Forum: Concursuri Concurs Anotimpuri - VARAAAA - Sectiunea Moda si Vestimentatie

• GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Ce imi place, fetelor, sa va vad povestind cum pregatiti voi piese pentru concursul Verii :)! Ne asteapta zile pline deci. Ma bucur si dau din codita pe aici cu nerabdare :)!

04.08.2012, 16:09:35
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Pai,eu am planurile facute pe un cincinal:)))
    Glumesc,nu-mi place sa fac planuri pe termen lung fiindca stiu din experienta ca vine viata si face oarece in planurile tale:))
    Totusi...Pt bijuterii mai am de lucru,nu mult si sper sa termin diseara.Pt decoratiuni am pregatit tot,mai trebuie sa asamblez.Pt moda,am in minte plicul,realitatea ne va arata ce va fi!Maine e duminica,luni e Schimbarea la fata,asa ca doar marti mai pot realiza tot ce mi-am propus...Pe urma,incep sa fac premiile promise!Abia dupa aceea,ma voi gandi la Leu si la filme:))))Asta daca nu se iveste una-alta...

04.08.2012, 16:38:05
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Cu planurile e usor, mai greu e cu timpul...
    Va prezint si eu un premiu lucrat de multa vreme, pe care am reusit sa il pozez de abia azi:
    www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-debut---Concurs-Anotimpuri---VARAAAA---Sectiunea-Moda-si-Vestimentatie_680293.

04.08.2012, 17:20:27
  • Kalimera
    Kalimera

ma ucizi tu cu cutiutele tale superbe..:)

04.08.2012, 17:26:43
  • blanitza
    blanitza

Fetele, ce pline de inspiratie sunteti toate, va invidiez de nu mai pot, exact acum m-a gasit si pe mine tampenia asta cu mana dreapta, daca nu mor de nervi, da' tot am facut ceva cumva, un strop, sa termin un proiect mai vechi, mai ales ca am un gand frumoooos cu el!!!
    Superbe piese am vazut, BRAVOOOO, Carla, o rochie-compleu absolut special, exact pe masura Veriii:)
    Gabita scumpa, draga mea, avem un sponsor caruia-i multumesc din toata inima, si vom avea din nou Premiul Helene, la aceasta sectiune, voi reveni cu amanunte mai incolo!!!

04.08.2012, 17:49:30
  • soso07
    soso07

Acum trei ore am terminat rochita. Si asa, de final, m-am mai intepat inca o data cu acul :) Am cusut niste margelute rosii mititele (cate una pentru fiecare intepatura pe care am patimit-o pe parcurs :)))

04.08.2012, 19:54:44
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Multumim sponsorului nostru de traditie, de acum :)! Si multumim, Gabitza!

04.08.2012, 19:58:28
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Bravo, Sorinutza! Te asteptam maine atunci :)!

04.08.2012, 19:59:07
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Importanta zilei de Sf. Maria (cu denumirea populara Santamaria Mare sau Sanmaria Mare) este relevata la crestini de POSTUL care se desfasoara in perioada 1-14 August. Este unul dintre cele mai importante POSTURI crestine, alaturi de postul Craciunului sau cel al Pastelui.
    Este vremea trairilor in armonie cu Natura care incepe sa ne rasplateasca munca.
    La sfarsitul lunii cositul, seceritul se va fi terminat. Poamele Noi, incep sa ne hraneasca. La jumatatea lunii are loc o traire spirituala efervescenta. Marele perelinaj pe la manastirile care poarta hramul Sf. Maria

04.08.2012, 20:34:15
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Pana pe data de 16 August, oamenii isi intorc fata spre Dumnezeu. Tin nu numia Postruri si Rugaciuni dar isi schimba si comportamentul. Fiecare taran devin mai bun, mai darnic, mai milostiv si intelegator cu cel de langa el. Odata incheiata aceasta etapa de traire mai intensa in comuniune cu Dumnezeu, lucrurile reintra in normal, odata cu data de 16 August.
    In perioada 16 August - 14 Noembrie, batranii nostri organizau cele mai importante si rasunatoare nunti. Deci, dupa 16 August incep NUNTILE si nu numai.

