Forum: Concursuri Concurs Anotimpuri - VARAAAA - Sectiunea Arta Plastica si Decoratiuni

• GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Frumoasa meserie si te cred, Marmotica draga, dar suntem deja la acoperis. E bine de stiut, poate la design interior, cand ne-om apuca, sa am nevoie de sfaturi :).

07.08.2012, 13:44:18
  • carla69
    carla69

Aoleu Marmotescule,prea tarziu si la mine,e acoperisul pus!!!

07.08.2012, 14:36:15
  • rosegarden
    rosegarden

draga Blanitza!
    eu cred ca voi fi gata doar la noapte...adica sper fff mult ca inainte de ora 24.
    Cum fac? cand listez, specific in "titlu" concurs vara...etc cu majuscule???si pe urma vin pe forum si "zic" ca am terminat, postat? si adaug linkul produsului...?huh.....
    mersi!!!!

07.08.2012, 14:41:23
  • Marmotescu
    Marmotescu

lasati fetele ca nu-i bai :)..sa va bucurati de casutele voastre

07.08.2012, 14:48:24
  • Kalimera
    Kalimera

rosegarden: da, asa faci. urci produsul in magazin, specifici ca participa la concurs si apoi inscrii lucrarea in concurs lasand linkul aici.
    nu te da peste cap sa termini in noaptea asta.. mai sunt doua zile :)

07.08.2012, 15:04:02
  • blanitza
    blanitza

Aaaa, ce ma bucur ca mai avem de vazut frumuseti, Rose draga, aici ne aduci cu link noua ofranda a Verii 2012, iar concursul se incheie oficial joi, 9 august, ora 24, apoi avem ehehehe, multe...multe de facut...
    E clar, sambata avem sesiune deschisa de votare, la juriu ma refer.

07.08.2012, 16:29:38
  • rosegarden
    rosegarden

deci s-a extins perioada?am inteles bine?nu-i "musai" sa iau cafea intravenos azi noapte?
    ...aaa ...va spun putin timida- azi am vazut ca si altii au cate ceva asemanator...la categoriile de coronita si cutii pentru bijuterii si diverse-teoretic ale mele nu seamana,dar ideeile se pare ca da....sper ca nu vor fi probleme :D
    Lenke

07.08.2012, 19:39:03
  • Marmotescu
    Marmotescu

mai,la coronita eu zic sa te pregatesti , eu nu am stiut ce m-a lovit :))))))

07.08.2012, 20:19:27
  • aigile
    aigile

Intre suspine pe barna si… politica ‘la bara’, am simtit si eu nevoia unor giumbuslucuri, sa mai inviorez atmosfera! Deeeeeeeeeeeeeci,
    FESTIVITATE DE PREMIERE !!!

La casuta cu zorele
    VARAAA s-a oprit din mers
    sa admire bogatia,
    feeria, poezia…
    (… o comoara risipita
    de talent si doruri grele !...)
    si s-anine la portita
    peste-a pajistii ‘blanitza’
    un sarut de multumire
    si iubire –
    -intr-un vers !...
    www.breslo.ro/Product/La-casuta-cu-zorele---Set-colier-si-cercei-PREMIU-pentru-moderatoarea-Sectiunii-Decoratiuni-Concurs-VARAAA_682063

07.08.2012, 20:24:31
  • rosegarden
    rosegarden

ok...a mea e din burieni buruieni...speer sa nua am probleme.
    .oricum,inteleg cam ce ai simtit, Marmoto!...
    in liceu aveam o colega care ma persecuta-
    de obicei la examene sau concursuri...venea pe la plansa mea si ma acuza ca o copiez, cu toate ca nici nu ma ridicasem d la locul meu..sa vad ce fac ceilalti..asa ma umilea,plangeam..si asa am ajuns sa astept ultima ora, ora juma din examen sa vad ce a facut,,,,ca nu cumva sa semene...dar de obicei ideea mea initiala,chiar nu avea nimic incomun al ei...na...dar ei asa i se parea..apoi mi-am dat seama cA TRE SA FAC DE LA INCEPUT CE VREAU SA NU O IAU IN SEAMA, ca oricum nu vor semana.....

asa...in rest...chiar mai e timp pana joi? sau pot inscrie produsele (dac termin)doar pana la miezul noptii...stiti chiar sunt blonda..si ma prind mai greu....:))))0

07.08.2012, 20:38:36
  • rosegarden
    rosegarden

vaaai..nu numai ca sunt blonda..sunt si chioaraaaa...!!
    Kalimera....ai zis clar mai am 2 zile...si eu nu am vazut...si tot intreb..vai vai..na, bine, atunci azi ma culc p la 24..mai am o alta rochita de terminat pt cineva...pe joi,plus bolero si gentuta...si deja am cam ametit....

atunci "ne vedem" mai tarziu!
    sa dormiti bine!

