Forum: Concursuri Concurs Anotimpuri - VARAAAA - Sectiunea Arta Plastica si Decoratiuni
- Gheorghitza
lucashop, unde este racoare?
11.07.2012, 12:54:19 - carla69
Char?La noi a fost ieri putin,a plouat bine
11.07.2012, 13:02:06 - soso07
Da, voi ati iesit din coduri galbene, portocalii. Am trecut si noi de la portocaliu la galben. Totul e sa nu ne facem grena :)
11.07.2012, 13:42:09 - Kalimera
in perioada asta caniculara se poarta stilul RAC :))) rosu-aprins, fiert in suc propriu :D
11.07.2012, 15:44:40 - gemsgems
P-aici pe la mine numai in frigider e racoare. Pacat ca e mic si n-am loc in el. :))
11.07.2012, 15:47:29 - carmenn
ete... si la constanta a picurat putin...mai mult ne-a speriat cu tunetele...acum a iesit soarele....ce ma enerveaza... nu ploua sanatos...
11.07.2012, 17:15:29 - camelia.handmade
O decoratiune reprezentand vara in viziunea mea, o cutie pentru bijuterii, compartimentata si colorata:
11.07.2012, 18:24:20
www.breslo.ro/Product/Curcubeul-din-gradina---Cutie-de-bijuterii_665105
Sper sa va placa! - carmenn
ce frumi este...................felicitari...
11.07.2012, 19:01:00 - Kalimera
chiar un curcubeu... cat e de frumos!! esti nemaipomenita, cami..:)
11.07.2012, 19:02:55 - Gheorghitza
camelia.handmade, tu sti ca imi plac lucrarile tale si te pretuiesc ca pe o adevarata artista. As fi subiectiv daca as incepe sa te laud. (si mai sunt cateva fete in fata carora imi voi scoate oricand palaria (deoarece incepand de cu sezonul de toamna, chiar port palarie)
11.07.2012, 23:10:54 - lucashop
Ghe' de dimineata adia un vanticel pe la Buc.-iar la mare o colega era trista ca ploua..astept in zadar furtuna aia promisa de meteorologi...
11.07.2012, 23:17:16 - Gheorghitza
lucashop,
11.07.2012, 23:53:24
noua, prin partile astea, ni s-au epuizat rabdarile si simtirile. Suntem de peste doua saptamani in canicula incinsa. Abea acum, trece pe la voi ceva din canicula noastra. doar maine si poimaine eventual ne mai lasa putin (adica ne vom "bucura de doar 32-35 de grade) dupa care, daca nu intervine ceva, ve vom reintoarce in canicula. - blanitza
Oooo, Camelia draga, ce frumusete ne-ai adus la concurs, este MAGNIFICA, ai lucrat-o cu-atat de multa atentie si grija, totul este intr-o armonie cromatica superba, culoarea trece subtil dintr-o nuanta intr-alta, esti ARTISTA, draga mea, FELICITAAAARI!!!
12.07.2012, 00:55:27
Apropo de ploaia asteptata si mult-visata, astazi, la un moment dat, luam o sticla de apa minerala de la rece, si-am avut un impuls nebun sa-mi pun capul la racoare, in frigider!!! Oare o iau razna???!!!.... - soso07
Nu, Gabitza, si eu, cand deschid frigiderul, stau cateva momente asa, sa ma imbratiseze racoarea lui :)
12.07.2012, 11:10:57 - user4039
www.breslo.ro/Product/summer-sea-notebook_665905
12.07.2012, 16:59:19
Premiul pentru locul 1-podiumul juriului :) - GradinaSecreta
Camelia, cutia e MI-NU-NA-TA! Foarte frumoasa ideea, iar in executie totul curge frumos, natural, iar elementele se imbina atat de armonios! Bravo!
12.07.2012, 17:44:03 - GradinaSecreta
Onitzy, e un accesoriu foarte practic si dragut, ce vine sa aduca un plus de savoare acestui anotimp al vacantei! Castigatoarea premiului isi va putea nota ideile pentru noi lucrari :).
