi, pe scut am grija cat de cat de mine.
Problema cu oboseala , care afecteaza clar si ea ficatul, vine din alte parti... oboseala mea nu se datoreaza doar faptului ca adorm tarziu sau mai am insomnii (facand un calcul, rar se intampla sa nu imi fac orele de somn! Iar insomniile, probabil sunt urmare a perioadei destul de lungi cand am lucrat doar de noapte in urma cu cativa ani ...) ... Am ceva vreme de cand ma simt obosita orice as face (si am avut perioade in care ma odihneam, nu trageam de mine, etc si era la fel, poate chiar mai rau), oboseala cronica sa spunem, epuizare ...
Bineinteles ca trebuie sa ma ocup si de psihic, si o fac in mare masura, dar trebuie sa ii acord si organismului importanta, trebuie sa ii dau un restart ca sa spun asa. Oricum,imi este foarte clar ca nici starea psihica nu ma ajuta, din contra chiar!
Dieta de care spuneam e pe baza de legume, fructe, verdeata, peste si seminte - alimente sanatoase, pentru ficat sunt balsam - exact ce am nevoie momentan din punct de vedere fizic...Acestora li se alatura si ceva suplimente nutritive, ca e nevoie si de alti nutrienti in organism! Apoi, se revine treptat la alimentatie normala (evident, fara excese)! Nu e miraculos deloc, doar ca ajuta ficatul la detoxifiere si implicit si organismul se reface (ficatul e cam boss in organism)!
Iar daca rezolv problema asta, e un mare atu si sigur voi face fata mult mai bine depresiei si celorlalte probleme si voi reusi mult mai usor sa-mi pun in aplicare planurile! Am zile cand imi este greu sa fac si treburile uzuale, din cauza epuizaii pe care o simt si asta imi incetineste mult activitatea!
O astfel de dieta imi doresc sa tin de mult timp, dar costa destul de mult si asta m-a impiedicat pana acum! Legumele si fructele si sucurile acestora vreau sa le introduc definitiv in alimentatia mea, in proportie majoritara! La fel si pestele (pe care recunosc, il consum momentan foarte rar, desi stiu ca este bun si imi face si bine...)! Nu zic ca vreau sa las definitiv cafeaua (am vreun an jumate de cand cam la 2 luni de consum de cofeina fac cel putin 1 luna pauza; problema e ca imi place totusi gustul cafelei), sau lactatele (nu imi fac extraordinar de bine, si nici nu sunt mare fan, dar o bucatica de branza sau un pahar de lapte din cand in cand mai simt nevoia ), dar la painea alba si pastele fainoase chiar vreau sa renunt definitiv (pt ca simt si eu ca nu-mi face bine si mi-am dat seama anul trecut de acest lucru, pentru ca in ultimii 2 ani am renuntat la paine pe timpul verii si ma simteam mult mai bine). De alcool nici nu mai vorbesc ca oricum nu am treaba cu el, la fel si cu grasimile (mananc destul de rar asa ceva si atunci putin, ca nu-mi face bine). Cu carnea, iarasi nu vreau sa renunt definitiv, si asta pentru ca oricum nu ma omor tare mult dupa ea, mananc in cantitati mici si nu foarte des!
Cat despre partea spirituala, eu cred in Dumnezeu si intr-o relatie personala cu El, asa cum este descrisa si in Biblie! Cred in Biblie si cred ca tot ceea ce e scris in ea este adevarat(chiar daca unele lucruri nu sunt foarte clare, Dumnezeu face lumina atunci cand Ii ceri)! Cred ca Dumnezeu este in toate si in toti si cred ca fara El nu putem reusi cu adevarat, este o iluzie! Cred ca El vorbeste si ajuta prin oameni, dar nu doar prin ei, ci prin tot ceea ce ne inconjoara!
Nu tot ce e (pare) rau ne face rau si nu tot ce e (pare) bine ne face bine! Diamantul ca sa aiba valoare trebuie slefuit, iar procesul este lung, dureros si profund! Dar merita!