07.08.2012, 20:41:51
  • carla69
    carla69

Si a mea buruiana e gata,maine vin cu poze si bla-bla-bla

07.08.2012, 21:02:40
  • Textile.art
    Textile.art

Vin si eu in sfarsit : www.breslo.ro/Product/Marea---rezervat_682129
    am crezut ca nu va mai fi gata, cum am bagat-o in rama s-o pozez tot imi venea sa mai schimb cate ceva la ea. Dar acum m-am hotarat si am postat-o :)
    Si ce bine imi pare ca mai avem 2 zile :) multumesc!

07.08.2012, 21:50:37
  • corainadori
    corainadori

Buna fete si baieti! Dupa cateva zile de lipsa, revin si vad o gramada de minunatii si fete noi. Ce nu-mi place: eu am incheiat discutia cu coronitele, dar vad ca Marmotescu o continua si aici si pe alte topicuri. Blanita, ne-ai rugat sa terminam si eu am terminat. Nu se poate spune la fel si despre colega care ma vorbeste de rau si la fetele noi, care nu au de unde sa cunoasca discutia noastra. De ce trebuie sa o atentionezi pe rosegarden sa fie atenta la bau-bau? Ce-i cu rautatile astea? Este corect sa-ti bati joc peste tot unde apuci? Daca a fost vorba sa terminam, numai pentru mine este valabil? Rosegarden si celelalte , nu va lasati atrase in jocul marmotei! Este destul loc sub soare pentru toata lumea! Corina

07.08.2012, 22:46:06
  • rosegarden
    rosegarden

Fetelor, data limita de 9 se refera la toate sectiunile, sau doar la aceasta?
    ...

07.08.2012, 22:51:58
  • aigile
    aigile

E un singur concurs, impartit pe trei sectiuni. Prelungirea se refera la concurs.

07.08.2012, 23:07:27
  • rosegarden
    rosegarden

mersi....sper ca azi nu mai revin cu vreo intrebare idioteasca ;-)

07.08.2012, 23:19:29
  • aigile
    aigile

Eu ti-am specificat doar pentru ca sunt mai multe concursuri desfasurate in paralel, dar niciunul 'stufos' ca acesta, al Anotimpurilor (in sensul mai multor sectiuni).In niciun caz nu mi-as permite o asemenea ...'interpretare'! Cu totii am fost incepatori sau nou-veniti, si ar fi nu trist, ci tragic, sa uitam de unde am plecat! Desi, am asa, un fel de 'deja-vu', ca ni s-a cam 'sters' abia trecuta primavara, ce sa mai zic de... inceputuri!?...

07.08.2012, 23:28:48
  • Thalia
    Thalia

Fetelor nu ma pot duce la culcare pana nu va spun ca am admirat lucrusoarele cu care ati venit si sunt absolut superbe, nu ma mai satur sa le privesc si chiar o sa aiba o misiune grea fetele din juriu pentru ca e foarte greu sa compari si sa decizi care merita premiata cand ai asa diversitate de lucruri unicate si frumoase!
    Corina, scumpa mea, te felicit ca ai avut taria si demnitatea sa-ti ceri scuze atunci cand era ,,fierbinte,, situatia.
    Te rog eu, pastreaza-ti aceasta demnitate si mergi mai departe cu fruntea sus fara sa apleci urechea la diverse...
    Va pup pe toate si am plecat la nani!