12.07.2012, 17:49:14 - user4039
Multumesc gaby. Ai perfecta dreptate-castigatoarea sigur va fi atrasa de aceasta agenda si sigur ca avea ce sa noteze.Si pentru ca in procesul creatiei, mediul este foarte important, sper sa o si inspire la cat mai multe idei noi
12.07.2012, 17:58:18 - GradinaSecreta
Vin si eu, tot cu un premiu pentru podiumul juriului, pentru locul III :):
12.07.2012, 18:52:02
www.breslo.ro/Product/Cutie-Emoie-de-var---Premiul-III-pentru-Concursul-VARAAAA-Art-Plastic-i-Decoraiuni_666026 si
www.breslo.ro/Product/Cercei-From-the-Woods_540632. - blanitza
Mmm, ce frumusete de premiu, iar utilitatea este evidenta - artistul trebuie sa aiba la indemana ceva pe care sa-si noteze/schiteze ideile, altfel se trezeste in situatia lui Charlie Chaplin, care-si nota sclipirile geniale pe mansete, si cand le-a dat menajera la spalat, va imaginati ce-a patit!!!
12.07.2012, 19:04:32
Multumim frumos, draga Oni, un premiu grozav, foarte misto decorat!!!
Ca tot veni vorba, chiar azi studiam niste variante de aranjamente florale pentru fel de fel de ocazii, si cum tocmai citeam la sectiunea Bijuterie despre specificul nuntii la romani, si cum vara este de departe cel mai potrivit anotimp pentru nunta, poate vedem niste piese de exceptie, cu ce-am vazut eu pana acum pe Breslo in materie de decoratie de nunta, chiar putem avea o nunta intreaga in concursul nostru Varaaaa - bijuterie, tinuta, decoratiuni!!!
Asadar, va invit la Nunta de Varaaaaa!!! - blanitza
Oooo, Gabitza, ce bucurie mi-ai facut, premii dupa premii, fetelor, sunteti absolut GROZAVE!!!!
12.07.2012, 19:10:42
Cutiuta mi-e la inima deja, ce minunatie de vara, plus ca tare-mi place de tine - cand daruiesti ceva, Gabi, o faci sa fie cu noroc - cutiuta vine cu cercei, nu goala!!! Tare-mi sunteti dragi, fetelor, si va multumesc din inima pentru cat de frumoasa si atragatoare faceti aceasta sectiune!!!
Si eu urmeaza sa ma pregatesc pentru ceva premii, va pup!!! - soso07
Si premiile mele sunt aproape gata. Sa le mai pun snurulete doar :)
12.07.2012, 21:39:49
Si sa ma apuc si de lucru, ca doar am de castigat locul III :))) Cutiile sunt preferatele mele. Daca s-ar putea, mi-as umple casa numai de cutii ! - blanitza
Maaama, si ce mi-ar placea sa vad o decoratiune de vara, un tablou, carpeta ceva, pentru hol sau living, realizata prin imprimare pe textile, sau frumusetea de lana impaslita in teme varatice, mmmmm!!!
13.07.2012, 13:56:20
In ultima vreme sunt foaaaarte asidua vis-a-vis de proiecte ce includ material naturale imprimate textil cu designuri vintage, am vazut de curand niste servete de masa, o nebunie!!!!
Exista mai multe variante pentru inscriptionari pe textile, daca te duci in oras, te jupoaie literalmente de bani... noroc doar cu americanii, care au niste substante perfecte pentru asta... - blanitza
Si ca sa fie cat mai atragator pentru toata lumea concursul nostru, iata o delicata pereche de cercei vintage perlati, pe care-i ofer unei persoane-client ce va vota la momentul potrivit. Sa fie purtati cu sanatate si noroc, cu multa placere i-am facut...
13.07.2012, 15:55:18
www.breslo.ro/Product/Cerceii-Jaime-Paris---Premiu-Clienti-Concurs-VARAAA_168055 - GradinaSecreta
Ma bucur ca va place libelula, fetelor :)! S-a creat aici o atmosfera foarte placuta comparativ cu ce e afara, avem lucrari care surprind tot ce e mai frumos in anotimpul asta, avem atmosfera creativa, premii stimulatoare si asteptam si alte lucrari. V-a dat si Gabi sugestii... Apropo de asta, Aranka-Textile-art pregateste ceva; sunt sigura ca va fi memorabila creatia.
