Forum: Concursuri Concurs Anotimpuri - PRIMAVARAAA - Sectiunea BIJUTERIE

• blanitza
    blanitza

Daaaa, frumusetea continua si este contagioasa, sa fie Primavara de vina???!!! Probabil, ce sa mai, chiar de zile mari acest concurs, numai piese de piese, muncite si venite din suflete si ochi si mana de artisti!!! Frumos colier, draga 3cot, mult succes in concurs si felicitari pentru debut!!!

06.05.2012, 21:41:42
  • 3cot
    3cot

Multumesc, blanitza !

06.05.2012, 22:37:13
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

blanitza, mai maine....

07.05.2012, 00:36:40
  • meda
    meda

Salutare la toata lumea, particip si eu pentru prima data.
    www.breslo.ro/Product/Concurs---PRIMAVARA_618793

07.05.2012, 09:54:42
  • blanitza
    blanitza

Draga Meda, bine-ai venit, si succes in concurs!! Primavara noastra s-a imbogatit cu inca o floare, si-ti multumesc!!! Ma bucur grozav ca ai ales acest spaatiu, pentru a debuta in concursurile de pe forum, este de bun augur, felicitari!!!

07.05.2012, 10:34:32
  • Ipipura
    Ipipura

propunere 1:

2 pandantive din lemn exotic: palisandru si tek.
    www.breslo.ro/Product/Bijuterie-pentru-Concursul-Anotimpuri---PRIMAVARAAA---Sectiunea-BIJUTERIE_618926

07.05.2012, 11:50:57
  • Ipipura
    Ipipura

propunere 2:

Apa + Pamant

Lucrarile sunt bijuterii concept in jurul acestor doua cuvinte care reprezinta primavara pentru mine: apa si pamant. Primavara este anotimpul inceputului, al "in desfasurarii" - un moment in care totul ia nastere, in care totul este creat, in care asistam pe viu la facerea lumii.

Tot asa, am ales sa particip la concurs cu un concept, cu niste schite, bijuteria nu este finita, este doar in zona ei de tatonare, de incercare de a se naste, este la inceputul existentei ei, inainte de a fi obiect purtabil, in iarna vietii lui.

In lucrari se exemplifica tot procesul creativ al facerii acestor doua bijuterii.
    Va multumesc:)

link catre lucrare:
    www.breslo.ro/Product/Concept-Bijuterie-pentru-Concursul-Anotimpuri---PRIMAVARAAA---Sectiunea-BIJUTERIE_618945

07.05.2012, 12:34:41
  • aigile
    aigile

Iertati-mi interventia in afara 'zonei' delimitate mie, dar Ipipura m-a fascinat de ieri (de fapt, mai de-alaltaieri!... de pe la Sience-Fiction) - chiar asa, va invitam la 'Art&DDeco', sa-i admirati picturile in ulei si... cutit! - iar azi vad ca debordeaza de imaginatie! Cred, cu tarie, ca este printre cei alesi, si pentru ca n-am sa ma transform intr-un critic de arta, ma folosesc de ceva mai familiar mie - literatura. Fara nicio conotatie comic-peiorativa, mi te imaginez sub motto-urile: "Simt enorm si vaz monstruos" si... „Câtă luciditate atâta conștiință, câtă conștiință atâta pasiune și deci atâta dramă". Vezi tot, simti tot si...WOW! POTI sa le redai in orice fel!

07.05.2012, 13:28:30
  • Ipipura
    Ipipura

@aigile: adevarul e ca aceste concursuri ma cam scot din matca mea. si tare bine imi prinde sa ies din zona transparente, fluiditati, reverii de ilustrator de moda. yay!

multumesc frumos pentru poeticitate:) hihi. te pup cu drag:)

07.05.2012, 13:51:07
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Nu credeam ca pe ultima suta de metri vor mai fi piese inscrise in concurs.
    Deja ma gandeam sa facem un rezumat...
    Ultimele piese inscrise nu numai ca mi-au contrazis gandirea dar mi-au adus un gust amar si plin der deznadejde. Ceea ce credeam noi la inceput, ca premiile sunt mai multe ca in etapa trecuta si pot satisface premiantii, la ora actuala, par insuficiente si de ce nu, chiar modeste. Cum sa n-ai un gust amar, cand vezi lucrari atat de frumoase, atat de bine concepute si realizate si nu toate vor fi premiate corespunzator ?!

