Forum: Concursuri Concurs Anotimpuri - PRIMAVARAAA - Sectiunea BIJUTERIE
- Gheorghitza
Unde esti blanitzo, sa vezi ce lucrari minunate au prezentat in ultima vreme !
25.04.2012, 20:06:11
aigile,
DelOv,
nicolebikou,
Textile-art
FELICITARI din toata inima ! - forHOPE
DelOv, scumpa Ligia, nicolebijou> Mii de felicitari pentru minunatiile aduse in concurs!! Sunt fabuloase!!!
25.04.2012, 20:37:08
Textile-art> chiar admiram Cyclamenul alpin creat de dvs...este una din florile mele preferate...si surpriza: participa la concurs!! M-a cucerit din plin! Felicitari!!! Purtatoarea acestui colier va fi o adevarata zeita a Primaverii! Bravo!! - nicolebijou
Multumesc, este primul concurs la care particip si aveam emotii.
25.04.2012, 21:29:17 - Gheorghitza
Deci esti inscrisa ca DEBUTANTA, DA?
26.04.2012, 00:18:39
Este foarte important, deoarece exista Premii pentru DEBUT... - panteraroz2
Primavara aceasta capricioasa ne aduce multa multa inspiratie! Ce lucurui minuntae vad aici, e ca un taram fermecat, de poveste! :)
26.04.2012, 07:09:51 - Textile.art
Va multumesc ca ne primit atat de calduros! Diana, ma bucura foarte mult ca iti place colierul! si inca mai pregatesc ceva pentru acest concurs :)
26.04.2012, 09:57:44 - nicolebijou
Da, sunt inscrisa ca debutanta.
26.04.2012, 12:39:42 - carmenn
Salutare! Sa traiesti cu numele Gheorghitza!Acum am sosit si eu acasa.Am vazut ce s-a mai inscris pentru Bijuterii.Frumoase lucrari...multe buburuze... Ligia... daca ai observat...
26.04.2012, 15:28:02 - blanitza
Felicitari din tot sufletul urez debuturilor promitatoare pe care le-am vazut, si salut noile creatii, care mi-au furat ochii si inima!!! Ochi de artist, maini pricepute si inspiratie divina, s-o tinem tot asa, pana ne-ajunge puica!!!
26.04.2012, 15:34:36 - magdicipaulagina
Buna,
26.04.2012, 17:20:51
Intr-un final am reusit sa finalizez bratara cu care imi doream sa particip la aceasta categorie a concursului primavara. Si iat-o:
www.breslo.ro/Product/bratara-adiere-de-primavara---rezervata-concurs-forum_612120
De asemenea, daca nu e prea mult, vreau sa-i daruiesc blanitei o scoica www.breslo.ro/Product/Scoica-decorata_322412 , pentru ca fara ea nu as fi participat deloc la concursurile de aici :)
Multumesc mult, te rog sa alegi una dintre ele si sa-mi dai adresa pe privat.
Bafta tuturor participantilor, ce am vazut pana acum mi-au placut foarte mult. - carla69
Frumoasa bratara!Vai numai eu nu ma pot hotara la inca un produs,care sa-l pun
26.04.2012, 20:04:37 - Textile.art
Vad ca primavara asta ne-a adus multe flori eterne, care mai de care mai frumoase!
26.04.2012, 20:07:13
Am ales si a doua lucrare pentru concurs :)
www.breslo.ro/Product/Japonica_612187... ei, tot o floare. - carla69
M-am hotarat,n-are rost sa mai inscriu nimic,atatea frumuseti sunt pe aici...
26.04.2012, 20:13:25 - betty.bijuterii
Ce bijuterii frumoase!
26.04.2012, 20:31:08 - forHOPE
magdicipaulagina>felicitai pentru minunata bratara!!! este fenomenala!! ne bucuram ca intr-un final, ati acceptat sa ne onorati cu prezenta! Era pacat sa nu o faceti cand realizati asemenea minunatii.
26.04.2012, 20:51:48
Textile-art> felicitari pentru ca ne incantati inca o data privirea!!!
carla69> cum adica nu va mai inscrieti??? Nici sa nu aud asa ceva!!!! Nu accept! Asa ca, haideti, repejor!!! Va astept cu produsul!!!
P.S.: NU NEGOCIEZ!!! - SophiesShine
Buna seara!
26.04.2012, 21:01:49
Acordam si noi un premiu in valoare de 100 RON(materie prima din magazinul nostru)
Castigatorul acestui premiu va fi o creatie ales de mine.