13.07.2012, 16:13:00
Cerceii sunt foarte delicati si romantici, Gabi, cred ca vom avea clienti care voteaza si din ce plecati in vacanta cu asa stimulent :). - blanitza
Gaby scumpa, mersi frumos de apreciere, tu esti maestra la acest tip de bijuterie, ca stiu eu ce faci!!!
13.07.2012, 17:30:22
In alta ordine de idei, nu degeaba voroveam eu anterior despre inscriptionari pe textile, daca-ti arat ce nebunie de premiu intentionez sa ofer pentru lucrarea care-mi va placea cel mai mult la aceasta sectiune, pun pariu ca incurajez lumea in aceasta directie, si mai vad 10 lucrari!!!
Va fi un produs ce nu se gaseste pe-aci, ca-n permanenta vreau sa aduc numai lucruri ce incita si incurajeaza creatorul sa faca ce n-a mai facut!!! Eu asa sunt, daca vad ceva ce-mi place, am si plecat in aventura, sa descopar!!! - GradinaSecreta
Sunt curioasa cu ce vii :)! Si sunt convinsa ca va fi un stimulent pe cinste asa cum numai tu stii sa oferi si sa provoci omul sa faca ce n-a facut. Va spun cu mana pe inima ca tot ce vine de la Gabi e mai mult decat obiect, cumparat sau daruit de ea, vine incarcat de inspiratie si energie pozitiva, creatoare. Daca nu o cunoasteti sau nu v-ati convins deja, va recomand www.breslo.ro/Shop/blanitza.
13.07.2012, 18:12:05 - Kalimera
subscriu la ceea ce a spus gabyS!
13.07.2012, 19:56:57
gabitza-blanitza are un talent innascut sa insufleteasca, sa inspire.. cand o vezi cu cata pasiune vorbeste despre una, despre alta, iti vine aproape instantaneu sa te implici si tu in aventura:))) - carmenn
multumesc, Gabi,pentru micile tale surprize...am primit azi si al doilea pachetel ....,,fata cu mandolina" care mi-a atras atentia de cand am intrat pe Breslo...
13.07.2012, 22:29:33 - Gheorghitza
Eu, va dpresc mult succes si cat mai multe piese sa fie inscrise in concurs.
14.07.2012, 00:06:58
Pana la urma, concursul (indiferent de premiile acordate) este un prilej de bucurie, ca si cum ar fi o reuniune de familie frumoasa. - carmenn
asa este.......
14.07.2012, 08:02:56 - blanitza
Aaaa, ce-mi place ca sunteti gata de aventura, intotdeauna, inca din copilarie, cand o descopeream in cartile lui Jules Verne, am fost sigura ca este la indemana noastra, si-avem nevoie doar de curiozitate si-un strop de pasiune, iar odata intrat in zona handmade, este clar ca pasiunea deja incepe sa se infiripe, iar intr-o zi te cuprinde clar in bratele ei, si vei avea tovarase de drum forever pietrele, margeaua, argintul, lemnul, portelanul, si alte lucruri ce te mai vrajesc pe parcurs, pentru ca drumul este lung si plin de provocari!!!
14.07.2012, 12:10:23
De-aceasta data, moderand eu aceasta sectiune speciala - Arta Plastica si Decoratiunea - m-am gandit sa caut intradins tot piese ce se cer la asa ceva, si cum de mai multa vreme studiam transferul si inscriptionarile pe textile, si de orice fel, spre aceasta zona mi-am indreptat cautarile. Si ca efortul meu sa aiba un efect cat mai bun si sa fie cu noroc, voi oferi un premiu, constand chiar in astfel de materiale, eeeee, si nu numai...
Marmotica draga, da' de ce nu ne faci o decoratiune de vara, vesela, cum stii numai tu? Si noi iti spunem tot ce vrei sa stii despre listele de creatii, ba iti dam si premiu de debut!!!! - Marmotescu
Face Marmota,face....daca e vorba de materiale mai sar peste niste ore de somn, oameni suntem :))) . Am consemn sa nu mai cupar nimica pana nu vand ceva, si balesc la o gramada de lucruri de pe aici :D...pietre,sarme si nu numai. Gata, ma duc sa caut prin boxa sa vad ce gasesc prin cutiile de acum 1000 de ani.
