Forum: Concursuri Concurs Anotimpuri - VARAAAA - Sectiunea Bijuterie

• Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Si vin cu premiul promis pt locul 2!Intre timp,acest premiu a facut si pui,asa ca ,de fapt,sunt mai multe premii:))
    Pt ca imi place sa fac cate o surpriza placuta cat mai des,am hotarat sa daruiesc cate un colier ADN (spirala ruseasca) urmatoarelor creatoare:
    *Gabi-blanitza
    *Gabi-GabyS
    *Sorina-Soso

De asemenea,Odilia-Kalimera va primi un premiu surpriza .
    Ocupanta locului 2 in urma jurizarii va primi,de asemenea,un astfel de colier.

Ce este in poza e de exemplificare.Rog pe fiecare dintre premiate sa aleaga combinatia de culori dorita.
    Dupa cum scrie si in prezentare,culorile pe care le am si din care puteti alege sunt:
    -margele tubulare de 6 mm- rasucite (negru si argintiu) si simple (rosu,verde,auriu,peacock)
    -margele de nisip in aproape toate culorile (daca se intampla sa nu am culoarea pe care o doriti,vorbim si alegem altceva)

www.breslo.ro/Product/Coliere-ADN---premii-concurs-forum_670690

20.07.2012, 13:31:18
  • soso07
    soso07

Eu acum am venit de afara unde deja se topeste asfaltul ...
    Si aici am intrat prima data, parca m-a atras un magnet :)

Silvia ... m-am racorit instantaneu cand am vazut ce surpriza ne-ai facut !!! Iti MULTUMESC din toata inimioara mea ! Voi veni in curand si eu cu ceva la aceasta sectiune, iar la moda mai dureazaaaaaaaa ...

Sa va zic ce am visat mai spre dimineata : eram intr-o gospodarie ... ca la tara. Venise la mine un vitelus (era mai mic decat unul normal) si un iedut. Iar vitelusul incepuse sa sara la fel ca si iedutul :) Nu stiu ce inseamna asta, dar mie mi-a placut. O fi din cauza caldurii ? :))) Sau poate ma anunta ca voi primi un premiu ?

20.07.2012, 15:23:43
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Si eu tot acum am intrat in casa, astfaltul nu se topeste ca la noi cred ca se pune pietris mai mult, dar ma topesc eu... Si am intrat aici si ce-mi vad ochii? Nu-mi vine sa cred, draga Jewels!!! Dupa ce m-a rasfatat Sorina cu o frumusete de colier de sirena si niste furnituri deosebite, vestea ca voi avea un astfel de colier spiralat, de care nu am avut niciodata pana acum, dar am tot cascat ochii cu admiratie la lucraturile fine cu margelute, vine ca o boare de racoare in arsita asta! Multumesc din suflet :)!
    Sorina, cred ca erau prefigurari ale bucuriei animalutele din visul tau :).
    Mi-am amintit acum ca si eu am visat ceva frumos si am avut un sentiment de eliberare: am visat ca reglasem conturile intr-un mod foarte convenabil si elegant cu un profesor al meu la care am ramas datoare.

20.07.2012, 15:57:10
  • Kalimera
    Kalimera

jewels.. faci tu ce faci, si ne faci viata mai frumoasa :)) multumesc din sufletel pentru surpriza, abia o astept!!:))

soso: m-a amuzat visul tau si am dat un goagale, sa vedem ce semnificatie are :)))
    fii atenta:
    "Se zice ca daca visezi in vis un vitelus, noroc si bucurie vei avea in viata de zi cu zi. Acest vis este bun pentru indragostiti, prevestindu-le numai de bine."
    "Ied de visezi, inseamna ca vei fi ajutat sa gandesti mai bine de catre o persoana mai experimentata."

una peste alta, e de bine :)))

20.07.2012, 16:02:35
  • Kalimera
    Kalimera

semnificatii ale viselor cu reglari de conturi n-am gasit... :))) dar cred ca e important ca te-ai trezit eliberata... da un tonus bun un astfel de deznodamant..:)

20.07.2012, 16:05:04
  • soso07
    soso07

Multumesc, Odilia ! Mie imi era teama sa ma uit la semnificatii, asa ca, daca am avut un sentiment placut, am lasat-o asa :)
    Dar acum ma simt si mai bine, normal :)))

Gaby, ce placut e cand visam frumos si se prelungeste sentimentul si in realitate ! Multumim, Silvia !!!

