Forum: Concursuri Concurs ANOTIMPURI - TOAMNAAA - Bijuterie
- blanitza
Dragii mei,
23.10.2012, 15:44:32
Haideti sa-mpodobim Toamna la propriu, cu toate ca parca nu-i nimeni atat de cromatic si generos gatita, totusi - sa furam din sipetele ei de bogatie si culoare, transpunand pentru totdeauna starile si sentimentele specifice acestui special anotimp - forta, generozitate, nostalgie, dor, tristete, ooo, ce paleta coloristica de exceptie, si cat de multe forme pot fi, iarasi, asociate, conceptului de Toamna, in consecinta va urez succes pe cararile ei, cautati-o, surprindeti-o in cele mai specifice ipostaze si redati-ni-o in toata splendoarea ei!!!
Asadar, va asteptam sa ne-o oferiti in acest concurs de bijuterie, sa ne bucurati sufletul si ochii, si s-o faceti ceea ce este - REGINA...
Ne va conduce pe carari de Toamna, si cu bucurie va modera aceasta sectiune - creatoarea Diana Borboly - forHope.
Cateva aspecte organizatorice acum :
Calendar al concursului :
1. inscrierea creatiilor : 23 octombrie - 20 noiembrie 2012;
2. prezentarea topicului de votare : 21 noiembrie 2012;
3. votarea, verificarea si alcatuirea clasamentului : 21 noiembrie - 25 noiembrie 2012;
4. Gala Laureatilor Toamnaaa - Arta Plastica si Decoratiuni - 26 noiembrie 2012.
Sper din toata inima sa fi realizat un calendar cat mai aproape de necesitatile concursului nostru, oricum, el a fost stabilit acum tinand cont de situatiile specifice intalnite deja in anterioarele editii.
In concurs, se vor inscrie maxim 2 piese, fiecare dintre ele reprezentand viziunea si interpretarea personala a creatorului asupra temei - Toamna.
Piesele trebuie sa fie create special pentru acest concurs, iar inscrierea lor se va face aici, in topicul de concurs, incepand cu azi, 23 octombrie 2012.
Trec repede la sirul de premii, care sper din toata inima sa se inmulteasca, pe masura ce se deruleaza concursul nostru.
Vom avea urmatoarele tipologii de premii :
1. Premii oferite de moderator - Diana Borboly;
www.breslo.ro/Shop/forHOPE
2. Premii oferite de organizator Gabriela Constantinescu
www.breslo.ro/Shop/blanitza
Ele vor fi detaliate in zilele urmatoarele, si vor fi : premiu pentru prima creatie inscrisa in concurs, premiu pentru cea mai sugestiva creatie, premii pentru clienti, si contributie pentru premii podium.
3. Premii oferite de sponsorii nostri, detailat, pentru ambele podiumuri in suma egala(se vor prezenta pe parcurs);
4. Echipa Breslo - 5 campanii publicitare pentru creatia iesita pe locul I pe ambele podiumuri;
5. Premii oferite de castigatorii anterioarei sectiuni Bijuterie, in editia Varaaa a concursului Anotimpuri, defalcate pe tip de podium - Juriu/Public.
Lista de sponsori este deschisa, si norocul nostru ca acest concurs se va intinde pe aproape o luna si jumatate, asadar vor mai aparea multe, multe...
Amanuntele legate de jurizare si de votare(ce, cat, cum), se vor oferi in cadrul viitorului topic de votare, care se va deschide in data de 21 noiembrie 2012. La fel, componenta juriului va fi data publicitatii tot atunci, singurul lucru pe care-l pot spune este ca cei invitati sa jurizeze sunt artisti consacrati, membri UAP, asadar sper din toata inima ca si concursul nostru sa se inscrie in linia profesionista a ultimelor evenimente de acest tip de pe Breslo. Este absolut obligatoriu, insa, sa va spun criteriile stabilite de catre juriu, in acordarea punctajului pentru fiecare lucrare :
1) Incadrarea Tematica (incadrarea lucrarii in tema propusa);
2) Impresia Artistica (latura artistica);
3) Realizarea Tehnica (procedee tehnice, grad de tehnicitate si complexitate);
4) Originalitate, inventivitate;
5) Prezentare (modul in care concurentul isi prezinta exponatul: aranjament, fotografie, textul insotitor).