Si cred ca important este sa crezi, sa iubesti si sa speri! Chiar daca astea nu te scutesc de depresii, lupte interioare, ispite, pacate, boli, suferinte, dureri... Ele fac parte din viata oamenilor si din procesul de slefuire al acestora! Acum, ca nu toti ajungem diamante, asta este alta chestiune! Pamantul are nevoie si de roci comune si chiar rebuturi pentru a-si mentine echilibrul!
Mai cred importanta gasirea echilibrului si sa-ti gasesti sprijinul si in lucruri si oameni pe placul lui Dumnezeu! Si sa nu uitam ca de fapt ceea ce cautam cu disperare in afara, se afla deja in noi inca de la inceput, pentru ca El a pus o parte din El in fiecare!
Sper ca nu v-am plictisit, azi noapte nu cred sa fi fost foarte coerenta, am vrut sa lamuresc totusi unele lucruri, mai ales ca aveti si voi dreptate! Pentru ca nu ceea ce intra in gura omului il spurca, ci ceea ce iese! (Puterea cuvantului este mai mare decat ne putem imagina!) Si da, nu doar de fizic trebue sa ne ocupam, ci si de suflet, pe cat se poate in permanenta si in acelasi timp! Si da, lipsa de afectivitate isi lasa adanc amprentele si are urmari ! Dar cu incredere (in Dumnezeu si in sine) si cu muuulta rabdare reusesti sa biruiesti totul!
In urma cu cativa ani Ii ceream lui Dumnezeu sa ma invete rabdarea si sa ma slefuiasca! Nu stiu daca eram pe deplin constienta de ceea ce implica aceste procese, iar acum, chiar daca de cele mai multe ori imi este greu sa accept si sa suport, si e nevoie sa lupt cu mine, undeva in sufletul meu eu stiu ca e totul spre binele meu! Oricat de greu mi-ar fi, nu-mi pare rau ca I-am cerut aceste lucruri! - AlmondHandmade
Sunteti grozave! Uite ca mai vine un val: va iubesc!
07.05.2011, 15:00:30
Andra, asa e la toate concursurile? - Live
Da, răbdarea, Andra! E mai mult decât ok! Şi acea cură e ok! Ştiu de la cumnata mea. Lasă, că poate om sporovăi noi mai mult când oi reuşi să ajung la Bucureşti, că doar...o să fim vecine, cât stau eu acolo, la ai mei(vin, de obicei, marţea şi plec înapoi joia; ne-om găsi un moment de tăclălit la o...la o...la o sămânţă, na!)!
07.05.2011, 15:07:18
Fug să lucruricesc!:) - Live
Almond, uşurel, căci...ai în vedere faptul că, dincolo de orice...suntem muieri cu toatele, deci potenţiale viespi!:D :)) Fac bine aruncările în atmosferă de cantităţi uriaşe de Iubire! Mai neutralizează din...zgură. Ne lăsăm iubite şi te iubim, na, iată!:)
07.05.2011, 15:09:12 - bijouxdemonange
@ Gabriela: ce frumoooos!! E frumoasa turturica!!! Ma bucur ca ai pozat-o!!! Imi place si mai mutl colierul! ;))
07.05.2011, 15:15:21
@isabela: bine-ai revenit! Stai linistita, cu totii avem multe pe cap!!
Este foarte frumos si noul set!!!! Chiar imi place tehnica asta!!! Si da, gentuta este minunata!
@ Cristina: iti dau dreptate intrutotul: Dumnezeu nu ne-a facut pentru a ne chinui si a ne jeli! Din contra, am fost "progamati" sa ne bucuram! Acum, ca omul a calcat pe bec si drept consecinta trebuie sa ne si chinuim ca sa ne putem bucura, este alta poveste! Cert este ca simtul umorului, veselia si bucuria sunt parte din noi!
