Forum: Concursuri Concurs Anotimpuri - VARAAAA - Sectiunea Arta Plastica si Decoratiuni
- carla69
Multumeeesc blanitzo!!!!
08.08.2012, 20:14:43 - Gheorghitza
Banala creanga
09.08.2012, 01:50:18
De-as fi Creanga as povesti
Intamplari copilartesti
Iar tu, Carla, poate-ai fi
O craiasa din povesti.
Dar cum eu, nu-s tocmai Creanga,
Nici tu, Zana din povesti,
Sa cautam "banala" creanga
Ce din Iarna n-o gasesti!
Carla, nu-i bai ca n-ai gasit creanga si nici ravnita jartiera:
ne-ai imbucurat sufletele cu prezenta ta si lucrarile prezentate in concurs. - carla69
Gheorghita!!!!Multumesc!
09.08.2012, 09:00:46 - Kalimera
gheorghitza, cata poezie! :)) te cred si eu, cu o fata frumoasa drept muza!:)
09.08.2012, 09:59:11 - soso07
Carla, daca tot esti tratata ca o craiasa din povesti, atunci iti voi cauta la mare o creanga pe o plaja pustie, adusa de mare. Sper sa o gasesc si sa fie pe placul tau :)
09.08.2012, 10:35:52 - carla69
Daca ar fi si de coral....eu o astept oricum soso
09.08.2012, 11:51:38 - soso07
Nu plec chiar asa departe de casa ... si la Marea Neagra nu am vazut pe plaja, dar poate vad la tarabe :)
09.08.2012, 11:58:55 - gemsgems
Am reusit! :D
09.08.2012, 21:21:21
www.breslo.ro/Product/Castelul-de-nisip---pentru-concursul-Vara_683335 - blanitza
Oooo, Alina draga, ia uite ce frumusete ne-ai adus la concurs, chiar cu bataie lunga este creatia ta - o fi oare cineva care n-a facut la viata lui macar un castel de nisip??? Eu nu cred, si iata ce intuitiv ne-ai dus pe firul amintirii, bravoo!!! Imi place foarte mult cum ai integrat si-ai combinat Varaaa cu amintirile fiecaruia dintre noi, si ne-ai adus o piesa nu numai estetica, ci si nostalgica!!!
09.08.2012, 22:43:02 - Kalimera
alina, hai ca esti grozava!!... ce reusit este proiectul tau!!... nici nu ma asteptam ca minunea de castel sa adaposteasca bijuterii... ce idee tare!:)
09.08.2012, 22:49:35 - Jewelswithlove
Dupa minunatia Alinei,vin si eu cu trandafirul meu...Cum iti spuneam,Gabi,ideea asta nu m-a lasat pana nu i-am dat viata...
09.08.2012, 22:54:34
www.breslo.ro/Product/Decoratiune-Eternul-trandafir_683423 - Kalimera
silvie... ca de obicei, rafinament si eleganta...
10.08.2012, 00:08:35 - Gheorghitza
JEWE, intotdeauna mi-a prins bine optimismul tau (si in cuvinte si in creatii)
10.08.2012, 00:34:07 - blanitza
...Si draga Silvia-Trandafir, si gataaaaa!!!!
10.08.2012, 01:57:36
Dragii si dragele mele, aici si acum suntem cu totii invingatori, VARAAA s-a incheiat, TRAIASCA VARAAA!!!
Am fost prezenti cu suflet si gand zi de zi, de-o luna cred, intr-un locsor unde Vara-si avea salas inflorit, ne despartim de EA, si-abia la anul va mai veni pe la noi, estetic si artistic vorbind, si nici n-as avea cum sa n-am un adanc sentiment de nostalgie, dar fruntea sus, de maine avem in continuare show de show!!!
