Forum: Concursuri Concurs Anotimpuri - VARAAAA - Sectiunea Arta Plastica si Decoratiuni

• Kalimera
    Kalimera

in rest, la mine la mosie este BESTIAL!!!! :)))

15.07.2012, 14:16:59
  • blanitza
    blanitza

Odilia draga, s-o stapanesti sanatoasa, draga mea, e o adevarata avere, si la propriu si la figurat, oaza ta de liniste si frumusete, despre oamenii anapoda de care ne-ai povestit, lasa-i in plata Domnului, vorba ceea - fericiti cei saraci cu duhul!!! Bine ca au lene din belsug!!! Iata de ce devenim orasenii tarani, mai nou:) Si pe noi ne bate gandul, da' mai incolo, peste vreo 2 ani...

15.07.2012, 15:00:11
  • soso07
    soso07

Am sosit si eu cu premiul pentru moderatoarea acestei sectiuni, Gabitza :
    www.breslo.ro/Product/Premii-la-alegere-pentru-cele-trei-moderatoare-ale-concursului-VARA_667746

15.07.2012, 19:09:47
  • Kalimera
    Kalimera

citisem un studiu, mai demult... se remarca un curent din ce in ce mai puternic, in care oamenii (in majoritate intelectuali) revin sau se indreapta spre o viata apropiata de natura, retragandu-se din iuresul oraselor mari.. toti mai fugim la un picnic la iarba verde cand ne permite timpul, dar se pare ca dorim sa prelungim aceasta comuniune cu natura, si in celelalte directii, sa traim in mijlocul ei. si toate astea NU din ratiuni economice...
    multumesc, blanitzule, de urare! sa stii ca e oaza mea de liniste si de aer curat! daca ar fi fost putin mai aproape de bucuresti, m-as fi mutat acolo si as fi facut naveta. e greu de exprimat in cuvinte cum ma simt cand imi beau cafeaua de dimineata pe terasa, pe racoare, la aer curat..

15.07.2012, 19:54:05
  • Kalimera
    Kalimera

cat despre oamenii aceia, mi-a mai trecut naduful.. fiecare doarme exact cum isi asterne. problema este ca imi vin mereu la poarta cu diverse cereri. la inceput imi era greu sa-i refuz. pana m-am prins ca suntem jucaria lor. de atunci am dezvoltat un stil de negociere cu ei, si nu dau gres. :)) vin sa ceara ceva? ok, dar la schimb sa vina sa-mi sape! o, nu.. lasa ca-l mai intreaba si pe bucuresteanul de mai incolo. poate-poate...
    ..asta dupa ce m-am luptat cu conceptia lor ca ce e al lor e al lor, iar ce-i al meu e tot al lor :D si daca am bani, cum adica sa nu le dau???:)))

15.07.2012, 20:03:51
  • blanitza
    blanitza

Oooo, Sorinuta, ce minunatii ne-ai copt tu noua, maaama, si sa nu-mi spui tu mie ce experimentezi, ca sa casc si eu gura??? Da' mai bine-asa, ca sa fie surpriza ta cea minunata si mai MARE!!! Multumesc din toata inima, este o piesa absolut superba pe care de-abia astept s-o vad de-aproape, si s-o studiez!!! Ti-a iesit GROZAV, mmmm, ce noutati jos palaria ai facut tu, BRAVOOOO!!!
    Odilia scumpa, ce mi-ar fi placut sa poti veni, nici nu stii, eram fetele cucuiete la vrajeala, ziua mea e joi, pe 19, da' sambata ne-adunam cativa prieteni si Sorinutaaa, sa punem lumea la cale!!! Vb, te sun, ma gandesc sa dau o fuga miercuri in Bucuresti, si bem o cafeluta together!!!

16.07.2012, 00:26:22
  • carmenn
    carmenn

neatza! Kali taie-le elanul de la inceput...stiu cu este sa-ti fie mila de ei sa-i aduci in curte pentru diverse treburi si pe urma sa-si trimita odraslele la cerut bani sau diverse...si nici ustensilele nu-i bine sa le imprumuti...ori le fac uitate ori le strica...curiozitatea este mare si sunt putini cei care-si mai lucreaza pamantul...batranii sunt bolnavi iar tinerii sunt puturosi sa nu mai vorbesc de ele...eu m-am lecuit...ma descurc singura cat pot....ii bagi in casa si pe urma te barfesc...

