Forum: Concursuri Concurs Anotimpuri - VARAAAA - Sectiunea Bijuterie
- carmenn
daaaaaaaaaaaa...doar in vise...de fapt eu am unul...e prin mexic :) cica vine uraganul ,,ernesto" maine pe acolo...ii evacueaza...stau cu grija acum...
05.08.2012, 20:42:34 - soso07
De ce nu-l chemi pe aici, ca e mai adapost :))
05.08.2012, 21:27:49 - Kalimera
buna seara, luuuuuuuuuuummmeeee!! :))))
05.08.2012, 22:36:58
ati ghicit din prima! azi am cunoscut-o pe cattie si m-am molipsit de vioiciune!:))))
cattie, super buna frozitto sau frozzito aceea, merita reeditata excursia pe lipscani si altadata, eventual sa ne adunam mai multi, sa sarbatorim incheierea concursului Varaaaa...:)) - Kalimera
carmen, nu te ingrijora.. cred ca piratul tau drag si superiorii lui stiu ce au de facut in situatii de genul asta.. ai incredere, si totul va fi bine! :)
05.08.2012, 22:39:33 - carmenn
multumesc pentru incurajari...:)
06.08.2012, 07:02:11 - cattie
Buna dimineata lume!!!
06.08.2012, 07:54:18
Carmen,cum a spus si Kalimera,nu cred ca isi fac meseria de ieri,asa ca stiu ce au de facut.Jack Sparrow al tau o sa fie bine :)
Si da,ieri m-am intalnit cu Odilia,sa ne premiem reciproc si am petrecut cateva ore fantastice :)
Trebuie reeditat...NEAPARAT - carmenn
frumos...la o cafeluta pe Lipscani...:)
06.08.2012, 08:07:53 - Kalimera
daaaa.... quality time spent with quality people...asta ca sa rezum iesirea de ieri de pe lipscani! :)) asta, pe langa quality frozzito + niste quality piure de gheata cu suc de lamaie :))
06.08.2012, 11:07:28 - Marmotescu
vreau si eu pe lipscani!!!
06.08.2012, 12:48:52 - Kalimera
n-am mai fost pe lipscani de secolul trecut si am ramas surprinsa ca s-au mai miscat pe acolo neshte treburi... ultima data cand am dat pe acolo, trebuia sa tzopai pe niste pasarele de lemn, sa nu ma mozolesc cu namol si nisip.. acum era frumos, si au aparut atatea terase, cafenele si restaurante de nici nu stii la care sa te opresti..
06.08.2012, 13:02:58 - Marmotescu
si eu am trecut pe acolo saptamana trecuta sa dau un ochi pe la noul hippie hippie shake sa vaz daca nu-mi iau niste produse(o sa primeasca marfa incepand din septembrie, in fiecare luni,la magazinul din Hanul cu Tei :) ) si dupa aia m-am dus prin centrul vechi la niste magazine cu care emai lucram prin facultate...bineinteles ca nu mai sunt,sunt numai carciumi(majoritatea simpatice). Dar am zis ca ar trebui sa mai ies si eu in oras ca s-au mai schimbat un pic lucrurile ...daca mai iesiti ziceti-mi si mie pliz:)
06.08.2012, 13:19:57 - Kalimera
sigur, marmo! cand ne mai trece-un dor de o ieseala, dam adunarea aici, pe site:))
06.08.2012, 13:24:26 - cattie
Subscriu :)
06.08.2012, 18:43:08
...ca altfel,eu nu prea ies :D - gemsgems
Ma faceti sa ma oftic ca m-am mutat din Bucuresti. :))
06.08.2012, 19:21:41 - Kalimera
lasa, gems.. din multe puncte de vedere, tanjesc dupa viata din orasele mai mici.. parca nu e la fel de ametita, agitata si istovitoare ca-n bucuresti..
06.08.2012, 20:05:40
cel putin asa se vede din bucuresti:))) - HappyAccesories
si ultima piesa...o brosa!
07.08.2012, 11:07:00
www.breslo.ro/Product/Flori-oceanice_681810
va place? - gemsgems
Asa e, Kalimera. Ce-i drept, rar ma apuca oftica asta. :))
07.08.2012, 11:08:16
Pentru ca in ultimele zile am revenit la starea mea fizica initiala, cat de cat, si nu mai dorm toata ziua, ma prezint si eu cu ceva asa pe ultima suta de metri. :D
www.breslo.ro/Product/Set-Floarea-Soarelui_681758 - Kalimera
ce de flori frumoaseeee!!:)
07.08.2012, 11:52:46
talentate mai sunteti voi, fetelor, la modelat plastilina aceea... numai lucruri grozave va ies din manutele acelea pricepute!
iar tu, alina, m-ai dat gata cu chitara!:))) - GradinaSecreta
Cum sa nu ne placa, Happy Alexandra? Imi place mult cum imbini tu materialele si tehnicile de parca s-au nascut sa fie impreuna :)!