Creatia trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
Bijuteria respectiva sa fie confectionata din pietre semipretioase, accesoriile sa fie doar metalice si placate cu argint
iar margelele sa fie insirate pe fir textil, matase sau sintetic. - SophiesShine
Mult succes tuturor participantilor!
26.04.2012, 21:02:58 - carla69
Waw,ce tentant!
26.04.2012, 21:06:27
Se poate schimba un produs sau ce ai pus e definitiv? - forHOPE
Multumim frumos SophiesShine pentru sponsorizare!!
26.04.2012, 21:48:09
carla, ce sa spun...nu stiu...sa vedem ce spune Gabi... - forHOPE
Pana atunci, delectati-va cu produsele inscrise in concurs...
26.04.2012, 22:31:40
(sper sa-mi iasa link-ul :-p)
www.breslo.ro/Treasury/view/Concurs-Primavara_21889
www.breslo.ro/Treasury/view/Concurs-Primavara-II_21890 - forHOPE
Multumim si sponsorilor:
26.04.2012, 22:52:15
www.breslo.ro/Treasury/view/Le--multumim-din-inima-lor_21891 - aigile
Diana, multumesc frumos pentru recapitulare! - ma luase valul, cred, de n-am observat ca am 'intrat' cu trei piese! Am sa pastrez ciresii in concurs (colierul si bratara), retragand 'zburatoarele'. Imi cer scuze pentru neatentie! - mi-am prins urechile intre concursuri si premii...
26.04.2012, 22:54:56 - magdicipaulagina
Multumesc mult pentru aprecieri. Nu era vorba neaparat de onorat cu prezenta, forHope, ci mai mult de lipsa timpului si a increderii in mine. (aici a intervenit blanitza)
26.04.2012, 22:55:53
Dar in fine, ma bucur mult sa fiu aici, :)
Carla, hai si tu ;) - Jewelswithlove
Am reusit si eu sa ajung cu premiile promise:unul pt locul 3 si unul pt clienti.Si,cum gusturile difera si nu se discuta,am postat 4 produse,pt ca cei doi castigatori sa leaga ce le place mai mult.
27.04.2012, 00:04:24
Am ramas cam in urma cu cititul si vizionatul,dar o sa ma pun in tema cate putin pana termin tot,la toate sectiunile.
Din ceea ce am vazut,e un regal de frumusete!
Spor in continuare!
Premiile pot fi vazute in sectiunea deschisa special in magazinul meu:
www.breslo.ro/Shop/Jewelswithlove/Premii-concurs-forum_34223 - Gheorghitza
Jewlswithlove,
27.04.2012, 00:11:40
am crezut la un momenta dat ca te-ai suparat pe noi. Nu te-am citit pe nicaieri.
Acum vi cu premii.
Am vazut ca si SophiesShine, a venit cu un premiu foarte frumos.
Cum sa nu ti se umple inima de bucurie cand vezi ca acest concurs a
devenit atat de popular.
Pe masura ce ne apropiem de final, apar tot mai multe lucrari
dar si noi SPONZORIZARI... - Gheorghitza
Multumim din tot sufletul:
27.04.2012, 00:18:33
www.breslo.ro/Shop/SophiesShine
www.breslo.ro/Shop/Jewelswithlove - Jewelswithlove
Aoleu,cum sa ma supar???Imi sunteti prea dragi ca sa ma supar vreodata pe cineva.Am un an mai dificil si de aceea am lipsit si,probabil,o sa mai lipsesc,dar cu inima sunt aici mereu!
27.04.2012, 00:24:24 - blanitza
Doaaamne, ce frumuseti apar aici, chiar un regal al Primaverii, piese superbe realizate cu drag si talent, bucurie mare pentru noi, cei care stam cu ochii si sufletele lipite de acest spatiu vrajit!!! Felicitari din toata inima, zi de zi, gradina Primaverii se imbogateste si aproape e mai FRUMOASA aici, la concurs, decat afara, unde mai pica si cate-o furtuna, una, alta...
27.04.2012, 02:46:07
Draga Gina, bratara ta merge la sufletul oricui o vede, toti ne lipim de ea si-o admiram, ia uite ce frumuseti stiai tu sa faci, si voiai sa nu te stim!!! Tare bine-mi pare ca ti-am zis azi, ti-am zis maine, si-odata ne-ai adus viziunea ta in materie de bijuterie, care e VIZIUNE, nu asa... Inca de la Iarna, ne-ai fermecat - piese elegante, stralucitoare, de clasa... iar acum, la Primavara, te joci cu noi de-a culorile si parfumurile... Frumos, draga mea, iar piesa pe care mi-o dai cadou - e uimitoare, m-a lasat masca, si-ti multumesc din toata inima, va fi la loc de cinste!!!
