Forum: Concursuri CONCURS _______CAUTA SI VEI GASI: MOTIVE DE BUCURIE!_______
- dana86
CEL DE 95 LEI in suflet mi-a ramas
04.05.2011, 16:50:25 - NicArt
Oare mai este loc pentru inca o postare? :)... bine atunci asta este :)
04.05.2011, 17:54:26
www.breslo.ro/Product/CERCEI--FAIRY--pentru-concursul---CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE_359614 - bijouxdemonange
M-am intors,d e data aceasta cu un pic de timp mai mult (5 minute de pauza :)) )
04.05.2011, 20:27:22
Scuzati pentur mai devreme, eu mai aruncam cate o privire, ca sa nu pierd noutatile si mi-am amintit de faza cur ezervatul pentru concurs :p
@Cinderella: Superbe!!! Prima bratara imi place cel mai mult!! Sunt atat de evsele!!!
@Cristina: imi pare tare rau :( Auzisem si eu ca e mai rea la varsta adulta...dar ce descrii tu ... sper sa te vindeci repede!!!!!
@mariac: super Maria, ma bucur tare mult!!! Imi place si bratara, e finuta si eleganta!!!
@simona: place !! Foarte frumoasa! Pentru mine ramane tot un mister jocul asta cu hartia!! Trebuie sa-mi suflec mainile intr-o zi si sa incerc si eu ceva asa complex!!
Sa stii ca nu ma refeream neaparat la tine...dara sa in general...am vazut de foarte multe ori chestia asta pusa la obiecte care suntd estinate si vanzarii! Adica e ok sa specifici ca participa si la concurs, dar nu ca e rezervat, ca mie imi suna ca e doar pt concurs si atat! Nu are nimic daca se vinde in timpul concursului. Pt concurs se midifica stocul in 1 pana la finalizarea votarii si gata!
@dana: multumesc frumos!! Ma bucur ca iti place!!! Si mie imi plac toate colierele in genul asta care le-am facut!!
@ miniart: bineinteles: cu cat mai multe, cu atat mai bine!! Imi plac cercelusii tai pentru zane!!! - NicArt
Si mie-mi plac cercelusii mai ales ca fica mea le-a pus numele :)
04.05.2011, 22:49:07 - cinderellabijou
Eu am scris rezervat la unul dintr produse pentru ca produsul respectiv chiar este rezervat pentru cineva.:-)
05.05.2011, 10:15:29
O zi frumoasa! chiar daca vremea de afara nu ne prea inspira... :-) - AlmondHandmade
Ma mai primiti si pe mine cu un set pentru concurs? M-am cam risipit in zilele astea care au trecut, dar m-am gandit cu placere la concurs, printre picaturi, si uite ca a mai iesit ceva:
05.05.2011, 13:25:48
www.breslo.ro/Product/Blue-Spirits---pentru-concursul-Cauta-si-vei-gasi-motive-de-bucurie_360117
Urmatorul set cu care voi veni va fi un premiu, asa cum am promis.
Va sarut si spor la treaba! - bijouxdemonange
Wow ce fluturas superb!!!!!!
05.05.2011, 14:01:59 - mariac
Mai revin si eu cu ceva pentru concurs.
05.05.2011, 14:26:36
www.breslo.ro/Product/Bratari-colorate-Participa-la-concursul-Cauta-si-vei-gasi-Motive-de-bucurie_360191
Imi plac faorte mult bratarile colorate,asa ca am incercat sa fac ceva simplu si de efect.Sper sa si aiba efectul dorit.
Almond,este foarte dragalas fluturasul tau. - bijouxdemonange
Sunt foarte dragalase bratarelele! Imi plac mult culorile!!
05.05.2011, 14:29:00 - AlmondHandmade
Multumesc mult!
05.05.2011, 15:44:08
Uite, cu asa incurajari, am terminat si cadoul meu:
www.breslo.ro/Product/Good-Luck-Brooch---premiul-meu-pentru-concursul-Cauta-si-vei-gasi-motive-de-bucurie_360263
O rog pe Andra sa-l ofere urmatorului clasat dupa ,,premianti", care nu a castigat nici un premiu.
