Forum: Concursuri Concurs ANOTIMPURI - TOAMNAAA - Bijuterie

• carmenn
    carmenn

frumi ghindutele si fularelul de la gatul lor...:)

08.11.2012, 14:04:29
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

prima piesa : www.breslo.ro/Product/Set--Autumn-Goddess_746939 -Zeita Toamnei mele :)
    Bravo tuturor harnicutelor .am stat si v-am urmarit si nu pot spune decat MINUNAT, atatea perspective unice in felul lor!
    Urmeaza (cum v-am obisnuit), lucrarea nr 2 a colegutei care din cate stiu este in faza de prezentare/fotografiere ..dar e bine ca e gata fizic :)
    XOXO

08.11.2012, 17:12:12
  • carmenn
    carmenn

frumiiiiiiiiiii...mascuta din ce este...

08.11.2012, 18:22:42
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

mascuta este la fel ca si frunzulitele , modelata integral din polimer doar ca este pictata si usor lacuita

08.11.2012, 18:30:47
  • forHOPE
    forHOPE

Felicitari iubita Ligia!! Minunata brosa si ingenioasa!! Iar ghindutele sunt o adevarata delicatesa de toamna.:)

eluneara.bijoux>felicitari pentru fabulosul set!!! Intr-adevar, a real tresure of Autumn Queen....

08.11.2012, 20:25:56
  • 74streetbags
    74streetbags

forHope, multumim mult!

09.11.2012, 12:45:03
  • aigile
    aigile

Multumesc, Dia&carmenn! Ghindutele mele - cu tot cu poezia ce le insoteste - se vor un fel de 'surogat' pentru ciocolata, producand - garantat - (prin zambet) tot atata triptofan ori serotonina cat o tableta dulce, care, vai noua, caaaat ingrasa!Chiar si culoarea e tot din 'zona', asa ca, pentru cele cu regim 'ascetic', poftiti la... 'inlocuitori'!(lauda-ma, gura!...)

09.11.2012, 18:36:56
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Pana si ghindele sunt o EA si un EL...

09.11.2012, 23:21:48
  • forHOPE
    forHOPE

Daca ati stii ce versuri am compus pentru ciocolata...vi le spun maine ;)

09.11.2012, 23:49:00
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Ciocoloată
    cât mai lată
    și de lungă
    cât s-ajungă...

11.11.2012, 01:11:15
  • merica
    merica

Buna,
    Revin cu linkul catre premiu. Sunt 2 premii pe acelasi link www.breslo.ro/Product/Premiu-concurs-forum-Toamna-sectiunea-bijuterie_748986
    Si as dori sa ofer si un premiu pt un client, daca se poate
    www.breslo.ro/Product/Set-crosetat-toamna_540788

Sa aveti o duminica linistita!

11.11.2012, 11:23:16
  • forHOPE
    forHOPE

merica, multumim mult pentru premii! Desigur ca se poate, sa oferiti cui doriti dvs. Multumim!

George...versurile sunt pt mine? ;;)

Eu ma gandisem asa: (versuri proprii)

"Decat sa minti,
    Stiu ca vrei,
    Ciocolata sa mi-o iei,
    Mai bine pleci
    Si nu uita,
    Ciocolata e a mea." (original Guess Who-Decat sa minti)

sau

"Noi doi stim prea bine,
    ca ciocolata de foame nu tine
    Dar sa stii ca mi-e pofta de tine,
    Dulce-amara-e a mea...
    (sau Mica-mare e a mea...)"
    original - Alb-Negru - Mi-e sete de tine

11.11.2012, 12:42:38
  • Jucariile.lui.vladimir
    Jucariile.lui.vladimir

Buna ziua,
    am fost si eu invitata sa particip la acest concurs...dar am inceput sa citesc mesajele voastre si sa admir minunatiile lucrate de voi minute in sir...Tin sa va felicit pentru creatii, sa va urez succes si cu parere de rau spun...nu sunt inca pregatita sa concurez la "un asemenea nivel"!
    Succes tuturor!

11.11.2012, 14:36:39
  • forHOPE
    forHOPE

ionelahandmade, bine ati venit alaturi de noi! Multumim pentru admiratia dvoastra insa am dori sa va si alaturati concursului nostru, inscriind macar 1 produs. Noi nu facem concurenta pe nivele. Nimeni nu are autoritatea pentru a ne da verdictul de a fi sau nu la un anumit nivel.

Asa ca, din toata inima va rog sa va inscrieti in concurs. :) CURAJ!