Colierul floral Japonica este si el o minunatie, o cromatica superba si-i arta adevarata acolo, nu gluma!!! Este un mister pentru mine cum reusiti sa modelati atat de frumos lana, si ea v-asculta cumintica, o enigma!!!
Draga Silvia, ai mesterit premii frumoase si surprinzatoare, iti multumesc infinit!!! - raven
Inscriu si eu o crenguta de cires in concurs:
27.04.2012, 10:31:25
www.breslo.ro/Product/Sakura---Flori-de-cires---REZRVAT---Participa-la-concursul-PRIMAVARAAA_612537 - Textile.art
Daca am vandut unul dintre colierele inscrise in concurs, asa-i ca poate sa mai concureze? adica i-am modificat stocul si am scris ca este vandut... sper ca se accepta si asa.
27.04.2012, 11:18:23 - blanitza
Bineinteles, nu-i nici o problema, chiar asa se face, se pune un pret modic si stoc 1, plus marca VANDUT in titlu, zic si eu...
27.04.2012, 12:23:24
Draga mea Raven, ce frumusete shabby chic cu parfum oriental ne-ai adus in concurs, este o reverie colierul tau, ai potrivit maiastru culorile, iar rezultatul este pe masura - o piesa SUPERBA!!! Succes in concurs iti urez din toata inima!!! - raven
Multumesc! Pentru debut, merge :P... A doua piesa pe care vreau sa o inscriu in concurs este in lucru...mai astept cateva materiale...cred ca se va incadra la specificatiile sponsorului SophiesShine! Sper :)
27.04.2012, 13:09:44 - forHOPE
Multumim frumos pentru sponsorizare JWL!!! :-*
27.04.2012, 13:45:36
raven, bun venit in concurs si felicitari pentru minunata creatie!!! :D Asteptam cu mare drag si a doua piesa! :) - aigile
Pentru zambetul frumos al Dianei, pentru puterea ei de a lupta si de a invinge, pentru bucuria de a ne fi alaturi, cu vorbe frumoase, fapte bune si... 'artisticarii' pline de har, si pentru bucuria de-a o fi cunoscut - un simplu 'multumesc'! Si pentru tot ceea ce ne-a daruit de-a lungul acestui concurs, pe langa alt 'multumesc', am strans cateva ganduri bune intr-un colier - de purtat, sau de facut cuiva cadou ("forHOPE", you know...), dupa cum va dori.
27.04.2012, 14:20:22
www.breslo.ro/Product/Colier-Inger-prafuit---premiu-pentru-moderatoarea-Sectiunii-Bijuterii-Concurs-PRIMAVARAAA_612706 - carla69
Super!Si eu vreau sa ofer un premiu,si sa mai inscriu o piesa,sper sa mi se mai aranjeze culorile la calculator ca nu vad clar,verdele e roz....rozul-albastru...
27.04.2012, 14:42:55 - forHOPE
Ligia...vrei sa plang la sfarsit de saptamana? Pai se poate asa ceva? Ce imi faci tu mie...Iti multumesc din inima pentru minunatele cuvinte, pentru gest. Referitor la zambet, ce sa spun...Zambetul este sau nu, asa cum sentimentele sunt sau nu; dar nimeni nu e prea sarac sa poata oferi un zambet, asa cum nimeni nu e prea bogat sa se poata lipsi de el. Eu va multumesc pentru ca m-ati acceptat in familia voastra, pentru ca imi sunteti alaturi mereu, pentru ca ma faceti sa zambesc chiar si atunci cand sunt trista. Va multumesc din inima pentru ca sunteti mereu ACOLO. Ma bucur ca v-am cunoscut (pe unii virtual, pe altii in carne si oase) si ca sunt prietena voastra...
27.04.2012, 15:36:35
Stiti...luna trecuta cadn am fost la Fundeni, mi s-a intamplat ceva tare frumos...ceva ce il voi pastra mereu in amintirea mea...Am cunoscut un grup de aprox 10 studenti (de la Medicina)...foarte simpatici, prietenosi...ulterior am aflat ca suntem colegi...(ma rog, teoretic)...din vorba in vorba, una din fete mi-a spus ca am impresionat-o profund si ca nu a mai intalnit un bolnav ca mine...stiti ce m-a intrebat?