:))) Cred ca in lucrul cu copiii nici nu iti trebuie o astfel de maturitate, spiritul tanar si copilaresc te fac potrivita pentru a lucra cu ei si a fi buna invatatoare! Maturitatea nu intekege copilaria desi a trecut si ea pe-acolo :)))
Super ca te-ai apucat iar de lucur, ma bucur ca te simti mult mai bine! Te pup si spor!!! - BianinasSmilingCrochet2009
Salutare! Printre atatea ganduri si sfaturi impartasite cu mult drag, iata-ma si pe mine picand cu al meu colier - Sea creatures- la care migalesc de cateva zile bune! Incerc de ceva timp sa abordez noi tehnici de crosetat (ca eu cu margelitul mai slab...) si cochetez sau experimentez "freeform crochet"...imi place la nebunie aceasta tehnica pentru ca plec de undeva si ajung in cu totul alta parte! Acest lucru imi satisface teribil nevoia mea de Varsator caruia-i place sa sa bucure de libertate si de tot ce-i frumos.
07.05.2011, 15:29:45
www.breslo.ro/Product/SEA-CREATURES---pentru-concursul-Cauta-si-vei-gasi-motive-de-bucurie_361428
O zi minunata tuturor!
Bianca - bijouxdemonange
Cristina: ce super ca vii in Bucuresti! Abia astept sa ne cunoastem si sa stam de vorba!
07.05.2011, 16:02:03
Si da, sutn necesare si pastile de iubire mai des!!!
In general la concursurile astea, cam asta este atmosfera!! practic, e mai mult despre a ne cunoaste si a ne imprieteni decat de a concura cu creatiile noastre! - bijouxdemonange
Bianca, arata super!!!! Bravo, chiar iti inspira acea atmosfera adanc de mare!!!! E bine sa cauti sa te exprimi cat mai bine prin ceea ce faci!
07.05.2011, 16:05:24
Tehnicile folosite sunt cam aceleasi pentru toti (ma refer in general, pe domenii, nu la toti artizanii), dar modul in care le dam viata este ceea ce ne diferentiaza! - bijouxdemonange
Va aduc ceva frumoos!!! Sa cititi si descrierea ca sa intelegeti pe deplin: http://vimeo.com/22439234
07.05.2011, 16:13:39 - NicArt
Live!!!!!!!!!! ma refeream la patrafir.......
07.05.2011, 21:39:53 - Jewelswithlove
Buna seara,fetelor!!Am citit pe nerasuflate ce ati scris azi si mi-a placut de nici n-am cuvinte!Nu de alta,dar,orice gand indreptat spre Dumnezeu face ca balanta bine-rau sa incline spre bine!!
07.05.2011, 22:06:21
Cristina,adevar grait-ai:suntem suma incercarilor prin care trecem,a durerilor,bucuriilor,greselilor sau izbanzilor noastre!Si,da,pot "certifica" faptul ca nici tu,nici eu,nici muuulti altii,n-avem nimic in comun cu ceea ce se intelege in mod normal prin "maturitate"..si,poate ca e mai bine...
Si,pt ca am intrat pe fuga,ca sa va salut,nu mai scriu decat o poezie care imi pare potrivita cu tot ce s-a vorbit aici!
L-am rugat pe Dumnezeu
Sa-mi dea putere,
Dar El m-a facut slab
Ca eu sa invat simplitatea si smerenia.
L-am rugat sa ma ajute
Sa fac fapte mari,
Dar El m-a micsorat
Ca eu sa fac fapte bune.
L-am rugat sa-mi dea bogatia
Ca eu sa fiu fericit,
Dar El m-a facut sarac
Ca eu sa devin intelept.
L-am rugat sa-mi dea toate lucrurile
Ca eu sa pot gusta viata,
Dar El mi-a dat viata
Ca sa pot gusta toate lucrurile.
Nu am primit nimic
Din tot ce am cerut,
Dar am primit tot
Ce a fost bun pentru mine.
Impotriva vointei mele
Au fost ascultate rugamintile mele,
Sunt printre oameni
Un om binecuvintat.