14.07.2012, 13:31:52 - victoritadutu
Prinsi de mana
14.07.2012, 18:05:04
Pasim unul langa altul
Pe albastrul cerului
Asa cum am pasi
Pe o campie plina cu flori
Petele de nori
devin florile albe
de sub picioarele noastre
si pamantul doar o planeta
ce calatoreste prin univers
calatorindu-ne pe noi
cu fruntea spre stele
si lasandu-ne sub pasi
urme de nori
transformat in calea lactee - victoritadutu
Ma infasor in tine
14.07.2012, 18:05:32
Ca intr-o esarfa de matase
Bratele tale
Parca sunt cerul albastru
Trupurile noastre
sunt de lumina
si eu prvesc
prin tine
catre cel
Preainalt - Gheorghitza
Marmotescu,
14.07.2012, 20:00:40
cine ti-a pus consemnul???? - Gheorghitza
...sau, ti-ai autoimpus?
14.07.2012, 21:07:36 - Gheorghitza
Cred ca te-a doborat caldura Marmotescu...
14.07.2012, 22:39:13 - blanitza
Ca sa incurajam la creatie, dar si la vot, m-am gandit ca e momentul potrivit sa mai aduc vara printr-o piesa, mai exact printr-un setulet ghidus de culoarea soarelui - galben-orange, si neaparat flori si perlute, doar sunt cele mai bune prietene ale fetelor, asadar inca un premiu mititel si delicat de la mine pentru o persoana ce va vota in sectiunea noastra...
14.07.2012, 22:51:07
www.breslo.ro/Product/Set-Forever-Summer---Premiu-Clienti-Concurs-VARAAA_667387 - Marmotescu
eu mi-am impus...dar nu m-am tinut prea tare :))...am scapat ieri in niste textilosenii simpatice :D
14.07.2012, 22:54:33 - blanitza
Aha, Marmi, ai scapat din lesa, te inteleg perfect, e super-greu sa vezi diverse, sa-ti imaginezi cam ce minunatii ai putea face cu ele, sa-ti lase literalmente gura apa, dar sa fii consemnat la domiciliu(cum sunt si eu:) - mi-am fixat CLAR o suma lunara de nebunii, si-ncerc sa n-o depasesc, da' mai scap caii!!! Uneori mi se-ntampla accidental doar, fara sa vreau propriu-zis - de curand am comandat un produs destul de scump pentru decoupage, iar persoana cred ca s-a razgandit, si-asa, ma aflu intr-o mare dilema, vorba ceea - That is the question - sa mi-l opresc eu, ca mi se scurg ochii dupa el, sa-l ofer premiu aici, sau sa-l scot la vanzare!!! Ce ma sfatuiti???!!!
15.07.2012, 11:15:49 - cattie
Daca se scurg ochii....opreste-l!!!!!
15.07.2012, 11:19:43 - blanitza
Cattie, esti o scumpa, mai stau asa, sa ma mai gandesc...
15.07.2012, 11:36:54
Victorita draga, adica arunci in noi cu poezie si metafora, si dispari in neant???!!! Ia mai spune-ne... - GradinaSecreta
Ce m-ai facut sa rad, Marmotescu; ma recunosc :))! Practic nu mai am nevoie de nimic si am casa plina de furnituri care asteapta cuminti sa le vina randul, dar cand vad ceva care ma inspira, ma topesc si uit de orice consemn si ma si grabesc sa cumpar sa nu cumva sa dispara si sa raman cu gandul la el.
15.07.2012, 12:04:59 - GradinaSecreta
Gabi, setul tau arat asa varatic si exotic, mie imi pare o orhidee rara mangaiata de soare :).