Va sarut! - dana86
Buna ziua la toata lumea , daca ma mai primiti as vrea sa inscriu un produs in concurs www. breslo. ro / produit/ colier -IMPERIA - cod 360297. O zi frumoasa in continuare .
05.05.2011, 16:41:00 - Jewelswithlove
Colierul Danei are urmatorul link:
05.05.2011, 16:53:13
www.breslo.ro/Product/colier--IMPERIA--pt-concurs--CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE-_360297
E superb! - dana86
Multumesc mult,JEWELSWITHLOVE pt apreciere .
05.05.2011, 17:03:16 - Jewelswithlove
Acum pot sa salut pe toata lumea si sa spun cate ceva despre ce am vazut pe aici azi:):
05.05.2011, 17:05:53
Cristina,se stie ca un adult care face bolile copilariei trece prin chinuri groaznice!!!Imi pare rau pt tine si sper sa scapi cat mai repede!
Arima,noul avatar e splendid!
Cinderella,toate 3 produsele sunt superbe!
Maria,bratara ta alba cu cristale rosii e numai buna pt Alba-ca-Zapada!
Iar cele 3 bratari colorate sunt delicate si feminine,bune de purtat oricand!Unde mai pui ca sunt in combinatia mea de suflet:))
Simona,ti-am mai spus,te asculta hartia ca un soldat in front si-ti ies niste lucruri superbe!!!
Almond,fluturasul a zburat cu inima mea!!!Imi place la nebunie,nu alta!!!Si cerceii sunt atat de diafani,parca te astepti in orice moment sa zboare din mainile tale!!!Felicitari!!
Iar premiul oferit de tine m-a lasat intr-o stare de visare,care numai bine nu-mi face la cata treaba am:))
Dana,dupa cum am spus mai sus,e superb colierul!!!
Si,ca sa nu-mi bata Andra la usa,ca si-asa are destula treaba,am venit si eu cu premiul pe care il ofer ca fosta gazda,premiu aniversar ce va fi oferit unui client:
www.breslo.ro/Product/Colier-Black-and-white-----premiu-concurs-forum_360312
Eh,si-acu ma duc la treaba,trag tare sa realizez ceva pt concurs,asta de dragul Andrei,altfel renuntam sa mai postez ceva... - simona.florentina
ma bucur tare mult ca va place kusudama mea!
05.05.2011, 19:18:48
@bijouxdemonange: pe mine ma tenteaza jocul cu margelele si e numai vina voastra.
Jewelswithlove: nu ma asculta chiar mereu dar trebuie sa-i arati cine e seful. - BohemianSin
Doamnelor, domnisoarelor,...pentru voi:
05.05.2011, 19:55:59
www.breslo.ro/Product/Colier-Lily-din-vale_360464
Pt mine primavara e un motiv....in plus zic eu....de bucurie!
:D - mariac
Multumesc mult pentru aprecieri,Andra si JWL.
05.05.2011, 20:19:47
BohemianSin,de fiecare data creatiile tale ma poarta pe un taram de vis,un taram numai al zanelor si florilor. - punctG
Ne bagam si noi cu
05.05.2011, 20:29:48
www.breslo.ro/Product/Turturica-Turturea_360230
(cat am fost plecati o gugustiuca si-a facut cuib chiar in visinul de langa atelier, cum ne-am intors din vacanta turturica ne-a parasit) motivul de bucurie este intoarcerea la cuib a gugustiucei :)) am o vecinica frumusica foc, cuibul momentan gol il puteti vedea pe
http://herinabysoos.blogspot.com/
refac pozele cand prind lumina buna si vecinica pe acasa - NicArt
Buna seara ! :)
05.05.2011, 20:43:33
Cred ca acest concurs ma inspira bine de tot :)) si uite ca mai particip cu inca o creatie :)) www.breslo.ro/Product/BRATARA--FLOWER-POWER--UNICAT-pentru-concursul--CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE_360496 - bijouxdemonange
@Almond: superb premiul!! Iti multumim!!!! Ce fericita va fi castigatoarea!!!
