Forum: Concursuri Concurs ANOTIMPURI - TOAMNAAA - Moda si Vestimentatie

• Gheorghitza
    Gheorghitza

Cameliei, ii plac gradinile, florile si cam tot ce misca si traieste in NATURA. Fiind Toamna, am ales o planta specifica acestui anotimp, care face niste flori frumoase
    patru petale de un albastru tare frumos (floarea ne transmite un mesaj subtil: echilibru, armonie si "deschidere", sinceritate). Este o planta cunoscuta dar putina lume cunoaste calitatile sale tamaduitoare de exceptie. Planta se numeste:

G E N Ț I A N A

02.11.2012, 23:48:03
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Pintea Viteazul de exemplu, avea asupra lui permanent o plosca umpluta cu plamadeala din Gentiana si Angelica. Se spune despre Gentiana ca are puterea divina de a "scoate raul din trup" sau pentru a inlatura "raul de la INIMA"
    Radacina de Gentiana era administrata sapte zile la rand pentru a scoate "orice rau din suflet sau trup"

02.11.2012, 23:52:19
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

La noi, Gentiana se mai numeste FIEREA PAMANTULUI deoarece radacinile sale sunt foarte amare. Este un adevarat tamaduitor popular, exceland in toate bolile de stomac, boli digestive dar si in colite (inclusiv cele de fermetatie sau hemoragice) Datorita gustului amar, li se dadeau ceaiuri celor supraponderali deoarece ajuta la slabire. Datorita alcaloizilor, Gentiana stimuleaza secretia vezicii biliare (de aici si numele de FIERE...)

02.11.2012, 23:57:41
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Gentiana este un foarte bun protector si regenarator al FICATULUI dar si tamaduitor in multe afectiuni hepatice. (sub forma de pulbere obtinuta din radacini de Gentiana) Dar cele mai spectaculoase rezultate se obtin in crizele biliare, dischinezie biliara sau prevenirea litiazei biliare.

Florile de Gentiana pot fi reproduse atat din material textil cat si prin FIMO.
    Din astfel de flori de Gentiana se pot executa accesorii la palarii de dama sau vestimentatie. De asemenea, ar decora foarte frumos o poseta...

03.11.2012, 00:02:35
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Va doresc tuturor mult succes in acest concurs. Din pacate, TOAMNA incheie nu numai ciclurile anotimpurilor dar incheie si ANUl deoarece in traditiile vechi, sfarsitul Toamnei reprezenta si incheierea unui an calendaristic. Ideea concursului Anotimpuri a venit tocmai in intampinarea creatorilor handmade de pe Breslo, un maraton in care fiecare artist putea fi implicat in actul minunat al creatiei artistice.
    Si nu numai atat. Posibilitatea afirmarii atat a debutantilor cat si a artistilor cu inalta experienta, precum si cadrul in care breslasii sa se cunoasca, sa se apropie unul de altul, lasand la o parte ambitiile si egoul. Concursul se va incheia dar ecoul lui in inimile voastre, sper sa ramana ca o amintire placuta.

Felicitari tuturor concurentilor!

03.11.2012, 00:18:18
  • carmenn
    carmenn

multumim...amintiri raman dupa fiecare concurs...

03.11.2012, 09:00:06
  • blanitza
    blanitza

Eeee, Gheorghitza draga, nu deveni nostalgic, concursul-maraton ANOTIMPURI este acum pe val cu Toamnaaa, si vom vedea ce va mai fi...ca n-aduce anul, ce aduce ceasul...

03.11.2012, 11:54:03
  • user4039
    user4039

Vis de toamnă târzie

www.breslo.ro/Product/cardi-A-cazut-intaia-bruma_743100

04.11.2012, 16:52:26
  • user4039
    user4039

Si cea de-a doua lucrare. Foarte caldurosa, pentru o toamna friguroasa.

www.breslo.ro/Product/rochie-verde_743145

04.11.2012, 17:39:12
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Buna seara, dragilor, sau Buna TOAMNAAA! Frumos inceput, cu poezia vorbelor si poezia Modei!
    Camelia, iti doresc mult succes ca moderatoare!
    Deocamdata vin in concurs ca sa anunt un sponsor drag, care a fost langa noi si la VARAAA,

www.breslo.ro/Shop/gretysimonica!