04.08.2012, 20:38:53
  • carmenn
    carmenn

si culesul viilor....:)

04.08.2012, 20:40:07
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Tot in perioada 16 August- 14 Noembrie au loc marile TARGURI si IARMAROACE de TOAMNA, PRAZNICELE si POMENIRILE mortilor dar si celor in viata.
    Despre toate acestea insa, .... la TOAMNAAAA

Acum, voi reveni la ziua de Sfanta Maria. Ea era considerata ocrotitoarea
    tuturor nascatoarelor. Deci, ocrotitoarea tuturor femeilor GRAVIDE.
    Din aceasta cauza, femeile insarcinate, in perioada 1-14 August, se roaga Fecioarei Maria, Maica Domnului sa le ajuta sa aiba sarcina normala, o nastere usoara si copii sanatosi.

04.08.2012, 20:44:33
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

In luna August, ne vom mai intalni cu o sarbatoare religioasa.
    Este vorba de Taierea capului Sf, Ioan Botezatorul, sarnatoare ce se tine dupa calendarul crestin pe 29 August.

In partea a doua a lunii August, se incheie si secerisul iar satul se pregateste deja pentru araturile de toamna iar femeile incep sa pregateasca rezerverele de hrana pentru Iarna.

04.08.2012, 20:48:11
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Aici, inchei prezentarea mea despre traditii, obiceiuri specifice lunii August dar ne luma ramas bun si de la un anotimp: VARA.
    Sper ca povestirile mele v-au insotit in aceasta perioada de concurs, in care am vazut lucrari foarte frumoase.
    Va doresc mult succes tuturor si felicitari pentru seriozitatea cu care ati tratat acest concurs.

04.08.2012, 20:51:38
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Multumim, Gheorghitza, pentru prezentarea plina de farmec si foarte utila celor pasionati de frumos, de traditii si de istoria poporului nostru!

05.08.2012, 10:16:36
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Iata si lucrarile adunate pana acum si cateva premii din concursul nostru cel bogat:

www.breslo.ro/Treasury/view/Moda-si-Vestimentatia-VERII_26501
    www.breslo.ro/Treasury/view/Moda-si-Vestimentatia-VERII-II_26503!

05.08.2012, 10:18:39
  • carla69
    carla69

Nu-mi vedeam gentuta mea din flori si-apoi mi-am dat seama ca a fost comandata si disparuse din magazin.Am actualizat stocul,poti s-o pui si pe ea in lista.A fost prima inscrisa

05.08.2012, 10:40:36
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Ok, multumesc, Carla! Acum modific.

05.08.2012, 10:51:40
  • carla69
    carla69

Acum e!!!
    M-am enervat de dimineata cu un mesaj de la Breslo.Rochita ce-am facut-o pentru concursul trecut am pus-o la pretul de 0,1 lei dupa cum am vazut ca se procedeaza pe aici.Probabil cineva tare ocupat mi-a raportat produsul si primesc atentionare sa-l sterg,acum cateva zile.Sterg produsul,le scriu ca l-am sters(rochita era pentru mine ),azi primesc mesaj ca "Produsul dvs a fost sters si daca mai incalc regulile....contul imi va fi sters"Pai e plin Breslo de produse la 0,1 lei!!!

05.08.2012, 10:58:03
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Da..., ciudat, ma mira ca asa ceva i-a deranjat, in conditiile in care sunt atatea de produse care nu au ce cauta pe Breslo.

05.08.2012, 11:06:08
  • soso07
    soso07

Da, Carla, si eu am avut o peripetie din asta cu o imagine care trebuia sa devina un tablou. Imi comandase cineva, am facut imaginea sa vad daca ii place si pana a fost gata (a trebuit sa astept sa vad cat costa rama, cat costa sa scot la fotograf pentru ca a vrut pe hartie foto) ii pusesem 0,1 lei. Am primit atentionare, am pus un pret, dupa care mi-a fost sters cu acelasi mesaj ca la infractori. Le-am povestit ca este o comanda, le-am dat si mesajele dintre noi si nu mi-au raspuns. La doua zile am pozat tabloul inramat, am anuntat cumparatoarea si in doua minute l-a comandat. De ce oare toata agitatia asta ? Nu mai spun ca m-am simtit umilita ... Si puteam sa pic si prost in fata unui client !!!

05.08.2012, 11:09:44
  • carla69
    carla69

Mie mi se pare o dovada de superficialitate,iar tonul folosit iti vine sa cauti alt loc unde sa expui,asta dupa ce iei carabina si impusti pe cativa (glumesc dar m-am enervat si asa cum spui tu ma simt ca o infractoare).Oare reactioneaza numai la sesizari,este altcineva ce raporteaza produsele?