16.07.2012, 07:21:12
  • Kalimera
    Kalimera

offf... ce necaz imi e.. miercuri am pre-departure briefing cu consilierii care ne-au sprijinit sa facem demersurile pentru plecarea in anglia.. de la 12 incepe si dureaza cam 5 ore..
    tare mi-ar fi placut, blanitzule, sa ne vedem, dar nu vreau sa te incurc.. oricum, vorbim :)

16.07.2012, 09:30:57
  • Kalimera
    Kalimera

carmenn, ce sa le mai tai de la inceput... am deja 8 ani de experienta, nu ma mai prind ei asa usor... noi, deh, ca oamenii, sa-i ajutam daca putem.. si ni s-au suit in cap. cate scule nu ne-au pierdut sau stricat... iar al meu e genul care vrea sa aiba tot ce-i trebuie, sa nu caute si sa piarda vremea cand are nevoie. la cate a strans, a fost nevoie sa mai facem o anexa, o magazie, in care sa-si puna toate cele..

16.07.2012, 09:34:35
  • Kalimera
    Kalimera

inca nu e terminata casa, mai sunt finisajele de facut...dar cand o s-o termin, o s-o decorez asa cum imi doresc.. rustic... intre timp acumulez idei si ma inspir din ceea ce vad pe aici, pe site.. unde n-am sa ma descurc, o sa comand :)))

16.07.2012, 09:36:44
  • blanitza
    blanitza

Wow, ce planuri frumoase de viitor, draga Odi, sa te tot gandesti si sa schimbi, sa faci asa, ba alminterea, in schita aceea din cap, e grozaaav, si eu tot vad cu ochii mintii una, alta, da' stiu ca atunci cand vine si Costin, le dau peste cap... Una, insa, mi-a intrat in cap rau de tot, vreau sa-mi fac o masuta cu fata de mozaic pentru terasa, si ma tot gandesc eu cum s-o face asa ceva...
    Mmmm, poate am noroc, si mi-aduce cineva aici, la Deco, un model decorat!!!

16.07.2012, 13:03:11
  • Kalimera
    Kalimera

ce idee buna, blanitza! o masuta pentru cafea.. cu mozaic.. mmm... tare bine se potriveste pe o terasa..
    cadrul si piciorusele din fier forjat?

16.07.2012, 13:11:08
  • blanitza
    blanitza

Fata, nu stiu, de fapt nu cred, ca suntem cam inghesuiti cu banii, cred ca iau pur si simplu o masuta rotunda din lemn pe care o am pe-aici, calculez aria, si-ncep sa studiez pe unde gasesc placute mititele de mozaic, parca Zoxy avea, ma mai uit si cum se lipesc - n-ar trebui sa fie o filozofie chiar asa de mare, si m-apuc de ea, cu ajutorul bunului Dumnezeu!!! Cu ocazia asta, poate descopar si-un material nou de bijuterit, mai stii:):)

16.07.2012, 15:20:44
  • Kalimera
    Kalimera

nu m-ar mira sa mai descoperi tu ceva:)))

16.07.2012, 15:28:56
  • FIMARC
    FIMARC

Daca ai vazut reclama cu cei 2 care isi redecoreaza baia si sparg placi de faianta dupa care isi fac un mozaic pe jos in baie,poti sa folosesti aceeasi tehnica si pt.masuta.Poti face economie daca te duci la cei care vand faianta si le ceri placi sparte.

16.07.2012, 15:40:38
  • Kalimera
    Kalimera

nu mai stiu daca mai am, dar intr-o vreme tineam intr-un colt, la mosie, o cutie plina cu patratele din acelea mici de mozaic, lipite usor pe o foaie de hartie (cam 30 x 30 cm), bune pentru pardoseli sau pentru decorat peretii sau alte cele...
    fii atenta, gabitza! cand mai merg la mosie, le caut si-ti zic ce am mai gasit.
    patratelele nu erau mai mari de 2,5 x 2,5 cm si erau in nuante de la alb murdar pana la gri inchis.

16.07.2012, 16:07:18
  • carla69
    carla69

Eu stiu cum imi fac masuta de cafea de multi ani,inca n-am pus-o in practica,dar ma voi muta in curand la casa si atunci...

16.07.2012, 16:53:27
  • Marmotescu
    Marmotescu

eu fac planuri de bordei eco high tech :))...la viitoarea mea ferma bio pe undeva pe vreun deal.Defect profesional(arhitect de meserie)..tot lucrez la detalii si ma documentez, dar mai avem cateva chestii de rezolvat:banii,terenul si nu in ultimul rand unde si cum ar face Aricescu scoala.La asta din urma nu i-am dat de capat(nu ca la primele as avea solutii :) )...asa ca ma coc in Bucuresti si ii zic lui Bursucescu cum o sa se vada muntele din pat si o sa vina iarba pana la buza geamului...vise. Si eu sunt un orasean cu dor de sapa(am si experienta din copilarie/adolescenta :D )

16.07.2012, 17:28:13
  • oldhabitss
    oldhabitss

sa ma inscriu si eu? hai sa incerc. sunt mica rau aici :)
    www.breslo.ro/Product/Bella_664952

16.07.2012, 18:03:51
  • Kalimera
    Kalimera

ce mi-ar placea sa am o cabanutza undeva la munte...sa se pravale padurea peste mine.. sa deschid geamul si sa simt miros de brad..