"Manca-v-ar raiul!"-asa spunea Parintele Cleopa........ - pogany
In cele din urma am realizat si eu un mic ceva pentru concurs:
07.05.2011, 22:10:15
www.breslo.ro/Product/Colier-coral-Cleopatra---CONCURS-CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE_361610
Imi cer scuze de atata intarziere in onorarea invitatiei de participare, dar... deh, mai bine mai tarziu decat deloc :) cum se spune. Sper sa va placa. - bijouxdemonange
Silvia, multumesc! E una din poeziile mele preferate! Si da, chiar suntem suma tuturor experientelor avute de-a lungul vietii! Va pupic!
07.05.2011, 23:02:21 - Live
Da' ce zisesem, doamnă, despre patrafir? Doar să-l avem cu noi, că nu se ştie care mai are de destăinuit câte ceva, asta era ideea. Bine, bine, gata, mă fac serioasă şi...las patrafirul la intrare!:P
07.05.2011, 23:20:01
Am să vin, Andruţă, în Bucureşti, da' mai "la vară", ca să se vadă şi ceva faţă, de sub bubele astea!:))
Poezia asta zice cum avem noi impresia că ştim ce ne e bun şi-I cerem Domnului. Ce bine e când nu ne dă după cât ne duce pe noi capul! De aici o fi şi "Facă-se voia Ta!"...
Dormez de-a dreptul pe mine, drept pentru care vă salut brusc, dar sincer! Somn uşor!:) - bijouxdemonange
Somn usor Cristina!!!
07.05.2011, 23:35:49
Mai avem o debutanta in concurs ! Sper ca pana maine sa-i fie moderat mesajul!!
Tot maine va voi arata si lista cu premiile, dar si cea cu debutantii - ca sa fiu sigura ca nu omit pe cineva! Va pup! Noapte buna!! - lucashop
Live,daca vrei treci si pe la mine la servici si te ''camuflez'',cu asta ma ocup printre altele...
08.05.2011, 00:21:22 - punctG
Ne-am hotarat sa schimbam produsul cu care participam, multumim Andra
08.05.2011, 10:08:56
www.breslo.ro/Product/Pentru-concurs_361402 - kiti
www.breslo.ro/Product/DONNA-BLUE---vandut_361750
08.05.2011, 11:11:39
Mai vin si eu cu un produs pe ultima suta de metrii.
Cristina (Live) este epidemie de varicela, s-au inregistrat multe cazuri in ultimul timp iar adultii fac o forma mai severa decat copii , dar ce a fost greu a trecut. Fereste-te insa de contacte cu persoane bolnave, (racite, virusate) pt ca varicela scade mult imunitatea si risti sa faci si alte complicatii.
In altaordine de idei in toata perioada cat am lipsit de pe forum am avut activitati veterinare. Bestia mea de motan, criminalul, a descoperit un cuib de pasarele.Nu stiu ce pasari erau dar incet incet a inceput sa le fure puii.Initial mi-a adus in birou unul mic, mic complet gol care era deja mort, apoi unul cu ceva fulgisori dar care la fel a murit imediat si dupa cateva zile doi la rand la care incepusera penele sa creasca aveau si ceva puf si care am reusit sa-i salvez din gura monstrului.Doua zile i-am hranit cu seringa si-i vedeam cand le era foame cum intindeau gatuturile si deschideau ciocul larg sa le bagi mancarea pe gat.Nu stiu ce s-a intamplat in a trei-a zi ca au murit amandoi.Ma si gandeam cum o sa-i invat sa zboare. Apoi am fost cu Samba , catelusa mea alba, la toaletare si am venit acasa cu un catel complet schimbat de parca nu-i al meu.Maine trebuie sa merg iar cu ea la detartraj si cu Maya ( cea neagra) la vaccinat.Doua zile am stat si cu bebe si uite-asa am avut program incarcat dar tot am reusit printre picaturi sa vad minunatiile create de voi. - innette
Am descoperit din intamplare acest concurs si m-am hotarat sa particip si eu cu 3 produse:
08.05.2011, 12:36:34
www.breslo.ro/Product/wild-roses_361798
www.breslo.ro/Product/Margarete-REZERVAT_361792
www.breslo.ro/Product/Copacul-cu-magnolii_361790
Iar cat despre ce ma face fericita as putea spune ca lucrurile marunte: mirosul ploii de vara, roua diminetii, copacii infloriti....... Din fericire pentru mine natura contribuie semnificativ la starea mea de spirit si de aici si inspiratia - bijouxdemonange
@Gabriela&Tiberiu: e adorabila laleaua!! Eu serios cand ma uit la poza in care e si cea naturala, mi-e greu sa fac diferenta!!!