15.07.2012, 12:06:21 - blanitza
Mersi frumos, Gabitza, sub impulsul soarelui neaparat, si-n zodia lui si-A MEAAA, ca acus, acus vine ziua mea(pe 19 iulie), si sa te tii ploaie si traznete a doua zi, pe 20, de Santilie(am scris forma arhaica a sarbatorii), de mai multi ani am rematcat ca incepe ploaia chiar de ziua mea, se grabeste Sfantul....:)
15.07.2012, 13:17:27 - Kalimera
moooama ce furtuna fu anul trecut pe 20.. mi-a luat acoperisul casei de la mosie... noroc ca ne-au obligat astia sa ne facem asigurare, si o facusem cu 3 zile inainte :)))
15.07.2012, 13:26:06 - blanitza
Wow, da' stiu c-a fost nabadaios Sfantul... Ia mai spune-ne, cam cum e la mosie la tine, pe caldurile-astea???
15.07.2012, 13:31:39 - Kalimera
pai... am vesti proaspete.. am tras o fuga de dimineata pana acolo, cu ceva treburi urgente.. era cald la pranz, pe la 12, dar nu atat de cald ca-n bucuresti.. vegetatia, pomii, fac diferenta... iar in casa era chiar placut, racoare.
15.07.2012, 14:04:27
mosia mea e intr-un catun pe malul argesului, pe la jumatatea autostrazii A1.. daca uiti sa iei piciorul de pe acceleratie, treci prin el si nu iti dai seama ca ai trecut printr-o localitate :)) nici tablitza la intrare nu are... insa te vei opri pana la urma, pentru ca te impiedici de arges, si mai departe nu ai cum sa razbesti, nu exista pod in zona aceea:) lunca argesului este superba, multi copaci care tin umbra si multa iarba, te poti balaci linistit in apa... e tare frumos.. din cauza luncii acesteia ne-am luat acolo mosie, ca altfel e un catun amarat, cu cateva case, neasfaltat, fara canalizare si gaze, unde obiectivele turistice sau cele de interes public se restrang la cele doua crasme din 'centru' :) iar mosia noastra este pe o stradutza laterala, ultima din capat... vecinii mei sunt iepurasii de camp, prepelitele, vulpile, uneori si o mistreatza cu godacei... in felul acesta nu particip chiar atat de activ la viata satului, neimpartasind aceleasi gusturi pentru muzica si volum si nici pentru partidele de kick-boxing conjugal. :D
de 8 ani de cand suntem aici, am constatat cu necaz ca taranul roman nu mai e ce a fost... ma umplu de nervi cand vad taranul ducandu-se in comuna (la vreo 4 km) si cumparand pui congelati.. acelasi taran care nu are serviciu, pamantul nu si-l lucreaza nici cat sa-si asigure macar ceapa si cartofii, iar daca il chemi la munca oferindu-i chiar si dublu - stramba din nas ca e greu, dar daca tot am bani de dat, nu-i dau de-o bere?... - Kalimera
chiar nu-i inteleg... le-a facut rau, probabil, apropierea de capitala, preluand numai ce e rau..
15.07.2012, 14:16:18
sa ai tu casa, pamant, sa fii tanar si in putere si sa nu-ti faci o gospodarie sa se invarta dupa soare... nu zice nimeni ca e usor, dar nici singure nu se fac..
l-am intrebat pe un localnic de ce nu-si praseste gaini, purcei.. nu mai zic de-o vaca pe care poate s-o lase sloboda, ca e ditai imasul.. 'doamna, stii cat ii de greu? tre sa cureti mereu dupa ele, ca altfel pute ingrozitor" serviciu nu are. ba, mint. are o condica pe care o semneaza cu rigurozitate la crasma din sat. un 'angajat' model: nu a intarziat niciodata si sta si dupa program! bea pe caiet, pe datorie, normal. cum se deconteaza? pai...si crasmarul are porci, vaci... le face curat :)
mai ales in ultimii ani, s-au strans multi bucuresteni acolo..si-au luat pamant, si-au ridicat case.. sunt clienti fideli ai celor care au produse de vanzare (oua, branza, lapte, carne, fructe si legume) . dar cei care muncesc sunt doar cativa, si nu mai fac fatza cererii orasenilor... si sunt invidiati de leprele care pierd zilele la crasma...
chiar nu-i inteleg :)
nah, v-am zis cu naduf ce ma seaca pe mine de un timp... stiu ca nu e usor sa lucrezi pamantul, dar si asa, in sistem experimental si neperformant, tot am mai multe legume si fructe decat au localnicii... e grea munca... daca era usoara, o luau boierii.. :))