Acestea fiind scrise, dragii si dragele mele, let's the Autumn Show begin, cu-alte cuvinte :
ACOPERA-MI INIMA CU CEVA... - carmenn
www.breslo.ro/Product/Colier-Broscuta-Participa-la-Concursul-Toamna-Bijuterie_733661
23.10.2012, 15:54:55
prima lucrare... - carmenn
www.breslo.ro/Product/Colier-Fosnetul-frunzelor-Participa-la-Concursul-Toamna-Bijuterie_733682
23.10.2012, 16:00:11
a doua lucrare... - mielena
Te salut si eu TOAMNA draga! De la mine, cu drag acest buchet de rod bogat: www.breslo.ro/Product/Buchetul-toamnei_732819
23.10.2012, 16:34:43
Carmen, felicitari! :) - carmenn
multumesc ...si tie la fel ...felicitari....merisoarele tale imi aduc aminte de munte...
23.10.2012, 16:36:54 - DragomirOctavia
www.breslo.ro/Product/Colier-poveste-ruginie_733708
23.10.2012, 16:47:12
Cu aceasta lucrare ma inscriu la concursul organizat de dvs. intitulat "Toamna". - blanitza
Fetelor-albinute, cat de harnice ati fost si Toamna noastra breslasa deja isi intra-n drepturi, va multumesc din inima pentru frumusetea tomnatica pe care ne-ati adus-o, piese neintrecut de inspirate ne oferiti, BRAVOOOO!!!!
23.10.2012, 17:53:01 - blanitza
...Si pentru ca deja bogatia Toamnei ne-a adus 4 piese inscrise-n concurs, vin si eu repede cu Premiul pentru prima creatie inscrisa - un pandantiv-donut de Jasper Flame, care-n cazul de fata va merge la cea de-a doua creatie - merisoarele Mihaelei, sa vina spre tine ca un simbol al Toamnei ce-atat de frumos ne-o sugereaza colierul tau!!!
23.10.2012, 18:00:58
www.breslo.ro/Product/Pandantiv-Donut-Jasp-Red-Flame-31x8-mm-1-buc_720899 - Gheorghitza
Mai frate, ce inceput de forta...
23.10.2012, 18:45:32
Felicitari blanitzo pentru aceasta ultima etapa a comcursului ANOTIMPURI.
Fete harnice si talentate au spart gheata! Din toata inima le urez succes! - Gheorghitza
forHOPE este moderatoare???
23.10.2012, 18:51:48
Cel mai frumos cadou ce i se putea face de ziua ei!
Printesa de ciocolata ne va indulci cu siguranta pe parcursul acestei etape.
Vorba ei:
Sa curgaaaaaaaaaaaaaaaa ciocolata! - user33709
Felicitari Gabriela pentru o noua tema minunata! Incantatoare creatii deja inscrise in concurs, bravo fetelor!
23.10.2012, 18:54:37 - carmenn
multumim G!
23.10.2012, 18:58:28 - carmenn
si aici o sa fie ceva...pentru organizatoare...:)...nu este o bijuterie insa o sa-i tina cald la iarna...ceva oriental...:)
23.10.2012, 19:04:42 - soso07
Diana, ne intalnim din nou :) Am pregatit ciocolata !!!
23.10.2012, 20:04:49
Ce fete harnice ai strans tu aici, si cand te gandesti ca eu nici nu m-am apucat, dar am adunat materiale :) - Gheorghitza
Ion MINULESCU
23.10.2012, 23:02:09
Odeletă
In cinstea ta,
Cea mai frumoasă și cea mai nebună dintre fete,
Voi scrie trei ode,
Trei romanțe,
Trei elegii
Și trei sonete.