"Diana, vrei sa fii prietena noastra?" va spun cu mana pe inima ca in acel moment am izbucnit in lacrimi...e atat de frumos sa vezi ca sunt persoane care vor sa iti fie prieteni, care vor sa fie alaturi de tine...e minunat sa vezi ca cei din jur tin la tine si le pasa de tine...e ceva de nedescris....
carla> multumim pentru premiu insa...unde e produsul cu care participati la concurs??? Cum ne-a fost vorba??? Daca nu veniti cu un produs, ma las de ciocolata! Si fac urat cand ma las de ea....DECI?:D - blanitza
Oooo, iarasi avem numai bucurii de impartit aici, cadouri frumoase si ganduri minunate, minunate, dragi breslasi!!!
27.04.2012, 15:37:01
Scumpa Ligia, colierul este superb, te felicit pentru inspiratie si gandul bun, gestul tau este special!!!
Draga mea Carla, esti un artist plin de inspiratie si generos, te rog sa ne bucuri ochii si sufletul cu noua ta piesa, pe care abia astept s-o savurez!!! Cat despre premiu, il primim din toata inima, te rog sa te gandesti cui ai vrea sa-l oferi, multumim inca o data din toata inima!!! - forHOPE
Ligia scumpa, am uitat sa mentionez ceva: numele colierului m-a dus cu gandul la reclama aceea cu deodorantul sau ce-o fi el pentru barbati...aceea in care cad ingerii din cer, se ridica si se scutura de praf...:)
27.04.2012, 15:49:49
Gata, va las...merg sa lucrez la produsul pentru sectiunea Moda si vestimentatie ca nu mai am mult timp :-p
V-am pupat. - aigile
Love.Li...:))) Si sa nu plangi, nici macar de bucurie!!!
27.04.2012, 16:08:20 - carla69
Nu pot sa pun inca nimic,sper sa mi se rezolve culorile sa vad ce pun iar premiul e in lucru
27.04.2012, 19:17:53 - Gheorghitza
Concursul ANOTIMPURI, se pare ca are toate sansele sa devina un concurs
27.04.2012, 21:56:35
tot mai iubit de artistii nostri, membri Breslo si are sansa sa se transforme intr-un
concurs de larga popularitate.
Din aceasta cauza, s-a pus mare accent pe rasplatirea muncii de creatie
a celor mai frumoase lucrari, marind considerabil premiile pentru castigatori,
tocmai in ideea de sprijini competitia (si nimplicit competenta)
Dar, cum la acest concurs se pare ca se inscriu mult mai multi concurenti decat ne-am fi asteptat, s-a pus accent si pe largirea bazei de premiere,
incluzand si alti participanti care din anumite motive, n-au urcat pe podium.
Blanita a propus acordarea Premiilor de DEBUT, Premii Speciale Suplimentare,
Premii pentru Complexitate si dificultate etc... etc.
In acest fel, mult mai multi participanti au sansa sa ridice un premiu.
Toate acestea nu se puteau realiza fara ajutorul substantial al unor
S P O N Z O R I
Din aceasta cauza, vom cauta sa ii prezentam concurentilor, pentru a sti de la cine vin aceste premii, care la aceasta editie PRIMAVARA sant chiar multe si consistente. - Gheorghitza
Blanitza mi-a dat mie sarcina sa ii prezint si sa ma ocup de promovarea
27.04.2012, 21:59:40
magazinelor care sponzorizeaza concursul nostru.
Acesta si este motivul pentru care ma tot cititi pe aici, scriindu-va despre ei.
Nu se poate ca cineva sa ofere prtemii de milioane de lei, iar noi, sa-i tratam
cu un simplu MULTUMESC. - Gheorghitza
Ati vazut ca prietena noastra Jewlswithlove, tocmai ce ne-a prezentat
27.04.2012, 22:22:33
premiile sale pentru LOCUL III precum si un premiu pentru clienti.
Ati citit si voi ca ne-a scris ca trece printr-o perioada dificila si cu probleme.
Si-a facut totusi timp sa lucreze niste piese minunate pentru a le oferii
unor castigatori. Capacitatea ei de comunicare, ati putut s-o constati
"pe viu" in cadrul etapei IARNA a concursului nostru.