06.05.2011, 02:35:15
@Dana: cum sa nu te primim?? Cu atat mai mult cu cat ne incanti iarasi cu o frumusete de colier!!!! Felicitari!!!
@ Silvia: Wow, ce premiu !!!! Super!!! place!!!! si multumesc!!
@ simona: asa, imi place sa fiu astfel vinovata!!!
@Eugenia: si pentru mine creatiile tale sunt un motiv in plus de bucurie!!! iar lacramioarele: divine!! Imi aduc aminte de copilarie, cand "furam" lacramioare dintr-o gradina de vis-a-vis de blocul nostru :D Ma innebunea ;))
@Gabriela si Tiberiu: Super, bine-ati venit!!! Chiar ma gandeam astazi cand am ramas cu gura cascata privind la colierul asta divin daca nu participati cu el!! E genial, am mai spus!!!
@miniart: si tu, alaturi de PunctG, ma minunati si ma lasati cu gura cascata!! ceea ce faceti voi este pur si simplu arta!!! Tehnica folosita de tine este un mister care sporeste si mai mult admiratia!
Mai e o creatie care m-a dat pe spate... o astept un pic sa se anunte...daca nu o voi face eu :p
nu stiu ce-ati facut in ultima vreme dar in ultimele saptamani numai piese extraordinare ati creat!!! Imi place!! - chindea
Buna
06.05.2011, 03:27:18
Multumesc, bijouxdemonange, pentru invitatia de a participa la concurs.
Marturisesc ca nu am avut timp sa studiez mai bine site-ul (sunt inscrisa numai de o luna), si daca nu primeam aceasta invitatie nici nu stiam ca se intampla lucruri asa interesante pe aici.
Ma bucur ca exista locul acesta si ca l-am gasit.
Tema concursului mi-a placut tare mult, dar mi-a luat foarte mult timp
pana m-am hotarat ce sa fac .
Motivele mele de bucurie sunt foarte multe, dar l-am ales pe cel mai indepartat, si anume cele mai vechi amintiri de cand eram copil. Ele incep
undeva in Maramuresul istoric (unde am crescut) si au aceleasi culori ca si cele alese pentru piesa inscrisa in concurs. A durat ceva pana am gasit un material potrivit, care sa-mi aduca aminte de bumbacul fin din fetele de perna si camasutele de noapte pe care bunica mea mi le facea, de diminetile racoroase, de cerul care tot timpul pentru mine era senin...si cum puteau sa lipseasca bujorii? Erau prezenti peste tot!!!
Cu aceasta ocazie mi-am mai improspatat amintirile din copilarie. Multumesc!
AAAA....sa nu uit....am ales sa fac o poseta pentru ca pentru mine este o adevarata problema sa-mi gasesc o poseta care sa-mi placa, si mi-am propus sa fac eu una care sigur as purta-o. Si cel mai important lucru: este destul de mica sa nu imi pierd cheile in ea!
Piesa cu care ma inscriu in concurs: www.breslo.ro/Product/Poseta-CAUTA--Rezervat-pentru-concurs-CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE_360656 - punctG
Multumim si bine v-am regasit :)
06.05.2011, 08:52:36 - NicArt
Multumesc pentru apreciere ideea ca m-ai alturat de punctG ma face sa ma simt onorata. Oamenii acestia sunt fenomenali :)) asa cum sunt de altfel foarte multi breslasi insa punctG au asa un pic mai mult din sufletul meu :)) dar te rog sa nu spui la nimeni :))).
06.05.2011, 11:54:33 - punctG
Hi Hi Hi :*
06.05.2011, 12:02:55 - bijouxdemonange
:))) nu spun :)))
06.05.2011, 12:15:47
Eu va spun un secret: astept cu nerbdare moderarea unui mesaj postat in aceasta dimineata! Veti ramane sigur cu gura cascata!!! hihi, ce-mi place!!! - punctG
Am vazut-o si eu :)) e frumusica foc
06.05.2011, 12:42:24 - Live
Bună dimineaţa, să zicem! Beau şi eu, ca omul, o cafea...după 2 zile, deci...e dimineaţă!
