Forum: Concursuri Concurs Anotimpuri - VARAAAA - Sectiunea Moda si Vestimentatie
- blanitza
Adela draga, asa frumusica ti-a iesit, ca ma tentezi si pe mine sa incerc, de cand tot cochetez eu cu ideea si conceptul, nu-ti spun, zi de zi trec pe langa masina de cusut, e pe hol, si vreau-nu vreau, acolo-i usa, si hodoronc-tronc, zilele trecute am sters-o de praf, zau de-am facut trebusoara asta in vreo 15 ani de cand o am... Sa fie vreun semn???!!! Si-aici, la Moda, unde mai pui ca am 2 proiecte, unul iese, maine sper sa-l pozez, al doilea insa, oare mai vad eu ce-am vazut acum vreo 3 saptamani, cand m-am luat de el??? Voua cum vi se-ntampla daca lasati o treaba inceputa, cand va apucati iar de ea, mai vedeti ideea de la inceput?
06.08.2012, 01:38:49 - carmenn
neatza! uneori ideea ramane...alteori se mai uita sau iese mai frumos ...si eu am multe incepute....
06.08.2012, 07:00:10 - GradinaSecreta
Buna dimineatza! Multumesc pentru urari, Silvia si Sorina! Toate cel bune si voua si copiilor vostri :)!
06.08.2012, 09:57:47
Vad ca vorbim de prelungire; n-ar strica, sunt sigura ca multe fete au fost plecate in concediu si ar fi dorit sa participe.
Adela, imi place cum iti faci de cap, e foarte chic rochita si foarte frumos pusa in valoare de fotografiile pe model :)! Ce sa zic... va invidiez pe voi, fetele bune la toate! De croit nu cred ca am sa ma apuc vreodata ca nu-mi place sa cos nici nasturi, de-abia fac asta de nevoie. Mi-am adus aminte de-o patanie de-a mea cu croitoria. Am o lenjerie de pat care a intrat la apa, iar cearsaful de plapuma ramasese prea scurt si prea lat. Si m-am gandit eu sa tai din latime si sa cos de mana la capatul lungimii bucata care iese, urmand sa completez diferenta din colt cu o bucata de material asemanator. M-am uitat bine, gasisem si continuitate la model si am taiat. Cand sa ma apuc de cusut am observat ca taiasem din lungime in loc de latime :)). Treaba m-a dezgustat atat de tare ca si acum, dupa doi ani, cearsaful ala sta ciopartit in dulap :)). - Marmotescu
Am reusit sa fac poze, ca de terminat am terminat noaptea trecuta :D. www.breslo.ro/Product/Set-geantabrau-Let-me-dream-of-summer-roses--Participa-la-concursul-VARA_681141
06.08.2012, 10:50:05 - carla69
Imi place ce-ai facut si-mi place ca mai e una ce lucreaza duminica!
06.08.2012, 10:54:32 - Marmotescu
:)
06.08.2012, 10:56:21
multumesc. Macar sa-mi fie munca pacatul cel mai mare :)) - Kalimera
si mie imi place ce ai facut, marmotescule! imi place cum ai combinat croseta cu masina de cusut.. iar aschiile acele de os parca sunt de-acolo!!
06.08.2012, 11:05:26
foarte reusit setul! felicitari! - huxley
GabyS multumesc de aprecieri. Am un pic de net in timpul pauzei, la munca, si profit sa scriu. Trebuie sa spun ca prima mea pasiune, inca din copilarie, a fost croitoria. Dar am avut o perioada lunga de timp in care nu am mai cusut, apoi a venit pasiunea cu bijuteritul, dar acum m-a apucat iar dorul de cusut.
06.08.2012, 11:36:54 - huxley
GabyBlanitza- Poti sa incerci si croitoria, sunt sigura ca ai reusi pentru ca ai mana buna la mai multe domenii, nu doar la margelitul propriuzis, dupa cum am observat eu de-a lungul timpului. Iar despre proiectele abandonate, nu, niciodata nu le-am mai dus la capat in varianta initiala. Probabil de aceea si le-am abandonat , pentru ca ideea nu era prea grozava. Dar, mai tarziu, si-au gasit locul in alte proiecte, majoritatea dintre ele. Unele mai asteapta si azi...
06.08.2012, 11:42:00 - GradinaSecreta
Bravo, Marmotescu, e minunat setul, un aer vintage si rozul ala prafuit - un deliciu!