Va multumesc tuturor pentru cat de frumos ati intrat in jocul nostru de-a Varaaa, pentru cat de sensibil si graitor ne-ati spus povestea EI, fiecare piesa din aceasta sectiune o simt ca fiind o variatie personala pe tema data, aici nu ne-am imbracat cu Varaa, si nici n-am purtat-o la urechi, aici am trait alaturi de ea, am primit-o in casa noastra, in intimitatea noastra, prin intermediul unei piese ce ne-o aminteste mereu, mai ales cand la geam vor cadea fulgi mari de nea... Iata de ce aceasta sectiune mi se pare mie una speciala - pentru ca ne-ati adus fiecare viziunea personala despre cum ai vrea sa ti se plimbe Varaaa prin casa, cu parfum si culoare, iar creatiile voastre mi-au mers drept in suflet!!! FELICITARI DIN TOATA INIMA, MAINI HARNICE, MINTI NEOBOSITE SI SUFLETE SENSIBILE!!! - Jewelswithlove
Multumesc mult,George,Gabi...
10.08.2012, 07:46:40 - gemsgems
Silvia, ce culoare frumoasa ai ales pentru trandafir! Imi vine sa-l miros prin monitor! :))
10.08.2012, 08:30:00 - Jewelswithlove
Multumesc,Alina!
10.08.2012, 10:57:57 - Marmotescu
foarte faina ideea la fluturi :)
10.08.2012, 12:30:49 - blanitza
Oooo, cu cata bucurie-n suflet va aduc ofranda Veriii Breslase, le-am strans pe toate, toate, toate-n 3 listute nazdravane, sooooo....
10.08.2012, 14:24:26
Enjoy Deco VARAAA 2012...
www.breslo.ro/Treasury/view/Arta-Plastica-Si-Decoratiuni-I---VARAAAA_26717
www.breslo.ro/Treasury/view/Arta-Plastica-Si-Decoratiuni-II---VARAAA_26720
www.breslo.ro/Treasury/view/Arta-Plastica-Si-Decoratiuni-III---VARAAA_26725 - DelOv
o minunatie de lucrari, de oameni de idei
10.08.2012, 14:42:03 - Gheorghitza
Iata situatia statistica a concursului "ANOTIMPURI 2012", la aceasta Sectiune:
10.08.2012, 15:12:32
Etapa IARNA, Moderator: Jewelswithlove; piese inscrise in concurs: 24
Etapa PRIMAVARA, Moderator: Aigile; piese inscrise in concurs: 29
Etapa VARA, Moderator: Blanitza; piese inscrise in concurs: 48
Felicitari Blanitzo pentru raspunderea care ti-ai asumat-o.
Evolutia numarului participantilor, se vede din statistica si nu poate decat sa ne bucure.
Ofer si eu un mic premiu la aceasta sectiune, un "PREMIU DE CONSOLARE" in valoare 50 lei (numerar) pe care Blanitza il va acorda unei participante care la sfarsitul concursului nu va fi luat nici un premiu. Deci, din lucrarile NEPREMIATE, Blanitza, va alege o piesa care ii place ei cel mai mult. - Marmotescu
blanita, vezi ca in momentul asta mie imi apar 3 lucrari in galerii....tablourile,coronita si pernele. Coronita am retras-o din concurs cand cu incidentul de trista amintire :)
10.08.2012, 16:07:20 - carla69
trandafirul meu banal,lipseste de pe liste
10.08.2012, 17:04:10 - blanitza
Mmm, Carla draga, iarta-ma, te rog, indata-l pun, si Marmy, ai dreptate, ma duc sa fac schimbarea de rigoare.
10.08.2012, 18:00:34
Gheorghitza drag, drag, drag, iti multumim dn toata inima pentru cum ne ajuti tu sa facem Varaaa si mai bogata, esti in sufletul meu FOREVER!!! - blanitza
Da, avem inscrise 38 de piese active, si-ar mai fi 2, dar magazinul respectiv este in vacanta, si nu stiu daca se poate face ceva, voi vorbi cu Ligia sa le punem la mine in magazin, pentru a fi vizualizate la vot, ce rau imi pare...
10.08.2012, 18:16:46
In liste, pe langa piesele din concurs mai apar si premii, si de-asta au fost 48 la numaratoare, Gheorghitza drag... - Kalimera
nu ma satur privind listele... Doamne, cat talent zace in neamul asta al nostru.. o poezie!
10.08.2012, 18:50:50 - Gheorghitza
Vom corecta datele odata cu votarea. Atunci vom sti corect.