06.05.2011, 12:50:30
Noaptea 4 spre 5 mai...am dormit-o!!!!! După o zi jumate de înţepături şi usturimi oribile mai ales pe frunte şi în zona bărbiei, m-am liniştit brusc şi...am dormit. Mult! Mult de tot! Apoi am avut febră. Tot multă. Aşa că am stta numai în pat, ieri, mai mult dormind. Am reuşit să croşetez vreo 3-4 rânduri la bascul maro pe care-l am în facere, acum. În rest, zacere şi somn. Azi-noapte iarăşi am dormit şi am mai avut febră. Acum sunt destul de bine. Cu ceva mâncărimi, dar nu ceva insuportabil, iar mâncărimile sunt semn că bubele încep să se facă bine(ajung la ultima fază, cea de coajă). Mai trist e că nu pot mânca hrană solidă, din cauza durerilor şi usturimilor din gură şi de la limbă. Între timp, am aflat că are vărsat de vânt şi o colegă de la şcoala din Bucureşti. Deci e posibil ca de acolo, din zonă, să fi luat şi eu bestia, când am fost după acte.
Am căpătat postul pe care-l doream!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trebuie să dau de băut, când mă fac bine! S-a prezentat mama în locul meu, la şedinţa publică. Am avut noroc, Cerul a vrut să am acel post!
Colindând printre lucruşoarele aduse la concurs, mi s-a făcut un chef nebun să pot să lucrez! Sper că-n 1, 2 zile voi reuşi. Nu2, nu 2!!!! Am io aşa o chestie că am făcut boala asta acum din pricină că am lucrat când nu trebuia. De acum încolo, duminica şi de sărbători nu mai lucrez pentru bani(decât dacă trebuie să fac rost de bani ca să-mi salvez vreo rudă de la moarte)! Am lucrat în a doua şi în a treia zi de Paşti. Trăgeam să termin bolerourile alea-remember?-ca să le pot avea cu mine la Bucureşti săptămâna asta. Mi-au ieşit pe nas bolerourile, iată! Şi am luat la bani pe ele, la Bucureşti... - cinderellabijou
Mai inscriu si eu un produs in concurs:
06.05.2011, 12:53:14
www.breslo.ro/Product/Cercei-si-pandantiv-agate-si-cristale---REZERVAT--Pentru-CONCURS-CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE_360800
O zi insorita tuturor! :-) - decoart1
Bine v-am gasit !
06.05.2011, 12:58:39
Mai intai , de editie aniversara ofer si eu un premiu pentru clienti :
www.breslo.ro/Product/Co-187---carneol-argintat---PREMIU-CONCURS-ANIVERSAR_231074
Apoi omagiez nenumaratele motive de bucurie zilnica , pe voi toate fauritoarele de frumos de pe breslo si pe Andra pentru tema concursului cu o bratara in culori festive :
www.breslo.ro/Product/B-75---celebrate---inscrisa-in-concursul--cauta-si-vei-gasi-motive-de-bucurie_360801 - Miki.H
Buna!
06.05.2011, 13:25:07
Am ramas indragostita de ce puteti realiza!
Imi stimulati imaginatia si ma simt alaturi de voi.
Dupa ce a adormit piticul meu, m-am rasfatat in culori, asa ca azi-noapte am lucrat un set dulce, si romantic. Si indraznesc sa il propun si voua pentru concurs.
www.breslo.ro/Product/Set-Sweet_360808
Multa sanatate si inspiratie! - mariac
Mai revin si eu cu ceva.De data asta,din hartie,maaarea mea dragoste.
06.05.2011, 15:01:24
www.breslo.ro/Product/Cercei-AlbNegru-Participa-la-concursul-Cauta-si-vei-gasi-Motive-de-bucurie_360870
Cerceii sunt foarte simpli,si probabil ca nu au nimic care sa te faca sa spui ''Uau!!!'',insa tocmai de aceea mie imi plac.Eu cam aleg extremele,asa ca sunt bucuroasa cand vad ceva sofisticat,dar si cand vad ceva foooarte simplu.