20.07.2012, 16:08:45
  • Kalimera
    Kalimera

soso, eram curioasa doar.. daca era ceva de rau, nu ti-as fi stricat dispozitia... :)
    eu nu prea cred in vise, desi ar trebui... mama e peste, la fel si sor'mea...frate, parca prind posturi straine fetele astea... ce viseaza, isi aduc aminte dimineata, mama le interpreteaza, si aproape ca nu am un exemplu de situatie in care ceea ce a 'talmacit' mama sa nu se adevereasca... :))

20.07.2012, 16:12:47
  • Kalimera
    Kalimera

jewels.. mi-am aruncat si eu okishoru' la premiile fetelor... superbe coliere! delicate... cred ca sunt si foarte laborioase. superbe!

20.07.2012, 16:14:33
  • soso07
    soso07

Inainte sa intru la facultate am visat un miel pe o pajiste verde. Cand imi convine cred, cand nu ... o iau ca pe un avertisment.

20.07.2012, 16:16:38
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Pt mine e minunat sa ma bucur de bucuria celui caruia ii fac o surpriza!Sa le purtati cu placere!

Odilia,la tine e surpriza,na...o parte o stii,restul ramane de vazut:)))...
    Sper ca pana se termina concursul sa le am si eu gata,dar ,mai intai,vreau sa fac ceva macar pt sectiunea "Bijuterii" desi mi-a venit o idee pt decoratiuni de ma mananca palmele rau de tot:)))

20.07.2012, 17:24:50
  • oldhabitss
    oldhabitss

elou domnitelor :)
    revin si eu cu al2lea produse, este a2a bijuterie pe care o fac in viata mea :)) tot pentru acest concurs si tot o brosa de vara :) sper sa placa
    www.breslo.ro/Product/Brosa_670960

20.07.2012, 17:33:59
  • zarra
    zarra

Buna tuturor, vin si eu cu al doi-lea produs,
    www.breslo.ro/Product/Altfel-de-maci_671142

20.07.2012, 20:24:58
  • Kalimera
    Kalimera

jewels, asa sunt si eu:)) m-au inghesuit foarte multe chestii extra-breslo, gen zugravit, aeroporturi si altele, si asa ma mananca palmele sa mai lucrez si eu ceva... macar cat sa-mi onorez comenzile puse pe stand-by :)) dar nu ma las.. in seara asta am putin timp si ma apuc sa scotocesc dupa materiale si dupa scule, ca le-am ascuns de cateva saptamani bune :)
    surpriza mea poate sa mai astepte.. mai bine lasa-te in voia imaginatiei si adu-ne o bijuterica cu marca ta.. si o decoratiune neaparat!:))

20.07.2012, 21:08:12
  • Kalimera
    Kalimera

oldhabitss & zarra, mi-ati incununat aceasta zi frumoasa cu inscrierile voastre! felicitari! sunt minunate!:)

20.07.2012, 21:09:58
  • zarra
    zarra

Kalimera, multumesc frumos!

20.07.2012, 21:15:03
  • Kalimera
    Kalimera

zarra, eu iti multumesc! :)

20.07.2012, 21:16:55
  • oldhabitss
    oldhabitss

multumiiiiiim :D

20.07.2012, 21:37:55
  • Kalimera
    Kalimera

eu va multumesc, oldhabitss.. datorita voua, participantilor, datorita organizatoarelor acestor 'pretexte' minunate numite concursuri, multumita si sponsorilor si clientilor care apreciaza talentul vostru, ne bucuram cu totii de tot ceea ce vedem azi: o explozie de frumusete, manifestarea libera a creativitatii, talentului si maiestriei romanului, fie ca vorbim de bijuterie, de arta plastica, de moda si vestimentatie sau despre decoratiuni..
    sunteti niste fete deosebite!

20.07.2012, 21:48:51
  • anamanole
    anamanole

Buna seara!
    Fiindca vara e un anotimp pe sufletul meu si fiindca la inceputul acestui topic era vorba de trandafiri si menta ca plante specifice ei, indraznesc sa inscriu si eu in concurs un colier cu trandafiri si petale de nuanta verde menta :)
    www.breslo.ro/Product/O-VARA-CA-N-FILME_670775

20.07.2012, 22:58:44
  • Kalimera
    Kalimera

buna seara, ana:) si bine-ai venit in concursul nostru!:)
    feminin si delicat colierul pe care l-ai adus:) foarte frumos! mult succes!:)