Sunt convins ca nu avem inca putinta financiara si experienta necesara sa
    organizam concursuri care sa multumeasca pe toata lumea sau macar pe cele mai valoroase lucrari. Speram sa gasim intelegere fata de aceste aspecte.

07.05.2012, 14:44:58
  • carla69
    carla69

Iar a sosit Ipipura si ne da cu stangu-n dreptu!

07.05.2012, 14:45:21
  • forHOPE
    forHOPE

3cot,
    meda,
    Ipipura,
    aidaalex,

Felicitari din inima pentru minunatiile create cu atata drag!!!

Iar voi, nu uitati: mai sunt 9 ore si 9 minute pana la finalizarea inscrierilor!!!

07.05.2012, 15:51:37
  • forHOPE
    forHOPE

* 8 ore, sorry...:-p

07.05.2012, 15:55:59
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Cu tot masajul Odiliei,cu toate imbarbatarile fetelor,e clar ca nu mai am cum termina ce am inceput.Abia am ajuns acasa si trebuie sa plec din nou,nu stiu cand revin,si ca sa n-o las in ceata pe Sorina din cauza emoticonului meu care radea in hohote,ii spun ca rasul era determinat de faptul ca si colierul meu e cu liliac:)
    Dar,zilele astea o sa-l termin si o sa fie vazut,chiar daca nu in concurs!
    Va tin pumnii celor care mai aveti de terminat cate ceva!

Felicitari,Diana pt moderare,de Gabi-blanitza chiar nu mai am ce sa spun decat "Jos palaria",produsele concurente sunt minunate iar voi niste oameni dincolo de cuvinte.
    Am vrut sa va spun toate astea acum,fiindca nu stiu cand reusesc sa mai intru pe forum,oricum nu f repede.

O saptamana minunata sa aveti!

07.05.2012, 16:14:23
  • Kalimera
    Kalimera

jewels...si cat m-am straduit.. :)))

07.05.2012, 16:34:09
  • soso07
    soso07

Multumesc pentru dezvaluire, Silvia :) Cred ca trebuie sa facem un concurs cu tema "Cel mai liliac dintre lilieci" :)))

07.05.2012, 17:01:02
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Cu un hei-rup de nu va imaginati, am reusit si eu sa finalizez doua lucrari pentru aceasta sectiune a minunatului nostru concurs :). Voi lăsa muzica şi florile să vorbească în locul meu:
    1. www.breslo.ro/Product/Colier-Primvar-pe-portativ_619172
    si
    2. www.breslo.ro/Product/Pandantiv-Panselue_619191.

07.05.2012, 17:11:13
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

GabyS:
    Florile si muzica...
    Minunate!

07.05.2012, 18:01:24
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Multumesc mult, Gheorghitza :)!

07.05.2012, 20:43:20
  • forHOPE
    forHOPE

JWL, saru'mana pentru vorbele bune, pentru participare si pentru sponsorizare! sa va mearga bine acolo unde mergeti, sa va intoarceti repede la noi si cu vesti bune!

GabyS> bun venit si felicitari pentru minunatele creatii!! Panseluta pandantiv e bestiala!!!! Bravo!!!

dragilor, mai e putin si expira timpul. V-as ruga din toata inimioara mea asta de ciocolata, sa mai verificati o data produsele pe care le-ati inscris in concurs, in ideea de a mai fi in stoc. Nu de alta dar deja am avut 2 "surprize"...2 produse inscrise in concurs, iar acum figureaza ca inexistente.

07.05.2012, 21:04:11
  • forHOPE
    forHOPE

As vrea sa va mai rog un lucru: mai spuneti-mi o data care dintre dvs este debutant. Multumesc frumos!

07.05.2012, 21:08:55
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Diana, stiu ca m-ai dat disparuta, dar sunt aici! Am vrut neaparat sa particip la concurs, si iacata-ma-s cu propunerea mea, "Din preaplinul timpului":

www.breslo.ro/Product/Din-preaplinul-timpului---Colier-indisponibil--Participa-la-concurs-forum-Ptimavara-sectiunea-bijuterii_619465

Numai bine, ca in sfarsit pot scoate la plimbare fara probleme ia mea draga :P

07.05.2012, 21:22:54
  • aigile
    aigile

Ce ingenios ai 'intarit' lanturile, Andra! - as fi jurat ca impletitura e crosetata! E o idee geniala pentru bogatia colierului - vei face furori!(ie+colier+new look!)