07.08.2012, 12:01:13 - GradinaSecreta
Alina/gems, creatia ta ma face sa ma gandesc la un fragment din Lorelei a lui Teodoreanu, pe care il invatasem pe de rost in adolescenta, cand am citit cartea, si mi se pare ca se potriveste si starii tale de acum:
07.08.2012, 12:03:54
"Pe harfa rasturnata a ierburilor tale, vara, sufletul si trupul meu sunt inceputul unui mare cantec si tremurul mainii care-l cauta". - Kalimera
asaaa.... facui cu sarg patru liste, cu toate creatiile inscrise pana acum, mai putin cele care-mi apar ca indisponibile.
07.08.2012, 13:49:36
acu... o sa pun aici linkurile, dar numai dupa ce ma lamuresc cum :D
studiez si revin! :)) - Kalimera
pana ma apuc de studiat, fetele la care am intampinat dificultati as vrea sa verificati situatia produsului: izabelajurasko, lucashop si tuberoze. lucrarile voastre imi apar ca indisponibile.
07.08.2012, 13:51:36 - GradinaSecreta
Dai click drepta pe titlul listei si deschizi intr-o fereastra noua si asa iti ia link propriu de pagina, Kali! Apoi copy - paste aici!
07.08.2012, 14:53:47 - Kalimera
sarumana, gaby! pana ma dumiream eu, trecea si toamna, nu numai vara...
07.08.2012, 14:56:20 - Kalimera
ta-daaaa!! am onoarea sa va prezint, adunate laolalta, toate frumusetile verii - inscrise in concurs pana astazi. bine, cu 3 exceptii, care sper sa se rezolve curand...
07.08.2012, 15:00:29
asadar:
www.breslo.ro/Treasury/view/Comorile-Verii-I_26592
www.breslo.ro/Treasury/view/Comorile-Verii-II_26593
www.breslo.ro/Treasury/view/Comorile-Verii-III_26595
www.breslo.ro/Treasury/view/Comorile-Verii-IV_26596
este ca sunt superbe? - cattie
Alina gemgem....daca tu esti modelul care a pozat cu chitara sa stii ca ti-au crescut ...ummmmm......pectoralii :D
07.08.2012, 20:06:26 - gemsgems
=)) cattie, e prima data ever cand sunt si eu multumita cu adevarat. :)) Sa tot fiu insarcinata asa in 3 luni, ca nici burta nu se vede inca. :)) Asa m-am si prins ca am ramas... ca au inceput sa creasca si n-au mai scazut. :D
07.08.2012, 20:16:04
Kalimera, multumim pentru liste! :D
HappyAccesories, e superba floricica ta! Si mie imi place tare mult cum combini tu tehnicile. :D - aigile
Intre suspine pe barna si… politica ‘la bara’, am simtit si eu nevoia unor giumbuslucuri, sa mai inviorez atmosfera! Deeeeeeeeeeeeeci,
07.08.2012, 20:26:41
FESTIVITATE DE PREMIERE !!!
De la ultimul etaj
- din cuptor…
pan’ la ‘jarul’ din pavaj –
un covor
de comori si nestemate
vara asta o strabate
ca un fulger orbitor…
Doamna VARAAA le priveste
rand pe rand
cu alaiul ei regesc,
exclamand :
KALIMERA, lume buna ! –
Mare, soare, vant furtuna –
Va sarut si va iubesc !!!
www.breslo.ro/Product/Curcubeu-de-vara---set-bratara-si-cercei-PREMIU-pentru-moderatoarea-Sectiunii-Bijuterie-Concurs-VARAAA_682081 - Kalimera
aigile, m-ai lasat fara cuvinte... se pare ca pe tine te inspira 'cuptorul' de la ultimul etaj :))) pe mine m-a trimis la nani de cum am venit de la serviciu si abia acum am facut un ochi, pe care n-am avut rabdare sa nu-l arunc aici :)) si, spre surpriza mea, am descoperit curcubeul!! frumoase lucrusoare faceti voi, fetelor!
08.08.2012, 03:47:23
multumesc, ligia, din tot sufletelul!! e super-grozav curcubeul meu! un adevarat rasfat... - aigile
Kali,ma bucur sa-ti placa! - m-am gandit ca trebuie ceva sa compenseze 'parjolul' solar, si ce altceva sa fie mai nimerit, decat un 'racoros' curcubeu, care tot de la soare vine, cu o promisiune de 'mai bine'!...(in Biblie scrie despre curcubeu ca este semnul care sa-I aminteasca lui Dumnezeu sa nu mai inece Pamantul cu potop...)