20.07.2012, 23:42:11
  • blanitza
    blanitza

Silvia draga, hai ca esti GROZAVAAAA, ce bucurie mi-ai facut, draga mea draga, voi avea ocazia sa admir de-aproape frumusetea creatiilor tale, ma uimesti este foaaaarte putin spus!!! Dumnezeule, spirala Cellini la gatul meu si manutele bune si talentate ale Silviei, iti multumesc din inima, si maaaare sa fie rasplata ta!!!
    Oooo, si ce-am aflat??? Ca nu-ti da pace o idee de decoratiune de vara!!! Foarte bine si ma bucur, bine-ti face ideea, sa te intepe, sa nu te lase-n pace pana nu-mi aduci, draga mea!! De-abia astept, de-abia astept, cred c-ar trebui sa compun un cantecel cu-aceste cuvinte, si sa-l intonez ca Fetele Ploii, multumesc muuuumos!!!

21.07.2012, 01:10:50
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Gabitza,draga,sa-mi spui si combinatia de culori dorita!
    Incerc din toate puterile sa ma prezint macar la bijuterii,as vrea mult sa fie si la decoratiuni,am si la moda idei,dar nu promit nimic.

21.07.2012, 08:40:10
  • tuberoze
    tuberoze

Buna tuturor!
    Ma inscriu si eu in concurs cu o prima lucrare.Sper sa va placa. O vara fara mare si scoici nu are nici un farmec....
    www.breslo.ro/Product/Ne-asteapta-marea_671503

21.07.2012, 10:54:24
  • Kalimera
    Kalimera

...chiar ne-asteapta marea!!! cu asa piese de inspiratie marina, vrei-nu vrei ti se face pofta de plimbat pe malul marii, pe inserat, curiosi sa vedem ce scoici a mai adus marea din larg..
    felicitari, tuberoze! :) frumoasa piesa!:)
    te asteptam si cu a doua lucrare!:)

21.07.2012, 12:36:57
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Sunt foarte incantata de ce vad pe aici, fetelor! Va felicit pe toate din suflet!
    Ana, te astept sa inscrii o piesa memorabila si la Moda si Vestimentatie, un brau sau o gentuta romantica in stilul tau!
    E valabil si pentru celelate fete, poate aveti talente pe care le-ati tinut pana acum ascunse de noi :)!

21.07.2012, 18:36:43
  • Marmotescu
    Marmotescu

Pe fondul oboselii accentuate incep sa imi realizez limitele :D...asa ca inscriu acum cea de-a doua lucrare deoarece planul grandios initial nu are nici o sansa sa fie finalizat. Enjoy : www.breslo.ro/Product/Colier-Sun-and-sea-go-tribal-on-me--participa-la-concursul-VARA_671806

21.07.2012, 19:05:03
  • carmenn
    carmenn

frumoase...si marinele si tribalele....

21.07.2012, 19:14:30
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Marmotescu, eu zic ca oboseala ta e evidenta daca nu vezi ca piesa pe care tocmai ai inscris-o e grandioasa! Uau!

21.07.2012, 19:20:34
  • anamanole
    anamanole

Buna seara! Multumesc pentru primire :)
    As incerca si la cealalta sectiune, dar timpul asta pare ca se comprima, zau!
    @Marmotescu, piesa ta m-a lasat "speechless" si asta se intampla rar :)

21.07.2012, 19:43:12
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Marmotescu...daca asa arata o lucrare care e departe de un plan grandios,ma tem sa-mi inchipui cum ar arata acel grandios....Superba lucrare!

S-au adunat numai lucrari una si una,vai de noi la votare!

21.07.2012, 20:08:56
  • Kalimera
    Kalimera

marmotescu, daca asta faci tu cand esti obosita, nu cred ca pot sa merg cu gandul pana unde ajungi tu cu creativitatea cand esti odihnita!:)
    felicitari, e super!:)

da... numai una si una, piesele inscrise... sa va vad la votare, fetele:)))... poate vorbim cu blanitza si ne da voie sa votam macar 10 piese :)))

21.07.2012, 20:15:01
  • Marmotescu
    Marmotescu

Multumesc, dar luati-o mai usor cu laudele va rog ca mi se suie la cap :)

21.07.2012, 20:49:24
  • raven
    raven

Si eu, care voiam sa laud tot pe Marmotescu :)) felicitari, si succes in concurs :)

22.07.2012, 14:49:36
  • Marmotescu
    Marmotescu

In magazin am pus si o alta partea a proiectului initial...care a devenit colier de sine statator :). Aventura continua, m-au innebunit culorile tari :D .