08.08.2012, 01:14:38
  • rosegarden
    rosegarden

hmm..cred ca cel mai bine e sa ne abtinem de la orice fel de comentarii negative....si personalisme...chiar nu doresc sa continue vreo cearta,neintelegere, ofic, asa ca in continuare...tac milc,si zic numai de bine...(nici macar intamplarile vechi nu-si au sensul aici,daca nu sunt cu adevarat constructive)sper ca nu am suparat pe nimeni.....

in resc acusi mi-am terminat coronita coroana..ditamai coronoie,prelucrez foto si postez....
    ... sa nu va speriat prea tare..a iesit ce a iesit...dar nu am reusit sa ma opresc la o marime mai normala, si asa de la o coronita pt design sau bijuteii...am ajuns la ...decoratiuni :D

08.08.2012, 01:29:13
  • Kalimera
    Kalimera

hai ca esti grozava, rosegarden! ce idee!! in afara de ceai, nu m-as fi gandit sa dau o astfel de utilitate buruienilor..:))
    interesanta, inedita ghirlanda ta!:)

08.08.2012, 04:06:03
  • rosegarden
    rosegarden

ma bucur ca iti place!
    nici tu nu vrei sa dormi la noapte?
    eu acum am terminat salata de vinete pentru ''geanta" sotului...si merg sa dorm pana pe la 7...dimineata...la 9 vine la proba...si eu mai am de lucru la rochita...aaajutooor!!!!
    ma culc
    noapte buna!

08.08.2012, 04:18:49
  • blanitza
    blanitza

Eeee, ia uite cine nu doarme, las' ca preiau eu stafeta, ca mai avem nitel din frumusetea si bogatia Veriii, stau sa ma gandesc si parca ma si sperii - daca Vara e asa bogata, oare Toamna cum va fi???!!!
    Ce frumuseti noi au aparut pe-aici, bravooo, sunteti inspirate si harnice ca niste albinute, da' nici nu stiu cum sa va mai zic - albinute, sirenute, marmotele, mai bine artisteeeee, toate!!!
    Rosina dear, ne-ai adus toata floarea din livezi, sa ne-o punem la gat, si-asa impodobite, sa cantam un imn de slava Verii, care trece usor, pe nesimtite...
    Draga mea Ligia, esti O MINUNE, cat de frumos ai impletit floarea si piatra intr-un colier de vara elegant si uimitor, mmmm, si sa mi-l dai tu mie??? Ce-am facut, ca sa merit asa frumusete?? Esti in inima mea, si nu de azi, de ieri, eee, avem o history...

08.08.2012, 06:10:31
  • corainadori
    corainadori

Buna dimineata blanitza! Imi place coronita Rosinei, cum spui tu. Ce bine ar fi daca ar rezista asa si iarna si sa o ai cand afara e inghet: o gradina cu miros de ierburi in casa! Ce bine ar fi!

08.08.2012, 07:14:36
  • corainadori
    corainadori

rosegarden, te felicit pentru ingeniozitate! Si ar fi si mai grozava daca ai gasi metoda sa pastram coronita in acceasi stare si iarna, ca se ne aduca aminte de culorile si miresmele gradinilor atunci cand afara ninge si e viscol. Este un debut; sa vedem cu ce ne mai uimesti!

08.08.2012, 07:24:38
  • Marmotescu
    Marmotescu

simpatica ghirlanda-in Oltenia(sau cel putin in satul bunicilor mei) se foloseste ceva asemanator la nunti pentru decorat poarta mirelui,in combinatie cu grau daca e sezon si crengute de brad.

din pacate in afara de (cred) un fel din buruienile cu pricina se decoloreaza cand se usuca si dupa aia se scutura...am si eu un experiment in lucru cu un brat de chestii tunse din balcon pe care nu m-am indurat sa le arunc....si Bursucescu a zis sa nu cumva sa le bag in casa :))). Partea buna e ca indusaimul (pelargonium odoratissimum) isi pastreaza un miros foarte fain dupa uscare,asa ca o sa devina la un moment dat pernute parfumate(aspectul comercial vizual uscat e ...zero :) ).

08.08.2012, 08:23:34
  • Marmotescu
    Marmotescu

o sugestie de pastrat coronita iarna,macar olfactiv e sa cosi totul dupa ce se usuca intr-o perna/sac. Imi amintesc ce bine mirosea salteaua de fan la tara(te cam inghiontea in coaste dar mirosea frumos).

08.08.2012, 08:25:00
  • corainadori
    corainadori

cred ca si-ar pastra aspectul daca ar fi data cu lac (spray) dar atunci ii dispare mirosul, ca miroasa lacul si nu stiu daca dispare mirosul de tot in timp. Oricum ar fi deosebit s-o ai iarna in fata ochilor !