Și-n cinstea ta,
Cea mai cântată din câte-n lume-au fost cântate,
Din fiecare vers voi face
Câte-n BRELOC de-argint, în care
Gândirile-mi vor sta alături, ca niște PIETRE NESTEMATE
De-a pururi incrustate-n BRONZUL
Unei coroane princiare!
Din țara-n care dorm de veacuri vestiții FARAONI
Din țara
In care SFINCSII stau de vorbă cu Nilul sfânt
Si cu Sahara,
Din țara-n care palmierii
Vestesc arabilor furtuna
Si caravanelor pierdute
Că nu se mai întorc niciuna,
Din țara asta minunată,
Tăcută,
Tristă
Si bizară,
Îți voi aduce trei SMARALDE, nemaivăzute-n altă țară,
Trei PERLE blonde, pescuite de Negri-n golful Aden,
Si trei RUBINE-nsângerate, ascunse toate-ntr-un refren
De Triolet,
Pe care nimeni nu-l va înțelege, fiindca nu-i
In lume nimeni să-nțeleagă simbolul "Trioletului!..." - blanitza
Gheorghitza drag, oare cum de-ai stiut tu ca EXACT Minulescu se cere pentru concursul nostru de Toamna??? Nu se poate, ai un glob de clestar...
24.10.2012, 00:12:33
Si eu mi-am strans la materiale, multe, multe, iar acum e timpul sa le ofer cu dragoste, si stiu ca de unde dai, Dumnezeu iti da, muuuult!!! - MonicaIacovencoJewelry
Yuppy! Bun venit, Toamna! Te asteptam de ceva vreme!
24.10.2012, 09:11:26 - CuibcuRasfat
Asta e primul produs pe care doresc sa-l inscriu, e facut de o saptamana special pentru concurs si sunt foarte fericita sa-l public.
24.10.2012, 10:32:53
Oh toamna.. de cand te-asteptam :) mai ales ca-mi plac foarte mult combinatiile de culori :) iar toamna toate se potrivesc cu toate parca haotic dar asa de bine asezate :)
www.breslo.ro/Product/Altar-toamnei--colier--participa-la-concursul-ANOTIMPURI--sectiunea-bijuterie_734220 - gemsgems
Buna toamna! :P O brosa unde s-ar incadra mai bine? Aici sau la vestimentatie? Am uitat. :P
24.10.2012, 10:55:42 - carmenn
la Moda...cred...ce spun fetele...:)
24.10.2012, 12:24:50 - raven
Draga CuibcuRasfat, m-ai ucis :)) Ceva in genul colierului tau ma apucasem si eu sa fac....imi place mai mult cum ti-a iesit tie....trebuie sa regandesc "taifunul" :))
24.10.2012, 16:35:19 - Jewelswithlove
Doamne,dar ce harnice sunteti!
24.10.2012, 17:36:39
Ati adus si Toamna,ati scris si poezii ,ati si inscris in concurs cateva piese minunate,jos palaria!
Si eu,lenesa de mine,nici nu m-am uitat la margele de ceva timp:((Multumiri Gabi-blanitza,succes Diana,inspiratie si spor tuturor! - Gheorghitza
Jewe, lasa, lasa, nu te plange... am vazut eu de ce esti in stare!
24.10.2012, 18:00:44
Numai maine nu-i poimaine si apari si tu, cu ceva, tot "jos palaria" ! - Jewelswithlove
Multumesc,George!Sper sa nu dezamagesc!
24.10.2012, 18:54:02 - cattie
Buna seara lume :)
24.10.2012, 18:57:11
Si ale mele sunt gata,dar nu am poze facute! - carmenn
vorba lui G...ne ,imbetzi" tu cu ceva tare...acusica...Jewels..sa ma exprim asa... ca tot e sezonul vinului ::)
24.10.2012, 19:20:03 - Jewelswithlove
Ce mi-e drag,cattie,sa intru si sa vad oriunde pe forum:"Buna seara,lume!" (clapping:) )
24.10.2012, 19:27:49
Multumesc,Carmen!Stii ce-ai facut:))???Mi-ai dat o idee!!!!! - cattie
O sa incerc sa postez mai des :)
24.10.2012, 19:44:46 - blanitza
Daaa, bun e vinul...ghiurghiuliu, baut Toamnaaa pe tarziu!!! Ce frumos si inspirat a-nceput povestea Toamnei breslase, eeee, si mai spune cineva ca n-am hotarat noi Toamna sa vina, incepand concursul nostru???