22.07.2012, 19:18:03
  • Kalimera
    Kalimera

e frumoasa si ideea cealalta! reusita si inedita (cel putin pentru mine) tehnica asta de crosetat melci :) frumos! felicitari, marmotescu! imi place ce bibilesti! :))

22.07.2012, 22:01:56
  • Marmotescu
    Marmotescu

Melci crosetati asa nu am mai vazut nici eu; am vazut in schimb pietre montate prin crosetare sau imbracate in dantela si de aici mi-a venit ideea :).

23.07.2012, 09:24:21
  • cuzepangabi
    cuzepangabi

buna ziua ma inscriu si eu la aceasta sectiune sper sa va placa

www.breslo.ro/Product/set-cercei-si-inel-cu-maci_672828

23.07.2012, 09:26:31
  • Kalimera
    Kalimera

bine-ai venit, cuzepangabi! :) minunat set ne-ai adus!:)
    .. am zis eu ca trebuie sa-mi fac timp o data, sa vad si eu ce e cu impaslitul asta... ies niste lucrusoare asa delicate si frumoase, dau un aer de fragilitate, feminitate.. foarte frumos!

23.07.2012, 10:27:08
  • cuzepangabi
    cuzepangabi

multumiri pentru aprecieri Kalimera

23.07.2012, 10:34:43
  • forHOPE
    forHOPE

Vin si eu cu al doilea produs:

www.breslo.ro/Product/Salata-de-fructe_673021

23.07.2012, 12:06:28
  • corainadori
    corainadori

Buna fetele!Am venit si eu cu straituca cu premii! Mai bine mai tarziu decat niciodata! Vreau sa acord si eu un premiu: un voucher de cumparaturi din magazinul meu, in valoare de 40,0 lei, pentru un participant care am sa-l aleg eu.
    Ma grabesc cu straituca si la alt concurs. Va pup, Corina.

23.07.2012, 12:08:01
  • corainadori
    corainadori

www.breslo.ro/Shop/corainadori
    adresa magazinului

23.07.2012, 12:08:27
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

ForHOPE,
    Te-ai specializat in Fimo... Tare frumoasa lucrarea ta.
    Ma surprinde ca nu ti-a venit ideea unor boabe de cafea si de cacao...
    Se poate? Fara piculet de ciocolata????/

23.07.2012, 14:54:41
  • Kalimera
    Kalimera

Diana, delicioasa salata de fructe... mor de pofta.. :)))

23.07.2012, 15:11:45
  • Kalimera
    Kalimera

corina, multumim din suflet pentru gestul tau generos.. stiind ce ai prin magazin, sunt convinsa ca ai sa fericesti pe cineva! :)
    multumim!

23.07.2012, 15:13:03
  • izabelajurasko
    izabelajurasko

Buna, fetelor. :D Ce de lucrari frumoase am vazut pe-aici!!! Felicitari tuturor concurentelor. Revin si eu cu a doua lucrare...de fapt cu 2 lucrari. Cu aprobarea moderatorului, renunt la primul colier (cel inscris deja acum cateva saptamani) si imi incerc norocul cu urmatoarele 2:

www.breslo.ro/Product/colier-secret-garden_673268
    www.breslo.ro/Product/colier-summer-dream_673288

Sper sa va placa! :)

23.07.2012, 15:24:27
  • forHOPE
    forHOPE

George, Kalimera, va multumesc frumos pentru aprecieri.
    Georgica, sa nu crezi ca nu am idei pline de ciocolata insa m-am gandit ca fiind vara, s-ar topi la gat sau la urechi...asa ca...o lasam mai pe toamna....;)

23.07.2012, 15:50:16
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

izabela,
    Le vei da si tu batai de cap juratilor!
    Felicitari !

23.07.2012, 16:21:07
  • Kalimera
    Kalimera

iza, in sfarsit! :)) m-ai tinut in suspans pana acum:))
    foarte frumoase piesele tale.. vesele, vii... felicitari, sunt grozave!!:))

23.07.2012, 16:44:24
  • izabelajurasko
    izabelajurasko

:) multumesc Gheorghitza, multumesc si tie Kalimera (de 2 ori chiar :P, e de bine daca te-am tinut in suspans,nu? :D) ma bucur ca va plac si sper sa nu fi facut o alegere gresita schimband unul dintre coliere...:D

23.07.2012, 17:17:06