Forum: Concursuri Concurs ANOTIMPURI - TOAMNAAA - Bijuterie

• Mariet
    Mariet

Oh, iarta-ma Diana, nu am stiut ca premiul nu trebuie vazut. Scrie undeva asa ceva?
    Oricum, am remediat situatia :(

23.11.2012, 20:41:46
  • HappyAccesories
    HappyAccesories

Eu cred ca dadea eroare pagina, din cauza ca e mult trafic astazi pe Breslo... sau ma insel? :)

23.11.2012, 21:05:13
  • forHOPE
    forHOPE

Mariet, premiul poate fi vazut, cum sa nu? doar ca astazi imi aparea o eroare. acum insa am reusit sa vad :) superbe inimioare! :-*

23.11.2012, 21:18:58
  • forHOPE
    forHOPE

Dragilor, va rog tare mult, ridicati 2 degete cei care sunteti debutanti in concursuri pe forum.
    Multumesc!

29.11.2012, 16:21:49
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Am debutat cu un colier (lucrarea 35). Si ulterior m-am inscris la moda si vestimentatie cu o cordeluta, deci nu stiu cum se considera exact. Sa nu fac vreo greseala :)

29.11.2012, 16:36:42
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Revin şi aici cu premiul pentru locul III în clasamentul publicului:
    www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-locul-III-Toamna-podium-public---set-Covor-de-frunze_765391.
    Felicitări, Diana-ForHope pentru modul încântător în care ne-ai făcut să ne simţim ca acasă în topicul acestei secţiuni! Un premiu pentru tine:
    www.breslo.ro/Product/Cutie-Autumns-jewels---premiu-pentru-zna-bijuteriilor-Toamnei_765382.

29.11.2012, 17:34:06
  • forHOPE
    forHOPE

Nicole, multumesc pentru informatii. deci sunteti debutanta la mine aici :-p

GabyS, multumim mult pentru premiu, si eu va multumesc mult pentru superbul premiu. Nu am cuvinte...multumesc din inima! M-ati numit "zana"...m-ati facut sa rosesc...

29.11.2012, 17:51:57
  • Corosan
    Corosan

sa ridic 2 degete ca sunt debuntanta? :) (luna asta m-am inscris pe breslo :P)

29.11.2012, 21:06:55
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Cu multa placere, Diana! Zana oricum erai, dar pe pe taramuri mai dulci :), acum ai devenit si a Toamnei.

29.11.2012, 21:40:45
  • forHOPE
    forHOPE

Corosan, deci este primul concurs de pe foum la care participati? La care sectiune v-ati inscris mai intai din cele 3 (bijuterie, decoratiuni sau moda) la aceea sunteti debutanta.

gabyS, iar ma faceti sa rosesc.....

29.11.2012, 22:55:11
  • cristinamaslina
    cristinamaslina

Si eu sunt debutanta pe forum...primul concurs de bijuterie din viata mea...si cand ma gandesc ca stateam in dubiu... Blanitza m-a convins - multumesc frumos :)!

30.11.2012, 00:01:52
  • blanitza
    blanitza

Draga Diana, te felicit pentru toata munca si efortul tau de mai bine de-o luna, pe care le-ai depus aici, in aceasta sectiune super-populata a concursului nostru aniversar, si lasa-ma sa-ti arat cat mi-esti de draga prin ceva special la care lucrez de ceva vreme - o ghirlanda-decoratiune de Craciun, care, pentru fete nonconformiste, devine si colier, iar alaturi de ea mai vine si ceva surpriza, ssssst:) Te pup, Gabi
    www.breslo.ro/Product/Decoratiune-Holly-Night---Decoreaza-ti-Iarna-Cu-Breslo_766274

30.11.2012, 17:41:21
  • forHOPE
    forHOPE

Gabitza draga, iti multumesc din inima pentru premiu! Ghirlanda este fantastica! Exact pe gustul meu :D multumesc mult mult de tot! Si iti mai multumesc frumos pt faptul ca mi-ai dat voie sa moderez aceasta sectiune. M-am simtit ca acasa, iar odata cu intrarea unui nou produs in concurs, ma simteam ca si cum primeam musafiri :) A fost o onoare pentru mine :)
    Va multumesc tuturor!

30.11.2012, 19:03:55
  • Corosan
    Corosan

da, este primul concurs la care particip. M-am inscris doar la sectiunea bijuterie cu 2 produse: 39 si 38

30.11.2012, 20:26:17
  • forHOPE
    forHOPE

Ok :)

30.11.2012, 21:05:37
  • forHOPE
    forHOPE

Dragilor, La Multi ANi in primul rand cu ocazia zilei de 1 Decembrie! Stiu ca sunteti nerabdatori,insa nu mai e mult pana la gala premierii. ;) Nitica rabdare :)

01.12.2012, 13:11:46
  • raven
    raven

Si Karyna era debutanta...

01.12.2012, 16:48:25
  • Dichisshop
    Dichisshop

Si eu am participat pentru prima data la un concurs aici pe forum.. si in toaoa viata mea ;)) dupa cum am zis si cand m-am inscris, asta m-a motivat sa-mi platesc un magazin aici ;)) faptul ca se fac concursuri. si imi place competitia :) pentru ca este constructiva si imi fixeaza niste teluri mai inalte ;;) oricum la cate minunatii au fost in concurs, desigur ca ale mele au fost trecute cu vederea.. dar poate ca experienta si talentul isi spun cuvantul :) iar eu sunt novice :)

multumesc!

p.s:Nu inteleg unde s-au afisat castigatorii.. sau inca nu a fost afisat? :D

02.12.2012, 00:44:16
  • foxyilina
    foxyilina

m3alexx nu s-au afisat castigatorii. cu siguranta este foarte foarte mult de lucru, mai ales la aceasta sectiune unde au fost cele mai multe lucrari.
    cu siguranta diana inca lucreaza. spor :)

02.12.2012, 00:55:40
  • forHOPE
    forHOPE

Buna dimineata,

In cateva minute voi primi rezultatele de la juriu. Apoi voi termina socotelile ;)

Va multumesc pentru intelegere!

02.12.2012, 09:19:30
  • Dichisshop
    Dichisshop

Tocmai am vazut rezultatele :) este minunat ce ati facut! ma bucur foarte mult pentru ca am participat la concurs! si apreciez foarte mult efortul organizatorilor! Va pup pe toti!

02.12.2012, 21:55:00