08.08.2012, 08:45:23
  • Marmotescu
    Marmotescu

am incercat,devine casanta si se sparg bucati din ea la cea mai mica atingere :D

08.08.2012, 08:47:24
  • aigile
    aigile

Mmmmm, pana aici miroase roata de ierburi a Verii! Daca o atarni undeva si n-o mai misti din loc, poate sta asa muuult si bine!(am dovada corontele uitate de vecini pe la usi, de la nu-se-mai-stie-care Florii... ca sa nu mai vorbesc de coronitele de premii, cu care noi ne-am ornat un perete intreg).
    Blanitzo, m-am gandit ca trebuie sa-ti dea cineva si vestea cea rea - ziceai ca o sa porti un colier primit in dar, chiar pe 15 sept., la inceputul scolii, numa' ca scoala e un pic mai grabita, vine pe 10 - spre amara disperare a TUTUROR elevilor!!!... Si ca sa nu te-ntristez prea tare, si ca sa-ti urez un an scolar cu... mai putine 'loaze', mi-am zis sa-ti fac un colier vesel si pentru NOUA 'prima zi de scoala'!...Iar poezia, de acolo vine, de la history...

08.08.2012, 08:48:19
  • corainadori
    corainadori

n-am stiut!

08.08.2012, 08:48:37
  • corainadori
    corainadori

iata ceva ce te face sa te opresti si sa te gandesti la filozofia vietii! Da' munca nu gluma! Bravo! Zburda imaginatia pe plaiul verii!

08.08.2012, 09:00:07
  • gemsgems
    gemsgems

S-a extins data limita? :-O Daca da, poate apar si eu cu ceva aici. :D

08.08.2012, 09:02:59
  • carla69
    carla69

Multumesc corainadori!Da,mi-a luat ceva timp innodatul!

08.08.2012, 09:06:34
  • gemsgems
    gemsgems

Imi place mult copacelul, Carla! :D Mai ales culoarea aleasa, e perfecta!

08.08.2012, 09:11:10
  • Marmotescu
    Marmotescu

carla, frumoasa idee dar merita mai multa atentie la detaliu(imi place, de asta dau cu critica constructiva :) ). Imi aduce aminte de mitologia nordica, de Yggdrasil , copacul vietii la vikingi. Merita sa te documentezi un pic pe simbolistica celtica si sa ii faci un pui mai elaborat la copacel :). Poti sa te uiti si la filmul Thor,ignorand partea de actiune si uitandu-te la decoruri cand se plimba baietii prin palatul lui Odin :).
    In mitologia romaneasca copacul vietii e bradul, care a fost primul care a rasarit din haos tragand pamantul dupa el agatat in radacini(mai sunt si alte variante, noi se pare ca am fost nehotarati asa ca avem tot felul de optiuni creationiste :))) ).

08.08.2012, 09:18:46
  • carla69
    carla69

Multumesc!A fost primul,am incercat!

08.08.2012, 09:20:21
  • aigile
    aigile

M-am luat cu altele, si... cat-pe-ce sa uit de toaaaata munca mea de saptamana trecuta!M-am luat cu pregatirile (i-am expediat pe-ai mei la munte) si am tot amanat s-o pun in magazin ( tare nu-mi mai place partea asta!...)Si-mi luasem de orice grija, mai ales ca reusisem sa termin la timp si cadourile! Cand colo, lampa mea era uitata intr-un colt, si, daca nu venea si vremea pentru facut ordine, uitata ar fi ramas!... Diseara ies cu ea pe balcon, fie si 40 de grade!(aseara erau 34 de grade la ora 23!!!)Va invit la un cocktail rece - cu umbrelute, cum altfel?! - s-o 'inauguram'!
    www.breslo.ro/Product/Un-fluture-pe-LAMPA---TIKI-Torches-inpired_682340