Sper ca ati inteles ce vreau sa zic.Nu dealta,da' nu sunt mare povestitoare. :D - bijouxdemonange
@Gabriela: intr-adevar e frumusica foc!! Bujorii aia sunt minunati!!
06.05.2011, 17:01:20
@ Cristina, imi pare rau ca te simti atat de rau...e chiar violenta boala asta la adulti! :(
Dar ma bucur si te felicit pentru post!!!! Clar era pentru tine!! Bravo!!!
Sa stii ca si eu mai lucrez in zilele de sarbatoare si mi s-a mai intamplat sa mis e intoarca, dar doar atunci acnd, al fel ca tine, trageam sa fac bani nu doar sa lucrez ca sa-mi umplu timpul si sa ma relaxez (chiar daca intr-un final oricum luam bani si pe ele, e altceva)
@Cenusareaso, e superb setul!!!!!!
O zi si un weekend insorit si tie!!
@decoart: Superb premiul, multumim!
Iar bratara pentru concurs, jos palaria!! E frumoasa foc, are un farmec aparte! Nu stiu sa explic!!
@ Miki, chiar ac e dulce si romantic!! Frumos!!
@Maria: foarte interesanti cerceii!! Arata bine, imi plac!!
Fetelor, eu ma gandeam, daca sunteti si voi de acord, sa prelungim concursul cu macar inca 2 zile pentru inscrieri, si restul votarea si validarea la fel cate 3 si 2 zile!! Si concursul s-ar termina maxim pe 15, duminica viitoare!
Am o perioada tare aglomerata, am si ceva comenzi ce ar trebui sa le termin pana pe 10 si mi-ar fi mult mai usor daca as putea doar lucra zilele astea la biju-uri, ca sa fiu sigura ca termin tot ce am de facut (ca de multe ori patesc sa nu reusescs a termin in timp util :( ), pe langa treburile uzuale... Am avut o perioada tare aiurea, nu m-am simtit bine, am fost obosita si agitata, n-am reusit sa fac tot ce trebuia la timp....Acum sunt mai bine, dar am ceva de recuperat...
Ce spuneti, va suparati? Ma gandesc ca mai aveti si voi timp sa mai creati, poate reuseste si Cristina sa faca ceva pana marti! Sa fim cat mai multe! - NicArt
Eu cred ca-i foarte buna ideea cu prelungitul :)) ca doar nu fuge nimeni dupa noi :)) aici la concurs :)) si m-am gandit sa ofer si eu ca premiu pentru debut aceasta creatie:www.breslo.ro/Product/Inel-MAXI-cu-cristal-Swarovski-UNICAT-premiu-pentru-DEBUT-in-concursul-Cauta-si-vei-gasi-motive-de-bucurie_273550
06.05.2011, 17:36:38 - mariac
Din partea mea,la treaba!!!Mai avem pana pe 15 timp.Ce bineee!!!
06.05.2011, 17:40:56 - AtelierMikaela
Asa Andra... fa-ne misiunea si mai grea... si numai 6 voturi putem acorda? :(
06.05.2011, 18:01:42
..... "surpriza" ce asteapta a fi moderata... era sa lesin! De vis!!!
Bafta tuturor si spor la treaba! :) - Live
Daaa, poate reuşesc să postez şi io cevaşilea, acolo!!!! CA CUM ar fi să pozez un bolero(şi-a luat mama aparat foto, astăzi) şi/sau să fac zilele astea ceva şi să pozez şi să postez. Daaaa, ar fi tare drăguţ, că zici c-am lungit-o atâta...special ca să dea boala peste mine...:))
06.05.2011, 18:23:04 - NicArt
:(( imi spune cineva si mie despre ,,SURPRIZA CE ASTEPTA SA FIE MODERATA" ?