05.08.2012, 11:31:43
  • Kalimera
    Kalimera

dar exista undeva o reglementare in regulamentul site-ului prin care esti obligat sa pui preturi reale? intreb pentru ca una la mana nu am citit tot regulamentul, iar a doua la mana, atata timp cat pretul produsului nu este un criteriu in cautari sau altele asemenea, nu vad de ce este considerata treaba asta o infractiune... in fond, pretul este o caracteristica pe care fiecare o stabileste functie de propriile considerente. intrebare: breslo sterge si produsele ale caror preturi sunt exagerate in plus? adica, daca as scoate o husa de telefon de 200 lei, mi-ar sterge produsul?
    la cate chestii sunt pe site postate aiurea, iaca ne impiedicaram de 0,1 lei...

05.08.2012, 11:40:50
  • carla69
    carla69

Nu cred ca mi-am batut joc de Breslo,nu mi-am scos tot dulapul la vanzare cum e plin aici si nimeni nu le sterge,in plus am sters eu produsul in ziua in care mi-au scris,iar azi mi-au scris ca ei mi l-au sters!Suna a mesaj extraterestru!.Gata,termin cu aste ca nu e topicul potrivit.Am sa deschid unul cu "Produse la 0,1 lei"

05.08.2012, 11:56:00
  • soso07
    soso07

Si cu asta inchei si eu, ca am altceva mai bun de facut (sa pun rochita in magazin :) Vroiam sa spun ca nu stiu daca se referea la pret sau la altceva pentru ca nu am inteles din regulament (i-am rugat sa-mi explice cu ce nu e in regula ca sa nu mai gresesc si nu mi-au raspuns).

05.08.2012, 12:28:41
  • Kalimera
    Kalimera

yep.. why bother, cand afara este asa o zi frumoasa!:))
    mai ales ca azi ma intalnesc cu vijelica, sa bem... nu stiu ce zise ea ca e ala, dar cica e bun de tot! :))

05.08.2012, 12:59:56
  • cattie
    cattie

Mocca Frozzito (sau frozitto) :))))
    Abia asteeeeept!

05.08.2012, 13:03:03
  • Kalimera
    Kalimera

soso, pusesi rochita? ca mor de curiozitate..:)))

05.08.2012, 13:44:01
  • Kalimera
    Kalimera

gata, cattie, imi fac nasul cu crema si ies pe usa:))

05.08.2012, 13:44:38
  • Kalimera
    Kalimera

bestialaaaa!!:))) super tare!!! ce mananci tu, soso, de-ti trec ideile astea prin dendrite si axoni? s-o poarte sanatoasa frumoasa domnisoara din poze, ii sta grozav!:))

05.08.2012, 13:50:33
  • soso07
    soso07

E domnisoara mea :) Multumesc frumos, Odilia !!! A facut inot, de aceea este asa inalta :)

05.08.2012, 13:52:19
  • soso07
    soso07

A doua fotografie de fundal (cea cu rasaritul si pescarusul) este facuta chiar de ea (s-a sculat devreme sa prinda rasaritul - acum vreo doi ani la mare).

05.08.2012, 13:54:41
  • Kalimera
    Kalimera

asa mama, asa fiica...

05.08.2012, 13:57:39
  • carla69
    carla69

Nu ti-e rusine Sorina sa vii cu asa frumusete de rochie?Noi suntem pamanteni!!!Super!

05.08.2012, 14:02:49
  • soso07
    soso07

Eu vara nu dorm :)))

05.08.2012, 14:05:22
  • soso07
    soso07

Ba dorm, de fapt as dormi eu mult, dar nu ma lasa altii ...

05.08.2012, 14:06:04
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Vai, Sorina.... Uaaau... Fabuloasa!!! Am luat o scurta pauza de la pregatirile pentru petrecere, ca azi Alexandra mea implineste 2 ani :), si am intrat sa arunc o privire pe forum. Si ce-mi vad ochii? O sirena in toata regula cu un vesmant de parca nu e facut de mana omeneasca!!! Tu si cand dormi cred ca visezi ca lucrezi :)).

05.08.2012, 14:29:00
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Ma intorc la ale mele si sper sa mai inscrieti cat lipsesc :).