08.08.2012, 11:35:18
  • blanitza
    blanitza

Dumnezeule, da' inspiratia face ravagii aici, este infinita si pluriforma si ne plimbam din cercuri in spirale, cu susur de scoici si perle la urechi, CE LUX, dragele mele perfectioniste!!! Eeee, si am eu un feeling - si-anume ca n-am vazut tot, inca n-am vazut tot, asadar tin aproape, ca e de bine si frumos aici!!
    Carla draga, ce ma bucur ca n-a trecut Varaaa pe langa tine, ne-ai adus-o materializata cu-adanci meaninguri intr-o decoratiune speciala, ca zau de nu-mi vine sa te-ntreb daca n-ai vreun stramos prin China, la cata munca ai prestat tu acolo:) Supeeerb, chiar endless summer, bravooo!!!
    Corina draga, la cum te stiu de inventiva si curioasa, cred ca sigur te-apuci sa studiezi cum s-ar putea pastra o ghirlanda plina ochi de vara, pentru ca nici nu stiu lucru mai bun iarna, decat sa visezi la vara...
    Ligia, ma vrajesti si ma imbeti, si taaare te pricepi la asta, imi sopteste o bufnicioara la ureche, mama, ce veste mi-ai dat, no kiding, incepe scoala pe 10 septembrie???!!!
    Gema, maine la 12 seara, pe racoare, se termina concursul, oare sa avem noroc si sa vedem cum ti-a decorat Varaaa cuibusorul de nebunii:) I hope so, si te astept!!!
    ...Iar eu ar trebui sa-mi misc fun... de pe scaun si sa fug la poze, da' cum s-o fac, Dumnezeule, cand Marmota ne duce cu vorba drept la Thor in ograda, uuufff, new research, si zau c-o fac, numa' de dragul tau!!!

08.08.2012, 12:39:42
  • corainadori
    corainadori

Blanitza draga, mi-a luat putin timp sa ma gandesc, in timp ce puneam ingrosala la tocanita de pui. Si langa caldura focului mi-a venit ideea: eu as pune coronita in saculet de plastic si as pune-o in cub de gheata, asa cum era in filmul acela cu era glaciara cand veveritoiu tot fugea dupa ghinzi si ramanea prins cu tot cu ghinda in gheata! Si in ajun de Craciun as dezgheta-o si as pune-o sub brad, pe un covoras tesut de casa expres pentru aceste momente.UUUUFFFF! Parca simt gheata pe maini si-mi da senzatii tari!

08.08.2012, 13:12:34
  • rosegarden
    rosegarden

ar trebui sa iau vreo 10 kile de rasina de la ZOXY, si sa pun ghirlanda la pastrat...ei sigur s-ar bucura de comanda :))))

08.08.2012, 13:25:36
  • carla69
    carla69

Multumesc Blanitza,chiar am crezut ca nu se mai termina,dar cu rabdarea stau prea bine

08.08.2012, 13:28:54
  • gemsgems
    gemsgems

Gata, m-am reapucat de munca la ce am inceput acum o luna pentru categoria asta. :)) Ce bine ca mai am timp pana maine! :D

08.08.2012, 14:03:37
  • carla69
    carla69

Am revenit sa intregesc vara cu un "banal" trandafir
    www.breslo.ro/Product/Un-trandafir-banal_682572

08.08.2012, 17:59:47
  • aigile
    aigile

Banalo!, ma bucur de cate ori ne aduci in cale 'simplitatile' si 'obisnuintele' tale, dintr-o lume la care pot doar sa visez, cu naveta pe bicicleta sub ploaie sau ger, cu expeditii neterminate dupa 'creanga de alun', cu migala banala asupra fiecarei bucatele de viata - ascunsa sub o mantie (la fel de banala...) de superwoman!

08.08.2012, 18:22:57
  • carla69
    carla69

Ce frumooos scrii aigile!Multumesc din suflet!

08.08.2012, 18:36:55
  • aigile
    aigile

M-am 'riscat' putin cu comentariul asta, da' m-am bazat pe simtul umorului, fara de care matematica/fizica ar fi mai arida ca solul martian rascolit de... CURIOSITY!
    Daca as putea, te-as pune 'de samanta' intr-un ghiveci, ca pe-aici nu prea crescdin 'soiul' tau!...Sper sa-ti semene pustii aia superbi!

08.08.2012, 19:35:08
  • blanitza
    blanitza

Ooo, draga mea Carla, ce frumos imbogatesti tu gradina Verii, parca mi-era dor de-un rosu pur si simplu, un rosu ca focul din ...inima ta, cand se petrece intalnirea de gradul 3 - TU si margeluta de nisip, cred ca a fost dragoste la prima vedere si se vede asta, in fiecare frunzulita, in fiecare petala, bravooo!!!

08.08.2012, 19:47:31