06.08.2012, 12:04:46 - nicolebijou
Am inteles ca ati prelungii perioada de inscriere a lucrarilor. Este valabil si pentru celelalte doua sectiuni? Si pana cand?
06.08.2012, 12:15:28 - forHOPE
Buna ziua dragilor,
06.08.2012, 12:20:39
Vin si cu al doilea produs in acest concurs:
www.breslo.ro/Product/Geanta-dinboschet_681217
sper sa va placa ;)
BAFTA tuturor! - mielena
Oh, so beautiful gentuţa,
06.08.2012, 12:33:58
Coloured flowers, ram, crenguţa...
All forHope şi bucurie,
Wellcome here, bafta ţie!..;) - Kalimera
nicole, prelungirea e valabila pentru toate sectiunile Verii:)
06.08.2012, 12:36:25 - Kalimera
diana & mielena: cat umor aveti, mai, asa de dimineata!!:)) am ras cu lacrimi!! :))
06.08.2012, 12:41:21
diana, e super frumoasa gentuta ta! e asa vesela!:) - blanitza
Wow, ce frumuseti de vara se aduna aici, nuuuuu, nu trebuie sa lipsesti nicio secunda, pentru ca se intampla minuni, mai ales in aceste ultime zile, in care Varaaa da in parg si se sparge Cornul Abundentei...
06.08.2012, 12:53:34
Diana draga, ne-ai adus o gentuta dementiala si muncitaaaa, maaama, esti o fata cu o rabdare de aur, si de tot ce te-apuci, iti iese fantastic, bravooo!!!
Marmy draga, iar ne-ai lasat masca, ooo, tu - plurivalenta si multi-talentata, ca daca nu mor si-nviez cand vad ce frumuseti stii sa faci, si cat de bine ai intrat in jocul Veriii... Felicitari si succes, iti urez din inima!!!
Adela scumpa, cand vad la ce doza de frumusete imi supuneti biata inimioara si bietii ochisori, mai ca-mi vine sa sar in masina de cusut:) Ceva, ceva tot imi iese mie, ca m-am apucat de tot felul de lucruri pe care nu le-am mai facut, si sper sa va surprind in mod cat mai placut!!!
FELICITARI PENTRU PARADA FRUMUSETII!!! - Marmotescu
Fetelor,usor ca mi se urca la cap laudele :). Am uitat sa va zic ca Bursucescu va multumeste pentru concurs, pentru ca in sfarsit i-am scurtat si tivit tuinca de mers in concediu...zacea de vreo doi ani in sertarul cu materiale. Puteti sa o recunoasteti pe spatele braului ca am reciclat resturile =)).
06.08.2012, 13:28:22 - Jewelswithlove
Minunate lucrari,Marmota si Diana,imi plac muuult de tot!
06.08.2012, 14:25:58
In privinta ideilor,la mine treaba sta cam asa:vad cu ochii mintii un proiect.Imi pare super si-l incep.Daca treaba merge ca unsa,inseamna ca "e de acolo" si merg mai departe pana termin.Daca incep sa lalai treburile,daca imi caut altceva de lucru,daca rasar alte idei in capul meu tocmai cand lucrez de zor,e clar ca ceva nu e in regula!La inceput nu ma luam dupa acest sentiment si faceam proiectul respectiv,acum,insa,m-am invatat si las totul "la dospit"o perioada de timp.Cand reiau proiectul,totul e clar in mintea mea si rareori mai iese ce gandisem initial. - GradinaSecreta
Sunteti pline de umor azi, fetelor, si imi place la nebunie infuzia asta de buna dispozitie care ne face sa trecem mai usor peste ziua caniculara! Lasand la o parte poezioarele hazlii, care imi aduc aminte de "Suzana, esti bela, esti chiar florelinte/ Si-a tale belete ma scoate din minte" :)), ati adus azi niste piese minunate, asa de final apoteotic de concurs! Maini de aur, asa cum spune Gabitza! Felicitari!
06.08.2012, 14:57:38 - forHOPE
* mielena> va multumesc pentru dedicatie!!:-*
06.08.2012, 16:26:37
* Odily honey, multumesc din inima pentru minunatele cuvinte!