Aceasta generoasa doamna a crosetei ne aduce si acum premii:

www.breslo.ro/Product/Esarfa-cu-Floarea-Soarelui-REZERVATA-PT-PREMIU-LA-CONCURSUL-DE-TOAMNA_585568

www.breslo.ro/Product/Manusi-fara-degeteREZERVATE-PT-PREMIU-LA-CONCURSUL-TOAMNEI_246802

www.breslo.ro/Product/Manusi-fara-degete-cod---2027-REZERVATE-PT-PREMIU-LA-CONCURSUL-TOAMNEI_229508.

La finalul concursului, moderatoarea va stabili catre cine va merge fiecare dintre aceste accesorii deosebite.

04.11.2012, 18:39:13
  • carmenn
    carmenn

multumim dna Grety...va cunosc din revista ,,Practic"...acum ceva ani participam si eu al concursurile cu fotografii...si chiar am castigat...acum vreo 8 ani...

04.11.2012, 18:49:06
  • forHOPE
    forHOPE

Buna ziua dragilor,

premiul meu pentru aceasta sectiune este acesta:

www.breslo.ro/Product/Leaves-in-hair_743707

las la latitudinea moderatoarei catre cine se va indrepta.
    Multumesc!

05.11.2012, 11:15:58
  • camelia.handmade
    camelia.handmade

Gheorghitza, multumim mult pentru pretioasele informatii despre gentiana.
    Cat de curand voi modela din fimo aceasta floare, sa vedem cum iese:)

Onitzy, ne-ai adus in concurs 2 piese care mie personal imi plac foarte mult, si cu siguranta foarte calduroase, potrivite pentru diminetile si serile de toamna care se anunta din ce in ce mai reci, inca n-a dat bruma, dar nici departe nu e... Succes!

Multumim si sponsorilor deosebit de generosi, fara de care nu ar exista concursul!

05.11.2012, 14:14:02
  • FularulVesel
    FularulVesel

In tonurille toamnei:) Fularul "Golden Fish" - perfect pentru o zi mohorata de toamna,te va incalzi si la propriu dar si la figurat cu veselia sa!!! www.breslo.ro/Product/Fular-Golden-Fish_740465

06.11.2012, 01:28:52
  • camelia.handmade
    camelia.handmade

Un fular in nuante aurii de toamna, care mi-a inveselit instantaneu dimineata!
    Imaginatia m-a purtat imediat intr-o padure, pe covorul de frunze galbene proaspat cazute, pe malul unui rau de munte unde poate-poate il intalnesc pe pestisorul de aur sa imi indeplineasca cele mai arzatoare 3 dorinte:)
    Am vizitat dupa aceea si magazinul FularulVesel, unde am mai gasit accesorii crosetate la fel de vesele, pufoase si colorate. Multumim ca ne-ai onorat cu prezenta in concurs!

06.11.2012, 07:56:20
  • FularulVesel
    FularulVesel

Multumesc din suflet,foarte frumoasa descrierea,ma bucur ca va place ceea ce fac!

06.11.2012, 19:54:12
  • Kalimera
    Kalimera

frumos fular, chiar ca e vesel! iar modelul este deosebit, nu am mai vazut ceva asemanator :) felicitari, e foarte reusit! :)

06.11.2012, 20:30:31
  • forHOPE
    forHOPE

Felicitari FularulVesel si Sorinutza, felicitari pentru minunatiile vostre!! Una mai frumoasa ca alta! Superbe!

07.11.2012, 12:55:47
  • carmenn
    carmenn

frumos ...culori de toamna si ,,croseteala" ....bravos...