05.08.2012, 14:30:19
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

La multi ani fetitei tale,Gabi!Sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de bine in viata!

Sorina,este ceva la care nu te pricepi?Ma faci sa ma simt mica-mica atunci cand vad ce multilateral-talentata esti!Faci multe si le faci pe toate bine,bravo!Hmmm...greu de concurat cu asa ceva!!!Felicitari din inima!

05.08.2012, 15:24:42
  • mielena
    mielena

Daca te născuşi tu pe 7 aprilie, Soso draga, bag sama că asta-i o zi sorcovită cu mult har! Superba, bravo! :)

05.08.2012, 15:41:01
  • carmenn
    carmenn

faina rau...dar putin neclare pozele...parca...sau lumina nepotrivita...as fi vrut un detaliu la flori..parca-s crosetate...eu cu ale mele...ai muncit ceva la ea...

05.08.2012, 16:01:27
  • soso07
    soso07

La multi ani Alexandrei !!! Sa se faca mare si talentata ca mamica ei !!! Sa te bucuri de copilaria ei, Gaby !!!

Multumesc mult fetelor :*) !!!

carmenn, si eu am simtit nevoia de un detaliu, dar mi-ar fi trebuit cel putin vreo sase poze sa le pun aici. In plus, am facut poze in casa, pentru ca nu stiu pe unde am fi putut sa ne ducem. Eu as fi bagat-o pe fi-mea intr-o piscina :)) Sau intr-o fantana arteziana, dar ... am cam muncit la rochie :)
    Pana la votare ma mai gandesc cum sa pun si un detaliu.

05.08.2012, 16:12:51
  • blanitza
    blanitza

SORINUTA, JOS PALARIA!!!! Ma lasi muta de admiratie, fata, mi-ai zis tu ceva cumva de ziua mea, dar nu mi-as fi inchipuit nici intr-o mie de ani ca vei veni cu asa CAPODOPERA!!!! E absolut surprinzatoare si minunata, tu ar trebui sa faci Houte-Couture pentru sirene, draga mea, BRAVOOOO!!!!

05.08.2012, 17:53:40
  • blanitza
    blanitza

In alta ordine de idei, nici nu stiu cum sa zic si ce sa spun, da' chiar imi pare bine ca n-aveti nimic impotriva sa prelungim olecuta!!! Nu-i bai, si tocmai am realizat ca tot trudind eu la un premiu special pe care vreau sa-l ofer unei moderatoare taaare dragi sufletului meu, mi-a iesit o frumusete de... nu vreau sa zic ce, da' cred ca se potriveste numai bine aici!! Totusi, se naste o dilema, pot oare sa inscriu o piesa la Moda, si ea sa fie si cadou pentru cine vreau eu???

05.08.2012, 20:05:45
  • soso07
    soso07

Iti dam voie sa faci ce vrei, doar e VARA si e multa libertate !!! :)
    Vine bine prelungirea pentru ca maine e sarbatoare si nu prea putem lucra.

05.08.2012, 20:09:19
  • Marmotescu
    Marmotescu

blanita,o pui in magazin si mentionezi in titlu ca e rezervata :)

05.08.2012, 20:42:21
  • huxley
    huxley

Imi fac de cap: particip si la Vestimentatie. Sunt debutanta la vestimentatie. N-am mai croit de foarte mult timp, si mi-a venit asa un chef, inspirata de frumosul concurs al Gabitzei. Asa ca am facut o rochita pentru frumoasa mea nora, cea care este si modelul din fotografii. Sper sa va placa si sa va prefaceti ca nu observati micile stangacii, inerente de altfel, avand in vedere cati ani au trecut de cand nu am mai cusut.
    www.breslo.ro/Product/Floare-albastra-Rezervat-concurs-Vara-Vestimentatie-de-pe-Forum_681002

05.08.2012, 22:35:00
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ce sa zic,Adela?Cu asa soacra ,nora ta o sa aiba mereu frumuseti nemaivazute!Eu ce sa fac?Sa-mi pun ginerele sa defileze cu coliere si cercei??:))Da'lasa ca trece timpul asta ca fugarit din urma,si-oi avea si eu nora!Si-atunci,cu doua fete,sper sa mai fiu in stare sa le fac bijuterii cate-or vrea:))

06.08.2012, 01:10:16