* Gabitza scumpa, sa nu crezi ca mi-a fost usor...eu sunt o persoana de genul: incep un lucru, apoi daca nu iese cum vreau, imi spun: Gata! Nu mai fac nimic! si arunc lucrul cat colo apoi ma calmez si reiau munca...si stric, si fac, si tot asa :)))) ma bucur ca iti place :)
* JWL, va multumesc si dvs pentru aprecieri! :)
*GabyS, tare poezia cu Suzana :)))))) nu o stiam :)))) - GradinaSecreta
@forHope: Versurile cu Suzana ii apartin lui Alecsandri si au fost scrise cu scopul de a persifla teoriile unui alt mare om de cultura, Heliade-Radulescu, care, pe langa aportul sau urias la dezvoltarea culturii romanesti, a avut si idei mai putin inspirate. Una dintre ele se referea la purificarea limbii romane de toate elementele slave, turcesti, grecesti si inlocuirea lor cu elemente din limbile romanice ''surori'', in special din italiana.
06.08.2012, 17:50:18 - camelia.handmade
Bine v-am gasit!
06.08.2012, 19:57:35
Am reusit sa fac fotografii unei gentute de vara, realizata zilele acestea, de care sunt foarte mandra:
www.breslo.ro/Product/Hawaii---Gentuta-cu-orhidee-si-plumeria_681553 - GradinaSecreta
Ai si de ce sa fii mandra, Camelia draga! Gentuta e inedita, surprinzatoare prin material si foarte inspirat decorata! Si eu sunt mandra ca avem asa lucrare in concurs! Felicitari si succes :)!
06.08.2012, 20:02:46 - forHOPE
Camy, felicitari pentru Superba gentuta!! Nu am mai vazut asa ceva pana acum...bravo!!!!
06.08.2012, 20:04:42 - Kalimera
chiar inedita... de-a dreptul superba!
06.08.2012, 20:14:34 - HappyAccesories
iuppiii...am terminat si a 2-a creatie...dar abia maine-dupamasa o pot poza. fug la naniiiiiiii :D
06.08.2012, 23:22:49 - GradinaSecreta
Buna dimineatza! Asadar azi ne inveselim cu cel putin o piesa :). Spor la pozat, Alexandra!
07.08.2012, 09:31:12 - carmenn
frumoasa geanta...tot roz...parca-ar fi surioara cu a mea...bravo Diana...
07.08.2012, 09:33:02 - forHOPE
Multumesc frumos carmenn :-* pai...vara se poarta roz nu? :))
07.08.2012, 10:33:11 - HappyAccesories
am emotii, deci sper sa va placaaa!!!
07.08.2012, 10:41:47
www.breslo.ro/Product/Toata-frumusetea-verii-intr-un-brau_681751 - GradinaSecreta
Si eu am primit braul tau tot cu emotie, Alexandra, mai ales ca eram intr-o dispozitie nostalgica si facusem si o lista de creatii in care meditam la sfarsitul verii! Of, cum as vrea sa pastrez anotimpul asta exact asa, ca in creatiile dedicate verii, ca in gradina minutios si maiastru alcatuita a Alexandrei! M-am uitat la fiecare detaliu si m-am minunat! Felicitari!
07.08.2012, 11:01:44 - GradinaSecreta
Se spune ca dupa sarbatoarea Schimbarii la Fata a Mantuitorului (6 august), are loc si o schimbare la fata a naturii, zilele devin mai scurte si, treptat, mai racoroase, iarba isi pierde calitatile nutritive pentru animale, se coc primii struguri, ne indreptam usor, dar inevitabil spre toamna. Iata si lista mea nostalgica:
07.08.2012, 11:07:14
www.breslo.ro/Treasury/view/There-she-goes_26588. - GradinaSecreta
Pana atunci, sa ne bucuram de vara care e inca aici, o dovedesc creatiile voastre pline de viata si culoare!
07.08.2012, 11:08:06 - aigile
Intre suspine pe barna si… politica ‘la bara’, am simtit si eu nevoia unor giumbuslucuri, sa mai inviorez atmosfera! Deeeeeeeeeeeeeci,
07.08.2012, 20:22:55
FESTIVITATE DE PREMIERE !!!
Risipind comori si nestemate
VARAAA s-a trezit cu cosul gol…
Dar le-a regasit curand pe toate
la “Gradina Tainica”-n ocol!