06.05.2011, 18:37:29
Despre care produs este vorba? - NicArt
Daca secretul este gentuta de la chindea ....mie-mi vine sa... nu-s ce sa fac... ca inca nu m-am hotarat :)))))) e ceva fantastic, superba... cuvintele sunt de prisos :))
06.05.2011, 18:47:20
Felicitari chindea si pe tine te-am pus in sufletul meu :)). - bijouxdemonange
da, da, de ea este vorba! Dureaza ceva moderarea, se mai intampla! Haideti ca pun si eu link-ul acum, ca sa va minunati si voi! Ce, numai mie si la cativa sa ne pice fata?:)))
06.05.2011, 18:56:26
www.breslo.ro/Product/Poseta-CAUTA--Rezervat-pentru-concurs-CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE-vandut_360692 - bijouxdemonange
Miniart, multumesc mult pentru premiu!! este superb inelul!!
06.05.2011, 19:02:12
Pot sa spune u ca sunt la debut? :D Sau ca n-am luat nici un premiu? Sau ca sunt client?? Sunt premii de vis!!!!
@mariac: inscrierile se fac pana pe 10 mai, apoi urmeaza 3 zile de votare si 2 de validare . Premierea va fi pe 15 (cred ca de data asta sigur va fi pe 15, ca sa am timp sa numar toate voturile si sa adun si voturile celor cu mai multe produse! Si sa le si verific! )
@ nagual, hai sa fie 8 voturi, pentru ca oricum sunt multe premii, multe creatii inscrise si oricum, eu numar voturile :))))
@ Cristina:))) da special :))) Ar fi super sa poti participa si tu! Si poate si Silvia, care are sie a multa treaba! Si nu sunteti singurele!! - AlmondHandmade
Vai de mine! E extraordinara poseta lui Chindea! As vrea sa mai comentez, dar am cam ramas fara cuvinte... Totusi, felicitari!!!!!
06.05.2011, 19:56:31
Asta ma determina sa mai vin si eu cu un produs. Imi place tare mult spiritul concursului, uite ce spor am avut in ultimele zile!
As vrea sa mai particip si cu:
www.breslo.ro/Product/Belle---pentru-concursul-Cauta-si-vei-gasi-motive-de-bucurie_361074
Andra, ma bucur ca vom avea 8 optiuni de vot, desi s-ar putea sa nu-mi ajunga...
Uaaaaau, e extraordinara poseta! - BohemianSin
Extraordinar nu e cuvant suficient pentru gentuta...when the vocabulary is not enough!
06.05.2011, 20:24:18 - Jewelswithlove
Vai,Andra,nici nu stii cat ma bucur ca prelungesti putin!!!!Am avut o perioada nebuna,nebuna de legat si,in afara de colierul premiu,nu am reusit sa fac absolut nimic!!!Am 3 proiecte in diferite stadii de realizare (incepute acum ha-ha timp),asa ca,sper sa termin macar unul!!!Aproape ca ma resemnasem ca nu o sa apuc sa postez ceva....Dar,acum,zic:ce bine,ce bine,ce bine!!!
06.05.2011, 20:30:03
Eram sigura ca e vorba de poseta de la @chindea,e absolut superba,eu m-am indragostit de ce e in magazinul asta de cum l-am descoperit!!!
Nico,bratara e extraordinara!!!Parca ma vedeam in Hawaii!!!
Gabriela,nici nu mai zic nimic de creatia voastra,ca-mi racesc gura de pomana:))..doar stii ca ma indragostesc iremediabil de fiecare creatie de-a voastra!!!
Cristina,ma bucur ca ti-e mai bine!Ce a fost mai greu a trecut!!Sper sa reusesti si tu sa postezi ceva!
Cinderella,imi place la nebunie ce ai mai postat!Recunosc ca e preferatul meu dintre cele postate de tine pt concursul asta!
Maria,nu trebuie sa fii mare povestitoare,creatiile tale "povestesc" f bine!Si se cunoaste ca iubesti hartia!
