Forum: Concursuri Concurs Anotimpuri - PRIMAVARAAA - Sectiunea BIJUTERIE

• Gheorghitza
    Gheorghitza

gemsgems,
    felicitari !

19.04.2012, 16:47:12
  • gemsgems
    gemsgems

Multumesc, George! :D

19.04.2012, 18:05:03
  • blanitza
    blanitza

Maaaama, Gema, m-ai rupt in 2, setul tau este SUPEEEERB, draga mea, te felicit din toata inima, ne-ai incantat si bucurat ochii si sufletul cu o bijuterie de inalta clasa, FELICITARI SI SUCCES!!!
    Si eu am ceva special pentru tine, dupa cum am spus, si sper sa-ti placa...

19.04.2012, 19:36:22
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Nu va minunati pentru ca, asa cum am spus, cea mai frumoasa bijuterie fimo o voi cumpara eu! :) Am vazut creatiile din fimo si cred ca voi cumpara mai multe... Vara asta vreau sa port FIMO. Numai frumuseti!

19.04.2012, 22:20:29
  • carla69
    carla69

Mie nu mi-a placut fimo,dar cand vad asa frumuseti,incep sa-mi schimb parerea.Oare are rost sa-mi mai bat creierii cu a doua piesa pentru concurs?

19.04.2012, 22:59:47
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

N-ar fi rau, Carla...

19.04.2012, 23:05:54
  • panteraroz2
    panteraroz2

Ce minunatie de flori GemsGems, nu am cuvinte, sunt superbe! Superfelicitari!

20.04.2012, 00:39:18
  • gemsgems
    gemsgems

Va multumesc mult pentru cuvinte! :D

Ma bucur daca si setul meu mai schimba un pic parerea despre lutul polimeric. :P Ce-i drept, am vazut multe minunatii facute din acest material.

Carla, daca ai chef si inspiratie, de ce nu? :D

20.04.2012, 08:27:11
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Salutam cu mult drag, prezenta printre noi a lui

www.breslo.ro/Shop/betty-bijuterii

Multumim, draga noastra betty...

20.04.2012, 13:19:34
  • Kalimera
    Kalimera

Gems... este absolut fantastic!! :) Impresionant!! Si romantic :) Felicitari, esti o artista!

20.04.2012, 13:23:03
  • forHOPE
    forHOPE

Felicitari gemsgems!!! Am crezut ca florile sunt naturale...daca nu citeam descrierea, puteam sa jur sa sunt reale...BRAVO!!!!!!

20.04.2012, 14:41:33
  • forHOPE
    forHOPE

Am creat si o galerie cu unele produse inscrise in concurs...ca de obicei, nu ma pricep sa dau link :-p

20.04.2012, 14:47:34
  • blanitza
    blanitza

Scumpa Betty, ma bucur enorm ca te citesc si te vad aici, si te rog sa vii cat mai des printre noi, prin topicurile de concurs, sunt tonice, pline de viata si estetice la superlativ, plus ca toata lumea de-aici TE IUBESTE, FATO!!!

20.04.2012, 21:44:55
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

fata noastra Diana are iar probleme cu sanatatea.
    Poate ii ajuta Diumnezeu...

Diana, cu ciocolata ai incercat mai fato???
    Hai. rade putin si vino iar printre noi.

20.04.2012, 22:07:12
  • panteraroz2
    panteraroz2

Diana, suntem cu gandul alaturi de tine, te sustin de la distanta si iti trimit multe multe ganduri bune!

20.04.2012, 23:17:44
  • gemsgems
    gemsgems

Kalimera si Diana, va multumesc mult pentru cuvinte! :)

Si, Diana, sper sa te simti mai bine in curand! Hugs!

21.04.2012, 11:20:22
  • soso07
    soso07

O inima de ciocolata din partea mea, Diana !!!

gemsgems, nu faci si o coronita cu floricelele tale minunate ? Ar mai fi loc la sectiunea "moda" :)

21.04.2012, 11:23:50
  • gemsgems
    gemsgems

Uite ca asta nu am facut niciodata. Imi pare bine ca sunt in trend pentru ca sunt niste accesorii superbe, atat de feminine! Sa stii ca e o idee buna! :D O sa incerc sa fac o coronita sau poate un alt fel de acceoriu pentru cap (cu lanturi). Florile vor fi diferite, habar n-am cum. :D Multumesc pentru sugestie!

21.04.2012, 11:43:47
  • soso07
    soso07

Te astept :)

21.04.2012, 12:08:59
  • forHOPE
    forHOPE

Buna ziua dragii mei,

Imi cer scuze ca sunt asa...ca un spiridus...ba apar, ba dispar...dar vedeti voi, lucrurile nu depind intotdeauna numai de noi...