Le-a pastrat cu drag o ‘zana’, care
in cutii de vis isi tine ‘harul’,
si le-ntoarece-acum, la tarm de mare,
Verii, sa-i sporeasca DARUL !...
www.breslo.ro/Product/Cufarul-de-comori-ale-verii---Set-colier-si-cercei-PREMIU-pentru-moderatoarea-Sectiunii-Moda-si-Vestimentatie-Concurs-VARAAA_682075 - GradinaSecreta
Vai, Ligia, nu-mi gasesc cuvintele, mi s-a facut pielea de gaina si mi-au dat lacrimile... Iti multumesc din suflet pentru asa dar neasteptat si pentru dedicatia emotionanta! Am ascultat de dimineata horoscopul si mi s-a spus ca voi avea o zi minunata, m-am simtit bine, ce-i drept, azi, dar nici nu-mi trecea prin cap ca pe seara va poposi o zana buna pe aici si imi va lasa asa cufar de comori. Ca pe comori le voi pastra, cu slabiciunea mea pentru mare si cu amintirea unui mesaj de suflet!
07.08.2012, 20:38:28 - aigile
TU mi-ai facut mie bucuria! -uitasem de Lorelei, EU am fost toata adolescenta Lorelei, Doamne, prin ce cotlon sta ascunsa farama aceea de suflet?!...
07.08.2012, 20:56:39
Da, augustul e trist - curios cum, tot potopul de lumina nu ne fereste de depresii - dar cine sa-i faca fata parjolitoarei calduri?!... Si de cand mierla nu-mi mai de 'trezirea' cu trilul de la ora 5, de cand verdele paleste si florile, arse de foc, obosesc de-a mai inflori, de cand inserarea se grabeste, iar rasaritul se lasa asteptat, ei bine, e vreme de melancolii, desi nici nu ne gandim inca la toamna!... De aceea am simtit nevoia sa mai 'glumesc', poate ca greierele asta ratacit pe balcon, care-mi spune, foarte sigur pe el, ca VARAAA asta nu va mai pleca...
Gabi, multumesc pentru cata frumusete ne asterni, indiferent de zilelel din calendar!... - GradinaSecreta
Cu mult drag, Ligia! Iti multumesc pentru cuvintele frumoase! Cel mai mult imi place mie in comunitatea asta ca reusim sa comunicam de multe ori dincolo de cuvinte, prin creatiile noastre, prin sentimentele si starile pe care ele le trezesc in noi si ca ne regasim parti uitate ale sufletului in detalii, cuvinte sau imagini! Si e frumos si e bine si ma simt ACASA aici, intre voi!
07.08.2012, 21:07:53 - Kalimera
ma emotioneaza tare mult cum ai reusit tu, ligia, sa surprinzi in poezie si in darurile create de tine pentru noi, esentialul ... maestria si talentul gabitei, delicatetea si romantismul blanitzei, curcubeul meu...:)
08.08.2012, 04:25:36 - aigile
Multumesc Kali! daca mesajul meu si-a atins 'tinta', inseamna ca suntem cu toatele in the right place! Da' tu nu mai mergi azi la slujba?!? Ca nu pot sa cred ca-ti incepi ziua atat de matinal?!... Sa -ti fie ziua buna!
08.08.2012, 09:32:21 - corainadori
Ligia draga, ia spune tu: ai tu vreun caietel cu poiezioare ce le-ai scris tu? Dupa cum se vede avem o poeta printre noi si n-am stiut ! Imposibil sa nu ai un caietel! Daca nu, incepe unul cu aceasta poiezioara si continua! E frumoasa si sensibila! Corina
08.08.2012, 09:57:49 - aigile
Caietel, zici?!Hmmm... doar cateva 'volume'! Sa nu uitam ca n-am avut 'margaritare' la-ndemana decat in ultimii doi ani! Pan-atunci am tot insirat... cuvinte (vai, noua epigonii!...), ca trebuia sa torn undeva din prea-plin.Si-mi place sa ma joc cu sensurile, sa-ntorc spre veselia glumei lucrurile serioase, pentru ca urasc incrancenarea si cinismul vietii de adult, si regret ingenuitatea, credulitatea vastei lui totul-se poate-daca vrei.
08.08.2012, 10:10:54 - corainadori
Vad ca ai un sufletel innvolburat de poet! O innvolburare care la multi poeti a dus la creatie nemuritoare. Daca poti, nu lasa caietelele sa le acopere praful! Fa ceva si arata-le si altora!
08.08.2012, 10:18:58 - GradinaSecreta
Si eu am scris toata copilaria, adolescenta si pe la 20 si ceva de ani pana mi-a secat cumva izvorul, de fapt nu mi-a secat, ci apele au fost cumva canalizate pe fagase dinainte stabilite. Cu toate astea, ramasesem cu o revolta interioara, iar "margaritarele'' mi-au deschis ferestrele sufletului. M-am amuzat citind reteta ta de utilizare Breslo, Ligia :)! Asa e, daca ai dat click pe butonul de trimitere comanda si primesti furniturile, le tii in mana si le privesti, parca se insira singure si apoi iti dai seama ca nu te mai poti opri :).