Decoart,o sa faci foaaaarte fericit pe cineva cu premiul acela absolut superb!Iar bratara pt concurs e nemaipomenita!Are un "quelque chose"sarbatoresc!!!
Miki,imi umbli la sentiment...MOOOOV!!!!:))))Ffff delicat!!!
Am luat postarile de-a valma,scuze,graba e de vina:)
Eugenia,vazusem colierul pe prima pagina si chiar ma intrebam daca nu-l bagi in concurs ca e splendid!Ma bucur ca l-ai adus aici!
Nico,ce ineeeel!!!!O sa faci inca o debutanta fericita!!!
Almond,imi place muult setul tau,mai ales ca ador culoarea bronzului antichizat!!E delicat,diafan si cu aer de vremuri apuse!
Mihaela,chiar ca e criminal sa putem vota doar 6 produse!!!Chiar nu stiu ce ne facem!!!
Si,nu in ultimul rand,FELICITARI @chindea!!!!Super magazin,splendida poseta!!!Eu am inceput sa vorbesc singura cand am vazut-o:))),identificam florile,exclamam,mai aveam putin si fluieram (cu toate ca nu stiu si nu pot)....Un debut de nota 20!! - mssdelilah
www.breslo.ro/Product/Set-springtime--concurs-httpwwwbresloroForumCONCURS-CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIEtopic4141_361105
06.05.2011, 20:30:22
ca sa nu ziceti ca nu sunt prin zona.. :))
Va salut si va si felicit pentru multele lucrari foarte frumoase din concurs. Va felicit inca de pe acum :D - Jewelswithlove
Am recitit ce am scris in legatura cu cele 6 voturi...nu am terminat ce aveam de zis acolo:"Chiar nu stiu ce ne facem,chiar si cu 8!"Scuze!...graba,manca-o-ar mama!!!
06.05.2011, 20:37:21 - bijouxdemonange
Silvia, ma bucur ca te pot ajuta!!! Sper sa reusesti!! Nu am prelungit mai mult, pentru ca oricum, fac exact luna si sa nu fie prea lung apoi ;)) sa las loc si de altii:p
06.05.2011, 20:49:25
si cred si eu ca e greu chiar si cu 8 optiuni... eu ma bucur enorm ca nu votez!!!!
mssdelilah: superb setul!!! Atat de frumoase culorile!!! - mssdelilah
Andra, multumesc frumos.
06.05.2011, 20:55:43
da' eu pot sa votez cam 16 asa...si tu sa iei in calcul doar 8? sau cate trebuie?
:)) - bijouxdemonange
:))))
06.05.2011, 21:01:41 - pieseornamentale
BUNA FETELOR!IN SFIRSIT ASEARA ,TIRZIU DESTUL DE TIRZIU AM REUSIT SI EU SA FINALIZEZ ACEST BUCHET DE TRANDAFIRI.ESTE SPECIAL PENTRU DIANA forHOPE CARE DEALTFEL SI-A DORIT UN BUCHETEL DE TRANDAFIRI.AM REUSIT SA FINALIZEZ SI VREAU SA PARTICIP CU EL LA CONCURS APOI SA MEARGA LA ADRESA EI.SPER SA FIE PE GUSTUL EI PENTRU CA INCA EA NU L-A VAZUT SI NU REUSESC SA DAU DE EA.AS FI VRUT SA AL VADA DAR POSIBIL CA ARE CEVA PROBLEME PT CA NU RASPUNDE LA MESAJ. SPER SA FIE OK. O PUP SI ASTEPT SA VINA SI EA PE FORUM.VA PUP SI PE VOI ACUM MAI AM CEVA DE FACUT SPECIAL PT CONCURS CEL PUTIN INCERC SA FAC LA TIMP.
06.05.2011, 21:06:01 - pieseornamentale
ACESTA ESTE BUCHETELUL www.breslo.ro/Product/BUCHET-DE-TRANDAFIRI-SPECIAL-PENTRU-DIANA-CONCURS--CAUTA-SI-VEI-GASI-MOTIVE-DE-BUCURIE_361108
06.05.2011, 21:08:55