11.11.2012, 14:53:23
  • carmenn
    carmenn

:) multumim incearca...si eu acum un an am inceput sa particip...la toate am avut cate ceva...totul este sa participi si experienta o sa vina ea...:)

11.11.2012, 14:55:04
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Gataaaa, am terminat si eu prima lucrare pentru concurs:D
    www.breslo.ro/Product/Balada-unui-greier-mic_749522

11.11.2012, 21:35:32
  • forHOPE
    forHOPE

Bine ai venit Buburuzo!!! Felicitari pentru minunatul colier! E tare gingas si dragalas!!! Bravo!!! :)

11.11.2012, 22:00:39
  • blanitza
    blanitza

Absolut superbe piese, BRAVOOOOOO!!! Cat sunteti de harnicute si delicate in ceea ce faceti, cat de frumoasa Toamna ne aduceti, sensibila si apropiata, intima cumva, este un deliciu, si parc-o simt mai aproape de cat am simtit celelalte anotimpuri... sa fie la mijloc si Poezia Regina, nu stiu....
    Cu multa bucurie mai anunt un sponsor care se alatura efortului nostru de a reconstitui spiritual si artistic acest nepereche anotimp, si trebuie sa multumesc din inima acestui suflet generos - Dana, de la www.breslo.ro/Shop/LadyShop
    Ea ne va oferi premii in valoare de 1 milion din magazinul plin de frumuseti pe care-l detine, si tot pentru incurajare si sustinere a pasiunii noastre pentru bijuterie, vom mai primi ca premii si suma de 50 de Ron in materiale de la scumpa Beatris, de la www.breslo.ro/Shop/kokett
    La momentul potrivit, vom vedea cum vom distribui aceste sume, spre cele 2 podiumuri ale noastre - al Juriului, si-al Publicului.
    Draga Ligia, cum se-ntampla oare de gandim la fel, si vedem toamna-n arama??? Este minunata brosa pe care ne-ai adus-o si te felicit pentru aceasta creatie, am ramas privind-o indelung - ieri am inceput si astazi am incheiat si eu un setulet pe care as vrea sa-l aduc ofranda Toamnei De Arama..., care-i asa de frumoasa, si nu se-ndura s-o dea in ploaie, ci ne bucura in fiecare zi cu o lumina ca mierea, un deliciu...

12.11.2012, 00:11:49
  • carmenn
    carmenn

saracul greieras...am gasit si eu in gradina ieri unul ratacit ...bine ca l-ai imbracat ca ii ingheta chitara in manute...frumi ...

12.11.2012, 08:29:46
  • forHOPE
    forHOPE

Multumim din inima sponsorilor LadyShop si kokett!!!

12.11.2012, 10:01:06
  • cuzepangabi
    cuzepangabi

nu credeam c-o sa mai vii...dar am venit...

www.breslo.ro/Product/cercei-tomnatici_749752

12.11.2012, 10:07:28
  • LadyShop
    LadyShop

Buna , am intrat sa va salut si sa va urez succes si inspiratie muuulta !!!

12.11.2012, 10:34:13
  • aigile
    aigile

cuzepangabi, nu stiu daca dragostea de pasari ne uneste, dar m-ai topit cu cercelusii tai!... Rareori am vazut ceva mai sugestiv si delicat! Nota 10, cu felicitari(inlacrimate...)!
    Buburuzacughetute, daca genele tale fabuloase fac parte din 'prezentare', trebuie sa ne declaram invinse!...
    blanita, am o surpriza in legatura cu cromatica autumnala! - sper sa apuc s-o termin... Problema e ca nu prea stiu pe unde s-o inscriu, atatea 'idei' mi-a adus toamna asta!... Dar, in alta ordine de idei, citind despre nesfarsitele tale consilii profesorale, mi-am amintit ca, pana prin clasa a V-a, venirea toamnei insemna pentru mine floarea de ochiul-boului de pe manualele din prima zi de scoala si din buchetele primite de draga noastra doamna invatatoare!Desi sunt flori in culori pastelate si vesele, in gama tristetilor de copil erau mereu la capitolul "JALE=s-a sfarsit vacanta de vara"...(asa cum crinii erau "EXTAZ=serbarea de sfarsit de an"!)Am spus asta pentru ca n-am prea vazut flori in TOAMNAAA asta... Si gem pietele de niste 'verze' de crizanteme, in culori si parfumuri ametitoare, ca intr-o petrecere decadenta, cu risipa de opulenta...

12.11.2012, 11:01:47
  • cuzepangabi
    cuzepangabi

multumesc aigile pentru aprecieri....

12.11.2012, 11:21:29
  • carmenn
    carmenn

frumi...pasarelele in miniatura...

12.11.2012, 13:12:09
  • Karyna
    Karyna

Inspirata bijuterie, Buburuza, felicitari!

12.11.2012, 13:23:43
  • forHOPE
    forHOPE

Bade palarie noua, lai ri ra ri ra ri ra,
    Voi mi-ati rupt inima-n doua, lai ri ra ri ra ri ra...

Credeam ca doar Sorinutza mi-a rupt inima azi dar vad ca si cuzepangabi cu minunatii cercelusi...mai fetelor, voi cate inimi credeti ca am de mi le tot rupeti? Hmm...

12.11.2012, 15:46:56
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Iata si premiul pe care il ofer la aceasta sectiune!Cu drag:
    www.breslo.ro/Product/Ultimele-frunze_750166
    La sfarsitul concursului,Diana si cu mine vom hotari la cine va pleca!

12.11.2012, 17:21:55
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Multumesc de aprecieri feteloor!