08.08.2012, 16:15:18 - blanitza
Gabita mea scumpa si draga, permite-mi sa ma alatur si eu celor care simt ca pur si simplu trebuie sa-ti daruiasca tie, chiar tie, un strop din prea-plinul sufletului lor, si-ntr-o maniera astistica, sper, iata premiul meu pentru tine, am lucrat ceva la el, mai ale spentru ca voiam sa gasesc acea armonie de culoare, cat mai aproape de ideea de perfectiune... Nu stiu daca am reusit, dar eu am incercat, s-o porti sanatoasa si tine-o aproape, ca suntem departe, departe...
08.08.2012, 19:40:32
Totodata, sper sa ma primiti si pe mine in concurs cu-aceasta micuta ofranda adusa unei Veri de poveste...
DIN TOT SUFLETUL...
www.breslo.ro/Product/Cordon-Tiffany-Summer---Concurs-Varaaa---Premiu-Pentru-Moderatoare-Moda_682632 - GradinaSecreta
Nu stiu cat am reusit eu de bine sa-mi fac treaba pe aici, dar ce s-a intamplat pe parcursul acestui concurs mi-a trezit emotii pe care nu le-as fi banuit, iar acum chiar ca mi-au dat lacrimile si nu-mi gasesc cuvintele! Sufletul meu e coplesit si m-am imbogatit de comori in concursul asta, la propriu si la figurat! Iti multumesc din inima, draga Gabi, pentru asemenea dar, asemenea gest si asemenea dedicatie! M-au topit nuantele astea pastelate de aurora boreala si prezentarea de vis!!!
08.08.2012, 20:14:26 - Gheorghitza
GabyS, se apropie de sfarsit aceasta etapa a concursului Anotimpuri.
09.08.2012, 01:23:25
Probabil ai ezitat mult cand ai acceptat sa fi alaturi de Gabitza-blanitza.
In curand, toate trairile de aici, vor fi amintiri. O intrebare indraznesc totusi sa-ti pun:
Acum, cand ai cunoscut mai aproape atatea suflete minunate, ai gasit macar cateva, pe care le-ai lasa sa-ti paseasca infiorate in Gradina ta Secreta? - GradinaSecreta
Buna dimineatza! Ultima zi de inscrieri din acest minunat concurs care ne-a impodobit Vara cu trairi, emotii si roadele creatiei artistice, lasandu-ne pe retina memoriei o amprenta vie. Pana la ora 12.00 mai puteti aduce in topicurile de pe forum ofranda voastra adusa Verii.
09.08.2012, 09:45:17 - GradinaSecreta
Gheorghitza, nu am ezitat deloc cand am acceptat si Gabitza mi-e martora :), insa am primit misiunea asta cu emotie si, de ce sa nu recunosc, cu teama, pentru ca observasem dinainte, chiar daca nu intervenisem prea des pe forum, volumul mare de munca, de timp si de implicare afectiva pe care il presupune organizarea unui astfel de concurs. Dar m-am straduit sa invat de la cei mai buni. Si, ca sa-ti raspund la intrebare, multe suflete inflorate imi trecusera pragul Gradinii si inainte, dar acum s-au adunat si altele care pasesc acolo lasand in urma o dara de petale :).
09.08.2012, 09:57:13
Cat despre interventiile tale care au marcat atat de frumos trecerea noastra prin filele calendarului Verii, eu iti multumesc din suflet pentru daruirea ta si pentru ca ai fost langa noi si in aceasta etapa a Anotimpurilor!
Multumesc tuturor pentru stropii de suflet picurati aici cu atata darnicie! - rosegarden
buna fetelor!
09.08.2012, 11:24:56
azi dimineata am terminat rochita la comanda,si m-am gandit s-o si postez pentru concurs, ca altceva, oricum nu am timp sa termin,sper sa o acceptati...
teoretic avea si un bolero +plic,daaar nu mai am timp
iacata:
www.breslo.ro/Product/Dragonfly-princess---very-greengrafique-summer-dress---rochita-PENTRU-VARAAASECTIUNEA-MODA_682931 - GradinaSecreta
Bine ai venit, rosegarden, cu rochita ta de zana-spiridus al padurii! Imi place cum ai imbinat elementele, frunzele de poveste, dantela si broderia de inspiratie folclorica! Felicitari!
09.08.2012, 11:40:33