Forum: Concursuri Concurs Anotimpuri - VARAAAA - Sectiunea Bijuterie
- bijouxdemonange
Odilia, din pacate, odata ce ai setat perioada de vacanta, nu mai poti da inapoi...
10.08.2012, 11:28:30 - Kalimera
n-am stiut, andra... pff... ce pacat... :(
10.08.2012, 11:44:35 - Kalimera
Am reimprospatat primele liste.
10.08.2012, 12:11:59
asadar:
www.breslo.ro/Treasury/view/Comorile-Verii-I_26712
www.breslo.ro/Treasury/view/Comorile-Verii-II_26713
www.breslo.ro/Treasury/view/Comorile-Verii-III_26715
www.breslo.ro/Treasury/view/Comorile-Verii-IV-bis_26705 - Marmotescu
bijule, just wow :)
10.08.2012, 12:32:11 - blanitza
Andraaaaaaaa, ce NEBUNIE de colier ne-ai adus la concurs, este o lucrare EXCEPTIONALA, fata, ooooo, cat mi-era de dor, cat mi-era de dor sa vad din nou o piesa MONANGE - marca inregistrata:) BRAVOOO SI FELICITARI pentru un colier demential care fura sufletul si ochii in secunda 2, cata munca si inspiratie, fata draga, si cate nopti si zile ai pus tu acolo!!! Sa te tina Dumnezeu sanatoasa si sa-ti dea putere, aaa, si vacanta frumoasa, iubita!!!
10.08.2012, 12:40:05 - Gheorghitza
kalimera, pana la urma cate piese s-au inscris in concur? 64?
10.08.2012, 13:36:43 - Kalimera
Inscrise in concurs sunt 66 lucrari, gheorghitza, dar mi-e teama ca 4 dintre ele nu vor participa in final, intrucat au magazinele in vacanta...
10.08.2012, 14:22:35
raman 62.. - Gheorghitza
Doream sa stiu doar pentru "statistica" concursului ANOTIMPURI.
10.08.2012, 14:55:49
Iata cum arata Sectiunea "BIJUTERII" a Concursului "ANOTIMPURI 2012"
Etapa IARNA; Moderator: Blanitza, piese inscrise: 35
Etapa PRIMAVARA; Moderator: forHOPE; piese inscrise: 55
Etapa VARA; Moderator: Kalimera; piese inscrise: 66
Observati si voi cum arata statistica si va bucurati de cresterea interesului breslasilor pentru acest concurs care devine tot mai popular.
Felicitari Blanitza, felicitari Kalimera pentru organizare si moderare!
Despre lucrari, sa vedem ce va spune Juriul.
Despre participanti, FELICITARI DIN TOATA INIMA. - Gheorghitza
Pentru aceasta sectiune, ofer si eu un mic "PREMIU DE CONSOLARE" in valoare 50 lei, care va fi ales de moderatoarea sectiunii si va fi daruit unei concurente care la sfarsit, nu a primit nici un premiu. (dintre piesele NEPREMIATE, Kalimara va alege una care i-a placut cel mai mult)
10.08.2012, 15:00:25 - Kalimera
gheorghitza... ma lasi fara cuvinte... multumesc din suflet!!
10.08.2012, 15:22:40
dar grea sarcina mi-ai dat:)) niciodata n-am putut sa decid, intr-un concurs: "iata! asta-mi place cel mai mult!" . sunt atatea si atatea lucrari reusite si care vibreaza cu simturile mele..
dar am sa ma straduiesc sa fiu mai hotarata de data asta:)))
multumesc si pentru aprecieri.. e o experienta deosebita si pentru mine!:) - blanitza
Draga mea Odilia, a fost aici o bataie cu flori, ca la Sosea:) si pentru tot, si pentru toate - ITI MULTUMESC!!!
10.08.2012, 20:37:22
...Si mai jos ma iscalesc:)
www.breslo.ro/Product/Summer-Heart-Garden---Cosulet-si-Cutiuta---Premiu-Moderatoare-Bijuterie-Varaaa-2012_683885
DIN TOATA INIMA!!! - blanitza
Odi scumpa, sa mai fie premii, c-asa-i frumos si bine, plus ca niciodata nu sunt destule:) Asadar, voi oferi cu dedicatie setuletul Make A Wish, realizat special pentru o persoana ce va vota in concursul nostru la sectiunea Bijuterie, iar domnul RNG va fi foarte ocupat!!!
15.08.2012, 19:17:39
www.breslo.ro/Product/Set-Make-A-Wish---bratara-si-cercei---PREMIU-Sectiunea-Bijuterie_686649 - Kalimera
blanitza mea draga! ce ti-au mesterit manutele acelea pricepute si talentate! o frumusete!