16.07.2012, 18:10:54
  • oldhabitss
    oldhabitss

iar daca nu iese, nu-i problema dam unul cadou cu mare drag
    www.breslo.ro/Product/Picaturi-de-noroc_664999

16.07.2012, 18:26:38
  • cattie
    cattie

Blop,blop....

Prima lucrare pentru aceasta sectiune!

www.breslo.ro/Product/Un-ocean-intr-un-borcan-REZERVAT_668340

16.07.2012, 21:21:00
  • blanitza
    blanitza

Ia uiteeee ce frumuseti ne asteptau aici, wow, sa traiti, fetelor, si sa mai faceti, sunteti grozave, si piese inscrise si cadouri, frumoooos!!!
    Bine-ai venit in concurs, draga Oldhabits, vara te-a inspirat frumos, as zice ca ne-ai facut portretul Veriii, fata vioaie si nastrusnica, plina de viata si de culoare, mult succes pentru debutul tau intr-un concurs de pe forum, ma bucur ca l-ai ales pe acesta!!!
    Draga Catalina, ce minunatie ti-a iesit, chiar te-ai gandit bine - sa fie Pacific, sa fie Atlantic???!!!... Superba idee ai avut, cu boabele care cresc si se umfla, o decoratiune de vara deosebita, si tare muncita de tine, ca stiu cat esti de perfectionista, m-ai omorat cu stelutele si bilutele de-asta primavara!!! Minunatia pe care mi-ai trimis-o e langa mine mereu, pe masuta, si cand o vad, ma gandesc la tine, draga mea, si la manutele tale neobosite!!! Si ma mai gandesc si la darnicia ta, sa-mi trimiti tu mie asa gingasie de lucrusor, plin-plinut de boabe si stele, mmmm, si eu voi avea o surpriza pentru tine, wait and see!!!

16.07.2012, 22:37:51
  • cattie
    cattie

Intai am incercat cu apa simpla,dar era prea...clara,prea fara culoare...prea apa de robinet :))))
    Mi-am adus aminte de bobitele care asteptau cumintele in suportul de creioane,de acum 2 ani si le-am pus la inmuiat de dimineata :)))
    Ma bucur mult de tot ca ti-a placut borcanelul cu suprize :)

16.07.2012, 22:57:13
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

cattie, pe alta data, sa sti ca exista niste tuburi in care se afla silicon transparent. Arata ca...apa si se intareste (nu se solidifica, pastrandu-si o elasticitate proprie, aratand ca raciturile de Craciun sau aspicul).

16.07.2012, 23:18:58
  • cattie
    cattie

Neatza lume :)
    Rise and shine!!!!!!
    Gheorghitza,nu stiam,dar este bine de stiut,ca cine stie ce imi mai trece prin minte.Au vreo denumire anume?...si de unde le pot cumpara?

17.07.2012, 07:31:07
  • carmenn
    carmenn

patratosul....a aparut in zare...ce simpatic este...am cautat si eu biledin astea de silicon, prin eforie insa nu am gasit...

17.07.2012, 07:59:54
  • cattie
    cattie

Carmenn,eu le am de acum 2 ani,daca nu chiar 3 .Si eu am cautat si nu am mai gasit...

17.07.2012, 09:05:38
  • blanitza
    blanitza

Aha, deci asta erau ma dumiresc eu acuma, sigur am descoperit pe undeva, mai ramane sa-mi aduc aminte unde:)

17.07.2012, 12:21:25
  • oldhabitss
    oldhabitss

iata si al2lea concurent :) asa de vara
    www.breslo.ro/Product/Tablou_668009

17.07.2012, 12:42:46
  • carmenn
    carmenn

ce simpatice sunt...

17.07.2012, 16:51:15
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Felicitari, soso !

17.07.2012, 20:00:44
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Cand apare piciorul Carlei decorat cu jartiera roz?????

17.07.2012, 23:35:17
  • blanitza
    blanitza

Oooo, Sorinuta, ce frumuseti ai facut tu, Dumnezeule, de cata vreme sunt eu in love with ceramica, inca de-asta iarna mi se scurgeau ochii, am pachetul de DAS alb aproape, m-asteapta, sarmanul, sa ma hotarasc odata sa-i dau o forma, mi-am adunat strangatoare tuto, poze, tot, tot, tot...da' parca mai lipseste ceva... un tovaras de workshop...asta lipseste!!!
    Ti-au iesit grozave, mama, sambata pregateste-te sufleteste sa te-ntreb cate-n luna si in stele!!! Si vezi ca pun de-un workshop, ca am inca o treaba de incercat, sa vedem ce-o iesi!!!
    Oldhabits, ce ma bucur ca ne-ai adus aici, acasa, frumuselul de tablou - inimioarele de vara!!! Concursul acesta este lung, cand ne vom apropia de votare, vei decide spre cine vrei sa mearga premiul tau - tablouasul, pentru care-ti multumesc din inima, si felicitari pentru debut!!!