12.11.2012, 20:04:53
  • forHOPE
    forHOPE

Multumim mult JWL pentru premiu! Va fi o onoare pentru dra care va purta asemenea cercelusi la urechiuse! :)

12.11.2012, 22:28:09
  • cuzepangabi
    cuzepangabi

multumesc forHOPE pentru aprecieri

13.11.2012, 08:33:00
  • minisancamelia
    minisancamelia

Pentru mine toamna e in nuante ruginii, cu bufnite zbarlite si ceai de scortisoara.
    Inscriu in concurs brosa aceasta: www.breslo.ro/Product/Bufnita-Brosa---pt-Concurs-ANOTIMPURI---TOAMNA--Bijuterie_749757

13.11.2012, 08:48:20
  • forHOPE
    forHOPE

Buna dimineata,

Felicitari minisancamelia pentru minunata brosa...si pentru scortisoara :D

13.11.2012, 10:20:56
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Am sosit cu a doua bijuterie:
    www.breslo.ro/Product/Bratara-cu-frunze-tomnatice_750800
    Sper sa va placa!

13.11.2012, 11:54:07
  • carmenn
    carmenn

margelute....offfffff...can o sa imi fac si eu curaj cu margeleala asta...faceti niste lucrari super fetelor ...voi care stiti...

13.11.2012, 13:17:13
  • carmenn
    carmenn

cand...:)

13.11.2012, 13:17:30
  • forHOPE
    forHOPE

Buburuzo, mai e loc de discutii? fireste ca ne place la nebunie bratara:) bravo!

carmenn, nu trebuie sa ai curaj pentru a incepe ceva atat de frumos precum margelitul. Haideti! repejor! sunt sigura ca vor iesi super-bijuterii din mainile dvs! ;)

13.11.2012, 13:57:07
  • blanitza
    blanitza

Draga Diana, toamna-asta atata aramiu am avut in ochi, si am in continuare, incat nici nu puteam sa nu-i aduc si eu ofrande, in cupru de-aceasta data, cred ca e culoarea mea de suflet, cel putin in ultima vreme - Trandafiri de Toamnaaa...
    www.breslo.ro/Product/Set-Copper-Autumn-Rose---Concurs-Toamnaaa---Sectiunea-Bijuterie_751315

13.11.2012, 19:58:49
  • carmenn
    carmenn

frumi...am avut ceva asemanator din aur... impletitura ...:)

13.11.2012, 20:40:55
  • forHOPE
    forHOPE

Gabitza draga, intr-adevar ofrandele aduse de tine Toamnei sunt minunate draga mea! O adevarata incantare!! Bravo!!

13.11.2012, 22:57:41
  • cuzepangabi
    cuzepangabi

ma prezint si cu al doilea produs....

www.breslo.ro/Product/Toamna-bacoviana_751545

14.11.2012, 08:30:54
  • forHOPE
    forHOPE

Buna dimineata!

cuzepangabi, minunat colier!!! Felicitari! M-a luat cu frig de toamna cand l-am vazut! E ceva...bravo!

14.11.2012, 11:37:22
  • forHOPE
    forHOPE

Cu aceasta ocazie, am adunat din nou comorile Toamnei. Iata-le:

www.breslo.ro/Treasury/view/Bijuteriile-Toamnei-II_31738

Si mai am o mare rugaminte in special catre 3 dintre concurenti (insa este valabil pentru toti ceilalti): dragilor, daca vindeti un produs pe care l-ati pus in concurs, va rog refaceti stocul si scrieti eventual la descriere faptul ca este vandut. Acum ma refer la:

*CuibcuRasfat > colierul Altar Toamnei
    * NaturaArt > colierul Autumn Roses
    * IuliaChirila > colierul Miros de Toamna

Va multumesc si sa nu va suparati pe mine va rog.

14.11.2012, 11:55:36
  • NaturaArt
    NaturaArt

Diana, momentan astept ca Breslo sa-mi deblocheze magazinul, ca am ajuns cam tarziu sa imi platesc taxa luna asta. O sa se rezolve, sper, pana la sfarsitul saptamanii, iar colierul meu va reveni la locul lui. :)

Laura

14.11.2012, 12:35:51
  • forHOPE
    forHOPE

Ok

14.11.2012, 12:42:07
  • NaturaArt
    NaturaArt

De fapt, s-a rezolvat mai repede decat speram. :) Multumesc pentru instiintare si sper ca e totul ok acum...

14.11.2012, 15:45:40
  • forHOPE
    forHOPE

E ok acum, multumesc :)

14.11.2012, 16:34:43
  • Dichisshop
    Dichisshop

Buna seara, as dori sa ma inscriu si eu in concurs :D sunt noua prin zona asta si va urmaresc de ceva timp, iar concursurile voastre m-au convins sa-mi fac si eu un :just another Breslo shop" :P

Cu felicitarile de rigoare pentru celelalte colege de breasla, va dau link-ul si sper sa ne mai auzim! va pup >:D<

www.breslo.ro/Product/Set-muscatele-mele---Concursul-TOAMNA_753298

16.11.2012, 00:37:18