08.08.2012, 09:01:43
Nu sunt cine-stie-ce darurile mele, doar niste mici cochilii de ganduri si sentimente despre/pentru voi. Apreciez ca, pe langa zilnicele corvezi, investiti timp si suflet pentru un vis (sau... mai multe!). - Kalimera
asta ne este echilibrul, ligia... pe langa zilnicele corvezi, TREBUIE sa gasim timp si pentru suflet si vise..:)
08.08.2012, 09:23:00
numai si pentru faptul ca acele lucrusoare sunt facute de manutza ta cu gandul la fiecare dintre noi, ele sunt nepretuite.
multumim, ligia! sufletel sensibil si generos! - Gheorghitza
Kali,
09.08.2012, 01:11:09
si gasesti?
Daca da, poate imi dai si mie reteta. - Kalimera
nu am o reteta, gheorghitza:)) gasesc solutiile din mers, desfrunzesc de maruntisuri fara importanta orele in care nu dorm:)
09.08.2012, 09:51:22 - Kalimera
...mai avem cateva ore si ne despartim si de aceasta etapa a Anotimpurilor..
09.08.2012, 10:25:06
desi mai este timp pana la inchiderea listei de inscrieri, doresc sa multumesc tuturor fetelor care au facut posibil acest demers demential! am adunat in tot acest interval un munte de comori, greu de ierarhizat ..
totodata, as dori sa-i multumesc blanitzei pentru increderea pe care a avut-o in mine, incredintandu-mi moderarea acestui concurs... ea a avut mai multa incredere in mine decat am avut eu.. :)) blanitza mea draga, iti multumesc din suflet pentru ocazia pe care mi-ai dat-o, de a cunoaste mai bine si de a-mi apropia oamenii deosebiti prezenti aici... am si eu ceva pentru tine, blanitzo, un mic 'ceva' la care lucrez de un timp, si pe care sper sa reusesc sa-l termin in timp util.. un mic ceva care sa-ti aminteasca de noi si de Varaaa, dar care sa-ti fie util in toamna:)))))
si nu in ultimul rand, as vrea sa-i multumesc lui gheorghitza, care a fost zi de zi alaturi de noi, aducandu-ne zambetul pe buze in felul lui ghidus, dar si un munte de informatie utila si interesanta. am sa te rog, gheorghitza, sa-mi faci o vizita:) n-o sa te pot trata cu o cafea si o dulceatza, dar sper ca setul pe care l-am facut cu gandul la tine, sa-ti fie util si sa-ti placa:) adicatelea:
www.breslo.ro/Product/Husa-telefon-din-piele_677318
www.breslo.ro/Product/Toc-pentru-tigari_677324
acestea fiind spuse, va urez mult spor, fetelor, cele care inca zoriti sa terminati lucrarile pana diseara:)) - blanitza
Iubita mea Odilia, cuvintele tale merg drept in inima mea, iti spun acum ca nu m-am gandit prea mult atunci cand ti-am propus sa ni te alaturi in Echipa Varaaa, am facut-o pur si simplu, poate o presimtire, poate un feeling imposibil de descris in cuvinte, iar acum cred ca a fost o adevarata clipa de gratie si de intuitie atunci, si nimeni nu ma poate contrazice, nici macar tu - iata ce ai reusit sa realizezi aici, priveste cu mandrie in urma celor 32 de pagini de poveste estivala, si spune-mi ca n-am avut dreptate - chiar TU trebuia sa fii aici, pe meterezele Veriii, sa strangi comorile, sa sustii clipa de clipa aceasta minunata revarsare de spirit si inspiratie a Verii Breslo, care NICIODATA NU FU MAI FRUMOASA, draga mea draga...
09.08.2012, 13:38:25
...Si eu am ceva special pentru tine, si ma grabesc, ma grabesc, ceasurile sunt inaintate, si Parada Verii sta sa inceapa... - Jewelswithlove
Si eu ma grabesc!!!!Ma grabesc sa fac ultimele retusuri,sa pozez,sa scriu si sa vin aici cu ofranda mea pe altarul Verii....
09.08.2012, 16:28:36 - carla69
Kalimera,superbe!!!
09.08.2012, 16:31:13
Si ce liste avem de bijuterii!O adevarata "comoara"! - Kalimera
cu multa bucurie te asteptam, jewels :) stiindu-ti darul de a compune poezie din margelutze, ard de nerabdare sa vad ce ne aduci:))
09.08.2012, 16:32:39 - Jewelswithlove
Intai si-ntai ma aduc pe mine la masa de lucru:))),ca dupa 38 de ore de nesomn,vad cam pe-alaturi!Dar,nici ca ma las!