George, esti un scump :-* am incercat si cu ciocolata insa nici un efect...cred ca trebuia sa iau in cantitate mai mare :)))

pantera.roz> multumesc frumos pentru gandurile bune :-* de fiecare data cand privesc imaginea de la avatarul dvs, am senzatia ca primesc o imbratisare MARE...imi place :D

gemsgems> am simtit hugs-urile :-* Multumesc, saru'mana :-*

Sorinutza mea iubita, nu stiam de ce inima mea tot creste si tot creste...si pe cat creste, pe atat devine mai mare si mai dulce...numai tu esti "divina" :-*

Va multumesc tuturor si promit sa incerc sa fiu si eu prin preajma...
    In viitor ma pregatesc sa fac si eu ceva pentru sectiunea "moda" ;)

pana atunci, va pup dulce dulce pe toti :-*

21.04.2012, 13:42:56
  • soso07
    soso07

Te astept, harnicuta Diana !

21.04.2012, 16:09:04
  • cattie
    cattie

Revin si ma inscriu cu a doua creatie :)

www.breslo.ro/Product/Persephone-Rezervat_608558

21.04.2012, 19:06:46
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

wow, cattie !

Te-ai apucat de patratosi?

21.04.2012, 21:31:01
  • cattie
    cattie

Maine.
    Astazi am facut schitele,mai mult in minte decat pe hartie :)))
    Sper sa fie gata pana seara.Oricum nu o sa-l pot poza maine,pentru ca are nevoie de ceva repaus :)

21.04.2012, 21:50:28
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Dar te poti incadra in termene, nu-i asa?

21.04.2012, 23:49:16
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

cattie, ai disparut de tot?

22.04.2012, 11:52:46
  • blanitza
    blanitza

Fetele, noi si multe frumuseti apar aici, si taaare ma bucura ca nu uitati de Concursul nostru aniversar Primavaraaa, si pentru ca vorbeam zilele-acestea in topicul "La o cafea..." de ceva ce mie mi-a dat putere si forta in zile puternic stresante, am promis ceva pentru Gemgems, in conditia in care ne aduce o lucrare la concurs.... Eeeee, si ce ne-ai adus, draga Gema, mi-a umplut sufletul de bucurie, asadar, de la mine putin, de la Dumnezeu mult...
    www.breslo.ro/Product/Freeform-Nugget-Fluorit---Premiu-Concurs-Primavaraaa---Sectiunea-Bijuterie_608928

Cattie scumpa, ce frumusete delicata si muncita ore si ore ne-ai adus in dar, iar povestea e atat de emotionanta, ce-mi place ca mitologia greaca este ceea ce te-a inspirat, pe langa Primavara - Zeita de langa noi!!! Felicitari pentru inspiratie si design, este SUPERB!!!

22.04.2012, 12:05:06
  • cattie
    cattie

Multumesc mult pentru aprecieri :)
    Gheorghitza,nu am disparut!Aseara am picat (ne)eroic pe metereze si am dormit lemn,pana la 9 dimineata :)))
    Acum ma invarteam prin bucatarie.Masa de lucru este pregatita,materialele sunt pregatite,ma incadrez in termen,nici o grija!
    Termin de gatit si ma apuc de lucru :)

22.04.2012, 12:27:24
  • gemsgems
    gemsgems

cattie, si mie imi place colierul tau colorat, si povestea care l-a inspirat. :D

blanitza, iti multumesc din nou! :D dimineata mea era deja frumoasa si tu mi-ai facut-o si mai frumoasa! :)

22.04.2012, 12:47:13
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Dragele mele! De cand au inceput aceste concursuri, la initiativa Blanitzei, nu am putut sa trec cu vederea generozitatea, din INIMA, a acesteia. Blanitza scumpa! Am vazut ce lucruri minunate iti ies din mana si m-am gandit sa-ti fac un cadou care, sper din tot sufletul, sa-ti fie de folos:www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru--Cea-mai-generoasa-breslasa--BLANITZA_609075

22.04.2012, 15:23:46
  • blanitza
    blanitza

Betty draga si scumpa, ce FRUMUSETE rara de dantela imi dai tu mie, esti grozaaaaava, gestul tau ma misca profund, mi-ajunge drept in suflet, si-ti multumesc infinit!!! Sa fii sanatoasa si puternica, draga mea, si - De unde dai, Dumnezeu sa-ti dea!... Inca o data-ti multumesc din inima, este o PIESA SUPERBA, acea dantela, m-am indragostit de ea, si de tineeeee!!!!

22.04.2012, 17:53:45
  • panteraroz2
    panteraroz2

Ce lurcuri frumoase se intampla aici ... creatii superbe, inspiratie la greu, multa munca si rabdare, dar si multa multa pasiune, si mai ales, multe suflete frumoase! Sunt atat de incantata sa fiu printre voi!

22.04.2012, 19:19:59
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

pantera roz,
    te asteptam pe topicul "La o Cafea"
    sa putem vorbi mai multe...

22.04.2012, 22:49:55
  • Lyria
    Lyria

Inscriu si eu colierul Lalele in ploaie in concurs:

www.breslo.ro/Product/Lalele-in-ploaie---Colier-unicat--brodat-manual_600366
    Pozele mele nu sunt foarte frumoase pentru ca n-am aparat foto, le fac cu telefonul si el este cam vechi, dar colierul era facut mult drag.