10.08.2012, 19:42:31 - blanitza
Eeee, si cum concursului ii sade bine cu premii, cum creatii aveeeem, sa ne traiasca, mai vin cu 2, frumusele si interesante pentru decorat, feltuit, margelit...
11.08.2012, 17:47:48
Premiul Pastel Deco Varaaa 2012
www.breslo.ro/Product/Premiul-Pastel-Deco-Varaaa-2012_682632 - mielena
Cred ca premiul de la Gheorghita este exact pentru mine!
11.08.2012, 22:08:53
Piesa mea listata aici www.breslo.ro/Treasury/view/Arta-Plastica-Si-Decoratiuni-III---VARAAA_26725 si anume "Rug de mure" nici macar nu a fost inscrisa la concusul Varaaaa, daramite premiata...:))))) - blanitza
Fata, stiu, dar trebuia sa completez lista pana la 16 pozitii, si-am ales o alta creatie de la tine, de la Thalia si de la Diana-forHope, ce ai tu cu mine, daca asa mi-a venit???!!!
12.08.2012, 09:40:41 - mielena
Aaaaaa! M-am prins acu'...Băi, si era cat p-aci sa ma lipesc de un premiu de consolare!!!...:)))
12.08.2012, 10:34:33
Generos Gheorghitza, Suava Blanitza, multumiri pentru dezmierdarile aduse de voi acestei Veri! ;) - blanitza
...Si e musai sa stati pe-aproape, ca mai avem surprize...Multumesc lui Dumnezeu, este o perioada destul de lunga de timp pentru votare si finalul apoteotic:), sigur mai venim cu noutati, la toate sectiunile!!!
12.08.2012, 11:45:21
Aseara s-a intamplat la Ploiesti o intalnire de gradul III, adica Sorinuta-Soso, Odilia-Kalimera, si eu am stat la povesti despre toate si fel de fel, incat o secunda macar n-am stiut ca timpul trece, eram intr-o lume speciala plina de pietricele, voaluri, designuri, croset, pietricele iar, si tot asa... Evident, totul stropit cu buna-dispozitie din belsug, si va multumesc din inima, fetelor dragi, pentru clipa de gratie ce ne-a calatorit, vorba lui Nichita - ...si stam in iarba pravalit/ ca o fiinta de oval/ si de furnici calatorit...
Pe-aproape de noi, 2 jurati isi faceau datoria in camera de-alaturi, sincera sa fiu, mai trageam cu urechea la discutiile preliminare, frumooooos - viziune, cromatica, stil, compozitie, luminozitate, oranj, galben, deschis, inchis, rece, tot felul de felurite si de-ale lor, de-ale juratilor, voi mai primi in 2 zile votul inca unui jurat, si vinerea viitoare mai avem o sesiune de inca 2 la treaba, iar am uitat sa fac poze, dar fac vineri si vi le arat.
Noi, fetele cucuiete, ne-am distrat si daca n-am vorbit cate-n luna si in stele, si-am vazut DE APROAPE rochia absolut superba a lui Soso de la Moda - e divinaaa, culoarea tulului dintr-o parte daca nu m-a bagat in boale, este cu-adevarat o creatie UNICAT, cu siguranta zana Titania din Visul unei nopti de vara si-ar fi adjudecat-o instant!!!