07.05.2012, 21:38:23
  • Kalimera
    Kalimera

diana, daca debutant inseamna participant pentru prima data intr-un concurs breslo, cred ca ma incadrez.

07.05.2012, 21:38:52
  • panteraroz2
    panteraroz2

Si eu ma incadrez! :) Si inca o data, multe multe multumiri tuturor celor care mi-au incantat privirile si sufletul cu minunile pe care le-au creat, cu multa indemanare si daruire! :)

07.05.2012, 21:59:36
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Multumesc pentru primire si aprecieri, forHope! Bine v-am gasit si eu si nu e doar o formula de salut, atmosfera, participarea, atat cantitativ, cat, mai ales, calitativ sunt la inaltime :).
    Andra, colierul vine minunat pe ie! O asa mostenire valoaroasa merita un accesoriu deosebit :).

07.05.2012, 22:07:42
  • 3cot
    3cot

Multumesc pentru cuvintele de multumire, forHope !
    Si eu particip pentru prima data intr-un concurs pe acest site.
    Gheorghitza, nu ar trebui sa va faceti griji in privinta premiilor. Lucrarile inscrise emana atata pasiune incat, nu cred ca au fost create cu gandul de a obtine ceva material. Din punctul meu de vedere, competitia este un mod de a evolua.

07.05.2012, 22:39:46
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Pe parcursul acestui concurs, am observat ce fete deosebite sunteti(ati fost unite chiar daca a mai trecut cate un "nor" pe-aici...). Sunteti niste persoane foarte cumsecade care se respecta reciproc si care, de asemenea, respecta munca celuilalt.
    Juriul are o misiune ingrata. este foarte greu sa alegi o lucrare... Nu mi-as dori sa fiu in locul lor! Dar am posibilitatea de a oferi un premiu unei persoane care ne-a invatat si ne arata mereu ca putem fi mai buni, ca trebuie sa-i ajutam pe cei de langa noi si sa pretuim lucruri care, la prima vedere, pot parea banale.
    Cred ca ati ghicit despre cine este vorba:moderatoarea acestei sectiuni, DIANA-for HOPE. Spor la margelit, DIANA, caci, din manutele tale ies lucruri foarte frumoase!
    www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-SPERANTA_619608

07.05.2012, 22:43:57
  • raven
    raven

@ 3cot - Asa este! Subscriu si eu....avem cu totii de invatat dintr-un concurs...mai ales debutantii!

@ betty-bijuterii - vreau sa fiu prima care te felicita pentru acest dar generos si deosebit! Diana trebuie sa fie mandra ca are astfel de prieteni inimosi...

07.05.2012, 22:49:47
  • blanitza
    blanitza

M-ati lasat fara cuvinte, fetelor dragi, de mai multe pagini incoace, stau, ma uit, citesc, si nu ma mai opresc din minunare, numai FRUMUSETE, TALENT, INGENIOZITATE, INDRAZNEALA, CURAJ - ca sa nu mai vorbesc de ochiul pentru culoare si forma, iata ce-mi spun in plan secund creatiile voastre, pentru ca in prim-plan ele, toate-n cor, striga - PRIMAVARAAA!!!
    Felicitari din inima, dragele mele talentate!!!

07.05.2012, 22:49:53
  • carla69
    carla69

Pai ce zic si eu,m-am saturat!Prea multe,prea frumoase!Eu mai aveam in plan un premiu pe care doar din lipsa de timp nu l-am terminat,promit ca ma revansez in curand

07.05.2012, 22:51:57
  • panteraroz2
    panteraroz2

Ce atmosfera, ce atmosfera! Ofer si eu un premiu, magazinului care se va situa pe ultimul loc - daca acela voi fi eu, atunci pe penultimul, si daca si aici voi fi tot eu, atunci pe antepenultimul :)) Premiul consta intr-un unt de cacao special creat pentru bronzat - se incadreaza in tema, chiar daca nu e bijuterie, ca tot e aproape vara??? Toti suntem castigatori :)) Nu am fost atenta, dar lui Gheorghitza i-a oferit cineva un premiu???

07.05.2012, 23:14:57
  • carla69
    carla69

Eu sunt blonda,am nevoie de bronz!!