Fetelor va doresc succes si inspiratie!

22.04.2012, 23:01:19
  • panteraroz2
    panteraroz2

Multumesc de invitatie ... am sa vin :) Si... La Multi Ai, Gheorghitza!! Tot binele din lume ! :)

23.04.2012, 06:23:02
  • blanitza
    blanitza

La Multi Aaaaaaaaaaani, si sa fii iubit!!! Cu drag, Gabitza-Blanitza

23.04.2012, 12:37:38
  • corainadori
    corainadori

Sa ne traiesti Gheorghe! Multa fericire si succese in viata! ( Gheorghitza).Corina Dorina

23.04.2012, 13:56:29
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Multemesc fete dragi... MUltumesc din suflet si BAFTA tuturor participantelor.

23.04.2012, 15:11:56
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Diana ?
    Ne este dor de tine!

24.04.2012, 13:59:46
  • forHOPE
    forHOPE

Caty, Lyria>felicitari din inima pentru minunatele piese inscrise in concurs!!! Bravo!!!

Prezenta la raport Geroge!
    Azi am chiulit...am dat o raita la spital aici la mine si m-am intors! Sa adun forta pt Bucuresti :)

Pana atunci vreau sa mai vad creatii inscrise, sa imi dea putere si optimism! :)

24.04.2012, 17:57:16
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

forHOPE,
    Si dupa raita asta esti macar un pic mai bine?
    Sa dea Dumnezeu...

24.04.2012, 20:05:47
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Daca n-ai aparut, inseamna ca nu prea !
    Off fata, fata...

25.04.2012, 07:08:05
  • DelOv
    DelOv

www.breslo.ro/Product/Concurs-Anotimpuri---PRIMAVARAAA---Sectiunea-BIJUTERIE_611174

Ma inscriu si eu, sper sa fie pe placul tuturor si sa vina primavara!!!!!!

25.04.2012, 10:36:35
  • blanitza
    blanitza

Draga mea DelOv, ne prezinti creatii in forta, asemeni primaverii de-afara, un deliciu colierul tau, ce ma bucur ca ne-ai calcat pragul in doua sectiuni, eeee, ce parere ai, nu vii si la cea de-a treia? Succeeeees!!!

25.04.2012, 12:29:27
  • aigile
    aigile

Tot gandind la 'hora' anotimpurilor inlantuite in concursurile noastre, mi-a venit ideea sa fac o legatura intre ele. Si am realizat ca fiecare anotimp ne asteapta intr-un loc preferat, acolo unde ni se dezvaluie ceva nestiut, ca o chemare de sirena, ramasa ascunsa in inima si in minte.Si aceea ramane imaginea 'anotimpului nostru'. Mi-am amintit de adolescenta, de drumurile pavate cu visuri si pasii pierduti pe alei (in lipsa 'iesirilor' de fiecare weekend, de azi)... Si m-am gandit sa le transpun intr-o serie de bijuterii - "Anotimpurile Aleilor".
    Bijuteria pentru PRIMAVARAAA este o amintire de 'Vara pe ulita' - prima tabara de creatie de la Muzeul Satului, unde am participat alaturi de fiica mea (am o poza de la premiile de final, si 'printesa' mea nu are niciun dinte din fata!!!)Acolo am invatat amandoua modele 'consacrate' de bratari cusute cu margele, dar acest model apartine Ralucai, 'invatatoarea' noastra.N-am crezut ca voi ajunge sa-l 'deslusesc' (nu e chiar... la-ndemana), dar frumusetea acestei primaveri mi-a fost inspiratie. Imi place armonia ei delicata si ma bucur ca poate prelungi frumusetea unei gradini inflorite...
    www.breslo.ro/Product/Set---bratara-si-cercei-Aleea-cu-ciresi-in-floare-din-Seria-Anotimpuri-pe-alei---Concurs-PRIMAVARAAA---Sectiunea-Bijuterii_611255

25.04.2012, 12:52:59
  • blanitza
    blanitza

Ce delicata si diafana bijuterie ne prezinti, draga Ligia, frumoasa si cocheta, ca o fetita plimbandu-se prin Muzeul Satului, primavara!!! Ce dor mi-ai facut de-o escapada la aer curat...

25.04.2012, 13:32:31
  • nicolebijou
    nicolebijou

Clopoteii filigranati de la tine Gabita- Blanitza m-au inspirat si m-au determinat sa particip la concurs. Multumesc!

www.breslo.ro/Product/Liliac-inflorit_611347

25.04.2012, 15:17:11
  • blanitza
    blanitza

Oooo, ce frumusete de setulet primavaratic ti-a iesit, draga mea Ema, iata, au fost cu noroc si bine-mi pare!!! Succes din toata inima iti urez!!!

25.04.2012, 16:53:06
  • Textile.art
    Textile.art

Vin si eu :) ... cu o floare care poate nu este chiar o floare de primavara... dar ori de cate ori infloreste in fereasra mea, imi da impresia ca aduce un sentiment primavaratic www.breslo.ro/Product/Cyclamen-colier_611406

25.04.2012, 17:21:16