...Si inca ceva ce-am vazut DE APROAPE - ce stie Odilia sa faca din piele, si cum o face ea sa-ti vorbeasca pe-nteles, o piesa ABSOLUT SUPERBA care mi-a mers drept la inima, un set de piele crem moale - husa, jurnal si brosa - M-AI RUPT IN 2!!!! N-am avut in viata mea lucruri mai frumoase din piele ca aceste piese speciale, si-ti MULTUMESC INFINIT!!! - Kalimera
frate... o seara pe cinste!:)) cu de toate!:))
12.08.2012, 13:56:39
am avut ocazia sa vad profesionisti in ale artei la treaba, si sincera sa fiu, mi-ar fi placut sa stau mai mult in preajma lor, sa aud tooooate comentariile, aprecierile de bine sau, dimpotriva, ce descalifica anumite piese... n-as fi putut sta pe capul lor, oamenii erau seriosi si pusi pe treaba, si n-as fi facut decat sa stanjenesc procesul de jurizare... data viitoare (daca ma mai primeste blanitza) imi fac rost de gadgeturi de spionaj, si inregistrez toooott!! :))) intr-un cuvant, ceea ce am vazut aseara: super profesional! acum am convingerea ferma ca aprecierile juriului sunt impartiale, juste! am dovada!:)
...sa va povestesc ce bulz face sorina? sau ce tarta cu fructe? mmm... nu va spun, ca data viitoare o sa vreti si voi :))) stiam ca soso e multilateral talentata, dar pana si-n bucatarie face minuni... (pst! i-am smuls reteta de tarta cu fructe! daca platiti bine, v-o impartasesc si voua! tarta cu nectarine si afine... un deliciu!!) :))
... iar gabitza-blanitza... o gazda perfecta! calda si primitoare, un simt al umorului grozav! un om minunat! :) nu vreti sa stiti ce comori mi-au vazut ochisorii aseara, in pestera lui ali-baba/blanitza :))) nu stii la ce pietricele sa te uiti mai repede... aseara, pentru prima data, am vazut pietre de care doar auzisem in povestile lui gheorghitza.. impresionant!
ma bucur, gabitza, ca-ti plac lucrusoarele de la mine. sa-ti fie de folos si sa le porti cu placere! sunt facute cu mult drag, special pentru tine:) - Kalimera
iar eu iti multumesc din tot sufletul pentru tot ceea ce am primit de la tine... cosuletul e grozaaavv, finutz si elegant!! cutiuta cu inimioare de piele mi-a ramas la suflet!! iar kyanitul... ha! ai facut un baiat fericit! in sfarsit va avea ceea ce-si doreste de mult timp: un colier tip Rahan, pe care sa-l poarte cand iese pe afara cu parul neprins in coada!:))) sodalitul deja este intr-un proiect pentru mine, este o piatra draga inimii mele. iar cuartul roz are stapana de aseara, pe fi-mea, care de cum l-a vazut, s-a rasucit pe un calcai si s-a intors cu cerceii ei din cuart roz pe care ii are de ceva vreme. a hotarat ca minunatia aceea de piatra va fi pandantul perfect pentru ea! :)
12.08.2012, 14:04:40
multumesc, blanitza, pentru absolut tot! - Kalimera
uitasem ceva... dar ducandu-ma sa o intreb acum pe fi-mea despre un lucru pe care nu-l gasesc si despre care cu siguranta stie ea foarte bine, am gasit-o maimutzarindu-se in oglinda cu setul pe care l-am primit de la soso pentru ea:))) in afara de faptul ca-s o minune si-un deliciu margelele crosetate ale lui soso, vreau sa spun ca-i stau Ioanei intr-un mare fel!! o prind foarte bine si culorile dar si forma lor:) acum statea la oglinda si incerca sa decida cum ii stau mai bine cerceii: cu parul strans sau liber:)))
12.08.2012, 14:36:05
multumesc din suflet, soso!! - soso07
Odilia, iar ne asemanam la ceva - si eu o intreb pe fi-mea unde sunt lucrurile prin casa (la cat cotrobaie ea, stie tot) :)))
12.08.2012, 15:06:54
Ma bucur ca i-au placut margelutele domnisoarei !!! Sa le poarte cu drag si sa se mandreasca in fata prietenelor ei :)
Ce as mai vrea sa adaug la ce ati spus voi despre seara minunata petrecuta impreuna : ne-am simtit asa de bine impreuna de parca ne stiam de o viata !!! Pacat ca timpul s-a scurs in defavoarea noastra, dar ne vom regasi cu siguranta ! Am avut o seara la care visam de multa vreme - linistita, confortabila, guvernata de pasiunea noastra comuna !!! - Gheorghitza
Mielena, teoria este simpla: un premiu in plus nu strica niciodata si apoi, daca tot sunt atat de multe premii, am zis ca acest premiu sa inmulteasca numarul de castigatori. Ori cum, se va alege cea mai frumoasa lucrare dintre lucararile... nepremiate.