07.05.2012, 23:16:28
  • soso07
    soso07

Adica vrei sa fii pe ultimul loc :) Vezi ca si eu am un premiu pentru ultimul loc :)))

07.05.2012, 23:17:25
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

@pantera.roz
    Gheorghita este omul care se bucura ENORM cand daruieste! Nu atunci cand primeste ceva. Cred ca, daca trece o zi fara sa faca o fapta buna, nu are un somn linistit.

07.05.2012, 23:17:45
  • carla69
    carla69

Ha,ha,ha!Pai pe primele n-o sa fiu,intermediarii nu iau nimic....

07.05.2012, 23:28:17
  • punctG
    punctG

Lui @Gheorghitza ii vom oferi noi un premiu, isi poate alege orice produs din magazin de pana la 200 de lei.

07.05.2012, 23:31:29
  • forHOPE
    forHOPE

Andraaaaaa, WeLCOME!!! Mi-ai dat emotii pt ultima suta de metri...credeam ca nu mai vii...mai,mai...te-ai lasat asteptata :-p Sincere felicitari pentru minunatul colier (si intortocheat: mi s-au facut ochii conci tot uitandu-ma la el:)))))

betty-bijuterii> mi-ati golit cortexul...am ramas fara idei, fara cuvinte, fara nimic...ma uit ca mâţa-n calendar...Iisuse...este cumva Craciunul si eu nu stiu? Nu am cuvinte de multumire pentru tot ce ati facut si ce faceti pentru mine insa, merit eu oare toate acestea?...

raven> eu nu sunt mandra, sunt implinita stiind ca am prieteni adevarati aici pe Breslo si nu din cauza faptului ca sunt ei generosi cu mine; nu asta caut la oameni. Prieteni imi sunt cei care ma incurajeaza, care stiu sa ma asculte, sa imi dea un sfat cand e cazul, care imi spun adevarul (oricat de mult m-ar durea), care imi ofera o mana, un zambet, o imbratisare...pe ei ii simt aproape de inima mea. Restul e trecator...

pantera.roz>multumim pt premiu, normal ca se incadreaza (doar e CIOCOLATA :D) lui George i-am oferit si eu un premiu:) insa nu e suficient si nu va fi niciodata pentru tot ceea ce face el pentru noi toti. Dumnezeu sa ii dea sanatate si sa fie cat mai prezent printre noi, la o cafea, la o ciocolata...

07.05.2012, 23:34:56
  • raven
    raven

Asa este....asa sunt prietenii adevarati...

07.05.2012, 23:40:07
  • soso07
    soso07

Ce-mi plac finalurile fericite !!!

07.05.2012, 23:44:51
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

tic/tac...

07.05.2012, 23:49:03
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

mai sunt 10'

07.05.2012, 23:49:44
  • soso07
    soso07

Parca am fi de Revelion :)))

07.05.2012, 23:50:31
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Deoarece ne dorim din tot sufletul ca participantii la acesta etapa
    PRIMAVARA, a concursului anual ANOTIMPURI, sa nu paraseasca aceasta competitie nemultumiti, as dori sa iau o masura de siguranta (unilateral)

Daca piesa votata de public (adica de voi, dragi breslasi) nu se va regasi pe unul dintre locurile care se vor afla in final pe podium, (Locul I, Locul II sau Locul III) ofer eu un premiu de POPULARITATE in valoare de 100 lei (numerar) iar pentru ocupanta ultimului loc, voi acorda un premiu de CONSOLARE in valoare de 50 lei (numerar)

07.05.2012, 23:50:55
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Ce v-am spus fetelor?!

07.05.2012, 23:52:02
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Daca nu eram sponsor, participam si eu la concurs. Ca un real anti-talent ce sunt, ma alegeam si cu unt de cacao de la @pantera.roz si cu 50 de lei de la George. Ce pieredere!!!!

07.05.2012, 23:56:38
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

pierdere... sorry!

07.05.2012, 23:57:10
  • soso07
    soso07

Lasa, ca vine VARA :)

07.05.2012, 23:58:13
  • carla69
    carla69

Maamaaa,de ce nu s-a anntat mai repede asta?Pai ce piesa trazneam...Si poate aveam noroc cu furtunile din moda sa ajung pe primul loc

07.05.2012, 23:58:30