24.10.2012, 20:01:42
Astazi si-n Ploiesti a venit toamna, a fost prima zi in care temperatura a coborat bine si norii s-au tinut de noi toata ziua, da, Vara lui Mioi s-a incheiat...
Alina Gema, am vazut brosa ta senzationala inscrisa la Moda, esti draguta sa ne-o aduci aici? Intr-o editie anterioara ne-am decis noi ca brosele sa le consideram ca tinand de Bijuterie, iar accesoriile de par le-am incadrat la Moda.
Succes din toata inima, fetelor-albinute!!! - carmenn
pai vad...eu va dau idei....si voi repede...:) apare cate o ,,margeleala" de ma lungesc sa vad cum este facuta...
24.10.2012, 20:27:36 - carmenn
am vrut eu sa spun ca s-ar potrivi mai bine la bijuterie...asa ca hai cu mutatu',gems...:)
24.10.2012, 20:29:46 - forHOPE
Buna seara dragilor,
24.10.2012, 21:34:18
Imi cer scuze pentru absenta mea insa in aceste 2 zile am fost super-ocupata: ieri cu buni la spital iar azi am facut prajituri toata ziua...acum m-am asezat si eu nitel...am obosit...dar a meritat efortul...deja am primit un trandafir alb...
Sunt foarte bucuroasa sa fiu moderatoarea acestei sectiuni si ii multumesc Gabitzei pentru acest privilegiu pe care mi l-a oferit.
Sa ne bucuram deci de sosirea toamnei! Sa curga creatiile si sa alcatuim un copac cu bogatii de toamna! sa fim madularele toamnei!
Si....sa curga ciocolataaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! - forHOPE
*carmenn> felicitari pentru minunatele coliere!! Superbe!!!!
24.10.2012, 21:48:53
*DragomirOctavia> felicitari si dvs pentru minunatul colier! Superb!!!
* CuibcuRasfat > Superb colier!! Divin!! Felicitari!!!! :) - gemsgems
Multumesc, blanitza Gabitza! O sa tin minte pentru concursurile viitoare! :D
24.10.2012, 23:03:27
Iat-o: www.breslo.ro/Product/Crengu-de-toamn_734416 - CuibcuRasfat
Multumesc mult Diana, Raven cu parere de rau ca am gandit asemanator, dar iti urez multa inspiratie pentru urmatorul. Si ca sa fie cu ata rosie :) ceva in genul brosei vroiam sa mai fac un colier si o bratara dar cred ca trebuie sa scormonesc alte idei si inspiratii :)
24.10.2012, 23:12:43
Slava Domnului e toamna, iar in acest anotimp sunt atat de multe schimbari si se pot face atat de multe modele de accesorii incat avem de unde sa ne inspiram, trebuie doar 30 minute ragaz de-o plimbare :) - raven
Asa este...inspiratia ne urmareste, in parc, in padure....putem sa ne bucuram de natura si sa ne inspiram respectuos de la ea, in acelasi timp...frumos anotimp!!
25.10.2012, 00:13:20 - Gheorghitza
Hi, hi, hi, avem printre noi o fata care a alergat tare mult dupa un cub de sticla, sau, cum zicea ea "ceva patratos"... Ramas in gand cu acest lucru, cand am citit ultimul mesaj, l-am citit ca ar fi de la
25.10.2012, 00:14:15
"Cubulrasfatat"
si credeam ca este vorba de amica noastra.
Era CUIBUL CU RASFATAT !!!! si de data asta mintea, pacatoasa, a zburat altundeva... - aigile
Dienuta, draga, ma bucur ca le-ai 'dovedit' pe toate - iti doresc sa te bucuri de toate bunatatile si frumusetile ce-ti ies din mana, si sa fii sanatoasa si fericita sub ocrotirea lui Dumnezeu si alaturi de cei dragi! Multi pupici dulci (asaaa, de ciocolata!) si... LA MULTI ANI!!!