07.11.2012, 15:23:41
  • 74streetbags
    74streetbags

Buna dragilor,

Participam si noi cu la aceasta sectiune cu lucrarea:

www.breslo.ro/Product/Maxi-Autumn-Bag----Participa-la-Concursul-ANOTIMPURI---TOAMNAAA---Moda-si-Vestimentatie_745950

Multa bafta tuturor!

07.11.2012, 16:26:05
  • camelia.handmade
    camelia.handmade

74streetbags ne-au adus in concurs o geanta maxi in nuante de maro, usor de asortat la vestimentatie si mai ales la decorul acestui anotimp. Eleganta, utila si frumoasa!

Iar Sorina o esarfa si un bolerou moderne, colorate din paleta de pictor a acestui anotimp, crosetate si tricotate cu mult drag. Si fotografii pe masura. Felicitari!

08.11.2012, 07:49:42
  • aigile
    aigile

Ahhhh, probabil ca in Rai gentile atat de frumoase costa 1 leu!...

09.11.2012, 18:47:36
  • camelia.handmade
    camelia.handmade

Foarte interesanta , vesela si tomnatica gentuta. Va asteptam si cu lucrarea 2!

10.11.2012, 14:28:31
  • carmenn
    carmenn

frumi ghinduta ta...

10.11.2012, 16:26:30
  • FIMARC
    FIMARC

Multu

10.11.2012, 17:17:34
  • mielena
    mielena

Frunzis de toamna: www.breslo.ro/Product/Frunzis-de-toamna_749050

11.11.2012, 12:53:39
  • camelia.handmade
    camelia.handmade

O rochie din lana impaslita, cu poseta asortata, ne incanta pe podiumul pentru parada de moda inchinata Toamnei, desi, uitandu-ma mai bine, incantare e putin spus in cazul de fata (alt cuvant mai mare n-am gasit)...

11.11.2012, 14:55:57
  • carmenn
    carmenn

frumiiiiiiiiii...mama cata lana ai bagat la rochita...multa cred...si eu la bolerou am bagat de a trebuit sa mai comand ceva....daca esti subtirica ...cum esti tu mielena...merge ...:) bravos

11.11.2012, 14:58:16
  • minisancamelia
    minisancamelia

Pentru mine toamna e in nuante ruginii, cu bufnite zbarlite si ceai de scortisoara.
    Inscriu in concurs brosa aceasta: www.breslo.ro/Product/Bufnita-Brosa---pt-Concurs-ANOTIMPURI---TOAMNA--Moda-si-Vestimentatie_749757

12.11.2012, 10:57:01
  • aigile
    aigile

camelia.handmade, te inteleg, nici eu nu credeam ca exista 'copy-paste' la lana impaslita, dar mielena si 'frunzisul' ei ni l-au demonstrat!!!

12.11.2012, 11:31:43
  • carmenn
    carmenn

imi plac la nebunie bufnitele...frumi miniatura ta camelia...

12.11.2012, 13:10:50
  • camelia.handmade
    camelia.handmade

Am adunat inscrierile de pana acum de la sectiunea moda, minus cele cu stoc 0, sau magazine inactive temporar, dar ar fi ideal ca produsele inscrise sa fie disponibile pe parcursul concursului, chiar cu precizarea "Vandut".

www.breslo.ro/Treasury/view/Prezentare-moda---Toamna_31753

14.11.2012, 14:12:28
  • rosegarden
    rosegarden

salutare1..poate a mai scris cineva...dar....oare nu se poate prelungi data limita a concursului ?!!!! :D :D :D
    hmhm?

15.11.2012, 09:56:59
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Concursul se apropie de sfarsit... vin sarbatorile de iarna peste noi...
    "Vremea trece, vremea vine"...