08.05.2011, 13:19:43
@Kiti: Foarte frumos colierul!! Ce peripetii!!!!Si ce motanel nastrusnic!!! :D Puii probabil ca au murit, fiind mult prea mici! Noi am avut grija de un porumbel, care avea un defect la picioaruse....N-a reusit sa zoboare decat f putin prin casa, din cauza picioruselor nu-si putea tine echilibrul! Dar asa, a trait cam vreun an in casa. L-am luat de mic din cuib, dar nu foarte mic... Oricum, noi l-am invatat sa manance singur, seminte si altele pentru el! Era dragalas! :p
Inette: bine-ai venit! Sut foarte dragute bijuurile! Ai o adevarata sursa de inspiratie in natura! Ce-i drept, nici nu mai ai nevoie de altceva cand ai natura! - bijouxdemonange
*Sunt
08.05.2011, 13:20:16 - AlmondHandmade
Ce sa fac daca ma inspira concursul asta? Mai vin cu un produs:
08.05.2011, 16:54:13
www.breslo.ro/Product/French-Levender---participa-la-concursul-cauta-si-vei-gasi-motive-de-bucurie_362001
spor! - NicArt
Silvia multumesc pentru aprecieri si iarta-ma ca le-am vazut cam tarziu :))
08.05.2011, 17:19:33 - Deea
Buna Andra, buna fetelor! :)
08.05.2011, 19:13:49
Cat ma bucur ca mai este inca deschisa inscrierea la concurs! Imi doream sa particip, de cand am citit tema, si desi e un subiect atat de usor, nu stiam cum sa-l abordez, de care mica sau mare bucurie din viata de zi cu zi sa ma leg. Acum, dupa ce am terminat de realizat doua bijuterii, mi-am dat seama ca da, asta ma face fericita: ciocolata (si toate dulciurile posibile)! :D Simtiti si voi un val de fericire, ca un fior, cand savurati o bucatica mica de ciocolata si o lasati sa se topeasca in gura, sau mi se intampla numai mie? :P Eh, de aceea, si amintindu-mi de acea bucurie de scurta durata, am realizat doua inele "dulci".
Acesta este primul: www.breslo.ro/Product/Inel-Stracciatella-and-Pistachio-Ice-Cream-Cake_362056 , iar al doilea vine imediat. :)
Dupa cum ziceam, veniti la o inghetata? :D - artemiza.design
Iata-ma-s si eu,...ca doar n-oi sta asa, "imunda"! Daca-i cu motive de bucurii, am zis sa fie roz. www.breslo.ro/Product/La-vie-en-rose--unicat----rezervat-concurs-cauta-si-vei-gasi-motive-de-bucurii_362120
08.05.2011, 19:29:02 - bijouxdemonange
@Magdalena: mai vino, cum sa nu! Imi place combinatia ta, e foarte interesanta si de efect!!!
08.05.2011, 19:44:10
@Deea: Bine-ai venit!!! Ma bucur ca ni te-ai alaturat si tu, mai ales cu asa "dulci: inele! Sunt super, nici nu stiu care-mi place mai mult!! (Eu am luat-o inainte si m-am uitat in magazin :)) )
@Artemiza: Ce frumos e!! imi plac frunzele alea la nebunie si imi place si cum le-ai montat!!