25.10.2012, 00:16:26 - Gheorghitza
LA MULTI ANI DIENUTZA NOASTRA DRAGA!!!!!!!!
25.10.2012, 00:25:20 - carmenn
La multi ani! Sanatate tie si bunicutei.
25.10.2012, 04:05:33 - raven
La multi ani, sanatate, si mult spor la bijuterit!
25.10.2012, 08:45:41 - Jewelswithlove
La multi ani,Diana,si sa ai viata ca ciocolata:dulce, si dorita de toti !
25.10.2012, 09:12:48 - soso07
Diana, draguta mea coleguta, LA MULTI ANI !!! Sa ai parte de tot binele din lume si de ciocolata (calda, bombonele, tablete, cum vrei tu) !!! Din partea mea o mica surpriza (insotita si de ciocolata, evident) :
25.10.2012, 14:17:17
www.breslo.ro/Product/Esarfa-Frilly---3---Cadou-organizatoare-si-moderatoare-concurs-Anotimpuri---TOAMNA_728009
Sa o porti sanatoasa !!! Culoarea este un pic diferita in realitate - aduce mai mult cu ciocolata cu frisca :))) - carmenn
www.breslo.ro/Product/Tarlici-Orient--Totosei-casa_712679
25.10.2012, 14:35:11
premiu...organizatoarei...Blanitza...sper sa-ti placa si sa-ti aduca aminte de mare... - foambubbles
www.breslo.ro/Product/Colier-cu-frunze-ruginii_735291
25.10.2012, 14:53:23
...Prima lucrare. :) - mielena
Sa-ti fie gura aurita! Sa fie prima (clasata!), ca-i tare frumoasa pajistea ta de frunze foambubbles! :)
25.10.2012, 16:58:03 - forHOPE
gems> Superba brosa! SUPERBA!!!! :-*
25.10.2012, 18:13:31
Ligia iubita, iti multumesc din inima pentur urare!!!! :-*
George, multumesc frumos si tie!!!! :-*
carmenn< va multumesc frumos:-* va multumeste si mamaia :)
raven> multumesc frumos, Doamne-ajuta!
JWL> Multumesc saru'mana! Sa dea Domnul sa am viata ca o ciocolata! :-*
Mai Sorinutzo...esti fenomenala!!! Iti multumesc din inima pentru urari si pentru minunata surpriza!! Este SUPERBA esarfa, nu m-am asteptat. :-* Multumesc frumos :-*
foambubbles> va felicit pentru minunatul colier realizat! Este fabulos! Bravo!!! - blanitza
Vaaaai, Carmen scumpa, ce-mi faci tu mie, faaata, iti multumesc din inimioara, mama, de unde-ai stiut tu ca tare-mi plac tarliceii??? Cat esti de inspirata, hai ca m-ai facut praf, aveam o tanti tare, tare draga - tanti Doina, asa bine se pricepea la tricotat botosi de casa, si-mi facuse o pereche pe albastru, i-am purtat de i-am rupt, ca iarna ma cam supara sindromul "picioare reci", in permanenta sunt cu ceva-n picioare, si n-am gresie prin casa, ci parchet, da' vine-un frig cumva de pe jos, de mori... Acuma, gata, s-a terminat cu frigul:)
25.10.2012, 20:27:20
Felicitari pentru minunile inscrise pana acum, m-a impresionat profund cat de mult v-ati dorit si voi sa incepem odata si Toamnaaa!!! - sognami
Oferim acest premiu clientului votant cu contul deschis cel mai recent (care respecta conditiile de participare la acest concurs) www.breslo.ro/Product/elastic-par-portocaliu_722745
25.10.2012, 20:51:05 - forHOPE
sognami, multumim frumos pentru premiu :-* sunt convinsa ca norocoasa va fi bucuroasa sa poarte acest minunat accesoriu! Un artific al toamnei!
25.10.2012, 21:52:20