17.11.2012, 06:40:12
  • carmenn
    carmenn

da...:)

17.11.2012, 08:35:24
  • forHOPE
    forHOPE

Buna seara dragilor,

Iata ca dupa lupte seculare, am reusit sa termin si eu ce mi-am propus. Produsul cu care particip la aceasta sectiune vreau sa va spun ca l-am inceput in vara, inca de pe vremea cand era in floare concursul "Vara". De asemenea, as dori sa le multumesc mamei si bunicii mele pentru stricta lor supraveghere si pentru rabdarea cu care m-au invatat sa realizez acest produs. Gata! Am terminat. Il voi posta acum desi, am in plan sa fac si alte poze, doar ca astept sa se termine de renovat parcul din orasul meu ;) sper sa nu vina iarna pana sapt viitoare :)

www.breslo.ro/Product/Straie-de-Toamna_754768

17.11.2012, 19:03:12
  • carmenn
    carmenn

BRAVOOOOOOOOOOOO...este foarte frumoasa....felicitari...eu ma chinui de un an sa termin ceva asemanator pentru fiica mea...mai crosetez cateva flori...mai umplu cu plasa...as vrea sa o fac pana la vara...da am mai avut si concursurile astea si treaba...ai vazut ce greu este...cine spune ca e usor sa crosetezi ...se inseala...:)

17.11.2012, 19:44:28
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

forHOPE,
    Tipa aia, senzuala si fara sprancene este Maria Sa Toamna????
    Atunci arata bine...

17.11.2012, 19:49:50
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Ai fost in stare sa migalesti atata?
    Incredibil. Ai grija sa nu ajungi sa porti ochelari.
    Felicitări, Speranță de ciocolată brodată!

17.11.2012, 19:52:17
  • forHOPE
    forHOPE

Carmenn, multumesc pentru frumoasele cuvinte; intr-adevar, este FOARTE greu si milos sa faci asa ceva...de aceea nici nu prea ma bag in asemenea indeletniciri. Doar daca e musai, altfel nu.

George, da, tipa e Maria Sa Toamna. Iti multumesc mult pentru urari iar in privinta ochelarilor...port din clasa a 5-a parca...asa ca...:-p

17.11.2012, 20:06:02
  • carmenn
    carmenn

dovlecel frumos...

18.11.2012, 13:30:26
  • camelia.handmade
    camelia.handmade

ForHOPE, incredibila rabdare, rezultat minunat, straie ale toamnei inflorate, infrunzite, felicitari!
    Imi place si poezia din descriere:
    "Respiră încăperea arome vegetale:
    De paltin, de mesteacăn, de brad şi de arţar..."
    Miroase a Toamna, sa mai stea si sa nu plece inca!

18.11.2012, 19:37:00
  • camelia.handmade
    camelia.handmade

FIMARC ne aduce in concurs si ce-a dea doua lucrare, in culoarea aprinsa a dovleacului copt, amintind de bogatia recoltei si coloristica superba a acestui anotimp: o gentuta tricotata "Dovleac". Incantator dovlecel!

18.11.2012, 19:45:07
  • camelia.handmade
    camelia.handmade

Mai sunt cateva zile de concurs. Am adunat inca o data o galerie cu lucrarile dedicate Toamnei:
    www.breslo.ro/Treasury/view/Prezentare-de-moda---Toamna_32001

18.11.2012, 20:54:44
  • forHOPE
    forHOPE

Camy scumpa, multumesc frumos pentru minunatele cuvinte si pentru aprecieri! :-*

18.11.2012, 22:05:51
  • cristinamaslina
    cristinamaslina

Buna,
    Ma primiti si aici? Am inceput sa dau de gustul concursurilor :) Eu, care pana acum am stat cumintica si am admirat ce faceau ceilalti, m-am hotarat sa sparg gheata...

www.breslo.ro/Product/Si-toamna-are-florile-ei----Concursul-ANOTIMPURI---TOAMNAAA-Moda-si-Vestimentatie-REZERVAT-G_756893

20.11.2012, 14:55:57