13.08.2012, 00:29:28 - Gheorghitza
Si blanitza si eu, am optat ca la acest tip de concurs, sa incercam sa aducem putina bucurie la cat mai multi participanti. Toti participantii pun suflert si dragoste in lucrarile lor. Ni se pare normal sa incercam sa rasplatim pe cat mai multi.
13.08.2012, 00:31:29 - Gheorghitza
Si asa, criza asta, ne-a afectat pe toti. Altminteri, premiile de pe podium ar fi trebuit sa fie substantiale. Noi, ne-am bucurat de generozita de care dau dovada breslasii si prin ei, prin bunatatea lor si inima lor mare, putem mentine aceste concursuri.
13.08.2012, 00:34:32
Fiecare GEST inseamna o recunoastere de fapt.
Asa, dovedim ca suntem o comuniune de artisti-prieteni... - mielena
Intr-adevar, Gheorghitza, vitalitatea concursurilor de acest gen s-ar disipa in banal daca nu ar exista inimosi ca voi! Multumim inca o data!
13.08.2012, 07:46:23 - blanitza
Gheorghitza drag, iti multumesc pentru tot din toata inima, facem ce putem, important e sa incercam sa fim la inaltime, pe cat posibil, cu toate avatarurile crizei, cu-adevarat simt ca e mai usor de suportat asta in comunitate, sustinandu-ne unii pe altii, si cu totii, CREATIA ROMANEASCA!!!
13.08.2012, 12:47:59 - blanitza
Eeee, am reusit sa fac o boacana pana la urma, m-am incurcat in premii:), si nici nu-i de mirare, cu-atatea frumuseti inscrise la aceasta sectiune, asadar iata Premiul Deco 2012, anterior este altul, ce sa facem...Iertare, fetele, dau mai jos linkul, si Succes!!!
14.08.2012, 14:11:01
www.breslo.ro/Product/Premiu-Deco-Varaaa-2012_432029 - carla69
Multumim pentru premii,fericite vor fi cele trei alese!
14.08.2012, 15:45:49 - camelia.handmade
Am revenit si eu, cu drag cu premii suplimentare din magazinul meu:
16.08.2012, 13:58:20
www.breslo.ro/shop/camelia.handmade
premiul II podiumul juriului - voucher de 50 de lei
si
premiul III podiumul publicului - voucher de 40 de lei - blanitza
Multumesc frumos, draga Camelia, pentru implicarea de toate felurile - si-n concurs cu minunatii, si sponsor pentru minunatii:)
16.08.2012, 20:19:38
Eeee, mai avem pana maine la ora 24 votare, si-apoi intram in preliminariile Galei, sa te tii treaba pe noi, mama, mama... - blanitza
Si la sectiunea Deco Varaaa 2012, Cristina cea cu minunatii in magazin
19.08.2012, 11:44:46
www.breslo.ro/Shop/cryssta
ne va oferi un premiu special, denumit Premiu de Ingeniozitate, multumim din suflet pentru sustinerea si implicarea estetica in concursul nostru!!! - carla69
Atazi vedem podiumul,nu?
19.08.2012, 15:29:25 - blanitza
Carla draga, am stabilit podiumul si covorul rosu pentru miercuri, avem foarte multe de socotit, si premierea la fel, sunt multe premii, este foarte multa treaba, plus ca mai asteptam raspunsul unor sponsori, care speram sa fie pozitiv, iertare...
20.08.2012, 00:24:44 - carla69
ok,nu stiam ,am fost cam pe dinafara in ultima vreme
20.08.2012, 00:30:59 - blanitza
Cu multa bucurie in suflet, anuntam si prezentam premiul special oferit de Cristina www.breslo.ro/Shop/cryssta
21.08.2012, 14:03:50
Premiul de Ingeniozitate
www.breslo.ro/Product/Premiu-Deco_690110
Esti grozava si iti multumim din toata inima, cat de multe frumuseti vor iesi din minunatul material pe care cu generozitate ni-l oferi, inca o data-ti multumesc, un om si-un suflet deosebit!!!