15.08.2012, 19:27:29
din ceea ce am citit, din cele scrise de gheorghitza 'la o cafea', malachitul e grozav pentru cine il poarta... un protector destoinic si un factor de echilibru... iar cuartul roz, un deliciu!
multumim, blanitza, pentru a.. nu-stiu-cata dovada a generozitatii tale! :* - Jewelswithlove
Stiu ca o sa ma certe Odilia,si o sa ma certe si Andra,dar am vrut ca premiile pe care le ofer sa fie gata la gala de premiere,asa ca am stat si noaptea (de aceea o sa ma certe,fiindca amandoua mi-au spus ca nu cumva sa stau noaptea:))) insa mi-am indeplinit obiectivul !Aseara am terminat premiile in proportie de 90%.Mai am sa termin colierul Andrei,mai am de lucru la el vreo 3 ore.La celelalte am doar de facut pozele si de postat,dar tot maine.De-aceea nici n-am mai intrat decat f putin pe forum,am fost cuminte si-am lucrat.Abia astept sa vedeti ce combinatii de culori si-au ales fetele!!
19.08.2012, 22:20:24 - Kalimera
ai noroc ca-s obosita, jewels, si nu mai am putere sa te cert... dar lasa ca ma odihnesc bine si atunci sa te tii:))))
19.08.2012, 23:18:48
sincera sa fiu, si eu sunt tare curioasa sa vad ce au mesterit manutele tale...:)) - Jewelswithlove
Ha!...rade ciob de oala sparta,Odilia!:))))Lasa ca ne odihnim noi...candva:)))
20.08.2012, 08:28:58 - Jewelswithlove
De alaltaieri seara a picat netul si abia azi si-a revenit,asa ca n-am putut posta nimic,sper sa fiu scuzata.Ma ocup imediat de aducerea premiilor aici.
21.08.2012, 12:21:21 - Kalimera
pandesc din umbra, jewels... abia astept sa vad ce ne aduci:))
21.08.2012, 12:31:12 - Jewelswithlove
Atunci fugi pe FB ca ti-am trimis un mesaj:)))
21.08.2012, 12:44:18 - Jewelswithlove
Si-am sosit cu premiile!
21.08.2012, 13:05:22
Realizate cu mare drag pt 4 creatoare talentate,in culorile alese de domniile lor!
Pt Gabi-blanitza,un colier in care s-a adunat toata caldura verii:
www.breslo.ro/Product/Colier-For-a-special-day-rezervat-pt-Gabi-blanitza_690056
Pt Gabi-GabyS,un colier dulce ca rasul unui copil:
www.breslo.ro/Product/Colier-Pink-melody--rezervat-pt-GabyS_690050
Pt Odilia-Kalimera,rasarit si apus de zi de vara:
www.breslo.ro/Product/Set-bratara-si-cercei-Blue-feelings-rezervat-pt-Odilia-Kalimera_690059
Pt Sorina-Soso07,doua bratari,pentru dumneaei si pt fiica dumneaei,doua curcebee la capatul carora sper sa gaseasca un strop de bucurie:
www.breslo.ro/Product/Bratari-suroript-o-mama-si-fiica-ei--rezervat-pt-Sorina-Soso07_690068 - soso07
Multumesc mult, mult, mult, draga Silvia :) Sunt de vis bratarelele !!! Iar bucuria nu se masoara doar cu stropul ... este de nedescris !!! Ai facut doua fete fericite, pe mine si pe Alexandra :))
21.08.2012, 13:32:16 - Kalimera
esti grozava, jewels! superbe! :)) bineinteles, mai ales setul meu!!!:))))) alb-albastru, culorile mele preferate:)
21.08.2012, 13:39:12
multumesc din suflet, am sa le port cu mult drag, stiind cum le-ai mesterit special si cu gandul la fiecare din noi!:) - GradinaSecreta
Uaau, sunt minunate toate, ai maini de zana, draga Jewels! Iar colierul meu e un vis dulce-dulce, imi place la nebunie ce a iesit :)! Multumesc din suflet!
21.08.2012, 13:57:07 - Jewelswithlove
Ma bucur mult de tot ca va plac!Sa le purtati cu aceeasi placere cu care au fost lucrate!
21.08.2012, 13:59:48 - GradinaSecreta
Tocmai m-am intors de afara amarata de canicula, ca tocmai mi se obisnuise organismul cu racoarea, si iar sunt lipsita de energie din cauza schimbarii vremii, dar acum m-am indulcit toata vazand colierul :))!
21.08.2012, 14:00:37 - blanitza
Draga mea Silvia, ai realizat piese dementiale, ce minunatii iti ies din maini, doaaamne, cum ai cusut tu acolo fiecare margica, si zeci, si sute... Esti EXTRAORDINARA, draga mea, ai muncit enorm pentru noi, cum sa-ti multumim???? Colierul auriu va fi bijuteria absolut perfecta pentru ziua cea mai frumoasa, de fapt a doua zi - cununia religioasa, cealalta a fost pe 20 noiembrie 2010, voi fi cea mai mandra cu el la gat, plus ca nuantele lui se asorteaza perfect rochiei alb-unt, o culoare dupa care ma topesc literalmente...
22.08.2012, 01:46:51
Iti multumesc din adancul inimii mele, este o bijuterie absolut nesperata pentru mine, sa fii sanatoasa si iubita si fericitaaaa, cat e lumea!!!