Jewelswithlove, prezenta pe Breslo din 14 Iunie 2010,
nu este numai un foarte bun comunicator
ci si un excelent MODERATOR (vezi concursul IARNA)
Daca ati vizita magazinul ei:
www.breslo.ro/Shop/Jewelswithlove
veti gasi, de exemplu, un accesoriu de par numit " Romantic pinkc roze"
sau un colier minunat intitulat "Frunze ruginii, un fermecator set de bijuterii
numit "Catina si Floarea soarelui" (iubeste natura, florile si animalele)
Alte lucari ca: Pieptenele de par "Extatic withe flower" ; setul de cercei
"Amazonas" precum si un colier ezotertic intitulat : "Cabala" un set minunat
pentru un nativ al zodiei TAURUL; toate acestea ne arata o alta fatzeta
a acestui diamant slefuit numit Jewlswithlove
Multumim pentru prezenta ta printre noi precum si pentru premiile
pe care le oferi concurentilor nostri.
Nu uitati sa recomandati si altora magazinul:
www.breslo.ro/Shop/Jewelswithlove - carla69
Mi s-a luminat ecranul si profit sa pun incercarea mea de a reda primavara,sau cum ii inteleg eu frumusetea
27.04.2012, 22:45:44
www.breslo.ro/Product/Colier-Ninsoare-cu-flori_613027 - Gheorghitza
Faptul ca acest concurs se bucura de o sponzorizare semnificativa
27.04.2012, 22:49:38
(si reafirm inca odata, ca fara acesti SPONZORI, este foarte greu
sa organizezi un concurs performant) nu face dacat sa mareasca
sansele de premiere a cat mai multi comcurenti.
Dar, nu avem cum sa nu ne bucuram, cand apar sponzori chiar in timpul derularii
concursului. Aceasta inseamna ca acest concurs este urmarit si apreciat
din moment ce un anume magazin se anunta ca sponzor.
Asa este si cazul magazinului
www.breslo.ro/Shop/SophiesShine - Gheorghitza
Carla,
27.04.2012, 22:51:03
Offff greu s-a nascut piesa asta...
Cautarea crengii a dat roade incredibile draga Carla... - Gheorghitza
27.04.2012, 23:00:11
Are un magazin profesional si se comporta ca un magazin de clasa!
Intrati sa vedeti o gama larga de margele de calitate:
- margele TOHO
- margele slefuite tip picatura, sferice, rondele, toate fatetate impecabil
- margele PRESATE (gama variata de cristale de sticla presata biconica)
- margele MIYUKI (pai, tila)
- margele LAMPA (intrati sa vedeti ce frumuseti)
- Elemente Swarovski
- margele Swarovski XILON
Apoi, are o gama bogata de ata pentru insirat de calitate profesionala.
Am lasat la urma PIETRELE SEMIPRETIOASE deoarece aici gasiti
unele pietre semipretioase pe care alte magazine de pe Breslo nu le au. - carla69
Gheorghita,multumesc.Stii cum se spune,"Nu e pentru se pregateste,e pentru cine se nimereste".Nu am gasit inca Creanga aia
27.04.2012, 23:00:21 - Gheorghitza
SophiesShine,
27.04.2012, 23:03:49
este un vanzator excelent: toate coletele sunt ambalate impecabil,
toate pliculetele din colet sant protejate corect si sunt INSCRIPTIONATE
(adica pe fiecare plic, scrie produsul, cantitatea si valoarea) iar coletul este insotit
de o "scrisoare de transport", documentul in care gasesti detaliat toate cumparaturile. - Gheorghitza
Dar in afara de toate aceste lucruri pe care oricare dintre voi le veti constata
27.04.2012, 23:16:12
singuri daca comandati niste materiale, as dori sa va spun cateva lucruri
despre care nu s-a prea vorbit pe breslo.
Tipa este cam zgarcita la vorba dar nu va luati dupa aparente.
Este un suflet mare si bun. Dovada sta chiar in acest premiu pe care il va acorda unei piese confectionata in anumite conditii (la drept vorbind, sunt chiar
conditii esentiale sectiunii BIJUTERII care agrteaza ideea Pietrelor semipretioase)
Apoi, trebuie sa va spun ca fata asta zgarcita la vorba, nu este chiar asa de zgarcita pe cum vrea sa para. Asta, deoarece pe langa multe alte activitati
are si o ocupatie nobila:
Este profesor instructor in meseria de bijutier handmade !!!!!
Ganditi-va ca in urma unei serii de pregatire, ies fete care pot confectiona bijuterii CU MANA LOR. Ea le pune clestii in mana, le da accesorii si toate materialele necesare iar "elevelor" li se arata PRACTIC cum sa invete aceasta
minunata indeletnicire. Asadar, este o adevarata cunoscatoare a acestei bresle.
Magazinul:
este descchis pe breslo din o4.11.2010
MULTUMIM DIN SUFLET.