09.08.2012, 17:10:56 - carmenn
buna fetelor!
09.08.2012, 17:45:34
Odilia multumesc pentru ceea ce mi-ai trimis...foarte frumoase...si frumos gest ai facut pentru al nostru Gheorghita.... - Kalimera
carmenn, ma bucur ca ti-au placut:) sa va fie de folos!:)
09.08.2012, 19:38:46 - cattie
Si eu am primit premiul de la doamna marfa de moderator Kalimera.....e SUPER!!!!!
09.08.2012, 22:53:51
....si maine seara o sa fie ultima mea interventie aici,pentru o perioada de....3 saptamani :D
O sa pierd votarea la toate.... - Kalimera
o sa ne lipsesti tare mult, vijelica:) o sa-mi fie dor de 'buna seara, luuuuumeeee!!:))) da' las' ca vii tu inapoi..
09.08.2012, 23:11:34
ah, si ia ghiceste ce troneaza la fi-mea pe birou, cu 'don't touch this!' scris pe un bilet, in atentia lui fra-su:))) ai ghicit din prima!:)) iti multumesc si eu pentru tot ce am primit, ne-ai facut fericite:) - Textile.art
Sper ca mai primiti inscrieri:
09.08.2012, 23:24:42
www.breslo.ro/Product/Trandafiri_683467
As fi dorit sa termin si rochia, dar nu am reusit :( , totusi sper sa primiti cu drag si agrafele. - Jewelswithlove
Si ca sa nu cad in monotonie tot realizand trandafiri,am schimbat total macazul si am trecut la maci.Fiindca sunt un simbol al verii,pt ca sunt frumosi si delicati,pt ca ii iubim.Cred ca,din nou,sunt ultima la inscrieri:)))
09.08.2012, 23:32:16
www.breslo.ro/Product/Colier-Exotic-poppies_683477 - Jewelswithlove
Ce frumosi sunt trandafirii,@Textile!!!!Suuuper!
09.08.2012, 23:36:08 - bijouxdemonange
Salutari din Mainz!!! Chiar pe ultima suta de metri vin si eu cu creatia mea, Inner Secrets! E facuta de ceva vreme(cateva saptamani bune) dar am tot amanat inscrierea, spunand ca poate vin cu mai multe. De realizat am mai realizat cateva frumuseti, dar nu mai am timp sa le inscriu (la moda, dar ma voi lauda zilele urmatoare) asadar raman cu acest minunat colier de care sunt extrem de mandra si care pentru mine chiar reprezinta vara - cand spun vara ma gandesc la ocean, la insule exotice, la vacante de vis :P
09.08.2012, 23:55:22
Iar si vacanta ce o am acum este de vis, chiar daca nu e la ocean, ci la Rin :p
www.breslo.ro/Product/Inner-Secrets_683502
Succes tuturor!
Noapte buna - Kalimera
nici nu stiti ce ma bucur, fetelor, ca ati reusit sa ajungeti la timp! :)) mai sunt 3 minute si oprim jocul...
10.08.2012, 00:00:17
textile-Art... diafani trandafiri!
jewels.. nu stiu daca am destule cuvinte la mine azi...:))
andra!!! wow!!! ce final de lista grandios!! :))) concediu placut in continuare si neaparat sa ne aduci si celelalte minuni, sa se bucure si okiu' nostru:)) - Gheorghitza
Privind ultimi trandafiri postati in acest concurs, mi-am adus aminte de un frumos comentariu:
10.08.2012, 00:28:02
Privind un trandafir, cine este cel ce priveste si cine PRIVITORUL?
frumoase cuvinte. Ochiul priveste si cel ce realizeaza frumusetea trandafirului este de fapt altcineva. Cine?
Felicitari fetelor pentru pleiada de frunuseti si mai ales pentru munca voastra NEPRETUITA. - Kalimera
haideti sa ne bucuram ochii si sufletelul cu tezaurul Verii:
10.08.2012, 10:41:11
www.breslo.ro/Treasury/view/Comorile-Verii-I_26592
www.breslo.ro/Treasury/view/Comorile-Verii-II_26593
www.breslo.ro/Treasury/view/Comorile-Verii-III_26595
www.breslo.ro/Treasury/view/Comorile-Verii-IV-bis_26705
ce frumuseti... cata migala si talent.. inspiratie si rabdare..
felicitari, fetelor!
izabelajurasko, tuberoze si lucashop... va rog mult sa va scoateti magazinele din vacanta... e pacat sa nu ne lasati sa ne bucuram si de lucrarile voastre! :)