18.07.2012, 00:09:34
  • Kalimera
    Kalimera

hahaha gheorghitza!! ti-a ramas gandul la jartiera roz:)) sau la piciorul carlei?:))))
    carla, draga mea, de ce ne fierbi? uite, si gheorghitza e nerabdator!! :)))

18.07.2012, 08:12:08
  • soso07
    soso07

Multumesc !
    Gabitza, si la mine asteapta de ceva vreme "ceramica". Toate la timpul lor :) Nu stii cand te loveste inspiratia si atunci e bine sa ai materialul la indemana !

18.07.2012, 10:56:47
  • Marmotescu
    Marmotescu

Dragi breslasi, debutez si eu la aceasta sectiune cu prima lucrare : www.breslo.ro/Product/Set-tablouri-Caught-in-the-net--Participa-la-concursul-VARA_669280
    Bursucescu tine sa va multumeasca foarte mult deoarece datorita voua aceste tablouri incepute acum vreo 4 ani si uitate intr-o cutie in boxa cu ocazia mutarii au fost in sfarsit finalizate. Faptul ca trebuie sa vopseasca un perete pe care sa le punem il incanta mai putin, dar macar avem primul obiect de decorat casa de cand am facut perdelele acum vreo 2 ani :D. De multa vreme zic ca fac diverse dar nu am apucat...Aricescu nu prea ajuta la mobilizare in directia feng shui casnic.

18.07.2012, 11:20:55
  • blanitza
    blanitza

Wow, Marmi dear, te-ai intrecut pe tine insati, ce minunatii ne-ai adus spre vizionare si inspiratie, bravooo pt piatra gaurita autohtona, ca si-a gasit un loc special in peisaj!! Ai creat 2 imagini serafice si pline de poezie ale verii, aproape nici nu pot sa ma uit ca lumea la ele, n-am vazut marea de 5 ani, si moooor!!!!
    SUCCES DIN TOATA INIMAAAA!!!

18.07.2012, 11:32:14
  • FIMARC
    FIMARC

Prima lucrare:
    www.breslo.ro/Product/HelloSummer_669630

18.07.2012, 19:31:49
  • soso07
    soso07

Gabitza, si mai ziceai ca nu se aduna minunile la sectiunea ta !!!

18.07.2012, 20:29:43
  • carmenn
    carmenn

da.....se aduna...

18.07.2012, 20:33:08
  • blanitza
    blanitza

Ooo, Marcela draga, esti absolut inepuizabila si de-o inspiratie nebuna, nebuna, nebuna... Ce piesa de exceptie ne-ai adus, mai ca nici nu stiu in ce maniera ai realizat-o, este un mix de tehnici din cate vad, efectul insa este nemaipomenit - vioiciune, lux, ironie, seductie, cromatica, veselie, ce sa mai, are din toate-ale verii, bravoooo!!!

18.07.2012, 23:37:19
  • FIMARC
    FIMARC

Mi-ar place sa am asa talente,este lucrarea colegei de magazin,a Andreei,am hotarat ca la aceasta sectiune sa participe ea pt.ca este specializarea ei.

19.07.2012, 11:53:45
  • blanitza
    blanitza

Marcela draga, transmite-i felicitari din partea mea, cat despre tine - TU POTI ORICE, pe bune, eu nu cred ca e ceva handmade care sa-ti fie TIE imposibil, trust me!!!

19.07.2012, 12:16:07
  • FIMARC
    FIMARC

Da,dar asta nu tine de putut,tine de talent si de softul din cap,al meu nu are setarile astea.

19.07.2012, 13:38:29
  • carmenn
    carmenn

pentru aceasta sectiune o sa ofer un mic premiu...il voi posta pana la incheierea votarii....mai am putin de lucru la el....

19.07.2012, 14:48:17
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

FIMARC,
    Felicitari dar daca ar fi pe aici forHOPE, cred ca ar spune:
    -"Putina ciocolata, n-ar strica"
    Dar lucrarea este chiar remarcabila...

19.07.2012, 16:41:01
  • FIMARC
    FIMARC

fara ciocolata ca este cam cald

19.07.2012, 17:09:12
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Felicitari, fetelor, pentru creatiile inscrise! Deja m-am pierdut in farmecul inegalabil al verii, pe care voi ati intruchipat-o asa frumos!

19.07.2012, 19:19:02